עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by asaf__9,

היי היום סופסוף אני יוכל לקנות מחשב נייד חדש תקציב המותרות עד 3000 המחשבאמור לעזור לי בפוטושו צריבות והכל...ובו זמנית להיות ממש מהיר ולא תקוע ולא מגיב... חיפשתי וחיפשתי ומצאתי מחשב יפה שנראלי טוב [לא מבין בזה בכלל] http://www.ivory.co.il/HP_G6-1254EJ_A5G76EA_2.2GHz.html אם זה לא מחשב משו אשמח שמישו ימליץ לי על מחשב טוב...אני לא גיימר או משו אז אני לא צריך מחשב למשחקים כאלה מה שכן אני משחק משחק דפדפן ככה שאם הוא יהיה מהיר אז זה יהיה אש נ.ב המסך אני לא יודע גדלים ככה שאני רוצה אותו בינוני שיהיה יפה לא ענק מדי ולא קטן מדי. תודה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by Tedxd,

יש לי מחשב של סמסונג דגם n150 plus סמתי אליו ווינדואס 10 עבד טוב ופיתאום יום אחד הוא התחיל לעשות בעיות כל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא תוען ולאחר מיכן מגיע להודעה שבה כתוב ummountable boot volum ואז הוא עושה ריסת ובפעם השניה הוא מפעיל את המחשב אבל מופיע מסך שחור ניסיתי לעשות F4 זה לא עובד

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  3. * מטרות המחשב? סטודנט, ככה שאופיס אינטרנט וכו' וגם לעבודה גרפית(ADOBE וכאלה) * גודל המסך? 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD+ * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עובד עם כונן קשיח נייד ככה שאין יותר מדי צורך במקום גדול. מה שכן, אם SSD יעזור אז עדיפות ל SSD. * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כל כך. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  4. שלום לכולם. טוב, אז בעיקרון נמאס לי שהמחשב הקשיש שלי שבקושי סוחב אינטרנט+ווינאמפ+פתיחת תיקיה כלשהי. למען האמת, גם אינטרנט לבד הוא בקושי הוא סוחב. אם אני ב-YNET הוא עולה ל-100 אחוז. אז מה שאני רוצה זה שתעזרו לי להשתדרג במעט ולבחור את החלקים שבכותרת (את השאר אני משאיר) שמתאימים למחשב ביתי ממוצע, שזה אומר: אינטרנט, ווינאמפ, סרטונים, הורדות, קצת עריכות וכו'. בנוגע למשחקים, אני לא משחק בכלל, חוץ ממשחק אחד (וזהו) שאפילו הג'יפורס 4 שלי סוחב בלי בעיה, ככה שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך, שיהיה הכי בסיסי שיש, רק שלא יהיה מובנה שיוריד מהזכרון. אם לא הייתי חייב להחליף את הכרטיס מסך לא הייתי עושה את זה אבל היום הלוחות הם PCI-E. את המחשב לא צריך להתאים לדרישות היחסית גבוהות של ווינדוס …

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by devzero,

champion master 3.0-630-2m-775 מחשב שולחני מעבד Intel Pentium 4 630 3.0Ghz 800Mhz 2M 775 LGA 64BIT לוח אם Intel Luxemburg 915 GUXL 800mhz זכרון 512MB DDR ןן 533mhz דיסק קשיח SAMSUNG 80GB 7200rpm SATA II כ.מסך ATI X550 128mb DVI כ.קול Intel High Definition 6 channel audio o/b כונן דיסקטים 1.44 mb כ.רשת Intel 10/100 o/b מארז Micro ATX 300w מקלדת m$ multimedia עכבר אופטי m$ optical רמקולים 800w + Subwoofer מסך LG 17'' T710BH

