עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד P6100 2 ג'יגה זיכרון DDR3 דיסק 320 ג'יגה HDMI כונן אופטי-צורב מחיר 1999 ש"ח שנה אחריות שווה? לא כל כך אוהבים אייסר בארץ-יש סיבה? מחשב עם נתונים דומים של אסוס עולה 2450 עם שנתיים אחריות! חשובה יציאת HDMI הצרכים-אופיס ואינטרנט תודה ערן

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by palin,

שלום, קיבלתי מחשב חדש במתנה. רציתי לברר את הפרטים של המרפט שלו כדי שתוכלו להגיד לי אם המחשב טוב או לא.. בנתיים: מעבדי אינטל: Core i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06Ghz זיכרון מותקן: 4.00 GB איך אפשר לברר את שאר הפרטים?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by Ghost93,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 1800 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? המחשב הוא מחשב שישמש את סבא וסבתא שלי, שהם בני 85, לשימושים פשוטים כמו אינטרנט, שיחות וידאו עם הנכדים, ושיחות סקייפ עם הקרובים מחו"ל. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים כלל. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא צריך מס…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  4. Started by -Tal-,

שלום מחשב סלוני דרישות 1. מה התקציב? 3500-4500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד? בעיקר צפייה בסרטים באיכות גבוהה 1080p גלישה באינרנט ושמיעת מוזיקה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה( לא חובה) מקלדת ועכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שקט ומארז שחור 7. האם אתם צריכי…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל גג 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג כבד ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו battlefiled3,crysis2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full hd. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשו…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( ראוטר, רמקולים, מסך - לפחות 23' ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת עכבר, הארד דיסק. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (8 ) 6. האם מתוכ…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by LIRON1,

1. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית,סרטים,משחקים לילדים קטנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמו שצויין משחקים ללידים קטנים. וורד.... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  8. איזה מחשב צריך עבור הקלטות ועריכת מוזיקה? איזה מעבד מומלץ כמה זכרון צריך? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  9. המחשב הענתיקה של אמא שלי שבק סופית, ועלה הרעיון שאולי עדיף להחליף אותו בנייד במקום PC חדש משיקולי מקום בבית. הניסיון שלי בניידים דל מאד, ומלפני 4 שנים. אין לי בכלל תחושה של המחירים שלהם בימינו. המשקל לא משנה. המסך צריך להיות יחסית גדול והמקלדת מרווחת - לפחות 14 אינץ', ויותר אם אפשר בתקציב נמוך. אני בספק אם המחשב יריץ משהו חוץ מאופיס ודפדפן. חשובה לי האמינות של המחשב, ושתהיה לו אחריות. זה גם פוסל מחשב יד שניה מבחינתי. מכיוון שאופציית ה- PC היא באזור 1500 ש"ח, מה שמעל 2500 לא בא בחשבון, ובכל מקרה הרעיון הוא לצמצם עלויות. אז מה המחיר ההתחלתי של כזה דבר? תודה :-)

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  10. כמו בכותרת דרוש מחשב נייד נטבוק עם לפחות 160GB הארד דיסק ולפחות מעבד ATOM , המחשב מיועד לאינטרנט וצפיית סרטים לא יותר מיזה , מבקש המלצה למחשב חדש סגור בכופסה או לפחות אחד שהשתמשו בו כמה ימים ולא אחד בן כמה חודשים. אז מעבד ATOM +160GB +1GB RAM לפחות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. היי, מחפש מפרט עבור זוג פנסיונרים לצרכים של גלישה באינטרנט ואופיס, וקצת מולטימדיה (ניגון מוזיקה, סרטים) - עד 2500 ש"ח. אין צורך במסך או בציוד היקפי כלשהו (גם לא מקלדת ועכבר). אין צורך בכונן דיסקטים. במסגרת התקציב אני חושב שזה יהיה סביר להכניס כרטיס מסך זול כלשהו (לא onboard) וזאת לטובת תמיכת דפדפנים בהאצת חומרה שבאה עלינו לטובה, ניגון תכני HDR ביוטיוב ובאופן כללי. - לא ירוצו על המחשב הזה אפליקציות כבדות משום סוג למעט דפדפנים, אופיס ואולי נגני מדיה (מויזקה וסרטים) - המחשב לא מיועד בכלל למשחקים למעט משחקי פלאש בדפדפן וסוליטייר ושות'. - השקט חשוב (7) במסגרת התקציב אם יתאפשר לתרום לשקט של המפרט זה יהיה נהדר. - לא מתוכנן OC, אין צורך במערכת הפעלה. המחשב יירכש באז…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 5000 שקל, אין חובה לנצל את כל התקציב. ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימוש העיקרי משחקים כבדים (MW2 Prototype GTA IV) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 22 אינץ FHD 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין לי צורך בצורב או כונן דיסקטים 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, אבל שאני אוכל לישון בלילה חחחח 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא! 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by pinkush,

שלום חברים ניסיתי להרכיב 2 אלטרנטיבות מפרט למחשב חדש דרך חברת ksp צירפתי תמונות צילום מסך. ההצעות התבססו על הצעה לגיימר בתקציב קרוב ל3000 ש"ח מהאתר. אחת ההצעות בנה לי נציג של ksp (זאת עם כרטיס המסך hd5750 ב755 ש"ח, picture 2 את ההצעה השניה בניתי אני מתוך המבחר באתר שלהם (picture 1) לקחתי כרטיס מסך שנראה לי מאד דומה אך יותר זול-האם אני צודק או שזה חבל? מצד שני בחרתי כרטיס קול שלא הופיע בכלל במפרט השני, בחרתי צורב של pioneer במקום lg בחרתי מארז יותר יפה בהרבה וגם של thermaltake שנראים לי חברה טובה יותר, וספק כוח מעט יותר חזק. מה דעתכם? אשמח להמלצות ושיפורים. עיקר שכחתי: מדובר במחשב לאחייני בן ה-14 למשחקים בעיקר כמובן (age of mithology'worcraft וכו') תודה [attachment deleted…

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  14. היי! אני סטודנט למדעי מהחשב,ועושה עבודות תכנות\קימפילציה. אני עובד כרגע על נטבוק(intel atom + 2G ram)-והוא מקרטע!! השאלה שלי היא האם תוספת זיכרון תשפר את הביצועים בשביל הקומפילציה? אם אין ברירה וצריך להחליף מחשב, מה אני צריך לחפש?מעבד חזק? והאם אפשר לקבל המלצה על דגם מסויים כשהצרכים שלי הם תיכנות וקומפילציה? תודה רבה!

15. התקנתי כרטיס TV של Avermedia ואני רוצה להפעיל את תמיכת ה TV ב MCE והתוכנה הארורה לא מתקמת ללא רכיב ה CIR. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא כזה אך ללא הועיל (מלבד מעגלי קליטת IR ב אי ביי) מישהו יודע איפה מוצאים את הרכיב הכולל משדר ומקלט אינפרא?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by nir.werbner,

1. מה התקציב המקסימלי? עד 3700, רצוי פחות האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר, לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגות עד 4000, אם זה קריטי בלבד. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מאטלאב (סימולציות די כבדות, עבודה עם מטריצות גדולות), משחקים כמו CIV 5, Starcraft II לא חייב להיות בהגדרות הכי גבוהות, אבל שירוץ חלק, גם עם משחקים עתידיים בסגנון. סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כולל מסך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 1. לא ממש חשוב, כל עוד לא מדובר בטרקטור. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש …

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by C_E,

בוקר טוב, האם המפרט למחשב גיימרים המוצג כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133209&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D הוא העדכני ביותר? במידה ולא אשמח לעדכון. התקציב הוא עד 10K *כולל כל הציוד ההיקפי* (ניתן לחרוג מהתקציב עד 1.5K, אבל עדיף שלא). המחשב אמור להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים הכבדים ביותר שיוצאים כיום. בנוגע לשקט, הייתי נותן 6. לא מתוכנן אוברקלוק למחשב (מי שהמחשב מיועד לו לא מתעסק בעניינים האלה). מערכת הפעלה Windows 7 אמורה להיות כלולה בעסק. על איזו גרסה אתם ממליצים? המחשב אמור להרכש באזור באר שבע. אני חשבתי על KSP, אבל אשמח להמלצות אחרות. לגבי אופק שדרוג, עדיף להשאיר יכולת הרחבה של הזכרונות ואולי שדרוג של כרטיס המסך במ…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  18. אהלן, שבוע הבא אני נוסע לקנות 2 מחשבים משרדיים, מסך לאחד המחשבים, שילוש+ספק. השימושים של המחשבים המשרדיים הם- פייסבוק, מיילים, אינטרנט(יפתחו הרבה טאבים ביחד), משחקי רשת, וכד' מה דעתכם על המפרט הבא למחשבים המשרדיים- AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪412 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2058 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 1 ₪234 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2034 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH22…

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מתכוון להתקדם סוף סוף מתיקלוט עם דיסקים, ולעבור ללפטופ (דבר שנמנעתי ממנו לאורך שנים). אין לי כמעט שום שימוש אחר ללפטופ בחיים (אני מעדיף מחשבים נייחים ויש לי אייפון, אז זה די מספק אותי . לכן, אני צריך מפרט שיספיק לצרכי תיקלוט ואולי טיפה מעבר. חשוב לי שתהיה לי אפשרות לשמוע באוזניות שיר אחד כשהלפטופ יוצא שיר אחר לרמקולים. מה אני צריך בדיוק? איזה כרטיסי קול? יציאות? ציוד נלווה אולי? איזה לפטופ לקנות? אני יכול להסתפק בנוטבוק? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  20. לאחי הקטן שייתן תמורה טובה לכסף. תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by enter,

מחשב למשחקים בלבד (בנוניים) לא כבדים כבדים אבל כרטיס מסך טוב חשוב כולל מסך 17 ללא מקלדת ועכבר תודה לכם.

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  22. תקשיבו כרגע יש לי מחשב די חלש שאני רוצה טיפה לשפר אותו . מעבד E2140 לוח אם P5VD2-MX תקשיבו החלטתי שאני חייב לשפר את המחשב הזה . מכיוון שבעזרת ה' אני אמור לקבל מתנה Q6600 והלוח שלי לא תומך בו אני צריך עכשיו גם לוח חדש + קירור למעבד [צפוי OC קטן נגיד לאיזור ה2.6-2.8] אני לא רוצה יותר כי זה המחשב האחרון שאני הולך לקנות בחיים עוד מעט צבא וזה ואחרי זה כבר לא יהיה זמן ואני רוצה מחשב שישאר לי לתמיד . הקירור הוא כנראה Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO שאני יכול להזמין אותו כולל הכל ב120 מאייבורי . מה שנשאר זה הלוח . עכשיו אני רוצה שתתנו לי המלצה ללוח טוב שיתאים לי גם לOC שרציתי . כמובן שיתאים גם למערכת שלי שכוללת גם 8600GT .. בקיצור תנו לי המלצות בכמה שפחות מחיר . תודה .

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב (לא כולל מסך) ב 2000 ש"ח. המחשב מיועד להקלטה של אודיו (וגם קצת עריכה) אבל בעיקר לאינטרנט וישומיי Office. תודה

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by ASSAFsa,

כבר ראיתם את המפרט הזה ועזרתם לי מאוד בבניה שלו אני פשוט רוצה אישור סופי לפני הקנייה אחד הדברים שאני הכי לא סגור עליהם הוא הכרטיס מסך , המחשב מיועד ללימודים אינטרנט הורודות סרטים וכאלה מעט מאוד משחקים (רק ה C&C החדש :-) תנו לי פידבקים בבקשה אני רוצה לקנות היום Intel Core 2 Duo E4400, 2.00 Ghz, 2 Mbמעבד Gigabyte GA-P35-DS3Lלוח אם Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800זכרון פנימי WD 320GB SATA II 16MB WD3200KSדיסק קשיח LG GSA-H42Nצורב Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIeכרטיס מסך Compucase HEC 6A19 400TRT Blackמארז + ספק

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  25. שלום רב. מחפש לפטופ בטווח המחירים הנ"ל בחריגה בעדיפות נמוכה של 200 ש"ח. השימושים הם לאופיס,סרטים,וקצת משחקים(לא בגרפיקה גבוהה,לא כבדים,לא 3D - בעיקר פלאש אסטרטגיה וסימולציה). מסך 15-15.4 לפחות ג'יגה זכרון. עד 3 קילו. שלל יציאות USB וכל מה שצריך. מאוד חשוב - בעל XP ולא ויסטה. תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.