עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by diablo4u,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3121&products_id=25041&PHPSESSID=401fb3325b82d560beadd2200ffecc4d יש לי דרך להשיג את זה יחסית בזול דרך יבואן די רציני שלהם ושל hp בארץ. אמור לשמש לעבודה שוטפת, צפייה בסרטים וגם משחק במשחקים אבל לא הארד קור.. יש לכם הצעה יותר טובה של dell או hp? לגבי תקציב אין לי ככ מכיוון שיש הנחה די רצינית דרך הייבואן של שתי החברות. אבל בשביל המספר נגיד 7000- 8000 ורציתי לשאול לגבי המסך שלו, ובכלל לגבי מסכי led, הם טובים לצפיה בסרטים לא? מה הקטע של הטכנולוגיה הזאת? תודה רבה,

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by dad11223,

מחשב ללא מסך מחשב בעיקר למשחקים

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  3. לפי אתר HP - סוללה 6 תאים מקורית -קוד KS524AA לפי אתר HP - סוללה 12 תאים מקורית - קוד KS527AA אבל מה שיש במחשב - 6 תאים - קוד HSTNNCB73 4840MAH ( אולי תואמת? או אולי הוחלפה במסגרת תיקון בעבר?) מה שהציעו לי בחנות של STNNUB72 4200MAH HP תאים 6 - ב 570 שח או סוללה של 12 תאים ב 620 שח בקיצור מה לקנות ואיפה ? לא ידעתי שזה כזה מסובך לקנות סוללה לנייד.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, האם במחשב בו כנראה אתכנת קצת, יש לשים לב לדגשים מיוחדים בעת בחירת הרכיבים? שאלה נוספת - אבא שלי רוצה לקנות במקום כונן קשיח - מחשב נייד ולחברו למסך. אני חושבת שהביצועים ירדו והמחיר יעלה. הוא טוען שלפי המוכר בחנות אכן המחיר יעלה קצת אבל הביצועים לא ייפגעו, והמוכר אומר ש"כיום כולם קונים נייידים". נשמע לי ממש שטויות אבל אשמח לשמוע את דעתכם גם לגבי זה. תודה!

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  5. Started by ולרי88,

יש לי כרטיס מסך רידון agp 8x 9600xt 256 ויש לי תקציב של 2000 שקל לקנות רק לוח אם ומעבד אבל ששניהם יהיו amd וגם זיכרון אז עם אפשר הצעות .. תודה ..!!!

6. לאחר שהמחשב הישן שלי (שהעברתי לאחותי) שבק חיים אני רוצה לקנות חדש. אחותי לא משחקת כמעט במשחקים והשימוש העיקרי שלה יהיה אינטרנט ואופיס. כמובן שחשוב שניתן יהיה לשחק במשחקים קלילים מדי פעם (כמו FIFA,Sims ). התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח כולל עכבר, רמקולים,מקלדת. מסך ירכש בנפרד.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  7. דרישות: משחקים כגון: call of duty 4 Crysis Warhead עדיפות למארז שקט. יחובר למסך 22 אינץ' של סמסונג דגם 2243 EWX מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤430 לוח אם: GIGABYTE GA-G31M-S2C אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤262 כרטיס מסך: GAINWARD 9800GT 512MB GDDR3 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤589 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤284 צורב: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK אחריות: שנה. מחיר: ¤128 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤311 מארז: ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים.…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by DeaglinG,

אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 1000$, לקנייה בארה"ב בעיקרון אז אפשר גם דגמים שאין בארץ... בעיקרון זה לעבודה שוטפת אינטרנט וורד וכו אבל יש אפשרות שאני יצטרך אותו לעבודה עם תוכנות גרפיקה ולכן רצוי כ.מסך טוב ולא אונבורד. תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Dan_H,

אני צריך עצה בהתאמת מארז+ספק כח מינימום 400W, על פי המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם: Gigabyte GA-P31-ES3G כונן קשיח: Western Digital 320GB זיכרון: 2GB של Kingston כרטיס מסך: 9400 1GB של Gigabyte חשוב לי מאד שהמארז יהיה שקט!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  10. Started by Ryan Johnson,

היי, אני מתכנן לקנות Thinkpad T480 ויש לי אפשרות לקנות אותו בסין באזור ה3000 שח, שזה הקתציב שלי ללפטופ ללימודים. הבעיה היחידה שאין על המחשב אחריות בינלאומית. בתקציב הזה סארץ אני אוכל לקנות גג את הE480. האם שווה את הסיכון? האם יש אפשרות דרך איי בי אם ישראל לבטח את המחשב מחול? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  11. כבר כתבתי בקשה, אך הפנו אותי ל10 השאלות בסטיקי ואנסה את מזלי שוב בצורה מפורטת יותר ... ;D אני מתנצל שפתחתי טופיק חדש! אני לא טוב בלקרוא דברים לפני שאני עושה מסתבר.....טעות, מצטער. ??? תקציב של בערך 5000 ש"ח במזומן, למחשב כולל מסך. מטרותיו העיקריות הן עריכת מוזיקה, משחקים ואינטרנט. כ. קול להקלטה אני קונה בנפרד בחנות מוזיקה. חשוב לי מאוד שיהיה מעבד של אינטל, הארד דיסק עם 32 מגה באפר, וקירור וספק חזקים מאוד - הספק צריך לתת הספק גם לכ. קול וגם לכ. מסך. כמו כן יש חשיבות גדולה לRAM בעריכת מוזיקה. אני צריך 4GB - אשמח לשמוע המלצות לזיכרון טוב. לא מתוכנן OC. לגבי המסך - ישמש בעיקר לעבודה בתוכנות כמו אופיס, גלישה ברשת ולסרטים. אשמח להמלצות מעבר למסך הDELL שראיתי שהומלץ כאן ב…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by maginero,

אני משתחרר עוד כמה ימים. השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים וסדרות hd מהמחשב למסך טלוויזה 42 ".וכמו כן גלישה באינטרנט ואופיס. (המחשב צריך גם להתאים לכך שבשנה הקרובה אני אתחיל ללמוד באוניברסיטה.) אני מעביר את השידור לטלוויזיה בכבל 10 מטר hdmi אם זה משנה. התקציב הוא 2000 שח ויכול לחרוג בעוד 600 שח למעלה. אני מרכיב את המחשב לבד. אני מבצע את החילוף עקב כך שהמחשב הישן מלפני חמש שני לא עובד עקב בעיה בלוח אם. אז יש לי מארז מחשב וכונן ארדיסק. כמו כן 2 דיסקים קשיחים כל אחד 400 גב

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by Maorhan,

אני רוצה כבר מחר לבצע רכישה של המערכת. בבקשה חוות דעת אחרונה לפני קנייה... 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז בוודאי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין גיימינג קל - משחקי FPS ברשת כמו CS:GO/SF2/WARFACE -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב או MMORPG 3D למיניהם .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by AmirNadav,

שלום.. במשפחה שלי מתכננים לקנות מחשב לילדה בת 10.5 בערך... 1. מה התקציב? 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב? מחשב לילדה בת 10, לדעתי משחקים קלים-בינוניים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר , רמקולים, כונן דיסקטים, לגבי CD או DVD לא יודע, מה שנכנס. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כ. קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by LeonK,

אהלן, מה אתם אומרים על הToshiba Satellite A300-15C חשבתי לקנות אותו שם. התקציב שלי הוא בערך 7000. המחשב הוא ללימודים, אינטרנט סרטים וגם משחקים. אני לא גיימר משוגע אבל לפעמים אני רוצה לשחק ושיסחוב משחקים טובים. משך של 15" בנייד נראה לי בסדר גמור, ה17" נראה לי גדול מידי. אני מעוניין בעתיד הקרוב גם לחבר אותו למשך 26" אז חשוב שיהיה מסוגל לתמוך בזה. *במפרט באתר של BUG רשום HD במהירות 4200. אני מעריך שזו טעות ואם לא אז זה נראה לי די מגביל.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. שלום, נתקלתי במבצע בפייסבוק למחשב נייד ASUS X509 ב-2100 ש"ח (נטען שנמכר במקומות אחרים ב-2700). האם מדובר בדיל של ממש או שיש מחשבים עם אותם דברים במחיר נמוך יותר? חשוב לי בעיקר גודל מסך שיהיה לפחות 15.6 וכמה שיותר קל. המחשב לשימוש משרדי אופיס ואינטרנט בלבד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלומות מחפש מפרט לגיימינג ללא מסך,מקלדת,עכבר רמקולים וכל ציוד היקפי אחר. ( מתכוון לקנות אותם לפי טעם אישי ) השימוש העיקרי יהיה למשחקים. כגון SKYRIM,AC4 ו EVE ONLINE מה שחשוב לי. זה האפשרות שהמערכת תחזיק כמה קליינטים במקביל ( MULTIBOXING ) של משחק כמו EVE ONLINE או WOW. ( במה זה תלוי? זכרון? או חיבור האינטרנט בלבד? ) יש העדפה קלה לAMD על פני NVIDIA בכ.מסך אבל ממש לא קריטי. הרשימה הנ"ל היא לפי הרשימה של השאלות בדיון החוקים. 1) לנצל את כל התקציב 2) ניתן לחרוג בלא יותר מ500 שקלים 3) גודל המסך הינו יהיה רוב הסיכויים 24 כשהמטרה היא בעתיד לחבר 2 מסכים. ( אשמח לקבל המלצות למסכים בגודל הזה ) 4) מחשב שקט זה ייתרון אבל לא קריטי. 5) אוברקלוק לא מתוכנן אלא אם כן יש אפשרות לבצע אוברקלו…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. המחשב עבור אחיינית שלי תלמידת י"ב כך שישמש בעיקר ללימודים וצפייה בסרטים. * תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש * רזולוציית המסך? כמקובל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמקובל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נו באמת :-) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגלל שלא מדובר בי מעדיף לקנות בחנות מסודרת כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by fadey,

שלום לכולם, אתמול כנראה הלך לי הלוח Asus Crosshair שמאד אהבתי. עכשיו בדקתי אצל כל היבואנים ואין יותר את הלוח הזה וגם לא את Asus Crosshair II והשניים היחידים שראיתי לנכון להיות לו למחליף הם ה LANPARTY DK 790FXB-M2RS של DFI http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5917 ואת את הלוח של אסוס ASUS M4N82 DELUX http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5247 ורציתי לשמוע חוות דעת. תודה לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by Shahar_L,

שלום, אשמח להמלצות לנייד במפרט הבא: מטרות המחשב: ArcGIS Dektop, אופיס, עיבוד תמונות לווין, עריכה דו ותלת מימדית * גודל המסך: לפחות 17 אינצ'. בהיר/מט - לא משנה. * רזולוציית המסך: 1080*1920, FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא בהכרח. רוב הזמן יהיה מחובר למקור כוח. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA, USB 3.0 * Bluetooth: כן - סטנדרטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לפחות 1TB. אם ההבדל בין 7200RPM ל-5400RPM באמת מורגש (מתוכננים קבצים של כמה עשרות ג'יגה) אז 7200RPM. * כונן אופטי: מעדיף שכן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : כן * האם בתקציב צריך להיכנס …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תודה ענקית לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by yanay,

שלום לכולם. צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד שישמש בעיקר לצרכים עיסקיים.השוק מוצף בדגמים כך שדרושה המלצה למחשב אחד או שניים שיענו על הדרישות: -גודל מסך: 13-14 אינצ' -קל משקל. אין צורך בכונן אופטי -בעיקר ל office וסרטים -זמן סוללה ארוך -גאג'אטים זה דבר נחמד (BT, מצלמת אינטרנט וכד') אך אין חובה -מחיר - באזור ה 3,000 ש"ח ד.א. מה לגבי vostro 131?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by yuval1235,

[TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1102[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Scythe MUGEN 3 REV B[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪190[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪55…

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  24. משהו כזה למשל? http://www.techtree.com/techtree/jsp/showstory.jsp?storyid=51703 תודה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  25. שלום לעוזרים מעבד i7 לוח אם GAX58UDR3 כרטיס מסך 5850 ATI מה לא הולך עם מה כי יש כאלה שאמרו לי זה לא מאוזן למה הכוונה האם יש משהו שלא מתאים זה לזה או מה? אשמח להסבר בשפה לא מקצועית למי שלא מבין

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים