ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
המכשיר מיועד לעיצוב בחברה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט מחשב לצורכי הפקה מוזיקה באולפן הביתי האמת לקחתי חלקים חזקים אני חושב. הייתי שמח אם מישהו פה שמבין היה מסתכל על המפרט והוא אומר לי אם המחשב הזה מספיק חזק לצרכים שאני צריך אולי חוץ מהפקת מוזיקה הייתי משחק באיזה משחק אחד התקציב שלי עומד על 10 אלף המפרט יצא במחיר של 9500 אז ככה אם יש איזה חלק שכדי להוריד ולהכניס חלק יותר חזק אשמח אם תמליצו לי כי אני רוצה לבצע קניה לפחות ל5 שנים הקרובות לקח לי הרבה זמן לחסוך את הסכום ומאיזה חנות מומלץ לקנות את המחשב אז ככה זה הפרט ותודה לעוזרים [TABLE=width: 98%] [TR=class: cat_products] [TD=width: 70%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 2%, align: center][/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 13%, align: center]מ…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מישהו יכול לרשום לי בבקשה מפרט של מחשב עם מעבד אינטל + מסך טוב רצוי 22' (אבל גם 20 או 19 טוב). * יתרון למחשב שיהיה שקט. * עכבר ומקלדת אלחוטיים. * המחשב מיועד גם למשחקים אבל לא כבדים כל כך. משחקים לבנות, סגנון סימס. * מספיק כונן קשיח 160gb. תודה גדולה מראש! יואב.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת מוארת לנייד E4300 שאלתי את DELL אמרו לבדוק בחניות בדקתי התקשרתי אין פתרון אז בטח אני צריך להזמין מחול מי שיודע --לתת קישור לחנות בארץ או בחול
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלד…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט לHTPC - השימוש שלו יהיה לסרטים נטו - למרות שבמחשבה לעתיד אני אוכל לחבר אליו NV 8800 או 275 (אם המארז בכלל יתאים). אני מתלבט אם יש טעם להשקיע בהארד דיסק גדול - כי לי במחשב יש גם ככה 1.25 TB (עם 150 גיגה פנויים). חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס רשת N (יש לי DLINK DIR 655). וחשוב לא פחות שהגובה של המארז יהיה 12 ס"מ - במידה ואין ברירה אפשר לחרוג לעד 15 ס"מ. ורוחב של עד 43 ס"מ. אגב , במידה ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה - אני ארצה לשים מתאם לHDMI - השאלה אם הוא יוציא גם סאונד ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המאקסימלי הוא5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש מצב של אותם הביצועים במחיר נמוך יותר, אז כמובן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח מן התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית אך לא באופן קבוע ולא למטרות עסק, אלא למטרות הנאה כך שהמחשב לא אמור להיות מותאם במיוחד לעריכה גרפית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני הולך להשתמש בפוטושופ, אפטר-אפקט, Crysis 2, Call of duty MW2 כשיצא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כ…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה אבל גם שהיה טוב ויחזיק הרבה שנים טובות, המחשב לא נועד למשחקים בעלי גרפיקה בגלל זה זה הכי פחות חשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה הזכרון והמעבד וכמובן גודל המסך שהוא 15.6 אינץ כדי שהיה נוח לעבוד. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מ 200 ש"ח ... אשמח להצעות.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מפרט לגיימינג בינוני בתקציב סביב 2500 ש"ח. לא צריך מסך, יש לי מסך 22" ואני רוצה לשחק ברזולוציה של 1920x1080. לא צריך גם עכבר\מקלדת\רמקולים.