עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה התקציב המקסימלי? 2500 שקל. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקים וכונן קשיח. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא צריך סופר שקט, אבל גם לא טרקטור. נגיד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP.

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  2. שלום לכולם ! אשמח לקבל ממכם מפרט + לינקים לחנות כבר לרכישה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD חובה, מוזיקה ואינטרנט בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: …

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Avivo,

בסוף ספטמבר אני נוסע לסין, ולפי מה שהבנתי מכשירי חשמל שם ממש זולים- מה גם שלנבו זה יצרן סיני, מה שמתבקש שהמחיר יהיה זול יותר. הדרישות שלי פשוטות- סוללה ארוכה (אני לומד ונמצא גם בבסיס, מה שאומר נסיעות וכו') dvd פנימי יכולת גרפית בסיסית (אם זה מריץ וורקראפט 3 אני מסודר...) ומשקל הכי קל שאפשר ראיתי בת'רד אחר המלצה על הדל m1330 מה אתם אומרים עליו? ומה אני צריך לבדוק שם לפני שאני קונה את המחשב? (במילים אחרות איך אני בודק שלא מוכרים לי שם איזה זיוף) ואולי בכלל עדיף לי לקנות בארץ?! מצטער על כל השאלות- ותודה מראש למי שיעזור!

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600-2200שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שיהיה פחות מ2000שח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200שח זה עם לחרוג (בגלל זה נקרא מקסימאלי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך מקלדת מיני אלחוטית שנוחה לסלון. (אבל זה לא קריטי) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - מאוד חשוב שיהיה שקט, זה לסלון. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by Ariel Zeevi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל-בינוני, אופיס, סרטים, גלישה ועבודה באינטרנט, לימודים בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל-בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינו…

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  6. שלום לכם. לכל בוני המפרטים הנחמדים שלום רב, **בכדי למנוע מכם עוגמת נפש, אשמח אם תקראו את כל ההקדמה שלי כדי שלא תבנו מפרטים לחינם, תודה! ** לפני זמן לא רב, פתחתי פה דיון עם בקשה למפרט מחשב עד 3000 שח עם מסך דק. דשנו בנושא רבות, והדיון הגיע ל7 עמודים (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=142099.0). עכשיו, כשהגשתי את הצעת המחשב הזו לאחותי שרצתה את המחשב, הופתעתי לגלות שדיברנו על תקציב של 1000 דולר, ולא ידעתי (אני מייחס 1000 דולר ל4500 ¤). החלטתי עכשיו לפתוח דיון חדש עם הבקשה למפרט. על מסך כבר הלכנו, LG1750SQ שעולה 1500 שקל, מה שמשאיר אותנו עם 3000¤ ביד. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 ¤, רצוי לא להגיע אליו ולנצל את …

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Started by beni125,

אני צריך רכיבים למחשב ואני לא צריך מסך מקלדת ומארז כי אותם אני יקנה כנראה בארץ אני מאמין שאני יקנה מnewegg ואני חושב לשלב את הכרטיס מסך של 8800gts חשבתי על הכרטיס של הevga כי הוא בא אם משחק אבל עם עדיף משהו אחר אז תרשמו תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by ksn1981,

שלום לכולם, עשיתי קצת חיפושים בפורום ומשום מה תמיד מדברים על פי.סי.גרף בחולון.. מישהו מכיר מקום בחיפה/בנתניה/בחדרה ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CZBOX- BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪330 לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪302 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600AAJS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪230 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪138 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪233 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W HE PSU אחריות: מחיר: ₪434 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות מחיר: ₪0 מחיר סופי: ₪1667 ושאלה, המעבד מגיע עם מאוורר או שאני צריך להוסיף?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by OR007,

אהלן, מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר. אולי סרטים וכו' מידי פעם... * גודל המסך? לא קריטי, אפשרי 15.4/6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נייט. בתודה מראש !

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by ariston10,

מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב: 4000 ש"ח , לא מתאפשרת חריגה כלל. מתי מתוכננת רכישת המחשב? במיידי , אם שווה להמתין לסדרה החדשה של כרטיסי המסך לאוגוסט-ספטמבר מוכן להמתין. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תוכנות עריכת וידאו וגרפיקה - Photoshop After Effect Primire Pro . האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) בעקרון לא , אם הקירור יאפשר זאת , אז אולי מעט, כל עוד זה לא יפגע משמעותית בחיי הרכיבים האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  12. שלום שוב. אני מתנצל על זה שאני פותח נושא חדש, אבל אני מקווה שתסלחו לי כי אני רוצה לקנות את המחשב כבר היום, וזו הוצאה כספית לא קטנה מצידי. אז זה חשוב לי מספיק כדי להיות קצת נאג'ס. שוב סליחה. אני רוצה חוו"ד לגבי המפרט הבא, בהנחה שהוא בול בתקציב שלי ושאני לא מתכנן לשדרג אותו בשנתיים הקרובות (ושאז יכול להיות שאני כבר אקנה חדש). בעיקר תגידו אם יש איזה חלק בעייתי, שיוצר צוואר בקבוק, או שאני יכול לשדרג למשהו טוב משמעותית ובזול. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-Z68XP-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪780 מא…

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  13. Started by ranyr,

אני רוצה לקנות מחשב ללימודים חשבתי על המפרט שיש באתר "מחשב משרדי חזק" עם ציוד היקפי מעולה http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=134912&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 רציתי לדעת מה רמת הרעש שהוא פולט? האם לוח האם INTEL DH61WW הוא גם חלופה טובה ללוח שמוצע במפרט? למה צריך קירור למעבד? הוא לא מגיע עם קירור מובנה עליו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  14. שלום לכולם, ברשותי מחשב LENOVO G550 עם INTEL CORE 2 DOU T6400 (אם אני זוכר נכון). לאחר ששמתי לב שהמחשב מבצע REBOOT באופן עקבי אחרי שאני מפעיל את INTERNET EXPLORER החלטתי לבדוק את העניין. ההימור הראשוני היה שזה באג באקספלורר אבל חיפוש מהיר ב GOOGLE לא הצביע על קיומו של באג כזה. ההימור הבא היה בעיית התחממות אז התכבדתי והורדתי את HWMonitor ולהפתעתי הרבה גיליתי שהמעבד קופץ לטמפרטורה מדאיגה של 75 מעלות בזמן גלישה באינטרנט ומגיע עד 88 מעלות אם משלבים את זה עם קצת סקייפ ומסנג'ר. יש לציין שאני דואג לפתוח את המחשב כל חודשיים בערך כדי להוציא את האבק שהצטבר במאוורר ובצלעות הקירור. נשאלת השאלה: 1. למה הוא מתנהג אליי ככה? 2. האם מישהו חווה בעיה דומה עם מחשבים מהסדרה הזאת? 3…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  15. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים HD (בחיבור מסך חיצוני) , מחשב חזק שירוץ חלק עם הרבה משימות במקביל (פיתוח ב intellij,eclipse), * משקל: בין 1.5 ק"ג עד לאיזור ה-2.5 גג * גודל המסך? באיזור ה-15.6-14 * רזולוציית המסך? פחות קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שיספק לי לפחות 3 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?יציאת HDMI חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB DISC לפחות * רצוי שיהיה לפחות שנה אחריות * מעדיף שיגיע עם windows7, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מתעניין בדגמים של ASUS מעדיף בלי מסך מגע אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  16. Started by ReDragon710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 (עדיף שלא). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי כגון אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקי קלפים וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי כרגע את הדגם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  17. שלום לכולם למישהו מהמשפחה יש בקרוב יום הולדת והמשפחה ביקשה ממני להרכיב מחשב ומכיוון שכבר הרבה זמן לא התעסקתי בחומרה ואני ממש לא מעודכן אשמח לכל עזרה. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?תקציב עד 5k , לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים (בינוניים עם אופציה לכבדים) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.מסך 22", מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צריך הכל 5. …

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. הזמנתי את המחשב הזה למשחקים + סרטים. לאחר ויכוחים הצלחתי להשיג אותו ב 4400 ש"ח. הרכבתי ב IQPC אבל לא קניתי משם. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX - זמין במלאי ¤908 לוח אם: ASUS P5QL PRO ¤582 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220 2ms DVI WIDE ¤1000 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤957 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤296 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130 זיכרון: GEIL DDR2 800 MGH 4 G צלעות קירור אלומיניום ¤380 מארז: THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ¤337 מקלדת: MICROSOFT COMFORT CURVE 2000 : B2L-00007 ¤95 רמקולים ואוזניות: GENIUS SP-Q-06 ¤46 ספק כוח: H…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by urich,

מפרט למחשב משרדי אופיס, מייל, תמונות וזהו. יש לי כבר ממחשב ישן יותר הרדדיסק 160 גיגה 7200 של סיגייט מארז גנ'רי סביר וספק חדש יחסית 300 של FSP. עיקר השימוש הוא שוב תוכנות די בסיסיות שלא מנצלות ריבוי מעבדים או גרפיקה ולכן לא הלכתי על AMD 455 לדעתכם לכמה שנים יספיק מפרט כזה ואיזה שדרוג תציעו. מעבד-385 ש"ח pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם-290 ש"ח H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA‎ זכרון- 130 ש"ח 1x4GB Transcend‎ גוף קירור- 70 ש"ח Arctic Alpine 11 Pro Rev.2‎ סה"כ: 875 חברה דגש ירושלים- זמן דלק כסף משלוח שירות וכאבי ראש עדיף להשאיר בעיר אחת. חוץ מזה לא אכפת לי להשקיע עוד טיפה על ביצועים עדיפים הרעיון הוא…

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  20. אחים שלי אני צריך המלצה ללוח אם טוב , מעבד חזק של INTEL , זכרונות וכרטיס מסך כל שאר הציוד זה לא בעיה פשוט אני מאוד מתלבט בסוג הלוח אם והמעבד בעתיד אני ירצה לעשות OC אז תעזרו לי. מחכה לתגובות תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by gilxd931,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. חריגה של גג גג 100-200 ועדיף שלא. מעדיף סביבות 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר עבוד משרדית- תכנות. רוצה שיריץ גם משחקים, לא צריך כרטיס מסך מפלצת אבל משהו מספיק טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יודע 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by idanmal,

אז חברים בכמה אוכל למכור את הלוח שלי Gigabyte Z77X-D3H ?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  23. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות, אינטרנט , גיימינג קל (leage of legends) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 15.6 אבל לא פחות מ 13 * רזולוציית המסך? אשמח להצעות ,סביר להניח שלא כדאי לי 1920x1024 בתקציב הזה? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? רצוי קל ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) -אני מניח ש SSD לא נכנס…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  24. תקשיבו כרגע יש לי מחשב די חלש שאני רוצה טיפה לשפר אותו . מעבד E2140 לוח אם P5VD2-MX תקשיבו החלטתי שאני חייב לשפר את המחשב הזה . מכיוון שבעזרת ה' אני אמור לקבל מתנה Q6600 והלוח שלי לא תומך בו אני צריך עכשיו גם לוח חדש + קירור למעבד [צפוי OC קטן נגיד לאיזור ה2.6-2.8] אני לא רוצה יותר כי זה המחשב האחרון שאני הולך לקנות בחיים עוד מעט צבא וזה ואחרי זה כבר לא יהיה זמן ואני רוצה מחשב שישאר לי לתמיד . הקירור הוא כנראה Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO שאני יכול להזמין אותו כולל הכל ב120 מאייבורי . מה שנשאר זה הלוח . עכשיו אני רוצה שתתנו לי המלצה ללוח טוב שיתאים לי גם לOC שרציתי . כמובן שיתאים גם למערכת שלי שכוללת גם 8600GT .. בקיצור תנו לי המלצות בכמה שפחות מחיר . תודה .

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by tomeryh,

לדוגמא: מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IP-95 s775, VIA P4M890, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 533 1GB דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7170A DVD±RW x18, DL x8 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים MidiTower ATX 321 500W White, Side Window מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים, אוזניות ומיקרופונים 400 W מסכים None מחיר 1495 ¤ ניראה לי מערכת מצויינת למחשב שמיועד להכל חוץ ממשחקים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות

דיונים חדשים בפורומים