עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא מעוניין לקנות מחשב חדש. החלקים שאני צריך הם מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך וספק כוח. התקציב הוא לא גבוה ולכן בניתי את המפרט המצורף. מה אתם אומרים על המפרט? אפשר להוציא משהו יותר טוב בתקציב הזה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  2. אז אני מחפש מחשב לאבא שלי סביב 3-3.5K עם התכונות הבאות: * מטרות המחשב: עבודה משרדית, משחקים קלים, סרטים * גודל המסך: 15.4/15.6" * משקל רצוי: קל ככל האפשר * זמן סוללה ארוך ככל האפשר * בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD-RW * עדיף עם אחריות בינ"ל * עדיפות לחברות DELL,HP,TOSHIBA * מקלדת גדולה ככל האפשר ונוחה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 16:19:20 סליחה על ההקפצה אבל מצאתי כמה מחשבים מעניינים ואשמח לשמוע את דעתכם עליהם.http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5684&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5566&CatCode=315 http://ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אשמח לחוות דעת ולא יזיק …

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by oshoman,

מתלבט בין 2 המחשבים gigabyte u60 או asusEee מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by Phyro,

היי, אשמח לקבל מפרט למחשב ללא החלקים הבאים : * זכרונות. * דיסק קשיח. * ללא ציוד היקפי. בעיקרון מה שאני מחפש זה לוח אם ( תמיכה בזכרונות DDR2 + PCI-E ), מעבד, כרטיס מסך מומלץ עם חיבור HDMI + DVI ומארז יציב שלא מתפרק ( לא חייב להיות עם חלון ). יש עדיפות לכרטיסי nVidia שימוש המחשב - הכל. הערות כלליות : * צריך כרטיס מסך חזק שמסוגל לשדר לכבל HDMI באורך 10 מטר. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לצערי לא מסוגל לעשות את זה אז אני מחפש תחליף. * לא מתכנן לבצע OC על שום חלק מהמעבד, אז לא להסתמך על זה בבחירת כרטיס מסך. * גודל רזולוציה טבעית של המסך : 1920X1200. אשמח להצעות, תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  5. 1.הדרישות בגדול הן:מחשב חזק עם יכולת טובה במשחקים ובכלל העבודה השוטפת 2.האם קיים מחשב נייד עם כרטיס מסך שתומך ב dx 10 במחיר סביר?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by yamamoto,

שלום אני מתכוון להתחדש בנייד לשימוש בתוכנות גראפיות. במיוחד רנדרינג באפטר אפקטס. כנראה מסך 15.6 לא נראה לי שאני צריך מסך מעבר לזה כי אני יתחבר למסך גדול יותר שיש לי וכמובן שאני קונה SSD מה שכן לא ברור לי כמה זיכרון זה מספיק יש דגמים של 8 12 ו 16 גיגה זיכרון ואפילו יותר דבר נוסף ואולי הכי חשוב המעבד. אני צריך i7 או שאפשר להסתפק ב i5. וגם האם לקנות דגם פשוט יותר U או מתקדם יותר HQ חשוב לי לדעת כמה משמעותי ההבדל למשל בין זיכרון 8 ל 16 זה ממש יעשה עבודה בחצי זמן? כמו כן אותה שאלה לגבי מעבדי U ו- HQ תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by Tomer94,

היי אני חדש פה,עם יש משהו שלא כתוב ננכון תתקנו אותי,אוקיי ? טוב יש לי מחשב כבר 8 שנים מחשב איטי רצחחח,בקושי GTA זה מריץ לי. אני צריך מחשב חדש,שישרוד דיי הרבה זמן,שיהיה מהיררר. שיהיה 320 GB או פחות,אני צריך זוג רמקולים חדש.. התקציב שלי זה 5000 עד 6000 ואני צריך שיבנו לי אותו,כי אני לא יודע. עריכה:אני לא זקוק למסך או OC,המחשב בעיקר למשחקים מוזיקה ואינטרנט,שהמחשב יוכל להריץ משחקים כמו קרייסיס.אה..אני צריך כונן DVD אני רוצה מארז יחסית שקט,יש לי כרגע מסך BENQ 19 אינץ'

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  8. נתחיל מהמארז הקטן : http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=T-688&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=127&aff=Zap〈=HE# מישהו יוכל להסביר לי מה הכוונה : *Dimension (DxWxH) : 140x370x420mm כשהוא שוכב : מה האורך מימין לשמאל, מה הגובה מלמעטה למעלה, ומה המרחק מהקדימה עד היציאות מאחורה. זה המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤525 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31253 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX ¤360 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400C4DHX כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GSO Sonic 384MB PCIe (אגב מצאתי במקום אחר 50 שקל פחות). ¤4…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שבוע טוב, לאחר שיטוטים רבים באינטרנט ובחנויות אני עדיין לא מצליח למצוא את האיזון בין השקעה כספית לנצילות המערכת. 1. בראשי מוצגת דילמה בין מעבד כפול למרובע שפורטה פה הרבה בנושאים ספיציפים אך תחום הדו-מימד (עבודה על תמונות) קצת נשכח ואשמח אם תסכימו להרהר איתי. כעת אני נוטה לכיוון המרובע. 2. ביקורות טובות הוצגו לגבי המסך 2209WA אך לא הצלחתי למצוא מתחרה באותו סכום כסף שאני אוכל להתלבט לגביו והאם יש למישהו הצעה למסך שאפשר להחליף. 3. במארז אני קצת אבוד (בחנות שהלכתי אליה הם הרכיבו מארז משלהם ולא חברה מוכרת, האם כדאי?), אם מישהו יכול לעזור פה אני אשמח. 4. כל תיקון או הערה אני גם אשמח. מסך:DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA - זמין במלאי מחיר: ¤1383 מעבד:INTEL CORE 2 QUAD S…

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by ran07,

דרוש מפרט (לא בשבילי) עד 2500 שקל בעיקר לוח,מעבד,כרטיס מסך, מארז בעיקר לא מדובר במשחקים פעולה וכאלה אלא משחקי מרוץ וכאלה

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by RazKaziRo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנ…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by noam142,

שלום, נתקלתי בבעיה מוזרה בלפטופ lenovo t61 כאשר מדליקים את המחשב נדלקת הנורה של מצב שינה ( המסך לא נדלק ) והמחשב נשאר במצב הזה.. ניסיתי להסיר את הסוללה, להסיר HDD וזיכרון ואפילו להוציא את סוללת הBIOS, שום דבר לא עזר .. יש לכם רעיון כיצד ניתן להעיר את המחשב ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by Or ei,

המחשב מיועד נטו ללימודים ואינטרנט בלי משחקים אולי קצת סרטים * בעיקרון הוא רוצה 15 אבל הבנתי ש14 יותר מומלץ לסטודנטים * אין צורך בהכי קל אפשר להתפשר במשקל אבל שלא ישקל כמו גוש עופרת * זמן סוללה כמובן שרצוי כמה שיותר ארוך * בלוטות חשוב * HD לפחות 250 * צורב DVD * אחריות בארץ 2-3 שנים תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. Started by lazy-bones,

היי, אני לקראת קניית מחשב חדש, רציתי לדווא שהרכיבים לא יפריעו אחד לשני לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זירונות G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 וקירור למעבד Noctua NH-D14 תודה רבה.

15. Started by Volkan,

שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להשתלב בפורום... יש לי הצעה למחשב נייד nacbook 2.1GHZ Apple 2.1 GHZ intel core 2 DUO המחשב נועד ללימודים 1GB memory 120GB hard drive combo Drive הוא רוצה אליו 5500 ש"ח כמובן חדש מהחברה... מה אתם אומרים מחשב טוב ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  16. Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1300 1 1300 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1280 1 1280 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz Price Units Total 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel 780 1 780 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE Price Units Total HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 920 2 1840 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 490 1 490 מאווררים וגופי קירור‏ Zalman Price Units Total CNPS10X Quiet 285 1 285 מארזים‏ Zalman Price Units Total GS1000 Black Full Tower ATX Case (No PSU) …

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  17. אז ככה. הרכבתי מפרט, ואם אתם חושבים שרכיב מסויים יהיה מתאים יותר לדרישות שלי, אז דברו.... מספיק לי אייאמדי סבבה, לא משהו מטורף, כי ממש אין צורך, לא ממיר איתו סרטים, או משחק באסטרטגיה........ ולכן שמתי את מה ששמתי. לוח אם, אני רוצה עמוס פיצ'רים, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך נוסף, וכרטיס קול נוסף, כי זה למשרד, אין ממש צורך, אז לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך טובים, יהיה מעולה, ולכן שמתי.... (למרות שבזה אני הכי פחות בטוח, אולי עדיף לוח אם "רק" סבבה, ולקנות כרטיס מסך מינימלי, יהיה עדיף....מה גם שאני לא בטוח אם בלוח ששמתי יש כרטיס מסך מובנה או לא, כי לא הצלחתי למצוא את המפרט שלו.....). זכרון, יצטרכו מולטי טסקינג, אז שמתי דואל של 512, שיוצאים 1024........ מארז, חשוב שיהיה אטום…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by aloneg,

מחפש מחשב בייתי בסיסי שמיועד בעיקר לאינטרנט, OFFICE ומוזיקה וסרטים(אולי יציאה S.VIDEOג) מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤624 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 מחיר: ¤374 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤273 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: JSP-TECH N-100C - MID TOWER - BLACK/SILVER + EZCOOL 400W PSU מחיר: ¤211 אחריות: שלוש שנים. מחיר …

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by mary,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD,משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, גרפיקה, סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. פוטושופ וכן משחקי בינוניים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לצורך פרנסה אבל יהיה שימוש ניכר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 17 אינץ - 22 אינץ * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוניים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מ…

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  20. * אין שימושים מיוחדים, בעיקר שימוש משרדי וצפיה בסרטים לפעמים, אבל חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל לתמוך בהרבה משימות בו זמנית (בעיקר הרבה מאוד חלונות גלישה שפתוחים בו זמנית) * מסך בגודל 14"-15" * זמן סוללה של כ-3 שעות או יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות * רצוי שיהיה כמה שיותר קומפקטי * בלוטות? נחמד אם יהיה אבל לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 GB * צורב DVD? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - כתבתי שהתקציב הוא 4000 אבל אם יש לכם המלצה למחשב שעומד בדרישות ועולה פחות אז כמובן עדיף

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by G.P.S,

משהו טוב למשחקים לא צריך משהו חזק. 3000-3500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by guynemni,

חבר שלי רוצה לקנות את המחשב הזה ואני לא יודע מה לומר לו אז בבקשה תבדקו ותכתבו אם כן או לא ולמה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5169 תודה רבה לא מי שיעזור

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  23. היי אני מחפש קנות משב נייד ואני ממש לא מבין בתחום אז משהוא המליץ לי על המחשב הזה HP Pavilion DV6-2130EJ שהוא בתקציב שלי אני ישמח לחות דעת של משהו שמבין במחשבים על המחשב הזה או שימליץ לי על מחשב אחר הדרשיות שלי למחשב נייד הם שאני רוצה יכולת מולטמדיה גבוה יחסית ויכולת משחקים גבוה תודה לכול מי שעוזר לי

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  24. Started by GazzA,

אודיי אז זה הולך ככה... אני סגור על רוב הדברים אני צריך עזרה קטנה.... יש לי במפרט: -זכרונות: A-DATA 2*512 PC 4000 DDR 500 -הארד דיסק: SEAGATE 120GB 7200RPM SATA -ספק כוח: Thermaltake Silent PurePower 410 Watt -מארז: Thermaltake Shark VA7000 Silver -מסך: Samsung 19 CRT SyncMaster 959NF על כל החלקים האלה אני סגור במאה אחוז....אני צריך עזרה בהמשך... אני בחרתי מעבד: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) BOX לוח: MSI K8N Neo2 Platinum nVIDIA nforce3 Ultra Socket 939 כרטיס מסך: LeadteK WinFast A400 GT TDH Gforce 6800GT 256-bit DDR3 256MB ואלה חלקים שאני באתי להתייעץ איתכם.. איזה לוח יותר שווה MSI כזה או לחכות לחת NF4 ותמליצו לי בקשר למעבדים ולכרטיסי מסך מה יוצא לי הכי משתל…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by r.b.y,

שלום אני מחפש נייד עד 2500 שח המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט עבודות באופיס קצת שירים אז שיהיה נפח מספיק ראיתי כמה דגמים : Asus K50IJ-443 T4200 4GB 320GB ACER AS5738ZB 2GB DDR2 T4200 15.6" HD DELL Inspiron 1545 T4200 2GB 250GB מה דעתכם

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים