ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,450 דיונים בפורום זה
-
מתלבט בין 2 המחשבים gigabyte u60 או asusEee מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לוח אם pci-e p5b s775 conroe p965 ddr2 800 מעבד ,1066mhz core 2 duo E6600 s775 4mb זכרונות xms2 2gb corsair cl5 כרטיס מסך 8800gts 320 mb gddr3 hdtv 2xdvl, pci-e ספק יש לי thermaltake 470w ואני לא יודע מה לעשות אם לקנות את זה ולשים ספק יותר אמרו לי לקנות את זה ולהיות עם זה שנתיים ואז לחדש את הספק ואת הכרטיס מסך לממש סוסים זה שווה? או לקנות עכשיו את ה8800gtx+ספק סוס? בבקשה תעזרו לי אני לא רוצה לשדרג תמחשב כל שנה =\
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט אופיס ויז'ואל סטודיו, ללא חשיבות לניידות (זמן סוללה חימום) עדיף עם אחריות חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711510# מה דעתכם? יש הצעות אחרות אולי? ??? תודה !!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
החלטתי תשדרג תמחשב ב-1000 שח אם יהיה לי אלטרנטיבה טובה אז אני צריך זיכרון 256. כרטיס מסך שיסחוב אנרגרוונד וכל הדברים האלה שמורידים מאימיול ומשחקים ברשת. וצורב אמין אמין אמין. ולא לבנות מ-KSP כי הולך לקנות מחנות עם מחירים רגילים. שהמחיר לא יהיה כלול הרכבה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה שתנצלו את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, Max Payne 3, Prototype 2 וכל החדשים שיצאו (FAR CRY 3, GTA V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להשתלב בפורום... יש לי הצעה למחשב נייד nacbook 2.1GHZ Apple 2.1 GHZ intel core 2 DUO המחשב נועד ללימודים 1GB memory 120GB hard drive combo Drive הוא רוצה אליו 5500 ש"ח כמובן חדש מהחברה... מה אתם אומרים מחשב טוב ?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטונים, * גודל המסך? 14.1-14 * משקל רצוי? אני לא יודע כמה זה משקל סטנדרתי רצוי כמה שפחות משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא יודע כמה זה זמן ארוך אבל תמיד עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) שיהיה אפשר לחבר אותו לטלויזיה בחיבור כמו של מחשב רגיל או HDMI לא משנה לי * בלוטות? כן * גודל של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אחריות בין לאומית אבל צריכה להיות אחריות מלאה ל3 שנים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה צריך להיות של DELL או LENOVO וזיכרון 2048MB עם אופציה להוספה עוד 2048MB המחשב חייב להיות מהיר…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חברי hwzone אני חדש כאן אז קודם כל שלום! אני זקוק למפרט של עד 9k אפשר חריגות קלות של עד 300 ש"ח המחשב מיועד בעיקר למשחקים מעט OC וצפייה בסרטים במחשב אני צריך שהמפרט יכלול גם מסך מקלדת ועכבר ללא רמקולים זה בינתיים מה שבניתיי ואני זקוק להצעות נוספות לשיפור המפרט (חשוב לי שהמפרט יבנה מIQPC) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1285 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤621 מסך: LG LCD 19" L1970HR 2ms DVI מחיר: ¤1617 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2107 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤512 צורב DVD…
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, לצערי מאז ימי 486 הפסקתי להבין בחומרת מחשבים, וחבר המליץ לי על הפורום כמקום להתעדכן ולהיעזר בו. יש לי כרגע ג'יגה RAM, ומעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה הרץ. נכון להשבוע, המחשב שלי הפסיק לספק את הסחורה מבחינת משחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon X1650. בינתיים אני לא רוצה לשדרג אותו, אבל כן מעוניין לשדרג זיכרון ומעבד. התקציב שלי הוא +/- 800 שקל. שכחתי משהו? המון המון תודה מראש, עמרי
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך נייד משהו בסביבות ה 3000 ש''ח אני רוצה משהו עם לפחות שתי ליבות ו 2GB זיכרון (הלוואי שאפשר 4GB) אז אני לא מחפש נטבוק מסכן ומשהו שתומך ב 802.11n, אני לא רוצה משהו עם ויסטה אז הדילמה היא שהאם אני צריך לחכות ל WINDOWS 7 או שאפשר למצוא משהו כזה עם לינוקס או שפשוט לקנות אחד עם ויסטה ואז לשדרג ל WIN7? תודה
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן אני יודע שXP תומך רק עד 3 אבל האם אני יכול לשים 4 והוא ינצל מתוכם רק 3?? יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם מעבד T7200 האם אמורה להיות לי בעיה מצד החומרה בזה?? אם כן מה עלי לעשות?? תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים + מסך LCD בכ-4500 ש"ח. עדיפות למסך 19" 8MS מאשר 17" 2MS... אני מאוד מעדיף מארז GAMER יפה, אבל לא היותר מדי מצועצעים... מקווה שיש משהו בתקציב שלי. תודה. :-) הנה המפרט שאני הצלחתי להוציא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI מחיר: ¤1060 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤719 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: …
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מפרט מחשב לחבר עם תקציב מצומצם משהו של 1500 ש"ח. עיינתי במפרטים המומלצים שמופיעים באתר, אבל אני חושב שאולי אפשר להשיג יותר מזה. בינתיים המפרט שהצלחתי להרכיב חורג מעט מהתקציב, ואשמח לשמוע חוות דעת ואיפה עוד אני יכול לצמצם. אז ככה - מעבד - Sempron 2500+ (S-754) 350 לוח - gigabyte k8vm800m 370 זיכרון - twinmos 512Mb 400ddr 270 צורב די.וי.די - nec 3540a 235 פלופי - 50 הארד דיסק - 340 wd 80Gb Sata מארז - foxconn alaska 210 סה"כ 1825 ש"ח. לא הצלחתי לצמצם מעבר לזה. חשבתי אולי לקחת צורב רגיל ב-150ש"ח, ואולי מארז יותר פשוט.. ממתין לשמוע את תגובתכם.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רב הימליצו לי על מחשב לצרכי עבודה [פוטושופ,עריכת וידאו,ומשחקים כבדים] רציתי עוד חוות דעת שלכם המומחים למחשבים והמפרט הוא מעבד: ATHLON 64 3000 לוח אם: FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS זכרון: 2X512MB DDR400 מדגם TWINMOS,SAMSUNG,ADATA מארז: HEC COMPUCASE 6A19 או מארז הולם אחר דיסק קשיח: 2X120GB מחברת WD/HITACHI sata כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT. מומלץ מהחברות GIGABYTE/LEADTEK/GAINWARD צורב דיוידי: NEC ND-3540A או LG-4167B כונן דיסקטים: סטנדרטי 1.44MB מחיר : בסביבות 4850 שקלים בבקשה רציתי לדעת איך המפרט?המחיר? ואם יש מקום לשינוי במפרט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט - אני צריך עצות לגבי הלוח אם והכרטיס מסך, אני לא גיימר כבר, אבל אשמח לכרטיס חדיש עם DVI: CPU - Intel 920 M/B - Asus P5ND2-SLI - כ690 ש"ח - האם קיים דגם יותר מומלץ ל OC אם ארצה בעתיד? RAM - 1GB Twinmos 667mhz HD - WD 250gb SATAII 7200, 16mb VGA - ASUS Radeon x1300 PRO 256mb PCI-e באיזור ה700 - 800 שקל - יש יותר מומלץ? Case - Thermaltake Suprano - כ400 שקל - יש יותר מומלץ? תודה מראש, ליאור.
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני יודע שהמערכות האלה יש מצב שתגידו לי לא הכי הכי אולי תגידו לי שהן גרועות אבל אני מדבר עכשיו בתור מערכת אל מול מערכת , שני מפרטים מה פה יותר טוב? מבחינתכם אם היו לכם רק שתי הצעות ובלי לחרוג למשהו אחר, היו מציעים לכם שני מפרטים, מה הייתם מעדיפים? מה יותר טוב לדעתכם? ודעתכם לגביהם מפרט 1: מעבד: AMD Athlon 2 X2 250 לוח אם : Gigabyte MA78GM-US2H Memory : DDR2 800 MHZ Kingstone Value 2 GB X1 כונן קשיח: Western Digital 320GB 7200 RPM 16 MB צורב : LG מאווררים: Arctic Fan 120 mm X2 Alpine 64 pro for am2 am3 מארז: Antec 200 ספק כח: Chieftec 550W Active Pfc 12 cm fan 24 pin מפרט 2: מעבד: C2D E7500 לוח אם: Gigabyte EG43M-S2H כונן קשיח: Western Digital 320 GB 7200 RPM 16 MB זיכרון:…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן חברה,הודעה ראשונה שלי כאן,ראיתי אחלה פורום שעונה על מה שחיפשתי.. ככה,המחשב הגרוטאה שלי הלך לעולמו לפני כמה זמן,ואני מחפש משהו חדש. לא כול כך בשביל משחקים,יותר בשביל משחקי ONLINE חינמיים..אני לא משחק יותר מדי. המפרט לא כולל מסך ורמקולים,יש לי כבר. חוץ מזה הכול-עכבר,מקלדת,מדפסת,צורב,וסורק!חשוב מאד.. תודה מראש,רועי
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
תקציב תקציב 3500 שח אין חריגה שימושים גיימינג כבד כמו skyrim ו-battlefield שימושים מיוחדים oc לכרטיס מסך ואולי למעבד בעתיד ארצה לעשות מערך מרובה כרטיסי מסך של Nvidia איני יודע את רזולוציית המסך או את הגודל אך הנה הדגם של המסך T900HDA של BENQ חומרה אופציונלית ברצוני כונן דיסקים עם הראד דרייב של 1TB הערות נוספות אני עושה קומבינה אני מזמין את הכרטיס מסך ואת המעבד מארצות הברית אני רונה את GTX 560 TI ואת ה-PHENOM 965 יוצא לי זול לקנות מארהב. אני מזמין מחשב נייח מKSP של AMD ומוריד רק את המעבד ואת הכרטיס הגרפי ואז כל שאר המחשב בנוי מגיע אליי תודה מראש לעזרה עומר
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מארז טוב עם כניסה קדמית של USB. עד 300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים במדור ההמומלצים (http://hwzone.co.il/specslist/view/113/) ראשית תודה על המדור המופלא מדובר על מחשב שיחובר למסך 42 full hd ולמגבר ורמקולים, כלומר מחשב סלוני לחלוטין שאלות: 1.מה ההבדל בין המארזים? האם אחד שקט מהשני? מאחר ושקט הוא פרמטר קריטי, אשמח לשמוע 2.בהצעה השניה אין גוף קירור למעבד, מדוע? האם המעבד כפול הליבה איננו זקוק לו? 3. בהצעה השניה יש דיסק קשיח אחד ולא 2, עדיף 2 כדי להמנע מקריסה כוללת? 4. איזה מערכת הפעלה אני צריך בכדי להשתמש במדיה סנטר? האם המדיה סנטר מגיע עם מערכת כלשהי או שנמכר בנפרד? 5. שלט רחוק, מקלדת יעודית, ציוד היקפי אחר? 5. לסיכום, האם משהו השתנה מאז שנכתבו המפרטים וכדאי לשפר? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המחשב הזה ואני לא יודע מה לומר לו אז בבקשה תבדקו ותכתבו אם כן או לא ולמה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5169 תודה רבה לא מי שיעזור
-
- 11 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום ברצוננו לרכוש מחשב בתקציב של 3,5 K של אינטל בלבד מעבד 4 ליבות דגש על מעבד חזק, חשוב שיהיה כרטיס מסך נורמלי (לא חזק מדיי אבל שיוכל להריץ קצת משחקים) תודה רבה..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell Inspiron N3010 שנרכש יחסית לא מזמן. בימים האחרונים התחילה בעיה של הפרעות בתצוגה. מדי פעם יש רעידות כאלה, קפיצות והפרעות, קצת כמו קליטה גרועה בטלוויזיה עם אנטנה, שיש שיבושים מדי פעם. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני לכרטיס מסך מהאתר של אינטל אבל המחשב לא נותן לי לעדכן את הדרייבר, בטענה שהוא לא "מוסמך" ודורש שאוריד מאתר היצרן. למרות שביטלתי את האפשרות להתקנת דרייברים חתומים בלבד (F8 לפני שה-Windows 7 עולה ובחירה באפשרות המתאימה). הבעיה שהדרייבר באתר היצרן (Dell) הוא ישן ולא עדכני כמו הדרייבר באתר של אינטל. השאלה בעצם אם זו בעית תוכנה או חומרה. המחשב רק עכשיו חזר מהמעבדה, שם החליפו לי כרטיס רשת אלחוטי מובנה, ולא ממש מתחשק לי לחזור למעבדה. כמובן שאם אין ברירה…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-