ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב -5000 2. מטרות: משחקים כבדים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כן אני לא צריך מארז לא צריך כרטיס רשת ולא כרטיס קול 5. כן אני מעדיף מעבד של אי אם די 6. לא חשוב 7. לא 8. מזומן
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 990X1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. ה…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
GIGABYTE G31M-S2L Core 2 Duo E7400 DDR II 800Mhz 2GB OCZ Vista Upgrade Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm -------------- יצא 1870 . ואם אצטרך למשחקים עד בינוניים:9800GT (במסגרת התקציב,אולי עד חריגה של 2500). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מיועד לאדם מבוגר, הוא יעבוד עליו כמה שעות ביום בחדר מואר. נייח לא בא בחשבון. מבחינתו, עלות תועלת משמעה פעולה זריזה ככל הניתן, תצוגה איכותית ומקלדת נוחה, כמובן שהציפיות מותאמות לתקציב. יש המלצות? חיפוש בזאפ העלה תוצאות כמו: Lenovo Ideapad 100-15IBY מבוסס פנטיום N3540 ללא מע' הפעלה http://night-net.net/items/595566 או במלוא התקציב: HP 250 G3 J4T62EA מבוסס i3-4005u ללא מערכת הפעלה https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2329& לשניהם 4GB RAM, נפח אחסון לא רלוונטי, שניהם עם שנה אחריות. 1. יש אלטרנטיבות טובות יותר? דגם שפספסתי? (אם קיים דגם עדיף משמעותית בחו"ל שכולל משלוח מסתכם בעלות הזו, זו גם אופ…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
השימושים העיקריים הם אופיס, אינטרנט, אפילו משחקים, שיריץ גם חדשים (עם כרטיס מסך זול לדוגמא HD4670), לימוד תכנות ומשחקים עם לינוקס. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ושאר ציוד היקפי. יש לי סביב 2-2.2K להוציא, כמה שיותר זול יותר טוב. בגדול צריך מעבד לא חלש, 2G (או יותר) זכרון, כרטיס מסך טוב וזול (כמו HD4670) ולא צריך מארז מפואר יותר מידי. שהמחיר יכלול הרכבה של המחשב אבל ללא מערכת הפעלה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. דרישות: - יכולת להפעיל משחקים על גרפיקה ברמה טובה. סוג המשחקים - מנוע Source. - מראה אסתטי מבפנים ומבחוץ. - זמן סוללה גבוה מ-4 שעות. - מסך מעל 12". יש חיה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חבריה שלום אני יודע שיש לי תקציב נתון של 4000 ש"ח +/- רוצה זכרון של 2G מעבד D2D סוללה לטווח ארוך מצלמה מסך 15 בעל רזולציה טובה כונן DVD HD 250 סדרה עדכנית אשמח לקבל הדרכה מה ההבדלים בין המעבדים איזה כרטיס גרפי איכותי בלו טוס+'WIFI המכשיר ישמש לצרכים של הדרכה , לימודים , עריכת מצגות וסרטים ושימושי משרד ואינטרנט האם המחשב מגיע עם מערכת הפעלה ??? אודה לקבל הדרכה והמלצות שיהיה קל יחסית בסיביבות 2 ק"ג- +/- גם נושא אחריות אשמח לקבל המלצה בברכה
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - הרצת סביבות וירטואליות, צפייה בסרטים, תכנות, מעט משחקים (לא גיימר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - Vmware, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך כנראה Dell 2209 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר לגלישה וסרטים. עדיפות למפרט שיודע להתמודד עם עומס. מספר דגשים: א. 1GB RAM. ב.200-250 HD. ג.מעבד תקציבי. ד.כרטיס מסך לצפייה בטלוויזיה (בתוספת לכרטיס TV.) ולמשחקים קלילים. ה.תוספות מלבד המארז רק מקלדת ועכבר. ו.צורב DVD. * התקציב מוגבל כמו כן אני כנראה ירכוש מסך בנפרד CHIMEI 22. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272358.0).
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אהלן לכולם! קוראים לי אורן, ואני חדש באתר.. ובאתי לכאן כדי להתרשם מהמלצותיכם בעזרת קניית מחשב חדש לגיימינג! יש לי מחשב בן 3 שנים של core 2 duo, וממש הייתי רוצה כבר לשדרג אותו למשו פצצה שישמר לי לשנים הקרובות. אני רוצה להגיע למפרט טוב אבל אני לא יודע אם כדאיי לי I7 או I5. אני כעקרון בתקציב של 4 וחצי ש''ח. אשמח לקבל הצעה טובה! בינתיים אתם מוזמנים להנות מסרט שלי מתקופת הטירונות. =]
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
פריט פירוט ספק Thermaltake Silent Purepower 480W Butterfly Black W/LED PFC Power Supply לוח אם Chaintech 9CJS Zenith i875P P4 800FSB Skt478 DDR ATX Motherboard מעבד Intel Pentium 4/ 3.2C GHz 800MHz FSB, 512K Cache, Hyper Threading Technology מאיץ גרפי ASUS V9950 TVD GeForce FX 5900 AGP 8X 128MB DDR Video Card זיכרון RAM OCZ Performance Series 184 Pin 512MB DDR PC-3700 דיסק קשיח Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB Ultra ATA/133 7200RPM Hard Drive Fluid Bearing מקלדת ועכבר Thermaltake A1836 XaserIII Office Keyboard & Mouse פד משחק BELKIN Nostromo n50 SpeedPad USB מארז Acylic clear case צורב Lite-On BLACK 52X24X52X CDR CD-RW דיסקט Samsung Floppy Dr…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הוא גרפיקאי שעובד על תוכנות Adobe Dreamweaver , Photoshop וכו.... הוא מעוניין לרכוש מחשב נייד מספיק חזק שיריץ תוכנות אלו . ההתלבטות הינה בין מחשב נייח לנייד והתקציב הינו כ- 5000 ש"ח - עדיפות לנייד בגלל הניידות. האם ניתן להרכיב מחשב נייד חזק במחיר סביר , במידה ולא באיזה סכומים מדובר ? אשמח להמלצה על משב נייד. תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב פחות או יותר הדרישות שלי מהמחשב ,לא משנה לי Amd או Intel .בנוסף אני לו משחק משחקים בכלל אז כרטיס מסך אינו חשוב לי. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD ,גלישה באינטרנט,Office. 3. האם יש צורך בציוד היקפי- מסך 22"-24" 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט – לא. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. – חשוב לי מאוד שיהיה כונן קשיח של 1TB 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 - לא קריטי ,המחשב יושב בחדר עבודה מבודד. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין…
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לייעץ לי בנוגע למפרט מומלץ למחשב נייח לעבודה גרפית. תקציב של 4000 עד 6000 שח, המחשבמיועד לעבודה גרפית מקצועית, עבודה בתוכנות אדובי למיניהן (כולל וידאו), תוכנות אדריכליות, תוכנות תלת מימד, אנימציה ומנועים גרפים למיניהם. אין צורך באביזרים נלווים (מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים וכו'). הידע שלי מועט בתחום החומרה, למיטב הבנתי שווה להשקיע במעבד חזק (גם מבחינת ליבות, threads, ומהירות) ובכרטיס גרפי איכותי. אשמח לכל עזרה נוספת, תודה רבה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
זה הדגם שאני קונה: Toshiba - Satellite Laptop with Intel® Centrino® Processor Technology - Graphite Gray Model: L505-S6946 | SKU: 9371538 לינק: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9371538&type=product&id=1218093382123 יש לי כמה שאלות: 1. המחשב הזה טוב ? אני רוצה מחשב ב 550 דולר ואמרו לי שהוא מועלה 2. המחשב הזה טוב לארץ ? (מבחינת אחריות, שקעים וכל זה...) 3. משתלם לקנות אותו בארצות הברית ? אממ ועוד משהו.... תגידו לי מה יותר משתלם וטוב ואם יש בכלל הבדל: יש לי 2 אפשרויות קנייה מארצות הברית: 1. דודה שלי היא ישראלית ונוסעת לארצות הברית לשבועיים ושאלתי אותה אם היא יכולה לקנות לי את המחשב הזה והיא אמרה כן. 2. בן דוד שלי בן 17 אמריקאי נוסע לארץ לכמה שבועות ושא…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים, ומישהו שמתעסק בתחום נתן לי את המפרט הזה: לא ראיתי את הצורך להוסיף תבנית למפרט מהלינקיה מכיוון שהמפרט קיים. אני רק רוצה חוות דעת עליו, והאם הוא מנצל את התמורה הכספית הטובה ביותר. המחשב למשחקים כמובן
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
למה לא נותנים בניידים בכל מפרטי המכירה מידע על הלוח אם,,,,איזה חברה,איזה צי'פסט ,תדרים וכו' איך אפשר למצוא
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4850e BOX AM2 2500MHZ 45W , יחידות 1 ¤370 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3277 Arctic Cooling Freezer 64 LP CPU COOLER, יחידות 1 ¤120 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1601 ASUS M3N78 PRO, יחידות 1 ¤510 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3560 G.SKILL DDR2 4048MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤450 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=270 SEAGATE ST3500630AS 500GB SATA2 7200RPM 16MB, יחידות 1 ¤330 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3612 ASUS DVDRW DRW-2014L1T WHITE+BLACK 20X DUAL LAYER SATA, יחידות 1 ¤155 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם לוח האם הזה -- Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET תומך בזכרונות DDR3 ?? תודה!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
היי. צריך המלצה לנייד עד 2500 (אפשרי מאילת למשל KSP כדי לחסוך את ה18% מע"מ) לסטודנט - קל נשיאה + 15.6''
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים יחסית (המשחק הכי 'חדש' שאני משחק כיום הוא L4D2), צפיה בסרטים, עריכה גרפית בסיסית פעם ב.. * גודל המסך? 14-15.6 סוג מסך? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה נחמד אבל לא חובה * משקל רצוי? מעדיף משקל נמוך אך לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בלי להיות מחובר לחשמל יהיה מצוין, אבל לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0, HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB, אפשר יותר * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לפחות 3 שנים ואחריות בינלאומית לפחות לשנה הראשונה. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רגע לפני שאני קונה, תגידו מה דעתכם ומה לשנות. המחשב לעבודות יומיומיות כמו תוכנות מסרים ואינטרנט, ומדי פעם גם תוכנות די כבדות לסאונד וגרפיקה.. כמו פוטושופ.. המחשב עומד לעבור OC, רק בשביל תוספת ביצועים, ככה שמערכת קירור ב1000 שקל תהיה ממש לא מוצדקת פה... סליחה שאני לא יכול להביא מפרט נורמלי, פשוט זה מפרט שבניתי באייבורי: לוח אם - MSI P43-NEO - ש"ח 486 מעבד INTEL Q6600 - ש"ח 873 מאוורר - AC FREEZER 7 PRO - ש"ח 210 [יקר בטירוף! יש המלצה לקירור טוב באייבורי?] זיכרון - KINGSTON 2X1GB DDR2 800MHZ - ש"ח 187 [כדאי להתעקש ולקחת 4? אני עומד לעבוד עם ויסטה] דיסק קשיח - WD 500GB SATA2 16MB BUFFER - ש"ח 320 [אני מתלבט אם לקחת 32 באפר של סיגייט באותו מחיר] כרטיס מסך - SPARKLE 9500GT …
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עליי לבדוק משהו ואני הבנתי שיש את IBM רולייט וסרב פרו . תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן! אני לא בטוח אם אני שולח את ההודעה לפורום הנכון, אז אני מתנצל מראש אם התבלבלתי. הסיפור הוא כזה: יש לי מחשב שקניתי לפני 3 שנים... הכל עבד מצוין, עד שלפני חודשיים הוא התחיל לזייף... מידי פעם, כששיחקתי במשחק (assassin's creed : brotherhood, שאמור לרוץ סבבה על המחשב שלי) - המחשב נתקע, בלי סאונד, כשהמסך תקוע על תמונה 'מפוקסלת' (מלשון פיקסל )... בהתחלה חשבתי שמדובר בווירוס, פירמטתי כמה פעמים - לא הלך... היום המחשב לא מצליח להעלות את הווינדווס בלי להיתקע, ואי אפשר לעבוד עליו.... התייעצתי עם חברים והגענו למסקנה שזה ככל הנראה בעיה בכרטיס המסך או במעבד... לדעתי מדובר בכרטיס המסך, ולכן אני מכין את עצמי לקניית כרטיס מסך חדש. אני פונה אליכם בבקשה לעזור לי למצוא כרטיס מסך,…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-