ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
בס"ד 1. מה התקציב המירבי? 3000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד למשחקים כגון FARCRY החדש ו CALL OF DUTY בנוסף לעריכת מוזיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא . המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה בתור מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב הוא לחבר שלי, סטודנט במקצוע הומני שנגנב לו המחשב הקודם. את המחשב קונים בארה"ב ומביאים לפה, אז המחיר הוא מחיר ללא משלוח וכו'. * מטרות המחשב? - בעיקר כתיבה בזמן הרצאות, אבל גם צפייה בסרטים ועבודה כללית. * גודל המסך? - 14 אינצ' * משקל רצוי? - אני לא יודע מה המשקל הרגיל, אבל משקל שלא יקשה על הסתובבות איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3 * בלוטות? - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? - כמה שיותר גדול * כונן CD/DVD? צורב? - צריך צורב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - יעזור אם תהיה אחריות בארץ, יקנו את המחשב בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה שווה או שרצוי במחיר הזה לבנות מחשב חדש? תודה מראש על העזרה פשוט לאחי יש השבוע יום הולדת ואני מאד לחוץ בזמן בגלל הצבא. http://www.skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט לגלישה באינטרנט,מוזיקה וסרטים בעיקר לפעמים משחקים, בדר"כ משחקי אימולציה ככה שאני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים על MED שקט לא חשוב, אבל מומלץ נפח די חשוב(250+) אבל עדיף כמה שיותר אם יש סט אלחוטי מומלץ של מקלדת ועכבר ב150 בערך אז זה יהיה נחמד, אבל אם לא אז סט חוטי... עדיף מחנויות במרכז(SKYPC,FOXPC או IQPC) (ואם אפשר, תרשמו באיזו חנות הרכבתם את המפרט) תודה מראש, אלמוג נ.ב אפשר חריגה קטנה.. אבל לא יותר מדי
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עיקרי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). משני: צפיה בסרטים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? 13-15 * האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? בסביבות FHD 1920x1080 * משקל רצוי? קטן ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחת משלוש הטובות בשוק * מקלדת עברית אנגלית תודה, פיני
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו NFS Underground 2 שרץ עליו בסדר אבל לא רואים את כל הפרטים כמו שצריך. כאשר אני הולך להגדרות המשחק ומעלה את רמת הפרטים ל-100% המשחק מתחיל לגמגם ולעבוד לאט כאילו הפעלתי אותו על פנטיום 2. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce FX5200 וכאמרתי למי שממנו קניתי את המחשב שנראה שהכרטיס מסך הזהז לא כל-כך טוב הוא אמר שהוא אמור להריץ כל משחק ושאפילו DOOM3 רץ עליו טוב. רציתי לדעת אם זה נכון מה שהוא אמר ולקבל קצת תגובות וביקורות ממי שמכיר את הכרטיס.
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
במפרט חלקי אני מתכוון למעבד, לוח אם, וזכרונות, ומארז. כרטיס מסך יש לי - 8600gt 2 דיסקים קשיחים יש לי אין צורך במסך. עריכה: המחשב למטרות משחקים בעיקר, לא מתוכנן OC. אשמח להצעות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד! אני מעויין לבצע שדרוג למחשב שלי או יותר נכון לבנות מחשב חדש וישן לעביר להורים מחשב מיועד למשחקים (היום אני מריץ COD4 על רמה בינוית- סביר ),תכנות (VISUAL STUDIO ),סרטים ,OFFICE וכ"ד אני רוצה לבנות בסיס חזק (בשלב ראשון אני רוצה לקחת לוח אם טוב+מעבד חזק +זכרון 2G ) +כ.מסך הכי 6600gt שיש לי עכשיו לגבי מארז -יש לי 6A19 עם ספק 400W כשיהיה תקציב גם כ.מסך חזק - אולי אז 8800GT יהיו במחירי מציא אני מחפש מפרט שייתן מענה לכמה שנים אני מתלבט בין ( INTEL Q6600 (QUAD לבין AMD חדשים וגם לוחות אם בין צ'יפסת של NVIDIA לבין INTEL עזרתכם,
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים, המליצו לי להתייעץ פה בפורום בנוגע למפרט ואני ממש אשמח לעזרה.. אני צריכה מחשב נייד.. התקציב שלי הוא 6,000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות אבל קיימת גמישות קלה מאוד.. המחשב מיועד ללימודי גרפיקה. הוא צריך להחזיק פוטושופ ואילוסטרייטור, אבל אני סטודנטית, לא מדובר פה במחשב עבודה מטורף.. אני לא רוצה שהוא יהיה גדול במיוחד וכמה שפחות כבד כיוון שאני צריכה לסחוב אותו איתי כל יום ללימודים.. אשמח לעזרתכם! תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
A-Data 2GB (2x1GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB G31M-S2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בס"ד אנחנו מחפשים לאחותי מחשב נייד (בת 12), והייתי רוצה שתוכלו לתת לי המלצות: - יש דרישה ל-Intel - זכרון 2 - דיסק קשיח סביר - מערכת הפעלה של Windows - השימושים: לא משהו כבד. אינטרנט, פייסבוק, מסרים מיידים, תוכנות קלות כגון Word ומשחקי מחשב לא חזקים גרפית. - התקציב: 1,500 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה. מצאנו איזה מבצע של נייד ב-1,500 עם זכרון 2 אבל המעבד היה T4300. כדאי ללכת עליו? או אולי אתם יכולים להציע על משהו יותר טוב במחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני טס לארצות הברית חודש הבא ובגלל הדולר הזול אני רוצה לקנות מחשב נייד עד 700 דולר לא צריך במחשב כרטיס מסך חזק כי אני לא הולך לשחק בו או לראות בו סרטים המעבד לא צריך להיות מהמעבדים החדשים כי גם ככה התקציב לא הכי רציני זיכרון פנימי ג'יגה 1 לפחות מה שחשוב באמת זה שיהיה לו חיבור בלוטוס וכרטיס רשת אלחוטי איכותי שקולט למרחק ושמתחבר לרוב סוגי הרשתות כי השימוש של המחשב הולך להיות חיבור מרוחק לרשתות אלחוטיות לא צריך שהמחשב יהיה חזק במיוחק בכלל התקציב מאפשר מחשב כזה?.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, ניתן לחרוג בכמה מאות אם זה ישפר פלאים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצל נצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא יזיק לראות בזה תכני HD) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 אינץ (קיים אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צ…
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אז ככה אשמח אם תוכלו לעזור לי במפרט בסכום 4500 ש"ח כולל מסך דק המחשב מיועד לעריכת וידאו , משחקים רגילים לא בומבסטים , הורדדת סרטים ושאר השימושים הרגילים. אודה לכם אם תרשמו מיניין ניתן לקנות את המפרט שיצרתם. תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני לדעת כמה יעלה לי מחשב עם כזה מיפרט טכני: מעבד: Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz פתרונות קירות למארזאודה אם תגידו לי אם דבר כזה הוא נחוץ) 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm גוף קירור למעבד: NOCTUA NH-U12P SE2 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3 זכרונות: 2GB DDR3 1333MHz זכרונות2: 2GB DDR3 1333MHz כונן קשיח: Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB כונן אופטי: DVD-RW - SATA כרטי מסך: מבוסס Radeon HD 4850X2 2GB GDDR3 HDMI מארז: ANTEC NINE HUNDRED II (אשמח אם תציעו לי משהו יותר זול) ספק כוח: CORSAIR 650W TX
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המפרט הוא לאינטרנט, הורדות ודברים כאלו (בקיצור "עבודה משרדית") זה המפרט: מסך - LG LCD 17" L1719S 8ms מעבד - AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX זכרונות - TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 לוח אם - GIGABYTE GA-MA69G-S3H דיסק קשיח - WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ספק כוח - FSP 350W NOISE KILLER - ACTIVE PFC : FSP350-60THAP מארז - COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU צורב - PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA יש משהו לשפר או לשנות? או שהמפרט טוב?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, הודעה ראשונה שלי פה בפורום. אני צריך מחשב למטרות משחקים (civ4, ut2k4) בכמה שפחות כסף (3500 הכי מקסימום) יש לי דיסק קשיח, צורב, רמקולים, מקלדת, עכבר, מסך ומערכת הפעלה, אני צריך רק מעבד (איי אם די כמובן), לוח אם, ג'יגה בייט זיכרון פנימי, מארז עם ספק (אין צורך ביותר מ400 וואט), כמה מאווררים, כרטיס מסך וזה הכל. עדיף שהמארז יראה סביר, ולא כמו קופסת קרטון ממתכת יש לי גם שני מאוורים 80ממ לא איכותיים במיוחד. הייתי מעדיף מפרט מש צמוד ל3000 שקל, אבל אם יש איזה משהו ממש ממש שווה שיעבור קצת את המגבלה, אני מוכן להסתכל תגידו לי גן באיזו חנות אפשר לקנות את הרכיבים שהצעתם תחת המחיר שהבאתם, יש העדפה קטנה לאיזור ירושלים דרך אגב, אין לי בעיה עם מחשב רועש, ואני לא רוצה או צריך…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני נמצא כרגע בהתלבטות חיי, אני ממש קרוב לקנות את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=17217 ורציתי לשמוע מכם כמה דברים לפני שאני חותם את הדין. 1.מה דעתכם על המפרט של המחשב? שווה\הולם את המכיר? יספק אותי בכל מה שקשור לעבודות בתחום הפיתוח, וקצת למשחקים בינוניים? 2.מה זאת החברה הזאת FUJISTU? ועד כמה היא אמינה? 3.מה זה WIDI? והאם זה כולל WIFI בתוכו? 4. מה המשמעות של FREE DOS? איך זה אמור להשפיע עלי? והאם כדאי לשקול קניה של מחשב FREE DOS? יש לי רשיון לwindows XP עוד מהמחשב הישן שלי, האם אני יוכל להתקין אותו על זה? תודה רבה מראש, כל פיסת מידע שתוכלו לתרום לדיון תעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מחיר המחשב 2,300 ש"ח ומקבלים עימו אחריות לשנתיים. מוצעת אחריות לשנה נוספת ב-200 ש"ח. כדאי?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
המפרט הבא הוא באזור ה-2600 ש"ח. הייתי מעוניין לדעת אם יש אפשרות להוריד את המפרט לאזור ה-2000 ש"ח בלי לאבד יותר מדי בדרך. המפרט כרגע הוא: מעבד Intel® Core 2 Duo E8300 2.83GHz FSB 1333MHz לוח אם Gigabyte P35-DS3L, כולל כרטיס קול וכרטיס רשת מובנה. מארז SilverStone SST-PS01B-W דיסק קשיח Western Digital 320GB SATA II 7200 RPM 16MB זיכרון פנימי Corsair 2X2048 DDR II 800Mhz צורב LG DVD X20 SATA כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8500GT 1024MB המחשב הוצע במסגרת מבצע (למעט הזיכרון ששיפרתי) כך שאין לי מידע על כל רכיב בודד השאלה היא האם יש משהו מהרכיבים שאפשר להתפשר עליו ובכך להוזיל במעט את המחיר. 2000 היה אידאלי מבחינתי. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 1.07.2008 בשעה 14:18:27 אגב, כמו שרשמתי …
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד HP Pavilion ze2285ea הדגם המלא.. בקיצור הבעיה היא שהוא עובד על 798 ארץ במקום 1700 איך זה ? יכול להיות שפשוט האחד שבצד ימין זה האלף כביכול..? תמונה מאוורסט: http://www.zix.co.il/images/z-685443362.JPG עריכה: בדקתי במאפייני המחשב שלי שם זה פעם 1.73 ופעם 795 תמונות- 1. http://www.zix.co.il/images/z-1073426813.JPG 2.http://www.zix.co.il/images/z-1568355922.JPG תודה לעוזרים :]
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג בימים הקרובים והתקציב שלי הוא 5000. רציתי את עזרתכם בשביל לדעת אם המפרט טוב. (נ.ב - אני מעדף מעבד של אינטל). ואם המפרט טוב אז גם רציתי לדעת אם כדאי לקנות מעבד i7-9700k? כי הוא חורג מהתקציב שלי ואני לא יודע אם שווה לחסוך עוד 1000 שקל בשביל המעבד בזה.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
צריך מפרט.. וצריך אותו בהקדם (PLZ). מחשב לאינטרנט \ ושהאחייניות יוכלו לשחק באתר HOP... זה הכל. נטו קופסא - כולל הכל... בלי מסך\עכבר\מקלדת.. * שיהיה בו מוסיקה, ושיעבוד מהר בדברים הבסיסיים. רצוי AMD - נאמן למותג.. 1000 ש"ח +\-, איזור ת"א... רצוי בהקדם... תודה חברים...
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? , צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בישראל תספיק. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד בתור מתנה לאשה שרואה בעיקר סרטים, וגולשת פה ושם. התקציב הוא כ1500 עם אפשרות חריגה של לא יותר מ200 ש"ח. הוצע לי היום HP G6 עם מעבד 6200 ו3 ג'יגה ראם ב2100 ש"ח, אומנם לא בתקציב כל כך אבל מה אתם אומרים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-