ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני ומשפחתי עומדים לטוס בעוד כחודש לארצות הברית לצורך עבודה(אינטל) לתקופה של 6 חודשים. אנחנו מתכננים לשלוח את המחשב השולחני שלנו במשלוח האוירי שעלול להגיע כמה שבועות אחרינו. תכננתי בהתחלה לקנות בארץ מחשב נייד כדי שיהיה לנו בתקופה שבין שליחת המשלוח בארץ ועד הגעת המשלוח לארה"ב. אח"כ ראיתי שהניידים בחו"ל הרבה יותר זולים והבנתי שעדיף לקנות שם. עכשיו פתאום החליטו להציע לנו בעבודה תוכנית להשאלת מעבדים שניתן דרכה להזמין מחשב נייד ללא עלות המעבד. יש בתוכנית שני מחשבים ניידים כאשר אחד מהם יחסית קטן עם מסך של "12 שלא מתאים לי. מה דעתכם על הדגם הבא? http://www.mds.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=32&Subcatid=512&prodid=3419&KeySearch= זה הדגם השני שהוצ…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה במפרט: עבודה בסיסה גרפית כגון autocad, תוכנת MATHLAB (אם מכירים) משחקים (לא מהכבדים ביותר). כמה תוכנות OFFICE (יותר PPT וEXCELL ) במקביל. נורטון אנטיוירוס WINDOWS 7 אינטרנט כל זאת ושירוץ מהר. צפיה בסרטים באיכות טובה (לא צריך הכי טובה) תקציב עד 6.5 אלף
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשבים ומשחקים עד 3000 ש"ח ורק במקרה חריג אפשר לחרוג עד 3.5 אם תוכלו לתת לי טיפים להוריד את המחיר אני אשמח ותגידו מה דעתכם על המפרט המון תודה G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 439 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail 875 ש"ח Compucase 6A21 Midi Tower White&Blue 300Watt 371 ש"ח LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScribe Black Retail 170 ש"ח Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 1066FSB 3MB 685 ש"ח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 16Mb ST3500410AS 325 ש"ח המפרט הורכב בפנדה. סה"כ 3,390 ש"ח הרכבה אני מרכיב לבד אין שום צורך ב O…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? מזומן. 2. מטרות המחשב? עבודה עם סאונד. בעיקר cubase (לא משהו מטורף) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול - יש כבר ESI-Juli@ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? העדפה לintel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא. שלא יעשה רעשי גריסה אבל 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? נאדה. שיעבוד אבל עם xp 64bit 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינ…
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, חבר ביקש ממני שאני אעזור לו בהרכת המשחב החדש שלו, זאת מתנה לכן החריגה היא עד מקסימום 5200, לא יותר. המאתיים יבואו מכיסו כתוספת אולי אפילו איזה 300 אבל זה בספק. כמו כן השימוש במשחב הוא, כשיש זמן כמה שעות ביום אז לשחק במשחקים, הוא לא גיימר, לכן גם אובר קלוק הוא לא יעשה, זאת אומרת לא שבירת שיאים כן, אבל תמעבד הקונרו נרים ל 2.4 שיתן תחושה טובה יותר (בשבילו), כמו כן לפעמים הוא מתעסק בתוכנות של מוזיקה קצת, קצת תוכנות סרטים לא משהו רציני בכלל\ לכן צריך מעבד בעל כוח חישוב חזק. כמו כן ציוד הקפי הוא לא צריך וגם לא מסך. לכן התחלתי בהרכבת המפרט מהבסיס, הבסיס שלי הוא כזה: 1) מעבד קונרו (E6300) 2) לוח האם בחרתי משהו בתקציב לא גבוה אבל שיהיה לוח אמין ועם ערכת שבבים מתקדמת …
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב הופנתי לפה על ידי חבר ולפי מה שראיתי עד כו יש לכם פה פשוט אתר פצצה ! הוא הטוב ביותר ברשת משוגו שראיתי עד היום אני זקוק לסיוע בבנית מפרט בתקציב של כ 10000 ש"ח במזומן אני מחפש מחשב למשחקים שיעבוד בצורה טובה עם משחקים כבדים באיכות גבוה אין לי צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת,עכבר,רמקולים וכו...) רק מחשב אכשיו אני קצת סקרתי ובדקתי את השוק כיום והתעררור בי שאלות רבות כמו במעבדים מה ההבדל בדיוק בן OEM לBOX ? האם כדי ללכת על לוח אם שתומח ב SLI ואם כן ואם לא איזה כרטיס מסך עדיף GeForce 8800 GT או 9800G GeForce או -Radeon HD3870 2X אם יש מלצות נספות השמח לשמוע בקירור איני מבין כלל לכן השארתי לכם ובקשר למארז לא חשוב לי יופי חשוב לי יציאות USB מקדימה 2 יציאות מיני…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
