ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אני צריך שני מפרטים אחד בלי מסך אחד עם מסך שניהם בלי OC וציוד היקפי שנהים בלי שום מערכת הפעלה המחשב ל משחקים כבדים+פיתוח!!
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38489 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe ¤1123 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV391 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤185 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤420 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A…
-
- 19 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חדש לגמרי בכל מה שקשור למחשבים ניידים. ראיתי שכיום המחשבים הניידים נמכרים עם לפחות- ליבה כפולה, 1GB זכרון פנימי וכל מה שקשור ליציאות רשת. אני קצת מבולבל מכיוון שיש לא מעט חברות שמציעות מוצרים ורכיבים דומים, אפילו זהים, אבל איזו חברה אמינה ואיזו פחות? היצרניות הידועות לי: DELL LG HP ACER LENOVO GIGABYTE TOSHIBA שלפי מיטב ידיעתי הן המובילות בשוק. המחשב ישמש אותי בעיקר למסמכים, לתוכנות צ'ט כמו ICQ ומסנג'ר ואימיילים בלבד - לצרכים משרדיים. חשוב לי לציין כי במשרד קיים ראוטר אלחוטי, וברצוני להתחבר אל רשת האינטרנט האלחוטית במשרד. אשמח לקבל מפרט שיוכל לענות על הדרישות שלי בהתאם למחיר, מכיוון שראיתי כי מחשבים ניידים מתחילים בסביבות האלף דולר ומעלה. *המפרט צריך לכלול מערכת הפעלה VIS…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ערב טוב!!! אני מחפש כרגע מחשב נייד לקנות ואני לא יודע איזה חברות מומלצות אבל ראיתי ניידים של Gigabyte עם מפרט טכני מאוד טוב וממש זול אז קודם רציתי לדעת ממתי Gigabyte הם יוצרים ניידים ואיך החברה בתחום אם שווה לקנות Gigabyte , או פשוט תמליצו לי על איזה חברה עם מפרט או דגם שאתם ממליצים לי לקנות אותו.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אז הגיע הזמן לסגור על מפרט סופי, קונה בתחילת שבוע הבא . מה אני צריך ? אני מתכנן להשתמש ב PC סטנדרטי (לא משחק) קצת עריכת וידאו, וחיבור בסלון לטלויזיה לצורך צפייה בסרטי HD . אני חשבתי על משהו בכיוון של ... מעבד Athlon 64 X2 Socket AM2 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI או Gigabyte GA-M55S-S3- 3Y (עדיף כי אני חייב יציאת Pdif לא הכנה ל.. אלה יציאה) זיכרון DDR-2 - 1024mb 667\800mhz כפול 2 (יעני 2GB) של מותג חברה מוכרת דיסק קשיח Westren Digital SATA2 7200 RPM 16 MBWD3200AAKS 320GB הערה : יש לי כבר דיסק כזה חדש - אולי נשים עוד איזה דיסק הכי טקן שיש, שיהיה יעני הקטן יהיה למערכת הפעלה, וזה שיש לי כבר לכל השאר .... מסך 19, מותג... דק כמובן כרטיס מסך Radeon HD2600XT…
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני רוצה להרחיב את אופקיי, כרגע תאורטית לפחות, בתחום המחשבים הניידים. יש למישהו אתרים מומלצים? תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי, סוף סוף היגע זמני לרכוש מחשב! התקציב 4000 ש"ח לא צריך מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. הדרישות: 1. NO OC. 2. מעט משחקים אני כבר לא gamer . בעיקר אסטרטגיה וRPG. 3. סרטים והרבה- אני רואה תכנים ב-HD , 4. מוזיקה אני לא אודיופיל. 5. גלישה באינטרנט ו- text . 6. אני מעוניין שהמחשב יחזיק לעוד הרבה זמן, ברמת משחקים בנונית. 7. שקט לא חשוב - אבל אני לא רוצה לישון בתוך מטוס סילון. 8. בנוסף יש לי חדר קטן ואין לי מקום למארז גדול חשבתי על מחשב שבעתיד יוכל לשמש אותי כ- HTPC לכן הייתי מעדיף מארז קטן. 9. אני לא רוצה לחרוג מהתקציב. 10. והייתי מעדיף שייכנס שם לוח אם של asus עם Q6600 אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מזה OC - תסבירו לי בבקשה שאני יבין תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן, אני מתעניין כבר קרוב לחודש במחשב נייד ולאחר התייעצות עם אנשים וגם הודעה שפרסמתי באתר החלטתי ללכת על הדגמים שמפורטים למטה. מה עדיף ? עד כמה שונים כרטיסי המסך ? שימוש: לימודים, מולטימדיה, משחקים פשוטים, ניידות של פעם בשבוע. הנה עוד כמה שאלות : 1. האם האתר "משב" http://www.mashav.com/hardware/?notebook_data.htm#XP-RC03-1575 מוכר? מפני שאני במקרה הגעתי אליו ויחסית המחירים שהם מציעים דיי זולים לגבי ה- DELL. האם הם אמינים ? איך השרות ? 2. עד כמה שווה לי להשקיע עוד 500 ש"ח בשביל VISTA ? 3. שאלה שכבר שאלתי באתר לא מזמן, האם מישהו מצפה לאיזושהיא ירידת מחירים בתקופה הקרובה ? תודה עלות: 4595(כולל משלוח) עלות דגם מקביל עם מצלמה + ווינדוז ויסטה : 5049(כולל משלוח) DELL INSPIRION…
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום חברים.. הרכבתי בעזרתכם מפרט מחשב ואני רוצה להיות בטוח שזה הכי טוב שאני יכול לקנות מבחינת חברה/עלות/יעילות .. וזה כולל את כל הרכיבים - כרטיס מסך זכרונות ספק צורב לוח אם והקירור למעבד.. אני בקרוב קונה LCD 32" אז צריך שהכרטיס מסך יתמוך .. ורציתי לשאול שאלה לגבי HTPC .. אם אפשר הסבר קצר על מה היתרונות שלו ואם אני יכול לשלב אותו במחשב הנ"ל .. הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1425 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ₪239 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L כמות: 1 - מחיר: ₪450 מארז: NZXT Lexa BlackLine No PSU כמות: 1 - מחיר: ₪517 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXE…
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio כרגע אני נמצא גם עם HD של 6 ג'יגה...כן 6 ג'יגה.. האם שווה לקנות מחשב חדש או לשפר ? כמה יעלה ? ומאיפה לקנות ? המחשב כבן 3 וחצי שנים. השימוש שלי במחשב הוא אינטרנט , איסיקיו ומסנג'ר.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולכם. כמו שאמרתי, אני חדש כאן בפורומים ואני מתכנןן להחליף את המחשב שלי, ואני רוצה עזרה בקשר למפרט טוב. אני כבר הרכבתי מפרט שעונה על דרישות המחיר שלי (בערך 2500 שקל, לא כולל מסך). אני רק רוצה לדעת אם הוא יענה על הדרישות של הביצועים. אני לא מתכנן להעביד את המחשב בפרך. הצרכים שלי הם: גלישה באינטרנט עם כמה דפדפנים פתוחים+ שמיעת מוזיקה, קידוד וידאו פשוט, ובעיקר משחקים לא-חדשים (כמו NFS Underground 2). אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ את כל אחת מהתכונות האלו (בנפרד), בלי להתאמץ. את המפרט שהרכבתי תוכלו לראות למטה. אני מבקש שתגידו לי מה אתה אומרים עליו, אם הוא מתאים לצרכים שלי או לא. תודה מראש! מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤875 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח א…
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בבקשה תגידו לי מזה K ומזה OC ?
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט למחשב המיועד לקולנוע ביתי בלבד, כלומר ישב בסלון מעל הרסיבר ויציג סרטים/תמונות/סדרות שנמצאות על גבי מחשב אחר בבית (קיימת רשת אלחוטית בבית והמחשב הסלוני צריך להתחבר אליה). יהיה נחמד גם לשחק במחשב מול הטלוויזיה איזה פיפא, מרוץ מכוניות וכו', אם זו לא תוספת משמעותית במחיר. חשוב גם כרטיס טלוויזיה ע"מ שיהיה אפשר להקליט סדרות/סרטים. עוד חשוב שהוא יהיה מאוד שקט. ודבר אחרון, זה הפורום הכי שימושי שנתקלתי בו בחיים שלי תודה לכולם.
-
- 11 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מחשב בלי ציוד היקפי ומסך. כונן דיסקטים בנוסף. 5000 ש"ח מקסימום בלי לחרוג. ועכשיו חשוב מאוד: מחשב שקט במיוחד - מועדף על ביצועים. המחשב ליד המיטה וממש לא בא לי רעשים. העדפה לחנות שנמצאת בראשל"צ. תודה.
-
- 13 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מנסה לבנות מחשב לשימוש כללי (אופיס/אינטרנט, מוזיקה/סרטים/DVD, פה ושם עריכת תמונות והמרת קובצי מדיה), בלי משחקים, אין יותר מדי חשיבות לעיצוב המארז, רצוי שיהיה כמה שיותר שקט במגבלות התקציב, לא מתכנן OC. אין לי יותר מדי דרישות ללוח האם, בעיקר שיהיה אמין ועם יציאת DVI. סביר להניח שאוסיף בעתיד עוד דיסק קשיח זהה, אבל לא נראה לי שזה אמור לשנות יותר מדי. מעבד: Intel E2180 קירור מעבד: Arctic Cooling Freezer 7 או Evercool Buffalo עם מאוורר 10cm (בסביבות 100 שקל ב-foxpc או tms); לוח אם: Gigabyte GA-73PVM-S2H (ב-430 שקל ב-tms) או Abit I-N73HD (ב-410 שקל ב-foxpc); זכרון Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 או Geil PC2-5300 DDR2-667 Single Channel Kit (בערך 115-130 שקל ב-focxpc או …
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מעבד intel core 2 quad q6600 2.4 ghz לוח אם gigbyte ga-p35-ds3l דיסק קשיח wd 320gb 3200aaks sata2 זיכרון g.kill 2x1024mb 800mhz 2gb nq cl5 כרטיס גרפי leadtek nvidia geforce 8800gt 512mb pcie כרטיס טלוויזיה happauge pvr 150 צורב שחור asus drw-2014blt מארז שחור ללא ספק amor-jr ספק כח corsair cmpsu-450vxeu 450w מסך samsung 22bw "22 מאורר למעבד freezer 7 pro למעבד intel סט מקלדת ועכבר דק gigabyte gk-9pb נתב אלחוטי 3com 11g cabel /adsl הרכבה + בדיקה במחיר כולל מע"מ : 7655 כבר הזמנתי את המחשב אבל לא שילמתי , ניתן לעשות עדיין שינויים אם יש כאלה מה דעתכם על המפרט הנ"ל? מיועד למשחקי מחשב סרטים ותוכנות. ואיך המחיר לפי דעתכם? נ.ב ההזמנה בוצעה בחנות skypc
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט במקסימום 3000 הכולל איתו : לוח אם, מעבד, זיכרון , כרטיס מסך, צורב DVD , דיסק קשיח, ספק ומארז. ללא מסך. השקט לא חשוב לי. האיכות חשובה והביצועים. אני רוצה שהמשחקים החדישים יפעלו חזק אבל לא על הרזולוציות הכי גבוהות. שיעמוד בעומס ושלא יקרטע. האם זה אפשרי במחיר כזה? רכיבים מומלצים. עוד פחות משנה אני מתגייס.ככה שאני לא אגע במחשב שלוש שנים ככה. בגלל זה התקציב הנמוך. תודה לכולכם.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מפרט למחשב למשחקים שיעלה 4500 כולל מסך 17 אינץ דק. אשמח לחלקים כמה שיותר חזקים שאפשר למצוא במחיר כי זה מחשב לדי הרבה זמן וחשוב בלי חריגות בתקציב. תודה רבה רבה לכל מי שיעזור. נ.ב לא צריך ציוד הקפי אבל צריך כונן צורב דיוידי
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט למחשב+ציוד היקפי. עד 4000 ש"ח. מטרות: לשימוש ביתי(אינטרנט+אופיס),משחקים קלים(פיפא),תכנות קל. דרישות: שקט מאוד,אמינות,מסך טוב,אין לי כוונה לבצע oc תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכם. מחשב למשחקים ללא חריגה בתקציב אין צורך: ציוד היקפי מסך אוברקלוק יש צורך: מערכת הפעלה אל פסק שקט עד כמה שניתן המפרט הזה נראה די מתאים עם כמה שינויים http://hwzone.co.il/specslist/view/77 צורב-לצורב הזה יש דעות חיוביותASUS DVD-RW 2014L1T x20 LightScribe (Black/White) - Sata חשוב שתהיה לו אפשרות לoverwriting וקריאה של דיסקים פגומים הספק נראה חזק מדי ויקר מדי אולי אין צורך? שמעתי על zigzag2000 שהם טובים אלי יש חנות איכותית גם כן באזור(אני גר בראש העין)
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מעבד intel core 2 quad q6600 2.4 ghz לוח אם gigbyte ga-p35-ds3l דיסק קשיח wd 320gb 3200aaks sata2 זיכרון g.kill 2x1024mb 800mhz 2gb nq cl5 כרטיס גרפי leadtek nvidia geforce 8800gt 512mb pcie כרטיס טלוויזיה happauge pvr 150 צורב שחור asus drw-2014blt מארז שחור ללא ספק amor-jr ספק כח corsair cmpsu-450vxeu 450w מסך samsung 22bw "22 מאורר למעבד freezer 7 pro למעבד intel סט מקלדת ועכבר דק gigabyte gk-9pb נתב אלחוטי 3com 11g cabel /adsl הרכבה + בדיקה במחיר כולל מע"מ : 7655 כבר הזמנתי את המחשב אבל לא שילמתי , ניתן לעשות עדיין שינויים אם יש כאלה מה דעתכם על המפרט הנ"ל? מיועד למשחקי מחשב סרטים ותוכנות. ואיך המחיר לפי דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לרכוש מחשב חדש, כאמור ללא צ''ה ו-OC. השימושים העיקריים של המחשב יהיו העברת DVDים אל המחשב, עריכה (קלה יחסית) בדו מימד של החומר וצריבה בכמה עותקים (סביר להניח שאצטרך מגדל צריבה של 3 בסופו של דבר). מלבד זה הוא גם ישמש להורדות ואם יהיה לי גם זמן לנשום בחיים אז פה ושם משחקים, אבל משחקים זה בטח לא יהיה שימוש עיקרי שלו. את היעוד העיקרי אני כמובן רוצה שיעשה כמה שיותר מהר, אמין ויעיל, וזה הכי חשוב לי. מתכנן ללכת על: מעבד: INTEL Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4Mb SHARED CACHE 1333MHZ FSB BOX כ. מסך: Gainward Bliss GF 8400 GS 256MB PCI-E DVI+TV OUT DX10 (המליצו לי עליו ככרטיס טוב למי שמתכנן לשחק מדי פעם - אם יש השגות והצעות בטווח המחיר - אשמח לשמוע). כונן קשיח: WD Cavia…
-
- 14 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב ביתי עבור אבא שלי למטרות גלישה, הורדות, סרטים, מוזיקה ועריכת תמונות בסיסית בתקציב של עד 3K. אין צורך בספק כח או מסך. כמו כן, אין צורך גם במקלדת, עכבר ורמקולים. הכרטיס מסך חייב להיות תומך DX10 להתקנה עתידית של ויסטה, אבל הוא לא ישמש בשום שלב למשחקים. נכון לעכשיו הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM E4500Tכמות: 1מחיר: ¤624 קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7כמות: 1מחיר: ¤61 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3כמות: 1מחיר: ¤605 מארז: Compucase HEC 6A19 Black NO PSUכמות: 1מחיר: ¤213 זיכרון: Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KBכמות: 1מחיר: ¤316 קשיח למחשב שולחני:Western D…
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי פה מפרט לחבר טוב של אחי. הוא צריך את המחשב לעריכת וידאו HD (לא מקצועית) ולמשחקים (לא משהו מטורף למשחקים, נגיד OBLIVION ברזולוציה 1680x1050 בגרפיקה בינונית) בגלל זה הרכבתי לו מפרט שנראה לי מאזן בין מעבד חביב לכרטיס מסך נחמד בתקציב הזה. בטח יש לכם משהו להפחית, להוסיף ולשפר כמו תמיד תודה מראש, תומר מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX E6750B כמות: 1 - מחיר: ¤1042 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤559 מארז: Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue כמות: 1 - מחיר: ¤414 זיכרון: Digma 1GB DualChannel TESTED DDR2-800 D21G800DI כמות: 2 - מחיר: ¤140 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS כ…
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-