ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
מחפש מחשב נייח עוצמתי, שיוכל להריץ בקלות מס' מכונות וירטואליות בו זמנית. לא חשוב איכות גרפית יותר מידי - אבל כן כרטיס בנפרד בכדי להוריד מהעומס על המעבד. כמו"כ הייתי רוצה המלצות איך לנצל את ה RAM בצורה הטובה ביותר, (הרבה פעמים גם כשיש הרבה RAM - עדיים כשמריצים מכונות במקביל - נוצרת איטיות.) הגעתי למפרט הבא, הייתי שמח לקבל חוות דעת על: מהירות, עמידה בעומס ותאימות בין החלקים: לוח אם - Gigabyte Z390 Gaming X מעבד - Intel Core i7 8700K / 1151 Tray RAM זכרון - Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 C…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
טוב יש לי נייד acer 5750g להלן המפרט: i7 2630QM Nvidia GT 540M 1g 4G memory 640G hard disk קיצר המחשב ניהיה איטי בזמן האחרון החלטתי לפרמט אך ללא הצלחה... תוצאה של 3DMARK 06 : http://3dmark.com/3dm06/16087139?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F16087139%3Fkey%3DW3SRULj3usBhehFUbAnvH8bJhF3SCX כמו שאתם רואים קיבלתי רק 5000 שבדרך ככל המערכת הזאת אמורה לקבל מעל 8000. תמונה של טמפרטורה מהתוכנה HWMONITOR http://imageshack.us/photo/my-images/28/temptkh.jpg/ הורדתי BF3 כאשר הרזולוציה היא לא הכי גבוה.. 1280 על 720 וכל ההגדרות על LOW יש לי בסביבות ה 20FPS וביצעתי עוד בדיקה עם 3DMARK 11 התוצאה שלי היתה רק 675 כאשר הלפטפוט הזה מגיע ל 1000+ ללא אוברקלוק... בכל מקרה כבר בדקתי.. יש לי א…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חזק לגרפיקה ועריכת סרטים בפרימייר אשמח לקבל מפרט טוב עד4500 תודה ללא ציוד היקפי
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo G560. לאחרונה, יש עליו הצטברות גדולה של אבק. איך אפשר (אם אפשר) לעצור או להפחית את הצטברות האבק? עם מה עליי לנקות את האבק?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
בבקשה המליצו לי על נייד חדש הוא צריך להיות די חזק לא המצועצעים הקטנים האלו. 13.3 אינץ' מסך לשימוש בשמש חיי בטריה גבוהים במיוחד תודה רותי --- --- איינשטיין: "אני לא יודע באיזה נשק ישתמשו במלחמת העולם השלישית אבל ברביעית זה יהיה עם אבנים ומקלות" פיתוח תוכנה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וחשבתי טיפה על העתיד (שנה - שנתיים מעכשיו) וכנראה שאני יצתרך לשדרג את המחשב שלי בשביל להגיע לביצועיים מקסימלים בגיימינג בעוד כמה שנים, הבעיה היא שהלוח אם שלי לא תומך במערך כרטיסים (SLI) ושהספק כוח שלי לא יספיק לזה (600W). מה אתם ממליצים לי לעשות? הנה המפרט שיש לי עכשיו: Intel® Desktop Board DP67BA Intel® Core™ i7-2600K 3.40 GHz Scythe Mugen 2 CPU Cooler 8GB 1333Mhz (2x4GB) Gigabyte GeForce GTX 570 (1280MB) Hitachi 1TB 32MB SATA II Thermaltake Element S Thermaltake Litepower 600W
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה בהתייחס לפרטים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 הוא ממש המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + יצירת מוסיקה (cubase וכו', רק אם לא יעלה את התקציב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 2 call of duty modern warfare -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדר…
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכ…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
[table] [tr] [td] [table][tr] [td]מעבד[/td] [td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td]1[/td] [td]₪929[/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד[/td] [td]Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only[/td] [td]1[/td] [td]₪116[/td][/tr] [tr] [td]לוח אם[/td] [td]Gigabyte GA-H61M-USB3-B3[/td] [td]1[/td] [td]₪378[/td][/tr] [tr] [td]מארז[/td] [td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד[/td] [td]1[/td] [td]₪530[/td][/tr] [tr] [td]קירור למארז[/td] [td]Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA[/td] [td]1[/td] [td]₪40[/td][/tr] [tr] [td]זיכרון[/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td]2[/td]…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב תחנה רצינית, שתשמך לפיתוח תוכנה, אז הרצת בסיס נתונים, מכונות וירטואליות מרובות וכיוב. כמו כן, בתור תחביב ארצה לערוך וידאו ולשחק משחקים על הפלזמה שלי. עריכת וידאו ומשחקים הם משניים. מעוניין להרכיב כרגע תחנה סבירה לפיתו שתהיה גם תשתית לתחנה רצינית לאחר שדרוגים עתידיים. התקציב כרגע הוא עד אלפיים, בלי מערכת הפעלה, בלי הרכבה, בלי ציוד היקפי. אפשרי? תודה ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב שולחני טוב ומהיר עם נפח של 1 טרבייט, זיכרון 4GB, וחשוב מאוד שיהיה שקט ואמין. לשימוש בעיקר של אינטרנט ותוכנות אופיס. אני לא גיימר אבל רוצה להיות מסוגל לראות סרטוני HD שצולמו במצלמה דיגיטלית ותמונות דיגיטליות איכותיות של לפחות 4 MG האמנם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה? יש לי נסיון לא טוב עם אחת הרשתות הגדולות שפופולרית באזור המרכז ולכן אני מוכן לשלם קצת יותר אבל לקבל מוצר אמין עם שירות טוב. ראיתי באתר את המפרט של "משרדי חזק ללא ציוד היקפי" בעלות של 2150. לעומת זאת, הצעת המפרט הבא מחנות ביהוד עולה כ-1500ש"ח לפני שדרוגים ואני לא יודע אם מספיק טובה או לבקש מהם בדיוק את המפרט המומלץ באתר hwzone? · מעבד Intel Pentium Dual-Core E5800 3.2GHz · קירור למ…
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד(אני לא מבקש בניית מפרט כי אני לא בטוח אם אפשרי לעשות דבר כזה) אני צריך המלצה למחשב נייד טוב שישמש אותי לסרטים/שירים/אינטרנט/משחקים-Call of duty: Black ops / Crysis / Need For Speed: Prusuit וכו'... אם צריך פרטים נוספים תגידו לי. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון בתור HTPC ויהייה גם מקור האחסון העיקרי בבית. חשוב לי שכמות דיסקים הקשיחים הנתמכים תיהיה לפחות עשרה, ותמיכה ברמת החומרה ב-RAID. תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני מתלבט בין לקנות מחשב נייד רגיל עם וינדוס ויסטה או לקנות מחשב נייד APPLE עם מערכת ההפעלה MAC LAOPARDO שיוצאת ...... מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי הצעות למפרט לעריכות וידאו ברמה קלה עד בינונית. התקציב הוא 2K עם חריגה של עד 300 שקל במקרה וזה באמת שווה את זה. לא צריך חלקים היקפיים או צורב.
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ב"ה אשמח לקבל מפרטים מומלצים עבור מחשב שאני עומד לרכוש, חוץ ממקלדת ועכבר אני זקוק להכל מערכת הפעלה XP עיקר שימוש באפליקציות לכתיבת קוד ועריכת תמונות, ישומי אופיס ואינטרנט וגם משחקים כמו NEED FOR SPEEDת FIFAתNBA חשבתי על מעבד 6750 2 ג'יגה זכרון אני צריך HD של 500 ג'יגה מסך 19 אינץ' כרטיס מסך לוח צורב DVD (האם כדאי SATA)? האם ניתן להתקין מערכת הפעלה XP מ כונן SATA אי שישנה בעיה עם דריברים? קירור אני חושב על OC אם אפשרי שכחתי משהו? אה, תודה לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מעבד - E6750 לוח - Gigabyte GA-P35 DS3L זכרונות - Supertalent 2GB 800Mh CL3-4-4-8 (שווה לקחת אותם ולא OCZ או משהו בסגנון ? ההבדל בתזמונים באמת משמעותי ?) ה.ד. - WD 250GB 2500YS (בגלל האחריות - 5 שנים) כ.מסך - 8800GT 512MB - שווה לחכות לגרסאת ה1GB ? מתי היא אמורה להגיע ? צורב - Samsung SH-S183A (בגלל האחריות - שנתיים במקום שנה בצורבים אחרים) מארז - Gigabyte Triton כל הסיפור יוצא בערך 5,400 שקל, כולל הרכבה. מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אשמח גם לדעת איפה מומלץ לרכוש.... והמפרטים באתר לא מעודכנים... רשום למשל AMD 3800 בחנויותת ראיתי 5200 ויותר... או שאני טועה ? בכל מקרה, אשמח לקבל מפרט מתאים
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אחי גר בארה"ב..הוא מחפש נייד במחיר עד 1200$. המחשב בעיקר לאינטרנט והורדות. לא בשביל משחקים. בקשר למסך אז שיהיה 15 או 15.4. עכשיו בקשר לווינדוס, הוא אמר שרוב הניידים מגיעים עם VISTA. ככה שצריך זיכרון של 2GB לא? יש אפשרות לרכוש בלי מערכת הפעלה או עם XP נניח? תודה!
