ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום! זקוקה לעזרתכם, אני צריכה לשדרג את המחשב ללימודים... זה המפרט שלי מעבד Intel Pentium 4 2.8 GHz לוח אם MSI 649 Neo-V (MS-7113) זכרון 512mb 200 mhz כרטיס מסך winfast px6200 tc 64mb המחשב הוא לגרפיקה בעיקר Photoshop יש לי 450+- שקל לשדרוג. תודה!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מצורף צילום מסך עם ההצעה שיקבלתי... תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאלתה כמה שאלות ספציפיות בפורומים אחרים באתר וזה מה שהגעתי אליו עדיין יש התלבתות עיקרית על המארז+ספק קונה מחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים (לא החדשים ביותר) חשיבות רבה לשקט - מחשב זה יהיה בחדר שינה ויעבוד 24\7 לצערי הוא נמצא במקום ללא זרימה חזקה של אוויר יש לי כמה התלבטויות בהקשר למארז+ספק וקירור מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK אפשרות אחת מארז ללא ספק Antec Three Hundred FSP 400W NOISE KILLER : FSP400-60THA או Antec sonata III שבא עם EarthWatts 500 Watt הוספת רפידות בולמי רעש http://zap.co.il/search.aspx?keyword=a2384 או אולי יש לכם הצעה אחרת קירור ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ק…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי מחפש הצעות למחשב עיסקי 3000 עד 4000 או דומה. רצוי שמחשב יהייה מוקשח פיזית. אפליקציות אופיס רגילות + גלישה + סרטים מסך מט חברות: מעדיף לנובו או דל לא חייב טכנולוגיה אחרונה אבל מעדיף מהיר ביותר והרבה זכרון. בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
board:P4S800D,SATA cpu:P4,3.0GHz,s478,1M,prescott,intel memory:DDR400,2x256 micron hd:120GB,SATA,WD v.card:A9200 radeon ATI 128MB,DVI dvd-rom:sony cd-rw:asus case:400watt סכום:3200 שקל ** אני לא גיימר ** תודה מראש אלי
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של 2500 -/+ ואני צריך שתגידו האם המפרט טוב והכול מתאים
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב הנ"ל. אותה סטודנטית צריכה את המחשב לשימושים כלליים, אינטרנט וסרטים וכאלה, וגם מאטלב. עכשיו, היא לא מריצה דברים מסובכים מדי, היא יכולה לחכות כמה דקות עד שהמחשב יסיים סימולציה, זה בסדר גמור אם ייקח לו 3 דקות במקום 1, אבל בכל זאת, עדיף מעבד חזק בתחום התקציב, ועדיף 4 ג'יגה זכרון כדי להפעיל עוד דברים בזמן שמטלב רץ תודה! עריכה: הורדתי את המטלב מהנושא של ההודעה כי זה באמת לא החלק החשוב
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט לצורך עבודה משרדית ועריכת סרטים בצורה חובבנית בתוכנה PD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ו-powerdirector 13 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- תדיר , הייתי מעוניין שהרינדור יהיה מהיר (עריכת סרטי 1080) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM של דל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. …
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 4,000 ( חריגה 200 מקסימום! ) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים , אינטרנט , אוברקלוקינג קל 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? X800GTO/X800GTO2 יהיה נחמד . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחש…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום מחשב סלוני דרישות 1. מה התקציב? 3500-4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? בעיקר צפייה בסרטים באיכות גבוהה 1080p גלישה באינרנט ושמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה( לא חובה) מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט ומארז שחור 7. האם אתם צריכי…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
היי, זקוקה למחשב לעבודה גרפית בעיקר, התקנת CS4 של אדובי ועבודה במקביל על מספר תוכנות כך שהעניין מצריך זכרון גדול..(או לפחות זה מה שהבנתי) + מערכת הפעלה באנגלית xp pro+הרכבה של הכל במעבדה. העניין הוא שכבר התחלתי לגשש אבל יש כל כך הרבה יצרנים וכל אות יכולה לשנות מרכיב שכבר הלכתי לאיבוד, מה כדאי ומה צריך. אז בנוסף להנחיות שלכם הוספתי גם מספר שאלות כלליות - מתנצלת מראש על הבורות... :-\ רמת שקט - טובה. מעדיפה להשקיע ברכיב אחר אבל עדיין רוצה לשמר שקט. oc - אין לי מושג מה זה.. יש לי צורב dvd חדש שהייתי מעוניינת להעביר אבל הבנתי שהוא ב-ide האם אפשרי להתקינו גם ב-sata? (אני אמנם רושמת מונחים אבל אין לי מושג מה הם אומרים...חחח) למסך שלי יש אפשרות לחיבור של dvi אבל כרגע זה בחיבור ר…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב מיושן, 1.6 ג'יגה הרץ 512 SDRAM ושאר חלקים ישנים של מחשב מלפני 4 שנים. ברשותי כ.מסך טוב יחסית (עד כמה שאפשר) שקניתי לפני שנה Radeon 9600XT. הטעות שעשיתי אז היא כרטיס מסך חזק למחשב חלש. אני רוצה לשדרג את המחשב, ז"א לקנות מעבד חדש, לוח אם, זכרונות, צורב והארד דיסק. מטרות המחשב הן להתקדם מעט, שמשחקים יעבדו בצורה טובה (לא להשתגע) שאפשר לעבוד עם כמה תוכנות ברקע, בעקרון מחשב ביתי לכל דבר. ציוד הקפי אני לא ממש צריך, יש לי עכבר טוב מקלדת רמקולים מסך וכ.מסך שמספק אותי, אני חוסך בעלויות :-\. ובעקרון אני צריך שרק את החומרה יתקינו לי במעבדה... להתקין XP ושאר הירקות אני יודע. הסתכלתי קצת באינטרנט על חנויות וראיתי לדוגמא כאן: http://ivory.co.il/product.asp?productid=14…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה דעתכם על המחשב הזה? אני מעוניין לקנות מחשב (ללא HD, ללא מסך, ללא ספק) זאת אומרת רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון. עכשיו דיברתי עם הרבה מאוד אנשים שמבינים וזה מה שהצלחתי להרכיב: מאוד חשוב לי דעה על הכרטיס מסך כי אמרו לי שעדייף להשקיע עוד 150 שקל ולקנות ATI HD-4850.... מחכה לדעתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב לחבר סטודנט, דרוש מחשב קומפלט עם מסך מקלדת וכו'... בעיקרו לעבודה משרדית, אבל יש מצב שבעתיד ידרש להפעיל תוכנות שרטוט למינהם (הוא לומד ה.מכונות) אם התקציב לא מספיק לדרישות יש אפשרות להגדיל אותו, כל עוד זה משתלם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מחשב למשחקים בינונים וסרטים..מחשב שיהיה ממנו נחת להרבה זמן (חזק ולהרבה זמן) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1257 לוח אם: ASUS P5B ¤675 מסך: SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI ¤1585 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤767 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤247 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤574 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 ¤122 מארז: JSP-TECH H-550C - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤253 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2+MICROSO…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב חדש, לא משהו מטורף לחלוטין אלא משהו טוב שיוכל להריץ משחקים כמו שצריך, כמובן שאני מדבר על משחקים חדשים ולא Need for speed underground וכאלו. אני מעדיף הארד דיסק קטן יותר (אין צורך ב300 ג'יגה, נראה לי שמספיק 120) לטובת השקעת יותר כסף במעבד או בכרטיס מסך טוב יותר (למרות שכנראה אין הרבה הבדל במחיר, אבל את זה אני לא ממש יודע). אני חבר של אבי מנסורי (aviko) והוא אמר לי שפה יעזרו לי בצורה הכי מקצועית לקבל את המחירים הכי זולים, אז אני מקווה שבאמת תוכלו לעזור לי. בעיקרון המחשב אמור להיות עבור משחקים, אני כמעט לא משתמש בשום תוכנה רצינית אז אין צורך בזה, העיקר שיהיו מעבד וכרטיס מסך טובים וכמובן לוח אם טוב, אבל שוב - אתם המקצוענים לא אני ;D תודה מראש, …
-
- 9 תגובות
- 684 צפיות
-
-
לוח אם Intel LEMONT DP965LTCK, כרטיס קול משולב, על הלוח- AC'97 מעבד -(Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz/2MB(CONRE FSB 1066 Mhz, Intel EM64T VT, Dual-Core מארז ATX COMPUCASE CI-6A19-400 ספק HEC 400W ATX2 זכרון- (1GB DDR2 667MHZ(2X 512MB כונן דיסקטים "1.44MB 3.5 דיסק - WD 160GB/7200/8MB SATA II כרטיס מסך GIGABYTE PCX7900GT 256MB DDR3 TV, 256BIT, DUAL DVI, HDTV , ROHS, 24 PIPELINES מקלדת- ע/Microsoft Multimedia E, עכבר אופטי מיקרוסופט רמקולים- Creative SBS-240 צורב LG GSA-H10A Dual Layer DVD לא כולל מסך. מחיר ליחידה $ 1,215.00 האם לדעתכם המחיר למערכת שכזו סביר? האם הייתם משנים בה משהו ( עד 6000 ש"ח) במיוחד אשמח לשמוע דעות על איכותו של כרטיס המסך לדעתכם. ועל …
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) או פנטיום 4 3.2 לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 200GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך ASUS RADEON AX550GE 256MB PCI-E, DVI , TV כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כרטיסי קול none צורבים DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות none מארזים 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical עכברים none רמקולים none מסכים SAMSUNG TFT 17'' 721S 8MS +PIVOT מחירון עבודות במעבדה w/o Assembly Computer מה הכי כדאי לקנות מחשב עם AMD …
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק למחשב בתקציב של 5500 - 6000 ש"ח המחשב מיועד לאינטרנט, סרטים , משחקים וקצת עריכה גרפית ברמת התחביב. אני מעוניין גם שהמחשב יכלול מסך דק 17" LCD וגם יש כמה חלקים שכבר יש לי ואני לא זקוק להם במחשב החדש כמו : צורב דיוידי ורמקולים. תודה! ואם תוכלו לתת לי מפרטים של חנויות באיזור המרכז כמו: KSP / PANDAS זה יהיה אחלה !
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, אז אני תקוע ללא מחשב, הנייד הקודם שלי עבר טראומה קלה. אז אני אשמח לעזרתכם המהירה, כי הכוונה שלי פחות או יותר לקנות את המחשב לפני הסיום של כל בלאגן החגים. אפילו היום אם אני אספיק . אז השימוש עיקרי הוא צפייה בסרטים ב Full HD על מסך גדול, יציאת HDMI היא דבר שהוא חובה. שימושים נוספים עריכת ווידאו + סאונד - לא משהו מטורף את הרוב אני עושה על המק. זו עריכת סרטים של הרגע האחרון. בנוסף שימוש יום יומי כזה ואחר, אינטרנט וכול' יש את האפשרות של הפגת זמן מת ככה שהרצה של משחקים, גם אם על איכות לא משהו כל עוד זה ינוע חלק, תיהיה נחמדה - אבל ממש לא חובה. כ55 אחוז מהזמן המחשב יהיה מחובר למסך חיצוני + מקלדת ועכבר חיצוניים, ככה שחיי סוללה פחות מעניינים אותי. אני ממש מעדיף את …
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
Asus M50Vm-B1: http://www.ncix.com/products/index.php?sku=31525&vpn=90N-SPCA5733377CQL0Y&manufacture=ASUS תודה למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות dvd מקליט עם הארד דיסק שזה עולה בערך איזה 2500-3000 שקל ואפילו יותר. אז חשבתי בעצם למה לא לקנות מחשב, משהו לא יקר,בערך באותו מחיר,שיעשה את אותם הפעולות ואפילו יותר. אז לסיכום אני צריך מפרט של מחשב שיהיה שקט(חשוב ,כי המחשב יהיה בסלון כל הזמן) שיהיה אפשר להקליט בו תוכניות טליוזיה לצרוב וכו המחשב יהיה מחובר כמובן לטליוזיה (בתור מסך) התקציב הוא 2500 עד 3000 . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה , מייל , אופיס, שמיעית מוזיקה , אולי עריכה קצת של סרטים וייצירת תוכנות אבל זהו בגדולושיוכל להכיל הכל במקבילכאני אוהב לעבוד עם הכל במקביל * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? בערך 2 KB * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6-7 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מה שיש זה טוב * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 300 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על מקבוק פרו החדש אני כנראה אקנה בחול... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
1. התקציב - 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש כללי בנוסף לגרפיקה. תכונות כמו: interior design, illustrator, photoshop, autocad 3.לא צריך ציוד היקפי וגם לא מסך. 4. לא צפוי לעבור OC.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-