ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
הסתכלתי לפני כמה ימים על לנובו נייד 15.6 מסך עם אנטי גלייר במחיר של 4100 שח מישהו מכיר את המחשב ויכול לתת המלצות לחיוב ושלילה?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי יצא מעבד החדש של אינטל I10? והאם הוא אמור להיות משמעותית יותר טוב מאשר I9?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000 כן 500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים אופיס וכו ואולי תוכנות גרפיקה קלות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?בסדר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?ווינדוס 10 או 10 פרו 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... קניתי את המחשב הזה לפני כשנתיים והוא בא עם VISTA עליו.... עכשיו אני מעוניין לשדרג ת הויסטה ל WIN7 או לשנמך לXP... עכשיו שמעתי שיש מחשבים ניידים שאם למשל קניתי אותו עם ויסטה, אני יכול לשים עליו רק ויסטה... רציתי לדעת האם זה נכון ואם כן איך אני יכול לבדוק את זה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אבא שלי מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית וקצת סרטים ב4500 שח.אם אפשר עד הסכום הזה מקסימום חריגה של 100 שח. תודה
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חברים יקרים אני צריך עזרה בבחירת מפרט מKSP לחבר שלי שיתאים לצרכים שלו... המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוסיקה (ואולי גם למשחקים קטנים). מפרט 1: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston (2x1GB) Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך Zotac 9500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec Chieftec Giga GH-01BW-OP Midi-Tower (No PSU) ספקי כוח Hec…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, קניתי מחשב נייד מהדגם המדובר בארה"ב. עבד בהתחלה אבל לאחר כמה שימושים בודדים הוא מסרב להיטען וגם לא מגיב לכפתור ההדלקה. עושה רושם שהבעיה היא לא במטען. בכל אופן דיברתי עם התמיכה הטכנית בארץ והם לא יכלו לעזור לי יותר מדי כי את הדגם המסויים הזה לא מייבאים לארץ, את שני הדגמים המקבילים 4530s ו- 4330s דווקא כן. פניתי גם לעזרה בארה"ב ולאחר שהם הפנו אותי כל פעם חזרה לישראל, הבהרתי להם שבישראל לא ממש יכולים לעזור. עכשיו המצב הוא כזה: אני יכול לשלוח אותו לארה"ב לתיקון או החלפה. מישהו פעם שלח מחשב של HP לארה"ב לתיקון ויכול להמליץ על אופן המשלוח ומרכז שירות שכדאי לפנות אליו? לחילופין, האם יש אלטרנטיבות אחרות בארץ? אשמח לכל עזרה,טיפ בנושא.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, תפריט המפרטים המומלצים בדף הראשי לא מביא שום מפרט, אז אני בא אליכם. צריך להחליף את המכונה, ואני מעוניין במחשב חדש, ללא ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, אופיס, אולי מעט משחקים (אבל זה בעדיפות משנית) 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד) צריך הכל 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? השקט חשוב - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן הרכבה, לא מערכת הפעלה. 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורי…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן,אחרי כמעט חודשיים נזכרתי לראות את החוברת הדרכה(מי באמת צריך חוברת הדרכה להתקנת וינדוס LOL) אז פתאום אני רואה שבחוברת כתוב שיש יציאת HDMI,חריץ זיכרון,כפתורי שמע ולי אצלי אין.. למרות שבפירוש שקניתי את הLENOVO המוכר אמר שמגיע עם הHDMI(קניתי LCD אז חפשתי לדעת אם יש לי יציאת HDMI שאוכל לחבר לLCD....) גם בסרטונים בYOUTUBE עם אותו דגם,יש להם את מה שאין לי... אז מה צריך לעשות? שלחתי מייל לחנות שקניתי ממנה(לא אנקוט בשמות שלא יצא שם רע לחנות) האם יחליפו לי את המחשב? אני שלמתי מחיר מלא והHDMI מאוד חשוב לי.......
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח אם תזרקו כמה רעיונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עריכת תלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזמדן בתוכנות: , solid works, autodesk inventor, photoshop, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Assassin's Creed: Brotherhood, Warhammer 40,000: Dawn of War II -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שבוע טוב מעוניין במפרט למחשב שישמש לאינטרנט (גלישה, הורדות), אופיס ולמשחקים (לא ברמה גבוהה) מדובר במחשב למשפחה והילדים קטנים גילאים 4-10 כך שאין דרישה לביצועים מהמשחקים הכי חדשים יש להכניס במפרט מסך 19 אינץ' אין צורך בצורב ורמקולים ואפשרות נחמדה היא מקלדת ועכבר אלחוטיים תודה והמשך שבוע טוב לכולנו
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד, כאשר הסדרי עדיפויות שלי (במסגרת התקציב) הם: 1. ווינדוס 7 2. זיכרון 4 ג'יגה 3. זמן סוללה ארוך יחסית (עדיף 6 תאים, אפשר אפילו 9). 4. מסך לפחות 15 אינץ' (לא 13.3) 5. משקל יחסית נמוך (פחות מ-3 קילו, רצוי גם פחות מ-2.5 קילו). מה הדגמים המומלצים הקיימים?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אני מעונניין לקנות מחשב לצרכים משרדיים ,אינטרנט ווידאו וצריבות פה ושם. לא משנה לי המעבד. מה דעתכם על ההצעה הזאת: מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤329 לוח אם: ASUS M3A78EMH HDMI ¤372 מסך: SAMSUNG LCD 20" 2043BW 5ms DVI WIDE ¤815 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤255 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤113 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤290 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤455 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7311 SILENT FOR AMD S754/939/AM2 ¤62 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤2766
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלתי אפשרי לחרוג - אך ורק אם אין ברירה ולא בסכום גבוה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי אסטרטגיה בעיקר, כל המשחקים החדשים (כולל FPS והAssassins creed החדש וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - תלוי במסך שתציעו לי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תקציב בעיקרון עד 3500 ש"ח... טיפ טיפה גמיש. מטרה עריכה דו מימדית, פוטושופ וצילומים בעיקר. דגש חשוב:לאוו דווקא המערכת הכי חדשה וטובה שיש אבל חושב לי לעבור ל 64 ביט... עם 8MB זיכרון פנימי. כל המטרה היא תקשורת מהירה בין ההארד דיסק למעבד ולזיכרון פנימי.... מה שחשבתי לבסס על גביו: לוח אם -- Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB זכרונות- 2x2GB Kingston HyperX CL5 (שנ יים כאלו) הארדדיסקים 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II (שניים אחד למערכת הפעלה ודומיה- יכול להיות פחות בנפח אבל לא מצאתי כזה של SATA2 , ואחד לשאר.... אחסון וכדומה. רק אלו מגיעים ל2800 ש"ח בערך........ אין צורך בציוד היקפי מה שנותר לי לדעת אם המערכת סבירה (שאני לא קצת חי בסרט כי אני לא מבין) וצריך …
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן אחרי שהמחשב השולחני שלי החליט שוב להפסיק לפעול, נמאס לי ממנו, אני רק רוצה נייד קטן ונורמלי שיעבוד כמו שצריך P: After that been said. אני מעוניין בנייד קטן, כמה שיותר זול, בתקציב גג של 4500 [כמובן, מעדיף לרדת כמה שיותר]. * מטרות המחשב? המחשב יעבוד 24 שעות ביום באינטרנט בהורדות וכו', ולהיות מחובר לטלוויזיה כדי שאני אוכל לראות סרטים, מוזיקה, אינטרנט, פייסבוק, אופיס וכו', לא משהו כבד מדי.* גודל המסך? חשבתי על אזור ה15 אי'נצ * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? הממ. אני לא הולך לצאת איתו הרבה, אז הניידות לא קריטית לי, אבל אני אשמח ל4-5 שעות של הפעלה בלי בעיות.* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מומלץ י…
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty MW2 Prototype Assasins Creed Crysis Mass Effect Anno -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת לצורך עבודות רינדור תלת מימד נטו: איזה מעבד טוב יותר -i7 920, או שש הליבות החדש של AMD (פנום 2 X6) וגם: מהו המפרט הזול ביותר שניתן לשלב בו את הi7 בלי ליצור צווארי בקבוק משמעותיים - עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם . ושאלה אחרונה: איזה מהירות של זיכרון יודע לנצל הi7 \ פנום2 X6 בלי OC? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד דרך מוכר אמין באיביי. בנוסף למשלוח ישנו מס שמתווסף לתשלום בסך 234$. האם המס הזה יפתור אותי מכל תשלום עתידי? כלומר התשלום שכעת אשלם יהיה התשלום הסופי ולא אצטרך להוסיף אפילו עוד שקל?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך …
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
נראלי שמישהו שיחק לי אם כפתורים אני רושם אותיות והמיקלדת רושמת מיספרים בחלק מהאוטיות מישהו יודע אין לסדר את זה אמרו לי שזה שילוב של כמה כפתורים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברים יקרים מפעם לפעם אני רואה כי המחשבים שעולים לשאלת הקניה הם בדרך כלל DELL וLG (לא נחשב בגלל השירות HP) אני חייב פעם אחת ולתמיד לדעת מי מבין שיניהם טוב יותר מבחינת: 1. שירות ואחריות 2. איכות המחשב מי שרוצה להוסיף משהו מוזמן ברצון. !!!אנא הצביעו,כדי שהמון אנשים יוכלו ללמוד מין הסקר!!!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מחשב שישמש אישה מבוגרת, כך שדגש גדול על נוחות: מסך גדול יחסית, מקלדת נוחה, מקשים גדולים. דגש נוסף: אמינות, אחריות. *. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס *. גודל המסך: 15.4" ומעלה *. משקל: לא קריטי *. זמן סוללה: ממוצע ומעלה *. רצוי דגם שאפשר לקנות לו docking station *. רצוי מסך מהפחות רגישים להשתקפויות התקציב עד 3500, אך ניתן לפרוץ אותו במעט אם יביא לעליה משמעותית בסעיף הנוחות. בנוסף, מחפש המלצה על חנויות שבהן אפשר לראות את הדגמים לפני הקנייה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אהלן, המחשב הנוכחי איתי מהבר מצווה, כבר 5 וחצי שנים. הגיע הזמן להשתדרג. עכשיו, אני נשאר נאמן לרמקולים ולמסך שהם לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה מהם. אז מה אני מנסה להגיד כאן? עם משחקי מחשב הפסקתי מזמן. כל מה שאני צריך מהמחשב זה לראות בו את הסדרות שלי, לגלוש באינטרנט ובו זמנית להיות במסנג'ר בלי שייתקע (כמו שקורה בהווה) מעוניין במעבד של AMD ו.. 2GB, נראה לי שזה הכרחי לא? ואני כנראה שהולך לרכוש את המחשב או מKSP או מIVORY. כאן אתם נכנסים לתמונה. איזה מבין המפרטים הבאים מומלץ? זה שבאייבורי: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 או זה שבKSP.. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems אוח, לא מצליח להכניס קישור שלהם, קיצר מחשבים במבצע > מערכות מח…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני אשמח אם תתנו לי המלצה למחשב בסביבות ה- 4,000 ש"ח (נסו לא לחרוג). חובה שיהיה במחשב: 1GB זיכרון פנימי 160 GB חיצוני כרטיס קול ב-700 ש"ח כרטיס מסך- 7600 GS של ג'יגבייט. צריך מעבד כפול (AMD עדיף). ספק כוח חזק. לא כולל מקדלת, לא כולל מסך, לא כולל רמקולים, לא כולל עכבר וכו'. שימוש במחשב: משחקים ומולטימדיה. גל. נ.ב: אבקש את שם החנות+כתובת אתר אינטרנט, ואם אפשר, אשמח לקבל חוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-