עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Classic notion,

שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by zwex35,

אני רוצה בנייד מעבד של לפחות i5 או i7 עם 2.4GHz+ וכרטיס מסך חזק כדי שיריץ את המשחקים על FPS גבוהה כגון couter strike source שהוא העיקרי. בינתיים מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=10513 ואני מעלה בו את ה 4 GB RAM ל 6 GB RAM מחפש ב ksp/ivory המחיר עד 5500 תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by blizzard20,

אמור להחזיק משחקים די ישנים ולהורדות וגלישה באינטרנט. מה אתם חושבים? מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value זכרונות none זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך Sapphire HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות none מאווררים וגופי קירור none מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm מקלדות none עכברים none רמקולים none מסכים none תוכנות none כוננים…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  4. שלום, אני צריך מפרט למחשב למטרת משחקים בסביבות 7000 ש"ח. המפרט ללא מסך אבל כן עם מקלדת ועכבר בבקשה לא צריך מקלדת ועכבר ממש של גיימרים ראיתי סט נחמד של לוג'יטק לפני כמה זמן לא זוכר איזה. זה הכל, התכלתי במפרטים הבנויים של האתר ואהבתי את ההוא ב7K ללא מסך כמו שאני צריך, צריך עוד קצת המלצות לגביי איזה חברה וכו'. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  5. היי. אחרי שמצאתי 2 מחשבים שעונים לדרישות שלי מחשב עד 3K סטודנט. נשארתי עם ד דגמים מאוד זהים פרט לכרטיס מסך שהוא ההבדל העיקרי, רציתי שתעזרו לי להבדיל איזה כרטיס מסך ייתן את התפוקה הטובה יותר ? דגם ראשון : http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=K53SJ&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he דגם שני : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18591 והאם באמת מומלץ חברת ASUS ...

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  6. שלום אני רוצה לקנות לקראת הגיוס שלי (שזה בעוד כשנה בערך) מחשב נייד שאיתו אוכל לעבוד בזמן הצבא ובבית כרגע יש לי מחשב נייח שאני רוצה להחליפו במחשב הנייד. רציתי לדעת אם זה בכלל כדאי לעשות דבר כזה מבחינת רמת הביצועים של המחשב ואיכות השימוש (נוחוחת בעיקר). אינני רוצה להוציא יותר מ6K על המחשב **המחשב חייב להיות של חברת DELL או TOSHIBA אני לא סומך על חברות אחרות. הדרישות שלי מהמחשב הם: יכולת עבודה עם כרטיס קול חיצוני עבודה בסביבת קיו-בייס לוח האם והמעבד חזקים ככל האפשר. אני רוצה שהם יהיו הרכיבים שבהם אשקיע הכי הרבה כסף ושיהיו מעל הרמה של כל אחד מהרכיבים האחרים במחשב מעבד: מעל T7000 דואל קור וכ'ד... (אני לא הכי מבין בעיניין המעבד) כרטיס מסך: שיוכל להפעיל משחקים של היום, אני לא ר…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  7. שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב, כרגע אני צריך לוח, זכרונות, מעבד, צורב, ספק מארז וכרטיס מסך הכי פשוט שיש. אני הולך לקחת את הלוח, זכרונות ומעבד שיש לי כרגע [מפרט בצד], להוסיף להם הארדיסק (שכבר יש), כרטיס מסך (הכי פשוט שיש), צורב, ספק ומארז. ולקנות מעבד לוח וזכרונות חדשים ולשלב במפרט שיש לי כרגע. 1. מה התקציב המקסימלי? 1900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שצריך, לא משנה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקים, סרטים, עריכת ווידאיו. [דרוש כרטיס מסך חלש, פשוט צריך עוד כרטיס יש לי כבר 8800]. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות +-. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. אשמח להתייחסותכם למפרט שבניתי למחשב נייח לילד בן 10. נועד לגיימינג קל (בעתיד הקרוב) ובינתיים מעט פורטנייט, ומשחקים קלים. כרטיס מסך אוסיף (אם הילד לא יעצבן) בעוד כחודשיים כאשר יתחלף דור, הכוונה לקנות את הדור הקודם במחיר מוזל. תקציב גמיש - בסביבות 3000 (ללא כרטיס מסך) . דרושים גם התקנים פריפריאליים. אין חשיבות מיוחדת לשקט והילד בטח ישמח לצבעוניות וכו' (אני די התעלמתי מזה במפרט) מעדיף חנות באיזור המרכז ויש לי נסיון טוב עם פלונטר אז בניתי את המפרט בה: לוחות אם - AMD Socket AM4 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=B550M-S2H][b]B550M-S2H[/b] - [b]Gigabyte[/b] - [b]AMD B550 Ultra Durable Motherboard with Pure Digital VRM Solution, G…

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by inoy,

שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  10. אני מחפש מפרט למחשב חזק עד מאוד עם יכולות למשחקים גדולים רק בלי הכרטיס מסך כך הוא יעמוד בתקציב שהוא- 4000 ש"ח חשבתי משהוא כזה אבל אני לא בטוח וצריך עזרא: 1 Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX BX80605I5760 1,035 ש"ח 1 Thermaltake BigTyphoon VP CL-P0477 199 ש"ח 1 Gigabyte GA-Q57M-S2H Intel Q57 LGA1156 Model 950575 630 ש"ח 1 OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 9-9-9-20 Platinum OCZ3G1333LV4GK Model OCZ3410K 510 ש"ח 1 Western Digital 1TB Caviar Black 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX 420 ש"ח 1 LG GH22NP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 Black Oem 124 ש"ח 1 Corsair TX Series 650W PSU Model 650TXU 615 ש"ח 1 CoolerMaster…

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by the-f-master,

1. מה התקציב?5500 2. מטרות המחשב?משחקים כבדים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?יש לי כבר צורב דיוידי אז אין צורך.. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?יש לי יותר ניסיון עם אינטל אז הם בעדיפות ראשונה אלא אם לAMD יש פתרון יותר טוב בהרבה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא. האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?לא ממש.. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?אני מניח שהרכבה.. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא.. 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב שלא יהיה מאוד רועש אבל לא מעבר לזה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא מתוכנן…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  12. היי שלום בבקשה הציאו לי מפרט למשחקים חזק+ מסך עד 1500 ככה מסך טוב אבל תודה. ( ללא ציוד הקיפי) שאלה: צריך SIL?? אם כן אז אם לוח אם תומך ו גם שייה COOLING TECH חח אם אפשר

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by PyroGhost,

אני עומד לקנות מחשב בתקופה הקרובה, התקציב - 3500 גג, חבר שלח לי את הדיל הבא, רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם מישהו יודע משהו על הספק / החנות אני אשמח לשמוע, לטוב או לרע, בפרטי... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2098895 תודה מראש לעזורים, יוסי.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  14. שימושים: עבודה בתוכנות שרטוט ותלת מימד כגון: Autocad/Revit/scatchup הזרמה של מוסיקה וסרטים כולל הורדה ומהירות הזרמה גבוהה מאוד. האפשרות ל תוכנות חיצוניות כגון madVR / Dirac מבחינת נפח זכרון ויכולת. כרטיס גראפי איכותי כרטיס קול איכותי מארז קומפקטי עם כל החיבורים הנדרשים אני רוצה לקבל הצעות מחיר. אשמח מי שיכול לעזור חושב לנסות ושיהיה כאופציה בנוסף לעבוד איתו כ HTPC עבור קולנוע וגם עבור עבודה כמובן. תקציב 10,000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by tom57,

מפרט עד 3800 שח מיועד בעיקר למשחקים (Call of Duty 4/6 ו-Prototype למשל) מספיק מעבד 2 ליבות, הכרטיס מסך הכי חשוב... דיסק קשיח של 250GB אם אפשר המלצה על מסך FHD אם אפשר (עדיף בסביבות 1000 אם יש, אני לא מבין בזה, המסך בנפרד..) כולל צורב DVD וכונן קורא כרטיסים (כמו כרטיסי FLASH של מצלמה) בלי OC תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  16. שלום חבר'ה, עיינתי רבות בפורום ולמדתי רבות אז קודם כול תודה על העשרת הידע, עכשיו, אני מתכוון להזמין על הבוקר מחשב, התקציב שלי הוא מקס' 4K ואני צריך אך ורק את הקופסא,ציוד היקפי כבר יש לי. אני רוצה מחשב שיחזיק לי לדי הרבה זמן, (הרי ידוע שבשניות אלו שאני כותב כבר ייוצאים מעבדים חזקים יותר :} ) בכל מקרה המטרה של המחשב היא משחקים לא הכי כבדים אבל משחק ב-FIFA ו-NFS וכל מיני כאלה החדשים,אבל העיקר שירוצו טוב. בניתי מפרט מהאתר SKYPC רציתי לדעת מה דעתכם עליו: יש הצעות לשינויים כלשהם אולי? תודה חבר'ה

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by gingi007,

הציעו לי כמה חברים את המחשב הזה דווקא במחיר נוח ונראה לא רע HP Pavilion dv5-1130 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6796&perur=2&t=1&c=320 קודם כל אם אפשר להגיד לי אם HP אמין ואולי עוד מחשבים טובים בתקצב הזה... תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  18. Started by subash,

שלום לכולם, לאחר קריסת המחשב הכואבת שעברתי החלטתי להתדקם ולקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט שיתאים לי. האם לדעתכם ניתן וכדאי בתקציב שלי ללכת על מעבד i7? בדרך כלל אני רואה בתקציב זה מפרטים עם מעבד i5 ... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו, תכנות, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, matlab. eclipse,ableton live, משתמש ברובן באופן תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. שלום לכולם השאלון: 1. מה התקציב? 2.5K מזומן 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) צפיה בסרטים,עריכה גרפית סרטים ותלת מימד(Sketchup) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הלוח אם שיצויין בהמשך, מעבד אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב סולידי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד 10. האם מתוכנן OC? ? לא המחשב יחובר למסך 22(1050*1680). הקנייה תתבצע ב SKYPC המפרט שאני הרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤585…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. Started by Satya4bs,

שלום ברצוני לרכוש מחשב מחשב נייד בתקציב של 2.5K ש"ח, השימוש שלי הוא משחקים וגלישה בעיקר, חיי סוללה לא קריטי אבל גם חשוב שיהיה לפחות 3 שעות, על גודל המסך אני לא נעול אבל משו כמו 12",13.3" עד 14" אני מחפש משהו עם כ.גרפי סביר פלוס. חשבתי על נטבוק של אסוס 1201N וגם המתחרה שלו MSI WIND U230 אך האם זה יריץ לי הכל בכבוד אני משתמש די אינטנסיבי וגם חשוב הענין של הכ.גרפי תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. Started by Shoko,

אני צריך מחשב עם כרטיס טלויזיה שיתחבר ל- lcd בסלון ויוכל להקליט סרטים ולעצור באמצע וכו' בינתיים חשבתי על זה לא כולל כרטיס טלויזיה כי אני לא יודע מה לבחור מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CSBOX - BOX אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. מחיר: ¤392 לוח אם: GIGABYTE GA-M52S-S3P אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤415 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX RADEON HD2600PRO SONIC 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤552 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤173 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 אחרי…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. השנה אני מתחיל ללמוד הנדסת תוכנה ותוך כדי הלימודים מן הסתם אני יצטרך לתכנת בשפות שונות בנוסף לכך המחשב מיועד לשמש לאינטרנט אופיס ואולי קצת סרטים (לא משחקים) אני חשבתי ללכת על אחד הדגמים: HP Pavilion dv6-1230 / HP Pavilion dv6-1260 איזה עדיף? או שאולי יש דגם אחר מומלץ? מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by Z1Z1Z1,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים ולגלישה באינטרנט. לא צריך כרטיס מסך טוב וכו' שיעלה בסביבות ה3000 שקל גם פחות זה טוב תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by דניאל מזרחי,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (מחיר אילת ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תוכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי…

25. Started by shuki7,

שלום רב קיבלתי הצעה למחשב חזק יחסית מאייבורי ו KSP אשמח להסבר איזה הצעה נראית יותר טובה ואם אפשר המלצה על שינוי רכיב כלשהו כדי לשפר את המערכת מיועד בעיקר לעבודה אינטרנטית עם תוכנות שקשורות לשוק ההון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים