ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,449 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים יקרים. מבקש המלצה למפרט או דגם עבור שימושים הבאים: יהיו בעיקר משרדיים, צפייה בסרטים, אינטרנט. לא עריכה גרפית או משחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 בעיקר * משקל רצוי? לא כ"כ רלוונטי, יהיה בעיקר נייח בחדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא חושב שצריך * בלוטות? שיהיה, לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה, יש עוד מחשב בבית * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יכול לבוא גם בלי מערכת הפעל…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הזה ? שווה את המחיר ? כעיקרון אני מחפש מחשב חזק למשחקים עד 4,000 ש"ח. לא כולל ציוד נלווה ומסך. יש לי מסך 22' של MAG, ואני מקווה מאוד לשחק בהגדרות הרזולוציה הכי גבוהות. מחשב כזה יחזיק ? מתוך ידיעה שמפורסמת בעיתון סוף השבוע (החנות היא ZED): המחשב שזכה בכל תואר אפשרי המחשב שעובד במהירות דימיונית.. מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-INTEL X58SO-SMACK OVER 2000Mhz-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB/DDR3-לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC10600-DDR3-1333MHZ-SAMSUNG -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 9500GT/1024MB/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-750GB SATA II 32MB-נפח איחסון ענק. …
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
* עובד מהבית * בונה אתרים בוורדפרס * מתעסק בפוטושופ קצת * פותח הרבה חלונות בו זמנית * לא משחק משחקי מחשב/גיימינג * אולי בעתיד אפתח עיצובים בפוטושופ איזה מחשב נייד לצרכיי יהיו הכי מתאימים? מגבלת תקציב: 7200
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות מחשב נייד נורמלי המחשב ישמש ללימודים אינטרנט ודברים כאלה המחשב צריך להיות נורמלי כך שיעבוד למשך שלוש שנים בערך אשמח להמלצות - הסברים על המעבדים כי אני לא מכיר את שוק המעבדים מה עדיף מול מה תודה
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש דבר כזה? אין צורך במסך כמובן, ואם זה יחסוך אז אפשר להסתדר גם בלי הארד דיסק אבל עדיף עם. השימושים הם צפייה בסרטים וסדרות, גם ב HD. אם יש לי מחשב מלפני שש שנים בערך, החלקים שלו יוכלו לעזור? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא מעבד: t2390 1.8 giga herz ו2 ג'יגה ראם.. אני לא יודע בדיוק איך זה הולך במחשבים ניידים אבל אני רוצה המלצה לכרטיס מסך עד 300 שקל בערך משהו שיריץ לי משחקים כי כרגע הכרטיס שלי זה ה965 של אינטל שמובנה על הלוח אם והוא לא כל כך תומך ב3d. אם יש לכם המלצות על כרטיס שיכול להריץ משחקים כמו היטמן בלאד מאני וכאלה על הגדרות סבבה. תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אני מעוניינת שתרכיבו לי מפרט ב1500 ש"ח מחנות מהמרכז. שיתאים לויסטה,למשחקים ועם אפשרות לשדרוג בעתיד.
-
- 13 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה על כל המאמץ והעזרה שאתם נותנים לאנשים קניתי לאחרונה כונן קשיח חדש של טרה וכשחיברתי התחלתי לחוש ירידה משמעותית בביצועים במשחקים ודברים אחרים הדורשים הרבה מהכרטיס מסך זה גרם לי להאמין שהספק כוח שלי לא מצליח לספק מספיק כוח לכל הכוננים ולמעבד של הכרטיס מסך מה שבסך הכל נראה לי הגיוני מכיוון שבטפשותי בניתי את המחשב במקור עם ספק של רק 500W (למרות שתכננתי להוסיף כונן) הכונן החדש הוא 1 טרה של WD פנימי. (sata כמובן) וזה מתווסף למפרט: לוח: intel Whitesburg dp55wb ddr3-1333 זכרון: DDR3-1333 2GB כפול 2 כלומר 4GB כרטיס מסך: nvidia 9600GT 1GB DDR2 כונן נוכחי (שאליו יתווסף הטרה החדש): samsung 500GB sata צורב פנימי.. ובנוסף גם כונן חיצוני של טרה .. iomega שמתחבר מהחיבור …
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי בתקציב של בעארך 7-7.5 אלף שקל מה אתם אומרים על זה CPU: AMD Athlon64 3200+ 939 Venice 90nm Motherboard: DFI LanParty nForce 4 Ultra-D Memory: Mushkin RedLine 2x512MB DDR 500Mhz Video Card: X900XT/Pro 512MB DDR3 256-bit Hard Disk: WesternDigital 120GB SATA II Case: Antec Super LanBoy Aluminium Case Power Supply: OCZ MosStream 520W CPU Cooler: XP-120 + 120mm Fan אם יש לכם שינויים שכדאיים תפרטו... נ.ב אני יודע שהכרטיס מסך עוד לא יצא...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 1500-2000 לא רוצה לחרוג יותר מדי מ2000. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה בתוכנות הנדסיות כגון:autocad,solid-works,matlab,strap, וכדומה. אין צורך בציוד היקפי,אני צריך רק את הקופסא(לא מסך,לא עכבר ולא מקלדת). שקט לא חשוב לי כלל. אין צורך לשום תכנה שתהיה שם,לא אופיס לא כלום,אני כבר ישיג. אשמח אם תסבירו לי לא רק לגבי מחשב מסויים אלא בכללי מה המפרט שאני זקוק לו,כמה ליבות לדעתכם,זיכרון ראם,מעבד וכו'. אני מחשב את המחשב עם הדרישות המינימליות שיקיים את התנאים שציינתי ויריץ את התכנות שרשמתי חלק וכיף. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב נייח גיימניג מאילת, אשמח לקבל הצעה למפרט 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K יש אפשרות חריגה קלה של 100-200 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין ה…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, החלטתי לחדש את המשק חשבתי על משהו כזה, השימושים הם די כללים, משחקים (לא קיצוני אבל חשוב), פרמייר וLightroom ופוטושופ וכמובן שימושים שותפים (בינינו עובדים סבבה גם במחשב הישן) מחשבות/ביקורות/המלצות? יש לי בבית 550GTX שכרגע יספק אותי ולכן אני ארכוש סתם איזה כרטיס קיקיוני כדי שאני אוכל להשמיש א המחשב הישן המחשב הישן (q6600/4gb/p5k/antec p150 ) מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1044 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN כמות: 1 - מחיר: ₪63 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪625 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case כמות: 1 - מחיר: ₪352 ספק כוח: Seasonic PSU 520W Activ…
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
Thermaltake MOZART SX + MEDIA LAB VC7001SNS AMD Athlon 6000 Corsair 2G (1G x 2) / 800 CL4 Sagate 1.5TB ST31500341AS FSP 400W BluStorm DVD-RW ASUS 2014 חסרים לי פה : 1) לוח אם, אני מעדיף ג'יגבייט . בינתיים אני לא הולך לשחק משחקים, איזה תמליצו לי? בעיקר אראה סרטים 1080P וטלויזה. 2) קירור למעבד, מעדיף הכי שקט שיש, לא אכפת לי כמה זה כסף!!! 3) כרטיס טלויזיה. אני שמעתי ש COMPRO הם טובים אך אין לי הרבה ידע המפרט שבניתי אך ורק מהידע שלי אם מישהו חושב לשנות אשמח לקבל חוות דעת!!! תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום מחשב סלוני דרישות 1. מה התקציב? 3500-4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? בעיקר צפייה בסרטים באיכות גבוהה 1080p גלישה באינרנט ושמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה( לא חובה) מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט ומארז שחור 7. האם אתם צריכי…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן! אני רוצה לקנות מחשב לשימוש בסיסי של מוזיקה, אינטרנט וסרטים באיכות FullHD שיעבוד חלק. בנוסף אני גם צריך מסך בגודל 22-24" ויש לי לכל זה רק 3000 שקל. זקוק להמלצות תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחב נייד, 15". עיקר השימושים הינם משרדיים - דהיינו אינטרנט ואופיס, אך גם שימוש בפוטושופ. אני מחפש מחשב שלא יתקע או יגמגם בהפעלת מספר תכנות בו זמנית. הדרישות שלי הם: מחיר - סביב ה-4000 ש"ח אולי קצת יותר, לא כולל מערכת הפעלה. תאימות לWIN XP PRO מבחינת דרייברים. מעבד חדיש ככל הניתן וזיכרן לא פחות מ-2GB . גודל HD לא ממש קריטי כי מרבית החומר נשמר בשרת מרכזי. חייב לכלול את כל אופציות התקשורת כולל BLUE TOOTH ו- WIFI רצוי עינית IR לסינכרון עם מחשבי כף יד (למרות שבמרבית המחשבים שראיתי - פיצ'ר זה כבר לא קיים). חשוב ביותר - 3 שנים אחריות הכלולים במחיר בגדול -אין לי צורך במערכת הפעלה מותקנת, אך גם מחשב שעליו מותקן WIN VISTA BUSINES עם אפשרות שינמוך לXP בא ב…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, אופיס, וצפיה בסרטים (FHD). תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
השימושים העיקריים יהיו : עבודות בוורד , שירים , איסיקיו, ואתרי אינטרנט כמו וואלה כייף וטיפו. לא זקוקים ל : צורב , מקלדת + עכבר , רמקולים. חוץ מההוצאה של 1500 שח על המחשב עצמו אנחנו מעונינים להוסיף עוד 800-900 בשביל מסך LCD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיושן, 1.6 ג'יגה הרץ 512 SDRAM ושאר חלקים ישנים של מחשב מלפני 4 שנים. ברשותי כ.מסך טוב יחסית (עד כמה שאפשר) שקניתי לפני שנה Radeon 9600XT. הטעות שעשיתי אז היא כרטיס מסך חזק למחשב חלש. אני רוצה לשדרג את המחשב, ז"א לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרונות, צורב והארד דיסק. מטרות המחשב הן להתקדם מעט, שמשחקים יעבדו בצורה טובה (לא להשתגע) שאפשר לעבוד עם כמה תוכנות ברקע, בעקרון מחשב ביתי לכל דבר. ציוד הקפי אני לא ממש צריך, יש לי עכבר טוב מקלדת רמקולים מסך וכ.מסך שמספק אותי, אני חוסך בעלויות :-\. ובעקרון אני צריך שרק את החומרה יתקינו לי במעבדה... להתקין XP ושאר הירקות אני יודע. הסתכלתי קצת באינטרנט על חנויות וראיתי לדוגמא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=14…
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם אני צריך מפרט בתקציב שרשמתי בכותרת (4-4.5K) שימושים עיקריים: משחקים כמו ניד פור ספיד פיפא לא ממש כבדים... בניית אתרים תכנות בשפת C# ועיצוב גרפי עם פוטושופ (קטלוגים פליירים כרטיסי ביקור שלטים דברים רציניים לא חתימות) אני רוצה מחשב בתקציב שרשמתי אני לא מתכנן OC וללא ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים. נ.ב אם אפשר לשאוף כמה שפחות במחיר תודה!
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים מעבדי אינטל Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כרטיסי מסך Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) מארזים Antec P193 V3 ATX Advanced Super Midi Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח Antec High …
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי השבוע רכשתי bfg 8800gts OC320 מנועה, המיפרט מחשב שלי הוא חדש לגמרי. :e6600 xpe :antec truepower trio 550v 2gb of ram וכו' הרכבתי את הכרטיס מסך , הכל נראה עובד יפה , עד שפוף , המסך שלי נצבע בצבע אחד (אדום, אפור, כחול....( נראה כמו blue screen ,אבלל ללא כיתוב. ואז אני חייב restart עד לפעם הבאה. מה לא עשיתי , התקנתי מחדש את ווינדוס , ניסיתי את כל הדרייברים האפשריים , ועוד מליון ןאחד נסיונות, הדבר קורה בעיקר שאני עוזב את המחשב לשעה ויותר , חוזר ואז רואה את התופעה. שאלתי : האם הספק שלי אמור לעמוד בעומס? אני יכול לדרוש החזר כספי? אני בעצמי צריך לשלוח חזרה לנועה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בן שלוש וחצי שנים ככה, המפרט: AMD 3000 GA-K8NF-9 512 ראם מסך 19 אינצ' כרטיס מסך נוכחי 8400GS השאלה...האם רכישת כרטיס מסך חדש והוספת זיכרון תוכל לסחוב את החומרה בשביל שתוכל להרציץ משחקים חדשים+לעוד שנה ככה בהגדרות סבירות איכשהו, אני משחק בעיקר בתפקידים ואסטרטגיה אז המשחקים שלי לא דורשים בדרכ יותר מדיי משאבים. מה אומרים המומחים שפה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-