עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Posford,

שלום אני מחפש מפרט מחשב עד 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס. אני לא יודע אם זה אפשרי בתקציב הזה אבל אני מעוניין שיהיה במחשב : צורב DVD 2GB זכרון HD לא גדול, 200GB יספיק לוח אם עם כרטיס קול, כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה. כולל מארז כמובן וספק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. כוונתי לחנויות שידועות כמוכרות ציוד מצוין ולא תקול מכל בחינה שהיא. ושהשרות שלהם ידוע כמצוין. לא מאלה שאתה קונה ואחכ אם יש בעיה עם ציוד מעיפים אותך. מיותר לציין שאייבורי או קיי אס פי אינני מעונין. כל אחת אחרת באזור ת-א/ רג והסביבה, שידועה כאיכותית יהיה אחלה. תודה. שאלה נוספת - אני מחפש מארז עם ארבע USB קדמיים ואשמח ללינק למי שמכיר. לא מצאתי בינתיים בתוך קטלוגים של חנויות , וראיתי בפועל אחד כזה אצל מישהו.

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by Zimer,

אני צריך מפרט למחשב בשביל עבודות משרדיות, אינטרנט וכו' ואולי אולי בעתיד כמה משחקים קלים. המפרט בשביל חבר, הוא אמר לי שהוא רוצה E6600 אמרתי לו שלפי דעתי הוא לא ינצל את הכוח שלו (לא יצליח...). יהיה נחמד אם בתקציה של ה5000 יכנס גם מסך LCD. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by imsnoop,

שלום לכול היוםהתחדשתי בנייד של HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7731&perur=2&t=1&c=320 כמובן לא במחיר הזה ... מה אתם חושבים???

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. יש לי כמה שאלות שהמוכר באופיס דיפו לא ממש ידע לענות לי עליהן, ואני אשמח אם מישהו שיש לו מחשב כזה, או סתם יודע, יעזור לי קצת: 1. האם מערכת ההפעלה שמגיעה עם המחשב היא בגרסאת 64 ביט? האמת היא שאני סקפטי, כי אחרת היו מציינים את זה, אבל בכל זאת. והאם אפשר ללחוץ על לנובו לקבל מחשב כזה עם מ"ה של 64 ביט? נראה לי קצת מיותר לקנות מחשב עם מעבד 64 ביט ולשלוח לו 3.2 מיליארד הוראות בשניה בהן חצי מהביטים לא משמשים לכלום... 2. שמתי לב שכתוב בפירוש באתר על מערכת ההפעלה "ממשק עברית" בעוד שהמוכר באופיס דיפו בפירוש אמר לי "hebrew enabled". זה בפירוש לא אותו הדבר. עם מה מגיע המחשב הזה? האם אפשר לקבל ממשק באנגלית במאה אחוז? או שאני אפתח אותו, ואקבל כפתור "התחל" (ואני יודע שבויסטה לא כתוב שם כל…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by October,

מחשב עד 5500 שח! המחשב יועד לעבודה גראפית 2d/ photoshop/ flash וכדומה וגם למשחקים מדי פעם intel core i5-750 box -----------מעבד gigabyte GA-p55m-UD2-----------לוח אם 1000 GB Samsung sepoint 32 mb --------------- ארדיסק G skill DDR3 4Gb 2x2048 2000 Mhz CL 9-9-9-27 ----------- זכרונות Twintech Geforce GTX 275 896mb XT OC edition ------------------ כרטיס מסך Coolmaster CM 690 -------------- מארז Chieftech A-135 650W ------------ ספק Scythe ninja ------------ מאורר למעבד כולל צורב

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by adam_kfir,

שלום לכולם, אני יודע שכבר ביקשתי פה מפרט לא מזמן אך המצב השתנה ואני מחפש מפרט חדש אם תוכלו בבקשה לעזור לי, תודה לכולם מראש. אז ככה: אני מחפש מחשב לאח שלי בסכום כמו שנאמר לעיל עד 4.5K לא יותר. המחשב נועד להריץ משחקים בינוניים עד כבדים (AA3, UT3, GTA IV וכד'..) ומיותר לציין מן הסתם שיסחוב כמה שיותר זמן עד שהוא יצטרך להחליף אותו. ;D אין צורך במסך. כרגע הוא משתמש במסך "19 אך הוא מתכנן לקנות בעתיד הקרוב מסך "22 - יש לכלול בבקשה בתכנון הכרטיס מסך. המחשב אמור להיות שקט כמה שאפשר (הוא בחדר שלו). העדיפות היא לאינטל QUAD וכרטיס מסך טוב. אם יש עדיפות כלשהי ל-AMD כאן אני אשמח להסבר מדוע ומפרט מתאים. כמו כן 4GB זכרון. ספק 550W עדיף. אם תוכלו לתת גם המלצה על עכבר טוב לגיימינג ואוזניות …

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  8. המטרה היא מחשב ביתי (לא למשחקים) לתוכנות גרפיות ולעריכת סרטים ביתית. אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט: Pentium D 775 3.0G 2x2M TRAY 930 DUAL CORE THERMALTAKE SILENT 775 GA-8I945P Pro GAIL 1Gb KIT 512 X2 Western Digital 250Gb 16MB X2 Sapphire X550 LG H10AK x16 DUAL LAYER Bulk BLACK THERMALTAKE SWING BLACK 120mm FAN + 430W (Sata+24-pin+PCI-E) TT PS SAMSUNG LCD - 740B 8ms 17" Magic Bright DVI 1:600 מחיר כ 7000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by ZorD,

שלום לכולם. המחשב יהווה שידרוג למחשב הישן של אח שלי, השימוש יהיה בעיקר לאינטרנט ולעבודות לא כבדות במיוחד אבל שיוכל גם להריץ משחקים חדשים בצורה נורמאלית הציעו לנו את המפרט הבא: intel CPU Core 2 duo 3ghz E8400 6M 776 1333 ->842 Asus MB P5K L775/1600 ATX ->531 Case Midi Tower for P4-PS 400W Black 1120-630 ->247 ASUS EN8500GT SILENT/HTP/512M/A ->315 SOUND CARD Hight DEfinition Audio 8 channel O/B ->0 LAN CARD 10/100/1000MBps o/b -> 0 Kingston KVR800D2N5K2/1G DDR2 800Mhz 1GB ->123 - 2 BROQ HD WD 160GB 7200RPM SATA (300 Mb/s) 8MB ->202 ! חשוב לציין שכל המחירים הם לפני מע"ם ! + הרכבה 130 ש"ח אנחנו לא זקוקים למסך אשמח לשמוע את חוות דעת…

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by matonia,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה מארץ כדי לי לקחת עד מחיר של 400 שקל ככה. שבת שלום

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by GHOST,

המחשב ישמש בעיקר לתוכנות צילום ועריכה החלקים שאני צריך הם *מעבד (מבוסס AMD) *לוח אם *כרטיס מסך (מבוסס ATI) *הרדיסק (80GB) *זכרון פנימי (512 לפחות)

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. Started by qqaaz,

הי אני צריך מפרט למחשב לעריכה גרפית מה עדיף : pentium d 3.4 או core 2 duo e6300 עד כמה חשוב 2 ג'יגה זיכרון לעומת 1 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  13. הגיע הזמן להחליף מחשב ששבק. ישמש בעיקר לגלישה ולמשחקים (המשחק העיקרי FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט אבל גם לעריכת וידאו ותמונות. כרגע קיים מסך 17 של LG1750SQ ןאם יהיה צורך,נשדרג. מעדיף אינטל,זכרון 4 ג'יגה,מארז טוב ללא חשיבות לחיצוניות,רעש ממוצע אבל טוב,ספק חזק. שתהיה אופציה לשידרוג בעתיד לכרטיס מסך ולתוספת זכרון. תודה

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  14. אני עובר על האתר ומנסה להרכיב מחשב לאחותי, סטודנטית לארכיטקטורה בניויורק השימושים שלה הם אינטרנט וורד לעבודות מצד אחד ומצד שני רינדור של מודלים ב אוטוקאד וב 3Dmax רינו, אילוסטראטור פוטושופ , אני צריך מחשב עם הכול והכי חשוב חומרה שאפשר להשיג בניו יורק יש לה היום לפ-טופ של סוני שמשרת אותה כבר שנתיים אבל הרינדור עליו לוקח שעות תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. שלום רב, התקציב עד 3000שח.אני מתכוון לעשות OVERCLOCK AMD לא בא בחשבון בכלל. תודה מה דעתכם על המפרט הבא. INTEL Pentium 4 - 2.8 - 512K Cache, 800Mhz FSB - RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,180.08 ש"ח ABIT IC7 (875P) - ATX 724.14 ש"ח A-DATA 512MB DDR PC4000/500 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,600.26 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,504.48

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by Gliding,

AMD ATHLON 64 2800+ BOX 960 ¤ 1 ALBATRON KX800 ProII 870 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 660 ¤ 1 ANTEC SLK3700AMB 600 ¤ 1 COOLER MASTER White Neon LED TLF-R82-EW FAN 50 ¤ 3 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 זהו זה. לא שלם עם המארז, אבל האו די יפה...אז אני אחיה איתו לגבי לוח האם, אני מתאר לי שאנשים פה יתאבדו עליי, אז מראש: הסיבה היחידה שלקחתי אותו היא בגלל שהוא FSB 800. לפי מה שקראתי באחת ההודעות בפורום, וסוף סוף נתנה לי תשובה לשאלה מה ההבדל בין nForce 3 ל K8T8000, הבנתי שההבדל הוא רק באפשרויות oc, והן לא מעניינות אותי. אם מישהו ימצא לוח יותר זול, אבל לא פחות אמין, שתומך ב FSB 800, הוא מקבל לפחות ארבעה סמיילים שונים

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by idos100,

קניתי את המפרט הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 לפני חודש ועכשיו אני מרגיש שאני לא ממש מרוצה ממנו יחסית לסכום ששילמתי (כי יש משחקים שהוא לא מריץ על הכי גבוה כמו קרייסיס פר קריי GTA כמובן וסיינטייס רוי) עכשיו מה אתם חושבים על המפרט הוא טוב? האם הייתם יכולים להרכיב לי באותו סכום מחשב חזק יותר? והאם הספק כוח שהוא 400 של סיסוניק יוכל להחזיק לי בעתיד שאני ישדרג כרטיס מסך או אפילו יוסיף אחד?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Nasok,

זהו המפרט האחרון לשים לב רק לחלקים כי המפרט +- 12K ואני אקנה אולי עם הנחה אז המחיר לא סופי.

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. היי, התקציב המקסימאלי הוא 3400 ש"ח (אחרי חריגה ) השימוש הוא ביתי רב תכליתי, הרבה שעות אינטרנט והורדות + צפייה בתכני HD- חשוב שינגן תכני HD בצורה חלקה גם כשברקע רצות תוכנות נוספות- זו פחות או יותר הדרישה היחידה באמת. יש צורך ברכישת מסך. השקט חשוב אבל לא בצורה חרדתית - 8 בסולם הרעש הסובייקטיבי שלי. לא מתוכנן OC ואין צורך המערכת הפעלה. אין העדפה מחנות ספציפית רק חשוב שיהיה חנות אמינה,שירותית באזור המרכז. y, יחידות 1 ₪589 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4028 Transcend 4GB DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN-4G, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3799 SeaGate Barracuda 2TB ST2000DM001 64MB Sata3 7200rpm, יחידות 1 ₪514 http://www.rsm.c…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. Started by Rename,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי. המתרות שלי זה משחקים, אינטרנט וכ'ו. תקציב: 3000 ש"ח. חשוב לציין שאני לא צריך ציוד הקיפי ולא מסך.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by imp,

שלום ! אני עומד לקנות את המפרט הבא וברצוני לדעת מה אתם חושבים עליו והאם יש לשנות אותו מעבד -intel E6300 לוח אם - Gigabyte 965p-DS3 זכרונות - 2X1GB DDR2 TWINMOS כרטיס מסך - sappihre X1900XT 512MB דיסק קשיח - western Digital 250GB 16MB SATA2 כונן 1.44 מארז HEC Compucase 6A21 או 6A19 ספק - Enermax liberty 500W יכול להיות שאני מוסיף מאוורר לDS3 (על הnorthbridge ?) ואני לא יכול לרדת לEnermax liberty 400W כולל הרכבה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד שלי(HP) לטלויזיה באמצעות כבל HDMI. למחשב יש יציאת HDMI והטלויזיה היא HDMI READY. איך אפשר לברר האם יש כניסה של HDMI בטלוזיה?ומהו צורב DL?מהם היתרונות ומה החסרונות שלו?אם יש.. ושאלה אחרונה האם כרטיס מסך:NVIDIA GeForce Go 8400M GS graphics with 256MB יעביר את הHDMI בצורה טובה? תודה מראש וסופ"ש נעים

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  24. הציעו לי מחשב נייד של דל שרק קנו ולא צריכים אותו, השאלה היא האם לא תהיה לי בעיית אחריות איתו

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by Nitro,

אני מחפש לוח ומעבד... הלוח צריך להיות בעל AGP, ללא צרכי א"ק.. חשבתי על מעבד 3000+, התקציב לא מאפשר יותר... בקיצור, צריך לוח טוב, והצעת מחיר מחנות.. תודה מראש! נדב.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.