עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by skydancing,

קניתי מחשב נייד ASUS 1005HA שמגיע עם 1G זכרון פנימי לכן קניתי סטיק של 2G החלפתי בין הסטיקים אבל בויינדוס XP זה מראה לי רק 1G לאחר בדיקה עם התוכנה CPU-Z ראיתי שהסטיק הוא באמת 2G השאלה למשה בויינדוס זה לא מראה לי את זה ומה קורה עם אני ישאיר את זה ככה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2593&CatCode=315 דעתכם? [יש לכם מושג אם יש לו בלות'וס ?] האם יש אלטרנטיבות עדיפות במסגרת אותו מחיר? [עד 3600 פלוס מינוס] יש את הMSI EX620 אבל האחריות ניתנת על ידי איבורי... שימושים ומטרות: -צג 15.4 + - הרצה ועבודה עם פוטושופ - עבודות עם מסמכי WORD גדולים [50+ עמוד] - עבודה עם תוכנות קול [FL STUDIO ...] - הפעלת סרטים XVID , ... [עם אופציית חיבור לטלוויזיה] - גלישה באינטרנט, כולל WIFI - עבודה עם תוכנות שרטוט כמו ALTERA, EWB - שטח אחסון\\הארד דיסק מספק... [עדיפות ל-250 , אם יהיה לחוץ אז 160 גם טוב] [שאלה של OFF TOPIC- זה לא משנה איפה אני קונה את המחשב - אפילו באיבורי נכון? העיקר שהאחריות היא ע"י היבואן הרשמי נכון?]

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by gilxd931,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה של גג גג 100-200 ועדיף שלא. מעדיף סביבות 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבוד משרדית- תכנות. רוצה שיריץ גם משחקים, לא צריך כרטיס מסך מפלצת אבל משהו מספיק טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. הזמנתי נייד עם נפח זכרון של 3G .עם מערכת הפעלה של VISTA .חשבתי להגדיל ל4G .האם זה מיותר?ומתי כדאי להגדיל ל4G ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by bluemail,

מבקש מפרט לאינטרנט + הורדות שונות בפחות מ2000 שח מחנות שכונתית ללא מסך

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  6. היי שלום כולם, בשעה טובה הזמנתי מחשב למשרד ביתי - I5-10400 16gb ram 2600 xpg 512 go nvme m2 המחשב מיועד להחליף את המחשב שנמצא במשרד בבית (לא משתמשים בו יותר מידי- הוא משמש את כל בני המשפחה בעיקר למסמכים וכאלה, לפעמים למשחקים ומשימות עריכה וידאו או פוטשופ קלות) יש לי מהמחשב הקודם כרטיס מסך (ישן מאוד נראלי) שלא בשימוש - 512mb או 2gb של ניבדיה, משער משהו בין gtx300-700 לא הצלחתי למצוא דגם מדויק. השאלה בגדול היא האם עדיף להשתמש במאיץ הגרפי של המעבד (intel 630) או שמשתלם לחבר את הכרטיס מסך? לא כול כך מבין בזה - 1. האם הם עובדים ביחד המאיץ והכרטיס מסך או שברגע שמחברים כרטיס מסך הוא היחיד שקובע? 2. כדאי להתקין את הכרטיס מסך …

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by adibs7,

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 781 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 230 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB Raid Edition WD2500YS ¤ 420 1 כרטיסי מסך Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - ¤ 1299 1 צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 179 1 מקלדות סט אלחוטי מיקרוסופט Wireless Desktop 1000 ¤ 191 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, ¤ 5 סה"כ 5189 !!! חוות דעת אחרונה לפני הקניה...??? והאם לשים ווינדוס ויסטה או XP ??

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by galgalgal2001,

יש לי כרגע WIN7 וכנראה שאני הולך לבצע פורמט חזרה לWIMXP HOME מה שהיה בהתחלה. השאלה שלי היא איך אני יכול לבצע את זה ? האם זה כמו מחשב רגיל? אני מחבר CD-ROצ USB ומתקין כרגיל או שיש פרוצדורה שונה? האם אפשר לעשות פורמט דרך הUSB? אם כן איך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by idanshir,

שלום רציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי מבחינת ביצועים בין מעבד Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz לבין מעבד Intel Core 2 Duo T4200 2.0GHz והאם זה שווה תוספת של 300 ש"ח למעבד 6400 המחשב עם ה-T4200 מגיע עם זיכרון 4G המחשב עם T640 מגיע עם זיכרון 3G תודה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. שלום. אני צריך מפרט ב5000 ש"ח. צריך להיות XP 64 חוקי,מסיבות מסוימות (לא בעיה אתית חח) המפרט מיועד למשחקים לא צריך שום ציוד היקפי, מעדיף ++ לוח אם 38X - 48X לתמיכה טובה של קרוספייר בעתיד כרטיס מסך sapphire HD 4870 כבר ראיתי את הבנצמארקים, די נעול על זה, 4GB ראם אולי של מוצקין או איך שלא קוראים להם, לא דווקא מארז יקר אבל בבקשה לא משהו מכוער ב50 שקל, אבל לא צריך משהו יקר נגיד סביבות 500 ופחות המארז של COOLMASTER יהיה טוב שוב, בלי OC. רעש לא כל כך משנה (אבל אל תביאו מאוורר בולדוזר...) תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. כזה שיוכל להריץ קרייסיס על vh(אם הוא יעשה את זה את הוא יעשה את זה על הכול)

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  12. Started by Belgia,

שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ וצריך עזרה בבחירת דגם, התקציב שלי הוא כ 4300-4500 ש"ח (אפשרויות לחריגה קלה אם יש הבדל משמעותי בדגמים). הצרכים שלי\שימושים של המחשב : 1.משחקי מחשב (כמו למשל cod החדש). 2.סרטים ב HD 3.שימושי משרד כמו office וכו' 4.מגבלת גודל מסך : עד 15.6" כולל (בגלל שיש לי תיק לא זול ומחשב גדול יותר לא ייכנס אליו). חשבתי על הדגם הבא : מחשב נייד Dell Inspiron N5110 i7-2670QM nVidia GT 525M דל - זאפ יש הצעות ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. Started by ohadc,

היי, מה דעתכם על המפרט הזה ? שווה את המחיר ? כעיקרון אני מחפש מחשב חזק למשחקים עד 4,000 ש"ח. לא כולל ציוד נלווה ומסך. יש לי מסך 22' של MAG, ואני מקווה מאוד לשחק בהגדרות הרזולוציה הכי גבוהות. מחשב כזה יחזיק ? מתוך ידיעה שמפורסמת בעיתון סוף השבוע (החנות היא ZED): המחשב שזכה בכל תואר אפשרי המחשב שעובד במהירות דימיונית.. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-INTEL X58SO-SMACK OVER 2000Mhz-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB/DDR3-לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC10600-DDR3-1333MHZ-SAMSUNG -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT/1024MB/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB-נפח איחסון ענק. …

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  14. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Cubase/Ableton/VST Plugins (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …

15. שלום אני צריך מפרט של עד 5500 שקל המחשב הוא רק הקופסה (בלי רמקולים מסך וכו) וגם לא כולל סידירום צורב או דיוידי. הרד דיסק של 40 או 60 גיגה לא צריך יור (יש לי כבר 80) בנוסף הכרטיס צריך להיות של נווידיה הדור החדש (אני משנה הרבה פעמיים פורמטיים ורק בנווידיה יש את האפשרות לעשות את זה על הכרטיס מסך). אני צריך את המחשב למשחקים ולא לoc עכשיו אם אתם נותנים מפרט של amd תיקחו בחשבון שהמחשב בתוך שולחן שמסביבו רק עץ ורק חור בינוני לאוויר אז צריך ציוד קירור לא רגיל (אבל לא מים) כי עכשיו אינטל אם קירור רגיל והמחשב לא מתאמץ זה 45 מעלות אם מזגן אז גם אני מעדיף אינטל אבל זה לא כל כך משנה לי אבל אם אתם יכול לעשות מפרט של אינטל נגד amd זה יעזור הרבה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  16. יש דבר כזה? אין צורך במסך כמובן, ואם זה יחסוך אז אפשר להסתדר גם בלי הארד דיסק אבל עדיף עם. השימושים הם צפייה בסרטים וסדרות, גם ב HD. אם יש לי מחשב מלפני שש שנים בערך, החלקים שלו יוכלו לעזור? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by joez,

