ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אני מעדיף שהוא יהיה עם ליבה כפולה של אינטל לא רוצה כל כך להתעסק ב OC , עדיף עם מסך, ואני חייב למצוא מקום ממש זול! ראיתי את אייבורי יש להם מחירים טובים, מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הזה אני רוצה לקנות מחשב גיימרים בסביבות 3500-4400 שקל האם מפרט זה משתלם והאם החומרה טובה? תודה נ.ב המפרט נבנה ב KSP *המסך שיחובר למחשב הוא 22' *שימושים עיקריים : משחקים כבדים, גיימינג וכו'.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX 2983 ¤ לוח אם: תמליצו לי אין לי מושג מה לקחת...(אבל שיתמוך בזיכרון של ה1066) זכרון: CORSAIR DOMINATOR DUAL CHANNEL 2048MB (1024X2) DDR2 1066 DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-8500C5D(ש"ח2080) או : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK (ש"ח1242) מה עדיף? כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC2 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 2520 ¤ מארז: אין לי מושג תמליצו לי.. בין 600 ל 800 ספק כוח : לפי המפרט מה צריך? ... אין לי מושג.. בין 600 ל900 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA ES 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - RAID EDITION - 436 ¤ עכבר: לוגיטק g5 פיתרונות קירור: THERMA…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי חבר'ה! עשיתם לי חשק למחשב חדש..אז.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 אינץ, FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קרובת משפחה מעוניינת לקנות מחשב נייד לעצמה והיא בקשה עזרה, אבל גם אני לא הכי מבין בעניין. אז ככה, היא צריכה מחשב לשימושי אינטרנט ואולי לפעמים לצפות בסרטים ווידאו. היא הולכת להשתמש במחשב כמחשב שולחני למעשה (הוא לא הולך לזוז הרבה) אז המשקל לא כזה קריטי אבל כדאי שהמסך יהיה גדול כמה שאפשר ושיהיה עם צורב DVD. חוץ מזה, חשוב מאוד שיהיה אמין ועם אחריות, וגם שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. היא הלכה לבד לחנות ומה שהציעו לה שם זה מחשב של MSI (אין לי את כל הפרטים אז אני אכתוב מה שאני כן יודע), מעבד T7200 (זה Core Dou נכון?), 2GB של זכרון (אין לי מושג אם זה DDR2 ובאיזה תדר), כונן קשיח של 60GB, צורב DVD, כ. מסך 8400 (ככה הוא אמר, אני מניח שהתכוון לג'יפורס?) ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום. על …
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה בקרוב מחשב חדש עם לוח אם ומעבד מINTEL, אני עדיין לא יודע איזה סוג אבל אני יודע ששניהם ביחד עולים 2500 ש"ח ואני מקבל אותם ב1100 ש"ח. על גביהם אני צריך להרכיב את שאר חלקי המחשב. קודם כל, מאיזו חברה רצוי לקנות? אני גר בנהריה ויש KSP באיזור אז מומלץ מהם? המחשב הקודם שלי משם ולא היו לי בעיות איתו. כמו כן, אני מעוניין לקנות מסך חדש עם תמיכה בHD.[משמע צריך גם כרטיס מסך שתומך] + TVOUT סך כל התקציב בסביבות 4000 ש"ח כולל המעבד הנ"ל זאת אומרת 3000 בערך לשאר החלקים. בעיקרון, אני לא גיימר אז אני לא צריך מחשב עם יכולות גרפיות מטורפות אבל אני מעלה עליו הרבה דברים אז בעיקרון אני צריך התמקדות על זיכרון פנימי טוב[כולל חברה ומחירים] וזיכרון חיצוני רב. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, * מטרות המחשב? משחקים (אני יודע שזה לא התקציב אבל עד כמה שאפשר ואני מתכוון ל crysis וכו') סרטים תכנות ועבודה שוטפת * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיף שיהיה HDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, זרקו הצעות שמתי עין על המחשב הבא http://ksp.co.il/?uin=15811 מה אתם אומרים? תודה!
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה בנייד מעבד של לפחות i5 או i7 עם 2.4GHz+ וכרטיס מסך חזק כדי שיריץ את המשחקים על FPS גבוהה כגון couter strike source שהוא העיקרי. בינתיים מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=dizingof&uin=10513 ואני מעלה בו את ה 4 GB RAM ל 6 GB RAM מחפש ב ksp/ivory המחיר עד 5500 תודה לכל העוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על לוחות אם, מארזים וכו'... לא חנויות כמו באג ושאר הירקות. אשמח לדעת האם יש חנויות שכאלו (מנסיון העבר) ובכמה הנחה אפשר להשיג על מפרט מחשב חדש.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני מחפש נייד עד 2500 שח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט עבודות באופיס קצת שירים אז שיהיה נפח מספיק ראיתי כמה דגמים : Asus K50IJ-443 T4200 4GB 320GB ACER AS5738ZB 2GB DDR2 T4200 15.6" HD DELL Inspiron 1545 T4200 2GB 250GB מה דעתכם
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
היי. אחרי שמצאתי 2 מחשבים שעונים לדרישות שלי מחשב עד 3K סטודנט. נשארתי עם ד דגמים מאוד זהים פרט לכרטיס מסך שהוא ההבדל העיקרי, רציתי שתעזרו לי להבדיל איזה כרטיס מסך ייתן את התפוקה הטובה יותר ? דגם ראשון : http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=K53SJ&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=141&aff=Zap〈=he דגם שני : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18591 והאם באמת מומלץ חברת ASUS ...
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
:jump:NOA המחשב למשחקים,ואני סגור אליו... Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2=895 ASUS M2N-E AM2=690 667MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12G.Skill DDR II PC5400=650 ENERMAX LIBERTY 400W=500 WD 80GB 7200RPM SATA 2 8MB=310 X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2=1580 COMPUCASE CI-6A19=290 סך הכל +הרכבה-CASH 3%+35 שח משלוח =====5045
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי לשדרג את המחשב, כרגע אני צריך לוח, זכרונות, מעבד, צורב, ספק מארז וכרטיס מסך הכי פשוט שיש. אני הולך לקחת את הלוח, זכרונות ומעבד שיש לי כרגע [מפרט בצד], להוסיף להם הארדיסק (שכבר יש), כרטיס מסך (הכי פשוט שיש), צורב, ספק ומארז. ולקנות מעבד לוח וזכרונות חדשים ולשלב במפרט שיש לי כרגע. 1. מה התקציב המקסימלי? 1900 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שצריך, לא משנה. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: משחקים, סרטים, עריכת ווידאיו. [דרוש כרטיס מסך חלש, פשוט צריך עוד כרטיס יש לי כבר 8800]. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות +-. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לoc אין צורך בכרטיס מסך חזק אפילו איזה x600 יספיק
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי. ברשותי נייד בן שנתיים, שלאחרונה נראה כי צריך להחליף לו סוללה. הנורה של הסוללה מהבהבת לי , וזה לאחר שהורדתי את בהירות המסך ועשיתי את שלל ה"טריקים" שצריך כדי לא לאמץ אותה. אני עובד עם הנייד אך ורק בחיבור לחשמל, ולכן לא מוצא את הטעם בלהחליף את הסוללה. השאלה שלי היא האם אי החלפה עלולה לגרום לנזק עתידי כלשהו, למרות שהמחשב עובד נטו בחיבור לחשמל. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, שוב שאלה בנאלית אבל לא מצאתי עליה תשובה, בייחוד שהתשובה משתנה כל יומיים. אז אני רוצה לרכוש מחשב נייד, מזל טוב, תודה. המטרה היא לעבודה מחוץ לבית כסטודנט. התקציב שלי הוא עד 3200 ש"ח אשמח בפחות אבל אני יודע שלא תמיד כדאי ואם יש הצעה מפתה אפשר טיפה לחרוג. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ועריכת מוזיקה בתכנות פשוטות (אולי qbase או מקס) אבל יכול להיות שזה ייקר? * גודל המסך? המטרה היא לעבוד בנוחות אז נראה לי רצוי 14 * משקל רצוי? פרט פחות חשוב אבל לא מהכבדים ביותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמו שעות עבודה ברציפות, נאמר לפחות 4-5 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? למקרן בעיקר * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני לא מבין בזה. יש שירים, מסמכים. רק אם יש עריכת מוזיקה זה…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי: AMD ryzen r5 5600x Asus ROG strix x570-f MSI gaming trio z RTX 3080 Corsier 850W 80+ platinum Noktua NH-U9S אני מעוניין לקנות כבר את לוח אם שיתמוך לי לשאר הדורות של Ryzen הקטע שאמרו לי שעדיף לי לקנות מעבד 5800x3D מאשר לקנות את השילוש של: X670 Extreme Ryzen R5 7600x 32GB DDR5 Cooler CPU water מה אתם אומרים עם מחשבה על העתיד
-
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
- 1 follower
-
-
אני עומד לקנות מחשב בתקופה הקרובה, התקציב - 3500 גג, חבר שלח לי את הדיל הבא, רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם מישהו יודע משהו על הספק / החנות אני אשמח לשמוע, לטוב או לרע, בפרטי... http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2098895 תודה מראש לעזורים, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מפרט עד 3800 שח מיועד בעיקר למשחקים (Call of Duty 4/6 ו-Prototype למשל) מספיק מעבד 2 ליבות, הכרטיס מסך הכי חשוב... דיסק קשיח של 250GB אם אפשר המלצה על מסך FHD אם אפשר (עדיף בסביבות 1000 אם יש, אני לא מבין בזה, המסך בנפרד..) כולל צורב DVD וכונן קורא כרטיסים (כמו כרטיסי FLASH של מצלמה) בלי OC תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ בגודל בינוני+ בתקציב עד 5K לצורך שימוש במערכות הפעלה וירטואליות כדוגמא BACKTRACK 5,תוכנות כמו VMWARE,ושיריץ משחקים ברמה בינונית ומעלה(לא ברמה מטורפת),סרטים צריך להיות מחשב בעל מעבד חזק ,מהיר בצורה מטורפת-זכרון,כונן קשיח גדול ומהיר,זמן סוללה ארוך התלבטתי בין שני מחשבים: http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..8.&list=1&sort=2&glist=0&uin=18216&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0--DELL http://ksp.co.il/?uin=18507--ASUS אשמח להמלצות שונות אם יש אני גר באיזור חדרה אם יש חנות באיזור אני אשמח לדעת תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום. המחשב הנוכחי בן ה5(עם שדרוגים קלים) הלך לעולמו ודרוש מחשב חדש. השימוש שלו הוא בעיקר גלישה/מוזיקה וגיימינג קל (כרטיס מסך במחשב הנוכחי הוא 7600GS ואין צורך במשהו שיתעלה עליו יותר מידי, פשוט בגלל חיבור הAGP אני יאלץ לקנות חדש) 1. מה התקציב? תקציב 2500-3000, רצוי לא להגיע לתקרה אבל אני לא סגור על מידת הריאליות, מזומן זאת בהחלט אופציה. 2. מטרות המחשב? מטרות המחשב גלישה/מוזיקה/גיימינג, לא גיימינג כבד במיוחד אבל רצוי שיריץ משחקים שיצאו בשנה הקרובה על לפחות מדיום-מינימום 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן CD\DVD כלשהו (יעבור מהמחשב הנוכחי) ובכרטיס קול.בנוסף, אין צורך בהארדיסק בעל נפח גדול במיוחד, אני מסתדר אפילו ע…
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שימושים : HTPC , משחקים OC ושימוש רגיל . חשבתי על המפרט הבא : E8400 GB X48-DS4 HD4870 X 2 G.SKILL 2GB 800PK CORSAIR 620W CM 690 SMASUNG 640GB THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME יוצא 6600 , ואני מקבל החזר מע"מ ככה שיוצא 5.5K , עכשיו החנות שאני קונה בה את המחשב לא בבטוח שיש להם X48 DS4 וכנראה שיש להם רק את ה X38 DS4 ב900 שקל , יש הבדל בין הציפסטים שאני ירגיש הבדל ? ובכללי מה אתם אומרים על המפרט ? מה הייתם משנים ?תודה ...
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יכול להיות מעט מעל במקרה הצורך. אפילו 4K תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם ישנה תקלה באתר/ שדרוג? אני מגיע לעמוד החיפוש אך לא מצליח להציג מפרטים בכלל - לא ע"פ חיפוש ולא את כולם. אשמח לתשובה - תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי לי מחשב טוב ואני מאוד מרוצה בזכות הרבה אנשים פה!! עכשיו אני צריך לקנות לפטופ ללימודים ואני צריך שתגידו לי איזה דברים אני צריך לדעת שיהיו לי במחשב כמו זיכרון מעבד וכל הדברים האלה ההיתי רוצה מחשב בסביבות 3000-3500 ש'ח בערך ויש מלא חברות טובות תגידו לי בבקשה את הנתונים הטובים שצריכים להיות במחשב את המפרט ואם תוכלו תביאו לי מחשבים במחירים האלה אבל שיהיו איכותיים כמו עם מקלדת נוחה ומסך טוב תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-