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי, לאחר הרכבת מפרט סופי, אני מתלבט בין שני מפרטים אפשריים..שניהם בתקציב 4400 ש"ח...רציתי לשמוע מה דעתכם איזה מהמפרטים עדיף: שני המפרטים הנ"ל הם ללא ספק מכיוון ואני מביא ספק כוח בנפרד המפרט הראשון: מערכת SLI יתרונות: שני כרטיסי 9600GT חסרונות: מעבד חלש יותר, 2048GB RAM מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤865 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם ASUS P5N-D ¤754 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31160 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤305 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8002G כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB…
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! כרגע יש לי AMD athlon 64 3000 עם לוח אם MIS K8N Neo2 זיכרון 1 GB (יש לי עוד סטיק של 256) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5700LE (Microsoft Corporation) (256 MB) אני רוצה לשדרג את המחשב בערך ב1000 שקל שאני אוכל להריץ משחקים כמו NEED FOR SPEED Pro evolution soccer, heroes of might and magic באיכות נורמלית והמחשב יצליח לשרוד עוד שנה כי בסביבות יולי אוגוסט אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגמרי. יש משהו שאני יכול לעשות בכזה סכום או שזה יהיה כדאי בכלל? תודה
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הי שלום לחברי הפורום אשמח אם תעזרו לי בקשר להתלבטות בלוח האם..ובכללי אם מפרט המחשב אם בסדר. בעקרון לפני מספר שבועות נשרף לי הכרטיס מסך 6800 בתושבת AGP... מאחר והכרטיס לא קיים יותר אצל היבואן הם החליטו להביא לי כרטיס מדגם אחר ועל הדרך ביקשתי שאם כבר שולחים משהו אז שישלחו PCIE.. ובזאת החלטתי להשתדרג קצת. בקיצור המפרט שהחלטתי להרכיב לא מיועד למשחקים או לדברים כבדים..אין יותר מדי זמן פנוי בשבילו.. לגבי החלקים שיש לי כבר זה: 200GB WD IDE 160GB samsung sata2 צורב דיוידי נק..לא זכור דגם מדויק, לא חשוב. IDE. וכרטיס מסך שצריך להגיע INNO3D 8500GT 512 PCIE החלטתי לקחת את המפרט הזה מאייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=211&CatCode=3 (אני יודע שלא מומלץ לקנות משם, אבל …
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן קנייה של מחשב ויש לי כמה בקשות לא צריך מסך(יש לי DELL 2007WFP) כן צריך מקלדת,עכבר,רמקולים ואת המחשב עצמו כמובן מעבד E6750 בבקשה כי אני מתכנן לשדרג לפנרין בעתיד ואני יודע שיש לי למי למכור את המעבד אחרי שהוא יצא מהשימוש שלי אם ב6500 שקלים יש משהו יותר משתלם ולא באחוזים בודדים אבקש לשמוע גם על זה המחשב יעבור OC ומשחה תרמית כבר יש לי AS5 מדוד שלי. אני יכול לקחת את OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 ב515 שקלים ולכן אם אתם שמים אותם אז המחיר הוא 515 שקלים על המפרטים להבנות בIQPC בלבד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום! יש ברשותי את המחשב נייד הזה: Fujitsu Siemens AMILO D-7830 הבעיה איתו שהוא פשוט מכבה את עצמו. זה יכול לקרות כעבור כמה שניות לאחר הפעלתו ובמקרה הטוב אחרי שהוינדוס עולה ומשתמשים בו קצת. פתחתי את המכסה מלמטה ושמתי לב שאחרי בערך 5 שניות מהרגע שהפעלתי אותו המאוורר פשוט נכבה (לא שינה את המהירות לנמוכה יותר אלא פשוט נכבה - לא מסתובב). האם הבעיה היא במאוורר? ואם לא, מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
זה המפרט האחרון שהגעתי אליו תגידו מה דעתכם כי אני קונה אוטוטו וכמה שאלות אחרונות ואני מזכיר כי המפרט שלי הוא בעיקר לשירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט כמובן ומשחקים כמו cod 4,nfs,crysis השאלה הראשונה שלי היא על הכרטיס מסך? שווה לקחת אותו oc ? של asus? שאלה שניה זה על המארז מה אתם אומרים עליו? ורציתי לשאול אם מקדימה יש לו יציאה של מיקרופון ואוזניות ו וכמה יציאות?usb שאלה שלישי האם ה512 מגה בכרטיס מסך יהיה טוב לגודל של המסך 22 כי הבנתי שיש איכשהוא קשר! שאלה אחרונה זה מה היא החנות הכי זולה שיש? ? אני צריך להוציא הצעות ואני מחפש את החנות הכי זולה! מפרט: מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: D…
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-