עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by spmguy,

הייתי רוצה להתייעץ לגבי המפרט שכבר בחרתי, ואם אפשר אולי להביא תיקונים למפרט או הצעות אחרות לשיפור: מעבד : AMD Phenom II x6 1055t -http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=760896 כרטיס מסך : Nvidia GTS 450 - http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30972 ראם : G.skill 4gb - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748043 לוח אם : Asus M4A89GTD pro - http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=M4A89GTD%20 ספק : 750W Cooler Master GX -http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-powersupply&db125735=313028&db135521=166497&db142400=142408- דיסק קשיח : Western Digital 500gb WD5000AAKS - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=574560 כונן : LG DV…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. Started by spc,

שלום לכולם, יש לי dell inspiron 1300 עם מעבד celeron M 370 - dothan socket 479 mPGA לוח אם i915GMS/i910GML מה זה אומר? האם אני יכול התקין מעבד פנטיום M? איזה מעבד פנטיום M מומלץ cost effective? כל הנתונים לפי CPUZ עזרה בבקשה? תודה! SPC

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  3. שלום! סוף סוף המחשב שלי מת, ואני יכול לקנות חדש! אני צריך חוות דעת על מפרט שהכנתי. 1. התקציב שלי, כמו שמצוין בכותרת, הוא 3500 ש"ח 2. המטרות של המחשב הם עבודה גראפית בתוכנות פרמייר ואפטר אפקטס. בנוסף יהיה גם שימוש בסיסי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. לא צריך שום ציוד היקפי 4. לא צריך כונן דיסקטים/ כרטיס קול איכותי (אלא אם כן אתם חושבים שכדאי...) 5. אין לי העדפה לחברה או לחלק כלשהו 6. העיצוב- מאוד לא חשוב לי- עדיף שיהיה כמה שפחות בולט ומאיר. מבחינת שקט- עדיף שיהיה כמה שיותר שקט אבל לא על חשבון דברים הכרחיים אחרים. 7. אני אקנה מערכת הפעלה חוקית, אבל זה לא כלול בתקציב. אין מה להתייחס למערכת ההפעלה. זה משהו שאני אקנה בנפרד (ואני אקנה xp pro 32) גם הרכבת המחשב תהיה אצלי בבית. 8. א…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by LEAF,

התקציב 4~3. כי םא אני אומר תשובה היום , מחר יש לי מחשב חדש. המחשב יהיה מיועד לגיימרים. ל=א לתכנות ובנייה ועסקים! ואיזה דרישות צריך? כגון: כרטיס מסך,כרטיס קול,זכרון,מהירות,כמה מאווררים,כמה מעבדים וכו'. תודה רבה חבר'ה! [: שחכתי להזכיר - > אין צורך בציוד הקפי! ( מסך , רמקולים, אוזניות , מיק מצלמה וכו' . ) תודה מראש. לנעול,יצאה טעות תודה.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הממחשב הזה: HP PAVILION DV6985SE 1.מה דעתכם על המחשב? 2.שווה את המחיר? 3.אני לא כל כך מבין ביציאות של מחשבים ניידים אז אני רוצה שתסבירו לי איזה יציאות יש במחשב הזה והאם קיים בו WIFI,Bluetooth,hdmi,vga,tv-out,firewire,קורא כטיסים והעניין עם הטביעת אצבע. תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  6. איזה רמקולים עד 450 ש"ח גג 2.1 שווה לי לקנות?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by cftygv,

שלום, אני צריך את המפרט הבא: מחשב 4 ליבות 20 RAM גיגה 500HD איזה מחשב תומך בזה וכמה עולה ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by באתי ללמוד,

האם הכרטיס הזה יכול לסחוב (בקלות) תוכנות כמו פוטושופ, אינדיזיין, סקאטצאפ, אוטוקאד? נכנסתי לסטיקי של הגרפיקאים. מבקש עזרה ספציפית על הכרטיס הזה. תודה

9. שלום, אני רוצה מפרט למחשב חזק למשחקים כבדים עם מסך 22 אינץ' בלבד. שיחזיק לי לפחות 3 שנים. תודה,

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by Googleness,

רציתי לקחת מחשב נייד לעבודה בשביל כמה דברים, 1. בדיקת רשתות אלחוטיות. 2. תיעוד של עבודות בשטח. 3. גישה מהירה לאינטרנט אם צריך לחפש מידע מסויים. שמתי את העין על הEEE PC 901 אבל בארץ הוא נמכר רק בגרסת חלונות XP ואני דווקא רציתי את הגרסה של הSSD 20 ג'יגה שבאה עם לינוקס אבל שוב לא מצאתי. מצד שני במחיר של נטבוק מוצלח (בערך 2600/3200 ש"ח) אפשר לקבל מחשב נייד עם מסך 15.4 בלי מערכת הפעלה אבל עם חומרה מספקת בהחלט לדעתי בשביל המשימות שהצבתי. אז נטבוק או לא נטבוק? ואם מישהו יודע איפה יש את ה901 בגרסת SSD20 גיגה עם לינוקס תשתפו אותי.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by aviranb,

מחשב נייד פנטיום 4 , 1.7MHZ זיכרון 512 DDR דיסק קשיח : 30GB כרטיס מסך mobility radeon 7500 צורב + DVD מה אתם אומרים ? על המפרט ? המחשב לא זז הכי מהר ומוזר לי פה משהו כמה הייתם משלמים באמת על מחשב כזה ומה דעתכם עליו , ולמה לדעתכם הוא לא זז הכי מהר .. תודה רבה :]]

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  12. שלום! כרגע יש לי AMD athlon 64 3000 עם לוח אם MIS K8N Neo2 זיכרון 1 GB (יש לי עוד סטיק של 256) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5700LE (Microsoft Corporation) (256 MB) אני רוצה לשדרג את המחשב בערך ב1000 שקל שאני אוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED Pro evolution soccer, heroes of might and magic באיכות נורמלית והמחשב יצליח לשרוד עוד שנה כי בסביבות יולי אוגוסט אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגמרי. יש משהו שאני יכול לעשות בכזה סכום או שזה יהיה כדאי בכלל? תודה

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  13. טוב חברה הרסתי מחשב שהיה לי והוא היה אחלה מחשב אז מה שיש לי זה ככה... 120 גיגה SATA +עוד הארד דיסק של 100 גיגה אז אין צורך בהרד דיסק נוסף כרטיס קול לא צריך - תבינו גם למה בהמשך... יש לי צורב טוב וחדש יחסיתתת טוב מה שאני רוצה לקנות זה... לוח אם P5AD2 Premium Asus שעולה 1135 http://www.akr.co.il/details.asp?id=1371 יש לו כרטיס קול טוב מובנה עליו וגם יש לי בבית כרטיס קול טוב כרטיס מסך אני מתלבט אני רוצה Sapphire Radeon X800GT 256MB PCI-E שעולה 1050 ויש גם את הגיפורס 6600GT אז תעזרו לי בהתלבטות זו מעבד אני רוצה 3.0 או 3.2 שיהיה טוב ושיתאים ללוח שאני מעדיף (הלוח שרשמתי למעלה) לגבי זכרונות אני רוצה 2 זכרונות של 512 או אפילו 1 של 1024 לפי הלוח הם צריכים להיות DDR2 מארז יש לי אז…

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by Lumber Jack,

פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4,000 ( חריגה 200 מקסימום! ) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים , אינטרנט , אוברקלוקינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? X800GTO/X800GTO2 יהיה נחמד . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחש…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by erezb84,

היי, אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא: asus ux32vd http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358..542.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17274&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מטרות - בעיקר לצורכי סטודנט: תוכנות אופיס, לא תוכנות כבדות נוספות, אינטרנט, מסמכים, סרטים וכו'. כרגע החסרון היחיד שאני רואה בו הוא שאין לו כונן SSD (יש לו 24GB לצורכי cache) מה דעתכם? כדאי? יש עוד חסרונות? או שממליצים ללכת עליו? (תקציב - 4000-5000 ש"ח) המון תודה!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. מעבד - E6750 לוח - Gigabyte GA-P35 DS3L זכרונות - Supertalent 2GB 800Mh CL3-4-4-8 (שווה לקחת אותם ולא OCZ או משהו בסגנון ? ההבדל בתזמונים באמת משמעותי ?) ה.ד. - WD 250GB 2500YS (בגלל האחריות - 5 שנים) כ.מסך - 8800GT 512MB - שווה לחכות לגרסאת ה1GB ? מתי היא אמורה להגיע ? צורב - Samsung SH-S183A (בגלל האחריות - שנתיים במקום שנה בצורבים אחרים) מארז - Gigabyte Triton כל הסיפור יוצא בערך 5,400 שקל, כולל הרכבה. מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  17. לא צריך צורב. הארדיסק 250 ג'יגה אם אפשר זיכרון 2 ג'יגה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by Murmur,

שלום אני מרכיב מפרט שנועד לשימוש ביתי-משרדי בהתחלה, ותוך כמה חודשים אמור לשמש לפיתוח משחקים בתלת-מימד עם 3Ds MAX. חשבתי לנקוט בשיטה של הוזלת הקנייה הראשונית עם כרטיס מסך מובנה - שיסחוב כמה שיותר עד הצורך לקנות כרטיס נפרד (ואולי אפילו יריץ עבודות 3Ds MAX פשוטות). תקציב: 2500 ש"ח (אפשר חריגה מוצדקת של 100-200 ש"ח) חשיבות השקט: 8/10 במנוחה (בעבודה - שלא יהיה טרקטור אבל לא קריטי) ציוד היקפי: מקלדת ועכבר אוברקלוק: לא מתוכנן המחשב יחובר למסך 22" ב-FHD (לא כלול במפרט). הרכבתי את המפרט שלמטה. מעבר לחוות דעתכם - אשמח אם תוכלו לסייע בעצה בכמה נקודות ספציפיות (לא מוכרחים לענות על הכל בבת אחת): 1. האם הבחירה בלוח עם כרטיס מובנה חזק יחסית אכן תאפשר עבודה ב- 3Ds MAX עד רמה מסוימת? או …

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  19. אני מעוניין במחשב ללימודים כולל מסך כאשר השימוש העיקרי הוא בתוכנות Office, Matlab מדי פעם משחקים כמו Pro-Evolution וסרטים . לרוב אני מריץ הרבה תוכנות במקביל כמו matlab ,outlook, word ,excel, firefox ועוד.... עיקר העבודה במטלב היא בחישובים נומריים מורכבים וגם מדי פעם עבודה עם תמונות ועם גרפים 3D. המחשב עובד שעות רבות וחשוב שהמערכת תהייה יציבה לאורך זמן וגם שקטה יחסית. אין כוונה ל-OC. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 1066FSB 3MB לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L intel P31 + ICH7 chipset LGGA 775 כרטיס מסך: HIS HD 4670 IceQ 512MB GDDR3 PCIe כונן קשיח: WD 320GB 3.5 7200Rpm 16 Mb Buffer SATAII WD3200AAKS כונן אופטי: LG GH22N…

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by IDAN AMRAM,

מה אתם אומרים על המפרט הזה אנשים? למשחקים ללא OC צפוי עם מסך במחיר כמה שיותר קרוב ל4800 חשוב שלא תהיה בעיית התחממות והשקט לא כזה חשוב. מעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪830[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right] מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] קירור למעבד: [TABLE] [TR] [TD]₪45[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]Arctic Alpine 11 בקניית מחשב חדש [/TD] [TD=width: 49, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] לוח אם: [TABLE] [TR] [TD]₪225[/TD] [TD=width: 68][/TD] [TD=width: 429, align: right]לוח אם ASROCK H81M-HDS בקניית מחשב חדש [/T…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by VanDaMMe,

שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by idanshir,

שלום האם המפרט הנ"ל שווה את המחיר מיועד בעיקר לעריכת וידאו מפרט המוצר: מחיר 3300 ב- 28 תשלומים תודה למשיבים לוח אם דגם: Intel® SORENTO® 945 סוג ציפסט: intel 945 מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת USB 2.0: 6 סה"כ תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה ב- DivX 9.0: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול דיסק קשיח טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: 200 GB מהירות: 7200 RPM מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 630 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכ…

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  23. שלום לכולם, צריך את עיזרתכם בהרכבת מחשב מקצועי לעריכת וידאו , אני משתמש בavid, premier & after effects. התקציב שלי הוא 6500 ש"ח חשוב לי שלמחשב יהיה: מעבד חזק. דיסק קשיח עם 7200RPM ולפחות 2TB. זיכרון RAM גבוה עבור רינדור הוידאו ועבודה באון-ליין. SSD למערכת הפעלה. כרטיס מסך טוב. זה מחשב שהשתמשתי לצורך השוואה (המפרט די מתאים אבל אני צריך נייח!): http://cukusa.com/asus-g751jt-ch71-gaming-laptop.html תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. שלום רב, מבקש את עזרתכם למפרט לחברה של אמא שלי (בעיקר לבנות שלה) תקציב= 1.5K לא צריך מסך, לא צריך מקלדת ועכבר, לא צריך רמקולים, ולא צריך מדפסת צרכים=אינטרנט(תוכנות מסרים),צפייה בסרטים,מסמכים חשוב - שיהיה יציב, ושיחזיק לה זמן מה בבית (ברור לי שאין לדעת מה תביא הטכנולוגיה מחר, אבל היא רוצה מחשב שיישאר לה לשנים, הדרישות שלה די מינימלסטיות מבחינת ביצועים אז זה אפשרי לדעתי בתקציב הזה) תודה רבה לכם עידן

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  25. אהלן רציתי לשאול אתכם שאלה, אני רוצה לקנות מחשב חדש ולקחתי מעבד כזה: Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore (805), הבנתי שיצאו גם מעבדי פנטיום כאלה: Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB ,שנחשבים יותר חדשים כי זה core 2, אבל מה שקורה הוא שהמהירות שלהם היא יותר נמוכה מהמעבד ה1 שלקחתי- שם זה 2.66ghz ובמעבד של ה CORE 2 יש מהירות של 2ghz ואפילו פחות. האם זה משנה לקחת core 2 או dual core ? ואם תוכלו גם להמליץ לי על מעבד בסכום של עד 500 ¤ (המחשב לא יהיה למשחקים, אלא לעריכת וידאו מדי פעם וגלישה באינטרנט) ואיך לוח האם הזה? P5B-VM SE s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E, VGA ASUS, הוא כולל כרטיס מסך וקול מובנים. האם הכרטיס מסך שבתוכו יספיק לעריכת וידאו מדי פעם, או שכדאי לרכוש …

• 6 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.