עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idofr,

היייי אז ככה אני צריך כרטיס מסך למחשב של אח שלי כרטיס AGPX8 באזור ה500 ש"ח מקסימום 800 אם מישו יכול בבקשה להקדיש שניה ולהמליץ כי אני רוצה להזמין עוד היום אגב זה ללא ממש קשור אבל אם מישו מתעניין זה AMD3200+ ליבה אחת עם לוח של גיגה בייט לא ממש זוכר איזה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. התקציב הוא בין 1500-2000 לא רוצה לחרוג יותר מדי מ2000. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה בתוכנות הנדסיות כגון:autocad,solid-works,matlab,strap, וכדומה. אין צורך בציוד היקפי,אני צריך רק את הקופסא(לא מסך,לא עכבר ולא מקלדת). שקט לא חשוב לי כלל. אין צורך לשום תכנה שתהיה שם,לא אופיס לא כלום,אני כבר ישיג. אשמח אם תסבירו לי לא רק לגבי מחשב מסויים אלא בכללי מה המפרט שאני זקוק לו,כמה ליבות לדעתכם,זיכרון ראם,מעבד וכו'. אני מחשב את המחשב עם הדרישות המינימליות שיקיים את התנאים שציינתי ויריץ את התכנות שרשמתי חלק וכיף. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by erezalon,

כמו שאמרתי בכותרת אני צריך שתמליצו לי על מפרט למשחקים ב6K לא כולל מסך ולא כולל אביזרים (מקלדת עכבר ETC)

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  4. Started by omriel12,

טוב אז ככה, אני רוצה לשחק במחשק ArmA 2 על רזולוציה מקסימלית (1366X768) על מסך 22 אינץ'. הנה המחשב שלי: Core 2 dou E6320 (1.8 Ghz) 3GB RAM 667Mhz Geforce 9400GT 512MB ספק כוח EZcool 350W מה אתם מציעים לי לשפר במחשב כדי שהמשחק יעבוד לי על גרפיקה טובה? (עד 800 ש"ח אפשר חריגה של 50 שקל מקסימום)

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  5. אפשרי לקנות מחשב נייד שיחליף את המחשב השולחני ... , המון המון זמן , רציתי מחשב נייד . וכרגע אני מוכן לקנות אחד מישהו מכיר מחשב נייד ? שיכל להריץ משחקים ? מחשב נייד טוב ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  6. שלום לכוווווווולם !!! אני חדש פה ואני מבקש את עזרתכם. בניתי מפרט למחשב חדש. אין העדפה לתחום מסויים (משחקים, משרדי, וכד'...), אבל, אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק לכל התחומים. עלות המפרט כ- 7000 ש"ח. ישנם רכיבים שאני מתלבט לגביהם. אבקש את דעתכם על המפרט הנ"ל : -1- לוח אם : אינטל BLK955XBKLKR -2- מעבד : אינטל Intel 3.0GHZ 2M Prescott 800MHZ 64Bit LGA775 631 -3- זכרון : KINGSTON DDR2 MEMORY 512MB,533Mhz ECC CL4 -4- כרטיס מסך : Gigabyte GV-NX66T128VP GeForce 6600GT 128MB Vivo SLI DDR3 PCI Express -5- כונן קשיח : Westren Digital 160GB 7200 8MB Buffer Sata II WD1600JS -6- צורב די.וי.די. : LG GSA-4166B או …

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by amir456,

שלום אני צריך מיפרט לגרפיקה בסיסית לא משהו ברמה גבוה משהו שיפעיל תוכנות גרפיקה חלק עדיף שיהיה מעבד E6300 אינטל כולל עכבר מיקלדת מסך LCD 19 אינצ' צורב DVD ומארז . התקציב הוא עד 5000 אלף ש"ח אשמח לקבל עצות מענינות .

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  8. בחינה כספית,ההבדל הקטן בניהם לא בעיה.. אל תסתכלו על המקלדת והעכבר...שהם סתם השאלה שלי איזה מפרט חזק יותר? ואיך המארז? תודה. למשחקים ותוכנות כבדות. :] תודה חבר'הה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX ¤1350 לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3P ¤730 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1691 כרטיס מסך: TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB DDR3 OC - HEATPIPE- RETAIL ¤902 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤328 צורב DVD: LG DVDRW GH-62N X18 - BLACK - SATA ¤138 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR DUAL CHANNEL 4096MB DDR2 1066 (2048X2) DHX CL 5-5-5-12 - TWIN2X2048-8500C5DF ¤1193 מארז: RAIDMAX SAGITTA II BLACK/BLUE + 23CM SIDE FAN + w/o PSU ¤351 סט מקלדת …

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  9. שימוש משרדי נטו, בלי גרפיקה סרטים או משחקים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. שלום רב. אני צריך לקנות בהקדם מחשב שישמש אותי לאינטרנט ,שימוש משרדי פשוט, אחסנת תמונות והפיצ'ר היחיד שלדעתי מיוחד - הוא להעביר סרטים מהוידאו - לערוך ולצרוב אותם.אין צורך במסך. כמובן חשובה לי מאוד הupgradability ואני מוכן להתפשר בביצועים "עכשווים". אני מתכוון לקנות ב KSP. ראיתי את המפרט הבא בבערך 2000- מה דעתכם? תודה רבה רבה. מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, DDR2, AGP זכרונות DDR II 533 1GB (512MBx2) דיסקים קשיחים Maxtor 160GB 8MB, SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים HJA-70…

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by troxa,

איזה מערכת הפעלה כדאי להתקין על msi pr601 עם מעבד intel Penryn T4200? xp או vista ? 64bit או 32bit?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום אנשים, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שיסחוב משחקים עד כמה שאפשר ב 2000 ש"ח. אני לא צריך מסך (יש) אני לא צריך כרטיס מסך - קניתי X1950PRO לפני חודש וחצי אפילו ספק אני לא צריך - יש לי HEC 450W בן חודש וחצי וגם ללא ציוד הקיפי. מה ארצה: מעבד כמה שאפשר חזק (לא משנה AMD או אינטל). זכרון 2 GB. לוח אם נורמאלי (של Gigabyte ?) דיסק קשיח (לא צריך יותר מ 250 GB). מארז שיחזיק את הכל. אני לא מתכנן OC תודה מראש

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by zobb,

חברה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה שהוא ישמש אותי בשביל עבודה משרדית. כמה דברים הוא צריך לכלול: המפרט אמור לכלול : *זיכרון : 512Mb 3200 *מסך: LCD *מעבד INTEL *בלי סידי *עד 5500 מישהו שחושב שאפשר לשנות משהו כמו למשל : אין צורך באינטל אז מוזמן לעשות זאת. חברה תודה רבה לכל המשקעים ולכל אלו שרוצים לעזור !

14. איזה משני המפרטים המצורפים חזק/טוב יותר? תודה לעונים. נ.ב. באותו תקציב (2000 ש"ח) הצלחתי לדחוס מאיץ גרפי למפרט של AMD, ןהמפרט של אינטל בא עם כרטיס מובנה. ובכל זאת מה עדיף לעבודה משרדית ותיכנות בעיקר? (לא מתוכננים משחקים ולא מתוכנן OC).[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 09:43:01 אני אמקד קצת את השאלה: האם עדיף ללכת על INTEL E4300 עם מפרט כללי סטנדרטי. או על AMD 4600 DUAL CORE עם מפרט כללי חזק יותר?תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by zaroor,

למה לא נותנים בניידים בכל מפרטי המכירה מידע על הלוח אם,,,,איזה חברה,איזה צי'פסט ,תדרים וכו' איך אפשר למצוא

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by graind,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג ! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C.O.D 7-6 CSS San andreas Cs1.6 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).24" 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by nikonisrael,

שלום. יש מצב שזאת שאלה משונה.. 😉 עשיתי שדרוג למחשב שלי, ועכשיו הוא מלא באורות מגניבים ואני מתבאס שלא לקחתי גם מארז עם דלת צדדית שקופה. יש מקום שבוא ניתן לקנות דלת שקופה?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  18. שלום רב, אני עומד בפני קניית המחשב הנייד הראשון שלי בספטמבר. המחשב ישמש אותי כסטודנט למדעי-המחשב באוניברסיטה. המחשב לא ישמש למשחקים ולא לעיצוב גרפי או הנדסי. רק פעולות של גלישה, כתיבה, סרטים מדי פעם וכמובן - תכנות. יש לי שתי קושיות בעניין: 1. יש לי תקציב גבוה למרות המטרות הצנועות, רוצה מחשב טוב וזריז שיטיס את הויסטה. האם יש המלצות לחיזוק של רכיבים ספציפיים במחשב לטובת משימת התכנות? האם צריך יותר מ2 ג'יגה זכרון פנימי? (יש כסף...) מהירות של המעבד כפול הליבה- יש משמעות ל 2.2 ג'יגההרץ לעומת סתם 1.8, גם במבט לעתיד ? האם אתם יכולים לחשוב על סיבה לקחת מסך 15.4 ולא 14.1, שהוא קל וקומפקטי לסטודנט נייד, ובהנחה שסרטים נראה בחיבור לטלוויזיה? 2. חוץ מעיצוב חיצוני (לנובו משע-מם), סידו…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by dudun,

Intel Core 2 Duo T8300 2.4Ghz Intel® Core 2 Duo Processor P8400‎‏ מה עדיף ומה האבדל שרשום P אוT לפני המספר והאם אתם ממליצים על כרטיס המסך navidia 8400 Gs בתודה גדולה דודו

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. היי, אני מחפש מחשב נייד עם צג 15.4, הר דיסק לפחות 120 , Ram לפחות 1gb עם בלוטות', עם מערכת הפעלה ויסטה לא משנה איזו עם אפשר עם כרטיס תקשורת אלחוטית, עם צורבDVD COMBO ואולי גם מצלמה מובנת (לא חייב). המחשב ישמש בעיקר לעבודות (אינטרנט ואופיס) אך הייתי רוצה שיהיה אפשר גם להריץ עליו משחקים כמו Gta וכ'ו עדיף עם סוללה שמספיקה לפחות לשלוש שעות. את המחשב אני רוכש בארה"ב והתקציב הוא עד 850 דולר עדיף פחות. מצאתי כמה מחשבים. http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?oid=193565&linkid=j13879814&affiliateid=k111512&mid=dl-115309 הנה עוד אתר של מחשבי ACER אני מחפש מחשב לא יותר מ850 דולר אני מיבא את המחשב מארה"ב http://www.tigerdirect.com/applications/category/category…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by elihay,

היי אני עומד לבנות מערכת סביב i7 אחד הדברים החשובים לי זה חסכון בהספק כשהמחשב לא מתאמץ. הבעיה מתחילה בכרטיס מסך שיש לי: SAPPHRE HD4870 שאני שוקל להעביר למערכת החדשה. הכרטיס הזה הוא תנור וגם במנוחה צורך המון הספק אני בקושי משחק ככה שאני לא ממש צריך אותו אבל חבל לי לוותר על האופציה לשחק. קראתי של - Z68 יש את טכנולוגיית Virtu שאמורה לחסוך הספק כאשר אין דרישות עיבוד חזקות, ואני מנסה להבין כמה זה טוב. ASUS: When no discrete graphics are needed, the graphics card is put in idle mode to lower utilization, heat, fan speed and power draw down to near zero מה דעתכם? האם זה באמת יחסוך לי הספק ויוריד אותו קרוב לאפס? לכרטיס שלי יש בעיה שבמצב IDLE עדיין צורך הרבה הספק וזה אומר שצריך לה…

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by madror,

זקוק ל 2 מחשבים למשרד : אופיס, WORD , הצגת תמונות וקצת אינטרנט מה דעתכם על זה ..... ואים לא אז מה כן (אשמח על בסיס המלאי הקיים ב KSP) ? אשמח לכול התיחסות , תודה מראש , דרור מערכת מחשב ביתית / משרדית - כמות מוגבלת Intel Atom [zzB-SIC230] 1,240.00 ש"ח נמצא פיזית בחנות - ניתן להזמין באתר ולבוא לקחת באותו יום, משלוח: נשלח תוך 48 שעות מרגע הסדרת פרטי התשלום (מצב המלאי מתעדכן בזמן אמת) מערכת מחשב ביתית / משרדית מעבד: Intel® Atom 230 processor גוף קרור : מקורי Atom 40m"m זיכרון: 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original לוח אם: Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX כ. קול: משולב בלוח האם כ. רשת: 10/100 משולב בלוח האם כ. מסך: משול…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by naftul,

מה אני עושה אם הילד שכח את סיסמת ההגנה של המחשב הנייד

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  24. Started by ליאל כהן,

היי שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד + ווירטואליזציה + תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V FIFA 17 וכו' .. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by MODY69,

שלום, אני צריך המלצה למפרט לאישה זקנה. השימושים במחשב הם אינטרנט וסקייפ בלבד (לפעמים משחק chicken invaders אם הנכדים מגיעים). סה"כ מדובר במחשב שלא אמור להריץ שום דבר כבד. רק וינדוס 7 + מה שציינתי למעלה. התקציב הוא 2000 כולל מסך LCD. עוד אופציה היא לפטופ בתקציב הנ"ל. אשמח אם תמליצו לי על מפרט/לפטופ - מה שיותר משתלם. חשוב שתהיה אחריות כמה שיותר ארוכה אחרת כל התיקונים נופלים עלי וזה הרבה כאב ראש כמובן השאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כדאי לחסוך אך ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט א) במ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.