ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי ביקש שאני ירכיב לו מארז אבל היה לי דיי בעיה בעיניין המעבד אז החלטתי לקבל הצעה מלאה מפה תראו אני רוצה שיהיה כרטיס מסך חזק לא יותר מדי 8800 מספיק אני חושב אבל סוג טוב שיהיה זיכרון שיהיה 2 גיגה מהירות 667 לפחות אפשר גם 667 לוח שיהיה עם כניסות PCI ועכשיו אני רוצה שתרכיבו לי מחשב טוב כולל מאוורר טוב ומומלץ תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין בעזרה לרכישת מחשב חדש. שיתאים לי למשחקים ולעיצוב גרפי. עם נפח דיסק יחסית גדול. ללא מסך\צורב\רמקולים\וכו'. ובנוסף. שיהיה בנוי לOC. בברכה, אורי אברהם. שאלה נוספת, אולי כדאי לי לחכות עם המחשב ולחכות לכרטיסי מסך תומכי DX10 זולים יותר?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני מחפש מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים והכל כמו שצריך בלי בעיות יהיה נחמד אם לא יהיו חריגות מעבר ל 5300 אה וזה גם כולל מסך . ובלי ציוד היקפי (עכבר . מקלדת . רמקולים וכ"ו) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אם אפשר בפחות כמובן עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת מכונות וירטואליות במקביל, פיתוח תוכנה (בעיקר Web, DB, Python). לא משחק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה על עכבר / מקלדת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, SSD של 512 GB שייצטרף לאחד נוסף. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3700 שח עם חריגה של 300 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? משחקים כמו קול אוף דיוטי. just cause.crysis כן יש צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיף SSD וגם 16GB זכרון 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא בראש מעיינותיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב גיימינג הראשון שלי אך אני לא יודע כמה כסף שווה להשקיע... כעיקרון אני לא עומד לשחק משחקים מאוד כבדים אך אני אשחק עם החברים שלי בכמה משחקים בבודדים (GTA-5,Minccraft...) בהתחלה חשבתי להשקיע 8000 שקלים אך לאחר שדיברתי עם חברים שלי המליצו לי להשקיע 5000-6000 שקלים במחשב. כמה כסף שווה להשקיע במחשב גיימינג ראשון אם אני משחק בכמה משחקים יחידים עם החברים שלי?
-
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט מהחנות www.logicpc.co.il המפרט בשביל מישהו אחר... מעבד-AMD Athlon 64 3200 Winchester Socket 939 BOX מחיר-1179 ש"ח לוח אם-Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard מחיר-809 ש"ח זיכרון-Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory מחיר-299 ש"ח (2 סטיקים כאלה...299*2=598 ש"ח) כרטיס מסך-Gigabyte FX6600GT GV-NX66128D PCI-e 128Mb Retail Video Card מחיר-1199 ש"ח דיסק קשיח-Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD מחיר-579 ש"ח צורב דיוידי-LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x16x24x16x32 מחיר-309 ש"ח מארז-Chenbro Midi Tower Xpider PC61166 Silver Screwless מחיר-279ש"ח ספק כוח-Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply מחיר-329 ש"ח מחיר סופי לתשלום 1 או 2 …
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בקניית מחשב נישא בעיקרון הוא אמור להיות למסמכים ניגון סרטים והצגת שקופיות אני חשבתי על מחשב עם כמות זיכרון של 512 מינימום עדיפות ל 1024 הרבה מקום בכונן קשיח ואם אפשר יציאה לטלוויזיה וזה בערך מה שאני יכול להחליט כל השאר (מעבד לוחות אם וכו...) אני לא הכי מבין אז אם אפשר המלצה למחשב נישא חדש או אפילו סתם הכוונה כללית (כמו מעבד מועדף וכו...) תקציב בסביבות ה 5500 תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מיפרט למחשב שלם נוסף שיהיה בחדר אחר ואני אשתף את החיבור אינטרנט באמצעות Router. הדרישות: - מיועד בעיקר לישומיי Office ולאינטרנט. - מסך LCD17". - להתמודד ברזולוצייה Native של המסך 1280X1024. - HD 40G נראה לי מספיק. - 100% אמינות. לגביי המסך לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות, או ה-NU LCD Monitor 17" QL-711V שעולה 1520, או ה-LG1710S שעולה 1750. נשאר בערך 1900 ש"ח ל-Barebone... המיפרט הכי זול במיפרטים המומלצים: אפשר לחסוך בHD ולקחת 40G. לקחת זיכרונות זולים יותר או ג'נריים (אני לא מתכנן OC). יש לי כבר צורב וכונן CD, אז אולי אפשר לחסוך גם בזה רק שהם ישנים אז אני לא יודע אם כדאיי. ובנוגע למעבד Barton 2500 עולה 100 שקל יותר, אני לא מבין למה צריך מיפרט ע…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם מפרט הזה טוב? האם הספק הזה יחזיק את המערכת? האם אתם ממליצים להחליף ללוח האם הזה: MSI K8N Neo4-F NFORCE4 תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל ממכם מפרט למחב של סביב 2500 ש"ח, חשבתי על AMD XP2800, אני לא צריך מסך מקלדת ועכבר תודה רבה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
board:P4S800D,SATA cpu:P4,3.0GHz,s478,1M,prescott,intel memory:DDR400,2x256 micron hd:120GB,SATA,WD v.card:A9200 radeon ATI 128MB,DVI dvd-rom:sony cd-rw:asus case:400watt סכום:3200 שקל ** אני לא גיימר ** תודה מראש אלי
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, אבי הוא בעלים של נייד מדגם IBM ThinkPad R60, שנרכש דרך החברה שלו לפני כשנתיים במחיר מוזל של כ-5K במקום 7K אותו מחשב נרכש למטרת עבודה, היות והוא עוסק בפיתוח תוכנה.. בעיקר Matlab ו-VisualStudio המחשב חלוש, מיושן, ובימינו כבר לא שווה הרבה. הוא עובד ב-HP, ומספר שיש לו שם נייד מסדרת תחנות העבודה של HP, לטענתו זהו אחד המחשבים החזקים שראה, ולא יכל למצוא את הדגם למכירה בזאפ ההסבר שניתן לו, הוא שהחברה מגבילה את הדגמים המיובאים לכל מדינה, פרט לתכנתים הצריכים כח עיבוד חזק, להם מייבאים מחשבים במיוחד בכל אופן, התקציב לא באמת קבוע על 7K, אלא צריך להיות במסגרת מחיר הגיוני, להתאים לכלל השימושים: עבודה בתוכנות הנ"ל, צפייה בסרטים (תמיכה ב-HD תבורך), אין צורך במסך גדול מ15" (אלא אם אי…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה למפרט בכ-3400 ש"ח שישמש למשחקים (חדשים בין היתר) ושימוש שוטף. מתכוון לשלם במזומן. אין צורך בציוד היקפי, לא מתוכנן OC, חשוב שלוח האם יתמוך במערכת 5.1, עדיף מערכת שקטה אבל לא משהו שיצריך הוצאה כספית גדולה ויש צורך בהרכבת המחשב. כרגע יש לי מסך 19" על רזלוציה 1280X1024, אני מעריך שהוא יישאר איתי לשנה הקרובה. מקריאה כאן בפורום הגעתי למושג כללי למפרט. אני מתלבט בין AMD 940 ל AMD 945 ל Intel C2Q Q9400 - כולם בסביבות אותו מחיר ולא הצלחתי להבין איזה מעבד עדיף. בנוגע לכרטיס מסך, עקב הרזלוציה שאני עובד בו הבנתי שאין צורך ביותר מ HD4850. אם וכאשר אקנה מסך גדול יותר הבנתי שיהיה עדיף לקנות כרטיס חדש מאשר לעשות הצלבה, דבר שידרוש ספק ולוח אם יקרים יותר. מבחינת המארז…
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500 שקל. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כבדים. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקים וכונן קשיח. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? לא צריך סופר שקט, אבל גם לא טרקטור. נגיד 5. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בחנות, אין צורך במערכת הפעלה. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד של לנובו (T500) ועימו התקנה של וינדווס 7 בגרסת 32 ביט מכיוון ובגרסה זאת יש הגבלת זכרון ל3 גיגה בלבד הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט האם יש אפשרות לשדרג דרך לנובו? כלומר מבלי לרכוש ווינדוס חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני לדעת כמה יעלה לי מחשב עם כזה מיפרט טכני: מעבד: Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz פתרונות קירות למארזאודה אם תגידו לי אם דבר כזה הוא נחוץ) 2X SCYTHE S-FLEX 120mm 1200rpm גוף קירור למעבד: NOCTUA NH-U12P SE2 לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3 זכרונות: 2GB DDR3 1333MHz זכרונות2: 2GB DDR3 1333MHz כונן קשיח: Seagate Barracuda ST31000528AS - 1TB/7200RPM/16MB כונן אופטי: DVD-RW - SATA כרטי מסך: מבוסס Radeon HD 4850X2 2GB GDDR3 HDMI מארז: ANTEC NINE HUNDRED II (אשמח אם תציעו לי משהו יותר זול) ספק כוח: CORSAIR 650W TX
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ASUS 1005HA שמגיע עם 1G זכרון פנימי לכן קניתי סטיק של 2G החלפתי בין הסטיקים אבל בויינדוס XP זה מראה לי רק 1G לאחר בדיקה עם התוכנה CPU-Z ראיתי שהסטיק הוא באמת 2G השאלה למשה בויינדוס זה לא מראה לי את זה ומה קורה עם אני ישאיר את זה ככה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצעת מפרט שקיבלתי מ KSP ברצוני לקנות בנוסף למחשב גם ווינדואס חוקי וגם קספרסקי חוקי. שווה לי? השתמשתי 4 שנים בווינדואס לא חוקי וגם אנטי וירוס לא חוקי. הייתה לי פעם בעיה עם האנטי וירוס ובמוקד של מיקוסופט לא עזרו לי כי הוינדואס שלי לא היה חוקי, זה אחת הסיבות שאני רוצה לקנות חוקי - תמיכה. ואנטי וירוס קספרסקי אי אפשר לא חוקי הם תמיד תוספים את זה בסוף, והוא הכי טוב בשוק בגלל זה אני רוצה לקנות אותו. אגב אני רוצה WINDOWS 7[הכי חדש ממה שהבנתי] תקציב:4000 שקל, לא כולל תוכנות או מסך אגב זה נכון שכל המסכים מ 19 והאלה הם WIDE SCREEN? אין 21-22 שהם ריבועים כמו ה-17 שלי? אני רוצה שמבחינה טכנולוגית הוא יתמוך בטכנולוגיה של היום ושל עוד 5 שנים, לא שיהיה מפגר מידי מאחורה. ברור לי …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט למחשב שמיועד בעיקר לשימושים פשוטים כמו אינטרנט,אופיס,סרטים לפעמים פוטושופ ומשחקים מזדמנים פעם ב כמו SIMS3 NFS וכו'. לא דרוש שום ציוד הקפי ולא מערכת הפעלה. ההעדפה היא להשקיע יותר במעבד מאשר בכ.מ. מפני שהשימושים העיקריים הם לא משחקים. לא יבוצע OC. על המחשב יורכב כנראה מסך של 22" - 24". (אולי FHD) אשמח לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: מעבד: AMD Athlon X3 435 2.9Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪507 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 Rev 2.0 כמות: 1 - מחיר: ₪397 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪320 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪299 זיכרון: A-Data 4GB (…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים. חשוב לי שהמסך יהיה לפחות 15-16 אינץ ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל, 2 קילו ומטה (אני לא יודעת עד כמה זה סותם...) מקווה שזו הייתה הכוונה של השאלה ובקשת העריכה.... אני לא צריכה זכרון רחב כי אני לא מתכוונת להעביר אליו את המוסיקה והסרטים אלא בעיקר לעבוד עם האופיס. אשמח להמלצה, תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, היום ביקרתי בOMC, בחברה הציעו לי את המפרט הבא שמיועד למשחקי מחשב (משחקים כבדים, אני מאוד מעוניין לשחק ב-GTA IV ו-CRYSIS), רציתי לדעת מה דעתם והאם זה שווה... Intel Core 2 Duo 7400 gigabyte G31M-S2L Kingston 2GB HyperX CL5 Samsung 500Gb Sapphire HD4770 512mb ddr5 256bit EZCOOL K110B Fan 8cm Huntkey LW-6550-HG 550W LG GH22NS30 כל זה במחיר של 2,395 בנוסף יש אופציה לשדרג את המעבד והכ. מסך לE7500 ו-Sapphire HD4850 1gb, 256bit, ddr3 - במחיר של 2,595 רציתי לדעת מה דעתם על המפרט בכללי, על המחיר, על ההצעות לשדרוג ואם אפשר חוות דעת על החברה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בדברם האלו: כרטיס מסך,מעבד,לוח אם,ספק כוח ומארז התקציב שלי הוא 2500 למשחקים כמו css team fortes2 coul of duty מחברת איבורי אני יודע שחברה זו לא מומלצת בנתיים המפרט שלי הוא כזה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=385 quad q6600 כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1143&CatCode=400 ספק כוח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=848&CatCode=409 מארז http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1580&CatCode=408 לוח אם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1075&CatCode=411 אשמח אם תירצו לשנות לי משהו למשהו טוב יותר אבל מחברת איבורי מחשבים תודה ד"א השידרוג שהראיתי הוא עולה לי 2375 התקציב 2…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם ^^ קודם כל, אני מתנצלת מראש אם כל דבר בהודעה שלי משדר בורות ונוביות שנוטפת מכל חור אפשרי. אני כבר הרבה שנים לא ממש מתעניינת בתחום החומרה, אז תהיו סבלניים. אממ..כן, אז שמי רותם, ואני מעוניינת להרכיב מחשב לאחי הקטן. בשיטוטי ברשת נתקלתי בכל מיני מערכות מחשב "מוכנות מראש", במחירים אטרקטיביים ואטרקטיביים פחות, אבל בסופו של דבר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת מה מוכרים לי, מה העבר של החברה שמוכרת (ויצא לי להיתקל בלא מעט תלונות כלפי כל אחת ואחת), ומה הסיכוי שאני אצטרך לבקר אצלם בדחיפות כדי לתקן את המחשב. כמובן, כל העסק של החומרה וההרכבה. אנחנו כנראה נשלם בתשלומים, אבל לא דרך האינטרנט. מעדיפים להגיע לסניף של החברה ולסגור הכל פיזית שם. אז אם כבר לקנות מחשב מוכן (או מחשב שא…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מסך 12" T8100 2 גיגה ראם כ. מסך 8400GS ומשקל 1.86 ק"ג. האם מישהו שמע על אמינות ואיכות ההרכבה של סמסונג (יש לי מוצרים אחרים של החברה ואני די מרוצה). במחיר דומה (טיפה פחות מאלף יורו) ראיתי גם מחשב HP Pavilion dv2899ef Artist Edition עם מסך 14.1 מפרט מעט יותר עשיר (HDMI) אך במשקל 2.5 ק"ג. איך המחשב הזה האם הוא יותר אמין? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-