עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avive,

שלום לכולם, בכל פעם שאני מנתק את כבל ההטענה מהנייד הוא עובר אוטומטית למצב חיסכון בסוללה, הדבר לפעמים בעייתי כי אם המחשב מבצע פעולות כבדות הוא לפעמים נתקע. איך אני מבטל את ההגדרה הזו? בלוח הבקרה בהגדרות צריכת חשמל לא מצאתי פיתרון. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  2. ‎Model Name‎ Dell Inspiron 6400‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo processor T7200 2.0GHz, 667 MHz FSB, 4MB L2 Cache ‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB 667MHz (2 x 1 GB)‎ ‎ HD‎ ‎120 GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎UltraSharp Wide Screen WXGA+ (1440x900) TrueLife Display 15.4 Inches‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon X1400 256MB with TV and S-Video Output (256MB DDR, PCIe X16)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎WiFi 802.11‎ ‎ Card Reader‎ ‎Integrated 5-1 Card Reader ‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ OS‎ ‎Windows Visa Home Premium (English)‎ ‎ Weight‎ ‎2.8 kg (6.6 lbs)‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell 53WHr Li-ION ‎ ‎ Warranty‎ ‎3 years (labour)‎ בכוונתי לשדרג את הסוללה ל-9 תאים, ולהחליף …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by shlomi767,

אז ככה יש לי לוח GA-8S648FX ויש לו יצאות agp ide אגב רצוי מאוד שזה היה מי ksp ומה אתם אומרים כדאי להחליף את הלוח אם? אז מה אתם ממלצים לשדרג ?המפרט שלי הוא: 80g זיכרון של 256m של ddr וכרטיס מסך fx 5200

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. היי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים (תעשייה וניהול). מניח שאדרש בהמשך לתכנות. למרות המחיר שאשלם במשקל על הגב - חשוב לי לשמור על מסך גדול, קרי 15.4". תודה למגיבים. * מטרות המחשב? עבודה משרדית + מדיה ביתית + קומפילציה פשוטה * גודל המסך? 15.4" * משקל רצוי? אתם יודעים.... סטודנט... כמה שפחות ב-15.4" * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא רוצה להיות מחובר לקיר כל הזמן. מעדיף כאלה שיחזיקו 4-6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא קריטי * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 250GB * כונן CD/DVD? צורב? חיובי. מעדיף כונן מובנה ולא חיצוני. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כ…

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by the_weller,

שלום, אני סטודנט ובניתי מפרט למחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה הרצת תוכנות כגון מטלאב,אורקד ופוטושופ צפוי גם לשמש למשחקים לא כבדים (אם אני אצליח למצוא זמן לשחק .....) יש לי מארז ג'נרי לא רע עם ספק 400W - ואני עלול לעשות למחשב איזה OC קטן אני אשמח לשמוע את דעתכם..... מעבד : 4300 לוח אם : GIGABYTE GA-965G-DS3 זיכרון : TWINMOS 1024 - 667 ד.קשיח: Seagate 250GB צורב :Liteon LH-20A1P קירור :GlacialTech Igloo 5600 או מעבד : AMD - 3800/4200 DualCore‎ לוח : ASUS M2A-VM כ.מסך :GeForce 8500G הקניה צפויה למחר..... תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. שלום. ברשימת המפרטים המומלצים לא מצאתי משהו של אינטל בסכום של עד 3500 ש"ח כולל מסך 17. אם אפשר לקבל המלצה - לא לסלרון כי זה לשימוש קצת מעבר למשרדי (אמיול, צריבות, משחקים קלים). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by Gennady,

1 מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה? משחקים ושימוש משרדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 768X1024, יקנה מסך גדול יותר בהמשך. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים:COD וכו' . 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה? עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב בו אין צור…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by r0ckY,

שלום, ראיתי מחשב אחד HP DV6 1160 והמחשב נראה מאוד מרשים האם הוא מומלץ? יש עליו סיקורים באינטרנט? איך הוא כתמורה לכסף? 4100 +/- ? האם יש תחליף בתקציב הזה?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by ymadar,

שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מחשב מתאים עד 2500 ש"ח. השימושים הכבדים ביותר, מעבר לאלו היום-יומיים כגון אופיס וכו', הם בתוכנות Illustrator ו-Photoshop עם קבצים גדולים ב-300DPI. חשוב שהמחשב ירוץ חלק כשתוכנות אלו פתוחות בנוסף לשני מסמכי וורד, iTunes וכמה טאבים ב-Chrome. חשוב שלמחשב יהיה שני חיבורי USB3 ש לי כרטיס מסך HD 5450 שלדעתי מספיק טוב עבור שימושים אלו, וכמו כן מאוורר למעבד Alpine 11 Pro rev. 2 במחשב לא יבוצע אובר-קלוק ואין צורך בציוד הקפי. את המחשב ארכיב בעצמי, לכן פחות חשובה לי החנות, למרות שאשמח לחנות באזור הצפון (אפילו KSP) תודה לכל העוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by origiv,

שלום, הציעו לי את המפרט הבא: מעבד intel q6600 מארז- INWIN MICRO ATX זכרון -A-DATA DDR2 800 1GB X2 דיסק קשיח- Samsung 250gb 7200 SATA2 מסך - Samsung 931bf dvi 19 2ms כרטיס מסך- geforce 8800gts 320mb ddr3 מקלדת ועכבר לא משנה איזה כל זה ב-1439$ אנשים אמרו לי להחליף למארץ NSXC HUSH ולכרטיס מסך HD2900XT רציתי לדעת מה ההבדל בין המארזים וכמה שינוי זה משמעותי, כנ"ל גם בנוגע לכרטיסי המסך, ובכמה מייקרים שני השינויים את המחיר? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  11. ככתוב בכותרת מסך, המחשב צריך לשמש גם כטלוויזיה, ולכן צריך לכלול כרטיס טלוויזיה שיתחבר עם ממיר של ייס. אין צורך במקלדת ועכבר. אין צורך במסך - יש לנו מסך DEL U2312HM. מעבד יכול להיות אינטל או AMD. רצוי מארז איכותי. ניתן לחרוג מהתקציב 20%.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. היי, אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייח עבור גיימינג שיתאים לעבודה משרדית עליו, משחקים וצפייה בסרטים (עם אפשרות לחריגה של 500 ש"ח). כמה דברים שחשובים לי: מארז קטן ונוח יחסית שיהיה אפשר לנקות אותו בלי קושי רב + עקב החום הגבוה בארץ אשמח להמלצה לאופן הטוב ביותר לקירור המחשב (האם מקובל לבקש להוסיף מאווררים?) המלצה למסך רחב וטוב שאפשר לכוונן את הגובה שלו (מעבר לתקציב של ה-3K). הייתי ממש שמח אילו הוא יכל להריץ משחק כמו Total War: Rome II שייצא בהמשך השנה. טוב אני רואה שיש לכם שאלון מסודר, אז אני אמלא אותו גם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 תקציב בסיסי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 3,000 לנצל, מעבר לכך לחסוך …

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by david2k,

שלום לכולם קראתי פה בכמה כתבות שיש בעיות עם הלוחות אם שאמרו לי לקחת קודם כל יש מידע מתי יתקנו אתזה? עם כן אשמח לדעת עם זה לא יהיה בזמן הקרוב אשמח לקבל מפרט של AMD למשחקים שיהיה חזק מחיר 4000 חריגה עד 4600 כעיקרון אני מעדיף שיהיה 4000 בשביל שאני יוכל לקנות תמסך שרציתי אבל אני מעדיף לחכות חודש חודשיים ולא לחסוך במפרט שוב פעם אני מבקש מפרט חזק וטוב אך ורק למשחקים![br]פורסם בתאריך: 9.02.2011 בשעה 19:29:07 ועם יש אפשרות להשאר עם המפרט שהציעו לי של אינטל ולהביא לוח אם אחר ויותר טוב גם אפשרידרך אגב זה המפרט מעבד : Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz קירור למעבד : Arctic Cooling Freezer XTREME CPU COOLER לוח אם : Gigabyte GA-H67A-UD3H H67 CHIPSET זיכרון…

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by crak100,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב לידידה שלי השימוש הוא בעיקר אינטרנט אופיס ומעט סרטים באיכות HD תקציב מקסימום 2900 ש"ח ראיתי את המפרט הבא ואשמח אם תתנו חוות דעת אובייקטיבית ושיפורים יתקבלו בשמחה להלן המפרט: מסך: samsung s22a100n 21.5 led http://ksp.co.il/?uin=15688 מעבד : Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://ksp.co.il/?uin=16711 קירור: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://ksp.co.il/?uin=12717 לוח אם: Asus P8H61-M LX3 PLUS R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA http://ksp.co.il/?uin=18691 זכרונות: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz http://ksp.co.il/?uin=12610 כ.מסך: ON BOARD הארד-דיסק: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB,…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו באזור ה1500-1800 ש"ח אשמח לשמוע. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג. אם יש משהו בהבדל ממש זניח אפשר לציין אותו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירת מוזיקה/סאונד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בעיקר ב- Reaper ו Ableton Live, לא מתפרנס מזה, אבל מקדיש הרבה זמן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1, לא חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by tamir245,

שלום רב. רציתי לדעת האם ערכות הקירור\אוורור לנייד שוות משהו ובאמת תורמות להורדת הטמפ' שלו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שיש לו דבר כזה,כמו כן המלצות. חפשתי בזאפ ומצאתי את הרשימה הבאה - http://www.zap.co.il/models2.asp?Sog=C-PCLapTopAccessories&orderby=price&DB135498=294266&pageInfo=1 יש דברים מטורפים כאן,אבל לא צריך להגזים,לא מעניין אותי כל התוספות של הHUB וקוראי כרטיסים. חשוב באמת אם זה יהיה יעיל ושזה יתאים לדגם HP DV6515EJ. תודה.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  17. שלום לכולם ! ;D בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב גימינג חדש . התקציב הוא 4.5k-5k עם אפשרות לחריגה במידת הצורך (כלומר,שדרוג משתלם במיוחד). כמובן שרצוי שהמחשב יריץ משחקים על הגדרות גבוהות ככל שאפשר. המסך שיחובר למחשב הוא בעצם טלויזית LCD בגודל 46 אינץ' בעלת רזולוציה טבעית של 1080p (המסך הוא la46c750). בנוסף, לאור העובדה שהמסך תומך ב- 3D יש לי העדפה מסוימת לכרטיסי Nvidia בגלל תוכנת התלת מימד שלהם, אך אני אשמח לשמוע גם הצעות לכרטיס מסך של ATI. אני לא מתכוון לעשות OC בזמן הקרוב, אך אין ספק שתמיד טוב שקיימת האופציה 8). לבסוף, אני גר באזור השרון בסמוך לנתניה ואשמח לשמוע ממכם המלצות לחנויות מומלצות ואמינות שכדאי לרכוש אצלהם את המחשב. תודה רבה רבה מראש !!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. צריך מפרט ל 2500 -4000 שקל למחשב מבוסס המחשב שיהיה טוב בשביל פוטושופ ודברים שצורכים כרטיס גרפי ברמה טובה -ולא יקר

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  19. Started by nik55,

היי למישהו יש ניסיון עם AMD בנייד של DELL?. Dell Inspiron E1501 AMD Turion 64 X2 Dual-Core TK53 DVD-RW DL 15.4INCH WXGA ATI 1150 256MB Windows Vista מחיר: 3749 ¤

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. שבוע טוב ושנה מצויינת לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, כאשר הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט\סרטים\סדרות ולעתים משחק מסויים שדורש מעבד די חזק (football manager למי שמכיר).. מעבר לכך אין שימושים מיוחדים למחשב. כרגע אני משתמש בDell Vostro 1310, שבגדול אני די מרוצה אבל יש לו רק 2GB זיכרון, מתחמם מאוד מהר וסוללה מאוד חלשה (אם כי ספציפית בסוללה שלי יש כנראה בעייה והמחשב בכלל לא עובד כשהוא לא מחובר לחשמל)... בעיקר חשוב לי שבמחשב יהיה חיבור HDMI, מה שבמחשב הנוכחי אין. מאחר ואני מחבר את המחשב המון לטלוויזיה בחדר (עובד בעיקר מהמיטה באמצעות עכבר ומקלדת אלחוטיים). התקציב - 2000 ₪ אולי כמה מאות מעל אבל לא יותר מזה (חייל משוחרר ותפרן אחרי הכל...) . ראיתי באתר של חבר את המחשב המ…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by NeWMe,

Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 990 GIGABYTE K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II 750 512Mb 400MHz Twinmos CL2. 285 Sapphire X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 W.D. 160GB SATA II 7200RPM 8MB 500 6089 SPL Black / Silver / Red 3985 סה"כ לא מתוכנן Oc לא מעוניין לחרוג מהתקציב... התלבטות בין 6600gt ל X800GTO וביןamd 3200 ל 3000amd מה כדאי לי לשנות במפרט?

22. Started by elilevyeng,

אבקש עזרה בקבלת מפרט מומלץ עבור מחשב משרדי עם תוכנת AUTOCAD, OFFICE, סופר מכרז וכד'. תודה

23. Started by doker,

שלום יש לי שאלה על יציאה לטלוויזיה במחשבים ניידים של DELL אני חושב לקנות את DELL 1310 וראיתי שאין לו יציאה לטלוויזיה יש לו רק VGA השאלה שלי היא האם הממירים שממירים מVGA לSVIDEO יתאימו? ראיתי לפני כמה זמן כבל שמיועד למחשבי DELL שאין בהם יציאה לטלוויזיה שמתחבר לVGA ומוציא SVIDEO למישהו יש ניסיון עם כבל מסוג זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by אבשה,

אז ככה אני קונה מחשב עוד שלושה ימים וראיתי משהו במפרט שלי שאני רוצה ליהיות בטוח שזה בסדר סתכלו: זה הזיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 וזה DDR2 וזה הכרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail וזהDDR3 אבל זה עדין יתאים אחד לשני ולא תיהיה בעיה??

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  25. Started by Almog bit,

שלום אני חדש בפורום ואשמח לעזרתכם . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ולימודים של בית ספר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך (24 אינטצ full hd ושהמקלדת והעכבר יהיו עם חוט 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש כמו מטוס אבל לא קריטי שיהיה שקט ברמה שלא שומעים אותו 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.