ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=3104&maxprice=4193
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום הרבה אנשים כאן בפורום כולל אני מחכים למעבדים החדשים אך למרבה הפתעתי, בדקתי בכמה אתרים , וראיתי שהמעבדים החדשים HASWELL לא בהכרח חזקים יותר מהמעבדים דור 3 לדוגמא: יש את ה 4200 של הI5 ויש את ה4500 של הI7 ויש את המעבדים : I7 3630 או I7 3632 או I7 3612 שהרבה יותר חזקים מהאלו של הHASWELL נכון שהדור החדש יותר חסכוני בסוללה אבל האם באמת שווה לחכות לחדשים? כאשר דור 3 חזק יותר בביצועים ?!
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכלום המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: intel core i5 750 לוח אם: gigabyte P55A-UD3 זכרון : 4x2GB DDR3 2000Mhz כרטיס מסך Radeon 5850 OC2 ספק כוח: Corsair HX620W קירור מעבד: Arctic Freezer 13 (זה מה שנראה לי רלוונטי לשאלה) אני רוצה לשדרג את המפרט חשבתי לקנות מעבד: 710 ש"ח AMD Ryzen 5 2400G 3.6Ghz Radeon RX Vega 11 AM4 לוח אם פשוט כלשהו נניח : 370 ש"ח Gigabyte B450M DS3H AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI וזכרונות: 610 ש"ח HyperX FURY Black 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 610 סה"כ יוצא 1690 ש"ח אני מניח שהקירור שלי יתאים למעבד החדש(אך יכול להיות שאני טועה). לא רואה סיבה להחל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה יותר טוב? r9600xt או Radeon ATI 200P CPI-E וכדאי לקנות: http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי חבר'ס, החלטתי להתחדש ולהחליף את המחשב הישן שלי (שהוא לא רע כל כך אגב), ולכן אני צריך את עזרתכם! תודה רבה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל את הרוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום עוד 400-500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעקרון אני מתכוון להשתמש בו גם למשחקים ולעריכת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעריכת מוסיקה אני משתמש בQBASE ו-MAGIX MM. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3/4, Skyrim, CoD MW3, WoT, WoW. -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק בדחיפות למפרט מחשב כיוון שאני בתיאלנד ובכוונתי לעבור בקניון ה-MBK בדרך לארץ ולקנות חלקים למפרטים שיוצעו פה. יש לי יום אחד לקניות אז בבקשה, מכל מי שברשותו ידע נרחב, הודה לכם מאוד אם תחלקו אותו איתי. את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ, אך חשבתי שחלקים מסויימים כגון כרטיס מסך, כונן SSD וכדומה יהיה כדאי לקנות פה בגלל המחיר הזול בהרבה. בכל מקרה, הכוונה היא להזמין את המחשב החדש עם החזרה לארץ פרנסתי בחיים הוא יצירת סרטי תדמית ופרסומות לעסקים / חברות / אפליקציות. ועל כן אני משתמש בתוכנות הנלוות לכך בנוסף לזאת אני גיימר דיי כבד ומתכנן על מחשב שיוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים של הדור המתקרב. אני לא שואף שהמחשב יריץ הכל על ULTRA אבל בהחלט הייתי רוצה למצות את יופיה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי היום בלינק הבא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%204176739EDD4D4549BCC617D489 הם אומרים שהמחשב הוא עם מסך white led, מה שנראה לי קצת מוזר כי כשהרצתי חיפוש על הדגם הזה לא מצאתי שום התאמה, למעט באתרי קניות אחרים (כולם אגב ישראלים) אז מה אתם אומרים ? זה אמין ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אחרי! אחריי זמן לא מועט של התלבטות יש שתיי מחשבים שאני צריך לבחור מהם אחד הצרכים שלי הם עבודה עם תוכמות מוסיקה ומידי [מן הסתם הייתי מעדיף נייח אלה עם כן הייתי צריך גם את הניידות...] אז אני צריך מחשב חזק אבל יש לי מגבלת. אני מתכוון לשדרג את המחשב שיבחר ל 3ג'יגה ראם. המחשבים: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5995 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm את הדל אני אקח עם 250 ג'יגה הרדיסק השאלות הם: המעבד של הג'יגבייט יותר חזק.. אבל ממה שאני מבין הפלפורמה לא כי אם אני לא טועה הג'יגבייט הוא סנטה רוסה והדל הוא מונטטיבינה שהיא יותר חדישה? אז האם ההבדלים בינהם מהותיים?? ולטובת מי היתרון כמו שאמרתי אני צריך מחשב כמה שיותר חזק.. האם היתרו…
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מחפש משטח קרור לנייד שלי toshiba a200 10w notbook חיפשתי קצת בebay אבל יש הרבה ואני לא יודע איזה כדאי אם אפשר המלצה ..דרך אגב המחשב לא מתחמם או משהו והיו כאלה שאמרו שאני בכלל לא צריך ..אבל אני רוצה להריץ עלו משחקים אז בשביל להיות בטוח..
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חבר'ה. האם לדעתכם יש איפה לחסוך במחשב שלהלן? https://www.tms.co.il/104871 האם יש אפשרות לחסוך על הלוח אם ועל הקירור למעבד? מבלי לפגוע בביצועי המחשב?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
התקציב הוא בערך 2000 אבל זה לא שהוא מוגבל, אני פשוט חושב שלמטרות המחשב המחיר מספיק. כך שלא חייב לבזבז את כל ה2000. * מטרות המחשב - גלישה באינטרנט ולימודים. אין צורך במשחקים גרפיים, ואין צורך במחשב על, רק שיעבוד סבבה. * גודל המסך - לא כל כך חשוב כי יש לי מסך פנוי ורוב הזמן הוא כנראה יהיה מחובר למסך הזה. אבל שלא יהיה קטן מידי. * משקל רצוי - לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - גם כן לא חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אני לא יודע אם זה מיוחד, אבל אני רוצה לחבר את המחשב למקלדת רגילה, מסך כמו שאמרתי, ואינטרנט, אולי אלחוטי אולי ישירות לראוטר. חיבור לטלויזיה זה נחשב למיוחד? * בלוטות- לא יודע מה זה. מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח - עשרות ג'יגה יספיקו. 50,60,80. 100GB זה…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
זה מחיר מספיק למחשב שמיועד למשחקים כבדים או שעדיף לחסוף עוד קצת ולהגיע ל5K?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר מפרט מחשב מבוסס על מעבד אינטל . המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית + עיבוד מוסיקה חובבני . תקציב עד 4000 ש"ח כולל מסך. לא צריך הארד-דיסק במפרט (יש לי כבר). אשמח אם יש למישהו כיוון להתחיל בו (בדקתי את המפרטים המוצעים אבל כמעט אם לא כולם מבוססי AMD). בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב בניתי את המפרט הבא,אני מתכנן לקנות את המחשב בסביבות ה29.3 (ביום הולדת שלי) ואני צריך חוות דעת וגם הערכת מחיר של כמה הוא יעלה כשאני אקנה אותו. Intel Core 2 Duo E6600 Box Gigabyte GA-965P-DS3 Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec A-Top X-Blade Thermaltake 420W PFC 120mm fan בספק אני לא ממש מבין אבל אולי תמצאו לי בבקשה אחד אחר איכותי וטוב במחיר סביר לא יקר מדי...
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ב3000 שח חריגה עד 200 שח מפרט מחשב מ2022 ווינדוס 11. 16גיגה ראם מעבד חזק חיבור חוטי לרשת מצלמה באיכות 720 לפחות. מסך גדול באיכות גבוהה שהיה מבריק לא מט כרטיס מסך 4 גיגה עדיף מי חברה מוכרת
-
- 2 תגובות
- 386 צפיות
-
-
שלום רב. בכמה ריאלי למכור Gigabyte GTX 280 יד שניה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, לימודים * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : בלי מסך מגע וכאלה תודה לכל העונים רצוי בסביבות ה4000 .. 4500 זו חריגה רצינית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במדור המפרטים המומלצים מופיע מספר פעמים מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz ובנוסף גם נטען בכותרת " עם תמיכה ב-64 ביט " לעומת זאת, במאמר אליו מפנה הקישור רשום בין השאר: " with a reduced L2 cache and disabled AMD64 technology" כלומר נראה לי שמדובר במעבד שיש בו טכנולוגיית 64 ביט אבל בעצם היא לא מאופשרת. פיספסתי משהו ? הסבר יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
המפרד מיעוד לאינטרנט/וורד/סרטים(לא HD). תודה רבה!! בדקתי במומלצים, וזה בסדר, אבל השאלה היא אם יש שינויים שצריך לעשות??
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שמשמש אותי אך ורק בטלוויזיה 32" בחדר... הדברים שדרושים מהמחשב הם שיריץ סרטי HD באיכויות הכי גבוהות ללא תקיעות ודברים בסגנון שיהיה שקט מאוד חוץ מסרטים השימושים הם מוזיקה וגלישה באינטרנט... לא משחק במחשב ולא מתכוון להתחיל בגלל המחשב החדש.. לא מעניין אותי ד"א אנני צריך כונן קשיח במחשב..... בכל מקרה התקציב בעייתי והוא 1500 שקל רק לכונן..... אם זה אפשרי אני אשמח.. אם לא אז אני אשמח לקבל את המינימום מפרט אם אפשר לקבל מארז שהוא שוכב ולא עומד אני בכלל יתלהב מהמחשב.. תודה מראש חברים אשמח אם מישהו יתן לי מפרט עם מעבד איכותי טוב ושקט שיריץ ללא בעיה סרטים באיכות גבוהה מאוד אם יש חריגה תגידו מזכיר אני לא צריך כונן קשיח ד"א אני זקוק למקום לשלוש HD בגודל מלא..
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המטרות של המחשב הן :גלישה ,הורדות צפייה וצריבה(סרטים וכדומה) יישומיי אופיס ,עריכת תמונות בייתיות ומשחקים סטנדרטים( כגון כדורגל) לדעתי מדובר על משהו כמו מחשב משרדי +, חשוב אם אפשרי שאוכל לשדרג אותו בעתיד במידת האפשר והאמת אני קצת חושש מ AMD שאני רואה שאתם ממליצים עליו ברוב הפעמים (למה?) כך שעדיף אינטל (כפול ליבה?) ,השאלה גם אם צריך כרטיס מסך בנפרד (והאם אפשר בתקציב),וכן לגבי מקלדת עכבר ורמקולים האם זה כלול במפרטים רק לא נרשם? מקווה שפרטתי מספיק תודה
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
היי השימושים שלי הם אינטרנט (יו טיוב, פורומים והדברים הרגילים), סרטים (גם HD), פוטושופ, שיריץ משחקים לא כבדים ממש כמו ניד פור ספיד ו-GTA 4, שאני אחבר אליו ממיר של הוט איכשהו. אני מתכוון לקנות את המסך של דל 24״ שראיתי שממליצים פה הרבה. בעקרון אני רוצה מקלדת ועכבר חדשים (אלחוטיים), לא יודע אם להכניס לתקציב או לא.. תנו המלצה גם לזה. חנות מתל אביב, ראשון והסביבה שאני אוכל להגיע לשם. מקווה שלא שכחתי משהו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי המלצות או מידע על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809705 מבחינת המפרט, יש בו את כל מה שאני צריך: מחשב טוב לאוניברסיטה (כלומר מסך קטן בין 11 ל-13 אינץ'), שיאפשר ריבוי חלונות ומשימות (אבל בעיקר אינטרנט ואופיס), ושהסוללה שלו תחזיק המון זמן. מישהו בתכל'ס התנסה עם המחשב הזה? מישהו יכול להמליץ לי לכאן או לכאן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוח אם הזה H61 based Motherboard with support of USB3 Sata3 יש לו יצאת דולבי דיגיטל למוזיקה5.1 ערוצים צריך להוסיף עוד משהוא שאני לא יודע ???
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC. המחשב מיועד לשימוש ביתי ומשחקים פה ושם. חשוב לי רק שיהיה מסך 19". ועוד הערה - בבקשה לתת לי רמקולים ב-100 ש"ח מקסימום, כי אני ההפך מאודיופיל וחבל להשתגע בעניין הזה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-