עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, הרכבתי לבנאדם שאני מכיר מהעבודה מחשב משחק קצת משחקי מחשב בסגנון של GTA פור-קרי קריסיס , סרטים FULL HD , תוכנות , אינטרנט וכו'ד OC בחיים לא... התקציב היה 3000 שקל (אפשר לקצץ את ה 90 שקל האלה?) [glow=red,2,300]תודה רבה[/glow] אשמח לביקורת מדויקת ובונה. חנות המחשבים שהרכבתי את המפרט מתחייבת להוריד מחיר בהתאים ל KSP אייבורי וכו'ד.. (ככה לפחות כתוב...) http://www.fastup.co.il/images/61987604.jpg

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום, אני מבקש המלצה למחשב למטרת משחקים כבדים ואני מתכוון לשחק במקסימום הגדרות, וצפייה בסרטים. עד 4.5K, חריגה עד 100 שקל. לא צריך מסך וציוד היקפי. OC אני רוצה שהחנות תעשה לי, ושיהיה מחשב דיי שקט. הוא יתחבר לטלויזיה 32 אינץ 1366X768 הרזולוציה. תודה.

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  3. אהלן חברים, אני מחפש המלצה למחשב נייד, לשימוש ביתי ואינטרנטי. NOTEBOOK בעיקר, האם יש לכם המלצה לחברה אמינה בעלת אחריות והמלצות למעבד חזק בשביל ה-NOTEBOOK, אני אישית, כמשתמש PC וותיק, כול הזמן נוטה להמליץ על CORE 2 DO.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by alex241286,

ערב טוב לכולם! אני צריך בבקשה מפרט מחשב בשביל חבר ב2000 שקל לשימוש כללי... בעיקר אינטרנט ומדי פעם איזה משחק תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  5. היי, אני צריך בבקשה שני מפרטים: אחד למחשב שמיועד למשחקים עד 3000 ש"ח לא כולל מסך, ציוד היקפי. אחד למחשב גם למשחקים עד 3000 ש"ח לא כולל מסך, הארד דיסק (אולי 80 ג'יגה) , כרטיס מסך, ציוד היקפי. העדפה לחנות באיזור הצפון. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה חשבתי לשדרג את המחשב...ההחלפה של הקונרו נראת לי נחמדה... חשבתי ללכת על E6300 ועל לוח נחמד לOC.... וזיכרון...אני לא יודע מה לקחת האם מושקין 667 עם תיזמונים של 3-3-3-10 או על גיסקיל 800 עם תיזמונים 4-4-4-12....כמובן מדובר ב2GB... או שבכלל אני משתדרג לAM2 עם X2 3800 65W או X2 4000 89W....עם המושקין....וזהו...שזה יוצא לי באיזור ה2500...ואז אפשר להשקיע בכרטיס מסך כדוגמת X1900XT...וספק בהתאם.. בכל מקרה אני צריך להחליף מעבד...כי הוא צאוור בקבוק במערכת שלי... המחשב הוא למשקחים וסרטים...על הLCD 27' שנקנה לעצמי לפני הגיוס...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  7. Started by jungle-man,

שלום לכולם אני מאוד מעוניין לרכוש את הXPS 1530 הנושא כרטיס גרפי 8400GS של NVIDIA אבל מטרידה אותי הבעייה של התחממות הליבה הגרפית. האם נכון להיום יש פתרונות נוספים מעבר לעידכון ביוס? האם לדעתכם בכלל שווה לרכוש נכון להיום את הXPS כאשר הבעייה קיימת עדיין? תודה עידו

8. Started by grasec,

Here you'll see my idea of a gaming computer with accesable link for more infoarmation AMD Core:Phenom II x3 Tripple-Core 710 Socket AM3 2.6Ghz 45nm// 640NIS http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=523&f1=&f2=&f3=&f4=&f5=&f6=&f7=&f8=&f9=&f10 CPU Cooling System:Arctic Cooling Freezer Xtreme CPU Fan For (s775,s939,AM2,AM2+,AM3//175NIS http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=1_42&mID=69&language=en AMD Mboard:GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E//625NIS http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=3038 Memory/Ram:DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ Rea…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. אני מבקש קודם כול שרק אנשים שמבינים מה אני צריך, ועל מה אני מדבר יגיבו כאן מדובר במספר רב של מחשבים והרבה כסף. אני צריך 3 מפרטי מחשב: המפרטים הראשונים הם למחשבים שישמשו כתחנות עבודה בפרויקט מסוים, הם לא צריכים יכולות גרפיות גבוהות במיוחד יריצו אינטרנט, אופיס וישמשו בעיקר לעבודה. התקציב למחשבים האלה הוא 2000 שקלים בלי מסך*. המפרט השני שאני צריך הוא לכמה מחשבים שיהיו להם יכולות גבוהות יותר בתחום המולטימדיה. הם יריצו מספר תוכנות פשוטות לעריכת ווידאו כמו פרימייר, אולי אפילו דברים פשוטים יותר. חשוב שהם יגיעו עם כרטיס גרפי שיאפשר עבודה חלקה, וכן כמות זיכרון וכוח חישוב. התקציב למחשבים האלה הוא 4000 שקלים בלי מסך*. המפרט השלישי הוא לשרת, שישמש כשרת לכול חדר המחשוב הזה אני לא ממש …

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by Oryam,

בניתי את המפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב גיימרים בסביבות 3500-4400 שקל האם מפרט זה משתלם והאם החומרה טובה? תודה נ.ב המפרט נבנה ב KSP *המסך שיחובר למחשב הוא 22' *שימושים עיקריים : משחקים כבדים, גיימינג וכו'.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  11. השאלה בכותרת, איזה נייד הייתם ממליצים? 1. אין הגבלה על משקל, לרוב הוא בבית עם אפשרות לניידות. אני רוצה את האופציה של להזיז אותו ממקום למקום ולא להיות מקובע לשולחן. 2. שתהיה יציאה לטלוויזיה. בשביל לראות סרט בטלוויזיה על מסך גדול ;D 3. עדיפות למסך גדול לא צריך 20 אינץ' אבל 14 נראה לי יהיה נחמד ביותר ואם אפשר 15 אז מי אני שאתווכח. לא נראה לי קריטי אם זה מט או מבריק (תקנו אותי אם יש הבדל משמעותי). 4. אני מבקש גם המלצה לחנויות שבהן אפשר לקנות ולא רק לניידים עצמם. כםי שהבנתי מהודעות בפורום לקנות באייבורי או KSP לא ממש מומלץ.. אם כי נקנו משם כבר מספר חלקי מחשב נייח ושני ניידים של MSI ולא היו בעיות עם העובדים או האחריות (בסניפים בחיפה, ברוממה של KSP ובעצמאות של אייבורי). זה…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by ehorev,

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by Mozeliko,

אשמח אם תוכלו להחוות דעה על המפרט הבא (המחשב משמש לשימוש משרדי כולל עבודות גרפיות קלות עם פוטושופ) תודה מראש למגיבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. קרובת משפחה מעוניינת לקנות מחשב נייד לעצמה והיא בקשה עזרה, אבל גם אני לא הכי מבין בעניין. אז ככה, היא צריכה מחשב לשימושי אינטרנט ואולי לפעמים לצפות בסרטים ווידאו. היא הולכת להשתמש במחשב כמחשב שולחני למעשה (הוא לא הולך לזוז הרבה) אז המשקל לא כזה קריטי אבל כדאי שהמסך יהיה גדול כמה שאפשר ושיהיה עם צורב DVD. חוץ מזה, חשוב מאוד שיהיה אמין ועם אחריות, וגם שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. היא הלכה לבד לחנות ומה שהציעו לה שם זה מחשב של MSI (אין לי את כל הפרטים אז אני אכתוב מה שאני כן יודע), מעבד T7200 (זה Core Dou נכון?), 2GB של זכרון (אין לי מושג אם זה DDR2 ובאיזה תדר), כונן קשיח של 60GB, צורב DVD, כ. מסך 8400 (ככה הוא אמר, אני מניח שהתכוון לג'יפורס?) ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום. על …

15. 1 מעבד:מה יותר מומלץ(למשחקים): 775s CPU 2.8GHz Pentium D + Intel Cooler או CPU 3.2GHz Pentium 4 HT + Intel Cooler 775s לוח אם:ECS 945P-A (1GB LAN - 8 CH SOUND) זכרונות:1GBx2 Corssair + 1GBx2 Kingston + 4xHeatSink DDR2 667 כרטיס מסך:2xRADEON x1600 Pro (crossfire) ספק : Thermaltake TR2 450W HD:160 sata ועם אפשר בבקשה שתיתנו לי בהרך כמה צריך לעלות דבר כזה כי לי נתנו את זה ב750 שקל ועם פנטיום D זה באמת כפול ליבה או זה זה רק פנטיום 4 עם מהירות שעון גבוה ועם זה כפול ליבה יש לכל ליבה 2.8 Ghz ? תודה לכולם מראש

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  16. אני רוצה מפרט ב3.3 אלף למשחקים ללא ציוד הקפי. הציעו לי את זה (KSP): מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 930 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 565 565 זכרונות‏ DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS CL5 2 275 550 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ 8500GT Silent 256MB DDR2 HDTV,DVI,PCI-E 1 640 640 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 315 315 צורבים‏ Samsung כמות מחיר סה"כ SH-S183A DVD±R x18 Black Sata 1 210 210 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ MidiTower ATX 321 500W Black 1 145 145 SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 3…

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  17. שלום לכולם, אני טס בעוד כחודש לארה"ב ואני מעוניין לקנות שם נייד חדש. לפי השוואת מחירים זריזה באינטרנט נראה שהמחירים שם זולים משמעותית מהארץ אבל לפי כמה threads שראיתי פה, יש בעיה עם האחריות בארץ לרוב החברות (חוץ מIBM/Lenovo ?). השאלה שלי היא, קודם כל האם כדאי בכלל לקנות שם ואם כן איזו חברה ודגם עדיף והאם תהיה לי אחריות בארץ (אין לי בעיה להוסיף עוד כסף כדי שהאחריות תתפוס גם בארץ). כמו כן, מאיפה כדאי לקנות? (ראיתי מחירים ממש טובים בnewegg לדוגמא) הדרישות שלי מהמחשב הם - אפשרות להריץ VSS 2005 במהירות סבירה, חיבור למסך חיצוני ( טלויזיה ), כרטיס רשת אלחוטי טוב ומסך גדול ככל האפשר . כל השאר תכלס אקסטרה (כמובן שהייתי מעדיף איזה כרטיס מסך חצי נורמלי). אין לי גם בעיה עם כובד …

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  18. Started by נריה,

המפרט שלי: עלה לפני 4 שנים 3 אלף ש"ח מעבד: 2 processors running - Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.34 GHz Performance Rated at 4.55 GHz RAM: 2.0 GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8600 GT (GeForce 8600 GT) Video Card Features - - 1.0 GB Video Card 3D Acceleration: - Yes Video HW Transform & Lighting: - Yes Vertex Shader Ver.: - 3.0 Pixel Shader Ver.: - 3.0 DVD TSSTcorp CDDVDW SH-S203D 1)כמה עולה כזה מחשב כיום(ללא מסך ואביזרים ננלווים כמו עכבר וכו') כיום הוא לא מריץ לי את Call Of Duty : Black Ops 2)מה חלש בו ? הזיכרון שלו(2 גיגה) אני מאמין שהוא טוב המעבד נראה לי חלש נגיד זה http://www.ivory.co.il/product.asp?p...6878&CatCode=1 הרבה הרבה יותר טו…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Segliran,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&uin=13558 רציתי לדעת איך המפרט והאם המחשב יעמוד בריבוי משימות ובגיימינג ( mu, FIFA, battlefield ( אשמח לחוות דעת שלכם, תודה

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by zwex35,

אני רוצה בנייד מעבד של לפחות i5 או i7 עם 2.4GHz+ וכרטיס מסך חזק כדי שיריץ את המשחקים על FPS גבוהה כגון couter strike source שהוא העיקרי. בינתיים מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=10513 ואני מעלה בו את ה 4 GB RAM ל 6 GB RAM מחפש ב ksp/ivory המחיר עד 5500 תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מחשב HP DV600 עם סוללת LI-ION שקניתי לפני קצת יותר משנה. חצי שנה לאחר הקנייה המחשב לא עבד ללא חיבור לחשמל כלומר הסוללה לא עובדת והיא הציגה טעינה ומתי שהעברתי את העכבר מעל הסימן של הסוללה היא ישר הראתה 0%, מסתבר שלא היה טעינה בכלל. שלחתי לתיקון לפני כמה זמן כי המחשב עשה כל מיני בעיות ובאמת ההארדיסק מת כנראה בגלל שהמחשב נכבה בגלל שהסוללה לא עבדה בפעמים שהכבל התנתק בטעות. ציינתי שיש בעיה בסוללה, והם אמרו לי שעשו עידכון ביוס ועכשיו הסוללה בסדר גמור ובאמת מתי שהמחשב חזר הסוללה עבדה אבל לאחר כמה ימים היא שוב הפסיקה לעבוד רק שעכשיו היא מראה שהיא ב95% למרות שאם אני אנתק את החשמל המחשב יכבה. האחריות על המחשב נגמרה לי... יש פיתרון? כיול אולי? תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by ohayon109,

אני צריך מפרט מחשב בעיקר למשחקים ועבודה גרפית.... הוא צריך לכלול כמעט הכל (מקלדת יש לי ) התקציב מסתובב סביב ה3500 -4000 אני יודע שהתקציב קטן יחסית והדרישות גבוהות אבל אם זה באמת יהיה בעיה אני בשמחה יקח Crt ובאמת שלא אכפת לי על החברות ...אולי חוץ מהכרטיס מסך שאני יעדיף את geforce בהרבה על השאר... תודה מראש לכל מי שיעזור !!

• 14 תגובות
    • 682 צפיות
  23. רכשתי בחו"ל את הפריטים הבאים: מעבד - Intel Core i5 2500K לוח אם - Gigabyte Z68x-UD3H ספק כח - Corsair 650TX V2 זיכרונות - Corsair Vengence 8GB 1600 כונן קשיח - Crucial M4 128GB לאור פריטים אלו אני מעוניין להשלים את שאר הרכיבים על פי הדרישות להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש להמנע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכני HD ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים …

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  24. p4 - 2.4Ghz 533Mhz bus ( samsung ddr1 - 1256 MB 400mhz (1000 + 256 d845pesv Intel Motherboard 6600gt agp gigabyte 80gb hardisk western digital 8 mb cache * 2 ובנוסף יש עוד הארדיסק וזיכרון 20gb western digital 256mb ddr 1 333 Mhz תודה, דור לוי

25. Started by ori1297,

אני מחפשת נייד למשחקים כגון ספיידר מן, הארי פוטר, שר הטבעות..הדרישה היא לנייד שתומך בXP . קיבלתי שתי הצעות למחשב שעונה לדרישות, אשמח לשמוע המלצה? האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? המון תודה הצעה ראשונה: מחיר : 3990 LG - ‎RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz - Free dos‎ ‎RD510-K.AD23E‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots)‎ ‎ HD‎ ‎250GB (SATA) 5400rpm ‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support)‎ ‎ Optical Device‎ ‎SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM)‎ ‎ Wireless‎ ‎…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.