עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עיינתי במפרטים המומלצים באתם שנראה לי קצת לא מעוגכנים והחלטתי לעשות כמה שינויים ולשאול אותכם: http://hwzone.co.il/specslist/view/30/ המחשב מיועד לסלון חשוב שקט והתקציב הוא של 2500 ש"ח לא יותר. 1. מעבד - AMD DUAL CORE 4400 שאלה: אולי עדיף BE2350 הוא 45נ"מ אבל איטי יותר ב 200מ"ה? 2.כונן קשיח - 500KS של WD 3. מארז - COMPUCASE 7328 Black+Silver הספק כוח שמגיע איתו הוא :HEC 250W SRT שאלה: האם זה מספיק למערכת שכזאת? אני יודע שספקי HEC הם נותנים הפסקים אמיתיים אבל בכל זאת זה רק 250. 4. צורב NEC OR SAMUSNG SATA 5. לוח אם - ASUS M2A-VM HDMI המגיע עם כ.מסך X1250 ו HDM VGA ן DVI שאלה: למה אתם ממליצים לקנות עוד כרטיס מסך מה ה X1250 לא מספיק חזק? כתוב שהוא מריץ 1080P חלק ? 6. 2 גיגה…

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  2. שלום, אני מתכנן שדרוג של המחשב שיש לי כרגע. דיסקים קשיחים, צורב וכרטיס קול כבר יש לי מהמחשב הקודם. אני חושב לשמור גם על המארז (זה מה שיש לי היום). השבוע קניתי (כי היה במבצע מטורף) כרטיס מסך VisionTek Radeon 1950 Pro 256MB ואת הזכרון הזה. אני לא בטוח אם אני רוצה AMD או אינטל - אין לי העדפה מיוחדת לאף אחד מהם. אני יודע שלאינטל יש היום מעבדים עם 4 מגה cache ול-AMD לא, אני לא בטוח כמה זה אמור לשנות לי... אשמח אם תעזרו לי להחליט. אני חושב שליבה מרובעת זה קצת מיותר (אלא אם תסבירו לי למה אני טועה). בפעם האחרונה שקניתי מחשב, אינטל היו יקרים ב-50% עם ביצועים זהים או גבוהים בצורה זניחה יחסית. אם זה עדיין המצב, אני אעדיף AMD. בלוח אם אין לי צרכים מיוחדים. כרטיס קול כבר יש לי (x-fi x…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  3. שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב, שיעודיו השונים: משחקים, פוטושופ, matlab, סרטים, אינטרנט ועבודה משרדית. (ללא מסך). מס' דרישות קטן שיהווה עוגן בכל מפרט: 4GB של זיכרון, כרטיס מסך 8800GT, כונן קשיח של לפחות 250GB. שאר הדברים פתוחים להצעותיכם (אשמח גם להצעה לגבי חברות לזיכרון ולכרטיס מסך אם זה משנה). אין צורך במארז מהודר או מרשים חיצונית, החשיבות כאן היא באמינות, פרקטיות, איוורור ושקט. לגבי המעבד, אין צורך בסופר מעבד - אשמח לקבל הצעה לתמורה הטובה ביותר למחיר בעניין המעבד ולוח האם. ונא לא לחרוג מהתקציב - אלא אם זה ממש אבסורד לוותר על משהו הרבה יותר טוב תמורת תוספת של עד 200 שקלים. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  4. שלום אנשים, אני אשמח לקבל הצעות למפרט שיסחוב משחקים עד כמה שאפשר ב 2000 ש"ח. אני לא צריך מסך (יש) אני לא צריך כרטיס מסך - קניתי X1950PRO לפני חודש וחצי אפילו ספק אני לא צריך - יש לי HEC 450W בן חודש וחצי וגם ללא ציוד הקיפי. מה ארצה: מעבד כמה שאפשר חזק (לא משנה AMD או אינטל). זכרון 2 GB. לוח אם נורמאלי (של Gigabyte ?) דיסק קשיח (לא צריך יותר מ 250 GB). מארז שיחזיק את הכל. אני לא מתכנן OC תודה מראש

• 10 תגובות
    • 665 צפיות
  5. שלום לכולם, צריך ביקורת לגבי מפרט שבניתי ואני מתכנן לקנות היום/מחר (לאחר שאני יקבל את האישור שלכם ), יש לי עכבר ומקלדת טובים ומסך DELL 2007FP. אני יודע שאני יכול להוזיל באיזה 200 שקל במידה ואני מפצל קניה אבל אין לי ממש סבלנות לזה אז הצעות אני אשמח עם יהיו מחנות אחת(אני גר במרכז אז לא לחוץ על IQPC), השימושים הם משחקים,עריכת וידאו וקצת עיבוד תמונה וכמובן כל הדברים השוטפים שעושים עם מחשבים. אני מניח שאני יעשה OC אבל קצת יותר מאוחר והמפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1429 לוח אם: ASUS P5K ¤694 כרטיס מסך: PALIT Geforce 8800GT 512MB GDDR3 DUAL DVI Retail SONIC OC ¤1452 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤438 צורב DVD: LITEO…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  6. היי, הנייד הוא R50E דגם U2G 1834, מעבד פנטיום M 1.70 centrino עם 500MB זכרון וכרטיס מסך intel extreme graphics 2 for mobile. אולי לא התקנתי כמו שצריך? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מבקש הצעה למפרט השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- אינטרנט, מסנג'ר, אופיס. אולי פה ושם אימיול, תוכנית שהורדתי מהרשת, מוזיקה, תמונות וכו', אבל לא הרבה מעבר. בנוסף אני צריך גם צורב DVD, אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכו' אבל גם בבית- שם הוא לא אלחוטי. המשקל והסוללהה פחות קריטיים לי, אחריות רצוי שלוש שנים. מבחינת מערכת הפעלה אני מעדיף את הוויסטה הום פרימיום, אבל אם זה בא על חשבון שימוש סביר, נוחות מינימלית ומחיר אז לא אלחם על זה. כמובן שרצוי משהו שיחזיק שנתיים-שלוש לפחות- אני חייל לא עשיר במיוחד (: ראיתי פה המלצה על VOSTRO 1500 של DELL (http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&zap=1), נראה לי נחמד אבל הייתי שמח לראות עוד דגם-שניים (מה גם שהאחרי…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by jeyjey,

המחשב שלי כבר לא סוחב אז החלטתי להשתדרג במעבד, לוח אם, זכרון וכ. מסך חדשים. אני מבקש מכם המלצות לרכיבים האלה בתקציב של 3000 שקל. (בלי לחרוג בבקשה!)

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by zoyaniv,

אחרי כמה שינויים זה המפרט לשידרוג שהכנתי המעבד הוא זמני עד שיצאו דברים טובים יותר ויהיה יותר כסף ואז אני אקנה אולי Q6600 או מקביל לו מעבד פנטיום E 2180 מחיר 472 שקל לוח גיגהבייט P35-DS3L מחיר 561 שקל קירור למעבד ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו מחיר 125 שקל ספק HEC 400WTRT מחיר 220 שקל כרטיס מסך ספיר אולטימט 1950PRO מחיר 833 שקל סך הכל 2211 שקלים חדשים אשמח לשמוע הערות והארות

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  10. שלום לכולם אני על סף קניית מחשב חדש. המפרט שכרגע אני הולך עליו הוא: מעבד: Q9300 או Q9450 (תלוי אם ארצה להשקיע עוד קצת כסף) כרטיס קול: SB X-Fi Xtreme Gamer כרטיס מסך: 8800GT או 9600GT או 3870 - תלוי בהצעות המחיר שאקבל זיכרון: 2x1gb 800MHZ Kingston בשלב הראשון לא מתוכנן OC, ורוב הסיכויים שאף פעם לא. אולי בעתיד, אם יהיה צורך, אעשה OC קטן בלבד. הבעיה היא שאין לי מושג לגבי השאר: לוח אם, ספק, מארז, האם לקנות את המאוורר שמגיע עם המעבד, או להחליף לאחד אחר, ואולי שכחתי עוד משהו חשוב. אודה לכל מי שיוכל לייעץ בנושא. תוספת (אולי חשוב לספק) - אני מתכנן לקנות 2 HD. אחד גדול - 320GB ואחד קטן (80GB). הסיבה לכך - אני מאמין שזה יאפשר לי להשתמש בקטן לצורך הורדות שותפות שלא יפריעו לעבודה (…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by HumanFly,

אלהן, דרוש המלצה למפרט שישמש ישומי גרפיקה כבדים, רינדור, ואנימציה. כמו כן שיתן גם מענה נחמד למשחקי מחשב. ללא ציוד הקפי. מעוניין לבצע OC עד המקסימום שאפשר בקירור אוויר וביציבות. 4 גי'גה זיכרון כמובן. HD לא חובה... רצוי בהחלט אבל כי לא בא לי לגרור מהמחשב הישן. זה מפרט שחשבתי ללכת עליו, מה דעתכם ? אני לא הכי מרוצה מהזכרונות כי אלו שאני רוצה של GSKILL דיי יקרים בחנות הזו.. מה דעתכם ומה היית משנים ? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz(E8400) 1333MHz/FSB 6MB 45nm - BOX ¤987 לוח אם: ABIT IP35-E ¤468 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 SONIC OC - RETAIL ¤905 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤371 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE B…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by IlanF,

ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  13. Started by any1,

שלוםם אני מעוניין במחשב למשחקים של אינטל יצרתי מפרט אך הוא יותר מידי יקר בשבלי כי אני צריך את שאר הכסף למודניג אני לא יודע איזה ספק כח אני צריך אני צריך צורב שהוא הכי זול ושיעבוד מהר כרטיס מסך [9600] טוב 2G זיכרונות הכי זול כרטיס קשיח הכי זול אבל שיעשה את העבודה שלו 250G צריך מעבד 4 ליבות של INTL ולוח אם סבבה אתם יודעים מה שחסר תוסיפו ותורידו מה שלא צריך אני צריך את המפרט הטוב והזול ביותרר זה המפרט שיצרתי תערכו בו בבקשה את השינוים: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty (G0 Stepping) ש"ח 1200 ניראלי Thermaltake MAX ORB 207 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 460 בערך Transcend 2GB (2x1GB) DD…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מחפש מחשב נייד חזק במיוחד. התקציב שלי הוא עד 10,000 למרות שאני מעדיף משהו לכיוון ה8,000. הסיבה שאני אומר "חזק במיוחד" היא כי השימושים העיקריים שלי בו עומדים להיות עבודה רצינית ביישומים כבדים מאד. (Linux -> VM -> XP\VISTA\WINDOWS 7) ומשם עוד כמה וכמה תוכנות שיעבדו הן ברקע של הלינוקס והן בתוך הVM. אני יודע שזאת עומדת להיות כנראה בקשה בעייתית (בגלל שהשוק משום מה נוטה לכיוון הזה) אבל העדיפות שלי היא למסך 15.4 לא רחב!!! (מתעב רחב..) אני יודע שהשאלה הבאה עומדת להיות "אז למה להשקיע בנייד?, עדיף לך מחשב שולחני", ובכן, אין לי ממש ברירה כי אני נמצא ברוב היום מחוץ לבית. בכל מקרה, לסיכום: תקציב: 8000 עד 10000 (עם עדיפות לכיוון מטה כמו…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. מפרט: פלטפורמה - Dell Inspiron 1520 מעבד - Intel Core2Duo T9300 @ 2.50 GHz זיכרון - 4GB הארד דיסק - 320 GB כרטיס מסך - Nvidia GeForce 8600M GT מסך מבריק ברזולוציה 1680x1050 צורב DVD, מצלמה ומיקרופון מובנים. בטריית 9 תאים. + עותק חוקי ומקורי של Windows Vista Home Premium. + דיסק דרייברים + דיסק Dell Media Center כמה הוא שווה לדעתכם ? לא חדש השתמשו בוא כשנה דעה בבקשה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by ehud101,

שלום, שמתי לב (ואני די בטוח שגם אתם שמתם לב) שפורמט השאלה הבא חוזר על עצמו: אני מחפש מחשב נייד בתקציב של XXX (בדרך כלל נע בין ה3.5-6 אלפים) שיבצע XXX (לרוב מדובר באינטרנט, OFFICE, יוכל להריץ משחקים לא מאד כבדים, WINSOWS, ויקרין סרטים ברמה טובה. לפעמים יש תוספות כמו HTPC, גרפיקה). זכרון בגודל XXX סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן. מדוע שלא תכינו טבלה (שתתעדכן מדי פעם) ובו תתאימו דרישות מהמחשב לסוג חומרה מסויים, תציינו את ההבדלים העיקריים בין סוגי המעבדים, כרטיסי מסך וכו' וכו' (תהיו יצירתיים). תחום החומרה בעולם הניידים הרבה פחות מוכר מאשר בנייחים. כך שמה שישאר לאנשים לשאול הוא בתחום של איזו חברה עדיפה ועוד פרטים קטניים שעודפי התקציב מאפשרים, ואתם לא תצטרכו כל פעם להגות מפרט חדש. א…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. למנהל הפורום וחברים שלום רב ראשית תודה על התגובה וההכוונה המפרט אשר בחרתי אינו סופי ומוחלט לכן אני זקוק לייעוץ והכוונה . תקציב המחשב הוא 6000-7000 ש"ח למחשב HTPCללא ציוד נלווה ללא OC עכשווי. אשר ישמש לגלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתכני HD על גבי מסך טלוויזיה 32 איינץ אשר תומך בשידור FULL HD 1080P ומסך מחשב רגיל 22 איינץ לא תומך שידורי HD זאת אומרת שימוש דואלי ב 2מסכים במקביל. כמו כן למשחקים (לא שחקן "כבד") יחד עם זאת חשובה לי היכולת לצפייה איכותית הן בשימושי טלוויזיה וכן במשחקים ברזולוציה כבווה ככל שניתן ללא אוברלוק , חשוב לציין שהמחשב אמור לשמש אותי למספר שנים (4-6) עם יכולת שדרוג עתידי. מערכת הפעלה חלונות 7, רכישה צפויה KSP . ההתלבטות העיקרית מארז אשר יוכל להכיל כ…

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  18. בס"ד חברים שלום, אני מחפש מחשב נייד כדי שישמש בעיקר להרצת קומפיילרים ותוכונת חישוביות כמו MATLAB ואולי מדי פעם גם סרטים (לגבי הסרטים -זהו צורך שולי ביותר אולי הכרטיס מסך המובנה יספיק לכך) גודל: משהו סביב 13'' משקל: 2 קילו (0.5 +/-) זמן סוללה: 4 שעות ואם אפשר יותר בלוטות כונן קשיח: 250GB צורב DVD לגבי חברות- אני לא כל כך מכיר את החברות ואת הסטיגמות עליהן, אני כמובן יעדיף משהו עם שם רציני, אחריות ארוכה ככל שניתן

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. הבוסית שלי ביקשה עזרה עם מפרט מחשב הדברים היחידים שחשובים לה זה נפח אחסון גדול ושיעבוד בסדר, יחסית לכמה זמן שלא התעסקתי בבניית מפרטי PC חשבתי על רעיון בסיסי בדומה לזה: המחשב לא כולל ציוד היקפי ולא מיועד למשחקים למרות שיש לה ילד קטן בבית אז אולי כמה דברים פשוטים. מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray 620 1 620 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio 310 1 310 זכרונות‏ DDR II 1066Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 215 1 215 כרטיסי מסך‏ ASUS Price Units Total 8400GS Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV,DVI,PCI-E 195 1 195 דיסקים קשיחים‏ Weste…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. קניתי LCD 32 FULL HD אני רוצה לשים מחשב HTPC עם כרטיס מסך חזק... (מתכוון לשחק בו די הרבה). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by bider10,

הגישו לו את המפרט הזה עכשיו רציתי לשאול מישהו יכול לתת לי משהו יותר טוב מזה בסכום כזה? פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Pentium E5200 (S775) 2.5GHz 800MHz FSB 2MB Cache - Box 360 לוח אם Gigabyte GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard 370 זיכרון פנימי DDR2 2GB Dual Channel kit 2X1024MB PC6400 A-Data\OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 170 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 כרטיס מסך Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus... 800 כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם 0 כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם 0 מא…

• 9 תגובות
    • 665 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 עדיף אפילו פחות 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? בעיקר משחקים א) בעיקר משחקי חדשים,אינטרנט וכו'.. ב) לא בצרוה כבדה ג)1050x1680 3. אין צורך בציוד היקפי 4. לא צריך צורב,על כונן דיסקטים גם אפשר לוותר.. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים:צריך הכל 6.השקט לא הכי חשוב.. נגיד 6 7. לא יבוצע אוברקלוק 8.לא צריך מערכת ,הפעלה צריך הרכבה 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? גר בירושלים, אם יש חנות אמינה וטובה בירושלים ותוכלו לבנות לי מפרט משם אז עדיף.. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אין

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום, הרכבתי את המפרט הבא ויש לי כמה שאלות לפני קנייה המחשב אמור לספק עבודה משרדית ומידי פעם משחקים (יש לי מסך 22'') מעבד - E7500 קירור מקורי למעבד לוח אם - Gigabyte GA-G41M-ES2L זיכרון - סטיק בודד של 2G DDR2 800MHz של סמסונג דיסק - seagate barracuda ST3500418AS 500Gb DVDRW - Sata X22 כרטיס מסך 9600gt 512Mb DDR3 של Gigabyte ספק כח 400 וואט - ss-400ET של Seasonic מארז - raidmax apex שאלות - האם הספק (שנחשב "אמיתי") אמור להחזיק את המערכת? אשמח לתשובה ע"פ ניסיון ופחות ע"פ תיאורייה. האם המארז מומלץ כי יש באותו מחיר את RC-355 של coolnmaster - מי עדיף? תודה, ליאור

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  24. עקרונית המחשב אמור להיות מיועד למשחקים. אני צריך לדעתי לשדרג מעבד לוח אם וזיכרון. יש לי עקרונית עכשיו AMD 64BIT 3500+ LANPARTY SLI DR 2 GB סטוק של קינגסטון. 500GB X2 של WD ו ATI 4850 512MB הבעיה שלי במשחקים בעיקר כי יש לי DELL 2407WFP שזה לא רץ טוב כל כך ברזולוציות גבוהות למרות הכרטיס מסך. במחשב עם E8300 לוח P35-DS3L ו 4GB סטוק של קינגסטון זה רץ חלק על אותו מסך ואותו כרטיס מסך איזה מפרט הייתם ממליצים לי לשדרג שכולל מעבד לוח אם וזיכרון ?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.