עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rosesr,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בלי מסך רמקולים עכבר ומקלדת זה מה שהיגתי אליו: EPOX EP-8K5A3+ AMD XP 1800+ (AROIA STEPPING CORSAIR 256MB PC-3200 C2 400MHz suma gf4ti4200 128mb SE wd 80gb 8mb ax-7 nanotherm2 מישהו יכול להמליץ לי DVD(חשוב בלי אזורים) ומארז לא יקר מדי ומאוור לAX7 אני קונה מסימפלטק השילוש הקדוש בא בבנדל התקציב הוא 5000+- עד 5400 תודה לכל מי שעונה לי!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. לאחר חיפושים ארוכים והעזרות בחברי הפורום (תודה דרך אגב), הגעתי למפרט הבא: מעבד - AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY זכרון - TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII כרטיס מסך - Point Of View Geforce 7300GS 256MB PCI-E צורב - NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE מארז - COMPUCASE CI-6A19 WHITE סך הכל: 2960 ש"ח ללא הרכבה המחשב מיועד בעיקר כמחשב לסטודנט, כאשר המשחקים היחדים שאני מתכוון להריץ נכון להיום הם NBA 2006 ו- Dungeon Siege II שרצים באופן סביר מינוס גם על הטרנטה שבה אני משתמש היום. המפרט הזה, נבחר כי הוא נראה לי מפרט עם ביצועים טובים תמורת עלות ובגלל שהוא נותן לי מאחב גדול לשיפורים בהמשך. למרות שאני …

3. מבקש ממכם עזרה בבניית מפרט שסך מחירו בסביבות ה3500. עדיפות למסך 22", כרטיס קול סביר, ללא ציוד הקפי וללא צורב

4. לא ידעתי היכן להוסיף את זה. אם זה לא המקום להזיז. שמתי לב שבכל ההצעות שמים רק את רשימת הרכיבים ללא הרכבה. יש חלק גדול שלא יודע להרכיב מחשבים. שמעתי לב שהרכבה יכולה כולל בדיקה יכולה להגיע לעד 200 שקלים. לדעתי זה פקטור שצריך להוסיף במידה והחנות לא נותנת הרכבה בחינם לבאי הפורום.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tamir2,

אהלן... אז ככה... אני צריך מפרט עד תקציב של 3500- 3800 בקשה בלי לחרוג למחשב משרדי.... בלי מסך! אבל שיהיה בו כרטיס מסך חזק.. למישחקם(שהוא יבוא למחשב שלי). ובלי צורב רק סידי רגיל.. כי יש כבר..אהה..ודבר חשוב..מעבד בבקשה לא סלרון..רק אינטל..(אבא שלי לא רוצה) וזהו רק תביאו לי לינק לחנות..שאר המפרט עליכם.... תודה לעונים....

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  6. (1) מפרט זהה בביצועים לחומרה ומה המחיר (2) מפרט זהה במחיר ל- PS2 ואיך הביצועים שלו ביחס ל- PS2 ואיזשהו סיכום\מסקנות חסרונות,יתרונות לגבי כדאיות קנית קונסולת משחקים לעומת מקבילה לה ב- PC אני נוטה לצד ה- PC שכן ה- PC הוא תמיד יכול להיות מכונת משחקים + תחנת מולטימדיה ועוד דברים אחרים השאלה מה קונסולת משחקים נותנת לך שאין לך ב- PC

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. מחפש המלצה – האם לקנות מחשב חזק או סרוור יעודי? ואיזה? נדרש פירוט והסברים ללא מבין בהבדלים... צרכים: הפעלת בסיסי נתונים (אורקל, טרהדטה אישי) הפעלת תוכנות BI (קוגנוס, BO, וכו) פיתוח אישי לצרכי בדיקת ישימות ורעיונות בתחום ה BI צרכים נוספים: משחקי מחשב כגון COD WF2, GTA IV, וכו נדרש בנוסף: 2TB דיסק מסך 22" תקציב: עד 20000 ש"ח

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה לבזבז כסף סתם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים (רק בשביל הבדל משמעותי!) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה אך סך הכל ישמש המחשב כמחשב ביתי ולכן ישמש גם להזרמת סרטים וגם יתבצע שימוש נרחב באינטרנט (גם העלאה וגם הורדה) שורה תחתונה - רוצה מחשב מהיר חלק וחזק, שיחזיק כמה שיותר שנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני משתמש בטלוויזיה בתור מסך - Haier LCD L22T1 בגודל של 22 אינצ' עם רוזולציית מסך של :1680x1050 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 23 תגובות
    • 4.9k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום אני בונה מחשב חדש לגיימינג ופיתוח, כרגע המעבד שאני אלך עליו זה ה I7-12700K והזיכרונות זה DDR5 5200 לוח אני מחפש משהו נחמד וטוב , ראיתי את האופציות ראיתי את הלוחות הבאים ואיני יודע להחליט ביניהם (כולם של אסוס) לוח אם ASUS PRIME Z690-A LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI LGA1700 Z690 DDR5 כרגע הכי מעניין ברשימה לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 FORMULA LGA1700 Z690 DDR5 יש איזו המלצה כלשהיא? אין ממש הגבלת תקציב, כן חשוב usb type c וכמובן חריצים ל SSD NVME שניים אם אפשר וכן מקום ל Sata אחד, הכרטיס מסך הוא חיצונ…

• 0 תגובות
    • 431 צפיות
  10. סליחה ששיגעת אותכם התקציב : 4500 למטרות עריכה בתוכנות גרפיקה/וידאו כבדות כגון: adobe after effects , adobe premiere pro , adobe photshop , cinema 4D מפרט 1: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX מחיר: ¤1728 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤498 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black מחיר: ¤444 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 HDCP Retail מחיר: ¤153 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black מחיר: ¤129 סה''כ : 4007 ¤ וההערות של הממליץ: מעבד חזק מאוד ומתאים בול לשימושים…

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by Klayhamn,

שלום, כמו שכתבתי בפוסט אחר - הזמנתי את ה-UL30A של אסוס והוא מעולה הבעיה היחידה כאמור היא זמזום מעצבן שהוא משמיע כל פרק זמן מסויים - שנע בין 15~30 דקות הזמזום הוא לעיתים חלש וממושך, או חזק וקצר אני חושד שמדובר במאורר, כי הוא והכונן הקשיח הם שני הרכיבים הנעים היחידים בנייד (אין לו כונן דיסקים). יש למישהו מושג איך אני יכול לוודא שמדובר במאוורר - ויותר מכך - מה לדעתכם הבעיה או איך ניתן לפתור אותה? האם לדעתכם כדאי לפנות לרונלייט היבואנים הרשמיים כדי שיבדקו את המכשיר - או שמישהו מכם מכיר איזה טכנאי/מעבדה נורמלית שאפשר לגשת אליהם עם המחשב ועל המקום הם יעיפו מבט? (אני יוצא מנקודת הנחה שאני עצמי לא יכול להגיע למאורר בלי לפתוח את המארז כולו, מה שלא כל כך מתחשק לי לעשות) מה שבאמת מע…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. דחוף כי אני בונה אותו עבור חבר, התקציב כ 3700 ש"ח 1 Gigabyte GA-7VRXP REV 2 583 ש"ח 1 AMD ATHLON XP 1800 + FAN 562 ש"ח 1 Kingstone 256MB DDR333 562 ש"ח 1 Seagate Baracuda 40GB 7200RPM 461 ש"ח 1 MSI GeForce4 MX440 - T 596 ש"ח 1 Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 91 ש"ח 1 ALPS FLOPPY 1.44 57 ש"ח 1 TASK CASE - TK3003 Screwless Color - צבע : כסף 221 ש"ח 1 LITE-ON 40X12X48 OEM - צבע : בז 392 ש"ח 1…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ozwrx,

AMD Athlon 64 X2 dual-core processor TK-53 ATX X1200 או C2D T5270 X3100 איזה מעבד עדיף? אני מתכוון מבחינת הכל! מהירות. צריכת חשמל.. ועוד כי ההתלבטות שלי היתה בין 2 הדגמים האלה: TOSHIBA A215-S7425 לבין DELL VOSTRO 1400 C2D T5270 לשניהם יש 2 גיגה זכרון והמפרט המעבדים מצויין למעלה

