עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hakoki,

חבר מחפש מחשב חדש למשחקים אין צורך בכונן קשיח וחייב שיהיה 2 ג'יגה מפוצל ואין צורך במסך. אין תכנון ל oc תודה.

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by chen58,

שלום לכולכם, יש לי אפשרות לרכוש (כמתנה לחג הפסח הממשמש ובא) אחד משני הניידים הנ"ל. השימושים שלי הם בעיקר : אינטרנט, סרטים, אופיס, לעיתים פוטושופ, אולי גם משחקים (לרוב משחקי מלחמה). יש אבל בעיה קטנה: את הדגם הנ"ל : Aspire AS5732Z-443G25Mn ניתן למצוא ברשת ולהלן המפרט שלו: מעבד: Intel Dual Core T4400 2.2GHz 800Mhz FSB. זיכרון: DDR3 1066Mhz3GB כונן קשיח:250GB SATA . כרטיס גרפי:INTEL GMA 4500M כרטיס קול: High Definition Audio. כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual Layer. רשת: GIGA Lan. רשת אלחוטית: 802.11b/g/ N Wi-Fi CERTIFIED. מסך:TFT LCD 15.6" WXGA (HD) 1366X768 CrystalBrite. מצלמה מובנית ACER Crystal Eye Webcam 2 רמקולים מובנים סוללה בעלת 6 תאים. מערכ…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי?2000 שח עם חריגה של 500 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים עבודה משרדית א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון:crysis fifa ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה : לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם:אני צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי :כן מסך 19-22 אינץ 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב כונן דיסקטים עכבר מקלדת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.:אין 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by nov321,

* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות , שיהיה מהיר וחזק ושיחזיק לפחות ל4 שנים בלי הרבה בעיות , בנוסף שיהיה אפשרות למשחקים כבדים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? אין העדפה, משקל סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של שלוש + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750 G , אין לי ידע על סוג * כונן CD/DVD? צורב ? שלושתן * כונן Bluray? אין העדפה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP או DELL בנוסף משום מה אני די נעול על CORE I7 + 8GB , יכול להיות שאני טועהכי אני לא מבין גדול .. שאלה נוספת ואחרונה…

5. Started by aytek,

שלום, אני זקוק למפרט עבור מחשב שישמש עבור גלישה באינטרנט, תוכנות משרדיות ומשחקים פשוטים. אין צורךב ציוד הקפי (רמקולים, עכבר, מקלדת), אין צורך בצורב דיסק 160-200GB, אופציה להתקנת כרטיס מסך בעתיד (PCI-E), זיכרון 1GB לפחות. תודה מראש, ניסים.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  6. מה עדיף? הם עולים פחות או יותר אותו הדבר , התקציב שלי דיי נמוך 2000 שח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2756 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8829 הראשון הוא מחשב של AMD השני של INTEL, לכל אחד יש יתרונות וחסרונות. במחשב הראשון של AMD יש USB3 , זכרון מהיר יותר, כרטיס על המעבד מהיר הרבה יותר,ואם מוסיפים לו כרטיס מסך אז זה בכלל הרבה יותר מהיר, ספק כוח חזק יותר, 2 מאווררים במארז, אבל הוא צורך יותר חשמל והארכיטקטורה של המעבד פחות טובה. במחשב השני של INTEL, כרטיס מובנה במעבד הוא חלש, המעבד Ivy Bridge , זכרון איטי יותר, צורך פחות חשמל, ספק כוח חלש יותר, מארז עם מאוורר אחד, וחייבים לקנות כרטיס מסך, ואין לו יציאת USB 3 אבל נראה שבאופן כללי המעבד טוב יותר? אני לא מבין בד…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד לאחותי, אבל חשוב לי לציין שהניידות שלו פחות רלוונטית והוא לא הולך להסתובב כמעט ובכלל מחוץ לבית. הוא מחשב נייד רק מסיבות של העדר מקום. לכן פרמטרים כמו משקל וזמן סוללה פחות חשובים לי. כאמור מחשב למטרות איטרנט ואופיס בעיקר. מסך 15. לא נדרש גודל קשיח גדול מידי. 500 זה מעל ומעבר. אם יש הבדל רציני במחיר אז עדיף פחות. זהו בגדול. התקציב גם גמיש למדי. אם אפשר בפחות מזה אני אשמח. לא רואה סיבה לחרוג מזה אבל אם כן אשמח לטיעונים מוצדקים. תודה!

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. Started by Sigma12345,

תראו, אני יודע שהתקציב לא משהו, אני רק רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לשפר ואיך. המפרט שלי עכשיו : 2 סטיקים של 512 MB KINGSTON 667 MHZ מעבד AMD ATHLON X2 4800+ AM2 כרטיס מסך LEADTEK 8600GT 256MB הארד דיסק של 160 GB (לא, אני לא צריך יותר!) מסך 19 אינץ' (1280X1024) -מה הכי כדאי לי לשפר, ואיך? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 722 צפיות
  9. כמו שאמרתי בכותרת, מחשב לאינטרנט, משחקים ועבודה משרדית. לדוד שלי הציעו איזה מחשב באייבורי ונתנו לו פרטים מינימליים שלא הבנתי מהם בכלל איזה מחשב הרכיבו לו. רב הסיכויים שהוא יקנה מהם למרות שידוע שהם לא הכי הכי. הוא מעוניין שהמחשב יחזיק לכמה שנים, ושבמפרט תהיה כלולה מערכת הפעלה XP. ניתן לחרוג ב200 ש"ח אם ממש יש צורך. המשחקים שציינתי שם לא יהיו כבדים, אלא בינוניים ומטה. (Counter Strike Source ומטה) תודה רבה מראש! :]

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  10. מקט שם מוצר מחיר כמות IE4500 מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box 627 1 לוח אם Intel PEARLCREEK G31 410 1 3200AAKS כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 433 1 זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB 800Mhz CL5 225 1 GSA-H62N צורב LG GSA-H62N X18 DVD 180 1 מארז שחור מפואר ExtremEngine 3T ש"ח 415 ספק כח 380W 115 1 בחנות זה יוצא 2500 ש"ח האם העסקה כדאית המחשב לאחי לשימוש בסיסי ללא דרישות מיוחדות

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  11. Started by MetalB,

סוף סוף אחרי 4 שנים שאני תקוע עם amd1600+ (שדווקא מחזיק טוב עד היום) אני קונה מחשב חדש... המחשב הוא למשחקים היום הייתי ב- ksp וקבלתי הצעת מחיר למפרט הבא: AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE שני סטיקים של 512MB 400MHz V-DATA GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E HEC Compucase CI-6A21 400W מחיר: 3825 ש"ח אחת הסיבות שלא סגרתי עיסקה היא כי ראיתי שהגיע אליהם ה- X800GT... והמוכר אמר לי שזה עולה 1095 ש"ח - 125 שקל יותר מה- 6600GT מה דעתכם על המפרט? והאם שווה לי לחכות בשביל ה- X800GT כי אין להם אותו במלאי וזה יקח זמן עד שיגיע כנראה... ומעט יקר יותר הייתי רוצה לראות גם איזשהו השוואה בין שני הכרטיסים האלה אם יש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Dr. Evil,

Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 300W 1 320 AMD Athlon 64 Bit 3500 Socket AM2 Box CPU 1 517 WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 1 247 Genius KB-12e PS2 Eng/Heb/Rus Keyboard 1 50 Gigabyte GA-M61VME-S2 + 6100 n400 VGA Socket AM2 Motherboard 1 395 Samsung 512MB DDR-II DDR 667 Memory 1 343 17" LG L1752S (8ms) Black DVI LCD Monitor 1 1199 Microsoft OEM PS2/USB Optical Mouse 1 65 NEC AD-5170A Black x 18 Bulk DVD±R/RW 1 185 Computer Integration 1 160 Logitech S100 5W 2.0 Black OEM Speakers 1 64 Advice PRPC 650VA UPS 1 349 Gigabyte NX7300GS PCI-e 128Mb(up to 256) Bulk Video Card 1 347 Logitech QuickCam Express USB Webcam 1 90 סה''כ: 14 4331 ¤ מחיר הובלה :60 ¤ , …

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  13. יש לי מחשב נייד T42. לאחרונה פירמטי אותו והתקנתי חלונות XP (מקורי). לפני הפרמוט המחשב קלט אינרטנט אלחוטי. עכשיו הוא לא קולט. ניסתי להקים רשת ביתית אלחוטית (יש לי גם מחשב נייח שבעזרתו הקמתי רשת שכזו) אבל אני לא מצליח. זה כותב לי במחשב הנייד שאני צריך "מתאם רשת אלחוטי". איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד בסביבות המחיר הזה (לא נורא אם יהיה חריגה קטנה) אני לא מבין בזה יותר מידי. השימושים של המחשב יהיו סרטי די וי די צריבות של דיוי די ואולי קצת משחקים אם יאפשר התקציב. אני הולך להשתמש בו בצבא ככה שזמן סוללה לא מעניין אותי כמה הוא, וגם המשקל לא מעניין אותי. עדיף מסך 15' וכרטיס מסך סביר לא מובנה. תודה מראש. חשבתי על המחשב הזה:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=5512WLMi&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש משו עם ביצועי משחקים יותר טוב במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  15. אהלן. אני השוק של המחשבי 11.6 לפחות בארץ הוא לא רחב אז הדרישות שלי הם כאלה. סביבות 2000 ש"ח אבל תציעו משהוא יקר טיפה אבל לא מידי מעבד שהוא לא מסידרת הZ ראיתי כמה דגמים מעניינים Acer Aspire one 752-מישהוא מוכן לומר לי היכן הוא נמכר בארץ כיום? ואני מדבר על הגירסה שלו שעולה 2000ש"ח עם HDMI. Samsung n510-הגירסה שעולה 2000ש"ח באה משום מה עם N270. lenovo s12-גודל אידיאלי אבל טיפה גדול וזה מה שמונע ממנו להיות נגיש. גם עם N270 לפחות בגרסה בלי HDMI עכשיו סוגיה שמטרידה אותי. n270-מעבד שככל הידוע לי עובד רק בx86 והמערכות הפעלה הבאות של MS היום X64 בלבד. עכשיו לשאלה הזאת האם ניראלה לכם שX86 העתיק עוד ישרוד או עדיף את את האיסר עם מעבד סלרון ULV?. ודרך אגב אני ראיתי סקירה של האיסר ובא…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. Started by karpad,

מעבד AMD וניס 3000+ זיכרונות TWINMOS פשוטים (שני סטיקים של 512) לוח אם gigabyte GA-K8NF-9 כרטיס מסך לידטק 6600GT EXTREME כל הרכיבים האלה היו בשימוש בערך חודש וחצי וצריכים להימכר מכל מיני סיבות תודה.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  17. להלן מפרט של מחשב לצרכים ביתיים/משרדיים ממוצעים של מרדנית בלינק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=3404&lg=0 * מעבד ליבה כפולה Intel® Conroe® E6300 1.86GHz FSB 1066Mhz 64Bit * דיסק קשיח HITACHI בנפח ענק 250GB בטכנולוגיה SATA II * חבילת זיכרון 512MB בטכנולוגיה DDR2 במהירות 667MHZ * לוח אם איכותי מקורי בעל ציפ'סט INTEL * צורב די.וי.די Dual Layer DVD±RW x16 לוח אם דגם: GIGABYTE 8I945GZME-RH סוג ציפסט: intel 945 כ.מסך משולב: Intel® Media Accelerator 950 כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL כרטיס רשת: משולב 10/100 מארז סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 מה דעתכם? מה לשנות או לחז…

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by oren,

שלום רב חברים יקרים, כבר זמן רב שאני מתלבט בין קנית מחשב חדש לצרכי עבודה וקונסולת משחקים בנפרד. חשבתי שאולי ניתן לשלב בין ה- 2 ולבנות מערכת מחשב חזקה, עם 2-4 ג'וייסטיקים אלחוטיים, שתתחבר לטלוויזיה LCD בעזרת חיבור RGB רגיל (VGA) או HD (אין DVI ב- LCD שברשותי) ותהיה מיועדת כתחליף לקונסולת משחקים HD (כגון PS3 או XBox360) וכך ארוויח גם מחשב למשחקים וגם מחשב לעבודה (עריכת וידאו/תמונות/אינטרנט) וצפיה בסרטים. במידה והדבר אינו אפשרי/לא בא בחשבון/לא מומלץ אשמח לשמוע מדוע. במידה והדבר אפשרי, הנתונים הם: 1. תקציב: עד 4,000 ש"ח, בכרטיס אשראי פרוס לתשלומים רבים ככל האפשר, או מזומן (במידה ומדובר בהנחה משמעותית למזומן). 2. מטרות המחשב: משחקים (כמו קונסולה), כמו גם צפיה בסרטים, האזנה למו…

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  19. תמליצו לי על חברות טובות של מחשבים ניידים. מכיוון שנושא השירות מאוד חשוב לי, אבל אסור לדבר על נושא זה בפורום, אל תזכירו שם חברה בגנותה או בשבחה, פשוט תמליצו ואל תיתנו תירוצים בקשר לשירות. בקשר למוצרים עצמם, תבורכו אם תיתנו כמה שיותר פרטים. ועוד שאלה, יש ל-AMD מעבד שיכול להתחרות מול ה-Core Duo של Intel?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  20. המחשב לא מיועד לי, ביקשו ממני להרכיב מפרט למורה, הדגשים הם מחסון אכסון רב. כמו כן שהמפרט יכלול את כל הציוד ההקפי, ושם החנות ממנה הורכב. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by zvilivni,

hii, Which processor is better: Intel® Core i5-450M Dual Core processor (2.40GHz, 3MB L3 Cache)with Turbo Boost up to 2.66 GHz AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor N930 (2.0GHz, 2MB L2 Cache the main use will be music, movies, office, 1-2 games thank you

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. אני מבקש המלצה למחשב נייד בעל מסך 12.1 או 13.3 בבקשה עיזרו לי!

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מחשב לקנייה בחנות ישראלית שיתאים לצורכי משחקי מחשב כבדים. האם יש הבדל בין G73 ל-G75 של asus בצורה משמעותית? מה עדיף לקנות, alienware או מחשב מסדרת asus? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  24. טוב אז ככה לפני שנעבור למפרט רציתי לשאול עד כמה OC זה דבר משמעותי? עד כמה שווה לי להשקיע בזה? זה דבר שיאריך לי את חיי המערכת בהרבה? בניתי לי מפרט (לא להרוג אותי אני לא מבין גדול מאוד) שיצא 5K.. השאלה אם שווה לי להוציא עכשיו את ה500 שקל הנוספים האלה? אם זה עד כדי כך משפר? טוב אז קודם כל אשמח לחוות דעת על המפרט - בנוסף הייתי מעוניין לשמוע הצעות למפרטים נוספים

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  25. שלום! אני מחפש מחשב נייד לצורכי אינטרנט, סרטים ועבודות אופיס למיניהם. חשוב לי במחשב נייד שיהיה במשקל שבין 2-2.5 קילו עם סוללה. חשוב לי בנוסף חיי סוללה ארוכים של כ-3 שעות עבודה רציפה. בנוסף חשוב לי שיהיה לי קורא ביומטרי לאבטחת המחשב. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים שמתאימים לדרשותיי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים