ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי ככה מהמחשב הנוכחי שלי אז החלטתי שאני אביא אותו לאחי הקטן ונעשה חדש בשבילי כמתנה לשחרור הדרישות בסה"כ שיריץ משחקים על HIGH ויעשה OC טוב עם אפשרות ל SLI בעתיד אז זה מש שיצא לי.. אז הנה הניסיון שלי מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5Q-E כמות: 1 - מחיר: ¤859 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 5 - מחיר: ¤40 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: OCZ Reaper X 4GB (2x2GB) DDR2 800 CL4-4-3-15 כמות: 1 - מחיר: ¤735 קשיח למחשב ש…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אני סטודנט). גרפיקה(תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים). ואשמח שתישאר האופציה לעריכת מוזיקה (קיובייס Cubase). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים- שימוש תדיר. קיובייס Cubase- לעיתים רחוקות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני כבר מזמן לא בעניינים ולכן מבקש את עזרתכם האדיבה בביקורת על המפרט הבא. השימוש בראש ובראשונה הוא למשחקים, אך גם בנוסף לסרטים, מוסיקה, כמו גם שימוש ממוצע בתוכנות ואינטרנט. מארז - ATX MIDI מעבד -ליבה כפולה 1066 Core 2 DUO E6420 זיכרון פנימי 2048 Mb Dual DDr II 677MHz לוח אם- Lemont Intel 965 (כרטיס קול , כרטיס רשת ) דיסק קשיח- 250Gb 7200 RPM SATA2 כרטיס מסך עצמאי -GF8500GT 256MB PCIE תואם ויסטה, DX10 כונן אופטי SATA-צורב Sony/NEC/LG 18x DVD מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי + רמקולים אחריות למחשב שנה. אחריות לוח אם, מעבד, מסך - 3 שנים. מחיר מחשב ללא תוכנה וללא מסך -3795 ¤ כולל מע"מ אם ההצעה הזו זקוקה לשינויים ו\או אם יש לכם הצעה עדיפה - כאמור באזור ה-3,50…
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם - למישהו יש את ה Inspiron 1011 DELL ויכול לתת חוות דעת עליו ? אני צריך מחשב קטן לצרכי בסיסים יחסית - שום תוכנה כבדה או משהו כזה. ההבדל במחיר בין DELL ל MSI הוא כמעט 1000 שח אבל אני לא רואה הבדל משמעותי במפרט אני מפספס פה משהו ? אם יש אפשרות להמלצה בין MSI DELL ל HP יכול לעזור מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב P4 בסיסי ביותר במינימום השקעה. בעצם כל מה שאני צריך זה מעבד + לוח + זיכרון, כל השאר יש לי. אני אהיה בארה"ב בקרוב וחשבתי לקנות יד שניה ב EBAY, משהו באזור ה 1500 Mhz , אינטל או AMD לא משנה. תוכלו להמליץ לי על לוח אם בסיסי טוב ? גם משהו ישן זה בסדר. עדיפות לגודל פיזי קטן. בנסוף, הציעו לי פנטיום אינטל 1.5 + לוח אם של אינטל D850GB וגם 512 MB RDRAM עבור 750 ש"ח זה מחיר הוגן ? תודה לכולם שחר
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני פונה אלייכם בהתייעצות לגבי איזה סוג מחשב יתאים לי ביותר ללימודים שלי 1) האם ישנו הבדל גדול בין 15 אינץ' לבין 12? בדגש על עבודה של שעות רבות ביום מול המחשב? 2) עד כמה המשקל הוא פקטור? 3) נדלקתי על מחשב של HP http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717659 שהוא גם כולל מסך מגע מסתובב. אני מוצא את זה נוח תיאורתית לשבת איתו בכל מקום לסובב אותו לחצי וכך פשוט לקרוא בו טקסטים בצורה נוחה. האם התיאוריה שלי נכונה הלכה למעשה? למישהו יש ניסיון עם עבודה על המחשב הנל? הוא נרא גם חזק בנתונים שלו וקל מאוד אך עדיין זהו מסך של רק 12 אינץ'. הכוונה לכל מחשב בתצורת טבלט PC שאלה נוספת היא האפשרות של מסך מגע שימושית לי בלימודי מהנדס או שאין הבדל בינו לבין מחשב נייד רגיל וזה סתם …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בשביל משחקים (אני לא גיימר רציני או משהו כזה) שהמשחקים יעדו חלק ויפה אני לא צריך ציוד הקפי יש לי ממסך LCD 17 אינץ' של מאג שיעבור למחשב החדש. בעיקרון אני רוצה שהמעבד יהיה ארבע ליבות ם אפשר מבחינת התקציב כומבן למשל המעבד 4 ליבות של AMD 9550 אם אפשר חוות דעת עליו. אני לא מעוניין לעשות OC כי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני לא רוצה להסתבך. אני רוצה שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך ולא יהיה גבולי תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המחשב הזה לסטודנטית אינטרנט סרטים וכו מישהו שמע עליו ? HP G62--a10EJ ומה ההבדל בין הדגמים של החברה זה אותו מפרט HP G62-a30SJ פה הכרטיס מסך של אינטל והמחשב הזה יותר יקר HP G62-a40SJ בדיוק אותו מפרט אבל יותר יקר בהרבה לא הבנתי את זה המחשב קל שזה מצויין בערך 2.2kg
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך תשובה בהקדם כי מחר נגמר המבצע.. מפרט המחשב שיש לי (עם כרטיס מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מסך מחשב Dell 22" 2209WA - רזולוציה 1680x1050 מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? כרטיס מסך בסיסי כמוהו מספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות, נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מחשב מבוסס קונרו e6700 או 6600 למטרת משחקים (כבדים) בלי ציוד היקיפי רק שיהיה צורב dvd וכונן dvd מהסוג הפשוט ביותר אולי אני יעשה אוברקלוק למעבד ודא אל תביאו לי ksp או ivory בבקשה הם מוכרים חלקים מחודשים וזה ידוע תודה 1. Nvidia geforce 7950x2 1gb לא בטוח איזה לקחת leadtek או gigabyte או לא יודע 2. רק קונרו 6600 או 6700 תעזרו לי לבחור בבקשה 3. שיהיה 2gb ddr 2 4. קירור מים ד"א עם אתם מכירים חברות/אנשים אמינים תנו לי את הפרטים שלהם תודה
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
(סליחה אבל שלחתי ההודעה הקודמת באמצע הכתיבה). אחרי מחקר קטן בפורום שלכם החלטתי לקנות מחשב - בערך ב3.5k במפרט הבא: מעבד: core 2 duo E6300 לוח אם: ABIT AB9 S775 P965 או GB 965P-S3 S775 או ASUS P52D2 SE/C זכרון: DDR2 667 512X2 של TWINMOS למשל. דיסק: 160GB, 8MB SATA2 של HITACHI, MAXTOR, WD וכו'. צורב DVD: של LG, NEC וכו', X16 DUAL LAYER מארז: COMPUCASE CI 6A19/21 ספק: JSP-TECH-PS-05 BIG FAN 420W או ROCKETEER2 400W SILENT או ART 20/24P 300 או מארז+ספק: HJA 291 AFX MIDI 500W 18 CM FAN אני לא משתמש במחשב למשחקים, אבל צופה בסרטים (+גלישה/משרדי). שאלותי: 1. האם הוספה של כרטיס מסך בסיסי (עד 300 ש"ח) תשפר את הביצועים? 2. קראתי איפשהו שבשביל הVISTA רצוי כרטיס מסך 256MB. האם זה נכו…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בימים האחרונים עשיתי מלא בלאגן במארז שלי אני לא יחפור בכל מקרה הנה המפרט הנוכחי שלי שעוד לא חיברתי כי אני לא יודע איך אבל אחי טכנאי והוא יטפל בזה בכל מקרה לדעתכם עכשיו המערכת SLI תעבוד כמו שצריך? הכוונה 16X מכל חריץ ותפוקה מלאה? המפרט הכללי Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray - עוד מאוור רצחני לא זוכר את השם של ARCTIC Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET Palit Geforce 460GTX 1GB - מערך SLI שתי כרטיסים אותו דבר Kingston 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 מטרה עקרית שלי היא גיימינג לא ברמה הכי מטורפת אבל שירוץ לשנה הקרובה בביצועים בין הטובים ... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 100 שח במידה ומדובר בהבדל משמעותי בחלק\ים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בטלוויזיה, אינטרנט ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : borderline 2, battlefield 3, civilization 5, starcraft 2 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): אני מעוניין גם …
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
עברנו לנושא אחר מהמקבוקים :0 אני מחפש עכשיו אופציות אחרות באותו מחיר יש אפשרות לקנייה באנגליה (זה יוצא בערך 750 ליש"ט יש מצב לחריגה בקטנה) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים משחקים בקטנה (COD4 וכל הקלאסיים D:) וסרטים ומוזיקה יש מצב שאמא שלי תעשה עליו מצגות לעבודה באוטוקאד (תוכנת שירטוטים... היא ארכיתקטית) * גודל המסך? 13~14" * משקל רצוי? משו בסביבות ה2~2.5 קילו... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI יהיה נחמד אבל לא חייב * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה לי …
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הרכבתי מפרט,ואני צריך לקבל חוות דעת מקוצעית אליו,טווח המחירים שלי היה עד כ-3100 ש"ח. *הקירור למעבד ישונה.* מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ..Far Cry 3,Assassins Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן קשיח וצורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשוב שיהיה דק ובטרייה חזקה מסך טוב בעיקר לאנטרנט ואופיס. אני מתחיל הנדסת חשמל טול גם תוכנות כמו MATLAB שירוצו טוב. תקציב 800 דולר גמיש ביותר המלצות מאיפ לקנות ואיזה דגם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים אבל לא לגיימינג כבד יותר לעריכה גרפית לא כבדה. אני הכנתי מפרט אבל אין לי ידע כל כך רחב בהכנה של מפרטים אם אתם יכולים לעזור לי להגיד לי את כל הבעיות ואת כל החסרונות שיכולים להיות כמו צוואר בקבוק או אי התאמה של MHZ בין המעבד ללוח אם לזיכרונות וכו. אם יש לכם הצעה למפרט יותר טוב במחיר זהה תירשמו. [table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪924 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪264 [/td][/tr][tr][td]ספק כוח[/td][td]SeaSo…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אהלן חברים , בגלל הבלאק פריידי ובגלל שאין לי מחשב חחחח , מחפש לקנות מחשב נייח לא בומבסטי ולא של גיימרים ישלי תקציב עד 3.5 אלף שקל אבל אסתפק במחשב עד 3 אלף ואפילו פחות מה שתצליחו להמליץ עליו אשמח אם תוכלו להמליץ על מפרט טוב , המשחק היחיד שאני אשחק בו שידרוש משהו חזק מהמחשב זה פיפא 17 , אז אשמח אם תעזרו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לי DELL VOSTRO עם 4 גיגה זכרון מערכת הפעלה ויסטה 32 BIT המערכת מזהה רק 3 גיגה איך אני גורם לכך שתזהה 4 גיגה האם רק גרסה של 64 BIT היא הפתרון?? והאם זה אפשרי לשים 64 BIT בכלל.. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1756 Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2, יחידות 1 ¤425 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1739 Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR5 PCIe, יחידות 1 ¤664 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=2156 AData DDR2 2048MB 800MHZ CL5, יחידות 2 ¤270 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1935 Western Digital WD5000AACS 500GB SATA2 7200rpm 16MB GREEN CAVIAR , יחידות 1 ¤325 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1764 Cooler Master RC-690 No Power Supply ATX Mid Tower Case , יחידות 1 ¤389 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1267 ה…
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
היי, מישהו מכיר את המחשב הזה? אני בדרך לקנייה וחשבתי אולי מישהו יכול לומר לי מה דעתו על המפרט. תודה 0 CPU Intel® CoreTM2 Duo Processor T8100, 3MB L2 Cache, 2.1GHz, 800MHz FSB Memory 2GB (2X1024MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 160GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device 8xDVD+/-RW Drive - N-Series Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bonus Dell Travel Remote control Sound High Definition Audio 2.0 Wireless Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Wireless Bluetooth Dell TrueMobile 355 internal Bluetooth Module External …
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום רב לכולם בונה מחשב לתחנת עבודה ביתית לavid/premiere/photoshop/lightroom/illustrator מעלה את המפרט שהרכבתי עד כה להתיעצות. מעבד - i7-7700K כמובן שבעולם אידיאלי הייתי לוקח לפחות 6800K ומעלה, אבל נאלצתי לעשות כאן פשרות כלשהן עם התקציב, והיה לו מחיר טוב. כמה נקודות שאני תוהה לגביהם - כרטיס מסך - משיחות עם אנשי מקצוע כולם חזרו על המנגינה שעבור עבודה בAVID/PREMIERE חובה כרטיס שתומך בdouble prescion floating point - להלן רק סדרת קוודרו. להבנתי באופן מעשי בגלל החוסר בפיצ'ר הזה עלול להיווצר צוואר בקבוק רציני ברנדר אם משתמשים בGTX , האם אני מבין נכון את המציאות? זכרונות - האם יש חשיבות מעשית כלשהי לתדר לצרכי…
-
- 39 תגובות
- 11.6k צפיות
- 1 follower
-
-
פתחתי נושא בקשר למפרט ב4.5K, אבל השבוע החלטתי שכדאי לעבוד עוד חודש חודשיים ולהשקיע במחשב שיהיה לטווח יותר ארוך מה אתם אומרים לגבי המפרט הבא: זה ממש יקר אומנם, אבל השאלה אם זה שווה ת'מחיר, אם כדאי לשנות משו אולי, אם זה סתם מבוזבז אולי? זה למטרות גיימינג, אבל יש עוד דברים מסביב, אני די מצפה שזה יחזיק לי כמה שיותר, במפרט הקודם המליצו לי על i5 760 עם 4 ליבות, ב AMD הזה יש 6 ליבות שהבנתי שאומנם אין בהם ממש שימוש כרגע, אבל אולי בעתיד יהיה וכדאי כבר לקנות? ובקשר לכרטיס מסך, שמעתי שחודש הבא יוצר ATI סדרה 69XX, שווה לחכות לזה? זה עדיף על ה GTX570? מה נראה לכם יהיה המחיר? ושאלה אחרונה אחרי רצף ארוך של שאלות חח, הלוח אם, שווה את זה? יש משו שעדיף? יותר זול, יותר יקר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-