ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
האם הפסיקו לייצר לגמרי ניידים עם ציפוי מסך מאט והיום יש רק את הגלוסי עם ההשתקפות הדבילית ? אילו דגמים עדיין מגיעים עם הציפוי הישן ? הבנתי שיש דגם של fujistu אחד וה R60 של Lenovo ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב נייד בסיבות המחירים 2500-3000 שקל זתומרת לא סתם להוציא את התקציב עד הסוף , אלא אם זה שיפור יחסית משמעותי ולא זניח... אפשר אפילו לחרוג עד 3400 שקל בתנאי כמובן שזה שיפור משמעותי יחסית... המחשב מיועד לאופיס אינטרנט תוכנות , לא דברים רצינים במיוחד...
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
*מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? לכל הפחות 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות את המחשב הבא- Dell Inspiron E1501 מעבד AMD Turion™ 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-50 1.6Ghz • 1024MB Shared Single Channel DDR2 SDRAM 533MHZ • ניתן להרחבה עד 2048MB כונן קשיח • 120GB מסך • WXGA 15.4" TRUELIFE • רזולוציה 1280x800 כרטיס מסך • ATI Radeon Xpress 1150 256MB HyperMemory כוננים • DVDRW תקשורת • Integrated V.92 56K Modem • Integrated Intel® PRO 10/100 network • Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card יציאות • 4XUSB 2 • V.92, 56K Modem - RJ-11 • 10/100 Ethernet - RJ-45 • External monitor - VGA • DC input מערכת הפעלה • Windows Visat Home Basic משקל • 2.8קג אחריות • שנה היעוד של המחשב היה הפעלת בקרים…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש. אשמח אם תמליצו לי על מפרט. הדרישות הם: המחשב צריך להריץ חלק משחקים כמו:pes 2008 ,San Andraes ,Far Cry ,Nedd For Speed Pro Street וכו'. וכמובן לעבוד חלק בזמן עבודה באיטרנט וכו'. המחשב לא צריך להיות כולל ציוד הקפי,אלא כולל מסך בלבד(רצוי מסך כמה שיותר פשוט לטובת המפרט). התקציב הוא 5000 ש"ח ,ניתן לחרוג בכמה מאות. תודה רבה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש די כללי: אינטרנט,הורדות, סרטים אין יעוד ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחשב שמיועד למשחקים עם מסך אשמח אם תוכלו להביא מפרט אחד עם מעבד של אינטל ואחת עם מעבד של AMD 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5.עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה אבל שיכלול …
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
על פניו המחשב יחסית לא רע, מסוגל להריץ משחקים כמו World Of Warcraft ו-COD:MW2 בהגדרות בינוניות ומטה על 1050*1680. מבחינת גלישה, אופיס, צפייה בסרטים באיכות גבוהה הוא מעולה ויותר ממספיק. הקטע איתו, שיש לי תקלה מתמשכת כבר כמה שנים! אפשר לקרוא עליה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431906.0 היום, התקלה הזו מתרחשת רק בזמן משחקי מחשב, וגם אז בצורה רנדומלית! פעם זה חודשים ללא שום בעיה, ופעם אחרת זה מגיע כל שעה! בקצרה: כל המחשב נתקע, במקרה הטוב לדקה ואז מופיעה הודעת שגיאה על קריסת הכרטיס הגרפי שאתחל את עצמו ואני ממשיך רגיל במה שעשיתי, או שזה נתקע עם מסך כחול ונהיה ריסטרט. עד כמה זה מוריד את הערך הכללי של המחשב ואיזה מחיר הייתם שמים עליו?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב סלוני עד 3000 ש"ח: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחובר ל 50"+ מקרן רזולוציה מקסי' של 720 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלט מדיה סנטר של מיקרוסופט(לא חובה) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
1) חריגה עד 500 שקל 2) המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך סמסונג t260hd אמרו לי שהוא טוב אני מתכוון להריץ משחקים כבדים gta crysis וכו כנראה ארכוש גם בנפרד רמקולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 בנוסף ראיתי מפרט של עד 4k עם מעבד i5 וכרטיס מסך חזק האם כדאי? האם רצוי לשים ddr3??? כי זה הכיוון שלי.. הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט לא צריך להחשיב מערכת הפעלה במפרט אך אשמח לקבל הצעות איזו כדאי לשים ואיזו גרסה? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=566&ProductID=16130&VariantID=16131〈=he http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=246&ArticleID=729&Page=1 http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?AuctionId=7715326 תודה רבה...
