ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני בקרוב רוצה לקנות מחשב בסביבות המחיר הזה. במקרה מומלץ אני אהיה מוכן לחרוג קצת במחיר. המחשב מיועד גם למשחקים ולאינטרנט ולא צריך אותו לתוכנות כבדות במיוחד או למשחקים כבדים.רק העיקר שהמחשב יפעיל את pes09 במצב טוב ברזולוציה גבוהה במסך 24 אינץ {ועל איזה רזלוציה בדיוק זה לא משנה כלכך לא מתפנק שיראו מיוחד. רק מה שחשוב שיראו טוב ברמה בינונית ויותר} אני מוכן להשקיע בכרטיס מסך עד 300 ש"ח כי בקרוב שיצא pes10 אני רוצה להחליף אותו ולקנות שוב כרטיס זול ב300 ש"ח שיפעיל את ה pes10 במצב טוב{תקנו אותי אם אני טועה} אז תנו מפרט
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה דעתכם על מפרט זה? Gigabyte GA-MA78GM-UD2H AMD Athlon 64 X2 7750 BE Box G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB Sony 7240S X24 SATA Black DVD ZALMAN CNPS7500-ALCU LED Antec FUSION Silver 430W Compro VideoMate K100 Edimax EW-7128g PCI אני יודע שהמעבד הוא 95W השאלה האם הקירור שהוספתי יעשה את העבודה? כמו-כן אני יודע שהמארז יקר אבל מה דעתם עליו? האם המפרט הזה יכול להריץ את כל הפורמטים בלי לגמגם או להתקע?? איזה שלט ומקלדת ועכבר אתם ממליצים לי לרכוש בכדי להשלים את החוויה ואיך הכי מומלץ לחבר את המחשב למגבר ולפלאזמה. תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1700-2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מעדיף כמה שפחות שיעלה במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +-50 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280*1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? cod6/gta4 וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי חבר שצריך המלצה למחשב בין 3000-3500 ש"ח אני הרכבתי את המפרט ויש כמה דברים שאני קצת בספק איתם, שאולי סתם מייקרים לי את העלות אבל לא יודע במה אפשר להחליפם. 1) לוח אם אני צ'יפסט p31 שיספיק לי אבל לא יודע אם בחרתי את הדגם המומלץ. 2) כרטיס מסך, יהיה קריטי אם אני יעבור ל hd4770? זה יהיה עדיף למה שאני צריך? 3) זכרונות, כן אני רוצה 4 ג'יגה אבל האם זכרונות שיותר זולים בכמה שקלים משתווים לזכרונות הללו של oc? 4) מסך? הוא סבבה? יש דגם מומלץ? המחשב מיועד למשחקים ביינונים וכן צריך מסך 19 עכבר ומקלדת (סתנדרטיים לא אלוחטים) מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤376 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-ES3G ¤331 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אז ככה אני לומד עיצוב גרפי.. וידוע שהתוכנות הן דיי כבדות ודורשות הרבה ביצועים אז תגידו מה אתם חושבים על המחשב... אשמח לתגובות... מעבד: intel core 2 quad s775 q6600 לוח אם: gigabyte ga-ep43-ds3l כרטיס מסך: ati hd4850 512mb דיסק קשיח: wd 500gb 16mb sata2 זכרון פנימי: 4gb (2*2048mb ddr2 800 mhz cl4pk( מארז: nzxt hush w/o psu ספק: enermax modu82 525w קרור למעבד: tuniq tower 120mm צורב: samsung sh-s223b sata x22 dvd קרור נוסף למארז מלבד המקוריים: s-flex 120 mm ברמת העיקרון יש לי מסך 19 LCD מה אומרים? אשמח לביקורת..
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לרכוש לפטופ של apple אבל אין לי מושג בזה, אשמח אם תוכלו לתת המלצות לדגמים (עלות מול תועלת). המחשב ישמש לעריכת סרטים ותמונות, תקציב באיזור 8-9K. תודה.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, המחשב של אמא נהרס וצריך לקנות חדש. לא צריך מסך ולא צריך עכבר או מקלדת או שום דבר אחר רק מחשב. התקציב עד 2000 ש"ח הנה התשובות: 1. מה התקציב? 2000 שח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים כמו סימס וואלה כיף(אחותי הקטנה) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא צריך ציוד היקפי אבל צריך כרטיס רשת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא, צריך מחשב חדש קומפלט. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אמרו לי שאינטל זה טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? נשמח מאוד אם המחשב יהיה שקט אבל חשובה יותר הקרירות כי חם איפה שהוא נמצא וכבר נשרף למחשב הזה מעבד פעם אחת אז עניין הקירור חשוב מאוד. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או…
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נגיד ואני קונה מחשב חדש לגיימינג במה יותר טוב להשקיע במעבד או בלוח אם למשל מעבד כזה: Intel Core i7-3770 3.4GHz Box עם הלוח אם הזה :לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3Hצ'יפסט Z77 תושבת 1155 או מעבד כזה: מעבד Intel Core i5-3550 3.3GHz Box כולל מאוורר עם לוח אם כזה:Gigabyte GA-Z77X-D3H לא מעוניין ב OC תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני, אני פעם ראשונה בים. הייתי שמח להוציא 5K+- אבל אם צריך קצת יותר, אז צריך...אני אוכל למשוך עד 7K. אשמח להמלצות על גודל וסוג מסך, רכיבים וכו'. מדובר בשימוש כתחנת עבודה ליצירת מפות בתוכנות GIS 'כבדות', יחד עם עוד תוכנות גרפיות. אולי גם קצת 3D אבל לא זה עיקר העניין. בגלל חוסר ניסיון קשה לי להעריך את צרכי הרזולוציה שלי. אמנם אני אקח אותו מפה לשם כל הזמן, אבל פחות מטריד אותי הגודל והמשקל. אין גם צורך חריג בחיי סוללה ארוכים במיוחד. מה שכן, יש לי טראומה מנייד שניסה לעקר אותי על ידי התחממות יתר. בתודה מראש יוסי
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c1301119337/16757255?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_28&a=2022 זה פורסם בגרופון רשום שזה מוחדש ובמקום 4700. שווה לקנות? בעיקרון אני מחפש הרבה זמן מחשב שאני רוצה שיהיה מספיק חזק להריץ את דיאבלו 3 ומסך 17.3 fhd חשבתי להזמין מהאיבי את המחשב הזה : HP Pavilion DV7-7062EA Entertainment Notebook PC, i7 Intel Pro, 8GB Mem, 1TB HDD http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=221180142109&index=13&nav=SEARCH&nid=09686662597 רק שגם הוא בלי fhd ואני לא יודע כמה מיסים יגבו עליו בארץ בכניסה אפילו שארשום שזה מתנה ועלה רק300 דולר. התקציב שלי כעיקרון הוא עד 3500-3700 . תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכונן הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Deskstar500S~7~0.htm זהירות ע-ג-ל-ה לפניך Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM Windows XP SP2 האם הכונן מתאים? (לא בטוח אם יש לי Sata או Sata II) והאם כדאי לקנות מ KSP / IQPC / SKYPC?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב ובוקר טוב. נתבקשתי למצוא מחשב נייד טוב לסביבת הסלון בבית. התקציב כאמור עומד על 2500 ש"ח, ניתן לחרוג אם צריך. דרישות מהמחשב מאוד פשוטות: אינטרנט, OFFICE ( לא במסגרת התקציב) , סביבת WINDOWS, וחשוב מאוד: יציאת HDMI ומעבד גרפי (גנרי?!) התומך בשידור 3D מלא לטלוויזיה. שטח אחסון מכובד יהיה ייתרון, כל עוד הדבר עומד במסגרת התקציב. בעניין המשקל, הסוללה והעיצוב ניתן להתפשר. המחשב לא הולך לצאת מהסלון יותר מדיי. גודל מסך רצוי : או 15" או 17" . לא פחות מזה. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-7500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, תכנות,עריכת וידאו פה ושם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - new bf1,call of duty ,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע 24 אינץ, מתכנן בעתיד מסך יותר גדול אפילו עם 4k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי לכולם, זקוק למפרט לחבר ללא ציוד הקפי ומסך לצורכי גלישה משחקים וסרטים. (לא מתוכנן OC). רצוי לתת מפרט מחנות אחת. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מפרט מבוסס INTEL64 בערך ל3500 בעיקר מלעובודת, אינטרנט, סרטים וקצת משחקים.. תודה מראש ובבקשה לא להציע AMD כי אני לא מעוניין
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
המחשב הוא לחבר שלי, סטודנט במקצוע הומני שנגנב לו המחשב הקודם. את המחשב קונים בארה"ב ומביאים לפה, אז המחיר הוא מחיר ללא משלוח וכו'. * מטרות המחשב? - בעיקר כתיבה בזמן הרצאות, אבל גם צפייה בסרטים ועבודה כללית. * גודל המסך? - 14 אינצ' * משקל רצוי? - אני לא יודע מה המשקל הרגיל, אבל משקל שלא יקשה על הסתובבות איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3 * בלוטות? - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? - כמה שיותר גדול * כונן CD/DVD? צורב? - צריך צורב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - יעזור אם תהיה אחריות בארץ, יקנו את המחשב בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מעבד ליבה כפולה INTEL CORE 2 DUO T5250 מסך וכרטיס מסך "15.4 רחב - יתרון חשוב לא "15 מאיץ גרפי Intel Media Accelerator X3000 זיכרון פנימי 1024MB DDRII 667MHz זכרון דיסק קשיח Samsung 120GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DUAL LAYER SUPER MULTI DVD סך הכל 3600 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם . ושוב מגיעה שנת הלימודים האקדמאית , ושוב זבי חוטם (כמוני) מפוצצים את הפורום בשאלות על נייד החלומות שלהם ... אז קודם כל תודה , אתם עושים עבודת קודש , שנית, אחרי הרבה חיפושים לא מצאתי בדיוק את מה שאני מחפש אז הנה זה בא : תקציב : עד 5K מטרת המחשב : מחשב לימודים , אופיס ואינטרנט , אבל עם מולטיטסקינג (נגיד מדיה פלייר אופיס וגלישה ביחד ) גודל המסך: 12' זה נהדר. חשוב שיהיה קטן אבל לא מתחת לזה, זה בלתי אנושי. משקל: עד 1.6 ק"ג , עדיפות לכמה שיותר קל סוללה : זמן עבודה כמה שיותר ארוך , 4 שעות לפחות כונן : סטנדרטי יציאות מיוחדות :סטנדרטי בלוטות': אם יש צורב : לא נדרש מערכת הפעלה : XP או ויסטה , לא אכפת לי העדפה:חברה מובילה,אבל לא מק - אנחנו לא כ"כ מסתדרים. הערה 1 : …
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות נטבוק למטרות אינטרנט וכתיבת משחקים. דגשים: משקל קל, זמן בטריה ארוך, מחיר, אמינות, וקלות תפעול (מקלדת נוחה וכו') יש אפשרות לקנות בארה"ב משום שאני טס לשם בסוף החודש. אשמח להמלצות לדגמים מומלצים. תקציב - 300-500$.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אין חשיבות לניידות, כרטיס מסך ומראה מה שכן חשוב הוא ביצועים כמה שיותר גבוהים במחיר הנ"ל ישמש לגלישה באינטרנט ואופיס התציב עד 2500 אפשר לחרוג בכמה מאות אבל רק בשביל צורך ממשי
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עיקרי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). משני: צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-15 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? בסביבות FHD 1920x1080 * משקל רצוי? קטן ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחת משלוש הטובות בשוק * מקלדת עברית אנגלית תודה, פיני
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי הלוח אם שלי שבק חיים, לוח מסוג Asus P7P55D http://www.asus.com/Motherboards/P7P55D/ אני מחפש תחליף ללוח, אם יש צורך אז גם למעבד כאשר המעבד שיש לי הוא i5 אני לא ממש זוכר את הדגם לצערי. אשמח למצוא תחילף ללוח אם. אם יש צורך אז גם מעבד, ואם יש עוד צורך אז להחליף את כל הרכיבים. חשוב לציין יש לי זכרונות של DDR3 4G x2 כרטיס מסך עם חיבור PCI-E כונן 320GB ו SSD 125 GB אשמח להמלצות, המחיר יכול להגיע ל 2000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים. תודה רבה לעוזרים אענה לכל שארה במהירות מרבית! שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה השאלון... 1. מה התקציב המקסימלי? *2500 ש"ח* 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, שימוש מישרדי, קצת סרטים, הרבה אופיס (קבצי וורד ומצגות כבדים). 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. *לא* 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? *לא* 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? *לא* 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? *ללא מ"ה, הרכבת מחשב בחנות* 8. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין …
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בס"ד אנחנו מחפשים לאחותי מחשב נייד (בת 12), והייתי רוצה שתוכלו לתת לי המלצות: - יש דרישה ל-Intel - זכרון 2 - דיסק קשיח סביר - מערכת הפעלה של Windows - השימושים: לא משהו כבד. אינטרנט, פייסבוק, מסרים מיידים, תוכנות קלות כגון Word ומשחקי מחשב לא חזקים גרפית. - התקציב: 1,500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. מצאנו איזה מבצע של נייד ב-1,500 עם זכרון 2 אבל המעבד היה T4300. כדאי ללכת עליו? או אולי אתם יכולים להציע על משהו יותר טוב במחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם + מעבד + כ.מסך + ספק כוח ב5000 בקשר לזיכרונות , הרד דיסק כוננים ושאר החברים לא צריך . המטרה היא משחקים נטו. חשבתי על משו כזה: Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU - 1475nis Gigabyte GA-965P-DS4 Intel 965P LGA775 Motherboard - 1161nis Leadtek PX7900GT TDH PCI-e 256MB Retail Video Card - 1840nis בקשר לספק כוח אני לא כ"כ מבין בזה . ורציתי לדעת אולי עדיף עם התקציב שלי לקחת לוח אם פחות יקר ולשדרג את הכרטיס מסך \ מעבד נ.ב. אין כוונה לאוברקלוק בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-