עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hutorihunzu,

אוקי אני מחפש מפרט למחשב בתקציב של 4300 ללא חריגה. השימושים העיקריים שלו יהיו: משחקים (אני רוצה לשחק במשחקים כבדים) ובנוסף גם עבודה רגילה. הייתי שמח אם זה לא יהיה מפרט שכול ההשקעה היא על כרטיס המסך על גם על המעבד והזכרונות. השקט חשוב לי מאד 10/10 שונא רעש. הקירור חשוב לי מאד. אני לא מתכנן לעשות OC אבל אני לא סובל את זה שהמערכת חמה. אין חנות ספציפית... וזהו... אני חשבתי על המפרט הזה: מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪992 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GT-UD3H ₪564 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950750 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.c…

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי עדיפות בין שני המחשבים הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61310ej לבין http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej הבדל המחירים בין השניים הינו 200 ש"ח ה320 מגיע עם 4GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 שנה אחריות ה310 מגיע עם 2GB זיכרון דיסק קשיח 250 ושנתיים אחריות שאר הנתונים שווים הייעוד של המחשב הינו בעיקר אינטרנט . אופיס , סרטים ומשחקים שאלתי היא האם יש משמעות ל 4GB לצרכים הנ"ל והאם עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולהפסיד שנה אחריות אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by jangelboy,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by haimcoen,

1. מה התקציב המקסימלי?2000 שח עם חריגה של 500 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים עבודה משרדית א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו: אינטרנט סרטים משחקים כגון:crysis fifa ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה : לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם:אני צריך מסך 3. האם יש צורך בציוד היקפי :כן מסך 19-22 אינץ 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא צריך צורב כונן דיסקטים עכבר מקלדת 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.:אין 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Intel® Core™ 2 Duo E7500 2.93GHz Asus P5QPL-AM Western Digital 320GB SATA II 7200RPM 16MB Buffer Ceon 2048MB (2GB) DDR II 800MHz JSP-Tech Ez-Cool 450W LG SATA DVD Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB 2015 ש"ח מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  6. *מעבד core i5 750 2.66 * לוח asus p7p55-m *זיכרון kingston 2gb ddr3 1333 mhz pc3-1066 kvr1333d3n9 כפול 2 *sumsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm 32mb buffer *כרטיס מסך radeon hd4670 1gb gddr3 dx10.1 צורב של LG ספק כוח chiftec 550 wolt psu 14cm fan 24pin active pfc aps-550s עכבר ומקלדת אלחוטיים של לוגיטק מארז HEC COMPUCASE 66RC סכום כולל הרכבה ומאוורר למעבד ומע"מ יצא לי 3800

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by talx,

אני מעוניין לקנות DELL INSPIRION מארה"ב בתקציב של עד 1000$-1200 השימושים של המחשב יהיו למשחקים קלים (לא משהו מטורף COH/HOMM3) ותכנות אני לא ככ סגור על הגודל, מצד אחד מסך גדול מן הסתם אוכל בטריה ומצד שני אני לא יודע כמה נוחה מקלדת של 15'. אשמח אם תייעצו לי בנושא. 17: http://www.dell.com/us/en/home/inspiron-1764/pd.aspx?refid=inspiron-1764&s=dhs ל15 לא מצאתי עדיין משהו שלכד לי את העין תודה רבה טל

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by ofek77,

1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים אולי עריכת וידאו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למישחקים * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920:1200 * באיזה סוג משחקים תשחקו? חדשים, מלחמה,יריות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 כולל מע"מ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? SketchUp אבל פחות לדברים גרפיים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה …

10. שלום רב. אשמח לקבל הצעות למפרט עבור מחשב גיימינג בינוני - גבוה. אני יודע שארצה מחשב עם זיכרון 16GB, כאשר יש אפשרות להרחבה. ממחקר קצר שעשיתי על מפרטי מחשבים ברמה הבנינונית, ראיתי שכרטיס גרפי מסוג NVIDIA Geforce RTX 4070\ NVIDIA Geforce RTX 4070 TI מומלצים, אך אשמח גם לסבר למה הם עדיף על פני גרסאות 4060, לפני שאשקיע את כספי בכרטיס. אשמח גם לשמוע דעות נוספות כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה-5000 עם אפשרות לחריגה של עד 1000 ש"ח ללא מסך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בינוני - גבוה, המשחק ELDEN RING…

11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% - אינטרנט, 40% - תוכנות הגרפיקה אילוסטרייטור ופוטושופ, 10% וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אילוסטרייטור, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

12. שלום לכולם, הגעתי לכאן בעקבות המלצה של חבר שאומר שיש כאן אנשים שתותחים בתחום. כל מה שאני מבין במחשבים זה על מה אחראי הזיכרון RAM ושככול ששי יותר זיכרון כללי במחשב ככה יש יותר מקום לאחסן דברים. וכמובן איך להשתמש בדברים בהם אני משתמש ביום יום =) לכן אני זקוק לעזרתכם, אני מחפש לרכוש מחשב נייח חדש שיתאים לצרכי, אני עובד הרבה עם תוכנות עריכת התמונות לייטרום ופוטושופ, אני צלם ולכן אני אעבוד איתן עוד הרבה בעתיד, אני מחפש מחשב שיתאים לי לעבודה הזו. יש לי את מסך המחשב: Dell U2312HM LED אם זה משנה במשהו. התקציב יושב על עד 5,000 עם תיקווה לפחות מכך.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by roeesnir,

ניסיתי להתקין Win7, והוא פשוט נכבה אחרי דקה עד 5 דקות מתחילת ההתקנה. הצלחתי להתקין XP, אבל המחשב קופא אחרי כמה דקות, ונותר רק לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על הPower. הדיסק הקשיח תקין. חדש. עבר MHDD פעמיים בהצלחה רבה. המחשב לא מתחמם. עבר Memtest. מה יכולה להיות הבעיה? לוח? יש עוד משהו שאפשר לבדוק?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  14. שלום רב לכולם ברצוני לקנות את המחשב הבא : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9824 השימושים העיקרים שלי הם אינטרנט, צפייה בסרטי hd ומשחקים כגון: Fifa13 2K13 COD.. וכו' האם המחשב הנ״ל עומד בדרישות? האם אסוס ידועה כחברה טובה? תודה רבה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by ras81,

שלום, אני ממש צריך את עזרתכם בשדרוג המחשב שלי, לפי דעתי אני צריך מעבד, לוח אם וזכרונות, את השאר יש לי והם עובדים לא רע. אשמח לדעתכם והמלצתכם, התקציב שלי הוא בערך 2000 שח אבל אשמח לפחות להלן המפרט שלי כעת: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300 Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 4096 MB (DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by zinger3max,

אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד בתקציב של 3500 +\- . גודל מסך 14-16. כעיקרון השימוש הכללי אלו תוכנות אופיס, סרטים, ומשחק אחד שאני משחק בו, SHOGUN 2, ללא דרישות מיוחדות. (לא ULTRA) לכן גם חשבתי שהוא זקוק לכרטיס גרפי בינוני. המחשבים הנראים לי כמתאימים לדרישות: Lenovo ThinkPad Edge E520 1143-B3G http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10400 הוא היה נראה לי כאפשרות הכי טובה, אבל שנה אחריות בלבד וללא USB 3\בעיה? Satellite L750-17R‎ Toshiba http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10760 Dell Vostro 3450 VM-RD33-5698 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=10491 אני לא מבין מבין גדול במחשבים, אשמח לחוות דעת ולהצעות אחרות.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש שמיועד בעיקר עבור תכנות ועריכה גרפית. הדרישות שלי מהמחשב הן: [list type=decimal] [*]תכנות: רוב התכנות יעשה ב - Ruby on Rails, Javascript, Java ועבודה עם כלים כמו Git כך שדרוש לי Unix. כמו כן אני ארצה לעבוד עם IDE כמו Rubymine ו - Eclipse שהם כבדים מבחינת ניצולת זיכרון. [*]עריכה גרפית: Photoshop ו - 3D Max Studio. אני מעוניין שהם ירוצו בצורה חלקה אבל כנראה שאני לא אעשה איתם דברים יותר מדי מטורפים. [*]סרטים: סרטים ב - 1080P צריכים לרוץ חלק. [*]משחקים: אני רוצה להיות מסוגל להריץ את המשחקים של היום (גם אם לא באיכות הכי גבוהה). פחות אכפת לי אם המשחקים שבעוד שנה לא ירוצו טוב על המחשב. [*]חום: הכי חשוב שלא יתחמם ויעשה לי downclocking בזמן ש…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  18. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני עובד עם תוכנות חישוב וסרטוט כמו matlab, מייפל וכו'.. אני צריך המלצה למחשב רב תכליתי לעבוד עם התוכנות האלה, מסך בגודל 15.6, מחשב טוב ואמין שיעבוד מהר! תודה..

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום, אני זקוק לדרייברים למחשב HP מדגם dv4000 למערכת הפעלה 7. באתר של hp לא הצלחתי להוריד אותם, וגם מה שיש שם לא תומך במערכת 7. אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  20. על פניו המחשב יחסית לא רע, מסוגל להריץ משחקים כמו World Of Warcraft ו-COD:MW2 בהגדרות בינוניות ומטה על 1050*1680. מבחינת גלישה, אופיס, צפייה בסרטים באיכות גבוהה הוא מעולה ויותר ממספיק. הקטע איתו, שיש לי תקלה מתמשכת כבר כמה שנים! אפשר לקרוא עליה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=431906.0 היום, התקלה הזו מתרחשת רק בזמן משחקי מחשב, וגם אז בצורה רנדומלית! פעם זה חודשים ללא שום בעיה, ופעם אחרת זה מגיע כל שעה! בקצרה: כל המחשב נתקע, במקרה הטוב לדקה ואז מופיעה הודעת שגיאה על קריסת הכרטיס הגרפי שאתחל את עצמו ואני ממשיך רגיל במה שעשיתי, או שזה נתקע עם מסך כחול ונהיה ריסטרט. עד כמה זה מוריד את הערך הכללי של המחשב ואיזה מחיר הייתם שמים עליו?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. אני מתכוון למקם את ה-NAS בתוך ארון התקשורת שלי. העומק העומד לרשותי הוא 22 ס"מ ואינני מוגבל בגובה. לכן יוצב לרוחב הארון. אני זקוק למארז של 4 דיסקים עם אפשרות להרחבה. כל מארז ה-NAS הקנויים לא יכנסו בעומק הארון ולכן חשבתי על מארז מחשב רגיל (צר וגבוה) ולהרכיב בתוכו את כל הרכיבים. הארון הינו בכניסה לבית פרטי ולכן דיי סגור. אפתח מספר חריצי אוורור בחלק העליון של הדלתות - יספיקו? ארון התקשורת, מטבעו, איננו מאוורר במיוחד ולכן אני זקוק להמלצתכם: 1. מארז שיהיה מאוור מספיק מלפנים ומאחור (הצדדים יהיו תחומים ע"י הקיר מצד אחד ודלתות הארון מצד שני). 2. לוח אם עם אפשרות לחיבור 6 SATA. 3. מעבד חסכוני בחשמל עד כמה שניתן (ATOM או AMD Turion™ II או דומה). 4. זכרון של 1 או 2 גיגה. 5. ספק כח שי…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  22. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים, אינטרנט ושימושים בסיסיים * גודל המסך? 15.6-14 * משקל רצוי? עדיף עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה? כמה שיותר ארוך (4 שעות לפחות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן, ושיתמוך בDL * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברות מוכרות (DELL, ASUS, LENOVO) מעדיף מעבד INTEL I5 חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804651 אבל אם יש מחשב יותר טוב בתקציב או מחשב עם מפרט דומה במחיר נמוך יותר אז תגידו לי (:

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. Started by Scuba,

מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD and future games -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "22 / "24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  24. [table] [tr] [td] Component [/td] [td] Model [/td] [td] Ebay Price [/td] [td] Israel Price [/td] [td] Final Price [/td] [td] Comments [/td] [/tr] [tr] [td] Case [/td] [td] Nanoxia DS1 - Deep Silence 1 Black [/td] [td] 991 [/td] [td] 640 [/td] [td] 640 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] MotherBoard [/td] [td] ASRock Z77 Extreme4-M Z77 LGA 1155 [/td] [td] 695 [/td] [td] 837 [/td] [td] 695 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU [/td] [td] Intel Core i5-3570K [/td] [td] 1097 [/td] [td] 1094 [/td] [td] 1097 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td] CPU Cooling [/td] [td] Zalman CNPS14X [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] 180 [/td] [td] [/td] [/tr] [tr] [td…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  25. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באיכות HD * גודל המסך? לכל הפחות 15.6" * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מינימום 500GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא רלוונטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.