ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,432 דיונים בפורום זה
-
לוח אם: striker extreme asus mb nvidia 680i מעבד: intel extreme qx6700 8m cpu כרטיס רשת: 1g /קול 8 ערוצים מובנה מאיץ גרפי: asus en8800 gtx htdp 768m כונן קשיח: 320g wd sata2 7200rpm 16m זיכרון פנימי: memory 2g ddr2 800fsb kingston צורב dvd *16 asus פנימי ספק כח: p.supply thermaltek 850W מארז: Gigabyte aurora 3d 570 קירור למעבד: zalman cpu fan fs-c77 מערכת הפעלה: windows vista premium 64 bit אנטי-וירוס: nav2007 אל-פסק: ups advice prd1250 סה"כ- 16600ש"ח כולל מע"מ מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן אני זקוק לייעוץ למחשב שיריץ תכנות AVID . כרטיס עריכה כבר יש לי. התקציב יכול להיות גם פחות מ 6000 אם יהיה מספיק טוב או אפשר גם לחרוג במעט. אין צורך במסך. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש כאן אתר קופונים שמציע את הנייד הזה + 3 שנות אחריות בבית כמתנה. האם זו מציאה או עבודה בעינים?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ומאחר שאני לא כ"כ מבין בזה, אשמח אם תעזרו. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? נסו לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, לא בצורה מוגזמת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים (קרייסיס לדוגמה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? בעיקר FPS-ים למיניהם * לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי משחק של מיפרט #2 סתקלו בצד... עכשיו אותו אני נותן לאח שלי ותוקח ממנו את הכרטיס מסך וה H.D אבל במחשב החדש אני צריך שתרשמו גם H.D 80+- וכרטיס מסך חמוד... ואז אני יחליף בינהם...(אני יודע שלא שווה להחליף מחשבים אבל אני רוצה לעשות OC לאינטל...) כמובן שאני גם רוצה לעשות מוגינג אז שהמארז יהייה שווה את זה כמו הטרנספורמר. תמליצו לי על משהו בבקשה כדי שאני יוכל להשיג את המקס במחיר הזה...
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, מחשב חדש להורים. שימוש עיקרי זה גלישה כללית ואימיילים. למחשב יש פוטנציאל לרדת לסלון ולהתחבר לטלוויזיה אם הוא יהיה מספיק אסתטי, לכן הכיוון הוא לקחת מארז HTPC, רצוי כזה שיודע גם לעמוד וגם לשכב. המחשב הנוכחי שלהם בן כ-5, איטי ורועש. הם ממש רוצים שהמחשב החדש יהיה מהיר, ושקט. בהנחה שגם החדש עשוי להגיע לגיל 5, נשמח אם יהיו לו חיבורי SATA3, USB3, שאולי יהיו חשובים בהמשך. השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עבור תוספת משמעותית 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית, תכני HD ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב חלק מהמפרט - הכיוון 2312HM 3. …
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
הי, אני צריך מפרט מחשב לפיתוח ב visual studio .net ושיתאים גם למשחקים בצורה טובה אם אפשר. לא צריך מסך ולא ציוד הקיפי, ולא oc. בתקציב של 3500-4500 תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הצעה שקיבלתי: מה חוות דעתכם על המפרט, המחשב מיועד בעיקר לישומי אופיס ואינטרנט, אני מביא מהמחשב הישן את ההארדיסקים ואת הכרטיס מסך GFORCE 256 PCI EXPRESS מגה בייט (כרטיס בן 4). (האם שווה להביא מהמחשב הישן את הספק והמארז?)
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המליצו לי על מחשב של דל xps1330. לפי האתר מחירו בתצורה הכי בסיסית 1428$. אני בעיקרון מוכן להשקיע עד 1500$ ויש לי כמה שאלות: 1. אני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך לניידים, אבל האם אני צריך בכלל כרטיס מסך חזק לצרכי עריכה גרפית (פוטושופ, פלש וכו'), או מספיק כרטיס integrated? 2. לגבי הזיכרון כתוב Shared memory, מה זה אומר? 3. האם יש איזה דגם מקביל ל Lenovo, או בכלל המלצות על דגם מקביל ?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני צריך מחשב חדש למשחקים כבדים. כמובן כרטיס מסך טוב ובבקשה גם מסך טוב וכונן DVD רק תגידו לי גם. איפה איפשר לקנות במחיר שאתם נותנים ומי ירכיב?
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רציתי לדעת בעיקר לגבי תאימות של הלוח עם המעבד והזכרונות. 1. האם הוואלט של הזכרונות בסדר ומתאים לשאר החלקים? 2. ראיתי באתר של gskill שהזכרונות האלו לא מתאימים לצ'יפסט 43 ,מה אתם אומרים? (האמת שלא ראיתי שם זכרון אחד שכתוב שכן מתאים) זה הלינק באתר של gskill http://newgskill.web-bi.net/bbs/view.php?id=g_ddr2&no=98 3. מה זה אומר ? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC P182 SE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11139 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V זיכרון: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2…
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית נטו (בלי משחקים, בלי סרטים או כל דבר אחר). הייתי מאוד שמח למסך באזור ה15" אינץ ברזולוציית 1080\1200 על 1920 (או יותר, אם יש). הרזולוציה היא חובה בגלל ריבוי עריכת מסמכי אקסל ארוכים. משקל של 2.5 קילו מקסימום, עם עדיפות ל2 או פחות. זמן סוללה לא חשוב בגלל שהמחשב תמיד יהיה באזור שקע. יציאת וידיאו - כל עוד אפשר להשתמש במתאמים לא אכפת לי (אני אצטרך לחבר למקרנים עם VGA או לטלויזיות עם HDMI) אין צורך בבלוטות. לגבי כונן קשיח - זה פחות משנה לי כי אני יכול להחליף לבד. הכוונה היא להשתמש בSSD של 120 גיגה ולכן אם אין (ואני בספק שיהיה בתקציב) זה בסדר גמור. כוננים אופטים - אם אפשר מחשב בלי, אני אשמח. אני לא משתמש בהם. אין צורך באחריות בינלאומ…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי למשחקים אבל לא משהו חזק משהו סביר נורמלי שיחזיק כמה שנים טובות (שלא כל פעם שייצא מחשק חדש אני יצטרך להחליף משהו ) עכשיו גם יש לי שאלה מה עדיף AMD או INTEL ??
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אופציה 1: Asus N55S CORE I7 http://www.compil.org.il/scripts/prodView.asp?idProduct=567 אופציה 2: msi GE620DX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8473&CatCode=315 התקציב עומד על 4000~ ש"ח אפשר לגלוש מעט 4000-4500. איזו אופציה יותר טובה והאם יש עוד אופציה שכדאי לקחת בחשבון?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך רק אם ניתן ולחרוג רק אם צריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא לעבודה של אבא שלי, שימוש רב בתוכנות של אופיס כגון WORD וEXCEL. כמו כן צפייה בסרטונים ברשת, גלישה, פייסבוק (פוקר) הורדות ושימוש בסיסי. (ניווט נוח במחשב עצמו) 3. האם יש צורך בציוד הקפי -לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? -לא. רק המחשב עצמו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב במיוחד אך שלא יהיה רעש מציק. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? -לא. 7. האם האם…
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח משחקים ביוניטי, תכנות, פוטושופ ועריכת סרטונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשובה 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח ואודה לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 200~ חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שיהיה אפשר לעשות קצת מהכל - תכנות - בקטנה, לא דברים כבדים עבודה משרדית - אופיס, קצת מסחר בבורסה, משחקים - למשל להצליח לשחק CoD Warzone עם ביצועים סבבה, אבל האיכות/רזולוציה לא חייבת להיות מטורפת - פחות חשוב לי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד עבורי. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים, Adobe Premiere, Photoshop. דרישות: מעבד- לפחות T7100 (למהירות עיבוד וחיסכון בסוללה). זיכרון- 2 ג'יגה. דיסק קשיח -לפחות 120 Gb . מהירות 7200 (חשוב, לא?) כרטיס גרפי- תמיכה ב DX10. מסך-14.1" משקל- עד 3 ק"ג . מערכת הפעלה- ללא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, איכותי עם שם טוב, לאחר חיפוש והרבה השוואות, המחשב הבא מאוד קרץ לי: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY המחשב בגדול מיועד לאינטרנט ומשחקים. וכשאני אומר משחקים אני מדבר על משחקים בסגנון: היטמן4, ווארכרפט, סטארכרפט2, דיאבלו3 וכו', לא משחקי תלת מימד כבדים אבל משחקים באיכות טובה... מה דעתכם? יש לו מפרט טוב? משהו חסר בו שזה יכול להיות חשוב? הוא יסחוב משחקים כמו שכתבתי הנ"ל? אולי יש דגם שהוא טיפה יותר יקר אבל הרבה יותר טוב ושווה להשקיע עוד כמה שקלים? בגדול התקציב שלי הוא 4500 ש"ח אבל אין לי בעיה הלתגמש. ודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1. תקציב - 2700 ש"ח. 2. מטרות המחשב - משחקים. הכי חזקים שאפשר להריץ על מחשב בתקציב כזה. קצת שימושי אינטרנט. 3. ציוד הקפי - מתחילים מכלום ולכן צריכים הכל. התקציב כולל הכל ! ממסך ועד עכבר ואולי איזה מאוור קטן למעבד אם יש צורך. הכל. 4. מה חייב להיות בו: לוח אם, מעבד, זכרונות, כ.מסך,צורבב וכונן קשיח, מארז, ספק כח, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מאוורים פנימיים אם צריך. שכחתי משהו ? 5. אשמח אם המפרט יורכב מרכיבים שניתן לרכוש באייבורי. 6. עדיפות למחשב שקט, שתהיה התאמה בין הצבעים. מחשב רגיל וסטנדרטי. כל עוד הוא לא חריג בכמות הרעש שהוא עושה, זה בסדר גמור מבחינתי. 7. אין צורך במערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה במעבדה. 8. לא מתוכנן OC. מתוכנן להתקין משחקים עדכניים ככל שניתן בלי לבצע פעולות מ…
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, כרגע יש לי נטבוק של אסוס ואני חשוב על לקנות מחשב גיימינג נייד רציני ורציתי לראות אם אני יכול להסתדר במחיר הנ"ל עם הדרישות שלי. תקציב: 2500 ש"ח עד 2700 (גג). - מטרת המחשב - גיימינג, אנינטרנט, סרטים ועבודה ב-Word. - מסך - לא גדול מדי, רצוי עד 15 אינץ'. - משקל -כמה שיותר קל, זה לא "דיל ברייקר" אבל זה בהחלט יכול להשפיע על ההתעניינות. - סוללה - אני לא כל כך בקיא באורך חיים של סוללות למחשבים ניידים, אם הוא יוכל לשרוד חצי יום על פעילות מאומצת (משחקים, WIFI, גלישה, סרטים וכו'). - HDMI זה בונוס, אבל לא חובה. - נפח אחסון - 250 גיגה מינימום. מכיוון שיש לי חשבון סטים כונן דיוידי הוא אופציונאלי ולא דיל ברייקר. אם הוא יוזיל את המחיר משמעותית - שלום ולא להתראות, אם הוא לא יקר …
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לאפטופ 10" שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט.. סרטים בנסיעות.. ומדי פעם מעט כתיבת עבודות.. נתקלתי ב4 דגמים +- Dell Mini 10v Lenovo IdeaPad S10e Asus eeePC 1000HA Compaq 110C המפרט בניהם דיי דומה.. והמחיר נע באזור ה1700ש"ח.. אתם ממליצים על אחד מהרשימה? או משהו אחר שלא ראיתי?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box 1x4GB Kingston 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ V4 Black Edition Middle Tower Series Black Case MA78LMT-S2 AM2+, AM3, 760G, DDR3 1333, VGA ATI HD3000, DVI, HDAudio CX 500W Active PFC 12cm Fan כל זה יוצא 2639 שקל מKSP אני בניתי ... אני לא מבין בזה כמעט בכלל \: הספק יחזיק? הלוח אם מתאים? זה לגיימינג
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני רוצה בעיקר למשחקים ושימוש יומיומי 1. מעבד Intel Pentium G630 Tray קירור למעבד Arctic Alpine 11 GT Rev.2 זיכרון G.Skill DDR3 4GB 1333MHz 9-9-9-24 NT כונן קשיח Seagate Barracuda 7200.12 ST500DM002 3.5" 500GB 16MB SATA3 מארז ללא ספק Compucase 63R3 כרטיס גרפי Sapphire Radeon HD6850 1GB DDR5 PCIe צורב Sony AD-7280S x24 SATA Black DVD לוח אם ASRock H61M-HVS ספק כח Seasonic SS-350ES 350W 2,348 ש"ח 2.בתמונה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-