ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
דרוש מפרט למחשב בסביבות 4500-5000 שקל המיועד לעריכה גרפית ושימוש בתוכנות 3D . לא מתוכנן למשחקים. מעבד של אינטל . בלי OC. חוץ מזה אני אשמח אם תמליצו לי על מסך ''19 טוב. תודה ... נ.ב - מה ההבדל בכרטיסי מסך בין AGP ל PCI-E?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש ( שנתיים לערך ) של קומפאק ( פרסריו CQ60 ) שעובד בטמפרטורות מאוד גבוהות. התקנתי תוכנה שנקראת SpeedFan והיא מראה לי שברגיעה המחשב נימצא על 95 מעלות לערך ובעבודה על 100 מעלות לערך...\ זה לא קצת מטורף ? זה בכלל תקין ? מה עושים ? ( כן...ניקיתי את המאווררים , שמתי משטח קירור....שום דבר לא עוזר ! ) אנא אנא עזרתכם !!! ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אני רק מציין שאני לא מבקש מפרט מחשב, אלא סכום למחשב שיספי לדרישות שלי תודה. אני לא קונה מחשב כרגע, אבל רציתי לדעת מה הסכום שיידרש(בערך אני לא מבקש סכום מדויק) למחשב שיספיק לדרישות שלי. (מצטער אם אני חוזר על עצמי פשוט אני רוצה רק שיהיה ברור שאני לא מבקש מפרט מחשב אלא סכום שיידרש לי לקנות מחשב בהתאמה לדרישות) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס מסנג'ר, משחקים קלים וכבדים בהגדרות נמוכות, צפיה בסרטים רגילים(לא HD), הורדות אימיול, ביטורנט(אני משאיר לפעמים את המחשב עד 3-4 ימים בלי לכבות לפעמים גם שבוע. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא, בלי כלום רק מחשב בלי מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מלבט ביןhttps://ksp.co.il/?uin=72949&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap לביןhttps://ksp.co.il/?uin=77708&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap אם למישהו יש תובנה מה היתרונות של ה 5490 חוץ מיזה שהוא דק יותר קל יותר פחות מסגרת
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו 3000 N200 ןאני מאוד מרוצה. אני רוצה לקנות מחשב נוסף, שישמש כמחשב יחיד לסטודנטית, בסביבות ה- 3500ש"ח, ואני מתלבטת בין שני מחשבים, שנראים כמעט זהים, רק בהבדל של 600 ש"ח. מבקשת לדעת האם ההבדלים משמעותיים: מחשב ב- 4000 ש"ח - 0769 ELG מעבד אינטל פנטיום דואל קור T25750 2.0GH ומהירות מעבד 2.0GHZ לעומת מחשב ב 3400 ש"ח ERG 0769 מעבד אינטל פנטים דואל קור T2390 1.86GHZ ומהירות מעבד 1.86 GHZ כל היתר זהה בשני המחשבים: מעבד גרפי intel gmax3100 זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי DVD SUPER MULTU מערכת הפעלה ויסטה הום בייסיק צג 15.4 תקשורת אלחוטית 802.11/A/B/G + בלוטות' אחריות 12 חודשים בי"ל סוללה CELL LITHIUM-ION 6 תקשורת 10/100MB LAN למבינים, תודה!
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב עם core i5 או עם core i7, לשימושים כמו של gta Minecraft וטנקי אונליין ואפילו משחקים מסיבים, במחשב יש כרטיס מסך nvidia gtx 820. תודה לכל העונים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי כולם, אמא שלי צריכה מחשב נייד לצרכי מייל ועיבוד תמלילים. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). בנוסף היא משתמשת בתוכנה בשם Scribe לתמולול סרטים, שאינה מצריכה חומרה מיוחדת. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13" ל14" * רזולוציית המסך? לא חשובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן. היא תהיה בדרכים לא מעט. 8 שעות זה סבבה לגמרי, אבל אפשר גם פחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברמת AAA, למשל Cyberpunk 2077, Apex Legends, Warzone וכמו כן עבור פיתוח תוכנה (עבודה מהבית). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במקלדת עכבר ואוזניות עם מיקרופון לשיחות וגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-E LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומו…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עבור שימושי מולטימדיה, בעיקר : אינטרנט, משחקים כבדים וסרטי HD. גודל מסך רצוי 15.4' עם רזולוציה של 1920X1200 אך גם 1680X1050 טובה. יציאות HDMI ו spidf חובה. מאוד רצוי כרטיס רשת שתומך ב wifi n גודל דיסק 160 ג'יגה ומעלה רצוי במהירות של 7,200 RPM צורב DVD DL וקורא Blu Ray. המחשב כנראה יהיה בשימוש גם ללימודים בעתיד לכן עדיף שיהיה כמה שיותר קל. בנוסף עדיפות למוצרי HP בגלל 10 אחוז הנחה לעובד החברה. ,תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אוקיי, אני קונה בקרוב מחשב חדש וזה הסכום שאני חושב להוציא עליו. בעיקרון אני חושב על המעבד d 805 ועל הכרטיס מסך 7600gt (חשבתי בהתחלה על 7900gt אבל זה לא יכנס בתקציב)+ מסך 17 crt, לגבי שאר הרכיבים אני כבר לא יודע...
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לעבודה (מסמכים, אקסל, פאוורפוינט וכאלה) , אבל גם לצפייה בסרטים . המחשב צריך להכיל כונן של לפחות 120 ג'יגה, צורב DVD, חיבור בלוטוט' וכרטיס WiFi , לפחות 1 ג'יגה זיכרון , וצריך להחזיק 4-5 שעות . ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים , אבל לא מעבר . הדבר הכי חשוב לי במחשב הוא מולטיטסקינג , ויכולת לפתוח מספר חלונות אינטרנט ואופיס במקביל . תודה מראש , תום
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, לאחר 8 שנים, נפרדת מהמחשב הישן שלי. בזמנו קניתי את הטוב ביותר שהיה ולכן הוא סיפק אותי זמן רב. מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי לאורך זמן סביר. חשוב לי שיהיה של אינטל, כפול ליבה. צריכה אותו לתוכנות, מסמכים, המון סרטים (צפייה והורדות), מוסיקה,מעט פוטושופ, אינטרנט, מעט משחקים (כמעט ולא), ובעתיד מעוניינת לצרף אליו מערכת מדיה. זיכרון של 160, מסך דק. מאחר ואיני מבינה גדולה במפרטים, אשמח אם תרשמו לי את המפרט בצורה שאוכל להגישה להצעות מחיר כולל החברה של החלק. גם לגביי המסך. תודה מראש לכל המסייעים. אשמח לתשובה מהירה, המחשב שלי גוסס. ועוד כמה שאלות: 1. האם הזיכרון או חלק אחר מהמחשב הישן יכול לתרום במחשב החדש? 2. איך קוראים למארז הקטן שיצא לא מכבר? האם הפער בינ…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע כנראה... הלכתי לאייבורי והבחור הציע לי מחשב מסוים.....ב3500 שקל.... אבל אני שמעתי שאייבורי הם לא משהו ולפעמים יוצאים רמאים, אז חשבתי לבקש פה מפרט טוב במחיר של 3500, אולי מקסימום עם עוד חריגה של גג 200 ש"ח. המחיר לא כולל מסך אהה וחוץ מהמחשב עצמו, צריך גם ייעוץ איפה לקנות אותו (אני גר באשדוד אם זה משנה משהו) המחשב צריך להיות עם עכבר, רמקולים ומקלדת לא חובה....לא משהו יקר שיוריד הרבה מערך המחשב עצמו( מסך לא כלול)
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום ערכתי בנסיון לקבל יותר תגובות : מישהו יכול לתת דיעה/להמליץ על נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח למטרות עבודה (תכנות, קצת משחקים קלים, מחשב עיקרי לשימוש בטיול מסביב לעולם) דרישות בעדיפות עליונה: גודל מסך : עד 13.3 (עדיף פחות) משקל: איזור ה 1.5 ק"ג, רצוי לא לחרוג מזה ביצועים טובים לתכנות דרישות נוספות: - זמן סוללה לא משמעותי - HDMI - אם יהיה טוב למשחקים זה יהיה מאוד נחמד אין העדפות לחברה מסויימת.. אשמח להמלצה לגבי איפה כדאי לקנות: תאילנד או סינגפור בנתיים על הכוונת Asus UL20FT שנראה אחלה אבל לא מספיק חזק וה Portege R705-P25 שאני מרחרח סביבו תודה!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אוקי זה המפרט שהרכבתי לחבר עם מסך 17 אינץ'.. הגבול שלו זה 4.5K אם יש לכם משהו לשפר תציעו לאלו שלא רואים: http://img296.imageshack.us/img296/1614/mifratshelyardenja9.jpg
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני למצוא לו נייד לאינטרנט, סרטים, מוזיקה וקצת משחקים עד 6,000 ש"ח. אמר ששנה הבאה כנראה יחיה בפנימייה. אני חשבתי בכיוון הנייד הזה: http://skypc.co.il/pl_product~71120~14~0.htm יש לכם המלצות לניידים אחרים? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר לאינטרנט, אופיס, סרטים (בעיקר HD), מוזיקה ובין היתר גם שיוכל להריץ משחקים. מע' הפעלה XP PRO (יכול לשדרג ל-7). אני מתלבט בין מפרט שאני הרכבתי (אין לי ידע כ"כ מעמיק בחומרה) למפרט שהציעו לי בחנות. אני אפרט את החלקים העיקריים. מפרט שלי: MB : Gigabyte GA-P55A-UD3 CPU : Intel I5 650 RAM : Kingstone 2x2GB 1600MHz DDR3 Graphic Card : ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HD : WD Caviar Black 500GB Power : Thermaltake Thoughpower W0103 600W מפרט שהציעו בחנות: MB : MSI P55A-G55 SATA3 CPU : Intel I5 760 RAM : Kingstone 2GB 1333MHz DDR3 Graphic Card : ATI Radeon 5670 1G-5 Power Color HD : WD Caviar Black 1T SATA3 Power : A.PFC 500W Ci-Power CWT CPU Cooler : 115…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. sc2, planetside 2, ac3, bf3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אחרי בדיקה יסודית למדי של הפורום שלכם (ותודה לכל נותני העצות!!!) החלטתי לקנות את המחשב הבא בתקציב של 3.5k לערך: מעבד :core 2 duo E6300 לוח אם: ABIT AB9 S775
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם , אבא שלי GAMER ורוצה לשדרג מחשב שקנה לפני 4 שנים. המארז והדיסקים קשיחים נשארים. זה המארז אני מקווה שהוא יתאים לכ.מסך חדש.. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_859&products_id=5425 בכל מקרה מה שחשוב בעיקר זה שיהיה 4GB זיכרון פנימי , מעבד כפול ליבה 6600 או מרובע ליבה Q6600 במידה ויכנס בתקציב. בנוסף כ.מסך 8800GTS או ATI 2900 כלשהו. אנחנו לא מבינים היום מה עדיף כל כך אז אנו צריכים עזרה מכם. המחשב יהיה מחובר למסך 20.1 רחב של סמסונג. רצוי לציין - לא מתוכנן OC בכלל ! אבא שלי לא ממש מבין בזה.. חישבנו את התקציב כך - זיכרון 4GB חברה מוכרת כמו G.SKILL בערך 1200 שח. מעבד כפול ליבה 6600 - 1200 שח. לוח אם - 1000 שח. כרטיס מסך - 1800 שח. ספק כח טוב -…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הנייד העכשווי שלי למשהו חדש יותר. חשוב לי שיהיה לי דיסק קשיח SSD 500gb ומחשב חזק ככל שניתן עם מסך בסביבות הגודל 15". חשבתי על המחשב הבא, מה אתם אומרים? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19204 ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית, office excel ומשחקים קלים כמו דיאבלו, lol, hearthstone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לקחתי את המפרט שcold fire היקר בנה לי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=348041.0 והחלפתי את המעבד שהוא נתן לי ל Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM עם גוף קירור: Arctic Cooling Freezer 7 Pro הדרישות שלי הן מחשב יציב שיידרש לעבוד עם מולטימדיה וגלישה באינטרנט (בלי משחקים כבדים) עכשיו יש לי מספר שאלות ,מי שמבין שיעזור בבקשה 1.האם המעבד יעבוד טוב עם שאר המערכת (כמו שאמרתי הוספתי אותו במקום מעבד ממפרט אחר שהוצע לי) 2.אם יש לי עוד 300 שקל מה כדאי לשפר/להוסיף? (כ.מסך טוב יותר או גוף קירור נוסף) 3.כמובן- האם המחשב יענה על הדרישות שלי תודה רבה!!!! המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 P…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישת מחשב נייד וגם מחשב נייח. אני אעזר במפרטים שכתבתם. 1. באזור שלי בקריות יש אייבורי/באג/ksp/omc רשתות חשמל... היכן עדיף? 2. כאשר קונים מחשב מוכן איך אפשר לודא שהחלקים שנמכרו הם באריזה? איך אפשר לודא מה שמו בתןך המחשב? 3. הייתי רוצה לקבל חלקים באריזה מקורית ואז לתת להם להרכיב ( כך אני מקבל את כל האריזות והתוכן שלהם למקרה שאצטרך בעתיד). זה מקובל? 4. מערכת הפעלה - אני רואה שדי הולכים לכיוון win8 . כדאי? אני מכיר את win 7. לא יהיה קשה ללמוד? 5. איך פותרים את בעיית הרשיונות? נראה לי יקר לקנות 2 רשיונות ל 2 המחשבים הנ"ל? למשל האם אפשר להוזיך על ידי win ישן שיש לי ברישיון? קצת לא הגיוני שקונים מערכת win ברישיון ואחרי 3-4 שנים יש חדש ושוב צריך לשלם מחיר מלא ל…
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-