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. מבקש המלצה למפרט או דגם עבור שימושים הבאים: יהיו בעיקר משרדיים, צפייה בסרטים, אינטרנט. לא עריכה גרפית או משחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 בעיקר * משקל רצוי? לא כ"כ רלוונטי, יהיה בעיקר נייח בחדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא חושב שצריך * בלוטות? שיהיה, לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, יש עוד מחשב בבית * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול לבוא גם בלי מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרוג רציני הנה המפרט כיום - amd athlon 1800+ epox 8rda+ 512mb geil 9600xt והארדיסק אחד 40 גיגה IDE רק ווינדוס ועוד 200 גיגה סאטה 2 ועוד 80 גיגה IDE... בעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד למשחקים וקידוד קיצר משהו מאוד חזק חשבתי לשדרג לוח אם זכרונות כרטיס מסך ומעבד אני צריך המלצות תקציב כרגע לא מוגדר אבל לא לעבור ת5000 אגב מארז יש לי כבר גדול וטוב רק צריך לשדרג גם ספק כוח אני צריך המלצה לספק כוח חזק תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא מעבד: t2390 1.8 giga herz ו2 ג'יגה ראם.. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך במחשבים ניידים אבל אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 300 שקל בערך משהו שיריץ לי משחקים כי כרגע הכרטיס שלי זה ה965 של אינטל שמובנה על הלוח אם והוא לא כל כך תומך ב3d. אם יש לכם המלצות על כרטיס שיכול להריץ משחקים כמו היטמן בלאד מאני וכאלה על הגדרות סבבה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 10,000 ש"ח שישמש להרצה של משחקים כבדים. דברים שאני לא צריך במפרט: מארז. ספק. מסך מחשב. צורב/כונן CD/DVD. עכבר. מקלדת. כונן דיסקטים. נושא הקירור חשוב כמו כן אין צורך בהרכבה, לגבי המעבד רק של Intel. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא ואני מתכנן להזמין אותו בקרוב. לפני שאני מזמין אותו, רציתי לקבל חוות דעת בנוגע לחלקים מכמה שיותר אנשים ולדעת אם אולי ישתלם לי יותר לקנות במקום אחר.. או להחליף חלקים.. כי גם ככה עברתי את התקציב שלי שאיזה 500 ש"ח בערך ואני אאלץ כנראה להמתין מעט עד שהמחירים ירדו.. 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 925.64 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 447.22 ש"ח 1 MUSHKIN 2048X2 800mhz XP2 cl 4-4-4-12 679.00 ש"ח 1 EVGA 9800GTX 512MB DDR3 - PCX - Retail 1,429.00 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 339.85 ש"ח 1 PIONEER DVR-215SVx20 (SILVER) DUAL LAYER -SATA- BULK 149.00 ש"ח 1 NZXT APOLLO BLACK…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב שיהיה מיועד בעיקר ל HTPC, ושימושים "קלים" - הורדות,אינטרנט וכד'. מצאתי את המפרט הזה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132259§ion=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 כאן במפרטים מומלצים, שנראה לי די מתאים. כמה שאלות ברשותכם - 1. האם מעבד E6300 יהווה שיפור כדאי ? (רק עוד 70 ש"ח בערך) 2. יש לי בבית כרטיס גרפי Radeon X600Pro 256Mb V/D/Vo . האם הוא יתאים ללוח אם שבהמלצה (GIGABYTE GA-73PVM-S2H) ? אם כן,האם הוא יהווה שיפור לכרטיס OB שיש על הלוח ? 3. האם ישנם הערות עדכון אחרות למיניהם ? (ההמלצה מלפני כמה חודשים) 4. עד כמה שהבנתי, אם אני ארצה עוד שנה נניח מעבד הרבה יותר חזק - Quad למשל - ה…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ישנו מחשב של HP, שלאורך כ-5 שנים בערך הפגין אמינות יוצאת דופן. ביום מן הימים המחשב החליט שנמאס לו מתאורת הצג והיא נשרפה בפתאומיות, תוך כדאי שימוש רגיל במחשב. המחשב הראה כל מיני צבעים על המסך, נכבה ונדלק ללא תאורת מסך פנימית. האם התקלה מומלצת לתיקון והאם בכלל שווה לתקן אותו? אישית אני מאוד מרוצה מהמחשב עד כה. *המחשב עצמו תקין ופועל כרגיל, אך צריך להתאמץ בשביל לראות משהו במסך.. נ.ב. אם תוכלו לתת הערכה גסה למחיר התיקון זה יהיה נפלא!!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 1500-2000 לא רוצה לחרוג יותר מדי מ2000. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה בתוכנות הנדסיות כגון:autocad,solid-works,matlab,strap, וכדומה. אין צורך בציוד היקפי,אני צריך רק את הקופסא(לא מסך,לא עכבר ולא מקלדת). שקט לא חשוב לי כלל. אין צורך לשום תכנה שתהיה שם,לא אופיס לא כלום,אני כבר ישיג. אשמח אם תסבירו לי לא רק לגבי מחשב מסויים אלא בכללי מה המפרט שאני זקוק לו,כמה ליבות לדעתכם,זיכרון ראם,מעבד וכו'. אני מחשב את המחשב עם הדרישות המינימליות שיקיים את התנאים שציינתי ויריץ את התכנות שרשמתי חלק וכיף. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב הנ"ל. אותה סטודנטית צריכה את המחשב לשימושים כלליים, אינטרנט וסרטים וכאלה, וגם מאטלב. עכשיו, היא לא מריצה דברים מסובכים מדי, היא יכולה לחכות כמה דקות עד שהמחשב יסיים סימולציה, זה בסדר גמור אם ייקח לו 3 דקות במקום 1, אבל בכל זאת, עדיף מעבד חזק בתחום התקציב, ועדיף 4 ג'יגה זכרון כדי להפעיל עוד דברים בזמן שמטלב רץ תודה! עריכה: הורדתי את המטלב מהנושא של ההודעה כי זה באמת לא החלק החשוב
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
Thermaltake MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS AMD Athlon 6000 Corsair 2G (1G x 2) / 800 CL4 Sagate 1.5TB ST31500341AS FSP 400W BluStorm DVD-RW ASUS 2014 חסרים לי פה : 1) לוח אם, אני מעדיף ג'יגבייט . בינתיים אני לא הולך לשחק משחקים, איזה תמליצו לי? בעיקר אראה סרטים 1080P וטלויזה. 2) קירור למעבד, מעדיף הכי שקט שיש, לא אכפת לי כמה זה כסף!!! 3) כרטיס טלויזיה. אני שמעתי ש COMPRO הם טובים אך אין לי הרבה ידע המפרט שבניתי אך ורק מהידע שלי אם מישהו חושב לשנות אשמח לקבל חוות דעת!!! תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחב נייד, 15". עיקר השימושים הינם משרדיים - דהיינו אינטרנט ואופיס, אך גם שימוש בפוטושופ. אני מחפש מחשב שלא יתקע או יגמגם בהפעלת מספר תכנות בו זמנית. הדרישות שלי הם: מחיר - סביב ה-4000 ש"ח אולי קצת יותר, לא כולל מערכת הפעלה. תאימות לWIN XP PRO מבחינת דרייברים. מעבד חדיש ככל הניתן וזיכרן לא פחות מ-2GB . גודל HD לא ממש קריטי כי מרבית החומר נשמר בשרת מרכזי. חייב לכלול את כל אופציות התקשורת כולל BLUE TOOTH ו- WIFI רצוי עינית IR לסינכרון עם מחשבי כף יד (למרות שבמרבית המחשבים שראיתי - פיצ'ר זה כבר לא קיים). חשוב ביותר - 3 שנים אחריות הכלולים במחיר בגדול -אין לי צורך במערכת הפעלה מותקנת, אך גם מחשב שעליו מותקן WIN VISTA BUSINES עם אפשרות שינמוך לXP בא ב…
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה וייעוץ על דגם מסוים שאפשר לקנות בארץ (אני קונה מתנה לחברה והקנייה חייבת להיות ביום ראשון) בסביבות 3,000 שקל (הארד-דיסק מינימום 80/100 GB, זיכרון לפחות 512MB). מחשב רגיל, לא לדברים כבדים: מוסיקה, צפייה בסרטים וסדרות במחשב (מסך רחב), אינטרנט, פה ושם משחקים קטנים. שיהיה לו זמן סוללה ארוך יחסית, ועם כמה שיותר יציאות USB. שיהיה צורב DVD, וכרטיס אינטרנט אלחוטי ברמה טובה. אני יודע שהדרישות אולי קצת גבוהות בשביל המחיר הזה, אבל אשמח לקבל ייעוץ והכוונה לדגם מסוים. או שאולי אפשר להרכיב מחשב חדש לפי החלקים שאני רוצה? או שזה לא קיים בניידים? תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, כמו שהכותרת אומרת,אני מעוניין לרכוש נייד זול לתקופת הלימודים, משהו בסביבות ה-3 אלף שקל. הכי חשוב שהוא יהיה עם מסך יחסית גדול(מעל 13 אינצ') בתודה מראש חברים!
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד התקציב המקסימלי הוא 6K אבל רק אם זה באמת שווה. רציתי חוות דעת על הVOSTRO ראיתי שיש בו כל מה שצריך + חזק מהיר וזול... האם הוא איכותי כי זה מה שהכי חשוב לי. תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיושן, 1.6 ג'יגה הרץ 512 SDRAM ושאר חלקים ישנים של מחשב מלפני 4 שנים. ברשותי כ.מסך טוב יחסית (עד כמה שאפשר) שקניתי לפני שנה Radeon 9600XT. הטעות שעשיתי אז היא כרטיס מסך חזק למחשב חלש. אני רוצה לשדרג את המחשב, ז"א לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרונות, צורב והארד דיסק. מטרות המחשב הן להתקדם מעט, שמשחקים יעבדו בצורה טובה (לא להשתגע) שאפשר לעבוד עם כמה תוכנות ברקע, בעקרון מחשב ביתי לכל דבר. ציוד הקפי אני לא ממש צריך, יש לי עכבר טוב מקלדת רמקולים מסך וכ.מסך שמספק אותי, אני חוסך בעלויות :-\. ובעקרון אני צריך שרק את החומרה יתקינו לי במעבדה... להתקין XP ושאר הירקות אני יודע. הסתכלתי קצת באינטרנט על חנויות וראיתי לדוגמא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=14…
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-