ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מתגלגל עם תקלה כבר שבועיים. זה התחיל עם בעיות סאונד ואיטיות, והחלטה לפרמט את ה T41 שלי. לא הייתה יכולת לפרמט, ובסריקת אנטי וירוס אונליין התגלו מספר וירוסים וחלקם נוקו. עדיין לא הייתה יכולת לפרמט וגם לא להכנס במצב בטוח, ומבדיקה ברשת עלה כי אולי יש בעייה עם ה SP2 של ווינדוס. ניסיון להוריד אותו גרם להורדה לא מלאה ומאז המחשב תקוע ללא יכולת הפעלה. תוך כדי ניסיון הפעלה במצב בטוח המחשב מראה על תקלה 0X000000CE וגם על SORSA SYS. יש למישהו רעיון איך יוצאים מזה - אין בעיה לפרמט, זה מה שניסיתי לעשות מלכתחילה, העיקר שבסוף ההרד דיסק יעבוד וניתן יהיה להתקין הכל על נקי...
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
זה המפרט שלי Mainboard : Intel DQ965MT Chipset : Intel Q963 Processor : Intel Core 2 Duo E6600 @ 2400MHz Physical Memory : 2048MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : Intel® Q965/Q963 Express Chipset Family Hard Disk : Hitachi HDS721050CLA362 (500GB) DVD-Rom Drive : Optiarc DVD RW AD-7240S Monitor Type : LG Electronics E2250 - 22 inches Network Card : Intel 82566DM Gigabit Network Connection Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.01.7600 (32-bit) DirectX : Version 11.00 (בקשר לספק אין לי שמץ של מושג גם לא כתוב עליו כלום =\ ) אז ככה : אני צריך עוד 2 ג'יגה זיכרון תואם למה שיש לי כבר וכרטיס מסך שיכול לסחוב משחקים בינונים counter strike עד 5call of…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלוםם לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חדש שקניתי... אני מוכן לשלם עד 350 ש"ח בבקשה תנו לי מקום שאפשר לקנות ממנו את הכרטיס מסך הכי טוב שיש בסכום הזה (חנויות, אתרי אנטרנט....)
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לשימוש של גרפיקאית (בעיקר פוטושופ, לא תוכנות תלת-מימד). מסך 15.4 עד כמה איכותי שאפשר ורצוי 1024 זיכרון, כי היא עובדת עם קבצים גדולים (לפעמים 100MB). חוץ מזה הכל פתוח, אבל יש סייג אחד - מאוד חשוב לה שהצבעים של האותיות במקלדת יהיו בשני צבעים, כלומר שהצבע של עיברית ואנגלית יהיה שונה, כי היא מתבלבלת אם לא... וכמובן למרות חוסר הגבלה בתקציב, רצוי משהו מינימלי... תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, אזדקק לעזרתכם הרבה במציאת מפרט חזק ככל האפשר מ-Newegg. הרבה זמן שאני חושב להרכיב מחשב חדש וכעת הדבר מזדמן. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בזמן קצוב ומוגבל, המחשב מיועד לעמוד בעיקר בדרישות הבאות: הפעלת תחנות וירטואליות. הפעלה מהירה של תוכנות מכל הסוגים. מחשב שיריץ משחקים חלק ברזולוציה של 1650X1050 באיכות הכי גבוה. משחקים חשובים בעיקר: GTA4 Need For Speed כולם ועתידים לבוא. C&C מעט משחקי FPS טובים. התקציב הינו 1,100$ולהלן הדרישות: מעבד: מבלי להתפשר, רק Intel Core i7 920 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1001FALS 1TB 7200rpm גם כאן מבלי להתפשר ספק: נתון לבחירתכם, כמובן בהתאם לכרטיס מסך. לוח אם: נתון לבחירתכם, עדיפות לGigabyte אך לא בהכרח. כרטיס מסך: …
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט ואופיס. יחובר גם לממיר עידן פלוס USB. שימוש מזדמן ב- Flash, Eclipse. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין במחשב נייד ב8000שח. היעוד: משחקים בעיקר בנוסף לעבודה משרדית וכדומה... לא ממש יודע איפה לקנות או מה... אשמח לתגובות במהרה... בתודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
רק רציתי להגיד תודה רבה על העזרה שלכם למצוא לי מפרט למחשב שיתחבר לטלוויזיה.. בסוף החלטתי ללכת על חנות שיותר קרובה לי לבית.. הלכתי על אייבורי זה המפרט למי שמתעניין [table][tr][td]מארזמארז מותג IN-WIN שחור כולל מאוורר קידמי ואחורי[/td][/tr][tr][td]ספק כחFSP 460W כולל מאוורר 12 ס"מ[/td][/tr][tr][td]מעבדAMD A-Series Quad Core A8-5600K[/td][/tr][tr][td]לוח אםGigabyte GA-F2A75M-D3H FM2[/td][/tr][tr][td]כרטיס קול5.1[/td][/tr][tr][td]כרטיס רשת10/100/1000[/td][/tr][tr][td]דיסק קשיחדיסק קשיח Seagate 2TB SATA2 / SATA3 7200RPM 64MB Buffer[/td][/tr][tr][td]זכרון פנימיKingston 4GB DDR3 1600MHz[/td][/tr][tr][td]כונן אופטיצורב Sony Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24[/td][/t…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, התקציב שלי עומד על כ-3000 שקל, גמיש מאוד, תלוי בתמורה של המסך. המטרות שלי הן: 1. עבודה (כמה VMים פתוחים בו זמנית, עורכי טקסט ותכנות) 2. סרטים 4K (אין לי טלוויזיה מלבד המחשב בבית) 3. משחקים - לא קריטי, דברים פשוטים כמו WOW, מדי פעם COD, AC, WITCHER, GTA, אך עם פחות דגש על גרפיקה. 60hz ו-1920*1080 יספיק לי עקב המרחק שלי מהמסך. חשוב לי מאוד שהמסך יהיה גדול - אני יושב רחוק מאוד מהמסך עקב סיבות בריאותיות (מטר וחצי עד 2 מטר), ואני חייב שטח עבודה (כרגע יש לי שני מסכים 24 שאינם מספיקים לי, בעיקר בגובה). אין לי בעיה עם לקרוא טקסט קטן מרחוק. יש לי מספר מחשבים, אך המחשב שהכי חשוב לי שהמסך יעבוד אי…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המפרט הטוב בעבורי, לדעתי, במסגרת התקציב. אשמח לשמוע הערות. מעבד AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box ¤686 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1173 לוח אם ASUS M2N-E ¤509 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31575 כונן קשיח Westren Digital WD3200JS 320GB ¤403 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤451 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon X1650 SILENT 256MB PCIe ¤530 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32580 צורב LG GSA-H44N X18 DVD ¤182 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H44 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן השיפור שהוא מביא משמעותי ועד 1000-500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : For Honor , BF1 , Dishonored 2 , Mass Effect :Andromeda , Witcher 3 , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך "23 1920x1080 א…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נמכר באופיס דיפו. ישמש לאינטרנט, אופיס וכדומה. http://officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000LVggAWLn3846tsJDOP3pAoN:12bbi68k5?id=laptop אם יש המלצה למחשב אחר בטווח המחירים הזה, אני אשמח לשמוע. אופיר
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום, אני מתכננת לקנות מחשב נייד שיריץ טוב את התוכנות הבאות: Photoshop Illustrator After Effects הכי חשוב לי שהמסך יהיה ברמה הכי גבוהה שאפשר בתקציב ולפחות 256 SSD מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אפשר לנצל הכל כמובן מה שימושי המחשב ? עריכה גרפית בעיקר האם יש צורך בציוד הקפי ? לא עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? לא משנה האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? עדיף עם אבל בסדר גם אם אין האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גרה באזור גוש דן במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? כמה שיותר מהר האם חשוב לשמור על או…
-
- 33 תגובות
- 7.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כמה לדעתם שווה המפרט הזה: IN-D2-E4300 -מעבד INTEL CORE 2DUO /1.86G800MHZ /S775 לוח אם IN-D965 GFEKR -INTEL GUARD FISH S775/DDR2/PE/1GL/965Q/V זכרון פנימי- KS-KVR667D2E5/1G KINGSTON CL5 1G - 1G/DDR2/667MHZ/CL5 כרטיס מסך POV-GF7300GS/512- POINT OF VIEW -כרטיס מסך PE/512TC 256M/DVI כונן דיסקיטים FL14 FLOPPY 1.44 MB מארז למחשב- CS-EL323-18 מארז24 PIN /500W /ATX שחור/ כסוף LOG-P-OB- - עכבר אופטי +גלגלת OEM PS2 שחור- LOGITECH KBD - -מקלדת 108/123 מ' PS2 עב/אנ SPK-600WSUB-BK רמקולים שחורים 600W +סאב WD-250S2-16 דיסק קשיח 250G /7200/16M// SATA2- WESTERN DIG. צורב DVD- NEC-AD7170A IDE +-X18R/8RW/X18 והאם הוא באמת מתאים עבור גיימינג?!
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
2.00Ghz Intel Core2 Duo Processor T6400 4 GB DDR2 RAM (Max Supported 8GB) 320GB (5400RPM) Hard Drive (SATA), Dual-layer Lightscribe DVD±R drive Genuine Windows Vista Home Premium 64-bit with Service Pack 1 14.1" Diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) 6 cell המחשב מיועד בעיקר לעבודות משרדיות אך ישמש כמדיה סנטר גם. מה אתם אומרים יריץ FULL HD? המחיר שלו הוא 700$ יש משהו יותר טוב בתקציב?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי! מעוניינת ביעוץ לקראת רכישת מחשב נייד חדש. אני מעצבת גרפית, משתמשת בכל תוכנות adobe חשוב לי שהמחשב ירוץ מהר, ויעלה את כל התוכנות והקבצים - בו זמנית במהירות ככל הניתן. כמו כן, אני עובדת על הנייד עצמו כך שהמשסך והצבעים צריכים להיות טובים. מצרפת לינק למפרט שנראה לי טוב, אשמח לחוות דעת!!! https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19630&added=1
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני צריך את העזרה שלכם בבניית מפרט בתקציב של 3500 ש"ח, יש אפשרות למשחק בתקציב, בעדיפות שלא. אין צורך בכרטיס מסך, אפשר ללכת גם על אונבורד. המחשב צריך להיות מעל הממוצע לשימוש משרדי (שהכל ירוץ פיקס... הכוונה לאופיס ושאר ישומים בשימוש מצוי). חשוב לציין שהמפרט מיועד לאדם מבוגר, לכן המסך צריך להיות קל על העיניים.... למחשב לא צפויים שדרוגים, ועדיף שיכלול גם צורב DVD אם אפשר שיהיה שקט בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב - עדיף האם לתת עדיפות בתקציב לזכרון או למעבד? תודה! (המטרה היא להכניס ב3500 גם את המסך....)