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  6. שלום לכולם , אני צריך מפרט למחשב למטרת משחקים , לא צריך ציוד הקפי , המחשב יחובר אולי בעתיד למסך LCD 19" , תנסו ממש להוציא את המקסימום מהתקציב , אין עדיפות לחברה מסויימת תרכיבו מה שנראה לכם הכי מתאים וחסכוני לתקציב , לא מתוכנן OC , עדיף שלא ירעיש יותר מדיי מפני שהוא יהיה בחדר שינה.. , עדיף להתקרב כמה שאפשר ל2000 ש"ח אבל אם ההבדל בביצועים יהיה משמעותי בין מפרט ב2000 למפרט ב-2500 אז תציינו את זה ותבנו לפי זה..אני צריך שיהיה מחנות בצפון , הבנתי ש-TMS טובים , אם כן אז עדיף שתבנו משם . תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  7. צריך מחשב חזק לצורכי עבודה (לא חובבני) שיהיה כמה שיותר מהר ושקט עריכת סרטים, עריכת תמונות כבדות בפוטושופ, אנימציה, ורינדור תלת מימד (פרויקטים קטנים) חנות אם אפשר KSP תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 6.02.2010 בשעה 12:28:28 איך זה בערך Core i5 750, s1156, 8MB Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI-E, 1394a 1 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz 3x1GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 1 כרטיסי מסך‏ ASUS HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 1 צורבים‏ LG DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE 1 מארזים‏ Antec Three Hundred Mini Tower Game…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. מה התקציב המקסימלי? 2500 שקל. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקים וכונן קשיח. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא צריך סופר שקט, אבל גם לא טרקטור. נגיד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום לכולם ! אשמח לקבל ממכם מפרט + לינקים לחנות כבר לרכישה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD חובה, מוזיקה ואינטרנט בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  10. מחפש מפרט למחשב של עד 5K, בלי אפשרות לחריגה. המחשב ישמש בעיקר למשחקים, WOW,COD ושאר משחקים מזדמנים. לא צריך ציוד הקפי, ישנו מסך 19" 1440X900. שקט לא חשוב יותר מידי, אבל שלא ישמע כמו טרקטור שהוא לא בשימוש( המחשב ישאר דלוק 24\7 ונמצא בחדר שישנים בו) צריך win7 כולל הרכבה. חנות לא חשובה, כל עוד זה באזור המרכז. ממשחק קצר בRSM, יצא לי המפרט הזה. אני לא מבין גדול, אז אשמח לרעיונות לשיפור. *כרטיס קול וכרטיס רשת כבר כלולים בלוח אם, או שזה משהו שצריך להוסיף? תודה רבה ושבוע טוב ;D Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 G.Skill Sniper 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBSR1, יחידות 1 ₪353 http://www.rsm.co.…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600-2200שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שיהיה פחות מ2000שח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200שח זה עם לחרוג (בגלל זה נקרא מקסימאלי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך מקלדת מיני אלחוטית שנוחה לסלון. (אבל זה לא קריטי) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - מאוד חשוב שיהיה שקט, זה לסלון. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  12. מערכת הפעלה VISTA PREMIUM מעבד E 4600 2.4 GHZ 800 FSB זיכרון 2GB DDR2 667 MHZ כונן קשיח 250GB SATA 7200 RPM כרטיס גרפי ATI RADEON HD3450 250GB UP TO 1018 MB כונן אופטי DVDRW בנוסף כרטיס רשת מקלדת אלחוטית עכבר אלחוטי של ACER מארז + ספק כח ACER וכל זה במחיר 2150 ש"ח (באחריות ACER ניופאן ) האם שווה את הכסף ?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by אופיר,

אני מחפש מחשנ נייד קטן דוגמת ה - IBM X40, כמובן במחיר סביר אם אפשר בסביבות 5000 שקל. מעבד סנטרינו, יציאה לטלויזיה, 512MB זכרון, USB2, Wifi. מסך ''12. לא חייב צורב.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  14. שלום, הרכבתי את המפרט הבא ויש לי כמה שאלות לפני קנייה המחשב אמור לספק עבודה משרדית ומידי פעם משחקים (יש לי מסך 22'') מעבד - E7500 קירור מקורי למעבד לוח אם - Gigabyte GA-G41M-ES2L זיכרון - סטיק בודד של 2G DDR2 800MHz של סמסונג דיסק - seagate barracuda ST3500418AS 500Gb DVDRW - Sata X22 כרטיס מסך 9600gt 512Mb DDR3 של Gigabyte ספק כח 400 וואט - ss-400ET של Seasonic מארז - raidmax apex שאלות - האם הספק (שנחשב "אמיתי") אמור להחזיק את המערכת? אשמח לתשובה ע"פ ניסיון ופחות ע"פ תיאורייה. האם המארז מומלץ כי יש באותו מחיר את RC-355 של coolnmaster - מי עדיף? תודה, ליאור

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by Rename,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי. המתרות שלי זה משחקים, אינטרנט וכ'ו. תקציב: 3000 ש"ח. חשוב לציין שאני לא צריך ציוד הקיפי ולא מסך.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by erezb84,

ברצוננו לקנות מחשב נייד לילד בן 12, בעיקר לצורכי אינטרנט ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא בסביבות 1500-2000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בחירה טובה לתקציב ולדרישות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9520 תודה!

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  17. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CZBOX- BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪330 לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪302 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪230 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪138 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪233 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W HE PSU אחריות: מחיר: ₪434 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות מחיר: ₪0 מחיר סופי: ₪1667 ושאלה, המעבד מגיע עם מאוורר או שאני צריך להוסיף?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by lampit,

שלום שלום אני צריך להזמין מחר מחשב- הוא צריך להגיע מKSP בקריות קודם כל, אם למישהו יש חוות דעת עליהם, דבר שני, זה המפרט שנראה לי השימושים של המחשב הם ביתיים בלבד- מייל, קצת סרטים, קצת אינטרנט, רק שהוא יהיה מחובר לdell 2209 השאלות העיקריות הן : 1)האם הכרטיס מסך המובנה של לוח האם יהיה מספיק, אם לא- איזה לוח אם אחר עם כ. מסך פשוט יוכלו להוות תחליף ? 2)האם המפרט עלול ליצור בעיה עם המסך, רזולוציה וכו' ? חרשתי את הפורום וזה הכי טוב שנראה לי במחיר אבל אם יש למישהו רעיונות יותר טובים- אשמח לשמוע (לא יכול לאפשר חריגות) זה המפרט: Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ‏73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI‎ זכרונות DD…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by amarn,

שלום לכולם אני מחפש נייד שיתאים לגלישה באינטרנט + אופיס. לא צריך כרטיס מסך, לא משנה משקל (בכוונתי להניח אותו במקום אחד קבוע), לא משנה חיי סוללה (שוב, בגלל שהוא יהיה מונח קבוע אז הוא יהיה מחובר לחשמל) אבל חשוב מאוד-> מסך של 15.5'' לפחות! (מומלץ סביב 16'' אע"פ שגם 17'' יתקבל בברכה) המחיר הוא עד: 5000 שח (לא מצאתי משהו עם מסך גדול בפחות. אם משהו מכיר אז אשמח לחסוך כסף) תודה רבה לכל ממליץ!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. אז ככה כפי שהכותרת אומרת חסכתי הרבה זמן וסבלתי עם מחשב דיי מיושן ועכשיו הגיע הזמן לאחד חדש שיריץ משחקים חדשים בצורה הטובה ביותר. אין לי דרישות מיוחדות מבחינת יופי או קירור כי אני לא מבין בזה הרבה למען האמת ככה שאני סומך עליכם להרכיב לי מפרט אמין ושקט. בנוסף למחשב אני צריך בתקציב הזה גם מסך וההעדפה שלי היא למסך גדול בעדפיות ל22 אינצ' רחב שיהיה טוב גם לצפיית סרטים..חוץ מזה אני צריך במפרט גם צורב דיוידי..אמנם התקציב הוא 9k אבל הוא גמיש אז כל עוד החריגות הם סבירות ובאמת שוות את זה אל תתקצמנו על כל שקל. החנות האופטימלית מבחינתי לקנות ממנה היא כל חנות באזור ת"א או במרחק סביר ממנה

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by cb,

אהלן חברה. מחשב נייד פשוט,למטרת גלישת באינטרנט ועבודה משרדית (אופיס וכד') את הטוב ביותר בתקציב הנ"ל... תודה מראש! שבוע טוב אנשים

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. תקציב: עד 1000 שקל רעש: אין חשיבות לשקט. אוברקלוק: לא יבוצע. ציוד נלווה: לא צריך כלום יש לי הכל. מחשב בשביל משחקים:,BT3,RED ALERT 3,CRYSIS 1-2 וקצת סרטים. אוקי אני רוצה לבנות מחשב למשחקים ויש לי כמה חלקים חדשים בניילון שאפשר להשתמש בהם: 1 דיסק קשיח 500GB+250GB 2 זיכרון 2GB DDR3 1333MHZ 3 ספק כוח טרמינלטק 520W 4 צורב DVD LG22X מה שנישאר לקנות זה את החלקים העיקריים. 1 לוח-אם. 2 מעבד. 3 כרטיס מסך. 4 מארז. כבר 150 צפיות ואף אחד לא נתן הצעה אחת, 1000 שקל ללוח אם מעבד וכרטיס מסך זה יענו נמוך, אם זה לא הצעה של 7000 שקל אז יענו אין לכם מה להציע לי?, טבע של ישראליים. אני לא מבין מה כבר ביקשתי?להרכיב שילוש שיכול להריץ כמה משחקים פשוטים בלבד, לא ביקשתי משהו רציני. חבל שהפורום מתנהל …

23. Started by motir,

שלום, כן, אני יודע, זו שאלת השאלות ובד"כ התשובה היא: קנה עכשיו. במחשבים לא מחכים ליציאת הדור הבא, כי תמיד יהיה דור הבא. אבל... אני רואה כל הזמן ביקורות על מעבדי ה-64 החדשים של AMD והסוקט החדש של אינטל, ונראה לי כאילו יהיה מטופש לקנות עכשיו P4 2.8 כשמעבר לפינה יש דברים חדשים לחלוטין. האם כדאי להמתין מעט? כמה זמן להערכתכם יקח עד שנראה דור חדש של מעבדים מאינטל? או כרטיסים ויכולות אמיתיות שיעבדו עם הסוקט החדש? היות ובעבר היה לי AMD והיו לי בעיות שונות איתו, אני מעדיף ללכת על אינטל ולא AMD, אך אם ה-64 החדש אכן נותן תמורה טובה משמעותית אולי יש על מה לדבר... מה דעתכם? (השימוש במחשב יהיה לצרכי אודיו, גרפיקה וקולנוע ביתי... חשבתי על P4 2.8 עם 1GB זכרון. HD כבר יש לי וכנ"ל כרטיס מס…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  24. חברה מבקש לעזור לי לבחור איזה מפרט הכי מתאים לי.. התקציב שלי הוא עד 2000 שח! יש לי מסך !! אני צריך רק את המארז. המחשב מיועד לאינטרנט בעיקר אופיס... כמובן הייתי רוצה שהמחשב יסחוב משחקים..אולי לא ברזולוציות הכי גבוהות אבל לפחות שישחקו לי משחקים חדשים נורמלי.. רצוי רק ארדיסיק שיהיהי גדול! תודה רבה מראש!!

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  25. שלום לכולם, ברשותי מחשב LENOVO G550 עם INTEL CORE 2 DOU T6400 (אם אני זוכר נכון). לאחר ששמתי לב שהמחשב מבצע REBOOT באופן עקבי אחרי שאני מפעיל את INTERNET EXPLORER החלטתי לבדוק את העניין. ההימור הראשוני היה שזה באג באקספלורר אבל חיפוש מהיר ב GOOGLE לא הצביע על קיומו של באג כזה. ההימור הבא היה בעיית התחממות אז התכבדתי והורדתי את HWMonitor ולהפתעתי הרבה גיליתי שהמעבד קופץ לטמפרטורה מדאיגה של 75 מעלות בזמן גלישה באינטרנט ומגיע עד 88 מעלות אם משלבים את זה עם קצת סקייפ ומסנג'ר. יש לציין שאני דואג לפתוח את המחשב כל חודשיים בערך כדי להוציא את האבק שהצטבר במאוורר ובצלעות הקירור. נשאלת השאלה: 1. למה הוא מתנהג אליי ככה? 2. האם מישהו חווה בעיה דומה עם מחשבים מהסדרה הזאת? 3…

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים