עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eran898,

שלום. יש לי מחשב דיי חזק(אולי כיום כבר לא אבל לפני שנה כן חח).SATELLITE L505 141 למי שלא מכיר ICORE 5 עם 6 ג'יגה ראם וכ.מססך ATI HD5165 ומאז שהתחילו לצאת כל המסכים האלה התלת מימדיים האלה ומסכי המגע למחשביים נידיים סיקרן אותי לדעת אם אפשר להחליף את המסך במחשב הנייד לדבר כזה ואם מישהו יודע מה העלויות של זה(נגיד למסך כמו שלי 15.6 חח)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Intel I5 3570 Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 GigaByte H77-D3H Patriot G2 4X4GB Kit GigaByte Geforce 660GTX OCZ 120GB Agilty 3 SSD WD Cavier Blue 1TB High Power HP-500-G12S 500W 80+ מארז Sharkoon Vaya Eco White ATX Case 2XColler Master 120CM LED Case Thermltake Blue light Cahtode + Sound Active אני מעוניין למכור כי אני כמעט לא בבית וזה תופס מקום מיותר ואני מעדיף נייד. נקנה לפני פחות מחודשיים .

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני צריך שיהיה מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים טובות שיהיה בו כרטיס מסך חמוד ואם אפשר שיהיה גם 80 GB וזהו בעיקר שיהיה מצויד בדברים איכותיים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. היי, איזה זיכרון (שלא איזה חברה\מגה הרץ) אני אמור לחפש?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. זה המפרט הנ"ל עכשיו רק לגבי המארז אני לא יודע מה כדאי לי מהמבחר שיש ב- KSP אז תבחרו לי משם משו שנראה לכם נורמלי עד 400 ש"ח למארז ושפשוט יהיה MIDI TOWER ושקט בקיצורר איך המחשב ? התקציב עד 4000 ש"ח ושקלל לא יותר אני תימני זה משנה לי חחח [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  6. למטרות שימוש משרדי וסרטים. מסך 15.6. עדיף שמאפשר עבודה בשמש זמן סוללה סביר ומעלה (לפי הסטנדרט - לא מכיר אבל שלא תיגמר אחרי חצי שעה) כונן DVD משקל לא קריטי, אבל עדיף כמובן קל עמיד - הולך להיות מיטלטל לא מעט ללא מערכת הפעלה האמינות מאוד חשובה (לכן חברות אמינות כמו לנובו וכו' עדיפות) תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  7. שלום לכולם, הזמנתי את המחשב מדגם זה, (6186) קיבלתי אותו הרגע ואני מאוד מרוצה. אבל שמתי לב שרשום לי מצד ימין למעלה HP Pavilion dv6000 ולא 6186... ככה זה לכולם או שקיבלתי דגם לא טוב??? וגם עוד משהו מוזר, יש לי מדבקה על המחשב של Intel Centrino Duo.... במקום Core 2 Duo... האם רימו אותי נראה לכם? אשמח לקבל תשובה בהקדם, אלעד

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  8. היי, אני מחפש לשדרג את המחשב שלי. השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטי HD, אינטרנט, אופיס וכדומה. בלי משחקים בכלל. מחפש משהו שיחזיק לי את זה לכמה שנים הקרובות. אני צריך: מעבד(עדיפות לאינטל), לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך (אפשר גם משולב בלוח אם \ מעבד), צורב DVD וספק כוח. לא צריך: מארז, כונן קשיח, ציוד היקפי כלשהו. עדיפות לחלקים שקטים בגלל שהמחשב אצלי בחדר. תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. היי, אני רואה המון מחשבים ניידים שמוצאים חן בעיניי, כאשר החיסרון היחידי שלהם לרוב הוא שאין בהם מספיק מקום אחסון בכונן SSD. רציתי לברר, באופן כללי, עד כמה זה מסובך או עלול לפגוע באחריות לרכוש מחשב ולהוסיף 2T SSD לדוגמה?

10. היי. ידידה טובה שלי רוצה להשתדרג. היא כרגע עובדת עם Inspiron 1545. יש לה אפשרות להחליף אותו והיא רוצה הצעה טובה. חשבתי להציע לה את Dell Vostro 3450 - 2410m שראיתי אותו מומלץ פה כמה פעמים http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm או את Dell Inspiron n5110 - n2410M שמראה נתונים גם טובים. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm הדברים החשובים לה מלבד ביצועים כמובן, הוא המשקל וגודל המסך. יש לה מערכת הפעלה משלה (win7) אז נראה לי שגם על זה אפשר לוותר. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך תוצרת Gainward מבוסס GTS450 עם 1GB של זיכרון GDDR5. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=429〈=en אני אשמח לדעת מהו לדעתכם הערך הכספי שלו בימינו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. צהריים טובים לכולם, דרוש שינוי/חוות דעת יל המפרט למטה - כולל: מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר. שאלה: האם יש פיוניר כונן אופטי 111d בצבע לבן? המפרט: מעבד: Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 Dual Core 780 ¤ לוח אם: M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E asus 450 ¤ זיכרון מהיר: Kingston 512mb x2 320 ¤ 320 ¤+ דיסק קשיח: Deskstar 160GB SATA II (היטאצ'י) 310 ¤ כונן אופטי: PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 210 ¤ כרטיס גרפי: 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E (gigabyt) 890 ¤ מארז: HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 220 ש"ח מסך: LG 1752tx + DVI 4ms ניגודיות : 1:1400 990 ¤ מקלדת+ עכבר: Microsoft go 115 ¤ רמקולים: Creative SBS 370

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  13. Started by ronili2,

יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה. קליטת האלחוט היא די טובה אבל במצבים מסויימים אני שם לב שאין לי קליטה או שיש לי קליטה נמוכה. שאלתי היא .. 1. האם יש אפשרות לקנות מגבר לכרטיס הרשת ? ( אני ידוע שיש אפשרות להגביר את עוצמת הגל של הראוטר .. אבל לא את זה אני מחפש מאחר ולא תמיד יש לי גישה לראוטר ( למחשב כשאני משתמש באותו מחשב נייד במסגרת עבודתי ) ) האם אפשרות לחבר כרטיס רשת נוסף ( כמו למשל בחיבור USB ) שיקלוט טוב יותר את האות מהראוטר ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הסקירות של ה-P עם ויסטה המקוללת (והלא מתאימה בעליל) כולן תמימות דעים שהוא לא מסוגל לבצע אפילו פעולות פשוטות ובסיסיות באופן סביר. לעומתן, סקירה של הדגם עם SSD ו-WIN7 דווקא והופכות כמעט לחלוטין את התמונה על פיה.אני מחפש סקירות של ה-P עם XP או WIN7, עדיף עם גרסת ה-HDD כי היא זולה משמעותית (~600$ בחו"ל) אבל גם עם SSD כי אז ה-P דומם לחלוטין, זריז בהרבה וקריר. גם רשמים מניסיון אישי יתקבלו בברכה. תודה מראש, גונן.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל אם יש אפשרות למפרט טוב עם חיסכון, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני רוצה את האפשרות לשחק כמעט כל משחק שיצא עד עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא מבין כל כך ברזולוציות -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  16. מפרט ב-3K בעיקר לעבודות אבל לא רק בלי מסך..

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  17. יש לי מחשב נייד של TOSHIBA דגם SAO50-109 (אני חושב): Intel®Centrino mobile technology, mobile intel pentium m 725 250mb+250mb (ביחד 500mb זיכרון) intel Extreme Graphics 2 for Mobile (אני חושב שזה השם) דיסק קשיח 40GB (4200 RPM) מסך XGP 15 TFT SCREEN DVD/CD-RW COMBODRIVE 56K MODEM/LAN WIRELESS LAN (802.11B/G) 1.מה דעתכם על המחשב? 2.האם אפשר לשדרג במחשב זה? 3.אם אפשר והאם צריך לשדרג, מה אתה ממליצים לשדרג?

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  18. https://ksp.co.il/t/wm88MY מחשב לעריכת מסמכים בלבד. קניית המחשב תתבצע באילת. אין צורך במערכת הפעלה (אני אתקין לבד) אין צורך בציוד הקפי.

19. המטרה - פיתוח תוכנה - בעיקר VS 2008 כרגע רק XP (עובד עם תוכנות שלא נתמכות בVISTA) קיבלתי הצעה ל dell e6400 ומצד שני ראיתי lenovo T61 יש למישהו ניסיון עם אחד מהם?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. היי מחפש מחשב לילד (בן 9) קיבלתי את ההצעה הבאה מחשב גיימינג עם ווינדוס 11 פרו כבר מותקן. אשמחמלדעתכם אם זה מחשב שיספיק למשחקי פורטנייט פיפא והאם מחיר סביר 1300 שקל?:תודה מראש לעוזרים. 16gb ram hyperx Amd ryzen 3 3200g Asus motherboard b450m a Nvidia Gtx 1650 4gb Corsair 550w psu Asus TUF gaming case 1tb HDD Kingston 250gb ssd Kingston 500gb ssd

21. השימוש הוא בעיקר לעבודה מהבית, לימודים ומעט גיימינג.

22. Started by tophet,

קודם כל אני מתנצלת על הבורות, אני לא הכי מבינה במחשבים.. אני רוצה לקנות מחשב חדש..כבר קבעתי מפרט טכני אני רק רוצה לקבל דעה אובייקטיבית לגבי המחשב. המחשב הוא Intel dual core מסדרת 7400. 2.6 ג'יגה הרץ. לוח אם של GIGABYTE EP45 זכרון 4 ג'יגה ספק כח 600W וכרטיס מסך של geforce 9800gt super 1GB דיסק קשיח 500 GB המחשב הזה ועוד כמה דברים כמו צורב דיוידי ומארז עלה לי בסך הכל 3200 שקלים יש לי עוד כמה מאות שקלים להשקיע בסביבות ה200 -300 שקל עודף. מטרות המחשב: אני עובדת עם תוכנת cubase לעריכת מוסיקה כך שאצטרך מחשב חזק - לא לפרנסתי בתור תחביב. אני משתמשת באופן חובבני גם בפוטושופ. ואני אוהבת סרטים..המחשב יחובר ישירות לטלוויזיה בHD כך שהמחשב הוא גם למטרת קולנוע ביתי. בנוסף אני רוצה מחשב …

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  23. כאשר אני עושה סינון בזאפ לפי החיתוך הזה אני מקבל 18 סוגים שונים ואני מתלבט את מי מבינהם לבחור. אשמח לקבל את המלצתכם.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הבקשה בכותרת מסך 19 LCD (לא CHEI MEI) מצלמת רשת ווינדוס חוקי חנות בת"א המחשב מיועד לאמא של חבר שבעיקר רוצה לגלוש ברשת ולהפעיל קומפי לנכד תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. שלום כולם! אני צריך המלצה למחשב נייד בתקציב המדובר, הכי קריטי זה WI FI המחשב נועד לטיסה לחו"ל השימושהמרכזי יהיה צפיה בסרטים גלישה באינטרנט פש ושם משחקים (אם הוא יאפשר) כמו כן לחנות שאתם ממלצים ממנה עדיף שהמחשב יהיה במלאי מידי כי אני צריך אותו ליום ראשון הקרוב בתודה מראש לירן

• 2 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.