ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?14 \15.4 משקל רצוי?2.5\3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI אם יהיה אחד מ2 זה מצויין אם לא אז לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?160 ומעלה רצוי מהירות 7200 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל צריך אחריות 3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל אם אין משהו טוב של דל אז לנובו אבל בעדיפות של דל ללא מערכת הפעלה כי יש לי ושיהיה אפשרות להרחבת הזיכרון ל4 גיגה לא צריך 4 אבל שתהיה אפשרות לשדרוג מ2 ל4 ושיהיה DDR3 רצוי מסך HD LED או מט או שניהם אם יש כזה כרגע אני יתקין וינדוס XP אבל בעתיד אני ישדרג ל7 תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תגידו לי מה יותר שווה... יש לי 3 הצעות... NIS=שקל... 1) Athlon 64 Bit 3500+900 pin=1775NIS -מעבד שקל 3390=3D1 [של GIGABYTE]-כ. מסך + K8NXP-SLI [של GIGABYTE]-לוח אם DDR 512MB*2=660 NIS וכל השאר יש לי.... סה"כ 5825 ש"ח לא כולל הנחות 2) P4 3.0GHz=1100 NIS שקל DDR 512*2=660 שקל G-FORCE 6800 ULTRA 256MB=3650 או שקל ATI RADEON X800PRO 256 MB ASUS=2975 3) athlon 64 bit 3500+936 pin=1775nis שקל G-FORCE 6800 ULTRA 256MB=3650 או שקל ATI RADEON X800PRO 256 MB ASUS=2975 asus a8n-SLI s939=990NIS תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שימוש ביתי לפוטושופ אינטרנט ו.. משחקים:GTA IV, כנראה CRYSIS, סוגי NFS למינהם ועוד משחקים שמוכרים כמשחקים כבדים כמו CS סורס, HL2, HL2 DEATHMATCH. יצא לי מחשב מצוין אם אתם שואלים אותי.. המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤484 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤222 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996640 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤851 כמות:1 http://www.sk…
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
חברה אם אתם יכולים בבקשה לתת לי מפרט למחשב ב8000 למשחקים אפשר לחרוג טיפה. אני לא מתכנן oc
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מעוניין ב-HTPC בפחות מ-2000 ש"ח. כרגע אני צריך יציאת svideo פשוטה עם אפשרות לחבר כרטיס מסך מתקדם יותר בבוא הזמן כשארכוש מסך עם כניסת HDMI. (כרגע יש לי CRT רגילה). דגש על מערכת שקטה עם HD גדול להכיל את כל הסרטים.
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים. אז כמו שהכותרת אומרת,צריך המלצה לנייד 17" בתקציב של 4-4.5K *חשוב לי 17 אינ'ץ -צרכי שימוש: שימוש יומיומי(גלישה באינטרנט,סרטים אונליין) תודה ענקית לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב נייד MSI וגיליתיי באתר שכתוב שהיציאת HSMI תומכת רק בDISPLAY. ציטוט מהאתר: The EX623 doesnt support HDMI audio because of VGA hardware limitation. קישור - http://www.msi.com/index.php?func=faq2show&faq_no=1942 האם זה אומר שבשום פנים ואופן אני לא אוכל לראות עם סאונד דרך היציאת HDMI כי אייבורי טוענים שכן. בבקשה אני צריך תגובה מהר כי אולי אני צריך להחליף את המחשב.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעונין שתעזרו לי להרכיב מפרט מחשב בסכום כ- 10,000. אני מעונין במחשב בעל נתונים גבוהים אשר יאפשר לי לשחק במשחקים אשר דורשים זאת, וכמובן שיתמוך בוינדוס "Vista" בצורה חלקה. עד כה, הרכבתי מפרט מחשב בעצמי, אך הייתי מעונין לקבל את חוות הדעת שלכם, כדי שתוכלו לעזור לי להרכיב את המחשב שיענה על דרישותי. המפרט הוא: Intel Core 2 Quad Q6600 Asus P5W64 WS Pro s775 Conroe Asus nVIDIA GeForce 8800GTX Kingston DDR2 1024MB 800MHZ CL5 773 - X2 Western Digital WD2500AAKS 250GB 7200RPM SATA2 MB16 מלבד החלקים שצינתי, הייתי מעונין לקבל המלצות גם לגבי מסכי מחשב בגודל 19 אינץ', אך שלא יהיו בפאנל של TN. יחד עם זאת, נשארו גם חלקי המחשב: ספק והמארז. בנוגע לספק. אני מחפש ספק…
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקי אז ככה החלטתי לקנות מחשב חדש אני מעדיף של אינטל אין לי דרישות מיוחדות מהמחשב אבל צריך שיכלול לפחות גיג'ה של 553 מגה הרץ DDR2 צורב DVD של נק + כונן DVD לוח אם טוב שיתמוך בכמה שיותר התקנים כמו USB 2 וUSB 1 שיהייה לו גם הרבה יצאות USB ועוד סוגים של יצאות כרטיס קול מובנה שיכלול (כרטיס מסך עם TV OUT בנפרד לא משולב ) השימוש העקרי שלי איתו זה איטרנט צפיה בסרטים קידוד סרטים וצריבה עד 4000 ש"ח לא כולל מסך בתודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב הכולל: מעבד INTEL CORE2DUAL לוח אם תומך כרטיס מסך DX10 חזק ואיכותי וקירור מים השאר יש לי =) תודה מראש! נ.ב. : אפשר גם להתייחס למחירים החדשים של המעבדים ב22 ביוני? עריכה: m.l צודק אחי, סליחה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחשב א: אני צריך מחשב המיועד: לדברים בסיסיים כמו גלישה, סרטים, הורדות וכו. וכמובן למשחקים (לא כבדים) למשל fifa nba, GTA IV, Pro, 2011. fryCry וכו. התקציב הוא 3000 ש"ח (כולל רמקולים באיכות טובה לא צריך משהו בשמיים עד 200 ש"ח מקלדת ועכבר לא אלחוטי). עדיפות ל Intel אלא אם כן ההצעה לא משתלמת. מחשב ב: המחשב לא מיועד למשחקים (אבל כדאי שהוא יריץ משחקים בסיסים כמו fifa 2011 וכו) אבל הוא מיועד להורדותת סרטים, שירים שיעבוד בצורה חלקה ומהירה, חשוב שהרכיבים יהיו איכותיים זיכרון גבוהה, ושיהיה שקט. (לא משנה איזה חברה המעבד) תקציב 2500. וגם המלצה על חנות איכותית, אמינה ובאזור הדרום. תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התכנון היה לקחת P35-DS3L X1950GT 256MB ועכשיו יש אפשרות לקחת P31-S3L X1950Pro 256MB GeCube ב790 ש"ח אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק, והמחשב מיועד גם למשחקים. אז מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך כמה שיותר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?המחשב נועד לגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).שום תוכנה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומ…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
מבקש מפרט לאינטרנט + הורדות שונות בפחות מ2000 שח מחנות שכונתית ללא מסך
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב . עבודה עם תוכנות הפקה ויצירת מוזיקה (קיובייס ,אבלטון ,פרוטולס וכו..) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות מינוס .אין צורך בציוד הקפי 6. לא מתוכנן oc 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף ksp כי הם זולים יחסיתו וצמוד לבית לכל מקרה (: 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).usb 3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של…
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אהלן חברים, לקראת שנה הבאה אני רוצה לרכוש לצורך לימודי הנדסה באוניברסיטה לפטופ חדש, מכיוון שאינני מעודכן בחומרה כיום, אשמח לשמוע על מפרט מומלץ, המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, גם לא מבחינה גרפית, אבל שכן ידע ל"רוץ" חלק יחסית, ולאורך זמן. מסך: 15.6''. השקעה: סביבות ה3000-4000 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום רב אבקש את עצתכם לגבי הנושא הבא: אני מעניין לרכוש לאשתי מחשב אשר ישמש אותה לעבודה בבית על תוכנות גרפיות בעיקר (אילוסטרטור, פוטושופ וכו'). היא פרילנסרית והעבודה הגרפית במחשב היא קריטית עבורה לכם אבקש לדעת מה הרכיבית שעליהם חשוב לשים תשומת לב ואת הסכום הראוי על מנת שהיא תוכל לעבוד בזריזות (זכרון פנימי ? מעבד? הארד דיסק? כרטיס מסך?) יש מסך וציוד היקפי לכן מדובר על תקציב משוער של עד 4-5 אלף ש"ח למחשב בלבד. תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מחירו של הנ"ל נע בין 4800 ל 5000 ש"ח מיועד ללימודים בלבד (גלישה אופיס וכו') באם יש משהו טוב במחיר יותר זול אז עדיף ראיתי את http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm שמככב די הרבה בפורום אקיצר, מה עדיף??
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט לHTPC - השימוש שלו יהיה לסרטים נטו - למרות שבמחשבה לעתיד אני אוכל לחבר אליו NV 8800 או 275 (אם המארז בכלל יתאים). אני מתלבט אם יש טעם להשקיע בהארד דיסק גדול - כי לי במחשב יש גם ככה 1.25 TB (עם 150 גיגה פנויים). חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס רשת N (יש לי DLINK DIR 655). וחשוב לא פחות שהגובה של המארז יהיה 12 ס"מ - במידה ואין ברירה אפשר לחרוג לעד 15 ס"מ. ורוחב של עד 43 ס"מ. אגב , במידה ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה - אני ארצה לשים מתאם לHDMI - השאלה אם הוא יוציא גם סאונד ?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
סבא שלי רוצה מחשב נייד ליומולדת.. הצרכים שלו הם ממש לא בשמיים... קצת אינטרנט.. סוליטר עכביש ושאר חבריו.. וורד האוטלוק ושאר עבודה משרדית.. איזה מחשב אתם יכולים להמליץ לי שלא יהיה עם מחיר בשמיים ויעבוד לו כמו שצריך או כמו שהוא אומר "אני רוצה שהכל יההי לי מהר" חח תאנקס
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב עד 6500-7000 ש"ח. ללא ציוד הקפי, לא כולל עכבר, מקלדת, מסך, צורב. מעוניין במעבד אינטל. כ. מסך חזק קירור טוב (לעשות אוברקלוקינג-אולי בעתיד).
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
תגידו בבקשה בערך מה מחירו של מחשב כזה: Toshiba Intel Dual-Core T3400 2.16GHz זכרון פנימי 4 ג'יגה דיסק קשיח 320 ג'יגה כרטיס מסך Intel GMA X4500 Up to 1340MB צורב דיוידי מצלמה + מיקרופון מובנים מסך 15.4 אינץ Windows XP Professional עברית תיק + עכבר למחשב נייד Toshiba הרחבת אחריות שנה נוספת סה"כ שנתיים אחריות
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-