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט משחקים קלים * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?כמה שיותר טוב אורך סוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו} לא * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? צריך * האם נדרשת אחריות בינלא ומית ? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell Gigabyte Lenovo hp toshiba acer אני מחפס מחשב ניייד גודל 15.4 שהיה לו מעבד Intel® Core™ 2 Duo חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4169&CatCode=315 איך הוא? איך החברה? הוא אולי יש משהוא יותר טוב שאתם ממלצים לי עליו ישמח לשמוע דברים
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה זמן הסוללה של המחשב? האם הוא נמוך ממה שיש בד"כ במחשבי 15 אינץ'?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המחשב לא מתוכנן OC צריך לכלול צורב דיוידי כמובן ואולי התקציב ישתנה אבל בנתיים זה מה יש.... ועכשיו לשאלה שלי: הבנתי שבתחילת 2007 המעבדים מרובעים של אינטל הולכי לצאת ולפי ההגיון שלי המחירים של המעבדים האחרים ירדו.... עדיך לי לקנות עכשיו את המחשב או לחכות עוד חודש חודשיים בשביל שהמחירים אולי ירדו ואז לקנות ולהשקיע עוד קצת בכ.מסך/זיכרון בכסף הזה? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מחשב לשמוש בייתי שיתאים גם למשחקים ברמה בינונית וסרטים באיכות טובה הנה כמה אופציות שמצאתי אשמח לדעתכם http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2114&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1299&CatCode=3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1301&CatCode=3 חשוב לי מאוד שהכרטיס מסך לא יהיה מובנה על לוח אם תוכלו להגיד לי אם זה ככה במחשבים שרשמתי כי איני מבינה בזה כל כך והאם יש צורך בלשנות חלקים מהמפרט של המחשבים? או שבכלל תמליצו לי על מפרט מחשב אחר (מעדיפה מחשב בנוי) לא מחייב ציוד היקפי תודה רבה על עזרתכם
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד של לנובו (T500) ועימו התקנה של וינדווס 7 בגרסת 32 ביט מכיוון ובגרסה זאת יש הגבלת זכרון ל3 גיגה בלבד הייתי רוצה לשדרג ל64 ביט האם יש אפשרות לשדרג דרך לנובו? כלומר מבלי לרכוש ווינדוס חדש? תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. זהו, קונה מחשב חדש למשחקים בינוני וזה המפרט מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 מסכים ViewSonic 19" LCD VP930 ¤ 1639 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤ 5 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב מעל 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 5 1 סך הכל ¤ 674…
-
- 10 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שנים רוצה לקנות מחשב אבל תמיד מוצא את עצמי מתעכב על זה מלא ובסוף לא קונה, ולכן אני רוצה להראות לכם מפרט ומבקש דעות וגם תיקונים והמלצות לגביו. אני עוד מעט מתגייס והמחשב לא ימצא ביותר מדי שימוש. אני לא גיימר , מחפש מחשב עמיד כי אני לא מתכוון כל 3 שנים לקנות או לשדרג יותר מדי. הוא יהיה לשימוש רגיל של אינטרנט, אני גם מתכנת אז רוצה להפעיל סביבות עבודה בצורה נוחה(פחות קריטי). אני גם בונה על לחבר טלוויזיה או מסך וכרטיס טלוויזיה(גם על זה בקשה תגיבו מה עדיף והמלצות) וגם להוריד ולראות סרטים פה ושם על המחשב. פרט חשוב שאני אוסיף זה שיש לי מחשב אחד כרגע באמצע הבית בן 8 נראה לי , עם וודוו 3 ופנטיום 3 והוא עדיין חי אצלי ונושם, מעצבן אבל שורד. זכרון פנימי הרחבתי לו ל384(הב…
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, להלן שני מפרטים שונים, מבקש לדעת האם משתלם להשקיע את הכסף במפרט היקר יותר. השימוש הוא לזוג מבוגר לשימוש ביתי בלבד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_659&products_id=23092 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=28101\\ תודה מראש על כל תגובה ניר
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אח שלי רוצה מחשב והוא קיבל מפרט מאיזו חנות ושאל אותי איך הוא אני לא מבין גדול בחלקים היום הרבה זמן לא התעדכנתי בהם אבל הם נראים לי נמוכים מידי לאומת המחיר שהוא קיבל עליהם אז זה המפרט מה דעתכם המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעריכה גרפית ברמה בינונית WORKSTATION CORE2 DUO ASUS MB SOCKET 1366 I7 INTEL CORE I7-930 CPU THERMALTAKE POWER SU 600W THERMALTAKE CASE VI1000BW WD HD 1000GB 7200RPM 64MB GEFORCE GTX460 768DDR3 D MEMORY 2GB 1333MHZ DVD/RW SATA X20/22 המחיר של ההצעה הוא5770 שקל תודה לעוזרים ואם המפרט לא נראה טוב ויש הצעות לשפר אשמח לשמוע זאת
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לוח אם - Asus P5Q מעבד - E8400 + BIG TYPHON כ. מסך - (כבר יש) 9800GT כונן קשיח - WD 500G זכרון - 4GB Gskill מארז - Antec Three hundred ספק - Crosair 450W קירור - מאוורר 120M אם יש משהו לשפר, להוריד אנא אימרו לי, (ואיך הספק?) - ועוד שאלה קטנה מה ההבדל בין TRAY ל BOX? תודה מראש אבישי.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש פיתרון קירור לנייד, אני מתכנת ככה שהמחשב הנייד משמש תכלס כתחנת עבודה והמשטח הקיים על הפנים. יש לי נייד 15.6 wide והשאלה אם יש פה מישהו שיצא לו להתנסות עם zalman nc1500 ויודע אם הוא באמת מתאים ל15.6? זה משטח יקר חבל לי להוציא כסף ולראות בסוף שהוא לא תואם.. אני מקסימום יוסיף קצת לטובת nc2000 שמיועד בכלל למחשבים של 17'
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש והתקציב שלי עומד על 4,300 ש"ח(ללא מסך, מקלדת, עכבר). אני משתמש במחשב למשחקים(בייחוד משחקי ספורט ומרוצים) ותוכנות. אני לא מרבה לשחק במחשב(2.5-3 שעות בשבוע), אבל חשוב לי שכשאני משחק, המשחקים יפעלו כשורה, לכן אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך ברמה מאוד גבוהה, אבל מעדיף שהרמה תהיה מעט לממוצעת(עדיף בסביבות האלף ש"ח). עיקר התוכנות שאני משתמש בהן הן תוכנות לשיתוף קבצים(Emule, Bittorrent), תוכנות למסרים מידיים(ICQ ומסנג'ר), שאני מפעיל אותן יחדיו, רוב שעות היממה. לכן אני מעדיף מחשב שיהיה באפשרותו להריץ את כל התוכנות הללו ביחד(מדי פעם, גם כשמשחק מופעל ברקע), בלי שיתקע או יפעל בקירטועים. בנוסף, לא משנה לי אם המארז לא יהיה אסטטי(העיקר שיתאים לספק הכ…
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מעוניינת בהצעת מחיר שכוללת מפרט למחשב נייח דור 6 חשבתי על משהו כזה: INTEL I7-6700 , כולל מסך , מארז גדול , עד 5000 שח כולל ווינדוס 10 פרופשיונל באנגלית , HDD של 1 טארה , המחשב מיועד לתכנות ולא למשחקים , צריך להיות מהיר , צריך שיהיה לו זיכרון ראם גדול נניח 16 GB , מאווררים שיהיה שקט , שיהיה סוס עבודה ויוכל להריץ תוכנות כבדות במקביל .
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-