עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב מאוד מיושן. Pentium 4 LGA775 3.0Ghz MSI Neo-2 512 DDR חשבתי על משהו כזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 Box לוח אם ASUS M2N-E זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ספק כח FSP BlueStorm II 400W 1,738 ¤ בעיקרון אין לי מה לעשות עם מחשב יותר חזק ממה שרשום למעלה,אני צריך שימוש שותף במחשב בלי שהמחשב יתקע או שאני אכנס לווינאמפ ואז למסן והכל יכנס לslow motion,ובהחלט יהיה נעים מדי פעם לשחק cod 2 בלי איטיות... כמובן שאם הייתי בטוח בעצמי לא הייתי שואל פה את דעתכם,אז אם זה לא נראה טוב אני אשמח לעצות או מפרטים אחרים..

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום, מחפש מחשב נייד לצורכי גלישה באינטרנט מחברה אמינה, בתקציב הכי זול שאפשר.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. שלום אנשים, אני צריך המלצה למפרט מחשב בלי ציוד היקפי לילד בן 12. המטרה היא בעיקר משחקים (עד כמה שניתן בתקציב זה). אין אפשרות לחרוג מהתקציב ואין דרישות מיוחדות מהמפרט. אני יודע שלהרכיב מחשב כזה זה די משעמם... אבל בכל זאת אשמח לקבל עזרה. תודה אנשים.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  4. שלום חבר שלי רוצה מפרט למחשבים ומשחקים עד 3000 ש"ח ורק במקרה חריג אפשר לחרוג עד 3.5 אם תוכלו לתת לי טיפים להוריד את המחיר אני אשמח ותגידו מה דעתכם על המפרט המון תודה G.Skill DDR2 4096MB 1066MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 439 ש"ח Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 525 ש"ח Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail 875 ש"ח Compucase 6A21 Midi Tower White&Blue 300Watt 371 ש"ח LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScribe Black Retail 170 ש"ח Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 1066FSB 3MB 685 ש"ח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 16Mb ST3500410AS 325 ש"ח המפרט הורכב בפנדה. סה"כ 3,390 ש"ח הרכבה אני מרכיב לבד אין שום צורך ב O…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. שימוש משרדי נטו, בלי גרפיקה סרטים או משחקים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by amit16114,

הדרישות מהמארז הם: שיהיה מאוורר בצורה האופטימלית ביותר. שיהיה שקט. אבל אפשר גם קצת רועש אם זה בא על חשבון קירור אופטימילי ביותר למארז בתקציב שלי. והכי חשוב שיהיה בעומק של עד 50 ס"מ. כי אין לי מקום ליותר גדול. בתודה...

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by blade runner,

בגדול חשבתי בעיקר על אולטרה בוק אבל ראיתי שיש גם כמה מחשבים קלים שהם לא ממש אולטרבוקים מטרת המחשב עבודה/לימודים/פיתוח, חשוב שיוכל לעמוד קצת בעומס היתי אומר שהמעבד יהיה לפחות i5 גודל מסך 13/14 משקל רצוי עד 2KG זמן סוללה לא הפאקוטר הכי חשוב אבל אם יוכל להחזיק מעל 3-4 זה יהיה נהדר כונן אופטי לא נחוץ מוכן גם לקנות בחו"ל אבל רק מחברה שמכבדת אחריות בין לאומית בארץ ולא עושה בעיות בקשר להעדפות תמיד אהבתי את אסוס אבל אני לא נעול עליהם

8. Started by troxa,

איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין על msi pr601 עם מעבד intel Penryn T4200? xp או vista ? 64bit או 32bit?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  9. שלום לכולם, בהמלצתכם חיכיתי וחיכיתי לכרטיסי DX10 ולהוזלה של אינטל. כעט אני צריך את עזרתכם ביצירת מפרט למחשב חדש. דרישות: ביתיות- משחקים טובים, עבודות, אינטרנט וכו'. מחשב שיחזיק, כך שאני לא אהיה צריך להחליף את כל החלקים שלו בעוד שנה. צורב DVD. אין צורך במסך. העדפות: אינטל. מחיר: 3500-4000 ש"ח. אם זה ממש ישפיע אפשר לעבור את ה 4000 אבל, כמובן, עדיף שלא. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  10. Started by SalvationTwist,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא יותר מ300 שקל 2. מה שימושי המחשב )? משחקים משחקים משחקים וסרטים ושטויות שכאלה כמובן בHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל הNEXT GEN הקרוב בעצם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10- 7-8 המחשב הנוכחי נורא מרעיש וזה מפריע בדרך כלל אז יש העדפה למחשב שקט 6. האם…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  11. מחשב משרדי לגלישה באנטרנט, כתיבת מסמכים וכו', בין 1,000 - 1,5000 ש"ח אני מעריך, אשמח לקבל מפרט ספציפי, ומכיוון שאלך עם המפרט הזה לחנות לרכוש, אשמח אם הוא יהיה מ SkyPC. (במידה ו SkyPC בקשיים (האם הם הסתדרו ?), אז מ KSP)

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, מעדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לתכונות כמו פוטושופ ופרמייר, וקצת אפטר אפקטס (חובבני, לא מקצועי). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מסך 15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בח…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by zobb,

חברה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישמש אותי בשביל עבודה משרדית. כמה דברים הוא צריך לכלול: המפרט אמור לכלול : *זיכרון : 512Mb 3200 *מסך: LCD *מעבד INTEL *בלי סידי *עד 5500 מישהו שחושב שאפשר לשנות משהו כמו למשל : אין צורך באינטל אז מוזמן לעשות זאת. חברה תודה רבה לכל המשקעים ולכל אלו שרוצים לעזור !

14. Started by sahargt,

נראה לי שאני הולך על החלקים הבאים מעבד מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מחיר לפריט - 1,792.00 ¤ לוח לוח אם ASUS P5B Deluxe/WiFi-AP מחיר לפריט - 1,217.00 ¤ זכרונות G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4 מחיר לפריט - 820.00 ¤ קשיח כונן קשיח SeaGate ST3160811AS 250GB מחיר לפריט - 480.00 ¤ מארז לחנות אין את המארז גיגביט 570 אני צריך ליתקשר לשאול ספק ספק כח Enermax Liberty 500W מחיר לפריט - 590.00 ¤ הכול יוצא סכום ביניים : 4,899.00 ¤ מה אתם אומרים כרטיס מסך אני מקבל מחול 8800GTX יש דברים שאתם ממלצים להחליף ?

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  15. איזה משני המפרטים המצורפים חזק/טוב יותר? תודה לעונים. נ.ב. באותו תקציב (2000 ש"ח) הצלחתי לדחוס מאיץ גרפי למפרט של AMD, ןהמפרט של אינטל בא עם כרטיס מובנה. ובכל זאת מה עדיף לעבודה משרדית ותיכנות בעיקר? (לא מתוכננים משחקים ולא מתוכנן OC).[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 09:43:01 אני אמקד קצת את השאלה: האם עדיף ללכת על INTEL E4300 עם מפרט כללי סטנדרטי. או על AMD 4600 DUAL CORE עם מפרט כללי חזק יותר?תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, אינטרנט וכדומה) וגם בעתיד לתוכנות קצת יותר כבדות כגון Visual studio. התקציב הוא עד 2500 ש"ח וניתן לחרוג קצת (לא כולל היקפי), המסך ברזולוציית 1600X900. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. רמת רעש לא כ"כ משנה אבל אם בתוספת 100 ש"ח ניתן לשפר משמעותית... תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by cgbSpenser,

אני מעוניין במחשב ליישומי OFFICE , אינטרנט וכו', וכן ל*עריכת וידאו*. המטרה היא שימוש ביתי ו שהמחשב יחזיק מעמד לפחות לעוד 4 -5 שנים דגם המצלמה שברשותי הוא Sony HDR-SR12 מעונין לעבוד ברזולציה של 1080P האפליקציה איתה אני מתכוון לעבוד היא AVID. מעדיף מחשב INTEL לגבי כרטיס מסך אין העדפה לחברה ספציפית נפח האיחסון הנדרש הוא של 500GB אני מעונין במסך רחב תומך HD לפחות 20 אינץ' + מקלדת ועכבר אלחוטיים (עדיפות לטעינה בערסל ללא סוללות) לגבי רמת שקט: 6. אין צורך בOC העדפה לSKYPC או חנות אמינה אחרת באזור המרכז (זמני אספקה מהירים). דרישה לחיבור FIREWIRE + חיבור לHD. מארז: המארז יושב על שולחן, לכן אני מעונין שיהיה מינמלי בגודלו וכן אסתטי. תודה.

18. מצורף בקובץ, ללא כרטיס מסך. אני אקנה בהמשך את ה 5850 של SAPPHIRE חשוב לעמוד במסגרת התקציב 2200 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio - כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: league of legends , call of duty, overwatch, cs:go , fifa . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by graind,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C.O.D 7-6 CSS San andreas Cs1.6 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  21. צריך מפרט לא מלא אלא רק הצעה לחלקים הבאים מעבד , לוח אם , זיכרונות 4G , ספק כוח , מסך , כרטיס מסך או שניים בהתאם ללוח, המסך והתקציב. דיסק קשיח WD500YS יש לו שני חברים שמחכים ל RAID5. אודה לכם על התשובות אני כבר איבדתי סבלנות וכוח לבנות את המפרט בעצמי אולי תצליחו טוב יותר להאיר את עיני. לגבי הלוח אם אני אעדיף לוח עם שני LAN מובנים בעלי יכולת TEAMING מובנית. צ'יפסט NVIDIA מדור 6 לא בא בחשבון דור 7 רק אם יש לו ביקורת טובה במידה ולא אז אינטל בלבד. (אני חשבתי בכיוון X38) ספק כוח עדיפות למודולארי למרות שזה מוציא את PCP מהמשוואה. (וממש חבל שכך) זיכרונות לא להסחף DDR2 800 לא יותר ולא פחות אם אפשר בעלי תיזמונים הדוקים יותר מהסטנדרט גם אם זה נופל על צריכת חשמל גבוהה יותר וגם רק בס…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. אין לי מושג איזה מפרט צריך לעריכת וידיאו לא מקצועית אבל מחשב שאוכל להפעיל תוכנות כבדות בבו הזמן מה אתם ממליצים איפה כדאי לשים את הדגש ואיפה לא מחכה לטיפים והמלצות בעיקר התקציב כולל מסך רצוי לוח אם מבית ASUS אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים תודה מראש (ותודה לאחראי)

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by netanel1234,

שלום, מה אומרים על המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXDV51120 איך המעבד? אני רוצה לדעת מה אתם אומרים, שווה לקנות אותו? ותגידו לפי מה שכתוב אם הבנתי נכון, אפשר להגדיל את הזיכרון של הכרטיס מסך לפי הבחירה שלי? תודה!

24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכ…

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by madror,

זקוק ל 2 מחשבים למשרד : אופיס, WORD , הצגת תמונות וקצת אינטרנט מה דעתכם על זה ..... ואים לא אז מה כן (אשמח על בסיס המלאי הקיים ב KSP) ? אשמח לכול התיחסות , תודה מראש , דרור מערכת מחשב ביתית / משרדית - כמות מוגבלת Intel Atom [zzB-SIC230] 1,240.00 ש"ח נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין באתר ולבוא לקחת באותו יום, משלוח: נשלח תוך 48 שעות מרגע הסדרת פרטי התשלום (מצב המלאי מתעדכן בזמן אמת) מערכת מחשב ביתית / משרדית מעבד: Intel® Atom 230 processor גוף קרור : מקורי Atom 40m"m זיכרון: 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משול…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים