עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by vidic,

שלום לכולם אני צריך מחשב שיריץ פוטושופ ופרו אבולושן בצורה חלקה\ בעיקר פוטושופ

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by 111SHAR,

ישנה עדיפות ל3000 אבל ניתן לחרוג עד 4000 אני צריכה את המחשב לכל מיני תוכנות, לפעמים כבדות(כמו visual studio) ודומיהן, אני צריכה שהמחשב יחזיק מעמד אם אני משתמשת בכל מיני קבצים, אתרים, תוכנות באותו הזמן, ישנה עדיפות לסוללה עמידה(משהו כמו שעתיים לפחות)(אם זה מעלה את המחיר משמעותיתי אז אין צורך) אם יש המלצות גם לתיקי מחשב מכגנים(אני מסתובבת איתו הרבה ונפלו לי הקודמים)(אשמח גם לקישורים לתיק מחשב מסויים אם אתם מכירים) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, אם זה לא מעלה משמעותית את המחיר אז אשמח 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, אורות אם זה לא מעלה משמעותית אשמח 7. האם האם י…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Hakiru,

לאחרונה נהרס המחשב נייד שלי של סימנס ששירת אותי בשביל עבודה משרדית,פייסבוק,סרטים,משחקים ישנים ואלו בעצם כל הדרישות שלי ממחשב חדש שיהיה במחיר נמוך ושיהיה לו איוורור טוב כי הלפטופ הישן נהרס בגלל הטמפ' הגבוהה שהייתה לו,האם תוכלו להמליץ לי על מחשב שיתאים לי במחיר שהוא כמה שיותר זול ואמין? אבקש שתתאימו את המחיר לדרישות שרשמתי למעלה,תודה רבה וחג שמח לכולם...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by ProEncoder,

שלום אני מחפש מפרט ב4000 ש"ח ללא מסך. לא רוצה לעשות OC... בעיקר לסרטים ומשחקים. שיהיה מחשב טוב, אין בעיה לחריגות קטנות מהתקציב.. בלי מסך מקלדת ועכבר. מה שחשוב זה שתהיה תאימות טובה בין ההארד וויר.. שאני לא אגלה אחרי הקנייה שיש לי קריסות של המחשב בגלל חוסר תאימות. אם תוכלו לעזור לי עוד היום זה יהיה נחמד.. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by DJ BLACK NIGHT,

זקוק למפרט בסך 8,000 +- כולל מקלדת סבירה ועכבר לגיימרים בלי מסך כולל רמקולים המפרט יהיה רק למשחקים תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. 1. מה התקציב? 1500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל אבל גם לא אכפת לי לקבל המלצה לamd 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא צריך ליראו את המחשב בכל מקרה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?אולי טיפה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שלום, אני מבקש את עזרתכם במציאת השילוש הקדוש (מעבד - לוח-אם - זכרון) הטוב ביותר בשוק כיום עבור מחשב לעבודה גראפית (פוטושופ ואילוסטרייטור, לא תוכנות 3D). הלוואי שיכלתי להגיד שזה עבור המחשב בבית, אבל זה לעבודה... בקישור הזה: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=695&model2=604&chart=186 נראה כי מעבדי אינטל כפולי-ליבה מובילים ללא תחרות (QX6700 במקום הראשון). האם זה נכון או שיצאו כבר מעבדים מהירים יותר? מה לגבי כמות זכרון ומהירותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. למשחקים נטו. אני צריך רק מעבד.(מעדיףQUAD) לוח אם תומך SLI וזיכרונות (2GB מינימום כמובן, אני הולך גם להתקין ויסטה). תודה.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by enter,

הבנתי שהספק כוח יותר מידיי ואפשר להוריד קצת וולט ולחסוך כסף... חוץ מזה הכל טוב?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by gal,

החלקים הנ"ל אמורים להרכיב מחשב לשימושים קלים של התקנות למינהם ואינטרנט.כמו כן יתווסף 4 גיגה זכרון או פחות תלוי איך שיתחשק לי.כמו כן הייתי רוצה לדעת האם וינדוס 7 ירוץ בצורה סבירה פלוס על מערכת כזו.המערכת תכלול דיסק 160 גיגה סאטה 8 מגהבייט באפר. ÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 295 1 295 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ ASUS Price Units Total P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 240 1 240 ÞÐÕÕèèÙÝ ÕÒÕäÙ çÙèÕè Generic Price Units Total CPU Cooler For s775 40 1 40 Total price 575 ₪ מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  11. שלום! יש ברשותי את המחשב נייד הזה: Fujitsu Siemens AMILO D-7830 הבעיה איתו שהוא פשוט מכבה את עצמו. זה יכול לקרות כעבור כמה שניות לאחר הפעלתו ובמקרה הטוב אחרי שהוינדוס עולה ומשתמשים בו קצת. פתחתי את המכסה מלמטה ושמתי לב שאחרי בערך 5 שניות מהרגע שהפעלתי אותו המאוורר פשוט נכבה (לא שינה את המהירות לנמוכה יותר אלא פשוט נכבה - לא מסתובב). האם הבעיה היא במאוורר? ואם לא, מה יכול להיות מקור הבעיה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. {לאחי}המלצתי לו להוסיף בתקציב אבל מה אני אעשה? אין לו כסף והוא חייב מחשב דחוף למשחקים ! לא משחקים כבדים מה שהוא משחק בדרך כלל זה pes09 והוא מחכה ל2010 pes

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. Started by Tabasco,

אני צריך מפרט למשחקים בעיקר..גם גלישה ועבודות. אני צריך ציוד היקפי - עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך דק 17". חשבתי על כפול ליבה של אינטל, יש לי כבר תיכנון למפרט, אבל בכל זאת רציתי לראות מה אחרים ממליצים וכו'. תודה. עריכה: מחנויות בצפון בבקשה..KSP, PANDAS, NOACOMP.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, ומשחקי מחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצי…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by artyom,

הסר כמות. מוצרים סה"כ ASRock K8NF4G-SATA2 nVidia GeForce 6100 Socket 754 392 ש"ח AMD Sempron 2600 Socket 754 Box Palermo 435 ש"ח LEADTEK WinFast PX6600LE PCIe 128MB 582 ש"ח Twinmos 512MB DDR400 PC3200 289 ש"ח Western Digital 80GB 7200RPM 299 ש"ח סה"כ 1,997 ש"ח is that a godo computer? also... i need a comment about the motherboard and graphic card... and if there's a better motherboard with socket 754 and PCI-E so prize up to 450 NIS and the maximum prise i can spend is about 2000 thanks in advance its mainly for Enemy Territory, not new games... maybe GTA: SA and i dont care about graphic quality i can play on low sorry i…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום, אני מתחיל ללמוד "הנדסת תעשייה וניהול (התמחות במערכות מידע)" בשנה הקרובה. חוץ משימושי הנייד ללימודים אשתמש בו גם לגלישה באינטרנט. מחפש דגמים שמתאימים לדרישות. תקציב: שואף ל4000 ₪ חריגה מקסימלית: 1000 ₪ מעבד : I-3 יספיק לדעתי. זיכרון : DDR3. בין 3 ל-4GB . מאיץ גרפי : מאיץ עצמאי (לא מובנה) עם זיכרון משלו (512 יהיה אופטימלי). מסך: בגלל אופי הלימודים (תכנות לרוב) אני אצטרך מסך דיי גדול לעבודה עם מס' תוכנות. ממה שהבנתי 15.6 אינצ' זה גודל אופטימלי בשבילי. כרטיס רשת : B, G ו N. Bluethooth. סוללה : לפחות 6 תאים יספיקו לדעתי. יציאות : לפחות 3 USB. D) VGA-(SUB, HDMI(לא מחייב). כונן אופטי : צורב DVD. HD : נפח של 320 GB יספיקו לי לדעתי. מעוניין במהירות 7200. מקלדת : מק…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by _xyz,

בפורום אחר נכתב שיש בעיות בכרטיסי NVIDIA כמו 8400. מישהו נתקל בבעיות כאלו? זה נפוץ? ועוד שאלה: האם ניתן להשתמש בכרטיס ברזולוציה גבוהה (יותר מ 800x600) בלי הדרייברים שלו (לפני שמתקינים אותם)?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by lalush33,

המחשב מיועד בעיקר למשחקים ... לא לעבודה בפוטושופ ולעיצוב עדיפות לכרטיס מסך טוב אפשר לחרוג בקטנה מהמחיר . לא כולל מסך!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by OrenC,

1. תקציב מקסימלי - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2.שימושים: מוזיקה, [עריכה בקטנה, Traktor], סרטים HD, -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות . 3. צורך בציוד הקפי - לא . 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, ספק [יש ספק גנרי חדש מהמחשב הישן של SAMA 500W - לא מדהים, אבל יחסוך 400-500 שקל] - אלא אם אפשר למצוא ספק שלא יכביד על התקציב... מארז. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 [מאוורר מעבד שקט שמומלץ?] 6. (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. 9…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. שלום רב, כפי שהכותרת אומרת. המחשב של המשפחה נהרס. בעיית לוח אם או מעבד, לא הצלחתי לסדר אותו . המחשב היה P4 2.4 GHZ עם 1.2GB זכרון וRADEON 9600XT. אני מבקש המלצה די דחופה בגלל שאין לי מחשב לעבור ולהשוות מפרטים. למחשב שישמש ליישומי OFFICE אינטרנט והורדות. ירוץ עליו XP. יש לי מארז ATX מלפני 4 שנים הוא יתאים אם שצריך לקנות גם מארז? אשמח להמלצה ל: לוחם אם עם כ.קול מובנה עם לפחות 3 יציאות (קדמי אחורי ומיקרופון). מעבד, כ.מסך, זכרון 2 GB. ספק כוח טוב. לא צריך מפרט מפוצץ (חיסכון בכסף) המפרט הקודם היה מספיק טוב גם לעוד 5 שנים. תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by idanshir,

טוב אז ככה אשמח אם תוכלו לעזור לי במפרט בסכום 4500 ש"ח כולל מסך דק המחשב מיועד לעריכת וידאו , משחקים רגילים לא בומבסטים , הורדדת סרטים ושאר השימושים הרגילים. אודה לכם אם תרשמו מיניין ניתן לקנות את המפרט שיצרתם. תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by איתמר,

תראו חברה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו לפי דעתי חשבתי לשדרג את הכטטס מסך והארד דיסק, ואני לא בטוח לגבי זה אם לשדרג אותם או לשדרג דברים אחרים ובמה לשדרג התקציב שלי זה 1200 ואפשר לחרוג אולי ל1350 מטרות המחשב זה למשחקים.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  23. מחשב לעבודה משרדית ושידרוג בעתיד כרגע אין לי הרבה כסף מעבד Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB מחיר לפריט - 670.0 לוח אם Asus P5LD2-VM 1394 מחיר לפריט - 559. זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 533MHz 4 PC4300 מחיר לפריט - 610.0 דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB מחיר לפריט - 387 מארז FOXCONN TLM-454 + 350W מחיר לפריט - 225 סך הכל : 2,451.00

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. היי, הודעה ראשונה שלי פה בפורום. אני צריך מחשב למטרות משחקים (civ4, ut2k4) בכמה שפחות כסף (3500 הכי מקסימום) יש לי דיסק קשיח, צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך ומערכת הפעלה, אני צריך רק מעבד (איי אם די כמובן), לוח אם, ג'יגה בייט זיכרון פנימי, מארז עם ספק (אין צורך ביותר מ400 וואט), כמה מאווררים, כרטיס מסך וזה הכל. עדיף שהמארז יראה סביר, ולא כמו קופסת קרטון ממתכת יש לי גם שני מאוורים 80ממ לא איכותיים במיוחד. הייתי מעדיף מפרט מש צמוד ל3000 שקל, אבל אם יש איזה משהו ממש ממש שווה שיעבור קצת את המגבלה, אני מוכן להסתכל תגידו לי גן באיזו חנות אפשר לקנות את הרכיבים שהצעתם תחת המחיר שהבאתם, יש העדפה קטנה לאיזור ירושלים דרך אגב, אין לי בעיה עם מחשב רועש, ואני לא רוצה או צריך…

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by אור ויסמן,

שלום לכולם, אני מחפש לרכוש באנדל (משולש) , לוח אם , זכרונות , ומעבד. -- מדובר על מחשב למשחקים -- הכרטיס מסך שיש לי כיום הוא R290 4GB GDDR5 -- לא משנה לי אם אלו רכיבים יד2 **תקציב של עד 1750 ש"ח. הקנייה מתבצעת בארה"ב, לכן ניתן להרכיב באנדל מאתר אמריקאי ולשלוח לי.

דיונים חדשים בפורומים