עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעיקר לשימוש משרדי(אופיס מייל ואינטרנט) אם אפשר שיהיה קל טסים איתו הרבה.אחריות גלובלי זה קריטי ועדיף מחברה גדולה מוכרת ואמינה.התקציב גמיש.המחשב לא בשבילי ומי שקונה אותו לא מבין הרבה במחשבים.אז חשוב שלא יהיו תקלות...תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. אני מחפש מחשב נייח עם מסך לצרכים של עריכת וידאו בתוכנת Premiere (עבודה מקצועית). תקציב: 8000 ש"ח. להלן מפרט שבניתי: מעבד: Inter Core i7-2600K Processor 3.4GHz 8MB Quad Core LGA1155 Box - מחיר: 1600 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD3 Intel P67 Chipset DDR3 - מחיר: 750 זכרון פנימי: Crucial 2GB DDR3 1333MHz x2 - מחיר: 318X2 דיסק קשיח:2X Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA2 - מחיר 600 צורב: LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem - מחיר: 160 כרטיס מסך: Gainward GeForce GTX470 1280MB GDDR5 - מחיר: 1400 ספק: Seasonic M12II-520 Bronze Active PFC 520W Modular - מחיר 400 מארז: Antec P183 Advanced Super Mid Tower No PSU - מחיר 765. מסך: Dell U2311 PSI Panel FHD - מחיר 1300 הרכב…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום חברים בניתי את המפרט הזה עבור חבר לעבודה שביקש מפרט באזור ה3500-3700 המפרט הוא למחשב קומפלט כולל הכל, מסך דק, רמקולים, מקלדת.... מחשב ראשון שלו בבית. עכשיו ניסיתי לחסוך כמה שיכולתי אבל בסוף הגעתי ל~4000, שזה 300 מעל הגבול העליון של התקציב אז כמו שכתבתי, אשמח לשמוע את דעתכם ואם יש הצעות להוזלה אז סבבה: LG LCD 17 L1750SQ [1130] Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 [560] [1690] Gigabyte GA-M55plus-S3G nForce 430 AM2 [580] [2270] Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5 [355] [2625] Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS [390] [3015] LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk White [210] [3225] Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU [298] [3528] Logitech® Optica…

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by barakZ,

שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד עד 2,000 שקל, מהיר, לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דרישות מסך קטן פחות מ 16.. דיסק קשיח יותר מ 160 GB (או דיסק קישח של 160 GB + דיסק קשיח חיצוני) זיכרון של 2 GB עדיף יותר כרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים תודה רבה\

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. שלום, הורדתי את הדרייברים מהאתר של היבואן הרשמי ח.י אלקטרוניקה אבל לא הותקנו כולם מישהו יכול להביא לי קישורים לדרביירים של המחשב הנ"ל במיוחד לכרטיס רשת האלחוטי תודה מראש עוזרים

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. חבר'ה אני כבר מת לקנות מחשב ולא מצאתי עדיין חנות עם אתר באינטרנט "שעומדת" עם המחירים שבאתר בכל החלקים, תעשו טובה ותרשמו לי חנויות כאלה, תודה!

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by Roni Azura,

שלום לכולם, רכשתי מחשב קומפקטי ברצוני להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני, אבל לא ראיתי יצירת בולט , יש לו usb 3 בלבד, יש אפשרויות לכרטיס מסך בחיבור usb 3 ?

9. 1. מה התקציב המקסימלי? 1200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו, רק אם אפשר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט וכמה תוכנות קלות(סי שארפ , פוטושופ) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אני לא רוצה שום משחק במחשב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בצורב ומערכת הפעלה 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  10. שלום וברכה, אני מחפש מחשב "13 לעבודה בעיקר עם Illustrator ן Photoshop. עדיף עם כונן אופטי. תודה רבה! עריכה: התקציב הוא תקציב גג. אם ניתן לחסוך - מצויין..

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  11. Started by Tomer Levinzon,

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג חדש! תקציב: עד 7000₪ איזור: באר שבע ניידות: בעל רכב איזה מפרט מומלץ, ואיזו חנות הכי מומלצת? תודה

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  12. שלום. העלתי אשכול כזה לפני כמה חודשים אבל הפסקתי לחפש אחר מחשב כי אמרו לי שיוצאים כרטיסי מסך חדשים אז האלה שבניתי עליהם אמור לרדת במחיר... אז חשבתי לנסות שוב ולראות מה תוכלו להציע לי.... 1. מה התקציב? 3000 עדיף ללא חריגה 2. מטרות המחשב? משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור סביר, עיצוב לא חשוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שירעיש באופן ממוצע 10. האם מתכונן OC? לא 11. במפרט למשחקי…

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים, בתכלס מה שהכי חשוב בסיפור הוא שיש לי 4 כרטיסי Radeon 7950 (לא מעוניין למכור אותם, לא לשאול בבקשה) ואני צריך להכניס אותם למחשב הזה, כלומר אני צריך לוח אם שתומך ב-4 כרטיסי מסך, מבקש את עזרתכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by tnewgame,

בניתי את את המפרט למטרת גיימינג, הוא נראה דיי טוב אני רק רוצה חוות דעת סופית לפני שאני עושה את ההזמנה. מה דעתכם על המפרט? הייתם מחליפים משהו? (התקציב שלי עד 3600)

15. אהלן אנשים, חברה שלי מחפשת לקנות לפטופ ... הצרכים הם של סטודנטית (אופיס,אינטרנט,סרטים פה ושם אבל זה לא העיקר וזהו) הכי חשוב זה האחריות שיהיה עם מי לדבר (שנתיים לכל הפחות,עדיפות ל3) הסתכלתי על כמה מחשבים כמו Compaq Presario CQ61-320EJ אם כי הוא מעל התקציב כאשר מרחיבים לו את האחריות ל3 שנים. האם יש אותו במקום כלשהו ברמה שישמור על התקציב ? (אפשרות חריגה עד 3500 לכל היותר) שאלה נוספת זה בנוגע למעבד, אני רואה שמרבית המחשבים בתקציב שלי הם PENTIUM DUAL CORE ולא CORE 2 DOU האם ההבדל בביצועים בפועל שווה את ההפרש במחיר שהוא עפ"י רוב 400ש"ח בערך ..(נניח בין T4300 ל T6500 או T6600) ברור לי הCORE2 DOU טוב יותר..במה זה מתבטא (צריכת חשמל ?ביצועים? טמפ'?) למישהו יש ניסיון עם שירות האחריו…

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. שלום לגבי המחשב הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1416 למחשקים מוסיקה סרטים fifa call of dute GTA וכאלו איך המפרט הבא מה הייתם משנים אם תהיה סטייה בתקציב לפה או לשם זה בסדר תודה

17. Started by asaf11,

the computer propuse : Office, Internet. Should be fast!!! From Ivory : Computer 1: מעבד אינטל Pentium Dual Core E5200 or E2200 לוח אם MSI or Asus ציפסט אינטל G31 (לא 945) זכרון פנימי 1024MB (1GB) DDR II 800MHz דיסק קשיח 160GB SATA II 7200RPM 8MB (Western Digital or Seagate) כרטיס מסך Intel GMA 3100 (OB) UPTO 384MB what do u think in general ? Which mother board is better ? is the best one enough for me ? is 1 GB memory enough for me ? can u recommand other good MIFRAT for me ? should be the minimum price for my use... (but i need fast one...) Thanks Asaf PS the price is about 1000 nis Which mother board is better ? is the best one enough for me ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by red_socks,

נקנה בערך ב2009 , יש אחריות על הכרטיס מסך וזכרונות רק. Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU Intel Core 2 Duo E8500 @ 3.16GHz 54 °C Wolfdale 45nm Technology RAM ‎4.00GB Dual-Channel DDR2 @ 332MHz (5-5-5-15) Motherboard MSI P45C Neo-FIR (MS-7572 (CPU 1) 47 °C Graphics 1024MB GeForce GTX 550 Ti (CardExpert Technology) 52 °C Hard Drives 298GB Hitachi HDT721032SLA360 ATA Device (SATA) 41 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device Audio C-Media PCI Audio Device

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אחי מעוניין ברכישת מחשב חדש, אבקש את עזרתכם בנוגע למפרט. תקציב מקסימלי: 4000 שקלים. הצרכים: - עבודה עם Adobe Illustrator, Photoshop ותוכנות גרפיקה (דו מימד) קלות, גלישה, מוזיקה ואינטרנט. - מארז לא פנסי מדי, שיהיה שקט למדי (לא קריטי) ועם עיצוב נקי. - נפח של כונן - עדיפות לטרה, באם לא נכנס בתקציב - אז חצי ג'יגה. ציוד נדרש: אין צורך במקלדת ועכבר, אין צורך במסך (המסך יהיה u2312hm). אם יש תקציב מיותר, אפשר לבדוק אם ניתן להוסיף מקלדת ועכבר אלחוטיים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by Snufkin,

הנה מה שהציעו לי... מה הייתם מחליפים/משנים/מוסיפים? 1 Intel Core i5 2300 מעבד 1 Intel H61 DDR3 PCI-X אם לוח 2 2048MB DDR3 1333Mhz פנימי זיכרון 1 500G SATA2 7200RPM קשיח כונן 1 DVDRW LG אופטי כונן מארז מפואר ATX עם חיבורי USB קדמיים 1 1 Intel 1155 i3/i5/i7 SandyBrigde למעבד מאורר המחיר יצא 2,290 שזה 2,656 אחרי מע"מ במידה ואתם ממליצים על שינוי, אשמח לדעת, גם מה הסיבה לשינוי

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by gabbay,

הי, כמה לדעתכם שווה הכרטיס שמוזכר בכותרות? נקנה לפני 3 שנים בארה"ב, היה עד כה עם בלוק קירור מים כאשר גוף הקרור המקורי נשמר כמו חדש

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה ברזולוציה של המסך משום מה הכל בקטן וניסיתי לסדר את זה ולא הצלחתי איך אני מסדר את הבעיה הזאת ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by smoke_man,

מעוניין לשרדרג את המחשב שלי המפרט שלי הוא: intel dragontail peak dp35dp לוח אם מעבד Intel Core 2 Duo E6750 twintech 9800gt כרטיס מסך 2 ג'יגה זכרון ddr2 800mhz ספק של סיסוניק 500watt מה אני יכול לשפר במפרט שלי למקסימום תודה והמשך ערב טוב

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  24. 1. מה התקציב? 5000 -+ 2. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים (שיריץ חלק סרטי 1080P HD) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך, ווינדוס, רמקולים, מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות, זיכרון 6GB tripal channel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב, וכמובן שהטמפרטורה במחשב תיהיה נורמלית ולא חמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן, שהמחשב יהיה יציב וחזק, המחשב יפעל 24/7, ואני צריך שהוא יהיה יציב ומהיר מאוד במקרים של ריבוי פעולות עם תוכנות כבדות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? …

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  25. אם הייתי רוצה לקנות מחשב נייד של ACER ללא מערכת הפעלה, האם ניתן לעמוד על כך שיורידו לי ממחיר סופי את מחיר של מערכת הפעלה? האם ניתן לאיים עם בית משפט אם מסרבים להוריד במחיר ולהוריד את מערכת הפעלה? ראיתי פה כמה נושאים בנושא זה, אך לא הצלחתי לקבל תשובה מספקת ואני עדין לא מבין איך זה הולך בצורה משפטית.. בתודה רבה מראש לעונים..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.