ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום. קודם כל, הנה התנאים שעליהם הייתי שמח להקפיד: - אפשר לעבור את ה- 4000 ש''ח, אבל ממש במעט. - המפרט למשחקים - חובה ג'יגה זכרון וכ''מ 6600GT לפחות, או משהו טוב אחר! - מומלץ מערכת מבוססת אטלון 64 939. - יעשה אוברקלוקינג קל מאוד, רק בשביל הכיף. - PCI-E + NF4 מומלץ. הנה מפרט שחשבתי עליו בנתיים: Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,025 ש"ח NCP 512MB PC3200 DDR 400 510 x2 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 815 ש"ח Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 650 ש"ח HEC 400LDT PSU תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני עובד הרבה עם פוטושופ יש מצב שלפעמים אני גם ירצה לשחק.. הרכבתי משהו מה אתם אומרים? יש לי מארז וספק את המארז שיש במפרט הכנסתי רק בשביל המחיר שלו שיהיה לי 2 הרד דיסקים של 250 יש מקום לשינוים, תמליצו לי
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את הגורטאה החבוטה שלי במשהו חדש. אני רוצה לרכוש לוח אם , מעבד זכרונות וכרטיס מסך וכמובן מארז עם ספק. מעבד חשבתי על INTEL E4600 לפי דעתי מעבד זה יספיק לי. (אם יש משהו מומלץ של INTEL עד 700 שקל.) חשבתי על לוח מבוסס P35 של אסוס או גיגבייט. האם כדאי כם לשקול לוח תוצרת INTEL? אבל הדלמה היא כזאת ראיתי שיש גם לוחות מבוססים על X38 העם כדאי להשקיע בלוח כזה? זכרונות עבר די הרבה זמן מאז שתעסקתי בזה לכן המלצה היא זכרונות אמינים בגודל 2 -4 גיגה. המחשב לא ישמש כמחשב משחקים לכן כרטיס מסך סביר יספק אותי תקציב לכרטיס מסך הוא עד 500 שקל. עכשיו המחשב ישמש כמקור השמעה וסרטים והוא יחבר למגבר סטריאופוני. לכן על הלוח צריך להיות כרטיס קול טוב. לגבי מארז וספק עבר די הרבה זמן לכן …
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, מחפש נייד לעבודה ביתית (ללא ניוד מרובה, בעיקר בתוך הבית) - נניח 15.6" או אפילו 17". שימושים: ביתיים, אופיס, גלישה, סרטים בהבחנה גבוהה. עדיף מסך מט אבל לא זה מה שיפיל את העסקה. המחשב יסע עם בעליו לחו"ל למשך כמה שנים - חשוב שיהיה אמין ועם אחריות בינלאומית (לשלוש שנים) תקציב: 5000-6000 ש"ח, אבל גמיש אם זה מצדיק את התוספת במחיר (אמינות, איכות ואחריות) תודה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצרכים הרגילים - אינטרנט, אופיס ואולי גם קצת משחקים אבל לא משהו כבד. מבחינת מה שהייתי רוצה במפרט זה מסך 15.4", שני ג'יגה זיכרון (להריץ ויסטה ווינדוס 7 כשיצא) ומעלה ודיסק קשיח 160 ג'יגה. כמו כן חשובה לי האחריות, אני מעדיף משהו עם אחריות ליותר משנה כי המחשב הזה צריך להספיק לי לשלוש שנות לימוד בלי בעיות מיותרות. זמן סוללה לא קריטי. ממה שראיתי כל המחשבים ברמה הזאת מגיעים עם כרטיס מסך של אינטל, האם יש מחשב שמגיע עם כרטיס מסך יותר משמעותי או שבמחיר הזה זה בלתי אפשרי? תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני חדש והנני רוצה לקנות מחשב חדש, והנה הפירוט: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני מוכן להשקיע עד 5,000 ש"ח פחות או יותר (12 תשלומים) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, הורדות כבדות, תוכנות כבדות, משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי דיסק קשיח וצורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 6. האם …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנשים אני צריך המלצה למפרט למשחקים כבדים (סטייל אובליביון) שאני הולך לקנות אחרי שהקטיושות יפסיקו לעוף לי מעל הראש אין לי יותר מדי ידע בחומרה אז אני משאיר לכם את העבודה....אפשר לחרוג אבל לא בהגזמה. אגב אם מישהו יכול להפנות אותי לחנות שלא עובדת רק באינטרנט בסביבות הקריות אני יודה לו מאד.
-
- 63 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
המפרט : דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1280 ¤ 1 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL 1270 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 520 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 2400 ¤ 1 CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 240 ¤ 1 LG DVD X16/X48 BULK 150 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 245 ¤ 1 כונן דיסקטים TEAC 60 ¤ 1 GIGABYTE 3D AURORA 770 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 500 ¤ 1 THERMALTAKE BIGTYPHOON 275 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8940 רציתי גם לדעת אם צפוים הנחות במחירים בקרוב שמעתי משהו על RADEON אבל אני לא בטוח
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. ועוד מוצרים המשתייכים לקטגורית I5-I7. המחשב עובד רק דרך טלויזית 42 FHD 1920X1080 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שצריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?FSX בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב נייד של asus ... איזה חנות מחזיקה את הכי הרבה דגמים, או איזה חנות מומלצת ?! תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
בס"ד יש לי חבר שפיץ במחשבים אמרתי שיארגן לי מחשב, זה המפרט : לוח אם של GIGABYTE מעבד INTEL CORE 2 DUO E4500 כרטיס מסך GEFORCE7 מארז שחור עם ספק 500W זכרון DDR2 במהירות 800MHZ נפח 1GB ארד-דיסק 80GB צורב DVD של סמסונג במהירות 22X מסך 20" רחב של LG סט מקלדת + עכבר של GIGABYTE 2100 ש"ח שאלתי היא , האם יחסית למפרט מחשב המחיר הזה שווה ? נ.ב המחשב מיועד לילדה בת12 והחלקים חדשים.
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי... קניתי לא מזמן דיסק קשיח למחשב הנייד שלי לאחר התייעצות אתכם בפורום לאחר חקירות מצאנו את הדיסק הקשיח המתאים הוא הגיע לי היום והרכבתי אותו המחשב מזהה אותו כמו שצריך אבל שאני רוצה לפרמט יש לי בעיה אני מכניס את הדיסק של וינדוס 98 דרך הדוס אני עושה פירמוט ואז אני נכנס להתקנה של הוינדוס התוכנה מריצה את הנתונים מעתיקה קבצים ולאחר משהו כמו 5 דקות תהליך ההתקנה הראשוני מסתיים המחשב מופעל מחדש ואז הוא מראה לי את ההודעה שהוא מראה שאין וינדוס כאילו בכל תהליך ההתקנה שהיה לא הועברו קבצי התקנה לדיסק הקשיח אין לי מושג מה לעשות אני ישמח עם תעזרו לי כמו תמיד לפתור את הבעיה תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
מעוניין במחשב שיריץ משחקים על גבוה. כרטיס מסך, מעבד, ספק כוח וקירור טובים. ללא ציוד הקפי, זכרונות של G.Skill, וכונן קשיח גדול. ללא מסך. המסך הקיים הוא 22 אינץ', וברזולוציה של 1680 על 1050.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש (כל שלוש שנים ) הפעם החלטתי להתעסק במחשב המיועד ל OC אז הנה הדרישות למחשב - מעבד: INTEL, הסדרה החדשה, 1700 ש"ח + - מדרבורד: שיהיה של ASUS, DDR3,PCI-E2, (גם מהסדרה החדשה ביותר) - 1800 + - ראם: DDR3, מהירות כמובן כמה גבוהה שאפשר,( 2GB (1X2 גג 2000 ש"ח - האם יש בכלל כבר DDR3 למכירה? הרדיסק: 500 GB - גג 700 שקל (סומך עליכם שיהיה מהיר ) - כמובן SATA2. כרטיס מסך: לא חשוב ATI או NVIDIA, רק שיהיה HIGH END. - גג 3500ש"ח (גם של אסוס אם אפשר, יש לי חיבה אליהם) ספק: כל חברה שתרצו, רק שיהיה הרבה וואט ומקצועי - גג 800 ש"ח מארז: מיועד ל OC, גדול. - גג 700 ש"ח יצא בערך 11 אלף ולא 10000 אז אם אפשר שיהיה טיפה זולן יותר. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין במחשב נייד לאבא =) 512MB DDR RAM פנטיום M דותן, שיהיה מהיר, או מעבד אחר... שיהיה מהיר.... שיהיה קל ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי מחשבה נוספת אם לקנות מחשב חדש או לשדרג. זה המחשב שיש לי כרגע: מעבד AMD 3000+ 64BIT לוח GIGABYTE K8NS REV 2.0 זכרון 768MB 400MHZ כרטיס מסך 9600XT. כונן HD DVD חיצוני בשימושים יומיומיים המחשב עושה את העבודה אבל אני לא מצליח להריץ סרטי HD כבדים ולא יכול לראות סרטים מקוריים עם הגנת HDCP. אני חושב על רכישת מחשב חדש אבל זו השקעה רצינית לעומת שידרוג. השאלה היא אם שידרוג של לא יותר מ 1000 שקל הוא כדאי או שבכל זאת עדיף מחשב חדש. תודה
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני קיבלתי את ההצעה מחנות אחרת. אני צריך מחשב למשחקים זה מה שהציעו לי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1017 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם INTEL BLKDQ35JOE JOHANNESBURG ¤549 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDQ35JOE כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ¤252 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8500GT Silent 512MB PCIe ¤303 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32026 צורב Pioneer DVR-115D White X20 DVD ¤129 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115D מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤349 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CI-6A19B-400 קרור למעבד The…
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1; Mafia 3; CoH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 / 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! בימים אלו אני הולך לקנות מחשב חדש ;D , ואני נורא מתרגש . יש רק בעיה אחת עד לא החלטתי על מה ללכת .. :-\ ורציתי לתעזרו לי , אני מאוד ביקורתי (סליחה) ויש לי הרבה בקשות אז כחה .. התקציב שעומד ברשותי הוא 6000 ש"ח ואני צריך מחשב עם כל הציוד ההקפי (עכבר , רמקולים ,מקלדת ומסך). הייתי רוצה שהמחשב יהיה מבוסס AMD (בשביל לחסוך כסף לשאר המוצרים) , אפשר לקחת את ה-2500 עם לוח האם NF-7 , ואני דיי רוצה גם את ה - 9600XT (מחכה ל-HL2) .. המחשב הוא לצורך משחקים כבדים וסרטים (אני מזכיר אני צריך אם ציוד הקפי) . בתודה מראש ! *עריכה - הייתי רוצה גם צורב אם ניתן כמובן .