למה לא נותנים בניידים בכל מפרטי המכירה מידע על הלוח אם,,,,איזה חברה,איזה צי'פסט ,תדרים וכו' איך אפשר למצוא
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב ליישומי OFFICE , אינטרנט וכו', וכן ל*עריכת וידאו*. המטרה היא שימוש ביתי ו שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לעוד 4 -5 שנים דגם המצלמה שברשותי הוא Sony HDR-SR12 מעונין לעבוד ברזולציה של 1080P האפליקציה איתה אני מתכוון לעבוד היא AVID. מעדיף מחשב INTEL לגבי כרטיס מסך אין העדפה לחברה ספציפית נפח האיחסון הנדרש הוא של 500GB אני מעונין במסך רחב תומך HD לפחות 20 אינץ' + מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיפות לטעינה בערסל ללא סוללות) לגבי רמת שקט: 6. אין צורך בOC העדפה לSKYPC או חנות אמינה אחרת באזור המרכז (זמני אספקה מהירים). דרישה לחיבור FIREWIRE + חיבור לHD. מארז: המארז יושב על שולחן, לכן אני מעונין שיהיה מינמלי בגודלו וכן אסתטי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ראשית אני רוצה לבקש סליחה אני לא יודע אם הנושא מתאים לכאן אבל פשוט לא מצאתי מקום טוב יותר. ועכשיו לענין רכשתי במכרז מחשב נייד של HP3447 http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/en/ho/WF06b/1725545-1727007-1727015-1727015-1727015-9538751-15732913.html לספק היה בעיות לספק אותו ולאחר שחיכתי חודש שלם ולא נתנו לי תשובה עשיתי בלאגן ועכשיו הם מצעים לי במיידי מחשב טוב יותר כפיצוי : מחשב נייד של TOSHIBA דגם M30X113 שבעקרון נראה הרבה יותר טוב . http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/selected_product_option.jsp?service=EU&PRODUCT_ID=97927&DISC_MODEL=0&toshibaShop=reseller מישהו יכול להעיף מבט ולהגיד לי אם באמת מחשב של טושיבה טוב יותר ? מאוד מודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 מחיר: ₪906 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 מחיר: ₪54 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Biostar TP67B+ P67 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪509 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led, GZ-FSCA1-ANS, Black - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 מחיר: ₪299 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח: [/td][td] Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 מחיר: ₪397 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 2 מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש וחצי העליתי שאלה לפורום, וקיבלתי מפרט מצוין מכם. מאחר שעבר מעט זמן מאז ובינתיים התרחשו שינויים קלים במחירים או במבצעים, רציתי להתייעץ פעם אחת אחרונה לפני שאני רוכש. הנה המפרט המקורי שניתן לי, לאחר שעשיתי בו שינוי בSSD ובזיכרון הפנימי (והכנסתי מעבד I7), בהתבסס על שינויים במלאי/מחירים בTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/sph7g914 האם זה בסדר, ואפשר להמשיך לקנייה, או שיש איזה פרט שחמק ממני? תודה אני בכל מקרה אדביק את השאלון המקורי שלי כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה/עיצוב גרפי/גיימינג פוטושופ, אפטר אפקטס, פרמייר.... ולגיימינג בעיקר מיינקראפט 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב יחסית שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים מזמן לא ביקרתי בפורום , וברצוני לקבל ייעוץ. בשעה טובה חברתי מתחילה את שנת לימודיה בטכניון , אזור מגוריה בקריות והיא תסע בכל יום הלוך ושוב עם הנייד בתיק לטכניון לכן יש חשיבות גבוהה לרכוש משהו קליל ולא גדול באזור ה "13.3 בתקציב 3K עד משקל של פחות מ 2 קילו חשוב גם עניין הביצועים כלומר לא נטבוק חד ליבה , חשבתי לכיוון ה 1215N של אסוס אבל מסך רק "12. גם על ה U350 של לנובו חשבתי אך המעבד שלו מרתיעה אותי, אני פתוח להצעות ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שח.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש כאן ואני יודה מאוד לכול מי שמבין ויעזור לי, אני מתכנן עוד כמה חודשים אחרי לקנות מחשב חדש בנתיים אני כבר עם INTEL מסריח 3 שנים ובנתיים הוא מפעיל כל משחק אבל אל הגדרות MEDIUM וזה מעצבן כי לפעמים זה גם נתקע.. אני צריך מחשב כזה : הרבה ראם , מעבד חזק מאוד, כרטיס מסך חזק, לא צריך מסך ולא צריך הארדיסק , וו תגידו מתי יצאו הכרטיסי מסך החדשים של וויסטה שמעתי שלא כדי לקנות מחשב עד שהם יצאו
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הנה מפרט של מחשב : AMD Athlon64 3000+ (939) 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty 930 nVIDIA nForce4-4x - Gigabyte GA-K8NF-9 (939) - PCIe - 3Y Warranty 660 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty 300 SATA - 160GB 7200RPM - Seagate 8mb Buffer NCQ - 5Y Warranty 600 NEC 3520A Black - DVD±R16/DVD+DL4/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW24/DVD16/CD48 - 2Y Warranty Bulk 360 Citizen/Teac/Sony 1.44 Black Floppy 60 GeForce 6600GT (500/1000) 128MB DDR-III 128bit 8-Pipes PCX - Leadtek WinFast TDH retail - 2Y Warranty 1142 Creative Inspire 2500 - 2.1 Speaker System BLACK 290 Chenbro Xpider PC61166 Screwless - blue 280 Logitech MX510 Blue PS2 | USB Optical M…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה אני עושה אם הילד שכח את סיסמת ההגנה של המחשב הנייד
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני יודע בקשה קצת קשה , מצאתי את הDell Inspiron n4030 עם כרטיס מסך :ATI RADEON 530V 512MB 2048MB זיכרון ראמ Intel i3-350M Mobile CPU http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2378&pid=19372 מתאים למשחקים ? ואם ישנו דגם אחר אז אשמח להמלצה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום! אני זקוק לעזרתכם. בראשותי מחשב ישן ,שעד עכשיו היה מספק אותי בכל המשחקים חדשים ללא שום בעיה,פרט ל קרייסיס החדש מפרט בקצרה: מעבד INTEL 8400 3GHZ 4GB DDR2 לוח אם :Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT כרגע הורדתי METRO LAST LIGHT והבנתי שהגיע זמן לשידרוג ופה השאלה: כרגע אין לי יכולת כספית לשדרג את כל המערכת - זה בעצם לקנות הכל חדש, פרט לדיסק קשיח מה יקרה בפועל אם אשדרג בשלב זה, רק כרטיס מסך ל GTX 650 TI BOOST אני לא חיייב רזולוציות הכי גבואהות - אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר -אטרקטיבי יותר,אשמח לקבל המלצות הקיצור מה הייתם עושים במצב כזה תודה
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אני טס לחול ומעוניין לקנות שם לוח אם מעבד וכרטיס מסך, אני צריך מפרט חזק מאחר ואני עובד עם תוכנות גרפיות ומשחק במחשב ,בנוסף איזה ספק כח יתאים למפרט מאחר ואני מרכיב את המחשב בארץ התקציב הוא עד 1200$
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אבל מכיוון שאין לי כ"כ ידע והבנה בניידים אני אשמח לשמוע את עצותיכם לגבי נייד טוב. הדברים שחשובים לי: Core 2 Duo יכולת להרצת סרטי HD (וכמובן גם יציאת HDMI) כונן בלו-ריי יהיה נחמד (אם נכנס לתקציב) מסך 15.4 אינץ' 4GB זכרון שימושים: כמו שציינתי, הרצת סרטי HD, אינטרנט, office וזהו פחות או יותר (משחקים ירוצו על המחשב השולחני). התקציב שלי הוא בסביבות 3000 ש"ח, זה ריאלי בכלל? ראיתי את המחשב הזה: Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 מה דעתכם על המפרט שלו? למישהו פה יש נסיון עם האחריות של Lenovo? מי נותן האחריות בארץ? כי בדקתי באתר הרשמי שלהם ואין אחריות בינלאומית על הדגם הזה. מה לגבי השדרוג ל- …
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מחפש מחשב נייד חזק במיוחד. התקציב שלי הוא עד 10,000 למרות שאני מעדיף משהו לכיוון ה8,000. הסיבה שאני אומר "חזק במיוחד" היא כי השימושים העיקריים שלי בו עומדים להיות עבודה רצינית ביישומים כבדים מאד. (Linux -> VM -> XP\VISTA\WINDOWS 7) ומשם עוד כמה וכמה תוכנות שיעבדו הן ברקע של הלינוקס והן בתוך הVM. אני יודע שזאת עומדת להיות כנראה בקשה בעייתית (בגלל שהשוק משום מה נוטה לכיוון הזה) אבל העדיפות שלי היא למסך 15.4 לא רחב!!! (מתעב רחב..) אני יודע שהשאלה הבאה עומדת להיות "אז למה להשקיע בנייד?, עדיף לך מחשב שולחני", ובכן, אין לי ממש ברירה כי אני נמצא ברוב היום מחוץ לבית. בכל מקרה, לסיכום: תקציב: 8000 עד 10000 (עם עדיפות לכיוון מטה כמו…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-