שלום חברים ותודה על כל המאמץ והעזרה שאתם נותנים לאנשים קניתי לאחרונה כונן קשיח חדש של טרה וכשחיברתי התחלתי לחוש ירידה משמעותית בביצועים במשחקים ודברים אחרים הדורשים הרבה מהכרטיס מסך זה גרם לי להאמין שהספק כוח שלי לא מצליח לספק מספיק כוח לכל הכוננים ולמעבד של הכרטיס מסך מה שבסך הכל נראה לי הגיוני מכיוון שבטפשותי בניתי את המחשב במקור עם ספק של רק 500W (למרות שתכננתי להוסיף כונן) הכונן החדש הוא 1 טרה של WD פנימי. (sata כמובן) וזה מתווסף למפרט: לוח: intel Whitesburg dp55wb ddr3-1333 זכרון: DDR3-1333 2GB כפול 2 כלומר 4GB כרטיס מסך: nvidia 9600GT 1GB DDR2 כונן נוכחי (שאליו יתווסף הטרה החדש): samsung 500GB sata צורב פנימי.. ובנוסף גם כונן חיצוני של טרה .. iomega שמתחבר מהחיבור …

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  18. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=22566&PHPSESSID=5459d909c00105312d5cafe5d5483c8a אשמח לביקורות עליו

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by idanarieli,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,gta, need for speed, rollercoaster (החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות, אם זה מייקר מידי אז בינוניות ובתגובות אשמח אם תגידו לי עם אילו הגדרות גרפי…

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. אוקי עברתי על כל חנות שמוכרת את המחשב הנ"ל באזור המאוד מורחב של המרכז ועדיין לא מצאתי מקום אחד שמחזיק אותו בתצוגה, למישהו יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by DoW,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500₪, אבל אני לא יודע אם זה ריאלי. אם צריך יותר, אז אני מוכן לעלות במידה ואין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים עם עבודה עם תוכנות כבדות, אז צריך 16gb זיכרון, ורצוי ssd בנפח גבוה. במידה ומעוניין בגיימנג קל (football manager, civilization), כמה זה ישפיע על התקציב? ברור לי שהמחיר יהיה גבוה יותר, השאלה בכמה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף …

22. Started by etamamx,

מחפש המלצה על מחשב נייד של טושיבה , בטווח מחירים של 4000-4500 השימוש בו בשביל תוכנות אופיס, הורדות, אינטרנט, בקיצור מחשב לסטודנט ממוצע תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by shnaq,

הי לא ממש בטוח שזה המקום לשאול אבל בכל זאת מחפש זיכרון לנייד של ACER 3633 DDR-333 גיגה או חצי גיגה במחיר שפוי לא יותר מ-70 שקל לחצי גיגה או 130 לגיגה צריך המלצה לחנות זולה או אפילו אם מישהו מוכר יד שנייה תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by DrSuzuki,

שלום! לאחר שש שנים עם הטושיבה המצויין שלו ששבק חיים, חבר שלי מחפש לפטופ. ורק עלי הוא סומך שאתן לו את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלו שהן לא קלות בכלל. אי לכך ובהתאם לזאת: אני מחפש לפטופ. ורק עליכם אני סומך שתתנו לי את ההמלצה הטובה ביותר לפי הדרישות שלי שהן לא קלות בכלל. הדרישות שלו: - משהו שיחזיק מעמד כמה שנים. - שיהיה חזק וגיבור. - קל לשימוש לדובים. - יקלוט WIFI וכוסיות. - קונה מארה"ב הברית און ליין.אם יש לך הצעה גם מאיזה אתר הכי טוב. הדרישות שלי: - לפטופ קל ועמיד ככל האפשר. הלפטופ אמור ללוות אותו במסעותיו בקריביים ביאכטה שלו. - בלפטופ הוא יראה סרטים, יגלוש באינטרנט וידבר בסקייפ. - אמינות. הלפטופ יעבור חיים קשים. - סוללה חזקה. - כונן DVD …

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by avishai66,

רציתי לדעת על מפרטים של מחשב נייח שיעלה עד 2000 שקלים, המחשב לא צריך להיות מחשב לגיימרים או מחשב חזק במיוחד אלא שיידע לרוץ מהר יחסית ולהריץ משחקים, לא כבדים מדי. מחשב נוח למשפחה כעיקרון. תודה

• 8 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים