ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
Hi everyone, I'm Israeli and currently am in the USA I decided to buy a Laptop for myself, for the University and personal use and I would love to get your advice about which laptop should I buy. these are the features that I want: 1. it doesn't matter the price. 2. 13-14 inch screen 3. fast and reliable computer that would last for many years 4. memory of not less than 200GB 5. I'm not going to do any kind of editing movies or something like that 6. I am going to store music and pictures and small size videos and documents of course. 7. a good fast internet connection ( an internet camera would be nice but not necessery) I would really appreciate your help!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
לפני בערך חודש, אפילו יותר התחלתי להתעניין בקשר למחשב, עכשיו סוף סוף הכול אושר סופית ומחר 99% אני קונה אותו. התקציב כמו שאמרתי הוא 5800 ואחרי שאלות רבות הגעתי למפרט הזה: (גם בעזרתכם..) ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? ?1GB Spectek? x2 CONNECT3D Radeon® X1950XT 256MB GDDR3 DVI-I WD ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ?Liberty ELT400AWT 400W? מחיר סופי: 5750 ש"ח בעיקרון המפרט ממש סופי, ובחודש החארון עקבתי אחרי כל החידושים אתרים והפורומים, אבל בכל זאת אני שואל שוב כי זאת השקעה לא קטנה... למארז אני מוסיף מאוורר, הייתי רוצה להוסיף את אחד מהמאוורים החדשים…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
512MB NVIDIA GeForce G 105M מומלץ? לא מומלץ? יעבדו עליו משחקים כמו ניד פור ספיד?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני עומד לקנות אחד משני דגמים של דל, vostro או inspiron בשני הדגמים הנתונים זהים חוץ מהמעבד Hard Disk- 320GB זיכרון 2GB כרטיס מסך 4500HD המעבד בvostro הוא T6570 ובinspiron הוא T4500 הבנתי שהמעבד בvostro חזק יותר. המחשב הוא לצרכים ביתיים, איזה דגם כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט לחברה שלי שיהיה עד 4500~ שצריך להכיל מסך ואם אפשר גם מפרט ללא מסך( יש לי בבית מסך 15' ישן , אולי הוא יספיק) תודה רבה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אולי שימוש משני ביותר משחקים (לכן לא צריך כרטיס מסך יותר מבינוני מינוס). ראיתי הצעה באייבורי, אבל לא בדקתי אותה לעומק, אם תוכלו להציע לי מה לשנות, להוסיף וכו', אשמח. מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 1066 ניתן לשדרג למעבדי 6400, 6600 ומעבדי E6800/E6700 !! לוח אם אינטל מקורי DG965LTCK LEMONT INTEL או DG965RYCK (לא VIA CHIPSET) שדרוג ללוח MSI/ג'יגבייט רק 45 ש"ח ניתן לרכישה גם עם לוח ASUS 965/975 כרטיס קול 5.1 ( 6 ערוצים)/7.1 (8 ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WesternDigital,MAXTOR,HITACHI) ניתן לשדרג לכל דיסק אחר זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz ניתן להרחבה ולשדרג ל DDRII 800MHZ כונן אופטי צורב SON…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא עריכת סרטים, אנימציות, פוטושופ, פריהנד וכו' וכמובן למשחקים אחי מת על משחקי אסטרטגיה כבדים מה שחשוב שיהיה כ. מסך טוב...ומחשב שייסבול את התוכנות ומשחקים שלו המוכר הלכתי לחנות להתייעץ והוא הרכיב לי שניה מחשבים הייתי רוצה לדעת מה דעתכם Club3D Nvidia GeForce 6600GT 128MB PCI-E Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk TAGAN EasyCon TG480-U15 480Watt Active PFC Thermaltake BigTyphoon Cpu Cooler CL-P0114 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB 800MHz HT w/ EM64T 630 Box ASUS P5LD2 Deluxe Intel 945 chipset GeIL 1GB (2x512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Dual Channel …
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד בן 6 בערך (בשנים של בני אדם: 94) המחשב הנייד מצוייד במעבד פנטיום 3 במהירות 850MHz וכרטיס מסך ששיך לתקופה שבו נקנה המחשב חח.. עכשיו הוא עם 256MB זיכרון, כמובן שDDR1 האם שווה לשדרג ל 1GB זיכרון או שהשיפור שאני אקבל הוא זניח? -השימוש במחשב הנייד הוא לצורך word אינטרנט קצת שיחות ועבודה של מספר דברים במקביל, אינטרנט+word+מוזיקה... מה שהכי מציק במחשב הנייד הוא שאפילו לפעמים דפי אינטרנט נפתחים לאט מאוד ופתיחת תיקיות יכולה לקחת 5 שניות.. בנוסף ניסיתי להתקין לינוקס (Ubuntu) והמחשב נתקע באמצע ההתקנה (נראה בעיה של זיכרון מועט)
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שיהיה עד 2.5k, אם צריך מוכן לחרוג קצת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע עד ל 3k (שוב, עדיף שלא...) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים(אני סטודנט), ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, androaid studio וכו'... שימוש תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא קריטי…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שיהיה טוב ומהיר... גלישה באינטרנט ולכמה תוכנות ועבודה משרדית שיהיה משהו כמו 80GB תודה לעוזרים ,אופיר.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איך זה יכול להיות? אם אשים סטיק של 32 לא ייסחב? אפילו אם יש רק סלוט אחד....מה הבעיה? צ'יפסט?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מנסה לבנות בימים אלו מפרט מחשב לאחי המחשב אמור לשמש למשחקים תוכנות סרטים וכמרכז המדיה (יחובר למערכת קולנע ולמסך הטלוויזיה LCD ) מארז + ספק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10866&catid=666 640 ש"ח זכרון : 1GB TwinMOS 630 ש"ח דיסקים קשיחים: Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 460 ש"ח צורבים: NEC 3550A DVD±RW x16, DL x8 Black 190 ש"ח סה"כ 1920 ש"ח מה שמשאיר 3080 ש"ח למעבד לוח אם כרטיס ומסך אשמח לקבל המלצות לרכיבים החסרים לשיפורים ברכיבים שכבר נבחרו יש אפשרות לחריגה של 500 שקלים נוספים כרטיס המסך צריך להיות עם יציאות על מנת לחבר גם למוניטר המחשב וגם למסך הטלוויזיה לוח האם צריך להיות עם יציאות …
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ככה לא מתוכנן OC לא צריך ציוד היקפי! רק מחשב בלי מסך!! מחשב מיועד למשחקים כבדים+פיתוח+כצת פוטושופ צריך להיות מחשב חזק מחשב שקט במיוחד ושלא יתחמם! תודה רבה מאור זמיר
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בלי ציוד היקפי דרישות: מקביליות (המון דברים ירוצו במקביל, המון טאבים פתוחים + אופיס + דברים של העבודה), מהירות,אמינות, בעתיד עבודה עם עריכת וידאו. הכי חשוב: מהירות! אם אפשרי, שיהיה שקט ושלא יצבור המון אבק (אם דרישה כזו אפשרית). מעבד אינטל של כרטיס מסך מתאים למשחקים מודרניים ועריכת וידאו (לא משהו מטורף) חשוב שתהיה יציאת hdmi מודם פקס פנימי צורב שאלה נוספת: אם אחבר שני HD, הראשון SSD למע' ההפעלה והשני פשוט 1TB של WD 7200RPM, האם הדבר ישפיע בצורה חיובית על המהירות? אם כן, אשמח לכלול זאת. אם המהירות תלויה הHD האיטי ביותר, אז פשוט HD של 2 TB של WD 7200 RPM. או אולי יותר מ 7200 RPM אם הדבר כה משמעותי. תודה רבה לעוזרים! אני מעוניין לרכוש את המחשב בימים הקרובים! ת…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה עצות טובות מאנשים חכמים כאן ובמקומות נוספים, ואחרי שכבר קניתי מסך T220P (זול בטירוף לתמורה) וראיתי שאפילו הנטבוק החלשלוש שלי מסוגל לשנע עליו את כל 1920x1200 הפיקסלים ולגלוש בצורה משביעת רצון (חיברתי ביניהם עם ה-D-Sub), החלטתי להצטמצם למפרט שפוי, בלי שום גחמות ל-OC מיותר, אבל כן עם השקעה ברכיבים שיאפשרו לי לשדרג בעתיד בלי להיפטר מהכל (נניח וארצה להתפנק פעם במשחקים, אחליף מקס' לוח/מעבד/זכרון ואקנה כ"מ). אני מצרף תמונה מ-KSP למפרט של 1970 ש"ח - אנא התייחסותכם המוערכת - רוב תודות! הערות: המעבד בכוונה הכי חלש (נראה לי מספיק, מקס' אשדרג בעתיד בלי כאב לב), הלוח הוא מינימלי שכולל DVI (חשוב לי לאיכות תצוגה), ומכיוון שאולי גם אחליף לוח בעתיד, לא רוצה להשקיע ביות…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לדעתכם על ההצעה שקיבלתי במפרט הנ"ל מחנות בעיר שאני מתגורר,(לא KSP או אייבורי) לוח אם גיגהבייט דגם GA-H67MA-USB3-B3 מעבד CORE I5 2400+fan זיכרון KINGSTON 4 GIGA DDR 1600 MHZ HARD DISK 500 GB 16MB 7200 RPM צורב DVD סמסונג ספק COOLMAX 600W + מארז COOLERMASTER כל זה ב 2780 ש"ח אשמח לחוות דעתכם !!!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מפרט למחשב משרדי אופיס, מייל, תמונות וזהו. יש לי כבר ממחשב ישן יותר הרדדיסק 160 גיגה 7200 של סיגייט מארז גנ'רי סביר וספק חדש יחסית 300 של FSP. עיקר השימוש הוא שוב תוכנות די בסיסיות שלא מנצלות ריבוי מעבדים או גרפיקה ולכן לא הלכתי על AMD 455 לדעתכם לכמה שנים יספיק מפרט כזה ואיזה שדרוג תציעו. מעבד-385 ש"ח pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם-290 ש"ח H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרון- 130 ש"ח 1x4GB Transcend גוף קירור- 70 ש"ח Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 סה"כ: 875 חברה דגש ירושלים- זמן דלק כסף משלוח שירות וכאבי ראש עדיף להשאיר בעיר אחת. חוץ מזה לא אכפת לי להשקיע עוד טיפה על ביצועים עדיפים הרעיון הוא…
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברה מצורף מפרט למחשב תקציבי מאוד (כ-4,700 ש"ח קומפלט) עם אפשרויות שידרוג עתידיות. לוח עם כרטיס מסך מובנה לשלב זה. המחשב מיועד למשחקים קלים (2 בנות בגיל 9-10), אינטרנט ואופיס,בלבד . אני מתלבט לגבי לוח האם . יש מספר אפשרויות מה המומלץ לדעתכם??? intel INTEL SORENTO BLKD945GNTL ב-620 ש"ח asus: P5LD2-VM -ב-675 ש"ח Foxconn 945G7MA-8EKRS2 ב-660 ש"ח או הגיגה בייט המופיע במפרט (הוא גם הזול ביותר) כמו כן תקציב כולל גם רמקולים 2.1 וראוטר רגיל. אשמח להמלצות!!! …
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
(מחיר מקסימלי!!!!) כולל מסך ושאר הציוד ההיקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים סבירים+). אני רוצה מחשב שיהיה מהיר ושקט,עם מסך איכותי(לפחות 19 אינץ',HD עדיף). מארז איכותי עם מערכות קירור(עדיף). בעיקר למשחקים וסרטים. שיתמוך בהתקנה של VISTA. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות מחשב נייד וכרגע אני די נעול על דל מסיבה מסוימת ומתלבט בין מספר דגמים ראיתי את אפשרות ההרכבה המעולה באתר שלהם הבעיה שזה לוקח זמן וכנראה שאני יצטרך לבחור ישר מהמדף (מקווה לקניה בארה"ב) ראיתי בבסט בי מחשב מסדרת xps 16 עם הכרטיס המדובר ואף פעם לא שמעתי עליו אשמח לקצת פרטים והמלצות ATI Mobility RADEON M86XT graphics http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9175439&type=product&id=1218045569785 בין היתר אני מתלבט בין vps 13 ו- studio 1537
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים שיהיה שקט לא צריך OC לא כולל מסך ואני צריך גם המלצה לכרטיס טלוויזיה טוב שיתחבר לממיר של הוט... הציעו לי בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה את המפרט הבא, מה דעתכם עליו? אני כבר אכניס את המפרט...עכשיו גיליתי שאני לא יכול לתת קישור לתמונה שנמצאת בנענע.... מארז: Midi tower es-8205 aluminum silver no psu ---- 218 קירור מעבד: Zalman cnps7000 alcu pcu fan --- 170 מעבד: Intel core due 2.13, 2 m, 1066 MHz, lga775 #e6400 --- 1431 צורב דיוידי: Asus dvd-rw 1608p2 white 16X8X16, 40X32X40 --- 230 דיסק קשיח: ווסטרן דיגיטל 250 GB 16M --- 444 זיכרון: DDR2 800 Mhz kingstone pc6400 1024 lc5 --- 544 לוח אם: GIGABYTE GA-965P DS3 INTEL965P --- 798 ספק כוח: Enermax 500V--- 6…
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אני כניראה טס לגרמניה לתקופה ארוכה, וכניראה שאני ירכוש מחשב נייד בשביל לשמור על קשר עם הארץ. אני צריך שהמחשב יריץ תוכנות בסיסיות, ואינטרנט,אופיס, ופוטושופ. יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים בסגנון dragon age,SC2. מבחינת משקל שלא ישקול יותר מ3 קילו, ומסך 14 אינצ' ~, זמן סוללה 4 שעות עדיף ליותר. יש חייה כזאת?האם בגרמניה המחירים זולים יותר מאשר בארץ?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עיבוד מוזיקה, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: Cubase/Ableton/VST Plugins (שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים מסך ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-