ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי נייד של HP PAVILION DV9000 והוא ניכבה לי אחרי שניה הוא לא מגיע לBIOS נידלק וניכבה אשמח לתשובה ???
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
איזה מבן המחשבים המבוסס על פלטפורמת סנטה רוזה בעל זויות צפיה של לפחות 170 מעלות ומכיל פנל של 16.7 מיליון צבעים שאינו פנל מסוג TN אלה פנל איכותי ? האים יש כאלה גם ברמות התקציב הבינויות של 5-6K ש"ח ? המחשב צריך להריץ ויסטה חלק ולשמש לגלישה והצגת תמונות של עבודות צילום כך שאיכות המסך קובעת מעל הכל. גולד המסך רצוי 15.4 אינץ
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
האם ה T9400 יותר חזק מ ה P8400? על מה אתם ממליציםם http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה למחשב נייד 1.7ghz 1024m זיכרון לפחות 60G VRS SHXE חשוב שירות ואחריות בינלאומית מחיר 5000-6000 בתודה גיל
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקרון אני מחפש מחשב גיימינג שיתמוך בכל המשחקים הכבדים החדשים וגם שיחזיק מעמד עוד 4 שנים(אפילו אם יריץ על מינימום את המשחקים החדשים בעוד 4 שנים) בשאיפה שאחרי הזמן הזה של 4 שנים, אחליף למחשב חדש. הסיבה שהפער בטווח המחירים גדול, בגלל חוסר הידע שלי בכל מה שנוגע לחומרה. לכן אצטרך עזרה. אם לפי הדרישות שלי, אצטרך להוסיף כסף(כמובן רק במידה וזה משתלם הרבה יותר), אז אני אוסיף. לכן, ההשקעה המומלצת היא 3000ש"ח. והחריגה היא במידה שלדעתכם המקצועית, היא כדאית יותר, 4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. עדיפות להשקעה סביב ה 3000ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח. אך רק אם ההבד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
- תקציב: 2500 ש"ח, אפשר לחרוג במעט אם יש שדרוג משמעותי כדאי, אך כמובן שההעדפה היא לחסוך - ישמש כHTPC, אך בעיקר לניגון מוזיקה (יחובר ישירות לרמקולים, ללא מגבר. על רמקולים פרסמתי תראד נפרד בפורום אדיו). לא ישמש לגיימינג. - ציוד הקפי נדרש: עכבר ומקלדת אלחוטיים פשוטים (או מקלדת עם משטח) - המחשב צריך להיות במארז נאה. - אין צורך בתוכנות כלשהן (מערכת הפעלה וכו') - המחשב יקנה בימים הקרובים, בירושלים (איזור תלפיות) - צריך לתמוך כמובן בHDMI וחיבורי אודיו עדכניים. - אין צפי לשדרוג בעתיד הנראה לעין (אולי למעט הוספת כרטיס TV, לא מעבר. כרגע אין צורך בכרטיס שכזה) תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לאחי שהצרכים שלו ממחשב הם די מינימאלים ז"א אינטרנט, צפיה בסרטים, משחק קומפי לילדים וזהו. עכשיו קיבלתי מפרט מKSP בעלות לא גבוהה יחסית אך אני מעוניין בדעתכם: אציין רק שאין לי מושג מה זה OC או אובר קלוקיננג ואני לא חושב שאני או הוא צריכים את זה. מעבד אינטל conroe E2180 לוח אם GIGABYTE 945GCM זיכרון 1GB KINGSTON DDRII 667MHZ דיסק קשיח WD 160GB 8MB SATAII כרטיס מסך POINT OF VIEW GEFORCE 8400GS 256MB DVI צורב DVD PIONEER DVR-212DBK SATA מארז HJA-6000 כולל ספק 450W מסך CHIMEI 938D 19'' 5MS DVI כל זה ב-2400 ש"ח,האם זה יספיק לצרכים שלו? האם זה טוב לשידרוג עתידי? כרטיס מסך הוא UPTO 512MB האם זה לוקח מזיכרון RAM של המחשב? האם הוא יוכל להריץ משחק כגון פרו…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שוב שלום ! רצוי אך לא חייב שיהיה בינהם רשת. אגב אנחנו מאיזור חדרה ומעוניינים לקנות מחנות בסביבה.... תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. אני עובד במשרד עורכי דין בו קיימת רשת קטנה של כ-10 מחשבים. אנו מעוניינים לרכוש מחשב שישמש כסרבר. כלומר, שיחזיק גיבויים של הקבצים של כל אנשי המשרד, וממנו יופעלו מספר מצומצם של תוכנות המשמשות את כל המשרד. מאחר שהמחשב לא יידרש להפעיל תוכנות "כבדות" (office לכל היותר), לא נראה לי שיש צורך במחשב חזק במיוחד, ולכן לא נדרשת הוצאה גבוהה מאוד (נראה לי המחשב צריך להיות ברמה של מחשב לשימוש משרדי, עם שיפורים כלשהם). הבעיה העיקרית שלי בהרכבת המפרט, היא המארז והקירור הנדרשים, שכן מדובר במחשב שייפעל ללא הפסקה, ומאחר שאין לי ידע בנושאים אלה, אני צריך הצעות למפרטים עם דגש על נושאי הקירור. אין לי שום העדפה לחומרה מסוימת, אבל אני יכול לומר שלא נראה לי שיש צורך בכונן קשיח של למעלה…
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
דבר ראשון תודה רבה מפרט לילד בין 10 אשר משחק במשחקים די פשוטים +סרטים + עבודה תקציב +2000 יש דגש על אפשרות לעדכון עדיתי AMD Athlon 2 X2 245 2.9Ghz Dual Core AM3 Box 319.00 ₪ Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET 434.00 ₪ Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 482.00 ₪ SeaSonic SS-400ET 400Watt 80Plus Bronze 256.00 ₪ ANTEC Three Hundred 300 Gaming 300.00 ₪ SeaGate 1.5TB 7200RPM 32MB Sata2 ST31500341AS 498.00 איך המפרט מבחינת עדכון עתידי של מעבד יותר חזק או אם אפשר מפרט של אינטל I3 שלא עולה על התקציב מעבד הכי זול של I3 ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה וקול כמו כן לא יהיה שוב OC
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום צריך עזרה לפי הדרישות הבאות 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות גרפיות ושימוש יומומים במחשב, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש הוא עבור גרפקאית (אילוסטרייטור, פוטושופ, אינדיזיין, סולידוורקס, אוטורקאד) - הרבה תוכנות רצות במקביל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל המסך 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/AMD+Puma+Mobile+Platform+Details+Unveiled/article7340.htm 3 חידושים נחמדים א. תמיכה בPCIe 2.0 ב. HyperTransport 3.0 (ואם לא צריך אותו, הוא יכבה עצמו אוטו') ג. אפשרות לשנות voltage לכל ליבה (ליבה א' תצרוך Xvoltage וליבה ב' Yvoltage או שבכלל ליבה אחת תכבה עצמה .. ) הליבה תצא במהלך 2008 ד"א פתחתי את התרד' פה, כי הוא לא נראה לי קשור לפורום ניידים (ששייך למפרטים...)
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לרכוש מחשב נייד חדש. הסכום העומד לרשותי הוא עד 5000 שקל. יש לי מספר דרישות מהמחשב: כונן קשיח 500GB ומעלה זכרון של 4GB RAM כרטיס מסך חיצוני (לא O.B) בעל יציאת למסך מחשב (VGA) ויציאת HDMI עבור הטלוויזיה מסך בעל 15.4'' (אפשר גם 15.6'') ןשתהיה לו מקלדת מלאה (כלומר מספרים בצד). עכשיו חשבתי על מחשבים מהפירמות הבאות: HP | DELL | LG | Toshiba אשמח לקבל את העזרה שלכם במציאת המחשב המתאים. תודה מראש עמיר
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=3 תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! מתלבט בין שתי מחשבים ניידים לגיימינג ולימודים : ALIENWARE 15 http://ksp.co.il/?uin=33871&select=.268..271..3475. ASUS ROG 502 http://ksp.co.il/?uin=33158&select=.268..271..1358..1798. למרות שהחומרה של המחשב אסוס יותר חזקה מהאליינוור, חיי הסוללה שלו קצרים, הוא מתחמם ונפח האחסון של קטן. בנוסף יש איזו דעה רווחת שאסוס נוטה להתחיל לעשות בעיות אחרי שנה של בעלות. לא נשכח גם את נושא הGRAPHICS AMPLIFIER שיש לאליינוור מה שמבטיח לי שדרוג עתידי. מחשב זה הולך להחליף את מחשב השולחני שלי ולצאת איתי מהבית לימים עמוסים באקדמיה והעבודה, לכן החלטתי שהוגדל מסך המקסימלי חייב להיות 15". האם מישהו יכול להכריע את הכף? תודה רבה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד טוב וחזק לצורכי אאודיו (הקלטות וכד') שלא יתחמם , לא ירעיש וזמן סוללה ארוך יחסית אני מתלבט בין 2 דגמים : Lenovo IdeaPad Z580 2151-DNG Dell Inspiron 5520 IN-RD31-6263 בחרתי בדגמים אלה מכיוון שהם עומדים בתקציב שלי בשביל מעבדי i7 אשמח מאד לעזרה או יעוץ תודה רבה, רון הסטודנט
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
:s05: התקנתי winxp prof ואת כל הדרייברים מהאתר של לנובו אבל אני לא עובד לי כלום! מישהו??? בתודה מראש יובל
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
הי ;D לאחר שלא מצאתי את מבוקשי בישראל, החלטתי להזמין נייד מחול דרך conics.net ערך הנייד מעל 1000$ וחשוב לי שיגיע בשלום. סוגי המשלוח שמוצעים - EMS -ב-150$ DHL ב- 200$ FEDEX ב-340$ אם הולכים לפי "מה הכי זול" נראה ש-EMS, אבל שמעתי שדואר ישראל גובה בנוסף תשלומים רבים: http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/238?opendocument ...ואין לי מושג האם EMS פחות "בטוח" (מבחינת אובדן החבילה בדואר) בהשוואה ל-DHL או FEDEX... מתנצלת על הטרטור. חרשתי את Google ולא מצאתי תשובות חד משמעיות. למישהו כאן יש ניסיון עם משלוחים יקרים מחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד LG LE50 - 5SLE והוא תומך בזיכרונות DDR2 533mhz. עכשיו לי סטיק אחד בתוך המחשב של 512M ואני רוצה להוסיף והבעיה שלמצוא עכשיו זכרונות של 533 זה בעיה יחסית לפחות בעיר שלי. נאמר לי שאם אני שם שני סטיקים בעלי תדרים שונים הם יורידו את התדר להתאים אחד לשני? השאלה שלי אם זה יהווה בעיה או לא? יבגני
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום, אני נוסעת שבוע הבא לניו יורק, ואני מעוניינת לקנות שם מחשב עקב המחיר הנמוך, ברצוני לשאול מספר דברים: 1. הבנתי שהמחשבים באים עם מערכת הפעלה VISTA - האם תיהיה בעיה עם העברית, האם אני אוכל להתקין בארץ תוכנות בעברית ולראות ולהקליד עברית בכלל? 2. האם יש למישהו חנויות ממולצות במנהטן? 3. מחשבים מומלצים עד 800 דולר? תודה מראש בלה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עד 2500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -,Crysis וכו, BF3,COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" ViewSonic 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר לתקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Intel® Core Duo Proc T2300E (1.66GHz/667MHz/1 X 2MB L2 Cache) Genuine Windows® XP Media Center Edition 2005 15.4 inch Wide Screen XGA Display with TrueLife 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz, 2 Dimm 80GB 5400rpm SATA Hard Drive 24X CD Burner/DVD Combo Drive Intel® Graphics Media Accelerator 950 Integrated Audio Accessories 53 WHr 6-cell Lithium Ion Primary Battery Dell Wireless 1390b/ No productivity suite- Includes Microsoft Works 8. DOES NOT INCLUDE MS WORD No Security Subscription Starter pack- Basic and trial products from Corel and Yahoo Service 1Yr Ltd Warranty and At-Home Service 6 Months America Online Internet Access Included Also Includes Integrated 10…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודות וסרטים ואולי לפעמים למשחקים אבל לא כבדים מדי [CS/TF2וכאלה..] אבל יש עדיפות לפני המשחקים:מסך טוב [לא חובה גדול, אבל כמובן עדיף] וסוללה לכמה שיותר זמן עדיף ויסטה, וינדווס 7 או MAC... [יש לי כבר בחילות מXP] עדיף עם כניסה לעכבר ורמקולים תקציב: עד2000 חריגות ממש אולי אם שווה את זה אפשרות לNETBOOK בתנאי שבאמת מתאים לצרכים עריכה: מה אתם אומרים על זה? http://eu.computers.toshiba-europe.c...up/productPage http://ivory.co.il/product.asp?produ...68&CatCode=315
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לרכישה בישראל. מטרת המחשב - לימודים בעיקר, אני מתחיל תואר הנדסת חשמל ואלקטרוניקה ואני מעוניין במחשב יחסית חזק למחיר כלומר, שיוכל לעמוד בקומפיילרים למשל של שפת c. כמו כן מחשב שיעמוד בתוכנות כבדות של התואר בהמשך. בנוסף אשמח לראות סרטי full hd באופן חלק.גודל המסך באיזור 14. רזולוציית המסך מעל full hd, או full hd. אין דרישות מיוחדות לקלט ופלט. אשמח לזמן סוללה ארוך. חייב יציאות usb הכי מהירות שיש, כמו כן חייב יציאת hdmi. סוג כונן - אין לי מושג הבנתי שכונן פלאש הוא הכי מהיר. נפח כונן לפחות טרה בייט מינימום. ללא צורך ברשיון למערכת הפעלה. תודה רבה לכל מי שעוזר לי אתם אדירים
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-