עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gspot5566,

שלום יש לי כיום בטקסי בוקס ואני מעוניין להחליף למחשב מדיה סנטר עם xmbc אני רוצה להיות מסוגל להריץ כל תוכן עד רמת בלורי מלא משחקים לא מעניין אותי חשוב לי שהסאונד יהיה ברמה גבוהה כי זה יחובר למערכת איכותית מאוד (רסיבר פלוס רמקולים בשווי 12k) צריך להיות שקט כמה שיותר מבחינתי לא רוצה להרגיש שיש לי מחשב בסלון מארז צריך להיות קטן כזה שמתאים לשים במזנון ולא נראה כמו מחשב מכוער. לא חייב משהו מיניאטורי אלא פשוט סדר גודל שנכנס במזנון, לא יותר גבוה מ18 ס״מ שיהיה מקום להרד דיסק פנימי אחד כרטיס רשת אלחוטי תקציב - הייתי שמח שזה יהיה עד 1500 אבל אם נושא הסאונד גורם לחריגה או משהו כזה אני יכול לחיות עם זה. בוא נגיד שעד 2500 מקס תודה מראש לכל המגיבים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפשת לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 4000 ש"ח (במקרה הצורך אפשר לחרוג במאות בודדות). אני סטודנטית לאדריכלות שנה רביעית וזקוקה למחשב שיריץ בקלות מגוון רב של תוכנות אוטוקד, ריינו, רוויט, אילוסטרייטור, אינדיזין, פוטושופ, Sketchup וכו' אני אדרש גם לעבודות רינדור בויריי ודומיו. המסך בסביבות 15.6 אינצ, (לקראת שעות עבודה רבות) והאיכות חשובה. כמו כן כרטיס מסך שידע לעמוד בדרישות. גם משקל נמוך מהווה קריטריון חשוב לבחירת המחשב. חיפשתי פוסטים בנושא אך רובם היו מלפני שנתיים, ונראו כלא רלוונטים (למרות שהבנתי במחשבים קטנה...) אשמח לכל סוג של עזרה בנושא תודה רבה ושבוע טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. היי, אשמח לעזרה בתכנון המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קידוד והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010,eclipse,scripting בשימוש כבד, משחקים בשימוש מזדמן, הורדות תכנים מאסיביות ( יש צורך בקשיח גדול) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shooters וסימולאטורים בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  4. מארז VL800M1W2N V3 BLACX THERMALTAKE שחור ספק כח A.PFC 12CM S12II-520 520W SEASONIC לוח GA-Z77-D3H GIGABYTE מעבד אינטל 3.4GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 3570K מאוורר למארז UCTB12 ENERMAX 12CM מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO REV2 AC זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ דיסק קשיח פנימי 1TB SATA3 7200 32MB HITACHI צורב SATA SAMSUNG DVDX22 DL שחור SH-S222 תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB 4,029 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, לא חייב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. שלום, החלטתי לחדש את המשק חשבתי על משהו כזה, השימושים הם די כללים, משחקים (לא קיצוני אבל חשוב), פרמייר וLightroom ופוטושופ וכמובן שימושים שותפים (בינינו עובדים סבבה גם במחשב הישן) מחשבות/ביקורות/המלצות? יש לי בבית 550GTX שכרגע יספק אותי ולכן אני ארכוש סתם איזה כרטיס קיקיוני כדי שאני אוכל להשמיש א המחשב הישן המחשב הישן (q6600/4gb/p5k/antec p150 ) מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪63 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪625 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Activ…

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by bimbim,

מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ואפילו לחרוג אם זה משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ושרת וירטואלי (VirtualBox) - שגם ישמש לתכנות (תדירות גבוהה), שרת וירטואלי להרצת php\jsp (תדירות גבוהה), משחקים כבדים וmultiplayer (כבד מאוד). כרגע אני משתמש באובנטו במחשב הוירטואלי, אבל זה משתנה לפחות פעם בשבועיים בגלל צרכי עבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטפליד, Crysis …

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by xxxtsxxx,

http://www.tms.co.il/preview/spec/3cp9taus האם קיימים עוד שיפורים ושידרוגים קטנים בכמה עשרות שקלים שאפשר לבצע?

8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות, עבודה משרדית, משחקים(בסדר הזה...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).Visual Studio, Virtual Machine ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3 (זה קצת ברור לא?) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. ראיתי דיון בנושא דומה לפני מס' ימים אבל לטעמי המאפיינים שלי שונים : מטרות: זקוק למחשב שקט לחלוטין ומאד מהיר - מזדהה עם ההגדרות של הבחור ההוא "אני לא מסוגל לעבוד על מחשב איטי... אני מעוניים שבזמן שפתוחים לי 10 חלונות אינטרנט, תוכנות אופיס ונגיד פוטושופ, עדיין אוכל לעשות דברים אחרים במחשב (לקבץ איזו קובץ למשל) במהירות ....." תקציב: עד 4,000ש"ח במוזמן משחקים: אין צורך ציוד הקפי: מסך מחשב 24" FHD + רמקולים + מקלת ועכבר אלחוטיים שונות: כפי שציינתי - שקט מאוד+צריך הרכבה, אין צורך במערכת הפעלה. מבחינתי אין הבדל בין אינטל ל AMD עדיפות לצורב LG .. אשמח מאוד לשמוע הצעות! תודה רבה מראש שי

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות Lenovo G530, המחיר מתחיל מ-2290 ש"ח. האחריות הבסיסית היא תמיד שנה, והרחבה לשלוש שנות אחריות עולה 700-870 ש"ח. במחשב שעולה 4k ומעלה הייתי כנראה מרחיב את האחריות, אבל כאן מדובר בתוספת של 30%-40% למחיר, שכבר לא בטוח כדאית. מה דעתכם??

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. Started by tascam,

http://manneli.com/movies/Laptop.html

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by gal,

החלקים הנ"ל אמורים להרכיב מחשב לשימושים קלים של התקנות למינהם ואינטרנט.כמו כן יתווסף 4 גיגה זכרון או פחות תלוי איך שיתחשק לי.כמו כן הייתי רוצה לדעת האם וינדוס 7 ירוץ בצורה סבירה פלוס על מערכת כזו.המערכת תכלול דיסק 160 גיגה סאטה 8 מגהבייט באפר. ÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ Price Units Total Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 295 1 295 ÜÕ×Õê ÐÝ ÜÞâÑÓÙ ÐÙàØÜ ASUS Price Units Total P5KPL-AM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio 240 1 240 ÞÐÕÕèèÙÝ ÕÒÕäÙ çÙèÕè Generic Price Units Total CPU Cooler For s775 40 1 40 Total price 575 ₪ מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  13. שלום אני קונה בארה"ב נייד ורוצה שיהיה קל משקל לשימושים בסיסיים : גלישה מייל וכצאת אופיס ראיתי את הדגם הנ"ל שנימכר עם ויסטה ושידרוג חינם ל7 האם יעבוד חלק ונוח עם המעבד הזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by e-r-a-n,

אני מנסה להרכיב מפרט למחשב עבור שימוש בסיסי כמחשב ובעיקר כתחנת עבודה לאוטוקאד. אני מעוניין בתחנת עבודה קומפקטית ולכן מעוניין במיקרו ATX. בינתיים מה שעלה בחכתי זה המעבד והלוח הבאים Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 - כ-390שקל GIGABYTE GA-EG41MF-US2H - כ-370שקל 2x1GB Corsair Dominator TwinX CL5 Dual Channel, כ-320 שקל 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS , כ-240שקל. צורב - כ-120שקל. לגבי המארז, אני מתלבט לגבי האנרמקס לגונה, שמחירו נע בסביבות ה-370~שקלים. מלבד זאת, אני מתכנן על מסך 22" מבית LG, שמחירו כ-1000שקלים - הדגם הוא W2261V. ------------------------סה"כ הקנייה כ-3,000 שקלים (כולל עכבד ומקלדת שלא מופיעים) כרטיס מסך וכ.קול מובנים ואין צורך ביותר מזה. לגבי ה…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by ninja29,

זה מפרט שהכנתי המחיר עבורי מעולה דברים שאני חייב ---- לוח אם עם כניסה אופטית , מעבד I7 (אני קונה רק I7 לא להציע I5 ) מחובר למסך 32 אינצ , i7 בגלל שאני משתמש בתוכנות חזקות וכו. לדעתכם האם אפשר להפוך מחשב לשקט ביותר בלי קירור מים וכו,,, כמו מחשב נייד וגם יש לי כבר ספק איכותי מאד של אנמרקס 400W יתאים למערכת נכון ? 6 גיגה זכרון , וכמובן הכרטיס מסך שיספיק לי רק בשביל דיאבלו 3 . זה המפרט \ בבקשה אני ממש לפני קניה אז רצינות תודה לכולם 1507שח מעבד מעבד Intel Core i7-920 D0 Box 697 שח זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ F3-10666CL9T-6GBNQ 1183שח לוח אם Asus P6T SE 31304 584 שח כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe 9S4770M5H

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by metal-claws,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב שיהיה מיועד בעיקר לאיטרנט ותוכנות, ממשחקים לא ממש אכפת לי התקציב שאני מוכן להשקיע הוא 2200-2500 ש"ח. חבר שלי בנה לי מפרט שנראה כך: מעבד אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QL-E s775 C2Q 1600Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 2.0, 1394a זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארזים Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) יש לי כבר צורב דיוידי במחשב הישן אז אני פשוט אעביר אותו למחשב החגש, ככה גם עם רמקולים מסך מקלדת ועכבר. גם אני כנראה משיג מחבר כרטיס מסך invidia 256 mb נראה לי משהו כזה..…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  17. חושב על רכישת LG R510-229...ישמש כתחליף לנייח.האם למישהו יש ניסיון איתו?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שיהיה בבר, המחשב מחובר ל-2 מצלמות אבטחה דיגטליות שמקליטות על ההארד דיסק, אין צורך בכרטיסי דגימה כ'ו. בנוסף, השימוש העיקרי של המחשב זה כנגן המוסיקה של הבר. אני מחפש מחשב יציב - אסור שתפסק המוסיקה באמצע, עם הארדיסק של 1 טרה וכרטיס קול מעולה! לא צריך מסך או ציוד נלווה.. בטח בקשה לא שגרתית...תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by carock,

אני צריך דרייבר של לוח אם (של הרשת) לוח אם: IBM 26455EG ציפסט: INTEL 82440BX/ZX

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by bad-sector,

אני מטעין את המחשב דרך ממיר מתח וישנה תופעה הזויה - כל פעם שאני מנתק את המחשב מהמצית (מממיר המתח) ה USB נכנס לעבודה מלאה וכשאני מחבר שוב הוא מתנטרל ועובד רק לסירוגין. האם יש משהו ספציפי שניתן לעשות או משהו מוכר?

21. מעוניין במפרט של הכל כלול עד 1500 חריגה אולי עד 500 ש"ח מטרת השימוש הוא משחקים של ילדים בגילאים 12-10 אפילו המלצה למעבד טוב + כרטיס מסך ולוח מתאים האם זה מספיק טוב ? http://dealer4u.co.il/ProductDetails.asp?id=416 או שיש שם דברים לא טובים אשמע לקבל את עזרתכם בנושא תודה

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  22. Started by kisin,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואת המחשב הקיים להסב למחשב HTPC. על המחשב HTPC אני רוצה להתקין MEDIA CENTER שיאפשר לי לצפות בסרטים וסדרות, סרטי HD, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט. המפרט של המחשב הקיים הוא שאני רוצה להסב אותו: מעבד: Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם: Epox: 8KDA3J S-754 זכרון: DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 דיסק קשיח: WD: 120GB SATA מארז: Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ספק: ATX 350W כרטיס מסך: geforce 4 השאלה שלי האם החומרה הזאת מספיק טובה כדי להריץ את המדיה סנטר ואת כל הסרטים בלי שום בעיה? אני מניח שתגידו לי להחליף לכרטיס מסך יותר טוב - איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לזה (אני לא מתכוון לשחק במשחקים כבדים אז אין צורך בכרטיס מסך הכי טוב) תודה...

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  23. אילו מחשבים עד 6.5K בעלי מצלמה מובנת? ראיתי שיש MSI שיש להם מצלמות מובנות. אתם מכירים עוד?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  24. Started by alexei,

Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB Processor Intel® Pentium® 4 CPU 1300MHz Memory Samsung MR16R 0824BN1-CK8 64*4 RDRAM PC800 (400 MHz) Screen NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro 32MB HDD ST380011A (74GB) CD TEAC DV-W50E

• 10 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.