עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shahaf Ben Porat,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג HIGH-END שיתמוך ב4k ללא ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל-בינוני 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב והסביבה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע הבא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? שדרוגי RAM, וכרטיס מסך 12. הערות נוספות, פירוט מורחב…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  2. היי אשמח ממש לעזרה.. אני קצת אבוד עם כל מה שמציעים ואומרים כל המוכרים. אולי מישהו עם פחות אינטרסים יוכל להציע מה כדאי. אשמח להצעה של דגמים ספציפיים, אבל גם יעזור לי אם תכתבו מה צריך לדרוש- כי באמת אין לי מושג (RAM, זיכרון, סוג סוללה וכו'). המון תודה מראש! * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, תכנות (מאטלב) * גודל המסך? 14/15.6 אינץ'.האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא. * רזולוציית המסך? לא משנה כל כך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי, כמובן שעדיף קל אבל לא ע"ח תכונות אחרות.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביבות ארבע שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? המינימום הוא 500GB, רצוי אפיל…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. Started by justblack,

הי חברה רציתי לקבל את חוות דעתכם על המפרט הבא: GENIUS KEYBOARD TWINTOUCH + MOUSE WIRELESS OPTICAL OFFICE RECHAR שח299.00 או LOGITECH CORDLESS OPTICAL DESKTOP EX110 שח178.00 או MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 1000 שח179.00 G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 שח1139.00 GIGABYTE GA-965GM-S2 (CORE 2 DUO) INTEL 965G VGA HD AUDIO GBL שח622.00 HEC COMUCASE 6A19-400 400W 120MM X1 FAN USB X2 + AUDIO WHITE שח438.00 INTEL CORE 2 DUO E6300 1.8GHZ 1066MHZ 2MB 64BIT LGA775 BOX שח969.00 W.D WD2500KS 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER שח379.00 אין לי צורך בצורב מאחר ואני מעביר אותו מהמחשב הישן אני מעדיף לדחות את הקנייה של כרטיס המסך עד שמח…

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by sherlock1212,

שלום אבקש לבנות לי מפרט למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD MW3 ומשחקים כבדים אחרים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  5. Started by ryin1985,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. שלום מתכוון לקנות לפטופ בעיקרון זה היה למטרות לימודים אבל חובה שהוא יוכל להפעיל גם סרטים ומשחקים(לא כבדים). מפרט יכלול: * עבודה משרדית, משחקים קלים יחסית למשל CSS או PES09 לכל היותר ברמה של COD4 בפול גרפיקה,ככה שעדיף כ.מסך קצת יותר טוב מהרגילים העלובים, צפייה בסרטים ועריכה גרפית-פוטושופ בלבד. * מסך- לא סגור על גודל המסך בין 14-17,עדיף רחב, פתוח להמלצות בנושא.וגם שאלה בקשר למסך עם ציפוי מבריק/לא מבריק? חסרונות יתרונות? * משקל רצוי- ללא דרישה מיוחדת * זמן סוללה ארוך- מינימום של 3 שעות עבודה * יציאות מיוחדות- אם לא דורש משהו מיוחד מעדיף שיכלול HDMI * בלוטות- לא חייב * כונן קשיח- מינימום 300 GB * צורב DVD- כן * אחריות בינלאומית- ללא דרישה מיוחדת, אבל אם זה חברה טו…

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  7. צריך מפרט עד 2K למשחקים קלים +מסך תודה אני קונה 5 מחשבים כאילו אני צריך למשחקים קלים כמו קול אוף דוטי .. תודה

8. מארז רגיל עם שתי כניסות USB קדמיות זכרון 1GB 667MHZ של CEON כ. רשת 1GB OB לוח אם של MSI 1333FSB צורב DVD18X כ. מסך OB 256MB דיסק קשיח היטאצ'י SATAII 250GB מעבד אינטל PD925 3GHZ 4MB CACHE ליבה כפולה כ. קול OB 8 ערוצים מקלדת פשוטה עכבר אופטי 5 לחצנים רמקולים פשוטים 1200 ש"ח - המחשב מיועד אך ורק לעבודות פשוטות של אופיס ואינטרנט, משתלם? נ.ב התעקשתי על מעבד אינטל כי מנסיון איתו הוא לא עשה לי בעיות כבר 9 שנים.

