ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
היי אני עומד לבנות מערכת סביב i7 אחד הדברים החשובים לי זה חסכון בהספק כשהמחשב לא מתאמץ. הבעיה מתחילה בכרטיס מסך שיש לי: SAPPHRE HD4870 שאני שוקל להעביר למערכת החדשה. הכרטיס הזה הוא תנור וגם במנוחה צורך המון הספק אני בקושי משחק ככה שאני לא ממש צריך אותו אבל חבל לי לוותר על האופציה לשחק. קראתי של - Z68 יש את טכנולוגיית Virtu שאמורה לחסוך הספק כאשר אין דרישות עיבוד חזקות, ואני מנסה להבין כמה זה טוב. ASUS: When no discrete graphics are needed, the graphics card is put in idle mode to lower utilization, heat, fan speed and power draw down to near zero מה דעתכם? האם זה באמת יחסוך לי הספק ויוריד אותו קרוב לאפס? לכרטיס שלי יש בעיה שבמצב IDLE עדיין צורך הרבה הספק וזה אומר שצריך לה…
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זקוק ל 2 מחשבים למשרד : אופיס, WORD , הצגת תמונות וקצת אינטרנט מה דעתכם על זה ..... ואים לא אז מה כן (אשמח על בסיס המלאי הקיים ב KSP) ? אשמח לכול התיחסות , תודה מראש , דרור מערכת מחשב ביתית / משרדית - כמות מוגבלת Intel Atom [zzB-SIC230] 1,240.00 ש"ח נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין באתר ולבוא לקחת באותו יום, משלוח: נשלח תוך 48 שעות מרגע הסדרת פרטי התשלום (מצב המלאי מתעדכן בזמן אמת) מערכת מחשב ביתית / משרדית מעבד: Intel® Atom 230 processor גוף קרור : מקורי Atom 40m"m זיכרון: 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משול…
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קצת חדש בעסק ניסיתי לבנות מפרט בשביל מחשב לעבודה משרדית ואם אפשר לשחק קצת אז למה לא מארז-זה החלק הבעיתי בשבילי ספק- אותו דבר לוח אם GIGABYTE GA965G-DS4 במחיר 915 מעבד- intel core 2 duo E6600 במחיר 1150 כרטיס מסך- GIGABYTE 8500GT במחיר 640 זכרון- 1X2 גיגה KINGSTON DDR2 במחיר 416 דיסק קשיח- 250GB Western digital sata2 16 MB buffer במחיר 345 צורב DVD- של LG במחיר 148 סט מקלדת ועכבר- MICROSOFT אלחוטי במחיר 152 בעיקרון חסר לי גם מאורר קירור למעבד וניראה לי שזה כבר חורז את התקציב, מה עושים? יש מצב לקצת עזרה? כי ניראה לי שרצויי לשנות פה כמה דברים אבל אני לא יודע מה תודה רבה מראש עמיר
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד הנדסת חשמל עוד כמה שבועות, ולצורך הלימודים (ולשחק מידי פעם...) אני קונה מחשב: זה המפרט הכי מוצלח שאני הצלחתי לבנות בתקציב, ורציתי לדעת אם יש למישהו הערות או משהו להוסיף דגם מחיר כמות AMD ATHLON XP 2500 BOX RETAIL 565 ¤ 1 ABIT NF7 380 ¤ 1 TWINMOS DDR 512MB 400mhz 520 ¤ 1 WD 80/7200 JB 8MB 410 ¤ 1 GIGABYTE 9550 128MB BULK 475 ¤ 1 SONYX52 100 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE 6CS3 220 ¤ 1 MAG 786PF 750 ¤ 1 מקלדת אינטרנט KB-950P 50 ¤ 1 MICROSOFT WHEEL OPTI PS2/USB 60 ¤ 1 סה"כ: ¤ 3580 אחרי הנחת מזומן: 3472.6 המפרט מנועה. אני מעביר צורב חדש של סמסונג ממחשב ישן שלי והסידי עובר למחשב הישן וזהו פחות או יותר...
