עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מחשב מזדקן במקצת שאני רוצה לרענן ולשדרג. המחשב משמש ביום יום לצרכי אופיס אך מדי פעם גם למשחקים. המפרט הנוכחי:מעבד: intel 2duo e6300 (חייב לשדרג) כרטיס מסך: ati sapphire pci-e x1950xt 256mb (חייב לשדרג?) לוח אם: abit ab9 96sp (חייב לשדרג)זכרון: 4gb g.skill 800cl4 (חייב לשדרג) כוננים קשיחים: 500GB - WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device ST31000333AS 1000 GB WD2500YS-01SHB0 - 250GB Seagate FreeAgent XTreme USB Device [Hard drive] (1500.30 GB -חיצוני לגיבוי ספק: antec neo 500 (לא חושב לשדרג) מארז: antec p180b (לא חושב לשדרג) מערכת קירור לכרטיס מסך: arctic cooling accelero x-2 (לא חושב לשדרג). המערכת לאחרונה איטית ואני מבקש לשדרג את המעבד, הלוח, כרטיס המסך והזכרון ה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד זקן שאני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה (אפילו בהשוואה לקיץ הקודם). אשמח לקבל המלצות על משטח קירור טוב וזול יחסית (גבול עליון למחיר - 150 ש"ח). אם יש איזה משטח קירור סופר-מיוחד שעולה יותר, אז אני אשמח לשמוע למה שווה להשקיע יותר בשבילו. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ariel_rg,

שלום, מחפש נייד לעיצוב דו מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור וכאלה) עד 4000 ש"ח אשמח לשמוע כל מה שיש לכם לומר בנושא, החל מנוחות של מקלדת ועד רזולוציה ו-SSD. איפה לקנות, מתי, הכל... מפרטים או סתם נתונים שיתאימו לי. מעדיף DELL, ובכל מקרה מחפש משהו שלא אצטרך להתעסק איתו יותר מדי אלא נטו לעבוד. צריך להדגיש שהוא ישמש כמחשב ראשי לעבודה (ככה שאני צריך נוחות ויכולות מלאות כמה שיותר) לפני שאתם אוכלים אותי, אז זו עבודה בשעות הפנאי בלבד... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Yotam.B,

היי לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב שיהיה מיועד לפיתוח של אפליקציות iOS ואנדרואיד. אני מתכוון שיהיו עליו 2 כונני SSD שעל כל אחד מהם תהיה מותקנת מערכת הפעלה - על אחד וינדוס ועל השניה האקינטוש (לפיתוח iOS). מה הדרישות למחשב כזה בהנחה שאני רוצה שיהיה עליו האקינטוש? ובכלל למחשב לצורך פיתוח.. האם צריך חומרה חזקה, מה לגבי כרטיס מסך? אשמח למפרטים אפשריים או דרישות למערכת כזאת. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by אלבר,

לא למשחקים. מחפש מעבד שנותן ערך טוב לכסף, באיזור 1000 ש"ח. כמה שיותר תמיכה בוירטואליזציה (יריץ מכונות וירטואליות שרתי 2008 R2) לשימוש גם בתוכנות שצריכות כח עיבוד כמו פוטושופ. הלוח צריך לתמוך בעד 32 גיגה זכרון. לפחות 4 כניסות USB מאחור כניסה נוספת לUSB3 - כדאי 6 כניסות SATA בעקרון ללוח מסורס, שיהיה מקום לעוד כניסות וכדומהUSB זכרון צריך זכרון של 16 גיגה, עדיף 2 סטיקים של 8 שיהיה מקום לשדרוג . הכי חשוב - שירות מהיר ואמין בארץ במקרה של תקלות.

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  6. Started by Vidati,

מה צריך: אני צריך 4GB זיכרון (מריץ וויסטה), כרטיס מסך טוב (גיימר כבד), מסך 19' דק מה לא צריך: ציוד הקפי, דיסק קשיח. OC אולי בעתיד. אני צריך מחשב חזק למשחקים ואם אפשר עם הרבה אפשרויות שדרוג... כרטיס מסך מעבד וכו..

• 10 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by matizami,

שלום, בניתי מפרט והסתמכתי על הודעות דומות בעבר. המחשב מיועד למשחקים, ללא OC. לא צריך ציוד הקפי. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1175 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤562 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-18 Platinum ¤545 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2P10004GK כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1499 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X982DD צורב Pioneer DVR-115D X20 Black DVD ¤144 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by אבי_28,

כאשר אני מסתכל מפרט של מחשב נייד כמו זה: מחשב נייד R40 IBM. מעבד אינטל פנטיום 1.3GHz M. זכרון 1גיגה. דיסק קשיח 40GB. כולל CD-RW משולב DVD. רשת WI-FI . איך אני יכול לדעת אם ה פנטיום 3 או 4? האם מספר הפנטיום נקבע לפי תדר המעבד או עפ"י קריטוריון אחר האם לפי הדגם אפשר לדעת מה גודל המסך או שאין קשר? מה זה רשת WI-FI ?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  9. ערב טוב! אבא שלי מחפש מחשב נייד טוב לגלישה ומשחקים, הוא מעדיף מעבד מהיר מ1.8 ג'יגה-הרץ וכרטיס מסך טוב (7300, 8400,HD2600 וכדומה), מסך רחב וגדול עם רזולוציה גבוהה, 2 ג'יגה זיכרון ומעל 120 ג'יגה HDD. משקל המחשב לא חשוב. תודה למי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  10. Started by zeevkat,

אשמח אם משהו יעזור. ברשותי נייד של Acer מדגם 5552G ולאחרונה הוא לא עובד ואני אפרט טיפה. כשמדליקים יש אור שמראה שיש קריאה של נתונים של ה-HD, כלומר יש חשמל שמגיע לכן הספק לא מת. ה-HD פורק ונבדק במחשב אחר והוא תקין. המסך תקין לאחר בדיקה. לכן כל אלו הם לא הבעיות. לאחר שיטוט באינטרנט הבנתי שזה נפוץ למחשבי Acer והבעיה יכולה להיגרם מהביוס לכן יש לעדכן אותו וכך נעשה. לאחר עידכון של הביוס עבד פעם אחת ולאחר כיבוי, שוב אותה הבעיה. כמו כן את הנייד פירקתי כדי לראות אולי ניתן להוציא את הסוללה של הביוס כדי לאפסו, אך הסוללה היא מולחמת ללוח אם לכן לא נגעתי ועל הדרך בדקתי אם אחד הרכיבים מריח או ניראה שרוף ועל פניו ניראה הכול בסדר. תודה על העזרה חברים...

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. שלום הרכבתי לעצמי מפרט דרך KSP המחיר נראה לי רלוונטי למה שלקחתי והמליצו לי להשקיע בקירור וכל מיני דברים שבמחשב האחרון שנשרף לא היו בכל מקרה הנה המפרט (המחשב מיודע למשחקים כבדים, מדיה סנטר, הרצת ויסטה, ויצירת מוזיקה דרך Cubase עם שימוש מאסיבי בVST): Core 2 Duo E8200, 1333Mhz, s775, 6MB 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 8800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Creative X-Fi Xtreme Gamer 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II DVD±RW GH20NS x20 Black SATA מאווררים - Arctic Cooling Turbo Module Silent Heatpipe 775D CL-P0378 Z-Machine GV1000 כרטיס טלביזיה : Hauppauge WinTV-PVR-150 M…

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. היי.. אני רוצה לקנות מחשב חדש.. (נייד\אולטרה נייד) עד 2500.. אז בנתיים ראיתי את ה MSI WIND (הגירסה עם ה6 תאים, 2 ג'יגה זיכרון ו160 ג'יגה HD) ונראהלי אחלה.. אבל יש לי כמה שאלות 1. האם לדעתכם התוכנה אדובי פרימייר (תוכנת עריכה) תעבוד לי על המחשב הזה? בעיקרון אני לא עובד באופן קבוע עם התוכנה הזו, אלה רק בפעם בהרבה זמן בישביל פרוייקטים בבית הספר, השימוש העיקרי שלי במחשב הוא גלישה, תוכנות מסרים ושמיעת מוזיקה. 2. רציתי לשאול מה ההבדל בין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N270 1.6GHz לבין הגירסה עם המעבד : Intel Atom N280 1.66GHz ? (אני לא ממש מבין במחשבים וזה) ל

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  13. Started by Yapy,

שלום לכולם, אני צריך להזמין השבוע אולטרה בוק, התלבטות שלי היא בין הUX31A של ASUS לבין XPS 13 של DELL, בשניהם אני מתכוון לגירסה המינימלית (i5 ו128 SSD), המדינה בה אני ירכוש היא ארה"ב, ובגדול המחשב הוא עבור דברים כללים. ההפרש במחיר הוא לא משמעותי (150$ יותר עבור האסוס) כמובן שהאסוס יותר חזק קצת, אבל בכל זאת הדל נראה מרשים יותר. בנוסף אני צריך למצוא אתר מיהמן שבו אפשר להזמין באזור ניורק את האסוס כי פשוט באתר שלהם אין אפשרות הזמנה. נ.ב האחריות של אסוס היא גם בינלאומית?

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  14. שלום לכולם! תוכלו להמליץ לי על מחשב לשימוש משפחתי ולמשחקים חדשים בתקציב בערך 3K (אם אפשרי להרכיב מחשב כזה למשחקים) חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולעבודות גרפיות פשוטות (פוטושופ לא ברמה גבוה) השקט לא כל כך חשוב אבל שלא יהיה טרקטור לא מתוכנן OC המשחקים ישוחקו הרמות על דרישות בינוניות תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 698 צפיות
  15. מעבד: Intel Core i7-720QM, 1.6GHz מסך: 17.3´´ HD TrueLife Multi Touch רזולוציה: 1600x900 זיכרון: 4GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM כרטיס מסך: ATI Radeon HD4650 1GB האם המעבד הוא QUAD CORE? הכרטיס מסך הזה חזק? יש לו HDMI? התקציב שלי בגדול הוא עד 7K אבל בגלל הפיצ'ר של המסך מגע (שווה משהו?) אני מוכן למתוח במעט את התקציב הצעות אחרות בתקציב הנ"ל? תודה מראש לעוזרים, זיו.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לפני כשבוע רכשתי מחשב נייד של חברת DELL מדגם XPS M1530 ובו דיסק קשיח בנפח של 120GB 5400rpm. את המחשב אני אקבל בעוד כשבוע - שבועיים, אבל רציתי לדעת אם אני אוכל להחליף את הדיסק הקשיח שקניתי באחד אחר בעל אותו נפח, אך מהיר יותר (7200rpm)? אם כן איפה עושים זאת? חשוב לציין כי המחשב נקנה בארה"ב. תודה מראש, יגאל

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  17. קיבלתי את ההצעה הבאה למחשב חדש שולחני המתאים לעבודה גרפית: מעבד: Intel i5 לוח אם: MB intel DP55WB WJITESBURG L1156/QP זכרון: 3GB DDR3 1333 דיסק קשיח: HITACHI/Seagate 500GB כונן אופטי: LG DVD-RW SATA כ. מסך: NVIDIA GT220 מארז: איכותי ספק 500w מחיר כולל התקנה אחריות ותמיכה: 3490 כולל מע"מ מה דעתכם על המפרט? ועל המחיר? אשמח לתגובות מהירות

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by TAMIRRR013,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA V ,watch dog,cod black ops 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by GOBLIN17,

כמה לדעתכם זה שווה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה אתרים עם מפרטים מומלצים בעברית אתם מכירים חוץ מזה ומ-פי סי און (www.pcon.co.il) ? תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by balon007,

אני יודע שזה נמוך אבל זה מה שיש לי כרגע... איך המפרט הזה? http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6021

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  22. המפרט הזה: מעבד: 849 ₪ - * מבצע * - Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 לוח אם: 279 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D2V S1150 זכרון: 189 ₪ - * מבצע * - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: 1620 ₪ - * מבצע * - Gigabyte R9 390 8G DDR5 G1 Gaming WindForce2 1025Mhz דיסק קשיח: 439 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III דיסק קשיח: 249 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty כונן אופטי: 85 ₪ - * מבצע * - Samsung DVD-RW X24 SH-224DB/BEBE באנדל (מארז + ספק): 529 ₪ - * מבצע * - Antec VSP-5000 + FSP Hyper 600W 85 Plus BUNDLE קירור אוויר למעבד: 99 ₪ - * מבצע * - Zalman Performa CNPS5X ציוד היקפי: 99 ₪ - * מבצע * - HP Wireless Desktop C6010 …

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט למארז ותכולתו במקסימום 2k. המחשב לא יעבור שדרוגים עתידיים, והוא ינוצל לאינטרנט עבודה משרדית ומעט משחקים והורדות. אודה לכם אם תוכלו למצוא מפרט מתאים במסגרת התקציב מרשת k.s.p . אני חושב בכיוון של amd 3800x2 am2 בקשר לשאר אני צריך עזרה

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט לאנימציה ואני צריך מחשב חזק שידע לעמוד באנימציית תלת מימד ואפקטים. קיבלתי מפרט והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם באם המפרט הוא ידע לעמוד באתגר :-) להלן המפרט: http://ksp.co.il/?uin=16105 תודה רבה דניאל

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. שיריץ ווידוס חלק שיריץ אמיו אם אפשר גם cs 1.6 1 גיגה ראם לפחות מחשב טוב אופיס חלק (חשוב) תודה

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.