עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מעוניין לקבל הצעות למחשב נייח לנער בעיקר למטרות גיימינג 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? +- 8000 ש"ח. אפשרות לחריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - הכל נדרש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - מאד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - לא 7. האם האם יש צורך…

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  2. Started by rebb,

שלום אני מעוניין לרכוש את הנייד של אינטל N5110. מכיוון שאני לא משחק משחקים (חוץ מפרו אבולשוין 2012!! ;D ) חשבתי אולי יספיק לי הכרטיס מסך של אינטל ( Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ) רק בכדי להריץ בצורה נורמאלית את המשחק המדובר. הדרישות של המשחק הן: דרישות מינימום מערכת הפעלה: Windows XP, Windows Vista ו-Windows 7. כרטיסי מסך נתמכים: Nvidia GeForce 6600 ומעלה, ATI Radeon X1300 ומעלה Pentium 2.4 GHz ליבה אחת זיכרון RAM: מינימום 1 GB 8-10 GB של שטח דיסק זמין כרטיסי קול: DirectX 9c תואם דרישות מומלצות מעבד אינטל - Core 2 Duo E4600 2.4GHz ולמעלה מעבד AMD - Athlon 64 X2 Dual Core 5000 ולמעלה כרטיס גרפי Nvidia - GeForce GT 240 GFX Card ולמעלה כרטיס גרפי ATI - Rad…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Processor: AMD Athlon 64bit X4600 AM2 Dual-Core MotherBoard: MSI K9NGM או GIGABYTE M55PLUS-S3G chipset GEFORCE 6100+NFORCE 410 RAM: 1024 DUAL DDR II 667MHz ברשותכם השמטתי את ההרדיסק, הצורב, המסך..וכרטיס הקול, בקיצור כל הפרטים שלדעתי לא צריכים לשנות בכלל לבחירת כרטיס המסך, במידה וטעיתי תאמרו לי ואני אגיד לכם את המפרט המלא. אנא עזרו לי למצוא כרטיס מסך! שמעתי פה ושם שכרטיסיי המסך של ATI עובדים יותר טוב עם מחשביי AMD אבל אני אתן לכם לאמת או להכפיש לי הכל... תודה מראש! עריכה: הוא כמובן לצרכיי גיימינג , הבעיה שהתקציב שלי לא אינסופי, והמחשב בעצמו מכובד מבחינת המחיר... אז אני חושב משהו בסביבות 300-600 ש"ח. אם יש משהו בקצת יותר שממש שווה את המחיר בצורה יוצאת דופן אני …

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. שלום. אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה? גלישה, שמירה ועיבוד תמונות דיגיטליות, סרטים, המרת פורמטים למוסיקה וסרטים, משחקים וכו' א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא משתמש בצורה כבדה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר אסטרטגיה * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בי…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  5. CPU : Intelֲ® Coreג„¢2 Duo Processor E8400 MOTHERBOARD : Gigabyte GA-EP43-DS3L MEMORIES : Kingston 1024MBx2 DDR2 800MHz CL6 GRAPHIC CARD : Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB GDDR3 HDMI POWER SUPPLY : CoolerMaster eXtreme Power 500W OPTIC DRIVE : SONY DRU-1905 x20 SATA BLACK HARD DRIVE : WD 320 GB / 8 MB CPU COOLER : OCZ Vendetta 2 CASE :SilverStone Precision SST-PS01B SCREEN :AOC LM725 16ms Silver ("17) [סגור] יתאים ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. אני מחפש מפרט עד 2000 ש"ח, ישמש לעבודה באופיס ובאינטרנט, ולמשחקים. האם i3 משתלם במחיר כזה? או שעדיף ללכת בכלל על AMD? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. הי מתלבט בין שני מחשבים למשחקים. 1.DELL Precision 4400 ( Core 2 dou 9400) with 4 GB RAM ,Nvidia quadro fx 770m 2.DELL Latitude E6420 (i7 2760QM) with 8 GB RAM, NVIDIA nvs 4200m ניסיתי לעשות benchmark לשניהם, Latitude עדיף בכל הפרמטרים מלבד ביצועי הD-3 בעקרון שני המחשבים מיועדים למגזר העסקי. אין לי אופציה למשהו אחר אז מתלבט בין שניהם. מה הייתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by 0noname1,

אוקי זה המפרט שלי מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤984 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤304 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Platinum ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P800R22GK כרטיס גרפי Sparkle nVIDIA GeForce 8800GTS OC Calibre 512MB PCIe ¤1681 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P890 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז ללא ספק Enermax Chakra EC…

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם השינוי הוא ממש ממש גדול אז אולי 300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לרוב, HD וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT 4, WITCHER 3, SWTOR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איך לבדוק, הוא אם אני לא טועה 22 אינצ', רחב AOC מלפני כמה שנים טובות, מחובר ב DVI, אין יציאת HD. -ל…

10. שלום! אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב, מאוד חשובה לי רזולוציית המסך משיקולים אישיים, ולכן אני מחפש מחשב ברזולוציית UHD (4K). שאר המפרט - מעבד I7, אחריות נוחה של 2-3 שנים, 16 ג'יגה זכרון, SSD! אני חושב שאקנה את אחד הדגמים שבאים עם טרה ואחליף לSSD, היות וההפרש בשדרוג למחשב עם SSD שווה בדיוק למחיר שלו ולכן עדיף לקנות אחד ולהשאר עם הכונן של הטרה. מה שראיתי אלו שני הדגמים הבאים שמציעים בגדול כל מה שאני מחפש: http://ksp.co.il/?list_compare=.24468..26109. אשמח לדעת האם למישהו יש חוויות והתנסויות מאחד המחשבים, המלצות לטובה או לרעה . מודה לכם ושיהיה המשך סופ"ש מצוין!

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by iziksas,

היי חברים, אני יודע לפרק את המחשב הנ"ל עד לרמה שאני יכול להוציא בו כל חלק חוץ מהמסך. ברצוני לעשות Refurabishe לחומרה. מעוניין לקנות לוח אם חדש וטוב (אם זה אפשרי) עם מעבד חדש וטוב מורכב עליו (שוב אם זה אפשרי- ואם אפשר לקנות בנפרד לוח אם ומעבד ואז להרכיב אותם אני מוכן לנסות) וגם כרטיס מסך טוב שאין לי מושג איפה הוא יושב פיזית (נראה לי שהוא גם מובנה בתוך הלוח אם). בגדול האם אפשרי לעשות את כל זה? המחשב מתחיל להיות עייף והוא לא זז וחשבתי שאולי הרכיבים עושים את הבעיה (זה לאחר שניקיתי עד להברקה את צלעות הקירור והמאוורר). אז השאלה שלי היא כזאת. האם בכלל כל השאלה שלי רלוונטית, כלומר שווה לקנות חדש ולהחליף וזה באמת הבעיה לכך …

12. Started by shaib,

http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=M274NIV&index=0&FirmCode=32&C136=018&C159=217 מחשב טוב מבית לנובו, אחריות בינלאומית של ibm. http://www.amtel.co.il/default.aspx?pageid=8&groupid=02&familyid=201&itemid=A530-1 מפרט מעניין מבית Fujitsu, חברה לא מוכרת ואני לא יודע את כמה אמינה וכו'.. בנוסף אני אשמח לקבל הצעות למחשבים אחרים בטווח הזה עם אפשרות לחריגה קלה מהסכומים הנ"ל. תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by igalgerman,

שלום, אני מחפש מחשב נייד חזק שישמש אותי גם בבית כמחשב ראשי וגם אני יוכל לקחת אותו איתי למקומות כמו לימודים. (אני יחבר אותו בבית למסך..) אין לי הגבלת תקציב, עדיף שלא יעבור את ה8000 אבל אם צריך אני מוכן להשקיע כדי לקבל מחשב טוב ונוח. אני מתלבט האם לקנות את המחשב בארץ או להזמין מחו"ל - הבנתי שלרוב יש בעיות אחריות. * מטרות המחשב? תיכנות, שימושים כללים, צפיה בסרטים, קצת פוטושופ ועריכה ואולי טיפה משחקים לא הכי כבדים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 * משקל רצוי? רצוי מחשב קל מאוד עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. SCREEN:LG 710BH MOTHERBOARD:GA-7N400L1 DDR 400 +CPU:AMD K7 ATHLONXP 2600 H.D:60 GB 7200 ATA 133W.D MEMORY: 256MB DDR 400 MHZ CDROM:ASUS *52 CDRW: LITEON *52*24*52 GRAPHIC CARD: ATI RADEON 9200 128 MB DDR F.D: MITSUMI 1.44 MIDI TOWER ATX 2 FAN KEYBOARD: ENG/HEB MOUSE PC2 OPTI SPEAKERS 300W PRINTER: HP 3425 מחיר במזומן 4000 ש"ח אני צריך את המחשב בעיק לעבודות, אני לומד אלקטרוניקה וחשמל וצריך תוכנות כמו C++ ,C WORD ,EXCEL וגם משחקים מידי פעם. אשמח אם תעזרו לי בהחלטה תודה מראש שלומי.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום רב, יש לי בעיה להגדיר את הקונפיגורציה עבורי והמשפחה שלי. כמעט שלא משחקים - רק פיפא ומשחקי דוס ישנים. מצד שני יש רצון להכנס לעריכה של וידאו דיגטאלי ועבודות גראפיות בפוטו שופ וקורל דרו. רוצים גם שתהיה אפשרות להקלטה של מיני דיסק וזה אומר יציאה אופטית. כמו כן מה המשמעות של לקיחת לוח גיגה בייט בהשוואה ל אביט. ושאלת השאלות: האם גדאי לקחת סיכון לקניית החלקים בחנות טובה (למשל זיגזג) והרכבה לבד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לרכוש השבוע מחשב, ברשת אמינה בישראל. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? 15+ * משקל רצוי? שיהיה קל יחסית לגודלו....אין לי מושג מה זה קל ל15+ אינץ'....אני מעריך כ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? גם פה אין לי הערכה לזמן סוללה, נא המלצתכם. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)... אין העדפה מיוחדת * בלוטות? יכול להועיל, אבל לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? סטנדרטי...עדיף בנפח של 500+ ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב?מומלץ * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בנוגע לאחריות עדיף שיהיה למחשב אבא ואמא בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, * האם יש…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  17. לא צרך מארז, ולא צריך מסך. תודה רבה רבה רבה =]

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. שלום לכולם, ברצוני לרכוש לפטופ קל משקל (עד 1.5ק"ג) בעל חיי סוללה ארוכים (לפחות 5 שעות בעבודה בסיסית). המחיר עד 3000 ש"ח. מסך של 10" יכול להספיק. כרגע עומדים על הפרק ASUS 1000HE ו SAMSUNG N10 (זמין במלאי רק לבן :s05: מישהו עבד פעם על לפטופ לבן? לא מתלכלך כל הזמן?) אפשר גם לפטופ רגיל אבל חיי הסוללה+משקל חשובים. הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אני סטודנט). גרפיקה(תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים). ואשמח שתישאר האופציה לעריכת מוזיקה (קיובייס Cubase). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת לייטרום Lightroom לצלמים- שימוש תדיר. קיובייס Cubase- לעיתים רחוקות. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nivrob123,

מפרט ב5K למשחקים ללא ציוד הקיפי

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by sharpsharp,

צריך המלצה על מחשב עד 3K.לל חריגה! לא ציוד היקפי. המחשב מיעד לתלמיד תיכון לגלישה, סרטים, ומשחקים - שירוצו גם משחקים חדשים. וכל הדברים הרגילים שעושים במחשב. עכשיו אני מתלבט עם לקנות מערכת הפעלה. אז אני צריך שתי מערכות מומלצות: ללא מערכת מערכת הפעלה וכולל מערכת הפעלה. (והכל בסה"כ של 3000 ש"ח - כולל מערכת ההפעלה). אשמח להמלצה על חנות באזור הדרום. תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב 2,500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עבודה על מסמכי אופיס וצפייה בטלויזיה וסרטים באמצעות האינטרנט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ??? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס מערכת הפעלה בעברית, פחות חשוב הגרסה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מסך 14-15.6. עדיפות למקלדת מלאה אבל לא על חשבון תכונות משמעותיות קצת קשה לי להחליט במה כדאי להתמקד ועל מה אפשר לוותר (מהירות, זיכרון וכד') ומה מתוך אלו נחשב מהיר/איטי, קריטי או פחות. אשמח לקבל עזרה וייעוץ! יש לי כמה אופציות שראיתי ברשת, אם זה עוזר: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750578 http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750270 http://www.p1000.co.…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by token_toker,

מחפש נייד עד 8000 ש"ח, עיקר צרכי הם אופיס בייחוד אאוטלוק ופווארפוינט. קל משקל אך מסך רגיל של 15 אינטש. תודה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by gal_sh1,

שם המעבד intel core 2 duo penryn פלטפורמת סנטרינו 2 איזה מעבדים משתייכים לפלטפורה ? עם איזה ערכות שבבים הוא עובד?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by XLEE,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי(משחקים/ת.גרפיקה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ,פרימייר,אפטר אפקט וכו....(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים עדכניים FPS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): הרעיון בכללי לעבוד איתו שצריך עם שני מסכי 24 אינצ במקביל! -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבו…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.