ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
מחשב בעיקר לגלישה קצת משחקים וסרטים תודה לעוזרים אם אפשר גם מפרט אינטל לאוברקלוק וגם AMD
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תוכנות שרטוט, כולל תוכנות תלת מימדיות (לדוגמא סקצ'אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד/סקצ'אפ לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24' נחמד של דל, 1980*1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט לשימוש יום יומי כגון: סרטים באיכות HD על מסך 22 בעתיד קריאה באינטרנט משחקים מעט (יש לי אקס בוקס אז זה לא כזה קריטי) שיריץ vista כמו שצריך שיאפשר מולטי טסקינג ללא תקיעות ואיטיות ציוד הקיפי לא נחוץ.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי למחשב הוא כ - 3500 ש"ח. השימושים העיקריים: ויז'ואל סטודיו 2010, SQL SERVER (במקביל), תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. הוצע לי המחשב הנ"ל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20009 חשוב לי לדעת האם הוא יענה על הצרכים שלי מבחינת המפרט שלו וכן אם יש למישהו מידע על הדגם הספציפי האם הוא נחשב לאמין או בעייתי וכמובן חשוב לי מאוד לדעת האם מבחינת התמורה למחיר אני מקבל כאן את המקסימום. תודה מראש לכל המסייעים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! נעזרתי בכם המון לאורך השנים במחשבים נייחים והמון תודה על כך -אבל אין לי מושג במחשבים ניידים. אני צריך לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3300 ש"ח גג (בלי חריגות). האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מומלץ. חשובה לי אחריות טובה ושיחזיק הרבה זמן. תקציב -עד 3300 ש"ח (ללא חריגות) מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים (HD) * גודל המסך? 15.6 - לא ממש הולך לטייל איתו -בעיקר כדי להזיז בתוך הדירה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אולי USB3? * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא -אבל אני רוצה אחריות טובה של לפחות שלוש שני…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב עם מעבד i5 או i3, זיכרון DDR3 4GB, מסך 15.6 אינץ'. עדיפות לכרטיס מסך לא משולב. לא חייב להגיע עם מערכת הפעלה. השימוש העיקרי הוא עיבוד תמונות (פוטושופ, לייטרום...) בנוסף - גלישה, צפייה בסרטים, משחקים. תקציב - 4000 ש"ח. מצאתי למשל את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=3146 נראה שיש בו הכל... מישהו מכיר? אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים וחזקים. הדגש כמובן גם עם מעבד חזק(אינטל). ספק כח נורמלי. מארז פשוט והכי קטן שאפשר לא משהו ענקי. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט למדמ"ח אני מאמין שרוב השימושים יהיו תכנות, אינטרנט(בד"כ לפחות עם 10-15 טאבים פתוחים) גודל המסך? בקטע הזה גם רציתי להתייעץ .. האם לא להתפשר על פחות מ15 אינץ' אני פשוט בעבר לא תיכננתי ואני לא יודע איך זה יהיה מהבחינה הזאת משקל רצוי? כמה שיותר קל .. בערך 2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? באזור של 3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA HDMI וכו) HDMI בלוטות? לא גודל מינימלי של כונן קשיח ? אין .. האם כדאי לשלב SSD או שאין צורך למטלות תכנות בסיסיות בתואר ? כונן CD/DVD? צורב? לא כונן Bluray? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום , אני הולך להזמין את המחשב עם המפרט הבא : מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG כאשר המחשב מגיע ללא כרטיס מסך . אני שם את הכרטיס שיש לי כרגע מסוג כרטיס מסך Sapphire HD 6770 1GB GDDR5. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של התאמה בין הכרטיס למערכת החדשה . והאם אני אוכל להפעיל עליו directx 11 ? איזו מערכת הפעלה כדאי לי לשים על המחשב ? לתשובתכם אודה.
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המפרט: Samsung NP300V3A מסך 13.3 HD מעבד i3-2330M זיכרון ראם 4GB דיסק-קשיח 500GB כמה אפשר לקבל עליו כיום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקצרה: מדובר יותר במחשב עם כרטיס אדי מאשר שדרוג (יעני לקחת ממנו כל חלק שעוד מתפקד ויציל חיים, או את חשבון הבנק) המחשב בן 6 שנים שעבר לאחרונה שדרוגים: כרטיס מסך, הארד דיסק ssd, זכרונות. כרטיס המסך הקודם קרס לפני שבוע, ועכשיו גם הכונן הקשיח (1T - WD), מה שמצריך שדרוג דחוף. בשנה, שנה וחצי הקרובות, המחשב מיועד בעיקר לצורכי גרפיקה, אך יש כוונה לשדרג אותו בעתיד. השאלה העיקרית היא, מה להחליף? המארז קטן יחסית לחומרה החדשה שבשוק, הספק כח הוא איכותי (700w של חברה טובה), וגם המעבד ( i5 750, 2800 MHz ), והרבה מהרכיבים בו חדשים דנדשים. ומה לגבי המאווררים בכל העסק ביש הזה? 1. מה התקציב המקסימא…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק WOW בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר (אני יודע שזה אפשרי כי משהו קנה מחשב ב-2000 ש"ח והכל רץ לו על ההגדרות הכי גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מה שצריך בשביל מחשב חדש (אין לי שום כוונה להעביר ממחשבים ישנים) 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה-2,500 שקל בארץ. השימושים: גלישה באינטרנט, לשמוע מוזיקה, עבודות על מסמכים (בי"ס וכד'), לראות סרטים, לצפות בתמונות. שומדבר כבד. יש לי כמה דרישות מהמחשב: שלא יהיה כבד מדי. אני הולך להסתובב איתו הרבה מהיום. 3 קילו זה עוד סבבה, אבל לא יותר מזה (אין לי שום כוונה לקנות מחשב אולטרה-נייד, אגב). שלא יתחמם יותר מדי בחלק העליון שלו, כלומר איפה שמניחים את הידיים. ד"א, בלוטות' גם דבר חשוב שיהיה בו. אני חשבתי בכיוון של לנובו 3000 N500 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=725950 תגובות\הצעות?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחד מהמחשבים בבית התחיל לקרטע ואני חושב להחליפו במחשב חדש (כולל מערכת הפעלה בכ-2000 ש"ח). ההתלבטות היא: 1. האם לקנות מחשב חדש - במידה וכן האם המחיר הגיוני עבור שימוש ביתי רגיל (במקסימום כמה דפי אינטרנט פתוחים במקביל וסרטים ממצלמת הווידאו) הכולל מערכת הפעלה? המטרה שיחזיק לעוד שנים רבות. 2. האם לשדרג מחשב ישן מלפני כמה שנים? - ניתן לנצל בו את המארז וכונן קשיח של 500 ג'יגה. את כל השאר אעדיף לקנות אבל לפחות אחסוך טיפה מהעלות. בנוגע לשדרוג - האם צריכה להיות בעיה לשלב כונן SSD ׁיחד עם הכונן הישן? זה יפגע במהירות המחשב/עליית המחשב?, האם צריך להיות חשש משימוש במארז מלפני כ-6 שנים? בכל מקרה גם פה תידרש מערכת הפעלה. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב עבור סבא שלי, בעיקר אינטרנט ופוטושופ ומשחקים קלים, חשוב לי חנות באזור המרכז שאפשר לסמוך על האחריות שלה, את המפרט הבא הרכבתי באייבורי (שמנסיון, תמיד היו שם אם היו לי בעיות, אני לא יודע מה הלך הרוח בפורום לגבי הם), אם יש לכם הצעות לחנויות אחרות אשמח לשמוע. הרכבתי 2 מפרטים, הינה הם לפניכם: 1. http://i.imgur.com/6MAD5fk.jpg 2. http://i.imgur.com/SxGMTxj.jpg שני המפרטים מבוססים על A6-5400K, ההבדל בין שניהם הוא שבראשון יש SSD במקום HDD, אבל זה בא על חשבון קירור ייעודי למעבד (יש צורך?), וספק כוח פחות אפקטיבי (אני חושב). אני מבקש חוות דעת כללית בנוגע למפרט, ואם יש לכם הצעות לשיפור/שינוי החנות, אשמח לשמוע!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בעיקר לשימוש משרדי(אופיס מייל ואינטרנט) אם אפשר שיהיה קל טסים איתו הרבה.אחריות גלובלי זה קריטי ועדיף מחברה גדולה מוכרת ואמינה.התקציב גמיש.המחשב לא בשבילי ומי שקונה אותו לא מבין הרבה במחשבים.אז חשוב שלא יהיו תקלות...תודה רבה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייח עם מסך לצרכים של עריכת וידאו בתוכנת Premiere (עבודה מקצועית). תקציב: 8000 ש"ח. להלן מפרט שבניתי: מעבד: Inter Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box - מחיר: 1600 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3 Intel P67 Chipset DDR3 - מחיר: 750 זכרון פנימי: Crucial 2GB DDR3 1333MHz x2 - מחיר: 318X2 דיסק קשיח:2X Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA2 - מחיר 600 צורב: LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem - מחיר: 160 כרטיס מסך: Gainward GeForce GTX470 1280MB GDDR5 - מחיר: 1400 ספק: Seasonic M12II-520 Bronze Active PFC 520W Modular - מחיר 400 מארז: Antec P183 Advanced Super Mid Tower No PSU - מחיר 765. מסך: Dell U2311 PSI Panel FHD - מחיר 1300 הרכב…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים בניתי את המפרט הזה עבור חבר לעבודה שביקש מפרט באזור ה3500-3700 המפרט הוא למחשב קומפלט כולל הכל, מסך דק, רמקולים, מקלדת.... מחשב ראשון שלו בבית. עכשיו ניסיתי לחסוך כמה שיכולתי אבל בסוף הגעתי ל~4000, שזה 300 מעל הגבול העליון של התקציב אז כמו שכתבתי, אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש הצעות להוזלה אז סבבה: LG LCD 17 L1750SQ [1130] Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 [560] [1690] Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 [580] [2270] Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5 [355] [2625] Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS [390] [3015] LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White [210] [3225] Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU [298] [3528] Logitech® Optica…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד עד 2,000 שקל, מהיר, לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישות מסך קטן פחות מ 16.. דיסק קשיח יותר מ 160 GB (או דיסק קישח של 160 GB + דיסק קשיח חיצוני) זיכרון של 2 GB עדיף יותר כרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים תודה רבה\
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הדרייברים מהאתר של היבואן הרשמי ח.י אלקטרוניקה אבל לא הותקנו כולם מישהו יכול להביא לי קישורים לדרביירים של המחשב הנ"ל במיוחד לכרטיס רשת האלחוטי תודה מראש עוזרים
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חבר'ה אני כבר מת לקנות מחשב ולא מצאתי עדיין חנות עם אתר באינטרנט "שעומדת" עם המחירים שבאתר בכל החלקים, תעשו טובה ותרשמו לי חנויות כאלה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו, רק אם אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט וכמה תוכנות קלות(סי שארפ , פוטושופ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אני לא רוצה שום משחק במחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב ומערכת הפעלה 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין…
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-