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, שמי מיכאל, בחודש האחרון אני מחפש איך להפוך את העבודה שלי לקלה ונוחה יותר לקראת קניית מחשב חדש. כרגע יש לי נייח ישן שבשבועות האחרונים כבר לא ממש מצליח לסחוב. חשבתי לקנות מחשב נייד (אני עובד משני בתים), לחבר אותו כל פעם לעמדה בבית ולהנות מהניידות והעוצמה. אני עורך 4K ועושה אונליין באפטר אפקטס ובדוינצ'י ריזולב, אני צריך כוח ואני צריך RAM לאפטר. מצאתי מפרט שנראה לי מעולה בPC-Power ורציתי לשמוע את דעתכם. הנה הוא: מעבד Core i7 6700K 4.0GHz Quad Core 8MB זיכרון 64GB DDR4 2133 מאיץ גרפי NVIDIA GeForce GTX 980M 8GB GDDR5- PCIE 3.0 x16, - DirectX 12- 1x HDMI, 2x DP, 4 Displays- CUDA & Surround מס…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל הגולשים, לאחר נסיון שהשאיר קצת טעם מר עם האחריות הבינלאומית של ASUS החלטתי לשתף את כולם בחוויה, שתוכלו ללמוד קצת ממה שעברתי. רקע - במהלך חודש אוגוסט הייתי בטקסס, ארצות הברית. הגעתי לחנות bestbuy במטרה לרכוש מחשב נייד - מצאתי את המחשב הרצוי במחיר סביר בהחלט והגעתי למעמד הרכישה. לפני שהעברתי את כרטיס האשראי ביררתי מה האחריות שמגיעה לי עם המחשב ונאמר לי שהאחריות היא עולמית, למשך שנה! בדקתי קצת בגוגל דרך הסמארטפון וראיתי שיכול להיות שיהיו טיפה בעיות עם הנושא, לכן ביקשתי מהמוכר להתקשר למוקד שמספק תמיכה ולוודא שאכן מדובר בשירות גם בישראל. לאחר שיחה ארוכה אושר כי אקבל תמיכה מלאה בארץ. המחשב נרכש והתחלתי לעבוד איתו, מחשב ממש טוב, אני נהנה ממנו מאוד! בחודש ספטמבר חזרתי לא…
-
- 0 תגובות
- 10k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד בתקציב של 3500 ש"ח. חשובים לי האמינות והשירות. המחשב ישמש לעבודה עם WORD בעיקר, ואין צורך בדיסק קשיח גדול במיוחד. מעט סרטים בשביל הילדה הקטנה - אך לא צריך להגזים בנושא. קורא כרטיסים וצורב הם חובה במפרט. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, בעבר כתבתי הודעה לגבי שדרוג אך זה לבסוף לא התבצע... עכשיו אני ממש לפני קנייה ורציתי להתייעץ איתכם לגבי מפרט שבניתי שאמור להתחלק ל-2 מחשבים (בנוסף לחלקים שיש לי בבית). מחשב א'- מיועד לאוברקלוק, הורדות24/7, משחקים, סרטי HD: מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 פריט שאני קונה קירור למעבד: TT BigTyphoon לוח אם: GIGABYTE GA-EP35-DS3 פריט שאני קונה זכרון: 2GB OCZ Vista Performance Platinum XTC 5-4-4-15 X2 פריט שאני קונה כרטיס מסך: Nvidia 6800GS 256MB דיסק קשיח 1: WD 250GB YS SATA2 דיסק קשיח 2: Segate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II פריט שאני קונה מארז+ספק: TT Shark + Hec 480W Ace. מחשב ב'- מיועד לאחותי הקטנה, בעיקר לאינטרנט, ICQ, אופיס... מעבד: AMD 3500+ 939 קירור למעבד: מאיפה לע…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד מדגם MSI PR600 שקניתי לפני שנתיים+ מאייבורי, הבעיה איתו היא שהמארז שעוטף את המסך מ2 הצדדים (2 המארזים שעוטפים) נשברו ונעקרו מהרגליות של המחשב ולכן יש צורך בלהחליף אותן (המסך עצמו בסדר גמור). ניסיתי לברר דרך אייבורי כמה תעלה לי קניה מחדש של החלקי חילוף האלו בשביל לתקן את המסך וזה בערך 550 ש"ח (רק החלקי חילוף, לא כולל תיקון על ידיהם), שזה ממש הרבה מעל למה שאני מוכן להוציא בשביל לתקן פלסטיק שבור. תהיתי אם יש לכם רעיונות לדרך יותר זולה להשיג חלקי חילוף לזה. חיפשתי באיביי ואין כרגע מכירה של חלקי חילוף כאלו. אני ממש אשמח לעצות, תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עזרה בבניית מפרט לרכישת מחשב עבור האחיין שלי (כולל הכול ומסך מחשב) בסכום של כ 4k. עדיפות לחנות בצפון, בעיקר KSP. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K , עדיף לכיוון ה4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם לא הפסד משמעותי בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמו שציינתי, עד 4.5k. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-