עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זו שאלה כללית כך שאין לי פרטים להוסיף לגבי תוכנות ספציפיות ודפוס שימוש. אני רוצה לקנות מחשב לעבודה משרדית מאומצת. מה זה מאומצת? נניח 20 טאבים בדפדפן שברקע קובץ אקסל גדול, אווטלוק ואיזה נגן שמתנגן לו... המעבדים שיהיו על הפרק (ממה שראיתי בפורום) הם: g2020, i3 3220, i5 4570, i5 3470 השאלה שלי: בתקציב מוגבל כמובן, מה היה נותן ביצועים טובים יותר? "לעלות" בדרגת המעבד לשיפור הביצועים או לקחת מעבד בסיסי ולהוסיף SSD? יום טוב!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by shlomireuven,

ברשותי מחשב MSI PR601 מחשב מצוין אך בWIN7 אני מפעיל פרו אבולושן למשל הוא לא מנצל את כל רוחב המסך אלא חלק מימנו...איך פותרים זאת? והשאלה השנייה איך גורמים למחשב לנצל 4G זיכרון ולא 3 כמו שרשום?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  3. Started by Stastyle,

אהלן! ברשותי Dell Inspiron 6000 ענתיקה.. זה המפרט [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Processor Name: Intel Pentium M 730[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Processor Speed: 1.6 GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Operating System: MS Windows XP Home[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]RAM: 512 MB[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Weight: 7 lb[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Screen Size: 15.4 inches[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: spec-table, width: 310] [TR] [TD=class: spectd]Screen Type: Widescreen[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Card: Intel GMA 900 GM[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: spectd]Graphics Memory: 128[/TD] [/TR] [TR] [TD=class…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אני רואה שלשניהם אותו מעבד, מסך 13.3 אינץ'... זיכרון ודיסק קשיח לא זהים אבל זה לא נקרא הבדל משמעותי- יש איזה עניין של סוללה טובה יותר? או מסך בהיר יותר? או רמקולים טובים יותר? נגיד לDell Vostro 1310 חמש שנות אחריות ו4 יציאות USB, אבל הוא יותר זול מהשני, אז זה בטוח בא על חשבון משהו...

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by Bigyaa,

המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה אבל גם לגלישה, אופיס וצפייה בסרטים. חשוב שיהיה לוח אם שתומך ב-MIDI, אין צורך בכרטיס מסך בכלל (אפשר מובנה או ממש זול), שיהיה בעל אפשרות שידרוג עתידי, מסך 19 אינצ', ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וגם צורב DVD) לא נחוצים. תקציב: 4000-4500 אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. אז ככה יש מפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1439 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤682 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Western Digital WD1601ABYS 160GB SATA2 16MB ¤262 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=1601ABYS כונן קשיח Western Digital WD5002ABYS 500GB SATA2 16MB ¤460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5002ABYS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤515 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996593 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF מארז…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. שלום, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואני מחפשת מחשב לשימושים של סטודנט וקצת מעבר. בחרתי 6 דגמים שנראים לי במיוחד, אבל אני לא כל כך יודעת איך לבחור מביניהם... 1. Toshiba A305-S6872 מערכת הפעלה: windows vista home premium סוג מעבד: intel core 2 duo במהירות 2GHz זיכרון RAM: 3 GB דיסק קשיח: 250 GB (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=160291597519) 2. Dell INSPIRON 1525 T5750 מערכת הפעלה: windows vista home premium סוג מעבד: intel core 2 duo במהירות 2GHz זיכרון RAM: 3 GB דיסק קשיח: 250 GB (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=260299098802) 3. Toshiba Satellite A300-05U מערכת הפעלה: win…

• 2 תגובות
    • 826 צפיות
  8. Started by iyehuda,

מסוג HP דגם DV9750EJ במנהל התקנים נשאר לי להתקין את הדרברים הבאים שאין לי מושג מה תפקידם שלא מצאתי איפו ניתן להשיג אותם : 1.HP INTEGRATED MOUDLE 2.HIGH DEFINTION AUDIO חג שמח

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  9. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את מוצרי אדובה כמו פוטושופ, אילוסטריטור ודריימוויבר(לא התוכנות לוידאו) ישמש בעיקר לתיכנות ועיצוב גרפי. מחפש משהו בין 2k ל3k עם עדיפות לחלק התחתון של הסקאלה. לא מחפש משהו לערוך איתו וידאו או לשחק באטלפילד 4. מעוניין במסך 15 אינץ׳. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני צריכה ללימודים מחשב נייח יד 2,מחשב מהיר שלא יתקע,לזום,אופיס ואינטרנט ראיתי לדוגמא את המחשב הזה ביד 2 מהידע הדל שברשותי זה מחשב טוב ביחס למחיר 850 שח איך אדע שהמוכר לא עובד עליי ?יש שירות של טכנאי שיכול לבדוק מחשב בתשלום? על המוצר למכירה מחשב שולחני במצב מצויין. מפרט המחשב: מעבד INTEL CORE I7 4770 CPU . זיכרון RAM 16 GB. דיסקים קשיחים SSD 500GB+HDD 500GB. Windows 10 pro ברישיון אחרי פירמוט. המחשב עובד טוב ומהר, ללא בעיות ותקלות תודה רבה לכולם!!

11. שלום לכולם, מעוניין בהמלצתכם על מחשב עם המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי יומי ומשחקים - Elden Ring , Dark Souls 3 , Diablo 2R , 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בכרטיס מסך , ברשותי RTX2080 PNY 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד, 9 מתוך 10 , ניתן להציע מאווררים שקטים בנוסף …

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by lisly,

תנו לי במחיר הזה מה שהכי מהיר בשביל משחקים ויפעל טוב. תודה.

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  13. Started by yuvsummer,

אשמח להבין: האם כרטיס מסך משפיע על איכות בצפיית ווידאו בסרטים. ההשוואה בין כרטיסי מסך שמסוגלים להוציא 120 הרץ ב 4 k האם כולם ייתנו את אותה איכות תמונה בטלויזיה )כבל hdmi( מדגיש סרטים נגן mpc וכד. או שכדאי לקנות כרטיס מסך מסויים? אני לא משחק משחקים חשוב לי מאוד לנצל את הטלויזיה שיש לי לקבל איכות תמונה הכי טובה

14. AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory CD-ROM LG x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Gigabyte RADEON 8500 Deluxe 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W BLACK Case 4100 ש"ח(מקלדת,עכבר,צורב וצג יש לי)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, אני רוצה להזמין את המחשב הבא HP Pavilion dv5-1190 ואני לא יודע מאיפה להזמין, אשמח לשמוע על נסיון חיובי שהיה לכם עם אתרים שהזמנתם מהם מחשבים ניידים, תודה! עריכה : אגב, אשמח לדעת את דעתכם על המחשב הבא, בהתחשב בכך שהדרישות שלי הן שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, שלא יהיה כבד מדיי (לכן מסך 15) ושהמפרט שלו יחזיק לאורך זמן מפרט אפשר למצוא פה : http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6126 (9600GT 4GIG DDR2 Intel® Core 2 Duo processor T9400(

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by Jcs,

מהו המפרט הטוב ביותר שאפשר ליבנות כיום

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב לשכנה שלי, נייד, שיהיה טוב ללימודים, כלומר שיהיה נוח לעבוד איתו, לקריאה- מבחינת מסך.. שיתן גם ביצועים טובים, שיהיה קל. יפה אם אפשר... אמין ויציב. בבקשה תנו הצעות תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by Majal_Guy,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם המחשב מסוגל להריץ משחקים באיכות הכי גבוהה גם בפחות כסף, אפשר גם לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 שקל חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Arkham Knight, GTA 5, Dota 2, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

19. Started by Nahum2,

בשעה טובה ומוצלחת ה P3 GF2 של חבר שלי הלך לעולמו. דרוש מחשב בעלות של עד 1500 שח. שיכול להריץ HEROESV ו RA3. ללא ציוד היקפי.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by nati086,

שלום לכולם, חברה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים והשימוש שלה הוא אופיס גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים וזהו אין איזה משחקי רשת או משהו כזה יכול להיות שיהיה שימוש בתוכנה כבדה כמו קודי אבל לא יותר מזה. עכשיו המלצתי לה על הדגם Lenovo Ideapad U41-70 80JV006MIV בגלל המשקל בגלל שהוא דק בגלל המסך הלא גדול וגם אני חושב שבכללי החומרה מספיקה לה וגם היה לה תקציב של עד 2500 ש"ח והיא קנתה את המחשב מאילת. עכשיו מישהו אמר לה שהמחשב לא טוב כי הוא עם מעבד I3 ולא I5 לפחות והוא ייתקע לה מלא למרות שלי יש במחשב הנייח I3 ואני מסתדר איתו טוב השאלה שלי האם טעיתי בבחירה כי הוא מחשב קל משקל ודק מאוד וגם את הזיכרון הראם אפשר לשדרג וגם את הדיסק קשיח.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. תקציב עד עד 2500 שקל, שהמשחקים יעבדו עליו חלק תודה מראש

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by UrKiller,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם אפשר בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין מסך אני צריך שבתקציב יהיה גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא ישחוקו משחקים כבדים מדי, TF2 , GW2 ועוד.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. כולל מסך 19" לפחות, ורמקולים איכותיים.. השימושים- אינטרנט, עבודה משרדית, טיפה משחקים וגם לא כבדים. רצוי דיסק קשיח גדול וזכרון של 2 GB.. יש אפשרות למפרט כזה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב לסלון, הדרישות: שקט יחסית (שימוש באמצעי קירור פסיביים, רכיבים חסכניים באנרגייה), מארז נאה ושוכב, אופציה לשליטה אלחוטית (שלט+תוכנה / מקלדת+עכבר אלחוטיים...) אפשרות לגלישה אלחוטית, שימושים: צפייה בסרטים (מהאינטרנט + DVD מקורי), עם אפשרות לHDTV, או לפחות לרמת צפייה איכותית אחרת, שמיעת מוסיקה (ישירות מHD או מדיסקים) + שידורי רדיו (מקלט FM או מהאינטרנט. אם מקלט FM זו הוצאה גבוהה - ניתן לוויתור). אני לא מתכוון להקליט תכניות למחשב, אלא להשתמש בו כמערכת מתקדמת לשמיעת מוזיקה בסטריאו איכותי + צפייה בסרטים ברמת שמיעה וצפייה גבוהה. כיום יש לי מגבר סטריאו פשוט, ודיוידי סטנדרטי. יש לי כמה בעיות עם המכשור ולכן במקום להחליף למוצרים מקובעים - להמיר הכל לעולם …

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. הי, אני לא יכול לחרוג מהתקציב, צריך לכלול מסך LCD 17, מקלדת עכבר אלחוטיים, תוכנת אנטי וירוס חוקית,רמקולים וצורב DVD. צרפתי את המפרט שבניתי בפנדה. האם לדעתכם המפרט הטוב ביותר בתקציב זה ? תודה. כמות. מוצרים סה"כ 1 Creative 2.0 Speaker System SBS240 69 ש"ח 1 AMD Sempron 3000 BOX AM2 360 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer 16X Bulk - אחריות : שנה 199 ש"ח 1 Twinmos DDR2 667 512MB 330 ש"ח 1 LG LCD 17 L1750T 1,159 ש"ח 1 Gigabyte GA-M51GM-S2G nForce 430 AM2 535 ש"ח 1 Compucase 6K31 Micro Atx Silver/Black 300W 285 ש"ח 1 Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 109 ש"ח 1 Logitech® Cordless Deskto…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים