עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המאקסימלי הוא5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש מצב של אותם הביצועים במחיר נמוך יותר, אז כמובן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח מן התקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית אך לא באופן קבוע ולא למטרות עסק, אלא למטרות הנאה כך שהמחשב לא אמור להיות מותאם במיוחד לעריכה גרפית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אני הולך להשתמש בפוטושופ, אפטר-אפקט, Crysis 2, Call of duty MW2 כשיצא ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כ…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by redead,

בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. אני כניראה טס לגרמניה לתקופה ארוכה, וכניראה שאני ירכוש מחשב נייד בשביל לשמור על קשר עם הארץ. אני צריך שהמחשב יריץ תוכנות בסיסיות, ואינטרנט,אופיס, ופוטושופ. יהיה נחמד אם הוא גם יריץ משחקים בסגנון dragon age,SC2. מבחינת משקל שלא ישקול יותר מ3 קילו, ומסך 14 אינצ' ~, זמן סוללה 4 שעות עדיף ליותר. יש חייה כזאת?האם בגרמניה המחירים זולים יותר מאשר בארץ?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by arno,

שאלה לפני קנייה איך ירוץ המשחק starcraft 2 על המפרט הנ"ל אשמח לקרוא שיפורים והצעות יעול עד סך של 2800 ש"ח AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 5750 1GB GDD…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. גודל מסך בין 13.3 עד 14 אינטש --> רצוי 14" משקל --> עד 2 ק"ג (אם אפשרי) זמן סוללה --> מינימום 3 שעות אין צורך ביציאות מיוחדות. כונן קשיח--> 250 גיגה מינימום רצוי צורב DVD וכמו כן רצוי אבל לא הכרחי שהנייד יהיה ממותג מוכר. מטרות עיקריות --> גלישה, אופיס, וידאו וקצת משחקים (לא כבדים). תקציב עד 3500 ש"ח --> אפשרות לחריגה עד 4000 ש"ח אשמח אם תוכלו לעזור

6. אורח אנונימי
    Started by אורח אנונימי,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג מהחנות ksp ב4000 שקלים אשמח לשמוע הצעות, תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by Ariel Zeevi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל-בינוני, אופיס, סרטים, גלישה ועבודה באינטרנט, לימודים בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל-בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינו…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by Amit_Rab,

היי חבר'ה! עשיתם לי חשק למחשב חדש..אז.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 24 אינץ, FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין במפרט לצורך עבודה משרדית ועריכת סרטים בצורה חובבנית בתוכנה PD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ו-powerdirector 13 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- תדיר , הייתי מעוניין שהרינדור יהיה מהיר (עריכת סרטי 1080) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM של דל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1600-2200שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף שיהיה פחות מ2000שח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200שח זה עם לחרוג (בגלל זה נקרא מקסימאלי). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסרטים בHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? צריך מקלדת מיני אלחוטית שנוחה לסלון. (אבל זה לא קריטי) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 - מאוד חשוב שיהיה שקט, זה לסלון. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים(FIFA) וקצת פוטושופ ישוחק על מסך 27". 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש ספק כוח והרד דיסק של 2T 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן .OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. אני משתמש בגרסה ישנה של התוכנה, הנה הדרישות מבחינת חומרה: https://knowledge.autodesk.com/support/autocad/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-2012.html ברור שכל מחשב נייד מודרני יספיק. הפרט היחיד שאני לא בטוח בו זאת הדרישה של הכרטיס מסך. איזה כרטיס מסך יספיק?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  13. אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by kuBBia,

שלום, אני סטודנט לעיצוב, אני רוצה לקנות לפטופ ללימודים ובהמשך לעבודה חשבתי להזמין workstation מארה"ב תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכ500ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב למטרות עיצוב- Photoshop,Solidworks,Illustrator (מן הסתם גם שימוש רגיל אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למטרות עיצוב, כרגע בתור סטודנט בהמשך לפרנסה, בעיקר סוליד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio - כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: league of legends , call of duty, overwatch, cs:go , fifa . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אשמח לשמוע אם מישהו חושב שמשהו המפרט ובתאימות של החלקים בעייתית או שהוא היה ממליץ על חלק אחר, שמתי 2 אפשרויות לספקים אחד 750W והשני 850W מה אתם אומרים יש סיבה לקנות את ה850W ולא את ה750W? KSP מחשבים וסלולר.pdf

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Roi Iluz,

היי חברים, מחפש מחשב נייח למשרד בבית בשביל אמא שלי. המחשב לא צריך להריץ משחקים או תוכנות גרפיות או כל תוכנה עסקית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית קלה (מחשב ביתי) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 7. האם …

19. Started by Yakv,

איך המחשב הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=935008 בשביל אדריכל

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by Nihility,

אני מחפש דרך לקרר את המחשב הנייד שלי שלא מצריכה חיבור לחשמל. גמיש במחיר. שמעתי שיש כל מיני פדים עם ג'ל למיניהם.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  21. אהלן, אני מחפש מפרט למשחקים בתקציב 3.5K לא מעניין אותי הרעש ולא אוברקלוקינג... אני מחפש מחשב חזק מספיק שיריץ משחקים חדשים על גראפיקה גבוהה ורזולוציה 1680X1050 [יש לי מסך רחב 20"...] אין צורך בציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by b11y,

שלום לכולם! אני מעוניין בהצעות למפרט למחשב למשחקים כמו פיפא וGTA וניד פור ספיד החדש , אני לא גיימר אני פשוט צריך מחשב חדש שאוכל לשחק משחקים כמו אלה במחיר של עד 2500 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  23. יש לי: מארז, ספק, דיסקים קשיחים וכונן אופטי. בינתיים חשבתי על 2 המפרטים האלה: מעבד: Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box מחיר: ¤321 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H מחיר: ¤357 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value מחיר: ¤100 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3450 256MB DDR2 Retail מחיר: ¤235 הרכבה: הרכבת מחשב אשר לא נרכש בחנות לא מחשב חדש, כולל בדיקות מחיר: ¤150 סה"כ: ¤1163 http://tms.co.il/preview/spec/v8f7sp4x מעבד: Athlon 64Bit AM2 3600 DualCore 65W Energy Efficient OEM AM236DCT מחיר: ¤215 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 מחיר: ¤52 לוח אם: Gigabyte GA-MA74GM-S2H מחיר: ¤357 זיכרון: Geil 1GB DualKit DDR2-800Mhz Value מחיר: ¤100 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. שלום, אשמח להמלצות על מחשב נייד לגלישה באינטרנט בעיקר. מסך 15", המשקל לא ממש קריטי וגם לא צריך הארד דיסק גדול. אם יש מחשב שבו המאווררים הם מאחורה או בצדדים ולא בתחתית אז זה יכול להיות פלוס רציני משום שאני אניח אותו הרבה על המיטה ואז אני אזדקק להגבהה אם המאווררים בתחתית. כמו כן אולי זה ישמע מוזר אבל ישנה גם עדיפות ששקע החשמל יהיה בצידו הימני של המחשב. הסיבה היא שבמחשב הנייד הנוכחי שלי השקע התקלקל כבר 4 פעמים ונמאס לי לתקן אותו (אחת הסיבות היא שהשקע נמצא מצד שמאל והמטען מימין ככה שיש לחץ בשקע). תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.