ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
שלום השבוע אני קונה מחשב אני מבקש שיהיה שקט מאוד כי שמים אותו בסלון... הוא יהיה לעבודות משחקים לילדים קטנים מוזיקה וסרטים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שבוע טוב, חדש פה שמח מהתגובות שיש בפורום זה המון ידע וטוב מאוד! אני בקרוב הולך לקנות מחשב - שרוב הצרכים איתו זה יהיה למטרת גיימיניג אשמח אם תעזרו לי להשלים עם החלקים הקימים כרגע. המפרט - ( אני בטוח בחלקים אני לא הולך לשנות אותם ) מעבד Core i5 2500K מארז Dark Fleet DF-85 ATX Full Towe קירור למעבד CoolerMaster V8 ספק Antec 850 quattro אלו החלקים בעיקרון שאני צריך, עכשיו אני צריך שתעזרו לי להשלים פה את החלקים - אני כבר לא מעודכן מה יצא ומה מומלץ לוח אם - אני צריך המלצה לגבי לוח טוב אני הולך לכיוון יותר של ASUS, תקציב לא משחק פה כרגע רק לוח שיעשה את העבודה שלו כרטיס מסך - איזה אתם ממליצים? הבנתי היום ATI טובים עם תמורה למחיר, בעיקרון רק למשחקים ומן הסתם ג…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2593&CatCode=315 דעתכם? [יש לכם מושג אם יש לו בלות'וס ?] האם יש אלטרנטיבות עדיפות במסגרת אותו מחיר? [עד 3600 פלוס מינוס] יש את הMSI EX620 אבל האחריות ניתנת על ידי איבורי... שימושים ומטרות: -צג 15.4 + - הרצה ועבודה עם פוטושופ - עבודות עם מסמכי WORD גדולים [50+ עמוד] - עבודה עם תוכנות קול [FL STUDIO ...] - הפעלת סרטים XVID , ... [עם אופציית חיבור לטלוויזיה] - גלישה באינטרנט, כולל WIFI - עבודה עם תוכנות שרטוט כמו ALTERA, EWB - שטח אחסון\\הארד דיסק מספק... [עדיפות ל-250 , אם יהיה לחוץ אז 160 גם טוב] [שאלה של OFF TOPIC- זה לא משנה איפה אני קונה את המחשב - אפילו באיבורי נכון? העיקר שהאחריות היא ע"י היבואן הרשמי נכון?]
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הזמנתי נייד עם נפח זכרון של 3G .עם מערכת הפעלה של VISTA .חשבתי להגדיל ל4G .האם זה מיותר?ומתי כדאי להגדיל ל4G ?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לחברה שלי יש מחשב Fujitso Siemens Amilo Pro v2055/ זה בעיקר אומר מעבד celeron M זה או אחר וחצי ג'יגה RAM. ושהוא איטי משהו (היא משתמש באופיס ואינטרנט בעיקר). חשבנו להרחיב את הזכרון ל2 ג'יגה, שזה המקסימום שהמחשב תומך, ומישהו אמר לי שאין למה, שגם ככה המעבד חלש ולא יאפשר למחשב להיות יותר מהיר. מה דעתכם? יש סיכוי שהרחבת הזיכרון תשפיע בצורה משמעותית על המהירות? חוץ מזה, אתם יודעים עלות סבירה של החלפת זיכרון בחנות? כי לא ממש הייתי רוצה לפתוח נייד לבד.. תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לא למשחקים . ללא מע"ה XP - יריץ לינוקס . דרישות : מעבד AMD 64BIT תושבת 939 לוח אם עם כ.מסך לא משולב ויציאת PCI אקספרס, תמיכה ב DUAL CHANNEL לזיכרון . מינימום 80GB בהארד דיסק מינימום זיכרון 512MB ראיתי את המפרט הבא : לוח אם דגם: GIGABYTE GA-K8NF-939 4 יציאות Serial-ATA לדיסקים מהירים יציאת PCI Express X16 לכרטיסי מסך מתקדמים 2 חריצי הרחבה PCI Express x1 3 חריצי הרחבה PCI תמיכה ב 6 יציאות USB בתקן 2.0 תמיכה ב- Dual channel DDR להכפלת מהירות הזכרון תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בעד 3 חיבורי Firewire IEEE 1394b מעבד סוג מעבד: AMD Athlon 64 דגם מעבד: 3000 AMD K8 64BIT S939 512K מהירות FSB: 2000 MHz זיכרון 512MB DDR 400Mhz תמיכה בטכנולוגיית Dual-Channel תמיכה עד לזכרון…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות לפטופ למטרות שציינתי בנושא. חשוב שהמסך לא יהיה יותר מ-15.6 אינצ', 2 ג'יגה זכרון והארדדיסק סביר בנפחו (300G בערך). שאלה נוספת: אני מעוניין לקנות את הלפטופ בעוד כשלושה חודשים. האם עד אז יגיעו כבר ניידים עם חלונות 7 מותקן עליהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אז ככה הציעו לחבר לו מחשב ב-2700 שקל ורציתי עצתכם, העיניין הוא כזה המחשב בן כ-7 חודשים + -, המיפרט: מעבד: DualCore INTEL Pentium D 930 2X2MB מאוורר מעבד: ASUS CRUX P5M2-8SB3W לוח אם: INTEL Sorento D945GNT ספק כוח: ROCKETEER Spire 500W With 12' FAN Blue Led זיכרון פנימי: 2G DDR2 533Hz דיסק קשיח: WD 160G 8MB חדש - 3 ש' אחריות צורב: LG חדש אחריות לשנה כרטיס קול:Creative Live 7.1 24Bit מארז: שחור כסוף עם ידית נשיאה, Half Tower, הלדים של המארז לא עובדים, יש 3 מאווררים (אחד במקום כונס אוויר). אני לא הכי היתלהבתי אבל מהמארז, אבל מה יש עדיין אחריות על המעבד והלוח, הפנים ניראה נקי (אין אבק ניראה שהוכן לפסח), HD חדש, צורב חדש, הבנאדם ניראה אמין ואחלה בסה"כ אבל עדיין עצה ל תזיק, …