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כרגע אני חושב על המחשב הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9023&perur=2&t=1&c=441 אבל יש לי כמה שאלות לפני קנייה. בקנייה של מחשב נייד זה משנה מאיזו חנות קונים? לדוגמא במחשב נייח חנויות כמו ivory,ksp הן קצת מפוקפקות לא? מצד אחד יש את המחשב הזה גם בKSP, בלי הכרטיס מסך חיצוני שזה מאוד מתאים לי כי אני לא הולך להשתמש בו למשחקים. האחריות 3 שנים מה היא אומרת? גם החלפות או רק תיקונים? אם יש למישהו המלצות אחרות למחשב דומה, בערך במחיר שיש בבאג זה מאוד יעזור לי. והאם כדי לקנות מKSP? האם כדי לסמוך עליהם? הסיבה שאני מעדיף מבאג היא בגלל שהם נותנים אפשרות נוחה לשלם בתשלומים. תודה
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
1 מעבד:מה יותר מומלץ(למשחקים): 775s CPU 2.8GHz Pentium D + Intel Cooler או CPU 3.2GHz Pentium 4 HT + Intel Cooler 775s לוח אם:ECS 945P-A (1GB LAN - 8 CH SOUND) זכרונות:1GBx2 Corssair + 1GBx2 Kingston + 4xHeatSink DDR2 667 כרטיס מסך:2xRADEON x1600 Pro (crossfire) ספק : Thermaltake TR2 450W HD:160 sata ועם אפשר בבקשה שתיתנו לי בהרך כמה צריך לעלות דבר כזה כי לי נתנו את זה ב750 שקל ועם פנטיום D זה באמת כפול ליבה או זה זה רק פנטיום 4 עם מהירות שעון גבוה ועם זה כפול ליבה יש לכל ליבה 2.8 Ghz ? תודה לכולם מראש
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב HP DV600 עם סוללת LI-ION שקניתי לפני קצת יותר משנה. חצי שנה לאחר הקנייה המחשב לא עבד ללא חיבור לחשמל כלומר הסוללה לא עובדת והיא הציגה טעינה ומתי שהעברתי את העכבר מעל הסימן של הסוללה היא ישר הראתה 0%, מסתבר שלא היה טעינה בכלל. שלחתי לתיקון לפני כמה זמן כי המחשב עשה כל מיני בעיות ובאמת ההארדיסק מת כנראה בגלל שהמחשב נכבה בגלל שהסוללה לא עבדה בפעמים שהכבל התנתק בטעות. ציינתי שיש בעיה בסוללה, והם אמרו לי שעשו עידכון ביוס ועכשיו הסוללה בסדר גמור ובאמת מתי שהמחשב חזר הסוללה עבדה אבל לאחר כמה ימים היא שוב הפסיקה לעבוד רק שעכשיו היא מראה שהיא ב95% למרות שאם אני אנתק את החשמל המחשב יכבה. האחריות על המחשב נגמרה לי... יש פיתרון? כיול אולי? תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב אבקש את עזרת המומחית בבחירה נכונה ומפרט התקציב שלי הוא עד 6 אלף אני רוצה לקנות מחשב חזק וטוב בנוסף גם שישרת אותי במקצוע התחלתי ללמוד סייבר (מערכות הגנה ) וכמובן תכנות בבקשה ממכם תמליצו לי על מחשב חזק וטוב תודה מראש יום טוב
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד חדש. עיקר השימוש הוא גלישה באינטרנט ייתכן צפייה בסרטים. מסך בגודל 15.6 אינץ' רצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר. אחריות ארוכה ככל האפשר עם שירות בבית הלקוח. תקציב של 3000-3500 שקל(אני יודע שניתן להשיג במחיר נמוך מכך עבור שימושים אלו אבל אני מעדיף שלא). הייתי רוצה לקנות רק מבאג למרות שנחשבים יחסית יקרים. הסתכלתי על המחשב: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10025&perur=4 אבל אני לא יודע אם הוא אכן טוב ואם יש בו בעיות כלשהן שאני לא יודע עליהם אודה לעזרתכם בנושא.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חושב לעבור מפלטפורמת AMD חזרה לINTEL.המליצו לי על E8400 ולוח של ASUS (דגם לא מאוד קריטי העיקר שיהיה אמין)עם 4 GB זכרון 800.שאר החלקים שיש לי מספיק טובים מה אתם אומרים? היום למשל אם אני מריץ חילוץ קבצים בוינראר המחשב פשוט נהיה כבד.חשוב לי שאוכל לבצע כמה מטלות ביחד אפילו שהן לא דורשות כוח עיבוד רב. חשוב שלא תהיה יותר מידי חריגה מ1700 ש"ח,אולי ב100 ש"ח גג תודה על העזרה אה שכחתי לציין:מדובר על שימושים קלים יחסית אני לא משחק בכלל,חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ ויסטה או וינדוס 7 באופן חלק,בלי קירטועים וכאלה כי אני בודק הרבה מערכות הפעלה שונות.
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
Amd 4400 am2 Radeon X1950pro 256 Mb 2 GB DDR2 Gigabyte GA-m55s-s3 ספק כוח 400 W *אני רוצה להישאר על ATI ו AMD *אני רוצה לשפר בעיקר את כרטיס מסך ומעבד *אני רוצה להריץ משחקים על מקס זה מה שאני מצפה מהשידרוג . התקציב שלי זה 1000-1200
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.8GHz E7400 45nm : " SLB9Y" - BOX ¤666 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE ¤1027 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL ¤779 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤310 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤126 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤245 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤331 ספק כוח: FSP EPSILON 80PLUS 450W ¤380 מחיר סופי: ¤4312 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il שינויים? המלצות אחרות? לגבי הספק אני לא בטוח, האם יש לו את כל החיבורים הנחוצים? לכרטיס מסך, ה4-פינים למעבד וכו'? אם…
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כונן ssd, עליו אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה ואולי כמה משחקים. אני מעוניין ב120 GB ויש שניים שאני מתלבט ביניהם (אין חשיבות כל כך למחיר שמופיע בלינקים כי יש לי אפשרות לקנות אותם במחירי יבואן): G.Skill SSD Phoenix Pro 2.5" 120GB מפרט ניתן לראות כאן - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=FM-25S2S-120GBP2&Cat2Cat1ID=179&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he OCZ Vertex 3 120GB VTX325SAT3120G מפרט ניתן לראות כאן - http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/ocz-vertex-sata-iii-ssd-120-p-12859?language=he היתרון של ה OCZ הוא שמהירות הקריאה והכתיבה שלו מהירה בערך פי שתיים מה G.Skill אבל מה בנוגע לשאר המפרט? למה הג'י סקיל יקר משמעותית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, הלפטופ של חברה שלי איטי ואני מניח שזה בגלל זיכרון (אם מישהו חושב אחרת הוא מוזמן לשתף אותי). יש לה CPU 1.8 עם 256 RAM. רציתי לכתוב את פרטי המעבד ולוח האם אבל אני לא יודע איפה אני בודק את זה. אני רוצה לדעת איזה זיכרון מומלץ להוסיף ללפטופ הזה ואם מישהו יודע איך מכניסים אותו (בלפטופ של HP זה היה די פשוט אז אני מניח שאני יכול לעשות זאת בעצמי). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב, שיעודיו השונים: משחקים, פוטושופ, matlab, סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. (ללא מסך). מס' דרישות קטן שיהווה עוגן בכל מפרט: 4GB של זיכרון, כרטיס מסך 8800GT, כונן קשיח של לפחות 250GB. שאר הדברים פתוחים להצעותיכם (אשמח גם להצעה לגבי חברות לזיכרון ולכרטיס מסך אם זה משנה). אין צורך במארז מהודר או מרשים חיצונית, החשיבות כאן היא באמינות, פרקטיות, איוורור ושקט. לגבי המעבד, אין צורך בסופר מעבד - אשמח לקבל הצעה לתמורה הטובה ביותר למחיר בעניין המעבד ולוח האם. ונא לא לחרוג מהתקציב - אלא אם זה ממש אבסורד לוותר על משהו הרבה יותר טוב תמורת תוספת של עד 200 שקלים. תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברשותי לנובו T400, עכשיו אני יכול לראות כמה W\H הסוללה יכולה לאחסן כרגע, וכמה היא אמורה בהגדרות מפעל כמות האחסון המקסימלית יורדת עם הזמן (איך שהבנתי זאת תופעה שאין מה לעשות איתה), האם יש דרך להקטין\למנוע את זה? (הנייד זה המחשב הראשי שלי, ורוב הזמן אני מנסה שהוא בשקע)
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
דודה שלי קנתה בחו"ל EEE PC 701 ובלשון המעטה הוא טרנטה, עם 4 ג'יגה של דיסק קשיח וחומרה ברמה של טלפון סלולרי הוא לא סוחב את הXP שמותקן עליו. בכל מקרה השימושים שלה מאוד מאוד בסיסיים ומסתכמים באינטרנט, סקייפ\אייסיקיו. השאלה כאן האם עדיף להתקין הפצת לינוקס כלשהי לדוגמא EEEBUNTU (הפך לאורורה) או האם ישנה אפשרות לקחת התקנה של XP ולשחק בקבצי ההתקנה כדי ליצור גרסת מיני דלת משקל בשביל השימושים המינימליים? מה אתם מציעים?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המחשב הזה : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JZ576V87H4 1. האם אני חייב לרכוש מערכת הפעלה בקנייה או שאני יכול להתקין לבד מדיסק שברשותי? 2. אם אני מתקין לבד , אני מקבל את כל הדרייברים של החומרות השונות? 3. האם כל מערכת הפעלה תעלה ? (XP ' VISAT ' 7) 4. איך הולכת האחריות במקרה של התקנה לבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
בעיקר אופיס, המון אופיס. אמא שלי מורה ולפעמים עובדת עם כמה תוכנות במקביל. מסך 14-15, צורב DVD. *אשמח גם אם זה יהיה מחשב שיוכל להריץ Visual Studio כדי שגם אני אוכל להשתמש בו מדי פעם.. תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכול הרוצים לעזור אני רוצה להמליץ לחבר שרוצה לקנות מחשב ולהשתמש בו לאינטרנט אופיס ומשחקים. קיים המפרט המוכן הבא בק...פי מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8V-E SE s939, VIA K8T890, SATA, PCI-E זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) CL 2.5 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך GIGABYTE 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים CD Recorders SONY 52x32x52 (Kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 4JA-7610 ATX MIDI 350W (True Watts) Beige and Silver מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים FLAT 17'' CRT מחיר 2970 ¤ השאלה שלי היא האם יש…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ב4000 ש"ח ללא מסך. לא רוצה לעשות OC... בעיקר לסרטים ומשחקים. שיהיה מחשב טוב, אין בעיה לחריגות קטנות מהתקציב.. בלי מסך מקלדת ועכבר. מה שחשוב זה שתהיה תאימות טובה בין ההארד וויר.. שאני לא אגלה אחרי הקנייה שיש לי קריסות של המחשב בגלל חוסר תאימות. אם תוכלו לעזור לי עוד היום זה יהיה נחמד.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מפרט לשימושים כלליים בתקציב של עד 2K. (אפשר למתוח בקצת אולי עוד 200 ש"ח) המפרט לא צריך לכלול ציוד היקפי, דיסק קשיח וכרטיס מסך (יש לי Gforce 9600GT 1GB ) אני מעדיף לקנות דרך KSP, ואני מעוניין במארז THERMALTAKE V4. אני רוצה לוח שתומך בזיכרון DDR3 1600Mhz, אני רוצה לשים 8G זיכרון DDR3 1600Mhz, הלוח צריך להיות עם 2 חיבורי SATA3 לפחות עם חיבור ESATA ו FIREWIRE ו 2 חיבורי USB3. אני מעדיף לא לקנות ספק כוח גנרי. זהו זה ... תודה מראש על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מחשב ללימודים ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...) המחיר הוא בין 2500 ל 3000 והמחשב צריך להריץ טוב תוכנות כמו matlab, solidworks תודה
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לשימוש ביתי,כגון סרטים/עבודה/אינטרנט, שכולל גם משחקים לפעמים, זאת אומרת שאני צריך עם כרטיס מסך לא משולב, אני יכול לחרוג קצת, מה בטווחים האלו אפשר להשיג? תודה
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-