ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
נפח Dard disk מינימום 750GB. רצוי 1TB. רצוי לוח אם מצויין שיחזיק הרבה זמן עם כרטיס קול מובנה איכותי. (המפרט לדי ג'יי). לא צריך כרטיס קול נפרד. אפשר למשוך תתקציב ל3800. גג. המשך יום נעים, תודה, דן.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המפרט המופיע בדיל הבא עבור שימוש משרדי בסיסי? http://www.bigdeal.co.il/heb/default.aspx?campaignid=1801 המפרט כולל: Windows 7 Home Premium Intel E6600 זיכרון קינגסטון 2GB DDR3 1333MHz לוח אם עם ציפסט G41 דיסק קשיח 320GB 1300 ש"ח. יש פה באמת דיל או שכדאי ללכת על משהו מהמפרטים באתר?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם בבקשה יכולים להביא לי אתרים של קניית חלקי מחשב.....וגם להמליץ על כמה טובים... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ באמת???....אסור לדון עליהם?!..טוב אז רק עם אפשר את האתרים עצמם וזהו....כי אני לא יודע איפה לחפש...אני לא יודע מה אמין.....ז"א אני לא רוצה לזרוק את מס האשראי שלי לכל חור באינטרנט.....
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory * 2 )האם עצם החיבור של שני סטיקים של 512 אומר שהזיכרון הוא דואל? או שצריך זיכרונות מיוחדים המותאים לעבוד ב דואל צ'אנל??( Leadtek FX6600GT PX6600GTTDHEXT PCI-e 128Mb Retail Video Card NEC ND-3540AW 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD)איזה HD SATA 2 אתם ממליצים ( ?? Chenbro PC61169 White 310W True Power Case ) אשמח להצעה על מארז אם ספק כוח אמין ושיספק את כל המתח הדרוש לחלקים במיוחד לכרטיס מסך(!!! 17` LG T710BH EZ Flat Monitor עכבר אופטי + מק…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ ASRock K8NF4G-SATA2 nVidia GeForce 6100 Socket 754 392 ש"ח AMD Sempron 2600 Socket 754 Box Palermo 435 ש"ח LEADTEK WinFast PX6600LE PCIe 128MB 582 ש"ח Twinmos 512MB DDR400 PC3200 289 ש"ח Western Digital 80GB 7200RPM 299 ש"ח סה"כ 1,997 ש"ח is that a godo computer? also... i need a comment about the motherboard and graphic card... and if there's a better motherboard with socket 754 and PCI-E so prize up to 450 NIS and the maximum prise i can spend is about 2000 thanks in advance its mainly for Enemy Territory, not new games... maybe GTA: SA and i dont care about graphic quality i can play on low sorry i…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי לאחר שכבר נשבר לי ה@!$ מלחפש רכיבים חלופיים למחשב שלי בכדי שאוכל לנצלו הגעתי למסקנה שקניית מחשב חדש יפתור את הבעיה כי שווי השידרוג הוא 1800ש"ח+ ומצאתי מחשב שעומד בדרישות שלי ב2000ש"ח בלבד... http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=353 עם מעט שינויים כולשיהם בעזרתכם אוכל להפוך את המחשב הזה למפלצת קטנה ;D מה אתם אומרים עליו? נ.ב המחשב הוא למשחקים
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 עם חריגה של גג(+-200) אני יודע שההודעה הזאת קצת ארוכה ומייגעת אבל פשוט זה מחשב חדש אחרי מחשב של בערך 6 שנים,והדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה טעויות(במיוחד שהכסף הוא שלי,ולא של ההורים).המחשב ישמש למשחקים(כמובן שגם אינטרנט ודברים פעוטים כאלה..)ואני צריך הכל חוץ ממסך. אז ככה: מארז:המארז זה הדבר הכי פחות חשוב לי במחשב,מצדי תביאו לי קופסא שחורה... ספק כוח:לא משנה מה העיקר שיהיה מספיק למחשב,ולא ג'נרי. עכבר:כל עכבר שהרמה שלו היא טיפה מעל העכברים של ה20 שקל בחנות השכונתית. מקלדת:כנ"ל.-(עם זה יעיק על המפרט,אפשר בלי) רמקולים:הרמקולים 2.1 הכי בסיסים שיש.שום דבר מיוחד...העיקר שיהיה מחברה אמינה וזהו.. לוח אם:לא מתוכנן למחשב אוברקלוק,אז הלוח אם הכי אמין …
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לחסוך אבל סבבה אם מתאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני עובד עם VM (במקביל בד"כ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייסיס 3 ודומיו.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ של דל כרגע - לא דוכר את הרזלוציה , אבל יש מצב שאני אשדרג את המסך -לאילו הגדרות…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, בדקתי את הזיכרון בלפטופ שלי של IBM T43 וראיתי שיש לי זיכרון של 504MB אני עובד עם XP יכול להיות שבגלל זה הוא מאוד איטי? לא הצלחתי למצוא איזה סוג ומהירות הזכרונות. מישהו יודע איפה אני יכול לבדוק את זה? חשבתי לשדרג את הזיכרון ל-1 או 2 גיגה, כדאי? הוא תומך ב-2 גיגה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
בעקרון רוצה מחשב שלא יקרטע בשימוש בסיסי אופיס גלישה באינטרנט סרטים ושמיעת מוזיקה. אפשר להוציא hdmi מהלוח אם שלקחתי נכון ? יריץ סרטי 1080p ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V כמות: 1 - מחיר: ₪190 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 תוכנות: Microsoft Windows 8 Premium English/Hebre…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מה קורה אני חדש פה.... אני צריך מפרט ב-5500 ש"ח מקסימום בלי מסך. ושיהיה מבוסס INTEL CORE 2 DUO תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 689 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? בסביבות 2 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא חובה. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250. * כונן CD/DVD? צורב?- לא קריטי. * כונן Bluray? לא קריטי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo. חשוב לציין שהמחשב ישמש גם כתחליף זמני למחשב הנייח שהתקלקל לאחרונה, העבודה שתתבצע בעיקר משרדית בלי גיימינג בכלל.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לצורכי העבודה מחשב קל, חזק יחסית, ועם חיי סוללה מעולים. הדרישות בסה"כ לא גבוהות: תכנות, אופיס וסרטים. אין צורך בעיצוב מהמם, ואני מעדיף מסך מט כי רוב הזמן אני לא רואה סרטים במחשב. מכיוון שזה על חשבון העבודה התקציב לא ממש מוגבל (בגבול הסביר. מחשב ב- 30,000 ש"ח כנראה לא יתקבל. ב- 10,000 ש"ח דווקא כן). מכיוון שתמיד היה לי לנובו (T42 ואחריו T400) מצאתי את ה- X230 ואת ה- X1 carbon. מישהו יודע מה המשקל המדויק של שניהם עם אותה סוללה (נניח של 6 תאים) ואותו מעבד (נניח i5)? למי מהם יהיה זמן עבודה גבוה יותר? האם יש הצעות נוספות?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי כולם, אני קונה בעוד כמה ימים מחשב חדש (מלבד כמה חלקים מהישן) ואשמח לחוות דעתכם. התקציב הוא 5000 ש"ח עבור מעבד,לוח אם,זכרונות,כרטיס גרפי ודיסק קשיח. יש לי כבר צורב DVD וגם DVD ROM. השימושים העיקריים שלי במחשב הם לקידוד וידאו,משחקים,אינטרנט, Photoshop ובעקרון המון מולטי טאסקינג. אני קונה אינטל כי הספק שאני עובד איתו (כבר מעל 8 שנים) לא עובד עם AMD, וחשובה לי התמיכה המעולה שלו והקרבה הגאוגרפית. אותו כנ"ל לגבי לוח אם- אם אפשר המלצות על לוחות של אינטל אני מאוד אעריך זאת. המפרט: 2 * 512MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 715.82 ש"ח 1 * INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE 1,439.05 ש"ח 1 INTEL AVALON (915G) Lan DDR400 - ATX …
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/3cp9taus האם קיימים עוד שיפורים ושידרוגים קטנים בכמה עשרות שקלים שאפשר לבצע?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין במפרט ב 8.000 אלף שקל למשחקים ללא OC, בלי ציוד היקפי ומסך. תודה מראש. ליאור.
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד בסביבות המחיר הזה (לא נורא אם יהיה חריגה קטנה) אני לא מבין בזה יותר מידי. השימושים של המחשב יהיו סרטי די וי די צריבות של דיוי די ואולי קצת משחקים אם יאפשר התקציב. אני הולך להשתמש בו בצבא ככה שזמן סוללה לא מעניין אותי כמה הוא, וגם המשקל לא מעניין אותי. עדיף מסך 15' וכרטיס מסך סביר לא מובנה. תודה מראש. חשבתי על המחשב הזה:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=5512WLMi&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש משו עם ביצועי משחקים יותר טוב במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מפרסמים בעיתון את המבצע הבא: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=153616 מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאונד USB קדמיות 3מאוררים לוח אם-INTEL G31/1333MHZ-תומך בכל סוגי המעבדים! מעבד-INTEL CORE 2 E7200/2.53/3M-X2/1066MHZ/45NM זיכרון-DDR II 1024MB 800MHZ PC6400 -ליציבות מקסימלית כ.מסך-Intel® Graphics Media Accelerator 3100/358MB כ.רשת-10/100/1000-לניצול מקסימלי של מהירות האינטרנט כ.קול-HIGH DEFINTION AUDIO-מתאים לקולנוע ביתי ד.קשיח-320GB SATA2-7200RPM-W.D/MAXTOR כונן- S.ATA-DVDRW X22 כולל תוכנת צריבה NERO מסך-SAMSUNG LCD 22 2253LW 1:8000/2MS/DVI מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי ארגונומי במתנה-מצלמת אינטרנט+מיקרופון+תאורה 1.3MP(לשיחות וידאו) במתנה-…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי שלום לחברי הפורום אשמח אם תעזרו לי בקשר להתלבטות בלוח האם..ובכללי אם מפרט המחשב אם בסדר. בעקרון לפני מספר שבועות נשרף לי הכרטיס מסך 6800 בתושבת AGP... מאחר והכרטיס לא קיים יותר אצל היבואן הם החליטו להביא לי כרטיס מדגם אחר ועל הדרך ביקשתי שאם כבר שולחים משהו אז שישלחו PCIE.. ובזאת החלטתי להשתדרג קצת. בקיצור המפרט שהחלטתי להרכיב לא מיועד למשחקים או לדברים כבדים..אין יותר מדי זמן פנוי בשבילו.. לגבי החלקים שיש לי כבר זה: 200GB WD IDE 160GB samsung sata2 צורב דיוידי נק..לא זכור דגם מדויק, לא חשוב. IDE. וכרטיס מסך שצריך להגיע INNO3D 8500GT 512 PCIE החלטתי לקחת את המפרט הזה מאייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 (אני יודע שלא מומלץ לקנות משם, אבל …
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז השימוש העיקרי במחשב יהיה כמדיה סנטר לסלון ולחדר משחקים. חשוב כמובן שיהיה נפח הארד דיסק גדול (עדיפות ל250 GB) יצאות דיגיטליות (HDMI,DVI) לחיבור ה-LCD, תמיכה ב Blue tooth אין חשיבות לגודל המסך ולחברה. תקציב: עד 4000 ש"ח תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שיריץ עליו אוטוקד ו solidworks העבודה היא בעיקר בתלת מימד. האם כדאי לקחת את המחשב עם מערכת הפעלה 64 ביט כדי שיתמוך ביותר מ 4 גיגה זיכרון או ללכת על 32 ביט? אני די חושש מה64 בגלל בעיות תאימות תוכנה שהבנתי שיש. אם אני הולך על 32 ביט איזה כרטיס מסך וכמה זיכרון כדאי? כמו כן אם בכל זאת 64 אז כמה זיכרון מומלץ? האם התוכנות האלו דורשות בכלל כמות זיכרון של מעל 4 גיגה? האם יש מפרטים זולים יותר מ 8k ? ועד כמה אני יכול לרדת במחיר? הדבר הכי חשוב לי זה שלא תהיה בעיה בהרצת התוכנות ושהן יעבדו חלק גם אם זה מצריך חריגה מהתקציב. כמו כן מצאתי קובץ באינטרנט שאולי יוכל לעזור . תודה ואשמח אם מישהו יוכל לעזור.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ביום שבת הזמנתי מ-QSYS את הUL80VT של ASUS. היה שירות מהיר וקיבלתי את המחשב היום. עד כאן הכל טוב ויפה. העניין הוא שלפי ההוראות אמור להיות מין כפתור SWITCH שמחליף בין הכרטיסי מסך ואיפה שהוא אמור להיות הוא לא נמצא. (בין ה-ACCELERATOR 4500 HP לבין GFORCE 210G) מה דעתכם? האם רימו אותי? על הקופסא רשום את שם הדגם והכל טוב, אבל אין את הכפתור הזה, יכול להיות שאפשר להחליף בין הכרטיסי מסך לא בצורה ידנית? בתודה בן
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר למשחקים אבל גם לשימושים אחרים כמו עריכת וידאו. לכן אני מעוניין לקנות אך ורק מעבד 4 ליבות.בעבר רציתי לקנות I7 אבל "ירדתי ממנו" בגלל המחיר היקר אז החלטתי ללכת על Quad. המחשב יחובר למסך 22 אינצ' ואני לא יזדקק לציוד היקפי בשבילו וגם לא צורב. הנה מפרט שביניתי: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box ¤1475 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤308 כמות:1 http://www.skypc…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני צריך מערכת חזקה שתחזיק לפחות לכמה שנים. המערכת הזאת צריכה לשמש בין היתר אותי למשחקים יחסית פשוטים ואת המשפחה אז חשוב שהמחשב יהיה גם מהיר בפעולות הרגילות שלו. ואני לא בדיוק משלם על המחשב הזה אז אני אשמח לשמוע את המפרט הכי טוב לתקציב.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
תקציב של 2000 שקל צריך לוח pci-e + agp הh.d הם IDE אז צריך גם תמיכה בזה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-