עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eshatner,

שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב, אך אני לא ככ מעודכן בעולם החומרה בזמן האחרון. הדרישות הן: -מעבד אינטל i7 -לוח חזק ואמין של ASUS עם יציאה אופטית(SPDIF) בכרטיס קול. -כרטיס מסך חזק למשחקים ועם 2 יציאות HDMI ויציאה אחת DVI. -ספק מספיק חזק כדי לסחוב את המחשב הזה.. - מארז לא חשוב אשמח להמלצה -קירור למעבד? הארד דיסק של טרה לפחות. -זכרונות התלבטות בין 6GB ל8GB? התקציב הוא עד 4500 ש"ח * אין צורך בציוד היקפי ! תודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד עם מסך 17 אינטץ'. הדגש העיקרי זהו מעבד חזק ככל האפשר, אין דגש על גרפיקה כלל. רצוי שיהיה הרבה זיכרון(כמובן אינטרנט אלחוטי,צורב דיוידי וכו'). דגש נוסף וחשוב ביותר שהוא יהיה בעל מצלמה QUICKCAM מובנית שיחסוך בכל מני חיבורים מיותרים.דגש נוסף זהו מחשב אמין לאורך שנים. ולא איכפת לי ממשקל, מיקומו הוא בבית. כמו כן אשמח לקבל המלצות למעבדים החזקים והמומלצים בשוק ופרטים נוספים שאדע אם צריך לחפש לעצמי וכמו כן יצרני מחשבים מובילים. ועוד נקודה איפה הכי כדאי לקנות, האם אייבורי ? תקציב. 7 עד 7 וחצי אלף שקל. ידוע לי שהמעבדים של אינטל מהמובילים וכן רצוי שהוא יהיה בנוי ממעבד של אינטל אלא אם יש טוב יותר של AMD. לא להתפשר על החזק ביותר. ראיתי דגם במחיר מפתה שע…

3. היי חברים, יופי של עבודה כאן בפורום. קרוב משפחה פנה אליי בבקשת עזרה לרכישת מחשב נייד עבור הבן שלו (כיתה ג' בסך הכל ...). הדברים החשובים במחשב - מסך 15 (מעדיף לא FHD אפילו, כי זה מיועד למשחקים, שיהיה יותר קל לכרטיס המסך), יציאת HDMI, מעבד אינטל כלשהו מסדרת ה Core i3-i5 ושלוש שנות אחריות כמובן. * מטרות המחשב? שימושים כלליים + משחקים. * גודל המסך? 15.6* רזולוציית המסך? לא משנה - מעדיף נמוכה אפילו ... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? לא קריטי.* האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3* Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? עדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מחשב עם מהירות הכי גבוהה , זיכרון הכי גבוה , מסך והכל הכי גבוה.. שיהיו עם הרכיבים הכי חדשים בשוק: תקציב עד 8,000 ש"ח ... + מסך , מקלדת ועכבר תודה !

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  5. בעקרון רוצה מחשב שלא יקרטע בשימוש בסיסי אופיס גלישה באינטרנט סרטים ושמיעת מוזיקה. אפשר להוציא hdmi מהלוח אם שלקחתי נכון ? יריץ סרטי 1080p ? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Dual Core G640 2.8GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪306 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪306 מארז: באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + FSP 350W HCN - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪290 זיכרון: Elpida 1X8GB DDR3 1600Mhz 1.5V כמות: 1 - מחיר: ₪190 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 תוכנות: Microsoft Windows 8 Premium English/Hebre…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. Started by _xyz,

בפורום אחר נכתב שיש בעיות בכרטיסי NVIDIA כמו 8400. מישהו נתקל בבעיות כאלו? זה נפוץ? ועוד שאלה: האם ניתן להשתמש בכרטיס ברזולוציה גבוהה (יותר מ 800x600) בלי הדרייברים שלו (לפני שמתקינים אותם)?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. Started by xxxtsxxx,

http://www.tms.co.il/preview/spec/3cp9taus האם קיימים עוד שיפורים ושידרוגים קטנים בכמה עשרות שקלים שאפשר לבצע?

8. Started by nir5177,

ב"ה אשמח לקבל מפרטים מומלצים עבור מחשב שאני עומד לרכוש, חוץ ממקלדת ועכבר אני זקוק להכל מערכת הפעלה XP עיקר שימוש באפליקציות לכתיבת קוד ועריכת תמונות, ישומי אופיס ואינטרנט וגם משחקים כמו NEED FOR SPEEDת FIFAתNBA חשבתי על מעבד 6750 2 ג'יגה זכרון אני צריך HD של 500 ג'יגה מסך 19 אינץ' כרטיס מסך לוח צורב DVD (האם כדאי SATA)? האם ניתן להתקין מערכת הפעלה XP מ כונן SATA אי שישנה בעיה עם דריברים? קירור אני חושב על OC אם אפשרי שכחתי משהו? אה, תודה לכל המגיבים

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by DrLEON,

כמה מחשב כזה שווה http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?CategoryName=FUJICOM&AuctionId=7725161 ? ואיך הוא באופן כללי לשימושים כלליים + פוטושופ מדי פעם? ובכלל אם מישהו נתקל או מכיר את איכות המסך ואיכות הרכבה(שכנראה די נמוכה)? תודה וסוף שובע טוב

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. שלום יש באפשרותי לרכוש מעבד Intel Core i5 760 Tray mhz2800 KB8192 64bit בכ-800 ש"ח מחבר, עד כמה הוא חזק וחדש למשחקים ? לא חובה לשחק על מקסימום רזולוציה .. אני רוצה להשקיע כ- 3000-3500 ש"ח . איזה מחשב עדיף להרכיב עם מעבד זה . http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=768847 המחשב הוא לשימוש כללי ולמשחקים , הסכום לא כולל מסך [ יש לי מסך 17 אינצ' ] של SAMSUNG SYNCMASTER 971P תודה מראש על העזרה !

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by איתמר,

תראו חברה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו לפי דעתי חשבתי לשדרג את הכטטס מסך והארד דיסק, ואני לא בטוח לגבי זה אם לשדרג אותם או לשדרג דברים אחרים ובמה לשדרג התקציב שלי זה 1200 ואפשר לחרוג אולי ל1350 מטרות המחשב זה למשחקים.

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  12. היי, השאלה היא כזאת כמה אמור לעלות נייד עם מסך אזור ה13" עם מפרט לא של Eee אבל גם לא הרבה יותר חזק, שיריץ ויסטה אבל לא כמו פסיכי ומשחקים אולי רק warcarft המחשב רוב הזמן בסך הכל יגלוש באינטרנט וינגן מוסיקה. יש צורך בדיסק גדול (יותר מ200 גיגה) ו....ניראה לי שזהו בקיצור משהו ביסיסי אבל לא בסיסי מאוד. (אני מדבר על מחיר באנגליה\ארה"ב. לא בארץ) תודה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  13. 1.זקוק לחוות דעת על מפרט זה שקניתי היום.המחשב נקנה לצורך עריכת סרטים וגיימינג עלות:7000 שח 2.אני זקוק להמלצות על מקלדת ועכבר טובים לגיימינג ושיהיו נוחים גם לעריכת סרטים. 3.חשבתי על מסך של סמסונג מדגם t220p 22 אינץ'.מה אתם אומרים על מסך זה?הייתם ממליצים עליו?או על מסך אחר? (1000 עד 1200 שח) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i7-920 Quad 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור גשר צפוני פסיבי Passive North-Bridge Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA GeForce GTX 285 2048MB כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audio Codec (+Optical)…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. המחשב נועד לצורכי לימודים לא מבין בזה, בחיים לא היה לי מחשב נייד, אני אשמח אם תביאו לי גם חנויות שכדאי לקנות מהם הבנתי ש4000 זה קצת אז אם אפשר המלצות על מחשב נייד נורמלי כמה שיותר זול תודה:

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. שימושים: גלישה OFFICE צפיה בסרטים ומוסיקה חשוב: אפשרות להתקנת XP (עדיף שלא תהיה מותקנת) מסך 15-17 סוללה טובה + (הייתי מעדיף 9 תאים) אחריות יצרן מוכר אחריות רחבה נוחות (יש כזה דבר?) רמקולים נורמלים חיבור HD וBT תהיה תוספת נחמדה לא חשוב: משקל וניידות (כמעט לא יצא מהבית) גרפיקה (לא משחק בנייד) יש לי פה שני מחשבים ששמעתי עליהם שהם טובים: 1)Dell Vostro 1510 מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5870 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharp מסך מט ( לא מבריק ) דיסק קשיח 160GB Hard Drive Serial ATA 720000RPM זכרון פנימי 2GB DDR2 667MHz 8.5 GB/s with dual channel …

16. תודה רבה מראש שיהיה מחשב מקסימום לתקציב הנ"ל

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by kissilev,

מחפש המלצה למחשב סלוני סדר גודל של 3000 ש"ח יחובר לרסיבר ONKYO , טלויזיית פנאסוניק 42 LED המלצות יתקבלו בשמחה , בגלישה ברשת הגעתי לאתר של PC-4u , מישהו מכיר , יש המלצות ? המחשב ישמש בעיקר לגלישה , סרטים בתקווה HD , אופיס , אולי מעט משחקים (תמיד כיף שיש אופציה , אך אין זמן) ישמש גם כנגן ו DVD ..... תודה שוב

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  18. איפה יותר זול?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by shooky21,

שלום לכולם! קניתי מחשב מתנה לחבר מארה"ב אבל הוא לא רוצה את המחשב אז החלטתי למכור אותו. להלם המפרט: סוג מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T7500 מהירות מעבד 2.20 GHz זיכרון מטמון 4 MB מהירות FSB 800 MHz ערכת שבבים (chipset) Mobile Intel 965GM זיכרון (RAM) 2,048 MB סוג זיכרון (RAM) DDR2 SDRAM זיכרון (RAM) מרבי 4,096 MB מספר חריצי זיכרון 2 SODIMM מערך הזיכרון 2x1024 דיסק קשיח 160 GB מהירות דיסק קשיח 5,400 RPM סוג חיבור דיסק הקשיח SATA המחשב הזה עולה 6000+- אני רוצה עליו 5200 המחשב חדש עם הניילונים עדיין כלום לא מותקן עליו בנוסף 3 שנים אחריות עסקית מבית Hp מחשב ברמה גבוהה מאוד ובמחיר מציאה. לפרטים 0509347373 יום טוב !

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by tsshark,

בס"ד הרכבתי מפרט ב-KSP למחשב. הצורך הכללי שלי במחשב הוא סרטים, משחקים וקצת עריכה (תמונות/סרטים). התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, ואין לי צורך במסך. זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- WD5000AAKS כרטיסי מסך ASUS 9400GT 1GB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) …

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 עדיף אפילו פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים א) בעיקר משחקי חדשים,אינטרנט וכו'.. ב) לא בצרוה כבדה ג)1050x1680 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך צורב,על כונן דיסקטים גם אפשר לוותר.. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים:צריך הכל 6.השקט לא הכי חשוב.. נגיד 6 7. לא יבוצע אוברקלוק 8.לא צריך מערכת ,הפעלה צריך הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? גר בירושלים, אם יש חנות אמינה וטובה בירושלים ותוכלו לבנות לי מפרט משם אז עדיף.. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אין

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  22. צריך מחשב ללא ציוד היקיפי שבעיקרון ישמש לשידרוג למחשב ישן הדברים החשובים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, דיסק קשיח וספק אם זיכרונות כלומר קיימים אצלי ספק כוח APEVIA-WIN 500 PS קירור של Tt חמוד זכרונות ישלי 1G אבל אל יודע אם צריך לשדרג ....................................................................................... המטרות של המחשב הם : אינטרנט ומשחק מעפן ישן העונה לשם CS counterstrike אני רוצה רק שהמחשב יזוז בלי תקיעות ויריץ לי את המחשב בלי בעיות למי שלא יודע משחק פשוט וישן אשמח לשמוע חוות דעת וטיפים ממכם סליחה עם עברתי על חוקי הפורם זאת בעקבות שלא מצאתי חוקים תודה מראש

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בסביבות השבעת אלפים שקל ללא מסך. שימושים משחקים כבדים צפיית HD ושירים(אולי איזה כרטיס קול אם נשאר מספיק כסף) כמובן שבעדיפות הראשונה משחקים... מה שאומר שאני רוצה להשקיע הרבה בכ.מסך. לפי מה שראיתי באתרים הגירסה החדשה של ה2XX לא הגיע לארץ(של NV) אבל אם זה שווה אני מוכן לחכות CPU- מעדיף intel Q9450 ... (או משהו אחר בסדרה 9 הזולה) מארז- שקט שקט שקט :] antec 182p נראה לי בחירה נכונה ואם לא הוא אז משהו אחר אבל שיהיה שקט, תודה מראש, אבישי

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by AtomiX,

המחשב שלי בן שנתיים כבר וחשבתי שאולי הגיע כבר הזמן לשדרג אותו.. יש ברשותי כ 2000 עד 3000 שקל אשר אותם אני מייעד לשדרוג חשבתי לכיוון של מעבד כפול ליבה חדש אשר מתאים ללוח אם שלי DFI LP וגם כרטיס מסך חדש 7900gs האם באמת יש צורך בשדרוג ? או שיש לחכות? יש עוד חלק שצריך להחליף בכסף הזה אני גם רוצה להכניס עכבר חדש mx518 ואת הקיט M5 של TT הכולל משאבה של 500ליטר לקירור וגם פאנל. שניהם ביחד יוצאים 600 שקל בערך.. ככה שנשאר בסביבות ה 2000 למעבד והכ.מסך... אודה לכם מראש אם תגיבו לי ותסבירו אם השדרוג כדאי ואם החלקים שבחרתי מספיק טובים ונותנם מקסימום תמורה... כמו כן הם יעברו אוברקלוק אז גם אם הם מומלצים לכך? אם ישנם חלקים יותר טובים או כדאיים במסגרת התקציב אנא ממכם תציאו. שוב תודה רב…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by BoRiS.K,

בבקשה תעזרו לי ובדרך אם אפשר להסביר האם עדיף מעבד עם 4 ליבות או לא!!! אם כן אז מחשב עם 4 ליבות תודה!!!

• 6 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים