ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב גיימינג לילד - מצורף מפרט. אשמח לחוות דעת תחת המחיר הנתון +- http://pcbuild.ocpc.co.il/?list=803668&fbclid=IwAR25xsZoyExt8zoOtKhuOq9Qntz1LpYqVVGm8kkIXpw6LOKSaFq2hIY4REY
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
- 1 follower
-
-
מנסה להרכיב מחשב לסבא. יעוד: בעיקר אינטרנט וטיפה משחקים של הנכדים. חשבי לכיוון של איזשהוא סלרון / שמפרון עם 512 ראם והארדיסק פשוט. כרטיס מסך מעדיף לא ONBOARD על מנת שיהיו לו יכולת מינמליות בכל זאת להריץ משחקים. יש לכם רעיון ? (רצוי מפרטים מ KSP..) (בלי צורב אבל עם מקלדת ועכבר פשוטים) תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום רב ומועדים לשמחה אשמח לקבלת עזרה למפרט למחשב ביתי משפחתי שישמש לבני הבית לגלישה באינטרנט, שימוש באופיס (וורד אקסל) וצפייה בנטפליקס וקודי. צריך הכל מלבד מסך מחשב (מקבלים מחבר). תודה רבה מראש לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 כולל ציוד היקפי, מערכת הפעלה ואופיס. לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה?גלישה באינטרנט, שימוש בוורד ואקסל, צפייה בסרטים עם נטפליקס וקודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?צריכים בנוסף, מקלדת ועכבר, רמקולים 2.1 . אין צורך במסך. 4. האם …
-
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במידה ואפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לא כבדים), תכנות ועריכה גראפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse - כבד, Adobe Suite - כבד ועוד תוכנות כגון unity3d ו-blender (כבד). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980x1020 24". -לאילו הגדרו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב פשוט להורים ושיחזיק להרבה מאוד שנים. אשמח לחוות דעת. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪973 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪119 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: באנדל תקציבי - Fractal Design Core 1000 + FSP HEXA 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪395 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: Crucial M500 240GB SSD 2.5 Inch - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 סה"כ: ₪2686 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב 2000 ש"ח, עדיף לנסות לחסוך, לא ניתן לחרוג מהתקציב, עבודה משרדית וסרטים HD, בלי ציוד הקפי, יש לנסות להקפיד על שקט, לא מתוכנן אוברקלוק, אני גר בקרית ביאליק ורוצה חנות קרובה באיזור חיפה וקריות - חשבתי על KSP, אקנה את המחשב בקרוב, לא מתוכנן שידרוג עתידי. הרכבתי מפרט לפי מדור "מפרטים מומלצים" פה באתר ומפרט מומלץ של מחשב ב KSP. זקוק לחוות דעתכם המלומדת, בבקשה. [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: ce…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אנא חוו דעתכם על מפרט המחשב הבא: המחשב נועד לעבודה מדעית ולגלישה. הצורך שלי שיהיה בעל תגובה מהירה. CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512k 533MHz socket 478 CPU Box. Motherboard: Gigabyte GA-8GE667 pro Intel 845GE (533MHz, VGA, 5.1 Sound, Intel Lan, USB 2.0 Memory: DDR-RAM 512MB Winbond Memory. Hard Disc: WD 40GB 7200rpm 8mb buffer ATA100 HDD Floppy CD-ROM: LG X 52 CD-RW: LG 52 x 24 x 52 bulk CD-WR Monitor: 17'' proview DX-787 digital FLAT. keyboard: microsoft internet keyboard. speakers: Luxeon 480W LS-80 Case: Midi tower ATX for pentium 4 300W VGA card: GForce 64 MB בנוסף לחוות דעת כללית על כל המפרט, רציתי גם לדעת האם הרמקולים יעבדו בצורה סבירה עם כרטיס הקול המובנה…
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
-
*מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האלן חברים אשמח לחוות דעת על המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/sbxNHx המפרט נטו למשחקים,ובנוסף הרכישה תתבצע רק בעוד חודש וחצי שיהיה בארהב תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤469 לוח אם: ASUS M2NPV-VM ¤503 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤314 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-112BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤237 זיכרון: TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 ¤344 מארז: FOXCONN TLA436 FSP300-6THA PSU+ CPU V-TUBE ¤226 שאלה שניה - האם ירידה בלוח האם לאסוס TVM וכתוצאה מכך ירידה בכרטיס המסך ל- "Integrated VIA DeltaChrome GPU, Support Microsoft® DX9 ", תפגע משמעותית ביכולת להריץ ויסטה? ושלישית - האם ירידה ל- AMD ATHLON 64 3500+ 2.2GHz 512KB עבור חסכון של 80 ש"ח שווה את זה? משמעותית לויסטה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=205&keySearch= מה דעתכם על הניד הזה(אמינות ,חיי הסוללה ופרטים שאתם חושבים שאני צריך לדעת)? האם יש יכולת לשדרג את המעבד אשר מגיע בניד ליותר מתקדם לדוגמה Core2 DouT5500 וגם הכרטיס מסך? מה החלופות שלי מלבד המחשב הזה שחשוב לציין שהעדפה שלי למסך 14.1 או 15.4ומפרט שזהה פחות או יותר למפרט של המחשב בלינק עד 5500 שח ? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? התקציב הוא עד 5000 . לא מתוכנן OC שקט חשוב אבל לא קריטי, אין צורך בציוד היקפי ואני רוצה לשמור על אופק שידרוג לעתיד מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1089 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I5760 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 ₪710 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950202 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco ₪689 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL7D-4GBECO כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪708 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
משקל: עד קילו וחצי מסך: 11.5' עד 12.5'. מחיר: עד 2500 מסך מגע + מקלדת נשלפת ז"א המסך הופך לטאבלט שימושים בסיסיים כמו אינטרנט אופיס מיילים פייסבוק... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהמחשב נייד שלי מתכבה למצב ירח (אחרי שעה שלא נוגעים בו) האינטרנט wireless מתנתק זה מצב טבעי או שיש בעיה בנייד?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים והרצת סטרימים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון,כל המשחקים החדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-965P-DS3 Intel 965P LGA775 Motherboard Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory Computer Assembly Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1691 5000 שקל .. מה אתם אומרים ? עוד זיכרון אני יוסיף אחרי חודש . עדיף מ4200 של AMD? הכרטיס מסך שווה תכסף ? הספק יחזיק? הלוח אם מתאים ומשתלם ? אני לא עושה OC תודה רבה לכולם. אני מתכנן להזמין שבוע הבא!
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, לפני איזה חודשים ביקשתי הצעות למחשב נייד ב3000 שקל, ואמרו שזה לא מספיק כסף בשביל מחשב שיתאים גם למשחקים. -המחשב בעקרון מיועד לאחי הקטן, שהשימוש העקרי שלו יהיה משחקים אומנם לא משחקים ברמות שדורשות הכי הרבה גרפיקה אבל משחקים. -אני גם מתכוון שנה הבאה לקחת את המחשב לבצפר (אני עושה י"ג). -אנחנו גם מטיילים די הרבה והמחשב גם צריך לבוא איתנו לטיולים, אז גם די חשוב שיהיה לו הרבה בטרייה והכול. אשמח לקבל הצעות למחירים משתלמים שמתאימים לי. תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=case-ezcoo
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קיבלתי יד שנייה מחשב נייד hp elitebook 8460p. לא יודע מה היה הקטע שלו אבל הייתי חייב לפרמט אותו, מפה לשם התקנתי ווינדוס 7 אולטמייט 32 ביט (מקורי!) ועד פה הכל טוב ויפה.. עכשיו רציתי להתחיל להתקין את הדרייברים ומה שצריך והגעתי לכאן: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=il&prodNameId=5056945&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5056942&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4055 יש פה רשימה של 81 (!!!) תוכנות ודרייברים למחשב.. עכשיו ברור שאני לא מתכוון להתקין את כולם! אבל מה כן להתקין?! חיפשתי באינטרנט הרבה ובאמת לא מצאתי אפילו הסבר מה זה כל דבר/למה זה טוב... באמת שאני לא מבין מה הם חשבו לעצמם שהם ככה פשוט נותנים רשימה אי…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניצול מקסימאלי של התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי טליוויזית 22' lcd hd ready שתשמש כמסך מחשב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?- משחקים כבדים (לדוגמא fallout החדש) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?- לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מ…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD החדש, HITMAN החדש, FAR CRY 3, NFS , ועוד מחשקים שיבואו בעתיד כמו SPLINTER CELL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים אני משתמש ב1280X1024 ויש לי מסך של ACER 17 אינג' אבל אני צריך חדש גם ככה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש וחברה שקנתה אחד במבצע שיש כרגע בטרקלין חשמל אמרה שכדאי מאוד לקנות במחירים שיש שם אבל אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות? איזה חברה נחשבת טובה יותר? (אני לא רוצה מחשב שהוא רק יפה אלא אחד שאפשר לעבוד איתו). אגב, רוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מנסה כעת למצוא לעצמי את הפתרון המתאים לשדרוג הנייד. אשמח אם מישהו יוכל להציץ ולעזור לי. הצרכים שלי הם בדרך כלל תמלילים+אינטרנט, אבל אחת לכמה זמן אני נדרש לביצוע פעולות מורכבות ו'כבדות' של מסדי נתונים ותכנות. מבחינה כלכלית הצבתי לעצמי את המגבלה 5000 ש"ח פלוס מינוס (ועדיף מינוס). בתחילה התעניינתי ב DELL 110L, 1.6GHz, 256MB(DDR) 40GB - מבחן שעשו במעריב המליץ עליו כמספר אחת בטווח המחירים הזה. (מחירו כ-4600). בהמשך גיליתי שישנו יצור בשם NEC VERSA M340, המספק 1.7GHz ל 512MB. מאמרים שקראתי באינטרנט מלמדים שהוא אכן מספק עבודה ברמה סבירה (למעט הצד הגרפי שלא ממש מעניין אותי). הוא גם מפתיע עם יותר מ-5 שעות בטריה במבחן. (אולי תכל'ס זה קצת פחות אבל עדיין מרשים). השאלה היא אם מישהו…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-