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  14. שלום, יש לי מחשב נייד Compaq presario 2100 עם USB 1.1 ובלי כרטיס רשת אלחוטי, ואני רוצה לקנות כרטיס PCMCIA של USB2, השאלה היא אם יש הבדלים? או פשוט לקנות את ההכי זול? ולגבי כרטיס רשת אלחוטי, מה עדיף USB? או PCMCIA? אני יותר נוטה לשני, השאלה היא אם יש כרטיסים שלא בולטים? או שכולם בולטים? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by Avivc4,

תקציב: 10k ואפשר לחרוג... צריך שיהיה מחשב חזק, למשחקים כבדים בעיקר. צריך גם ציוד היקפי: מסך, משהו כמו 21-22 אינץ'...לא רחב. מקלדת ועכבר (משהו רגיל כזה..מולטימדיה אני יודע) בלי רמקולים. ולא מתוכנן OC... ומשהו אחד, אם אתם רואים שמישהו הביא מפרט דומה למה שאתם רוצים להביא אז אל תביאו גם, כי אחרי זה סתם אני צריך לשבור את הראש איזה מפרט לבחור...תשתדלו שאני לא אצטרך לבחור יותר מדי תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by liron_e,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לפחות 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מקלדת הכוללת numpad * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה בסיסי, VGA לפחות * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD לפחות 500 GB * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (מקסימום אני יכול לקנות בנפרד) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא יש את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=22110&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap הוא בלי מערכת הפעלה ודי זול - מה אומרים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מעבד: Amd 64Bit 3.2. לוח אם: Gigabyte K8NF9 Ultra. זיכרון: Samsung 400Mhz 512Mb X2. כ. מסך: Ati PowerColor X800XL 256Mb. כ. קול: Creative Audigy 2 Value. צורב: Lg Gsa-4167B. הארד דיסק: Maxtor 160Gb Sata 2. מארז: Compucase 6A19 + מאווררי 120 מ"מ. ספק: Hec 425W. מסך: Lg T710Bh/Sh. מקלדת + עכבר: לוג'טיק. אל פסק: Ippon 500. מחיר: 6.6K. מה דעתכם? בתודה, אוראל.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by amir85,

סונגרתי למצוא לחבר טוב של אבא שלי נייד אז לפי מה שהבנתי, הוא מחפש מחשב נייד בתקציב של 4000שח לשימוש משרדי בעיקר + הרצאות. אם אתם צריכים מידע נוסף אז אני אשמח לשחק בטלפון שבור...

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. מטרת המחשב: עבוד משרדית, גלישה ומשחקים קלים-בינוניים שירוצו בלי תקיעות (אפילו על low) גודל מסך: 10+ רזולוציה:-- יציאות מיוחדות: usb :0 גודל דיסק קשיח 250+ שיהיה עם ווינדוס מותקן * כל מה שלא כתבתי מהטופס של ההמלצות לא רלוונטי .. ** מספיק לי אפילו מחשב שיריץ משחקים על חרא איכות בלי תקיעות *** אין לי יותר תקציב

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS דגם Eee PC 4GB SURFER בעל זכרון פלאש 4 ג'יגה ומעבד סלרון 900MHZ. המחשב כאמור מגיע ללא כל כוננים עם מערכת הפעלה לינוקס בעברית וברצוני לשנות את מערכת ההפעלה לXP . יש ברשותי דיסק או קיי ועליו גרסה של XP וחשבתי להוריד DEAMON TOOLS מבוסס לינוקס להתקין תתוכנה באסוס ואז להתקין את ה XP על הלינוקס האם זה אפשרי?....יש דרך אחרת? אם כן עיזרו לי בבקשה... תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by almogz10,

היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד פחות לגיימינג אלא יותר לשפות תכנות ועבודות באוניבסיטה (הנדסת תוכנה) וחשוב לי שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני מתלבט בין שני דגמים ב KSP : הראשון : LENOVO Y510P קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=22463 השני: DELL INSPIRION 5547 קישור למפרט : http://ksp.co.il/?uin=23178 הדגשים העיקריים - חיי סוללה ארוכים, מתחמם כמה שפחות, וזריז כמה שיותר. שאלה נוספת, מה ההבדל בין SSD וSSHD ואיך זה בא לידי ביטוי במחשבים הנ"ל? והצעות למחשבים ניידים אחרים חזקים כאלה יתקבלו בשמחה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  22. זקוק ל-HTPC שקט במיוחד בתקציב 5K, ללא OC או ציוד היקפי" "מחשב בעיקר לתכני HD עם אופציה למשחקים, ללא ציוד היקפי אחר וללא OC". עם יכולת גלישה בסלון - כמובן שוב דגש כל שקט ברמה 8 מתוך 10 כ"כ מחשב הנל מחובר לפאלזמה מסוג פנסוניק PV80 50" רזולוציה 1368X768 כלומר HD-READY רצב מפרט הנל - מה דעתכם? - אנא ענו על כל השאלות מארז ANTEC שוכב מדגם FUSION REMOTE שחור ספק כוח AEC 550W 14CM COUGAR-550W לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-GD65 מעבד QUAD 750 1156 INTEL CORE I5 *2.66 GHZ 8MB זכרון VALUE KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ כרטיס מסך ATI RADEON 5750 1GB - 5MSI דיסק קסיח פנימי 500GB SATA2 7200RPM 32MB WD צורב GH22NS שחור SATA LG DVDX22 DL כרטיס קול - 7.1 מובנה בלוח האם כרטיס רשת LAN1G מוב…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by AviB77,

אני משתמש ועובד עם PostgreSQL ולכן צריך שהמחשב יהיה חזק מספיק וירוץ מהר כנראה אצטרך גם כונן SSD שיהיה תאפשרות לחבר אותו בעתיד ובנוגע למערכת הפעלה 8.1 אם היא בסדר ואין בה באגים כלשהם רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למחשב הזה לדוגמא - http://ksp.co.il/?uin=22975 ואם אפשר אז לקבל עוד המלצות בטווח המחירים הזה תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  24. סטרימר חכם - לחברים שלכם יש ולכם אין? פתרון של שנייה! EzCast מכשיר מתקדם, המאפשר הזרמת תוכן ממכשירים שונים ברחבי הבית לטלוויזיה שלכם. תוכלו לנגן סרטון בטלפון שלכם ולהציגו בטלוויזיה שלכם. כמו כן, מיני מחשב לטלויזיה מחשב חכם - mx [h=2]טלוויזיה חכמה[/h] [h=2]מערכת הפעלה chromeos[/h] [h=2]מיני מחשב[/h] באמצעות הmx box תוכלו להפוך את הטלוויזיה הישנה שלכם לטלוויזיה חכמה! הטלוויזיה החכמה תעשה בדיוק את אותם הפעולות כמו הסמארטפון שלכם רק שהפעם זה יקרה ממש בסלון שלכם, תוכלו להתקין אפליקציות ולהוריד סרטים ולגלוש באינטרנט ישירות בטלוויזיה שלכם! ***מתאים גם לטלויזיה ישנה!!*** לפרטים ומוצרים נוספים, כנסו ללינק, www.selfplayer.co.il

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by basad2007,

בס"ד http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597779 זה מחשב נייד שמצאתי בZAP. צריך אותו ל-ICQ,שמיעת שירים וגלישה באינטרנט,אולי גם כתיבת מסמכים-אבל לעיתים צריך שגם יפעלו ביחד... האם המחשב עוד יזוז??או שזה לא סתם טרטנה 4 אלף שקל לקנות נייד?? בין 3500-400 ניד שיספיק להנ"K. תודה רבה לכל המייעצים עוזרים וכו'.[br]פורסם בתאריך: 11.12.2007 בשעה 19:36:54 בס"דאו מאת זה-מחשב רגיל אישי אבל אני לא יודע איך זה הולך SEMPRON?? נגיד בהשוואה לP4 לאיזה מהירות שעון הוא משתווה ב-ע-ר-ך בביצועים.?? זה ממש טרנטה או שמחזיק שנתיים לפעול וזה?? זה כאילו סלרון הבנתי רק של AMD?? ואיך זה שהיום ב-3 אלף אפשר לקנות דואל-קור??אני לפני שנה וחצי עד כמה שהטכנולוגיות משתנות מהיום למחר,PD 3 ג'יגה ב3 וחצי אלף על…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.