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי חברה קניתי את המחשב של HP G62-10 מחשב מעולה, רק מה, כשאני מעתיק משהו, בין אם זה בין מחיצות, דיסק און קי או מהרשת, הוא מעתיק נורא לאט. המחשב מוגדר על ביצוע חשמל הכי גבוהים ומסומן לכונן לא להכבות אף פעם. ניסיתי לשנות את הDMA ללא הצלחה (אין אפשרות כזו בכלל). גם בביוס חיפשתי ACHI ולא מצאתי. אין כל כך אפשרויות בביוס. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי מערכת ההפעלה שלי היא WIN 7 64 BIT תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אלו מחשבים שמצאתי https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=19800,18873 איזה מהם עדיף ? אם יש 13.3 עדיף לסטודנטית בסדר הגודל הזה אנא שלחו הצעה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם..... אני עומד לקנות מחשב נייד והתקציב שלי הוא 3500-4000 ש"ח (מקסימום 4200) השימושים העיקריים הם אינרנט,שירים סרטים hd וגיימינג בינוני...(warcraft וכאלה משחקים....) זמן אחריות רצוי:כמה שיותר... (ברור שלפחות שנה...) בארץ\בחול? - בארץ המליצו לי על המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הוא מתאים לדרישות שלי? מה טוב\לא טוב? כרטיס מסך מספיק חזק? תודה לכל מי שיגיב!!!!! תודה מראש!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים: אני מזה זמן רב מתכנן לקנות מחשב, ברשותי כרטיס מסך HD5870 ואני מקווה לבנות מחשב לא יקר מידיי סביב ה-3.5K-3K (ללא כרטיס גרפי כמובן) אך שיתמוך במשחקים החדשים ביותר בהגדרות הגבוהות ויכלול כונן SSD למערכת ההפעלה, כמתואר כאן: 1. מה התקציב המקסימאלי? סביב ה- 3500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך סבבה אם לא גם בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (ובין השאר אינטרנט ועבודה משרדית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן למעלה מ-10 שנים אשר מסוגל להריץ רק WINDOWS XP ניסיתי לשדרגו (הוספת זכרון, שדרוג לכונן SSD) אך הדבר לצערי לא הועיל כפי שציפיתי, בעיקר בעיות תאימות של דפדפני אינרנט ל-WINDOWS XP. ניתן לעבוד עם המחשב בצורה די חלקה עם דפדפנים מסוימים, אך הייתי שמח לעבוד עם מחשב עם תאימות גבוהה יותר. הדרישות הן הכי מינימליסטיות שאפשר, אבל חשוב מאוד שיעבוד בצורה חלקה (יגיב מהר ולא יתקע). יתכן שימוש מסיבי באינטרנט כמו למשל פתיחת כמה דפדפנים במקביל, פתיחת הרבה tab-ים בדפדפן. אני מעוניין גם במערכת הפעלה חוקית, חשבתי על Windows 10, גם משיקולי עלות וגם משיקולי תאימות נוכחיים ועתידיים. ברשותי כונן SSD Transcend 128GB SSD370S, שרכשת…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר מנסה להרכיב מחשב עם 3 חלקים שאני רוצה שזה יהיה מחשב חזק ואני כל הזמן עובר את ה- 4500 ש"ח... אם למישהו יש מחירים יותר טובים מהחנויות שמציעות באתר זאפ אתם מוזמנים לנסות לעזור לי... אז ככה: 1. התקציב הוא עד 4500 ש"ח בלי מסך. 2. כ.מסך 8800GTS 640MB חובה!! 3. מעבד Q6600. 4. זכרון 2GB בסטוק 1. מי שמוצא לי מחיר טוב תותח... אני כבר מיואש מהחישובים שאני כל הזמן עושה ועובר את ה 4500 ש"ח... תודה רבה לעוזרים!!
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני קורא כאן בימים האחרונים ונעזר מאוד בידע הרב שהצטבר כאן. אז ככה. אני קונה מחשב בעיקר עבור אמא שלי, אבל במקרה הזה אין זאת אומרת שהכוונה היא למחשב שיריץ סוליטר ותו לא. היא עובדת בהוראה דרך האינטרנט עם תוכנה שכוללת וידאו נכנס ויוצא במשך שעות ארוכות מדי יום. אני חייב לציין שהמחשב הנוכחי שלנו (פנטיום 4, 256 מ"ב זיכרון פנימי) שימש אותנו ללא דופי כחמש שנים, אבל בשנתיים האחרונות התחיל לקרטע. כך שהמטרה - ואתם תגידו לי אם היא יומרנית מדי - היא לתוצאות זהות: מחשב שנוכל לעבוד איתו ללא שדרוגים ותוספות גם עוד ארבע-חמש שנים. לכן ההשקעה יכולה להיות גבוהה יחסית, במטרה למזער צורך בהשקעה נוספת בעתיד. אני מודע לכך שאפשר לבנות מחשב זול יותר לאותן מטרות, אבל כמו שאמרתי השאיפה היא ל…
-
- 38 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-