עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gueta_o,

אשמח לקבל הצעה אחת מבוססת AMD ואחת עם INTEL. העדיפויות שלי הן דיסק קשיח של 320 ג'יגה או לפחות 250 ו- 2 ג'יגה זיכרון. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שלום, זקוק למפרט מקצועי עבור עריכת וידאו, תקציב 4,700 ש"ח 1. מה התקציב המקסימלי? 4700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, עריכת וידאו (עבודה בעיקר על תוכנת "AVID") 3. יש צורך במסך(רחב 16:9), רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה- אנא עזרתכם 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא יבוצע אוברקלוק. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין עדיפות 10. האם י…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  3. שלום, מה דעתכם על המפרט הבא (3340 ש"ח): מעבד Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם ASUS A8N-VM nVidia 6100, GBL זכרון 2X DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 דיסק WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB צורב DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 מארז 4JA-7610 ATX MIDI 350W (True Watts) Beige and Silver מקלדת Logitech Internet Pro White עכבר Logitech Optical Wheel Mouse S90 Black רמקולים CREATIVE SBS 370, 2.1 כרטיס גרפי אני משתמש ב-onboard - geforce 6100 סה"כ כולל הרכבה 3340 ש"ח מה אתם אומרים

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by garuffy,

Products Name מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H LGA 1156 זיכרון A-DATA Dual DDR3 Kit 4Gb (2x2048Mb) PC3-12800, 1600Mhz, Latency CL-9-9-9-24, Gaming מאוורר CPU Ever cool BUFFALO LGA 1156 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail ספק מתח Thoughpower 600W THERMALTAKE מארז Soprano RS 101 THERMALTAKE

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  5. * מטרות המחשב:בעיקר משחקים * גודל המסך:15.6 * משקל רצוי: 2.5-3... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם):עד כ 2-3 שעות לגלישה באינטרנט כשלא יהיה מחובר לחשמל.. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500GB * כונן DVD * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: בעיקר מחשבי DELL חשבתי על http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..211..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=16036&txt_search=&buy=&minprice=5023&maxprice=

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. הצעת המחיר מצורפת בקובץ. רציתי לדעת אם יש משהו שאפשר לשפר או פשוט להשאיר ככה. המחשב הוא יותר לפעילות מהירה עם המחשב,משחקים,ותוכנות כבדות כגון קיובייס או פוטושופ שאני משתמש הרבה. תודה מראש לכל מי שעוזר =) [attachment deleted by admin]

7. Started by Ac-Boy,

שלום אני צריך את המיטב ממך למשחקים כעקרון והוא יפעל 24 שעות ביממה משמע שיהיה שקט גם כשצריך (שיושנים) אין צורך בציוד היקפי כמה דברים ספיציפיים: הארד דיסק 160 כי יש לי עוד 160 ואני אוסיף אותם צורב DVD אין צורך אני לוקח מהמחשב הישן. ללא OC כמובן, תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. כרטיס מסך: ASUS EN8800ULTRA/HTDP/768M דיסק קשיח: SEAGATE SV35 500GB 16MB 7200 RPM PATA - ST3500641AV צורב CD-RW: LG CDRW 52X32X52- GCE-8527B - BULK צורב DVD: SAMSUNG S183L DVD-RW + X18 Lightscribe + SATA זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 1160MHz DUAL CHANNEL CL-4-4-4-12 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI FATAL1TY מעבד: INTEL CORE 2 EXTREME PROCESSOR S775 3.0GHz(QX6850) - BOX לוח אם: ABIT IN9 32X-MAX WIFI מסך: EIZO FLEXSCAN LCD 21.3" S2100 כונן DVD: TOSHIBA/TSST DVD-ROM 16X48- BULK מארז: ANTEC P182 SPECIAL EDITION ADVANCED SUPER MID TOWER CASE w/o PSU מערכות הפעלה: WINDOWS VISTA ULTIMATE - 32 BIT - ENG/HEB ספק כ…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ומחפש לקנות לפטופ שיתאים לעבודה שוטפת מול מסמכים, לצפייה בסרטי HD ולמשחקים בינוניים. * גודל המסך? מינימום 14 אינץ * משקל רצוי? לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נראה לי, אני חושב שרוב הזן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן,HDMI ושיתאים לניגון סרטי HD. * בלוטות? לא יודע, כמה כבר צריך את זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עוד כמה שאלות: * האם כדאי לי להשקיע בכונן רשיח SSD 128GB ולקנות בנוסף כונן קשיח חיצוני 500GB שישמש לאיחסון שהם דיי זולים היום? * האם ישנם מחשבים שמתאימים לצרכי שהם בעלי מסך מאט? מה בכלל היתרונות של המסכ…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בבר, המחשב מחובר ל-2 מצלמות אבטחה דיגטליות שמקליטות על ההארד דיסק, אין צורך בכרטיסי דגימה כ'ו. בנוסף, השימוש העיקרי של המחשב זה כנגן המוסיקה של הבר. אני מחפש מחשב יציב - אסור שתפסק המוסיקה באמצע, עם הארדיסק של 1 טרה וכרטיס קול מעולה! לא צריך מסך או ציוד נלווה.. בטח בקשה לא שגרתית...תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by davinci,

שלום לכולם המחשב הנ"ל מיועד לעבודה בגרפיקה, 3D ומוסיקה עם תוכנות כגון : FL STUDIO, CUE BASE, PHOTOSHOP, FREEHAND, 3D MAX, DIRECTOR ועוד ועוד. הורכבו לי שני מפרטים מפרט 1 : פנדה: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX-1075 KSP: -790?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? NEC-DVDR-195 נועה מחשבים: -2080 G.Skill DDR II PC6400 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12 Sunbeam Transformer BLACK-320 TOPOWER TOP-550P5 550W-415 ?160GB 7200RPM, 8MB, SATA II?X2 RIAD 0-700 X1900XT 256MB -1650 סה"כ 7200 מפרט 2: לוח אם - ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset 1356 ¤, פנדה Native DDR2 800 Support מעבד - SL9K8(4MB)/SL94P Intel Pentium D 950 Dual Core 3.4Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 800MHZ Box 1355 ¤…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. אהלן... קראתי פה כל מיני מפרטים שהיו אבל או שהיו לא מהזמן האחרון(ואז אולי אפשר לקבל יותר באותו סכום...) או שהם לא בדיוק לשימוש שלי(ואז אולי כדאי לבחור ברכיבים אחרים...) בקיצור, מפרט ב2500 ש"ח מקס' לשימוש ביתי בלי משחקים\עריכת וידאו או כל שימוש שדורש יכולת מיוחדת.... רק מוזיקה\סרטים\אינטרנט\אופיס\מיילים.... במפרט דרוש צורב דיוידי וזהו בערך(המפרט כמובן ללא מסך\רמקולים\עכבר\מקלדת).... תודה!!!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by Yakirlv29,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ומשחקים כאלו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שלום , אני צריך עזרה בייעוץ שדרוג המחשב ( ללא OC ) , יש לי כרגע ( לא מדובר על המחשב על שיש בצד יצין ) מעבד E6750 זכרון 1GB - היה 2 - השני נשרף - כרטיס מסך 8500GT לוח אם של ASUS - COMMANDO - S775 יש אוורור למעבד משהו של ZALMAN גדול יפה כזה - לא יודע איזה סוג בדיוק * אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב - מרמה התחלתית של GTX 260 - ואני חושב שאני רוצה GEFORCE * אני רוצה זכרון חדש - 4GB - ללא הכרטיס הישן - איך OCZ REAPER 44412 ? * בקשר למעבד - אני לא יודע אם להחליף - האם כדאי להישאר עדיין עם מה שיש או להחליף ב2 ליבות ושזה יהיה 8400 כמובן - או 4 ליבות שאני לא יודע איזה סוג - אשמח לקבל פה הצעות - האם המעבד שיש לי כרגע ישן מדיי והכדאי להחליך כדאי שלא יהיה צו…

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by orlyw,

היי, אני מחפשת מחשב Netbook לצרכים ביתיים, כגון: וידאו דרך הרשת ווידאו מקומי, אפשרות ל-HD, אופיס, גישה מהירה לאינטרנט. האם מישהו יכול להמליץ על דגם טוב במחיר של עד 2000 ש"ח? תודה רבה על העזרה, אורלי

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. מה התקציב? 2500 מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כדוגמת קרייסיס וקול אוף דיוטי 4 ו 5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך 17" LCD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? התאמה צריך . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אני מעוניין בחלקים שציינתי למטה או תואמים לאילו. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ברמה בינונית. 10. האם מתוכנן OC? אולי . אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, …

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  17. תקציב 3000 גג 3900 לא חורג לכיוון ה 4 + הדרישות מהמחשב הם ללימודים כמו שציינתי איטרנאט , דברים צנועים כמו סרטים וסדרות . דברים חשובים זה חיי הבטריה , מסך שיהיה 15 , וכונן קשיח סטדרטי , לפחות 500 , 320 נראה לי דיי מעט בימנו . אממ זהו . חשבתי על כמה דגמים . Acer Aspire 5741G Acer Aspire 5740 3D אממ מה אתם אומרים ?

18. Started by haimn,

שלום ברשותי מחשב אינטל פנטיום 4 בן 4 שנים עם לוח אם MSI 865PE NEO2 וכרטיס מסך GeForceFX5200 זיכרון DDR כרטיס המסך שלי נשרף ולכן אני שוקל להחליף את הרכיבים הנ"ל ברכיבים חדשים יותר. ברשותי ספק כונן קשיח וצורב חדשים. אבקש לקבל את המלצתכם לרכיבים שווי ערך לרכיבים הנ"ל אך כמובן עדכניים. חשבתי על מעבד ליבה כפולה של אינטל אך איני יודע איזה לוח אם וכרטיס מסך ברור לי שאצטרך גם זיכרון DDR2 לפחות 1G. המחשב משמש לאופיס אינטרנט סרטים עריכת וידאו ביתי ומשחקים לא כבדים במיוחד, חשוב לציין שלפני שנשרף לוח האם המחשב למרות שהוא ישן ואיטי קצת ענה על הצרכים. התקציב סביב 1000-1200 ש"ח תודה חיים

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  19. שלום חבריקו'ס, באתי בשביל לקבל טיפה עזרה עם הרכבת מפרט למחשבו של אחי הגדול (אח דגנרט - I'm stuck).. אני יודע להרכיב מפרטים, ואני מבין עניין בעסק, אך בכ"ז רציתי לקבל קצת עצות לפני שאני "קופץ למים הקרים".. =] ובכל-זאת, יש כמה דרישות (בקשות) בסיסיות: עדיף שיהיה AMD בסוקט 939 עם Dual-Channel DDR לא צריך מסך/מקלדת/עכבר עדיף הארדיסק של מקסטור (SATA) רוצה צורב, אך לא צורב DVD (כונן רגיל דווקא כן DVD) כרטיס מסך (ולוח אם, אם יש) ב-PCI-E X16 (לא SLI<!>) לא צריך מערכת הפעלה/ אממ אני מניח שזהו... תודה רבה מראש לכל הפונה והעוזר! D:

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. שלום לכולם אני מתכנן קנייה של מחשב ויש לי כמה בקשות לא צריך מסך(יש לי DELL 2007WFP) כן צריך מקלדת,עכבר,רמקולים ואת המחשב עצמו כמובן מעבד E6750 בבקשה כי אני מתכנן לשדרג לפנרין בעתיד ואני יודע שיש לי למי למכור את המעבד אחרי שהוא יצא מהשימוש שלי אם ב6500 שקלים יש משהו יותר משתלם ולא באחוזים בודדים אבקש לשמוע גם על זה המחשב יעבור OC ומשחה תרמית כבר יש לי AS5 מדוד שלי. אני יכול לקחת את OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 ב515 שקלים ולכן אם אתם שמים אותם אז המחיר הוא 515 שקלים על המפרטים להבנות בIQPC בלבד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  21. מאיפה אפשר להזמין בטריות לא מקוריות ללפטופים? אני מחפש בטריה לא מקורית (שעובדת אך הרבה יותר זולה) ללפטופ fujitsu siemens amilo xi 2428 ומצאתי באיביי רק מקורית מישהו יכול לעזור לי למצוא באיביי בטרייה הרבה יותר זולה שתתאים ללפטופ? לא אכפת לי כמה זמן היא תחזיק או כמה שעות. כל מה שחשוב זה שהיא תעבוד תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  22. חבר שאל אותי לחוות דעתי על המפרט +המחיר הבאים. אני, לעומת זאת, אשמח לשמוע את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by dr computer,

אני צריך מפרט ללא מסך, ללא כרטיס מסך, ללא כ.קול וללא מקלדת ועכבר וללא רמקולים יש לי GFORCE 6600 PCI-E יש לי 4000 שח יש לי קירור מיים Thermaltake Silent Water All-in-one Liquid Cooling וניראה לי שעדיף לי מפרט לאוברקלוק אז תנו בראש

24. שלום רב! אני רוצה לקנות מחשב חדש .. בלי החלקים שמצויינים בנושא. בעיקרון זה מעבד, לוח אם, כ.מסך וספק+מארז. המחשב יעבור OC(לא שלי אישית , אלא של החנות שאני קונה ממנה) והצרכים העיקריים הם משחקים. עכשיו הכי חשוב שאני לא ייתקע איתו עוד איזה שנה ככה ולא יהיה לאן להמשיך איתו מבחינת שידרוגים .. אני רוצה שאני אוכל לשדרג מבלי להחליף חצי מחשב. P.S אפשר בבקשה מפרט מ TMS? משם אני מתכוון לקנות! בקשר למארז וספק .. אני מעדיף ת'דיל הזה של מארז+ספק(לא ג'נרי כמובן) ואם אין אופציה למשו טוב במחיר סביר , אז לא צריך .. יש לי מארז שאני אוכל להסתדר איתו אני מאמין.

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by asusqwer,

1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? איטרנט,צפייה בסרטים והורדות מאתרי שיתוף.אני מעדיף גם מארז קטן min א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent ,פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.