ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון בתור HTPC ויהייה גם מקור האחסון העיקרי בבית. חשוב לי שכמות דיסקים הקשיחים הנתמכים תיהיה לפחות עשרה, ותמיכה ברמת החומרה ב-RAID. תודה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המבחר מאוד קטן, ואם נניח אני רוצה דגם של gigabyte עם כרטיס מסך של אינטל וגם עם bluetooth , אז (לפחות בארץ) אין דגמים כאלה. יש יצרן שנותן אפשרות לבחור כרטיס מסך ומרכיבים אחרים במחשבים שהוא מוכר?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט בתקציב לוחץ למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. התקציב הינו 3-4K עדיפות לכמה שפחות מצלצלים.. המחשב ללא ציוד הקיפי ומסך. תודה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? - 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן!!!! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים הם פשוטים, צפייה והורדת סרטים וסדרות, גלישה באינטרנט, אחסון תמונות ועוד... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד למשחקים כלל.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
התייאשתי מה- hd2600xt שלא בטוח שיהיה גם בעוד חודש ויהווה אלטרנטיבה ל-8600gts לכן החלטתי לעלות מדרגה לכרטיס מסך הרבה יותר משתלם (מי שרוצה להמליץ לי משהו אחר מוזמן...) התקציב הוא 5,000 כולל ויסטה אם אופציית חריגה קטנה... (בתכלס בלי ויסטה והציוד היקפי התקציב הוא 4,100 עם אופציה מקסימלית ל-4,500). השימוש הוא משחקים. לא מתוכנן oc. המחשב יקנה ב-ksp בתל אביב. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤700 אני פאןבוי של אינטל אז לא רצוי amd אלא אם כן הוא משתלם משמעותית. לוח אם: ASUS P5LD2 ¤535 שמתי את הדגם הספציפי הזה סתם (צריך המלצה ללוח, אלא עם כן זה בסדר). אין לי מושג איזה ערכת שבבים אני צריך אבל רצוי שהלוח יהיה של asus כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST…
-
- 11 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב בלי שום ציוד היקפי. אני אשתמש בו לגלישה, משחקי רשת ופוטושופ. אפשר לחרוג קצת מהתקציב אם יחס עלות/תועלת משתלם מספיק. אני לא רוצה לקנות מחנות קטנה ולא מוכרת (אפילו אם היא הכי זולה) משום שהיה לי ניסיון רע עם חנויות כאלה (חצי מהחלקים לא היו במלאי, שינויים במחיר, חלקים לא נכונים הגיעו וכו'). אחריות ושרות אצלי במקום ראשון, מוכן לשלם תוספת של כמה מאות שקלים בשביל זה. עדיפות לחנות טובה שיש לה סניף באיזור חיפה והקריות. עריכה: הגדלתי את התקציב ל 1500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מחפש מחשב במחיר זול יחסית . אני מתכוון לחברו למכשיר הlcd שברשותי. המטרה של המחשב תהיה שמיעת מוזיקה , קצת אינטרנט וקצת משחקים . ( לא משהו כבד אלא משהו כמו GTA , Fifa וכדומה) מצאתי את המפרט הזה באינטרנט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=459&CatCode= שניתן לרכישה עם ATI RX1550 256MB בתוספת 190 ש"ח שיצא ביחד 1350 ככה שזה די מתאים לתקציב שלי. האם המחשב ישרת בצורה ראויה את המטרות שלשמם קניתי אותו? תודה לעוזרים, יקיר.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, אני מתכנן בקרוב להחליף את המחשב והרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪924 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ₪923 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5770G1V מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪285 כמות:…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
עוד פעם, צריך דעה, ואם משו לשנות תרשמו (לא מפרט שלם). אממ,לא יהיה להכל מחיר מכיוון שעירבבתי מאתרים שונים.. הנה המפרט - 1 Coolermaster Centurion 532 + NO PSU 1 LIBRETY 500W 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 1,297.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3L (P35) - ATX 529.32 ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 314.05 ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 413.60 ש"ח 1 Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail 1,279.46 ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 169.19 ש"ח 1 תודה ויום טוב.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים וצפיה בסרטים * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP/TOSHIBA שיהיה מKSP/BUG
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, סרטים * גודל המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך אין חשיבות לזמן סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין חשיבות * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא הדגש הוא על המחיר, המחשב חייב להיות כמה שיותר זול ופשוט, עדיפות לחנויות באזור הצפון
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 1500 שקל (יש אפשרות לחרוג טיפה), יש לי מארז כמו שיש לבחור פה במחשב הימיני(הלבן): http://images116.fotki.com/v705/photos/1/1302334/6482317/1-vi.jpg חשבתי לקחת את המארז רק עם הצורב, הכרטיס מסך וההארד דיסק ולהחליף את רוב המחשב מבפנים... המחשב ישמש לעריכת סאונד עם התוכנה קיובייס... אין צורך בציוד היקפי, כרטיס קול כבר יש לי... עכשיו אני מתלבט, כל המאווררים שיש במחשב מלאים אבק וניסיתי כבר כמעט הכל כדי לנקות וזה לא עוזר ממש, פן שואב ומקלות אוזניים אפילו... יש לכם המלצה איך לנקות אותם? או שאני יקנה חדשים? המעבד הכי נמוך שהייתי רוצה זה E7400, מעדיף לנסות למשוך לQ8200... לוח אם שיתאים להם... זכרונות של 2 ג'יגה לפחות להוסיף הארד דיסק של 250 ג'יגה ומעלה... ספק כוח חדש.…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב קניתי אותו לפני כמה ימים עכשיו בטעות באמצע ההתקנה של הווינדוס שכחתי בכלל להטעין תסוללה, אז המחשב נכבה וגרם לכשל בהתקנה, עכשיו אי אפשר להתקין בכלל ויסטה יש אפשרות להתקין ווינדוס XP? בלי לשלוח את זה למעבדה חזרה, כי זה ממש יקח זמן עכשיו עד שיחזירו לי אותו תודה.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך מחשב מעולה, הכי טוב שאפשר ב6000 ש"ח לכל השימושים ולא צריך מסך, רמקולים או מקלדת ועכבר. שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי תרגעו הפעם זה לא בשבילי!!! דרוש מפרט למשחקים ללא מסך וציוד היקפי מחנות בראשון לציון עד 3000ש"ח יש לי מפרט מוכן של המחשב שאני מזמין ב3/6 (המארז הוחלף THERMALTAKE ARMOR EXTRA A2400 ) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי תלפטופ ב http://ksp.co.il/main.php?uin=6817 בחנות השלמתי ל4G זכרון,אחרי התקנה של vista 64 המחשב רואה רק 3G למרות שביוס וCPU-Z רואים 4G ואחרי שאני מתקין VISTA 32 הוא רואה 4G )) שאלה אם הוא באמת רואה 4G עם VISTA 64??? ועוד שאלה:מישהו יודעה איפה אני יכול להשיג דרייברים לVISTA 64 יש לי רק VISTA 32 (כולל באתר של ACER..רק 32BIT .)
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לשימוש בסיסי אינטרנט אלחוטי . מה אתם אומרים על זה http://www.getit.co.il/Prod/49694/12
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המפרט בעיקרון למשחקים פשוטים של ילדים.. לא גימרים... התקציב הוא כ3000 ש"ח... לא יותר מ3500...(כאשר זה בתשלומים) המחשב צריך להיות כולל הכל! כלל ציוד היקפי.. מקלדת נורמלית חוטית כולל עכבר אופטי חוטי.. רמקולים פשוטים. צורב רגיל, 512 , AMD כנראה סוקט939 כאשר יהיה אפשרות לשידרוג עתידי... לא החלטתי עוד בין pci e ל agp מסך 17 crt (כנראה לא בטוח עדיין...) לא להגזים בדיסק קשיח.. ומארז נורמלי..
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כפי שציינתי אני זקוק למחשב בעל מקסימום כח עיבוד,רצוי מאוד 4 ליבות , אין צורך בכרטיס מסך מעבר למשהו onboard , 2 גיגה זיכרון יספיקו. המסך צריך להיות סביר ולא מעבר לכך, בכדי להשקיע את מרב התקציב במעבד ולוח האם. התקציב כולל בתוכו גם WINXP חוקי תודה
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב ישן שמת שבק חיים ולא שווה לי לתקן מה שכן אני מתכנן לשמור בו זה את המארז הצורב DVD ואת הדיסק קשיח הקטן (160 גיגה שישמש לגיבוי)מחפש מחשב שיהיה לא ממוקד רק משחקים כך שיהיה לו גם מעבד טוב למשימות כלליות כגון ישומי OFFICE PHOTOSHOP וכו'. את הכרטיס מסך אני מוכן להוסיף בעתיד אם יהיה שווה לחכות אבל אז התקציב שאני מוכן לשים על המחשב זה K2.7 כרגע יותר חשוב שיהיה לי מחשב במקום זה שמת שיוכל להריץ סרטים ולא הרבה מעבר. אז אני מוכן להשתמש בכרטיס מסך OB. אני עוד מתלבט בקשר לתכונות כמו USB3 כי הבנתי שלא אוכל להוסיף אותו בעתיד אם הוא לא מובנה בלוח אם?? בכל מקרה אני רוצה מפרט מ KSP (החנות הנורמלית היחידה באזור שלי) וחשוב לי מחשב שקט! אני מוכן להשקיע ולשפר את המחשב בעתיד כל…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. ( תודה רבה מראש..) זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? הסכום שלי שאני יכול להשקיע הוא…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 700 דולר (מארה"ב, אפשר לבדוק מחירים באמזון). אחרי הרבה מאוד חיפושים, נראה לי שהכי יתאים לי הלנובו U310. הדברים החשובים לי במחשב: 1. משקל - פחות מ 2 קילו ורצוי כמה שפחות (אני סטודנט ואני סוחב כל היום את המחשב, אני עכשיו מסתובב עם מחשב ענק וישן וזה קשה ממש) 2. זיכרון פנימי- שיתמוך ב-8GB (אני בעצמי אשדרג אם הוא מגיע עם 4GB) 3. סוללה- שלא תגמר אחרי פחות מ 4-5 שעות 4. מסך נורמלי ולא כזה שמשתקף בקצת אור יום, כמו כן אני קורא הרבה על המחשב אז המסך צריך להיות ברמה טובה (כמו הMAC BOOK זה היה יכול להיות מעולה אבל אני חייב תמיכה באופיס ולא רוצה להריץ VMWARE) 5. עם כל שאר הדברים אני יכול טיפה להתפשר כמו מקום אחסון (אין לי בעייה עם 128GB או דברים כאל…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DQ6 ¤1173 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPI ¤315 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER 750W- W0116RI- ¤783 קרור למעבד: THERMALRIGHT ULTRA 120 EXTREME ¤272 קרור למארז: SCYTHE S-FLEX 120mm 1600rpm ¤66 מחיר סופי: ¤2609 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי עוד 400 ש"ח האם יש מקום לשיפור? ד"א מה ההבדל בין X48T ל X48?
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, קרוב משפחה שלי רכש היום את המפרט הבא: http://img131.imageshack.us/img131/1344/43883062oo4.jpg סה"כ 5300 ש"ח ב-3 תשלומים שווים ללא ריבית. הייתי מעוניין בתגובות והצעות לשיפורים שלכם, בהתחשב בעובדה שהמחשב הנ"ל מיועד להיות תחנת עריכת וידאו ייעודית, וכמעט לא ישמש לצרכים אחרים. (שימו לב שכלולים במחיר הזה 2 מסכי 22" ו-3 דיסקים קשיחים (2 פנימיים ואחד חיצוני שישמש לשינוע חומרי גלם לעריכה)) לפי דעתי כ.המסך לא ממש מתאים ואם היה קונה משהו מהסדרה הנוכחית של ATI, למשל 4670, זה היה יכול לשמש אותו בקידודים על ה GPU (תקנו אותי אם אני טועה) מערכת ההפעלה תהיה כנראה XP 32 ביט, כיוון שהרוכש מציין ש XP64 לא תואמת את חלק מתוכנות העריכה שהוא עובד איתן. (מה שאומר שבינתיים רק 3 מתוך 4…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לבניית מחשב בתקציב עד 6000 שקל המחשב משמש לדברים סטנדרטיים (שירים סרטים אינטרנט) ומשחקים לא כבדים- COMMAND AND CONQUER ZOO TYCOON/ WORLD OF WARCRAFT ודומיהם (רזולוציה 1280-1024) דרישות נוספות- מחשב שקט ללא אוברקלוק לא צריך כונני די.וי.די וכו' ללא מסך מעבד- E6400/E6600 פלוס קירור שקט(זלמן7000 -7700 יתאים?) לוח- אינטל או גיגהבייט 965P זכרון - 2 גיגה דיסק קשיח- רייד0? 2 של 320gb wd 16mb כרטיס מסך שקט בהתאם לדרישות למעלה ספק כח אמין ושקט מחברה טובה(יש לי ENERMAX 350W יכול להספיק?) מארז לא שחור , כניסות קדמיות, מאורר 120 אחורי שקט תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-