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by almog333,

אני כנראה מחר קונה את המחשב הבא: Intel Dual Core E5200 2.5Ghz BOX, יחידות 1 ¤372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=455 Gigabyte GA-73PVM-S2H Nforce630i CHIPSET, יחידות 1 ¤372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=37 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata HD103UJ, יחידות 1 ¤513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=502 Corsair 2GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5, יחידות 1 ¤177 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=411 RaidMax Apex Black, יחידות 1 ¤173 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=126 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤1607 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ ההתלבטות שלי היא בין המארז שבמפרט +ספק כח שאני מבקש שתמליצו לי לבין Cooler Master Eli…

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  10. המעבד של המחשב שלי מדגם ‏atlone x2‎ ql64 אני רוצה להחליף אותו למעבד הכי חזק של Amd ‎שיתמוך בלוח אם של הנייד שלי ..הלוח אם של המחשב הוא amd m770

11. Started by nirmarcu,

מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם: אני מתלבט בין ה- K8NS (s754) Nforce3 250 ל- K8NS PRO (s754) Nforce3 250 זכרונות: 512MB A-DATA x 2 כ. מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: WD 80GB SATA מארז: HEC Compucase CI-6A19 1. האם כל הרכיבים שבחרתי מתאימים ? (סוג זכרון/לוח אם/מעבד) 2. האם כדאי לחכות לירידת מחירים ? (אם תהיה כזו בתקופה הקרובה) 3. אני צריך המלצה לצורב DVD ומסך שטוח (לא דק). 4. האם כדאי לקנות ב- KSP (בראשל"צ) ? תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  12. בזמן החיפוש אחר מחשב נייד התחלתי להתבלבל בין שלל דגמי לנובו השונים. רציתי לדעת מה ההבדל בין לנובו N100 ללנובוN200 וכמו כן מה דעתכם על המפרט הנל : IBM LENOVO 3000 N100 TY0FFIN הנייד בעל ליבה כפולה ומהירות המעבד 1.83 2GB Memory 120GB Hard Disk NIVIDA GEFORCE PCI EXPRESS ADAPTER 7300 128MB 15.4 Inch Wide Screen High Resolution 1680X1050 Glossy מצלמת אינטרנט מובנית קורא טביעת אצבע ביומטרי מערכת הפעלה ויסטה ביזניס עם רישיון מקורי ישנן 4 יציאות של יו אס בי רמקול פנימי מובנה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. Started by ilanZx,

בORANGE הציעו לי מבצע אמרו שזה הנייד הכי טוב של HP אני יודע ... הציעו לי את DV 6 1110 לא ממש מצאתי הרבה פרטים על המחשב... בטלפון הוא אמר לי שזה מעבד Intel® Core 2 Duo T6400 2 GHz, ATI Mobility Radeon HD 4530 512MB ו 4 GB זיכרון פנימי ו 250 GB הרד דיסק כולל מערכת הפעלה VISTA ו מסך 15.4 מה אתם אומרים? שווה בעד 130 שקל לחודש בהתחייבות ל 36 חודש? ואם לא אז איזה נייד אתם מציעים לי שטוב למשחקים... משקל וגודל מסך לא חשוב לי.. אין לי משחק ספציפי אבל שיהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים יחסית אפשר לחרוג בתקציב ב 500+- עדיף שיהיה צורב DVD ומחברה מוכרת וטובה... תודה.

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by _xyz,

המבחר מאוד קטן, ואם נניח אני רוצה דגם של gigabyte עם כרטיס מסך של אינטל וגם עם bluetooth , אז (לפחות בארץ) אין דגמים כאלה. יש יצרן שנותן אפשרות לבחור כרטיס מסך ומרכיבים אחרים במחשבים שהוא מוכר?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. אני מחפש מחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה משחקים ומעט בתור מדיה סנטר ביתי (יתחבר לטלויזיה 42") אין צורך במסך\מקלדת ועכבר וכד' - רק המארז. התקציב מעט גמיש וניתן למצוא 200-300שקלים נוספים במידת הצורך אם זה שווה את זה. יתכן אוברקלוק עתידי או שידרוג מעבד ולכן לא כדאי לחסום את האפשרות הזו. יש צורך בצורב וכונן פנימי של 1TB. כמו כן, יש צורך בכניסת USB3. אשמח לשמוע את המלצותיכם בנידון תודה מראש, ערן

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שלום אני רוצה לקנות את הדגם הזה: W566N-DC44M‎ אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על החברה GIGABIT עצמה - איך הניידים שלהם, וכו. ומה אתם אומרים על הדגם שכתבתי אך מניסיון אישי בבקשה... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. אני מדבר כמובן על לוחות אם, מארזים וכו'... לא חנויות כמו באג ושאר הירקות. אשמח לדעת האם יש חנויות שכאלו (מנסיון העבר) ובכמה הנחה אפשר להשיג על מפרט מחשב חדש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by SAMSONG,

שלום, אני צריך מפרט למחשב לגרפיקה במחיר של עד 3500 עכשיו אני לא צריך מסך ואני לא צריך צורב או כונן אחר לקריאת דיסקים כי יש לי כבר אבל אני צריך HDD גדול ומעדיך 2GB RAM תודה לעזורים

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by HdSkiller,

למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K כרגע יש מעבד 2600x שאר הרכיבים בהתאם לכרטיס מסך שאבחר

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. אני מחפש מחשב למשחקים קלים+ הורדות מדי פעם וככה סתם אינטרנט...אין עדיפות לחברה מסוימת.. ללא oc

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. אחרי חשיבה מעמיקה והבנה שלא יהיה לי בכלל זמן לשחק על ה Laptop (חוץ מזה שאני מתכנן לקנות מחשב שולחני חדש עד סוף השנה + יש לי כבר PS3) נראה לי שאני מוותר על המחשב הנייד כ"מכונת משחקים" (מצידי שהכל יהיה על Medium High ). בכל מקרה, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ Vista כמו שצריך, עם אופיס, ויז'זואל סטודיו וכל הכרוך בכך. יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ גם משחקים (גם אם לא על האיכות המקסימלית) וגם שלא כבד יותר מדי.

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by axon,

אני זקוק למארז לוח אם זכרונות ומעבד כמובן (: עד 1500 שח ... כמעט שכחתי , המחשב מיועד לאינטרנט תמונות עבודה באופיס ושימושים ביתיים שונים ומשונים כאלו ... כרטיס מסך און בורד, תמיכה ב סאטא, הרדיסק מסך וכל שאר הירקות כבר יש ... DDR2 כדאי במערכת כזאת ?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  23. שלום, מחפש מחשב נייד חדש, המטרה היא לרוב לאימייל+אינטרנט, אך לפעמים גם לסרטים וסדרות. - גודל מסך - היום יש 15.6 וזה מתאים לצפיה בסרט או סדרה, זה פחות או יותר גם הכיוון (עם אופציה לאינץ אחד פחות אם יתאים מבחינת שאר הדרישות...) - משקל - המחשב יהיה בעיקר בבית, אז סוגיית המשקל יותר זניחה, למרות שקל תמיד עדיף. - זמן סוללה - של 4 שעות לפחות יהיה טוב. - תוספות - WIFI N כמובן, חשובה יציאת HDMI. - דיסק קשיח - לפחות 500 GB. - כרטיס מסך - יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך קצת יותר טוב מהגנרי, אם אי פעם אחליט להריץ משהו מעט כבד יותר (משחק פה ושם..) - אמינות! הנייד האחרון היה של HP Compaq והוא היה זוועה. נשלח לתיקון כ-4 פעמים בשנה הראשונה שלו... התקציב לא גדול, כ-3000 שקל מקסימום, אשמח ל…

24. יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש בסכום הנקוב למשחקים. עכשיו הוא מתעקש על PCI-E, מה שאומר - אינטל + יקר. אני אמרתי לו שעדיף לו AMD אבל הוא טוען שבעוד שנתיים הוא לא יוכל לשדרג את הכרטיס מסך שלו. (אמרתי לו שזה לא ממש נכון ושבכל מקרה בעוד שנתיים רק להחליף כרטיס מסך לא ממש יעזור לו) מכיוון שאני גם לא ממש הייתי מעודכן בחודשים האחרונים בשוק החומרה, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם, לפי מה שהיה ידוע לי בחודשים האחרונים מעבדי Prescott של אינטל הרבו להתחמם ולהרעיש ולא היה הרבה מה לעשות בנידון. האם זה עדיין ככה? אחרי שאני כותב את הת'ראד הזה אני שולח לו את הלינק בשביל שיוכל לראות מה אתם כותבים - אז אל תחסכו במילים ובאמת תגידו מה אתם חושבים על Intel אז אם תוכלו תבנו מפרט לאינטל ומפרט…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. אני מתכוון למקם את ה-NAS בתוך ארון התקשורת שלי. העומק העומד לרשותי הוא 22 ס"מ ואינני מוגבל בגובה. לכן יוצב לרוחב הארון. אני זקוק למארז של 4 דיסקים עם אפשרות להרחבה. כל מארז ה-NAS הקנויים לא יכנסו בעומק הארון ולכן חשבתי על מארז מחשב רגיל (צר וגבוה) ולהרכיב בתוכו את כל הרכיבים. הארון הינו בכניסה לבית פרטי ולכן דיי סגור. אפתח מספר חריצי אוורור בחלק העליון של הדלתות - יספיקו? ארון התקשורת, מטבעו, איננו מאוורר במיוחד ולכן אני זקוק להמלצתכם: 1. מארז שיהיה מאוור מספיק מלפנים ומאחור (הצדדים יהיו תחומים ע"י הקיר מצד אחד ודלתות הארון מצד שני). 2. לוח אם עם אפשרות לחיבור 6 SATA. 3. מעבד חסכוני בחשמל עד כמה שניתן (ATOM או AMD Turion™ II או דומה). 4. זכרון של 1 או 2 גיגה. 5. ספק כח שי…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.