ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
hii , i have no hebrew on the computer so i try to ask in english. i wanna buy laptop and i don't know which one to buy. i want to buy laptop for music,internet,and documents. i don't have price limit.. i just want the computer will work like 3 years minimum. by the way i like the look of the Asus computers. thanx
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח אם תתנו לי הצעות לשיפור או מפרטים שנראה לכם שיתאימו לי. אני זקוק מחשב כללי שיתן מענה להכל בצורה טובה\נורמלית לא חשוב עם זה גלישה חלקה באינטרנט הוא הרצה חלקה של פוטושופ וכל שאר התוכנות וכמובן מדי פעם משחקי מחשב(לא משהו מטורף ואני לא צריך כרטיס מסך מפוצץ). חשבתי על משהו כזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 631 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 563 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 366 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 706 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 380 ספק כוח : HEC WIN 420 ¤ 314 מארז : THERMALTAKE SOPRA…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב חדש בסכום הנקוב למשחקים. עכשיו הוא מתעקש על PCI-E, מה שאומר - אינטל + יקר. אני אמרתי לו שעדיף לו AMD אבל הוא טוען שבעוד שנתיים הוא לא יוכל לשדרג את הכרטיס מסך שלו. (אמרתי לו שזה לא ממש נכון ושבכל מקרה בעוד שנתיים רק להחליף כרטיס מסך לא ממש יעזור לו) מכיוון שאני גם לא ממש הייתי מעודכן בחודשים האחרונים בשוק החומרה, הייתי רוצה לקבל את חוות דעתכם, לפי מה שהיה ידוע לי בחודשים האחרונים מעבדי Prescott של אינטל הרבו להתחמם ולהרעיש ולא היה הרבה מה לעשות בנידון. האם זה עדיין ככה? אחרי שאני כותב את הת'ראד הזה אני שולח לו את הלינק בשביל שיוכל לראות מה אתם כותבים - אז אל תחסכו במילים ובאמת תגידו מה אתם חושבים על Intel אז אם תוכלו תבנו מפרט לאינטל ומפרט…
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לוח אם: striker extreme asus mb nvidia 680i מעבד: intel extreme qx6700 8m cpu כרטיס רשת: 1g /קול 8 ערוצים מובנה מאיץ גרפי: asus en8800 gtx htdp 768m כונן קשיח: 320g wd sata2 7200rpm 16m זיכרון פנימי: memory 2g ddr2 800fsb kingston צורב dvd *16 asus פנימי ספק כח: p.supply thermaltek 850W מארז: Gigabyte aurora 3d 570 קירור למעבד: zalman cpu fan fs-c77 מערכת הפעלה: windows vista premium 64 bit אנטי-וירוס: nav2007 אל-פסק: ups advice prd1250 סה"כ- 16600ש"ח כולל מע"מ מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (מחיר אילת ) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תוכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSDשכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורי…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש לעבודה באופיס, גלישה באנטרנט, סרטים וכדומה. המחשה לא מיועד למשחקים. דרישות חשובות: דגש על מסך איכותי שגודלו לפחות 15''. מקלדת נוחה. חברה אמינה + אחריות אמינה. סוללה שאינה חלשה. שיריץ תוכנות אופיס,סרטים אנטרנט ושאר שימושים מלבד משחקים בצורה חלקה! התקציב הוא עד 3500 מכיוון שאני לא חושב שאני צריך יותר בשביל מחשב שלא מיועד למשחקים (נראה לי שאפילו 2000 ומשהו יספיק), אך אם יש דגם ששווה עוד כמה מאות שקלים אז אני אשמח לבדוק. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד 13 או 14 שיחליף מחשב נייח. יעבוד ברציפות כל היום עבודה משרדית (יהיה מחובר לתחנת עגינה) ובשעות הפנאי-סרטים ואולי משחקים. ראיתי את הנייד הבא שעונה על הדרישות של "נייד"- מסך 14 ומשקל לא גדול: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14313 רציתי לדעת איך המפרט שלו לעומת המחיר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש נייד לעבודה בלבד.. אינטרנט אופיס ותוכנות עריכה גרפיות (AutoCad ותוכנות הנדסה שונות.. לא מדובר על פוטושופ ודומות לה)... נדרש גם כן כמה שיותר מקום אחסון... כמה שיותר יותר טוב.. המסך.. לא מבין בזה בכלל.. כרגע אני יושב בשולחני עם 15.. די סביר.. אם יש 17 שהוא איכותי לעבודה באופיס... קדימה חשוב ביותר שהמחשב יהיה חרשי.. כמה שיותר שקט.. בכל דרך שהיא.. ולפי הכותרת.. צריך סוללה כמה שיותר חזקה.. התקציב שבכותרת הינו תקציב שבו אני קונה מחשב שולחני.. אני לא מבין במחשבים ניידים ולכן שמתי את אותו תקציב.. אם יש מחשבים ניידים בתקציב גבוה יותר ששווים את הכסף.. ייתקבלו בברכה.. ודבר אחרון.. ראיתי שיש מחשבי טאבלט.. אם יש אחד שהוא יחסית חזק וטוב.. יתקבל גם כן.. תודה...
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום.. אני מבצע שידרוג ורציתי לדעת האם אתם ממליצים.. ( תודה רבה מראש..) זהו יהיה שדרוג זמני עד הQUAD SYSTEMS במחיר ההגיוני (אחרי תקופה קלה שבה המחירים ירדו) ומחכה גם לכרטיסי הDX10... כרגע יש לי : Radeon 9700 Pro (בלי OC.. לא מתעסק בזה..) Audigy 2 ZS (כרטיס סאונד.. לא עקרוני מדי) INTEL PENTIUM 2.41GHZ northwood PGA478 Asus mainboard - P4pe 512MB DDR-SDRAM המצב הנוכחי הוא שכדי להריץ משחקים כמו HALFLIFE 2 , אובליוויון ואפילו HEROES 5... אני צריך להוריד את ההגדרות למינימום ולא תמיד עוזר.. האם שידרוג של הכרטיס מסך לX850 XT PE AGP יפתור לי את זה ויתן לי להריץ את המשחקים הללו ברמה בינונית-גבוהה? או שמא אני צריך עוד רכיבים? מה המלצתכם..? הסכום שלי שאני יכול להשקיע הוא…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 700 דולר (מארה"ב, אפשר לבדוק מחירים באמזון). אחרי הרבה מאוד חיפושים, נראה לי שהכי יתאים לי הלנובו U310. הדברים החשובים לי במחשב: 1. משקל - פחות מ 2 קילו ורצוי כמה שפחות (אני סטודנט ואני סוחב כל היום את המחשב, אני עכשיו מסתובב עם מחשב ענק וישן וזה קשה ממש) 2. זיכרון פנימי- שיתמוך ב-8GB (אני בעצמי אשדרג אם הוא מגיע עם 4GB) 3. סוללה- שלא תגמר אחרי פחות מ 4-5 שעות 4. מסך נורמלי ולא כזה שמשתקף בקצת אור יום, כמו כן אני קורא הרבה על המחשב אז המסך צריך להיות ברמה טובה (כמו הMAC BOOK זה היה יכול להיות מעולה אבל אני חייב תמיכה באופיס ולא רוצה להריץ VMWARE) 5. עם כל שאר הדברים אני יכול טיפה להתפשר כמו מקום אחסון (אין לי בעייה עם 128GB או דברים כאל…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זה המפרט שהרכבתי בTMS http://tms.co.il/preview/spec/c4pz51mk המפרט הזה מיועד להורים שלי, בעיקר לשימוש גלישה באינטרנט ואופיס ואולי טיפה סרטים. רצתי לדעת עד כמה אני יכול (אם אפשר בכלל) להוריד את המחיר שהוא יעלה, תזומרת לשנות/להסיר רכיבים עד כמה שצריך. הערה- אני לא מוכן לקבל הצעות חלופיות כמו למשל להחליף ללוח AMD או כ.מסך של ATI. (פשוט תשלימו עם זה...) הייתי מעוניין שיגיע כמה שיותר נמוך כמובן אבל לא יהיה עגלה עם סוסה (לפחות לא יותר מידיי).
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכונן הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~Deskstar500S~7~0.htm זהירות ע-ג-ל-ה לפניך Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM Windows XP SP2 האם הכונן מתאים? (לא בטוח אם יש לי Sata או Sata II) והאם כדאי לקנות מ KSP / IQPC / SKYPC?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם הצעה למפרט מחשב, לשימושים רגילים ובעיקר - הורדות, צפיה בסרטים (צריך TV OUT), עריכה בסיסית עם פוטושופ, ולפעמים גם משחקים (זה אפילו לפי סדר החשיבות פחות או יותר). כמובן עדיף כמה שיותר זול - אבל חוזק המחשב גם הוא - חשוב עד מאוד. אני גם מאוד רוצה את מארז הSOPRANO של ThermalTake... לגבי OC - אינני מבין כל כך מה הצורך (מבין את הפעולה עצמה) - אבל האם האפשרות לבצע OC תעזור "לסחוב" את המחשב לעוד כמה שנים - כלומר בזכות הOC אוכל בעוד שנתיים לממש OC ולסחוב את המחשב לעוד כמה שנים טובות? אם כן שהרי זה חשוב. אם לא וזה נחוץ רק למשחקים ולמשימות מוגברות כאלו - אין צורך בזה. עניין נוסף שאני פחות מבין הוא ההבדלים בין AM2 לC2D של אינטל. מה משמעות כל אחד מ…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קבלתי הצעה למחשב דעתכם /בקורת IKONIK EN2 בכמות 1 ₪210 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4728 RAIDMAX PSU 400W REAL BY DELTA בכמות 1 ₪175 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4277 DFI LANPARTY BI G41-T33B בכמות 1 ₪420 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5095 Intel Core 2 Quad Q8300 TRAY בכמות 1 ₪670 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4631 מאוורר EVERCOOL PT12 לסוקט 775 בכמות 1 ₪55 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=197 KINGSTON KVR1333D3N9/2G 2GB 1333MHz CL9 DDR3 בכמות 1 ₪290 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4444 Western Digital WD5000AAKS בכמות 1 ₪270 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=736…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3000עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? ממסך של סמסונג CRT מציג כרגע על 1024 על 768 ושוקל לקנות חדש... אבל במפרט כרגע לא. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? דברים חדשים והכבדים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול ב…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1מחיר: ₪749קירור למעבד:Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1מחיר: ₪110לוח אם:Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155כמות: 1מחיר: ₪452מארז:SilverStone Precision Blackכמות: 1מחיר: ₪291קירור למארז:Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBAכמות: 1מחיר: ₪38ספק כוח:FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104קשיח למחשב שולחני:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184כרטיס מסך:Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪569כונן …
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של asus 1005ha מהסדרה eee-pc. לפי דברי הטכנאי הלך הזיכרון הקשיח. הוא הציע לי מחיר של 300 ש"ח לזיכרון+150 התקנת ווינדוס. האם זה משתלם? כמה עולה דיסק קשיח שיתאים למחשב זה כיום? לא ידעתי מה בדיוק לחפש בזאפ... (במחשב היה לי זיכרון 160GB. אני מסתפק גם ב-100 ואפילו פחות אם קיים..) אגב, מה המספר טלפון העדכני של מעבדות asus? כנראה שהמספר השתנה מאז קניתי את המחשב
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 15 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג כבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב ללימודים, אך לא רק - המחשב גם ישמש אותי ליום יום ולא רק ללימודים. התקציב עד 6000 ש"ח עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח אני מעוניין במחשב : 13.3" קל משקל (חשוב מאוד) זמן בטריה ארוך ככל האפשר אני מעוניין במחשב עם מעבד i3 לכל הפחות, אך מעדיף i5 שאר הפינוקים לא חובה אבל אפשריים. המחשב שתפס לי את העין הוא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9783&perur=2&t=1&c=339 ולאחרונה גם קרץ לי המחשב הבא של אסוס http://www.fre.co.il/pl_product~165165161~39~89.htm שזול בכמעט 1000 ש"ח ידוע לי שהוא מצוייד כרטיס גרפי שכביכול אני לא צריך, אבל חוץ מזה נראה שהוא עונה על הדרישות. האם יש לכם הערות לכאן או לכאן לגבי המחשבים? האם יש עוד מחשבים שלא לקחתי בחשבון? - De…
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני קנייה מה אתם אומרים על המפרט שהרכבתי? מטרות המפרט הם: צפייה בסרטי 1080P , עריכת וידאו ומוזיקה, לכידת וידאו באבחנה גבוהה(לא כרגע אלא בעתיד) לא מתוכנן OC וללא שימוש במשחקים שאלות חשובות: 1. האם הזכרונות שבחרתי איכותיים? 2. אינני יודע אם לכרטיס המסך שבחרתי יש יציאת HDMI שזה מה שאני מחפש ''הפכתי'' את האינטרנט ולא מצאתי אתר שמוכר דגם HD4550 עם HDMI למרות שבאתר של SAPPHIRE קיים דגם עם HDMI: http://www.sapphiretech.com/us/products ... &grp=3 קיים בארץ? המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤549 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4550 512MB DDR3 - RETAIL ¤352 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל הצעות למפרטים שונים למחשב למשחקים וגרפיקה. המפרטים באתר לא מעודכנים. בעיקרון אני לא סגור על לוח אם: ASUS STRIKER או ASUS COMMANDO או ASUS P5N-E SLI תודה.
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
CASE MEDIA PRO 500W + 8CM FAN SOUND-FW1394-SATA Mother Board Gigabyte GA-P35-DS3L DDR II 2GB 800MHZ SAMSUNG 320GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD ASUS EN 8800GT /G 512MB או Graphic Cards ZOTAC GTS 8800 512MB INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB מה אתם אומרים על המיפרט הזה , תודה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-