עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by subash,

שלום לכולם, לאחר קריסת המחשב הכואבת שעברתי החלטתי להתדקם ולקנות מחשב חדש אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט שיתאים לי. האם לדעתכם ניתן וכדאי בתקציב שלי ללכת על מעבד i7? בדרך כלל אני רואה בתקציב זה מפרטים עם מעבד i5 ... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אודיו, תכנות, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, matlab. eclipse,ableton live, משתמש ברובן באופן תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימ…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  2. Started by avidorgil,

היי, אני צריכה עזרה במציאת מחשב נייד. שאלתי פה בעבר אך לא התאפשר לי לקנות את המחשב וחשבתי שאולי השתנה השוק או משהו כזה ויש מחשבים חדשים שווה לשקול הוא מיועד לעבודה בתוכנות הגרפיות, תוכנות אנימציה, ותוכנות עריכת וידאו. התוכנות שהוא ייאלץ לסחוב בהצלחה: כל חבילת אדובי לרבות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין ופלאש, וחשוב ביותר: אפטר אפקטס הכבדה במיוחד. בנוסף, תוכנת אנימציה תלת מימד "מאיה", תוכנת "טי וי פיינט", ותוכנת "פרימייר" לעריכת וידאו. גודל המסך - לא קריטי , חשבתי על 15. משקל רצוי - לא משנה , כמובן שעדיף שיהיה קל אבל זה לא מחייב. האם נדרש זמן סוללה ארוך - בכלל לא *כונן CD/DVD שצורב - צריך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כל…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by rnyu123,

קישור למחשב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=823478 * מטרות המחשב? שיוכל לעבוד חלק עם כמה סביבות פיתוח תוכנה ביחד כמו eclipse , visual studio * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? גג 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן עבודה ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * בלוטות? כן * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL יש מחשבי inspiron במחירים האלה עם מערכת הפעלה. נראה לי שסדרת vostro היא סדרה יותר טובה למרות שהמחשב לא מגיע עם מערכת הפעלה, האם במחיר הזה זאת תמורה טובה לשימוש…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. אני מעוניין לקנות מחשב נייד והסתכלתי פה על הנושאים אבל שום מחשב לא כמו שאני רוצה אז החלטתי לפתוח דיוןת אלו הפרטים: מטרות המחשב? סרטים,סדרות, קצת תוכנות גרפיות כמו : (sketchup) ,מוזיקה , לימודים בקיצור שיחליף את המחשב הביתי... * גודל המסך? 15.6 full hd * משקל רצוי? אין דרישה מסויימת אבל חשוב לי שיהיה נייד באופן נוח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Usb 3 ' hdmi * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500 ג'יגה.. * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, זה יקר שזה בעסקה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS תקציב: עד 4500. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by Fried2k,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואין לי מושג לגבי מפרטים יותר מדי חבר אמר לי לפנות לפה.. אני רוצה לקנות מחשב נייד התקציב שלי עד 4000 ש"ח ואפילו פחות.. שיהיה מחשב מהיר גם לגלישה וגם משחקים עם אחריות ושתיהנה האופציות ל HDMI וWireless תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by kolola,

שלום, אני מחפש המלצה לספק כח בין 300 ל400 ש"ח, אם צריך להוסיף עוד קצת כסף אני יקח בחשבון. הספק ישמש לצורך עריכת וודאו. החומרה יהיה מבוסס על לוח ציפסט Z68 זכרונות 8 גיגה - שניים של 4G כרטיס מסך נכון לכרגע 450GS אולי ישודרג לאחד מעל. מעבד מסדרת I5 עם אופציה לשנות ל I7. היום יש כל כך הרבה חברות בשוק זה תמיד מקשה על החלטה. אני מתלבט גם מבחינת חברה וגם מבחינת הספק. מה אתם אומרים? EZCOOL 500W SEASONIC SS-500ET ANTEC 520W NEO ECO HEC COUGER 550W CM FSP 500W הספקים האלה עם 3 שנים אחריות 500W יספיק? אני מבקש רק המלצות בענייני ספק כח.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר לעבודה אבל גם שהיה טוב ויחזיק הרבה שנים טובות, המחשב לא נועד למשחקים בעלי גרפיקה בגלל זה זה הכי פחות חשוב לי, מה שיותר חשוב לי זה הזכרון והמעבד וכמובן גודל המסך שהוא 15.6 אינץ כדי שהיה נוח לעבוד. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אפשר לחרוג טיפה אבל לא יותר מ 200 ש"ח ... אשמח להצעות.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by Gritzman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 , COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23" כלול במפרט -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

9. בוקר טוב, מחפש מחשב נייד חדש שיחליף את LG P1-JACKE הנוכחי שלי. בגדול אני מרוצה מאוד מה-LG, מחליף אותו כי לא מצאתי חלפים לגוף קירור, אך לצערי גם לא מצאתי דגמים חדשים של LG. מחפש מחשב "15.6 לתיב"מ אנליזות ומולטימדיה עד 6000 שח. עדיפות למסף בגימור מט, מקלדת מלאה עם מספרים בצד (לא חובה) וקורא טביעות אצבע (לא חובה). הכרטיס מסך הנוכחי עושה את העבודה אז כנראה שכל דבר חוץ ממובנה יהיה טוב. האם קיים נייד שעונה לתנאים הנ"ל? במידה ולא האם יש חלופות ל-ASUS N56VM/Z או Dell vostro 3560 תודה

10. שלום לכולם, אני מחפש לאבא שלי מחשב נייד עד 3.5K, הוא אדריכל ככה שצריך להרבה עבודה משרדית אבל גם בעל יכולות גרפיות כי הוא עובד עם מצגות ומפות כבדות וברזולוציה גבוהה. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? כמה שפחות, עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לסוללה חזקה, לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, DVD שגם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל לא מזיק... * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה חברה טובה. בנוסף חשוב שהמחשב יהיה גם בנוי טוב כי הוא הולך ל…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by JonyPony,

המחשב הנ"ל מיועד לגיימינג בעיקר, למערכת יתווסף כונן HDD 500GB (שכבר יש לי). [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1010[/td][td]1[/td][td]1010[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Z68X-UD5-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E[/td][td]1215[/td][td]1[/td][td]1215[/td][/tr][tr][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage)[/td][td]320[/td][td]1[/td][td]320[/td][/tr][tr][td]כרטיס…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים. חשוב שיהיה נוח להשתמש בו כשנוסעים לכנסים. * גודל המסך? 14.1 אינץ * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סטנדרטי (לפחות 5 שעות גלישה/כתיבה ללא הטענה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצוי עם צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על dell סדרת latitude או על מחשבי Lenovo, אבל אני פתוח להצעות.

13. Started by assaf17,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעיקר לסרטים (אין צורך בתלת מימד) ועבודה (תכנות, קצת פוטושופ ועריכת מוזיקה) וגם קצת למשחקים (נניח פיפא, מנג'ר ודברים בסגנון). גודל המסך הוא לא דבר קריטי, 15" זה האידיאל לדעתי אבל זה לא יותר מידי חשוב. אם יש אפשרות שיהיה מסך מט ולא מבריק אני אשמח. FHD די חובה היום לדעתי. מאוד חשוב לי שNUMPAD כן יהיה במחשב בשביל התכנות. לגבי משקל אני לא הכי יודע כי זה נייד ראשון שלי רצוי שבכל זאת הוא יהיה נייד ואני לא אצטרך להסתובב עם סלע. הייתי רוצה שמבחינת זמן סוללה אני יוכל להעביר איתו איזה שעתיים בלי טעינה עם שימוש סביר (נגיד איזה סרט או קצת תכנות ושירים). יציאת HDMI אני חייב וBT גם מאוד רצוי אם כי לא חובה. כונן קשיח אני חייב לפחות 1TB ואופטי…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by satyrido,

היי, מה קורה?זקוק לחוות דעתכם על המפרטים הבאים (חשוב לציין - המחיר הוא לפני מע"מ, לא כולל): HP Pavilion 14-n204ej/14"/ i5-4200U/4GB/500GB/ 8670M 2GB AMD/Win 8 STD/3YW/White 750$+מע"מ HP Pavilion 15-n200sj/15.6"/ i5 4200U/6GB/500GB/ NVidia GT740M 1GB / DVD/Win 8 STD/3YW/Black+Silver 785$+מע"מ HP850 EliteBook /15.6 "FHD/ i7-4600U/8GB/ 500GB 7200 /Radeon8750 1GB/ W8dgW7pro/ 3yw on site/ 1.88k 1470$+מע"מ HP Pavilion 15-n204ej/15.6"/ i7-4500U/8GB/1TB/ GT740M 2GB Nvidia/Win 8 STD/3YW/White 930$+מע"מ כרגע קורץ לי המפרט האחרון, שנראה הכי טוב והגיוני במחיר. המחשב מיועד לעבודה עם סרטים ב-HD, העדפה לאפשרות עבודה עם DXVA (האצת ווידאו מבוססת כרטיס גרפי, לכן הכרטיסים הקצת מ…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by Musti,

אחרי הרבה חשיבה וקצת יותר בקיאות בעניינים, אני אפתח את הפוסט הזה עם קצת דברים שונים בתקווה לקבל באמת המלצות טובות ותואמות.. * מטרות המחשב? לסטודנט, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), פיתוח אתרים בעיקר - תכנות דיי קלות (הכי חשוב שזה יהיה מחשב דיי חזק וסוחב כדי שאני לא אצטרך להחליף מחשב גם שנה הבאה או עוד שנתיים כי האינטרנט תמיד מתפתח.. , פוטושופ בקטנה, תמיכה בלינוקס - אני יודע שפעם היו הרבה בעיות עם לינוקסים ותמיכה של חומרה, שמעתי שהיום אי את זה כבר כל כך,אם אפשר גם אופציה של צפיה בסרטים גם ב- HD זה יהיה מעולה עם חיבור למסכים * גודל המסך? 15+ * רזולוציית המסך? כמה שיותר עם המחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שפחות רק לא חובה משהו קל משמעותית אם זה נופ…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by Yonathan Nissim,

אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?

17. Started by Meir Waismen,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3700 שח עם חריגה של 300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? משחקים כמו קול אוף דיוטי. just cause.crysis כן יש צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף SSD וגם 16GB זכרון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מעיינותיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by shlooks,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אם אפשר בפחות כמובן עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות במקביל, פיתוח תוכנה (בעיקר Web, DB, Python). לא משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה על עכבר / מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, SSD של 512 GB שייצטרף לאחד נוסף. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  19. היי חברים , אחרי כמה שנים טובות שאני עם נייד בגלל לימודים למי שרוצה לדעת Y720 LEGION של לנובו , אני רוצה לחזור לDESK שיתן לי פתרון למעבדות וירטואליות וקצת גיימינג . מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - נע בין 5K ל6.5K מתי מתוכננת רכישת המחשב? בימים הקרובים כמובן במשלוח. מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): מחשב לוירטואליזציה + גיימינג בינוני כבד. -משתמש בתוכנת WM WORK STATION + EVE NG - GNS 3 , משחקים כמו CSGO CALL OF DUTY WARZONE \ MW. (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא רק STOCK. (מידע …

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  20. שלום מעוניין במחשב לשימוש ביתי / home office שעליו אוכל לעבוד עם תוכנת lightroom או דומה לצורך סריקה ואחסון צילומים ושיקופיות. בעל יכולת שדרוג עתידית . תקציב סביב 4000 ויכול קצת להמתח. תודה למשיבים ולעוזרים . אילן

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  21. http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=59e339fbb9fa6 איך המפרט הזה? אני הולך לשחק על 1080p 144fps או 1440p 60fps תלוי במסך שאקנה בנפרד אבל אני לא חושב שתהיה בעיה עם שתי האפשויות

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  22. שלום רב, ראשית אני רוצה להודות מראש ואני מאוד מעריך את העזרה של חברי הפורום פה בייעוץ. ממש לא מובן מאליו. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד על פי הקריטריונים הבאים: 1. התקציב המקסימאלי? 4400 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הצבתי תקציב גבוה אבל אני בעיקרון מעדיף להשקיע עד 3500 כי אין לי שימושים של גיימינג ותוכנות כבדות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים קלים (ברמה של קונטר סטרייק הישן לא יותר), סרטי 4K בנטפליקס, תוכנת מסחר בבורסה (לא כבדה יחסית) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). א…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by NoahDalal,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לשימוש בסיסי באינטרנט ובפלטפורמות שיווק כגון adwords א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מעדיף שיהיה שקט, לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי (בחלקו), ומכיוון שהוא בן 6 עוד מעט, קצת איבדתי את ההבנה שלי בכל התעשייה במשך השנים. קראתי את המדריך המצויין שיש פה לגבי קניית מחשב חדש, אבל אני עדיין קצת מבולבל מכל הפרטים הקטנים. הנה הפרטים: שימוש: בעיקר גלישה באינטרנט, הורדות וצפיה בסרטי DVD. שימוש די רגיל, עם דגש על מהירות אינטרנט ומהירות מערכת הפעלה (כולל VISTA שאני מתכנן לעבור אליה מתישהו). אני לא משחק בכלל, אלא אם סוליטר נחשב המחשב לא יהיה בסלון אלא בחדר. מעוניין גם במחשב המוכן לשדרוגים עתידיים. תקציב: באופן עקרוני אין בעיית תקציב, אבל הכוונה היא לאיזור ה-3000 ש"ח עד 3500 ש"ח. זה לדעתי מחיר גבוה לצרכים שלי, אבל העלתי אותו בגלל כרטיס הטלוויזיה שאני מעוניין בו. רכיבים שאני צריך…

• 5 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.