עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omerr8,

מטרות מחשב: אינטרנט, אופיס, סרטים ומשחקים קלים גודל מסך: 13' משקל: כמה שפחות במסגרת התקציב סוללה: 5-7 שעות ככה יציאות מיוחדות/ בלוטוט': אין צורך דיסק קשיח: לא משנה הסוג, לפחות 320 GB כונן: צורב דיוידי, לא צריך בלוריי רשיון למערכת הפעלה: כן, צריך אחריות בינ"ל / חברה מסויימת: אין צורך בשורה התחתונה: מחשב 13' בסיסי שיהיה כמה שיותר נייד יציב מהיר במסגרת התקציב ממש תודה! עומר

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום! הוצע לי ToshibaPortege r30 a111 ב 3700 ש"ח כנראה המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874040 דרישות המחשב: לעבודה! אופיס, אינטרנט, הזרמת סרטים (לא לגיימיניג ולא לעיבוד גרפי רציני). האם במחיר הזה או עד 4000 אוכל למצוא הצעות טובות יותר?? איך השירות של טושיבה בארץ ובכלל? באופן מפתיע הצלחתי למצוא מעט מאוד על המחשב הזה גם בחיפוש רציני באינטרנט. אני מבין מהמפרט שמדובר כנראה במחשב מיושן מעט, עד כמה זה משמעותי?? תודה לכל מי שיגיב

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, רכשתי את המוצרים הבאים על מנת להרכיב מחשב נייח לגיימינג. יש ברשותי מסך. מעבד Intel Core i5-6600 לוח אם GA-H170M-D3H-GSM SSD Intel® SSD 540s Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, TLC) זכרון HyperX Savage 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 SDRAM DDR4 2133 Desktop Memory 1. איזה מארז מומלץ לקנות עבור הרכיבים הנ"ל? 2. אילו עוד אביזרים אני צריך? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,לראות סדרות,ואולי לשחק פה ושם,אבל לא משהו רציני. דעתכם? מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤442 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤436 מארז: Foxconn TH-061 120mm + Window FSP 400W כמות: 1 - מחיר: ¤384 קירור למארז: Arctic Cooling 12 PMW 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤40 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤252 כרטיס מסך: Sapphire HD 3450 512MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤258 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤125 ה…

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  5. שלום לכולם! אני צריך מחשב שיהיה כמה שיותר קל, לא יתחמם הרבה, אבל שיחזיק משחקים כמו HEROES 5.... מצאתי מחשב כזה:GIGABYTE W468N 2.4GHZ T8300 14.1'' 250GB 2GB FREE DOS http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3633&category_id=adeeec243bda42f56d67a161f83b8708& מה אתם חושבים? זוהי חברה לא מוכרת (מבחינת מחשבים ניידים). לא הצלחתי למצוא ביקורות ענייניות ברשת.. אשמח לתגובות! ערב טוב, מיכאל

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. שלום... אני סטודנט, שהמחשב הביתי השולחני שלו שובק חיים לאט אבל בטוח, אני רוצה לאסוף את כל הגרושים שנשארו אחרי השכירות,תשלומים ושאר חולירות למיניהם ולשדרג את עצמי למחשב נייד. התקציב די מוגבל, באיזור ה-6500-6800 והמחשב צריך להיות כולל כרטיס מסך סביר, ג'יגה זיכרון ddr2 והעיקר, מחשב אמין שילווה אותי לשאר התואר. המשקל לא אמור להיות פקטור משמעותי. בגדול אני מתלבט בין hp dv5282 ל- dell inspiron 6400,שניהם יחסית בעלי מפרט דומה. ראיתי פה אנשים שחוששים מ-hp- הייתי שמח לדעת למה. ולשמוע הצעות תודה דרור

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by maxth,

מה התקציב המקסימאלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים,עבודה משרדית,תכני hd. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לכלול מערכת הפעלה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים ksp/ivory מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני יודע שיש פה כמה דברים לשפר אבל בתקציב כזה ועוד עם ציוד היקפי אין כל כח מה לעשות, בקיצור אני רק רוצה שתגידו לי איך המחשב והאם הוא יריץ משחקים על HIGH, השימושים העקריים של המחשב הם גיימינג ואינטרנט, טוב הנה המפרט: תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 500 שקלים(עם העדפה ברורה שלא לחרוג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, ריפר, פרוטולס, לוג'יק. ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Mattan6,

אהלן חברים, אני צריך מחשב עמיד לצריכה סטודנטיאלית שיחזיק מעמד ל4 שנים הקרובות. אשמח לחוות דעת על המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=18570 עריכה: מתלבט מול המחשב הזה - http://ksp.co.il/?uin=17757 -סף התקציב שלי - 3400. תציינו נקודו תחוזקה ונקודות חולשה של המחשב. השימושם הינם אינטרנט באופן כבד, והפעלת תוכנות רקע לא כבדות. תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by hanaorb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ל100/200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? FM2018, אולי פיפא וכו'... ומחשב מדיה בסלון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמחשב מדיה אני מעריך שהשימוש יהיה כבד, במיוחד אם לא יהיה כבלים בדירה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מתכוון לחבר אותו למסך 32 אינץ של סוני לפחות בהתחלה. -…

12. כולל כרטיס מסך נפרד, מארז, ספק, מקלדת, עכבר, מסך, DVD. צורב לא חובה - אבל אשמח להמלצה, מעבר למסגרת התקציב הספציפי הזה, במידה וזה כן יהיה רלוונטי. רצוי כמה שיותר קרוב ל-2,000 ורק אם אין ברירה, או שמדובר ביתרון משמעותי ביותר, אז עד 2,500. תודה

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  13. ברצוני להרכיב מחשב למשחקים כבדים אפילו עם חלקים מתקדמים שיעבוד טוב כמו שציינתי חשוב לי מאוד מטרת המשחקים ומבקש מהמומחים שמבינים ויכולים בבקשה לתרום מהידע שלהם ומרצונם להרכבת המחשב תודה.

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by Netanel124,

בשנה הקרובה אני אהיה באוסטרליה ואני צריך להגיע עם מחשב נייד מהארץ. מישהו יודע איזה חברות מחשבים נותנות אחריות גם לאוסטרליה? בטושיבה למשל האחריות שונה ממקום למקום בעולם, וגם מחשבים שיש להם אחריות בינ"ל- היא לא תקפה באוסטרליה. לא יודע לגבי החברות האחרות, ותהיתי אם מישהו מכיר את הנושא ויכול להמליץ על כאלה שהאחריות בהן תקפה שם... תודה!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב ישן, משמש בעיקר למשחקים, שצריך שדרוג. המפרט שלו: לוח אם: Intel 865G DDR W/S-L-V מעבד: Intel P4 2.8G 1M Ceche כ. מסך: ATI RADEON 9250SE 128MB זכרון: 1GB 400MHZ DDR אני רוצה להחליף מעבד וכרטיס מסך. מהן ההמלצות? התקציב הוא כ-500 ש"ח לפריט. תודה רבה וגמר חתימה טובה. פיני

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. המחשב יהיה למשחקים סרטים אינטרנט לא OC הצעה 1: מארז: cooler master elite rc334+420w psu לוח אם:abit ip35 chipset p35 socket 775 מעבד:core 2 dou processor e7200 2.53ghz 800mhz 3mb lga775 box כ.מסך:connect3d radeon HD3850 256 mb ddr3 pcie דיסק קשיח:Samsung hd32hj 320gb sataII 16MB זכרון:geil ddr2 2048 800mhz cl5 צורבsamsung dvdrw x22 shs223 sata אני רוצה להחליף לASUS DRW-2014L1T מחיר: 2300 הצעה 2: מעבד:Intel® Core2 Quad Processor Q6600 כ.מסך: geforce 8600gt 1gb לוח אם: INTEL EVA COVE זכרון: elixir 2048 ddr2 800mhz צורב:לASUS DRW-2014L1T מה עדיף? אם יש לכם משהו שכדאי לשנות להוסיף אשמח לשמוע

17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 6000-7000 שקל להתחיל עם יותר קרוב ל 6000 ואז כדי להשוות גם ב 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק אחד Battlefield bad company 2 העיקר זה שימוש בתוכנה UNITY3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כרגע אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד שיהיה שקט וכמה שפחות אבק והתחממות בעיקר בקיץ. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מבין בזה אם זה קריטי ומשפר המון אז כן אבל בעיקר…

18. שלום, אשמח לקבל חוות דעת לגבי המפרט שהרכבתי למחשב. התקציב 2500 ש"ח (ניתן לחרוג טיפה אם זה באמת משתלם בביצועים). המחשב למטרות עבודה משרדית עם תוכנת שרטוט אוטוקאד (דו מימד) ומעט פוטושופ. חשוב שיעבוד עם מהר ועם מספר רב של תוכנות במקביל (לדוגמה אוטוקאד, פוטושופ, אינטרנט, וורד, האוטלוק ועוד כמה חלונות) חשוב שיהיה שקט. תודה מראש לכל המגיבים. מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.33GHz Q8200 : " SLG9S" - BOX ₪727 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EG41MF-US2H ₪395 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBHK ₪368 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪119 מארז: [..] ANTEC NSK6580 + 430W EARTHWATTS PSU ₪521 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING ALPI…

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by afeum,

המחשב פחות לצרכי גיימינג. אלא פשוט שיהיה מחשב טוב, אמין, יעיל ושישרוד יחסית מספר רב של שנים ללא צורך בשדרוג. לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H Intel Core i5-4570 3.20 6M LGA1150 מאוורר Scythe NINJA 3 REV B ספק כח Seasonic SS-650RT (X-OEM Cersion) 650W Corsair DDR 3 16G (8Gx2) 1600 CML16GX3M2A1600C9 דיסק SEAGATE 1TB SATA 3[TABLE] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD=width: 20%, bgcolor: #fafafa, align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #fff7de, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #fff7de, colspan: 3, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 100%][TABLE] [TR] [TD][/TD]…

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Ronfer123,

היי חברה, חלק ממכם יצחקו וישר יכתבו :" איזה פשוט זה להביא תקציב כזה ולהגיד שזה בשביל מישהו רק בשביל לראות איזה מפרטים טובים ניתן לבנות בתקציב כזה.. בלי שום קשר אתה צריך אישור ממנהל. בכ"מ אם זה אמיתי מפרט מעל 6000-7000 זה בזבוז לחלוטין נקודה" (ציטוט של מישהו מ- FXP) כאן אני מצפה לקבל תשובות יותר טובות, זה לא מפרט בשבילי!!!! בבקשה תאמינו לי גם אני חושב ש- 15K זה מוגזם ואני לא צריך שתגידו לי את זה, לא מאמינים? תיראו שביקשו ממני לפתוח דיון בשם מישהו אחר ואני יתנדבתי תיראו: http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=128540069#post128540069 אני לא יכול למלא טופס כי אני לא יודע מה הדרישות חוץ מגיימינג כבד! הינה זה מה שהוא רשם שהוא רוצה: 15 אלף ש״ח 32 ראמ טרה בי…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by or_y,

שלום, אני רוצה לקנות נטבוק. צריך המלצה. דרישות: מסך - מסך סביר גם מבחינת גודל (לא איזה מסך 7 אינצ') וגם מבחינת המסך עצמו. משקל - קל כמה שניתן במגבלות הגודל של המסך. מערכת הפעלה - רק XP. יצרן - לא איזה יצרן סיני לא מוכר. מחיר - עד 2000 ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  22. שלום פורום נהדר, אני מחפש נייד עד 5K, עם עדיפות גדולה ללנובו (יש לי ניסיון מאד טוב איתם מהמחשב הנוכחי Thinkpad e420s) צרכים: 1. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים + מקס. אמינות-- עבודה משרדית, הרבה חלונות פתוחים במקביל. 2. מסך- עדיפות ל15 אינץ'. 3. מעבד- אם נכנס בתקציב- i7 מהסידרה החדשה, אפשרי גם i5 4. H.D- עדיפות ל1TB SSD. 5. זיכרון- כמה שיותר (נאמר 16)- חשוב ממש אפשרות הרחבה של הזיכרון. 6. אורך סוללה כמה שיותר. 7. משקל- לא הכי קריטי 8. נדמה לי שכרטיס מסך- פחות קריטי לי- אבל, אשמח לשמוע דעות מומחים (אין גיימיניג, יש סרטים וסטירמינג מדי פעם). 9. אחריות- אם אפשר לדחוס אחריות של 3 שנים בתקציב הזה, בכלל עדיף. …

23. יש לי מחשב די ישן, ואני רוצה לבצע שדרוג לזיכרון ולכרטיס מסך (אני מחכה ליציאת מעבדי הPENRYN בשביל מחשב חדש) מפרט : intel pentium (prescott) 2.8GHz 1Mb cache A-data 2*256Mb ddr400 Abit ic7-max3 875p chipset asus (ati) 9600xt samsung 80Gb HDD lg dvd recorder generic case and psu אני רוצה להרחיב את ה זיכרון ל 1024MB 2*512 ולשדרג את כרטיס המסך לסדרת ה7300 או ל 7600 של NVIDIA. התקציב שלי הוא עד 1000 שח מעדיף פחות..... הצעות?????? הערות: כרטיס המסך הוא באפיק AGP ולא PCI-EXP

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by Yonatan Cohen,

האם יש מקומות לשיפור? - מנסה להשאר באזור ה4500 אלא אם יש סיבה ממש טובה לעלות מעל. לא צריך ציוד הקפי בכלל.

25. Started by yanov11,

קודם כל זה המפרט שלי: כרטיס מסך:GTX 770 מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3033 MHz (23 x 132) 16 זיכרון ראם לוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ספק כוח נוכחי: 600W אני מחפש ספק כוח חדש כי מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ונראלי זה בגלל שהוא לא מקבל מספיק זרם מהספק. אז צריך להחליף. ואני מחפש SSD כי שמעתי לפני כמה זמן שזה ממש טוב אז אשמח גם להחליף. בבקשה תציעו לי גם ספק וגם כונן SSD טוב. תקציב: לכונן- עד 600 לספק- עד 800. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.