ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הי, 1) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12434 2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11708 מבחינת התקציב אין בעיה, הדירושת שלי הוא מחשב נייד רק בשביל אופיס, אינטרנט וסרטים באיכות HD FULL, (שהכרטיס מסך יתאים לסרטים באיכות גבוהה). משחקים לא מעוניין אותי שום משחק, רק בהדברים שציינתי למעלה. אשמח אם תציעו לי מה יותר טוב, גם לטווח הרחוק, אבל מצד שני לא יהיה ביזבוז כסף ! תודה.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למפרט בתקציב של 2500 ש"ח לצרכי אינטרנט ואופיס בלבד, מורכס בMicro ATX אבל מהסוג הקטן יותר כמו Antec Aria... המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר או רמקולים ולא צריך לכלול הארד-דיסק.... עדיף שיהיה מחשב שיוכל לעבוד טוב עם הווינדוס ויסטה אבל לא חובה... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק חדש שיוצא (גיימינג כבד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צור…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כל תוכנות הגרפיקה פחות או יותר שמצוינות בפוסט של מפרטי גרפיקה- פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 24" וחיבור לטלוויזיה 37" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צור…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, זקוקה למחשב לעבודה גרפית בעיקר, התקנת CS4 של אדובי ועבודה במקביל על מספר תוכנות כך שהעניין מצריך זכרון גדול..(או לפחות זה מה שהבנתי) + מערכת הפעלה באנגלית xp pro+הרכבה של הכל במעבדה. העניין הוא שכבר התחלתי לגשש אבל יש כל כך הרבה יצרנים וכל אות יכולה לשנות מרכיב שכבר הלכתי לאיבוד, מה כדאי ומה צריך. אז בנוסף להנחיות שלכם הוספתי גם מספר שאלות כלליות - מתנצלת מראש על הבורות... :-\ רמת שקט - טובה. מעדיפה להשקיע ברכיב אחר אבל עדיין רוצה לשמר שקט. oc - אין לי מושג מה זה.. יש לי צורב dvd חדש שהייתי מעוניינת להעביר אבל הבנתי שהוא ב-ide האם אפשרי להתקינו גם ב-sata? (אני אמנם רושמת מונחים אבל אין לי מושג מה הם אומרים...חחח) למסך שלי יש אפשרות לחיבור של dvi אבל כרגע זה בחיבור ר…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחב נייד, 15". עיקר השימושים הינם משרדיים - דהיינו אינטרנט ואופיס, אך גם שימוש בפוטושופ. אני מחפש מחשב שלא יתקע או יגמגם בהפעלת מספר תכנות בו זמנית. הדרישות שלי הם: מחיר - סביב ה-4000 ש"ח אולי קצת יותר, לא כולל מערכת הפעלה. תאימות לWIN XP PRO מבחינת דרייברים. מעבד חדיש ככל הניתן וזיכרן לא פחות מ-2GB . גודל HD לא ממש קריטי כי מרבית החומר נשמר בשרת מרכזי. חייב לכלול את כל אופציות התקשורת כולל BLUE TOOTH ו- WIFI רצוי עינית IR לסינכרון עם מחשבי כף יד (למרות שבמרבית המחשבים שראיתי - פיצ'ר זה כבר לא קיים). חשוב ביותר - 3 שנים אחריות הכלולים במחיר בגדול -אין לי צורך במערכת הפעלה מותקנת, אך גם מחשב שעליו מותקן WIN VISTA BUSINES עם אפשרות שינמוך לXP בא ב…
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שעובד בעבודה וכל מה שהוא רוצה זה מחשב טוב שהוא יכול לחזור מהעבודה לשבת עם קפה/בירה, לראות איזה סרט HD שיעבוד טוב דרך המחשב ולגלוש בחדשות פייסבוק ואימיילים. לכן, אם תוכלו לבנות לו מפרט למחשב הוא יהיה מאושר. תקציב: 2000שקל. לא לא לחרוג ביותר מ 100-200 שקל שימושי המחשב: סרטי HD, גלישה באינטרנט וקצת מסמכים. אביזרים שנדרשים: עכבר, מקלדת אלחוטיים. אביזרים שלא נדרשים: מסך, רמקולים. שקט: לא ברמה קריטית אבל לא ברמה שיחפור. לא מתוכנן OC. אין צורך במערכת הפעלה ואופיס או באף תוכנה לצורך העניין (אנו נתקין הכל). עדיפות לקניית המחשב ב KSP. תודה רבה לכל העוזרים, מצטער על החפירה כתבתי במדוייק לפי מה שביקשו בחוקים.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורם הנכון כרגע המחשב שלי הוא AMD X2 3800 2גיגה זכרון NF4 U חשבתי לשדרג ל 9600GT או שעדיף לשדרג למשהו של ATI ? ואם זה יתן שיפור משמעותי בביצועים? ראיתי בנעה מחשבים את הכרטיס הזה וnVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIeוGainward שעולה 517ש"J עכשיו אני רגיל שדווקא לחברה(Gainward ) הזאת יש כרטיסים מאוד יקרים ולא דווקא הכי זולים הם נועה הם היבאונים שלהם במקרה? מכיון שבלמיר חנות שנמצאת באזור שלי הכרטיס עולה 911 שקל ובכלליות הכרטיסים של החברה הזאת יותר יקרים משאר הכרטיסים מאות סוג(לפחות לפי מה שאני זוכר) תודה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין מעבד רגיל כמו זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSLB0E לבין מעבד עם ליבה כפולה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300129 לבין זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML3001A3 אם יש למישהו לינק למחשב יותר טוב אני אשמח התקציב שלי זה 2000-2500. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נטבוק מסוג ASUS 1000HE שנרכש בארה"ב. למחשב זיכרון 1GB ואני מעוניין לשדרג ל-2GB. איזה זיכרון עלי לרכוש? האם אני זקוק לסטיק של 1GB ולהסויף אותו ל-1GB הקיים? או שאין אופציה כזאת ועלי לרכוש סטיק של 2GB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! מה דעתכם על המחשב הזה? אני מעוניין לקנות מחשב (ללא HD, ללא מסך, ללא ספק) זאת אומרת רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון. עכשיו דיברתי עם הרבה מאוד אנשים שמבינים וזה מה שהצלחתי להרכיב: מאוד חשוב לי דעה על הכרטיס מסך כי אמרו לי שעדייף להשקיע עוד 150 שקל ולקנות ATI HD-4850.... מחכה לדעתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ביקשו ממני לבדוק אז אני פונה אליכם אני זקוק להמלצות ל2 מחשבים שונים במקצת 1. מחשב שיריץ אופיס הארד דיסק 40 GB יספיק זיכרון פנימי 512 ומעלה מסך 15.4 WIFI וכרטיס רשת רגיל המחשב הזה בעיקרון לא נועד לשינוע אלה לשבת על המדף בבית ככה שזמן סוללה / משקל לא משחקים תפקיד 2. מחשב בעל מסך 14 אינץ להרצת אופיס הארד דיסק 40 GB WIFI וכרטיס רשת רגיל כשכאן הדגש הוא על זמן סוללה ארוך ומשקל קל .
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש דרך לקרר את המחשב הנייד שלי שלא מצריכה חיבור לחשמל. גמיש במחיר. שמעתי שיש כל מיני פדים עם ג'ל למיניהם.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט שמיועד למשחקים לא כולל כרטיס מסך בתקציב של 2000 שקל, לא צריך ציוד היקפי או מסך, לא חייב שהמחשב יהיה שקט במיוחד ואני לא מתכוון לעשות OC ,דיסק קשיח לא יותר מ160 GB. אני צריך גם שירכיבו את המחשב. אני צריך אותו גם לכל הדברים הרגילים אבל לא נראה לי שזה משפיע-אינטרנט, צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה (לא חיב כרטיס קול טוב אבל אפשר),הורדת קבצים. הכרטיס מסך שיש לי זה Sapphire Radeon X1950XT 256MB. קניתי אותו עם מחשב אחר פשוט הצ'ופצ'יק של הסלוט PCIE במחשב ההוא נשבר. אני יודע שהתקציב לא כזה גבוה למשחקים אבל זה מה שיש לי עכשיו ואני חייב מחשב כלשהו שיפעיל את הכרטיס מסך שלי. תודה
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם ה T9400 יותר חזק מ ה P8400? על מה אתם ממליציםם http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, שני מחשבים: צרכי גיימינג, בשבילי: התקציב גדל - אני זקוק למחשב נייד לצרכי גיימינג בתקציב של עד 6.5K, אפשרות לחריגות קלות בלבד. כשאני אומר גיימינג אני מדבר על משחקים כמו Team Fortress 2 ודומיו. מראה חיצוני חשוב! אני צריך משהו אסתטי ולא מרובע מידי. מחשב לאחי, אוניברסיטה: עד 4K. גם פה המראה חשוב. יש המלצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין Win7, והוא פשוט נכבה אחרי דקה עד 5 דקות מתחילת ההתקנה. הצלחתי להתקין XP, אבל המחשב קופא אחרי כמה דקות, ונותר רק לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על הPower. הדיסק הקשיח תקין. חדש. עבר MHDD פעמיים בהצלחה רבה. המחשב לא מתחמם. עבר Memtest. מה יכולה להיות הבעיה? לוח? יש עוד משהו שאפשר לבדוק?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שימושים עיקריים , סרטי HD ומשחקים לא הכי כבדים בעולם אבל אם יש אחד עם כרטיס מסך שמסוגל להריץ את זה יחסית נורמלית זה עדיף.. נפח הארד דיסק 500GB , תמיד יש אפשרות לחבר חיצוני. שיהיה מולטיטאסקר (זתומרת הרצת תוכנות במקביל) . לעזרתם אודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב של ההורים שלי התפגר לאחר כ-6 שנים והגיע הזמן לקנות חדש. מדובר במחשב לצרכים מאוד בסיסיים, כלומר גלישה באינטרנט ועבודה עם מסמכי אופיס. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב יהיה שקט מכיוון שהוא יהיה בחדר שינה ויפעל 24/7. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח, אפשר לחרוג טיפה אם צריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט ואופיס בלבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של ה…
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שימושים - אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס אין צורך במסך הארדיסק אני יכול להביא חיצוני אז זה גם לא בעיה - לא חייב הארדיסק גדול אם זה יחסוך בעלות אפשר לחסוך גם בצורב DVD כי יש לי אחד כזה חשוב שיהיה עם לפחות 3 , 4 ג'יגה זיכרון פנימי עוד דבר שהוא הכי חשוב, אני מחפש מארז קטן, כמה שיותר קטן ככה שהלוח אם צריך להתאים לכזה איפה אני מוצא דבר כזה ? אני רוצה מחשב נייח אבל שיהיה קומפקטי ולא עם מארז רגיל תודה !
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אהלן חברים באתר זה קיבלתי כבר הצעה עבור מחשב במחיר 5K כולל מסך צורב ומקלדת אלחוטיים למשחקים סרטים גלישה באינטרנט מוזיקה OFFICE וכדו את ההצעה כפי שביקשתי הורכבה ב IQCP (ורק שם כי זה המקום היחיד שיהיה קרוב אלי ושאני רוצה לקנות ממנו שנמצא באשדוד) אבל ראיתי מפרטים בIVORY וב KSP שנראים לי יותר משתלמים ובמחיר מוזל יותר אני מבולבל לגמרי איני יודע מה לבחור (כלול חנות ומחשב) יכול להיות שאני מסתכל על התפרטים וטועה מבחינת שיקולים (דגמי הרכיבים, מחירם, שווי המחשב בכללי, אמינות וכל מיני פרמטרים שונים) אני מסתכל על המחיר ורואה הפרש שמסתכם ב כ 500 ש"ח ולפעמים אף יותר אני ממש צריך עזרה כי יכול להיות שאני טועה (ואני לא רוצה ליפול ברכישהת המחשב) יש לי שלושה אפשריות של חנויות 1. IQCP 2. K…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חזק עם מעבד intel Q9550 - רציתי לדעת איזה זכרון מומלץ (DDR II או III) וכמה, לוח אם, ספק כוח, מארז, פתרונות קירור (האם חייבים?). המחיר הרצוי הוא עד 4500~. תודה!
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
*אני מקווה שאני פותח במקום הנכון אני מחפש נייד עד 2000 ככה.. מה שאני צריך בו: *אינטרנט-שהמחשב יעבוד מהר! [עם WIN 7] *WIFI-חובה *צורב [DL] *זיכרון 150G ככה.. *מסך נורמאלי [שלא יהיה מיני] *מקלדת נוחה אני מצאתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=10796 איך הוא? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500-6000. אם אפשר לחסוך מה טוב, אך לא על חשבון ביצועים. לא לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים עדכניים בעיקר, שימוש יומיומי. אין צורך במסך, המסך הנוכחי מגיע עד לרזולוציה של 720p ההגדרות הגרפיות הרצויות: כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? דרושים מקלדת ועכבר אלחוטיים. הם כלולים במפרט. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כרגע אין צורך בכרטיס קול. 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בין 1 ל-10, אני שם שקט ב-5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן אוברקלוק, אך ייתכן וארצה ללמוד איך. בכל מקרה, החומרה לא צרי…
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
אני לפני רכישת המחשב הבא לצרכים: PHOTOSHOP , תכנות, הורדות ווירטואליזציה (אין צורך במשחקים) אריץ לינוקס בנוסף לWINDOWS- WIRELESS צריך, אבל רק לאינטרנט (קצבים איטיים) המחשב ימוקם בחדר ללא מיזוג - עד כמה זה משנה? העדפה לאמינות ויציבות על ביצועים אשמח אם יהיה ערוץ לשדרוג בעתיד לעבודת וידאו וקול (הוספת כרטיס קול, זכרון, ...) כמו כן הייתי רוצה אפשרות לעבודה בעתיד עם 2 מסכים: יש כרטיס מסך שיותר מתאים לזה? בניתי את המפרט הבא על בסיס דברים שראיתי בפורום מקווה שלא עשיתי מעצמי צחוק. העדפה לTMS תודה חברים מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤922 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחי…
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-