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מחשב די חלש שאני רוצה טיפה לשפר אותו . מעבד E2140 לוח אם P5VD2-MX תקשיבו החלטתי שאני חייב לשפר את המחשב הזה . מכיוון שבעזרת ה' אני אמור לקבל מתנה Q6600 והלוח שלי לא תומך בו אני צריך עכשיו גם לוח חדש + קירור למעבד [צפוי OC קטן נגיד לאיזור ה2.6-2.8] אני לא רוצה יותר כי זה המחשב האחרון שאני הולך לקנות בחיים עוד מעט צבא וזה ואחרי זה כבר לא יהיה זמן ואני רוצה מחשב שישאר לי לתמיד . הקירור הוא כנראה Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO שאני יכול להזמין אותו כולל הכל ב120 מאייבורי . מה שנשאר זה הלוח . עכשיו אני רוצה שתתנו לי המלצה ללוח טוב שיתאים לי גם לOC שרציתי . כמובן שיתאים גם למערכת שלי שכוללת גם 8600GT .. בקיצור תנו לי המלצות בכמה שפחות מחיר . תודה .
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, התייעצתי כאן לפני כמה ימים בנוגע למפרט מחשב עבור אחותי ומאז גם התייעצתי עם התמיכה הטכנית של סקיי פיסי והרכבתי מפרט. אני אשמח לקבל חוות דעת על המפרט. ראשית אציין שהמחשב אמור לבצע במקביל ובצורה חלקה את הפעולות הבאות: גלישה באינטרנט שמיעת מוזיקה שימוש בphotoshop שימוש במסנגר וskype כמו כן, המחשב יצטרך להריץ windows 7. התקציב הוא 2000 ש"ח, אין צורך בציוד היקפי ובצורב DVD. המפרט שהורכב: מעבד AMD Athlon II X3 445 Box ₪416 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX445WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪279 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪202 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/produc…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, סרטים מוסיקה). הסיבה העיקרית למחשב נייד ולא נייח היא כי הוא יעבור בין חדרים מידי פעם, ולכן הפרמטרים של משקל וחיי סוללה לא מהווים שיקול בבחירת המחשב. גודל מסך - מינימום 15, אם יש אפשרות להיות אז אפילו עדיף. חיבורים מיוחדים - HDMI, כ. רשת 1G. נפח כונן - מינימום 500. שוב אם ניתן יותר אז עדיף. אין צורך במערכת הפעלה. אין העדפה ליצרן מסויים, אחריות בינלאומית לא מעניינת אך כמובן אחריות בארץ מינימום שנתיים. תקציב עד 3000, חריגה קטנה תתקבל רק אם באמת מדובר בשיפור משמעותי. חנות מועדפת - KSP כי זה ממש קרוב אלי אך כמובן שלא חובה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים של אסוס (ניתן להציע ניידים נוספים). http://www.bhphotovideo.com/c/product/755876-REG/ASUS_U36JC_NYC_U36Jc_NYC_13_3_Notebook_Computer.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/794596-REG/ASUS_U36SD_A1_U36SD_A1_LED_Notebook_Computer.hסtml שאלה נוספת: עלות המשלוח לארץ היא 100 דולר וכן תשלום מע"מ על המחשב האם ישנו גם תשלום מיסים בארה"ב? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מפרט לעבודה מישרדית עד 1500 שח ללא ציוד הקיפי ואיפה אפשר לקנות xp פרו בעברית לעסק עד 10 מחשבים וגם למחשב בודד תודה ניסים
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
-
היי, אני סטודנט ואני מעוניין לקנות מחשב נייד...הייתי שמח לקבל מכם המלצה על מחשב טוב... תקציב משוער? עד 3500 ש"ח (בלחץ!) מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, spss, משחקים קלים, סרטים ומוזיקה. (המחשב יהיה דולק רוב הזמן) * גודל המסך? עד 14" * משקל רצוי? עד 2 קילו...במידה ויש מחשב טוב אז עד עוד כמה גרמים יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, יחסית לפחות 3.5 שעות בשימוש רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן ...hdmi * בלוטות? עדיף..לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? ואלה לא חשבתי על זה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא..אבל שתהיה לפחות שלוש שנים עם עדיפות לאיסוף והחז…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט ושימושים בסיסיים * גודל המסך? 15.6-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה? כמה שיותר ארוך (4 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, ושיתמוך בDL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות מוכרות (DELL, ASUS, LENOVO) מעדיף מעבד INTEL I5 חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804651 אבל אם יש מחשב יותר טוב בתקציב או מחשב עם מפרט דומה במחיר נמוך יותר אז תגידו לי (:
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט למחשב , בין 3000-4000 ש"ח המחשב הוא להורדות לראות סרטים ומדי פעם משחקים לא רציני בנוסף המחשב צריך להיות שקט ומקורר אני לא צריך מסך אבל אני צריך מערכת הפעלה VISTA ומקלדת ועכבר אלחוטים עד 5 מטר לא יותר תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 676 צפיות
-
-
תמונות מ CPUZ למטה לכאורה יש שתי סלוטים אבל פתחתי אתמול את המחשב וראיתי רק סלוט אחד עם ה 512 בתוכו יכול ושפיספתי אותו ? [br]פורסם בתאריך: 15.08.2009 בשעה 15:08:51 סליחה על הדאבל פוסט [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי פרסמתי גם ת'רד בקשר למפרט שהציעו לי בחנות מחשבים מסויימת אבל אני אשמח גם להצעה של מפרט חדש שמתאים לצרכים האלה התקציב הוא לא יותר מ4500 שקל ניתן לחרוג מהמחיר בשביל להוסיף מסך מקלדת עכבר רמקולים וכו'... אבל שהמחשב עצמו לא יחרוג מ4500 ש"ח ורצוי לחסוך במה שאפשר ולא מתפשר יותר מדי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? התעסקות בגרפיקה, סרטוטים והדמיות בתלת מימד השימוש הוא בעיקר בתוכנות של אדובי וsolidworkS 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדו…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב לפי המפרט הנ"ל . העיקר שלא יהיה איטי מידי . דיסק מינימאל 256. כמובן SSג. שלחברה טובה. קומפ13
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
המפרט בשביל חבר, וכן אני יודע שהתקציב לחוץ משהו... אבל זה מה יש :-\ בלי מסך \ ציוד הקפי מבוסס C2D כונן קשיח 250GB כרטיס מסך 8600GT / GTS (או משהו אחר שיכנס לתקציב ויוכל להריץ משחקים חדשים) הייתי עוזר לו בעצמי, אבל לצערי אני יותר מעודכן בשוק ה-highend וצריך קצת עזרה כי אני ממש משתגע פה עם תקציב שכזה, ועוד למשחקים... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. מה התקציב?- עד 7K כולל מסך 22' לפחות דק איכותי. 2. מטרות המחשב? משחקים בעיקר וגם סרטים ושאר ירקות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? רק מה שמצויין במפרט למטה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן אני מעדיף מותגים של חברות מוכרות כפר שרשמתי במפרט למטה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?-הקירור חשוב לי במקרה וארצה לעשות OC. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך שהמחשב יגיע מורכב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כ…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: מעבדים: Intel Core i5 8500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 830 קירור למעבדים: Antec Tiger A30 כמות: 1 - מחיר: ₪ 41 לוחות אם: Gigabyte B360M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 386 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 8G 2400 CL16 Vengeance LPX Red CMK8GX4M1A2400C16R - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪ 355 מארזים: Cougar MX330 Case + Antec BP450PS Power Supply כמות: 1 - מחיר: ₪ 279 כונני SSD: Kingston SSD 120GB A400 7mm 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪ 156 כוננים קשיחים: Seagate HDD 1.0TB 64MB SATA3 Barracuda כמות: 1 - מחיר: ₪ 204 כרטיסי מסך: Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 VR Ready - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪ 1504 הרכבת …
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
ראיתי תמפרט הזה במפרטים מומלצים אחרי חישוב מחירים בSKYPC יצא בסביבות ה 1700 מה אתם אומרים? ללא ציוד הקפי פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 גוף קירור למעבד Arctic Cooling Freezer AM2 64 PRO 140 לוח אם SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI - 3Y Warranty 380 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 230 דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 420 צורב LG H66N DVD-RW Dual Layer Sata Black X18 180 כרטיס מסך Onboard - מובנה על הלוח אם 0 כרטיס …
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-