ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לרכוש השבוע מחשב, ברשת אמינה בישראל. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית לגודלו....אין לי מושג מה זה קל ל15+ אינץ'....אני מעריך כ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פה אין לי הערכה לזמן סוללה, נא המלצתכם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)... אין העדפה מיוחדת * בלוטות? יכול להועיל, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? סטנדרטי...עדיף בנפח של 500+ ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב?מומלץ * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בנוגע לאחריות עדיף שיהיה למחשב אבא ואמא בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, * האם יש…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לא צרך מארז, ולא צריך מסך. תודה רבה רבה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שימושים: 1}חשוב לי לציין שהמחשב יקבל חיבור hdmi . 2}עדיפות למשחקים וקצת לתוכנות . 3}סוללה חזקה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, הלוח אם+הכרטיס מסך של המחשב הקודם נשרפו אז אני מחשב מחשב חדש. המשחקים שאני בעיקר מפעיל עם : Foootball manager 2013\fifa 2013,MOH : ,borderlands תקציב מקסימלי 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח אין צורך בציוד היקפי,גם יש לי כונן DVD אז אין צורך להוסיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 = 6 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך יש צורך לכלול הרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה TMS תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, מזמן לא הרכבתי לי מחשב כך שממש לא עוקב אחרי החידושים בתחום אבל אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לתיכנות,עריכת תמונות (פוטושופ) עם קצת צפייה בסרטים. לא משחק עם המחשב כך שלא ממש צריך מחשב לגיימרים. חשוב לי מאוד השקט של המחשב,מתכנן לרכוש מארז של ANTEC P183 וצריך המלצה על ספק איכותי ושקט. לא זקוק לאביזרים חיצוניים כגון מסך,מקלדת וכו". התקציב להוא בשביל החומרה הנוספת לא כולל המארז. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודת תכנות,אופיס,אינטרנט,VISUAL STUDIO …
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט ב3.3 אלף למשחקים ללא ציוד הקפי. הציעו לי את זה (KSP): מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 930 930 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 565 565 זכרונות DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS CL5 2 275 550 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ 8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV,DVI,PCI-E 1 640 640 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 315 צורבים Samsung כמות מחיר סה"כ SH-S183A DVD±R x18 Black Sata 1 210 210 מארזים כמות מחיר סה"כ MidiTower ATX 321 500W Black 1 145 145 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 3…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם זה תורם לי במשהו כשיש בלוח אם 2 כניסות רשת, ואם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
הייתי רוצה לחוות את דעתכם במפרט הנל: מעבד Intel P4 3.2GHz 800MHz Prescott LGA775 2MB 64Bit 630JD מעבד מהדור הכי חדש בטכנולוגיית 64 ביט! לוח אם Gigabyte GA-8I955X PRO Chipset Intel 955X תומך בכל הטכנולוגיות החדשות LGA 775 64Bit , PCI Express x 16 , Dual DDR2 677MHz , Serial Ata 2 , Hi Speed USB 2.0 , Sound 8 Channels , Lan 10/100/1000 עם אחריות 3 שנים זיכרון 1GB Elixir 512MB DDR2 533MHz x 2 Dual Channel מכפיל את מהירות הזכרון ל 1066MHz הזיכרון המקצועי והטוב ביותר עם תיזמון של CL3 המומלץ ע"י Gigabyte And Intel דיסק קשיח ענק 160GB 7200 8MB Sata בטכנולוגיה החדשה ביותר המעבירה מידע בקצב של 150Mbps של החברה הטובה ביותר Westren Digital עם אחריות 3 שנים צורב מולטי ספיד ש…
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב עד 4K . דרישות: שיריץ סרטים באיכות 1080P חלק ברמה הכי גבוהה. וכונן קשיח שיהיה 1.5/2 TB
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אח שלי צריך מחשב נייד חדש. הנוכחי שלו פשוט עגלה זוועתית. השימושים העיקריים שלו זה אינטרנט, מוזיקה ומה שמסביב. גם חשוב שיהיה הארדיסק דיי גדול ומאוד חשוב שיעבוד חלק בלי תקיעות מעצבנות. מכיוון שהוא לא מתכוון לקנות את הנייד מהאינטרנט הוא ביקש הצעה מחנות באזור שלנו והם המליצו על המחשב הזה. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4455 בגלל שכבר הרבה זמן אני לא בענייני המחשבים כמו פעם, אני לא ממש יודע אם המחיר הזה ריאלי או מוגזם. פה אני צריך את עזרתכם. ואם יש נייד עם אותו מפרט (בערך) בפחות כסף שאתם יודעים עליו אז גם טוב, כי נייד עם מפרט כזה בהחלט אמור לספק צרכים בסיסיים כאלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אין לי מושג מה קרה, האקספלורר נתקע כמו שקורה מדי פעם בכל מחשב, לחצתי Close this program בשביל להפעיל אותה מחדש אח"כ בטאסק מנג'ר, (לא אינטרנט אקספלורר- ווינדוס אקספלורר.) במקום זה המסך נהיה שחור, רואים רק עכבר, ריסט לא עוזר, כניסה ל SAFE MODE עושה אותו דבר, ושאני לוחץ ctrl+alt+del יש לי את כל האפשרויות שיש בד"כ, חוץ מ task manager שפשוט נעלם. למישהו יש מושג מה עושים במצב כזה? המחשב למעשה לא שמיש S: -יש למישהו מושג איך אני פשוט מבצע ריקוברי למערכת (אינספירון 1520) ואם זה פוגע איכשהו במידע שלי? יש מחיצת שחזור על המחשב וגם דיסק של ויסטה. עריכה- אפשר לנעול. Restore מהדיסק של ויסטה לנקודה מוקדמת יותר פתר הכל מיידית. רק לשם השוואה, ב XP ריסטור לא מסדר בעיות רג'יסטרי ודברים דומים…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש לפטופ קל משקל (עד 1.5ק"ג) בעל חיי סוללה ארוכים (לפחות 5 שעות בעבודה בסיסית). המחיר עד 3000 ש"ח. מסך של 10" יכול להספיק. כרגע עומדים על הפרק ASUS 1000HE ו SAMSUNG N10 (זמין במלאי רק לבן :s05: מישהו עבד פעם על לפטופ לבן? לא מתלכלך כל הזמן?) אפשר גם לפטופ רגיל אבל חיי הסוללה+משקל חשובים. הצעות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה שלי מהנייד היא ללימודים. מה שאני צריך זה שיהיה לו אורך פעילות ושלא ייכבה בשיעורים עד כמה שאפשר (הוא יעבוד לא רק בשיעורים אלא גם מעבר) שיריץ מערכת הפעלה כמו שצריך ללא צורך בהרצת אפליקציות כבדות. וחשוב חשוב חשוב שיהיה לו WIFI שאני אוכל לעבוד עם הרשת האלחוטית של הקמפוס. המחשב לא מייועד למשחקים בשום אופן! אלא רק ליישומים של כתיבה , מיילים , גלישה באינטרנט וכד' מצורפים 2 לינקים ל2 ניידים שקפצו ונראים אטרקטיביים, תנו דעתכם. http://www.skypc.co.il/pl_product~70774~14~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~5620Z~14~0.htm אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע. תודה.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
נמאס לי ככה מהמחשב הנוכחי שלי אז החלטתי שאני אביא אותו לאחי הקטן ונעשה חדש בשבילי כמתנה לשחרור הדרישות בסה"כ שיריץ משחקים על HIGH ויעשה OC טוב עם אפשרות ל SLI בעתיד אז זה מש שיצא לי.. אז הנה הניסיון שלי מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5Q-E כמות: 1 - מחיר: ¤859 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 5 - מחיר: ¤40 ספק כוח: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: OCZ Reaper X 4GB (2x2GB) DDR2 800 CL4-4-3-15 כמות: 1 - מחיר: ¤735 קשיח למחשב ש…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אני סטודנט). גרפיקה(תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים). ואשמח שתישאר האופציה לעריכת מוזיקה (קיובייס Cubase). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים- שימוש תדיר. קיובייס Cubase- לעיתים רחוקות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני כבר מזמן לא בעניינים ולכן מבקש את עזרתכם האדיבה בביקורת על המפרט הבא. השימוש בראש ובראשונה הוא למשחקים, אך גם בנוסף לסרטים, מוסיקה, כמו גם שימוש ממוצע בתוכנות ואינטרנט. מארז - ATX MIDI מעבד -ליבה כפולה 1066 Core 2 DUO E6420 זיכרון פנימי 2048 Mb Dual DDr II 677MHz לוח אם- Lemont Intel 965 (כרטיס קול , כרטיס רשת ) דיסק קשיח- 250Gb 7200 RPM SATA2 כרטיס מסך עצמאי -GF8500GT 256MB PCIE תואם ויסטה, DX10 כונן אופטי SATA-צורב Sony/NEC/LG 18x DVD מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי + רמקולים אחריות למחשב שנה. אחריות לוח אם, מעבד, מסך - 3 שנים. מחיר מחשב ללא תוכנה וללא מסך -3795 ¤ כולל מע"מ אם ההצעה הזו זקוקה לשינויים ו\או אם יש לכם הצעה עדיפה - כאמור באזור ה-3,50…
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם - למישהו יש את ה Inspiron 1011 DELL ויכול לתת חוות דעת עליו ? אני צריך מחשב קטן לצרכי בסיסים יחסית - שום תוכנה כבדה או משהו כזה. ההבדל במחיר בין DELL ל MSI הוא כמעט 1000 שח אבל אני לא רואה הבדל משמעותי במפרט אני מפספס פה משהו ? אם יש אפשרות להמלצה בין MSI DELL ל HP יכול לעזור מאוד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב P4 בסיסי ביותר במינימום השקעה. בעצם כל מה שאני צריך זה מעבד + לוח + זיכרון, כל השאר יש לי. אני אהיה בארה"ב בקרוב וחשבתי לקנות יד שניה ב EBAY, משהו באזור ה 1500 Mhz , אינטל או AMD לא משנה. תוכלו להמליץ לי על לוח אם בסיסי טוב ? גם משהו ישן זה בסדר. עדיפות לגודל פיזי קטן. בנסוף, הציעו לי פנטיום אינטל 1.5 + לוח אם של אינטל D850GB וגם 512 MB RDRAM עבור 750 ש"ח זה מחיר הוגן ? תודה לכולם שחר
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני פונה אלייכם בהתייעצות לגבי איזה סוג מחשב יתאים לי ביותר ללימודים שלי 1) האם ישנו הבדל גדול בין 15 אינץ' לבין 12? בדגש על עבודה של שעות רבות ביום מול המחשב? 2) עד כמה המשקל הוא פקטור? 3) נדלקתי על מחשב של HP http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717659 שהוא גם כולל מסך מגע מסתובב. אני מוצא את זה נוח תיאורתית לשבת איתו בכל מקום לסובב אותו לחצי וכך פשוט לקרוא בו טקסטים בצורה נוחה. האם התיאוריה שלי נכונה הלכה למעשה? למישהו יש ניסיון עם עבודה על המחשב הנל? הוא נרא גם חזק בנתונים שלו וקל מאוד אך עדיין זהו מסך של רק 12 אינץ'. הכוונה לכל מחשב בתצורת טבלט PC שאלה נוספת היא האפשרות של מסך מגע שימושית לי בלימודי מהנדס או שאין הבדל בינו לבין מחשב נייד רגיל וזה סתם …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מחשב בשביל משחקים (אני לא גיימר רציני או משהו כזה) שהמשחקים יעדו חלק ויפה אני לא צריך ציוד הקפי יש לי ממסך LCD 17 אינץ' של מאג שיעבור למחשב החדש. בעיקרון אני רוצה שהמעבד יהיה ארבע ליבות ם אפשר מבחינת התקציב כומבן למשל המעבד 4 ליבות של AMD 9550 אם אפשר חוות דעת עליו. אני לא מעוניין לעשות OC כי אין לי מושג איך לעשות את זה ואני לא רוצה להסתבך. אני רוצה שהספק יחזיק את המערכת כמו שצריך ולא יהיה גבולי תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המחשב הזה לסטודנטית אינטרנט סרטים וכו מישהו שמע עליו ? HP G62--a10EJ ומה ההבדל בין הדגמים של החברה זה אותו מפרט HP G62-a30SJ פה הכרטיס מסך של אינטל והמחשב הזה יותר יקר HP G62-a40SJ בדיוק אותו מפרט אבל יותר יקר בהרבה לא הבנתי את זה המחשב קל שזה מצויין בערך 2.2kg
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך תשובה בהקדם כי מחר נגמר המבצע.. מפרט המחשב שיש לי (עם כרטיס מסך מובנה): מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box לוח אם Gigabyte GA-EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W מסך מחשב Dell 22" 2209WA - רזולוציה 1680x1050 מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? כרטיס מסך בסיסי כמוהו מספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות, נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מחשב מבוסס קונרו e6700 או 6600 למטרת משחקים (כבדים) בלי ציוד היקיפי רק שיהיה צורב dvd וכונן dvd מהסוג הפשוט ביותר אולי אני יעשה אוברקלוק למעבד ודא אל תביאו לי ksp או ivory בבקשה הם מוכרים חלקים מחודשים וזה ידוע תודה 1. Nvidia geforce 7950x2 1gb לא בטוח איזה לקחת leadtek או gigabyte או לא יודע 2. רק קונרו 6600 או 6700 תעזרו לי לבחור בבקשה 3. שיהיה 2gb ddr 2 4. קירור מים ד"א עם אתם מכירים חברות/אנשים אמינים תנו לי את הפרטים שלהם תודה
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
(סליחה אבל שלחתי ההודעה הקודמת באמצע הכתיבה). אחרי מחקר קטן בפורום שלכם החלטתי לקנות מחשב - בערך ב3.5k במפרט הבא: מעבד: core 2 duo E6300 לוח אם: ABIT AB9 S775 P965 או GB 965P-S3 S775 או ASUS P52D2 SE/C זכרון: DDR2 667 512X2 של TWINMOS למשל. דיסק: 160GB, 8MB SATA2 של HITACHI, MAXTOR, WD וכו'. צורב DVD: של LG, NEC וכו', X16 DUAL LAYER מארז: COMPUCASE CI 6A19/21 ספק: JSP-TECH-PS-05 BIG FAN 420W או ROCKETEER2 400W SILENT או ART 20/24P 300 או מארז+ספק: HJA 291 AFX MIDI 500W 18 CM FAN אני לא משתמש במחשב למשחקים, אבל צופה בסרטים (+גלישה/משרדי). שאלותי: 1. האם הוספה של כרטיס מסך בסיסי (עד 300 ש"ח) תשפר את הביצועים? 2. קראתי איפשהו שבשביל הVISTA רצוי כרטיס מסך 256MB. האם זה נכו…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בימים האחרונים עשיתי מלא בלאגן במארז שלי אני לא יחפור בכל מקרה הנה המפרט הנוכחי שלי שעוד לא חיברתי כי אני לא יודע איך אבל אחי טכנאי והוא יטפל בזה בכל מקרה לדעתכם עכשיו המערכת SLI תעבוד כמו שצריך? הכוונה 16X מכל חריץ ותפוקה מלאה? המפרט הכללי Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray - עוד מאוור רצחני לא זוכר את השם של ARCTIC Gigabyte GA-P55A-UD4 P55 CHIPSET Palit Geforce 460GTX 1GB - מערך SLI שתי כרטיסים אותו דבר Kingston 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 מטרה עקרית שלי היא גיימינג לא ברמה הכי מטורפת אבל שירוץ לשנה הקרובה בביצועים בין הטובים ... מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-