ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך המלצה למחשב נייד שניתן לפתח בו משחקי מחשב ב3D וגם יכול לעבד דאטא ברמה גבוהה מחומרות וחיישנים (eeg). המטרה העיקרית היא לאפשר לי, כיזם, לעקוב אחרי התקדמות הפיתוח, מבלי שיהיה פער בין מה שעובד על המחשבים של המפתחים לבין המחשב שלי, וגם יאפשר לי לתת יד בפיתוח, עיבוד מידע ותכנות. כרגע שם עין על אסוס, אבל לא בטוח שמהסיבות הנכונות. סכום: 3000-6000. תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות מחשב טוב למשחקים ויש לי תקציב נאה של 6000שקל ואני כבר ממש לא מעודכן (בגלל הצבא בעיקר :-\) בכל הדברים החדשים שיצאו ומה שווה לקנות ומה לא בכל אופן אני ממש צריך עזרה בלהרכיב מפרט הייתי כבר באיזה חנות והם הציעו לי מחשב מה שעוד נשאר מהגיימריות שלי אומרות לי שהוא בטח מעפן ואני בטוח בסכום כזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב עם יותר תמורה לכסף שאני מוציא בכל אופן אני ישים פה את המפרט שנתנו לי בחנות: מארז foxconn MIDI ATX (TLA570) 400W מעבד Intel CONROE 2.13Ghz (E6400) S-775 עם מאוורר Intel P4 S-775 שבא איתו מן הסתם לוח Intel LEMONT (i965-c2d)+Sb+SATA2+L1G 2 זכרונות CORSAIR DDR2 512 Mb 800Mhz כרטיס מסך PointOfView FX7600GT 256Mb+TVD הארד דיסק (HITACHI 160Gb 7200r…
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כרגע המפרט שלי מעבד - AMD Athlon II X3 440 Processor לוח - GA-MA78LMT-US2H זכרונות DDR3 1333MHZ 2GB X 2 כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 480 ספק - Seasonic 520W חשוב לי מאוד עבודה עם Cubase (אוכל הרבה זכרון וכוח עיבוד). אחר כך משחקים וכל השאר. צריך הצעות לשדרוג המעבד, או שכבר עדיף להחליף לוח תואם אינטל ולקחת מעבד אינטל... תקציב 800-500 ש"ח...
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי Toshiba Satellite a200-1gb תאמת שהוא מחשב טוב מאוד.. הוא מריץ כמעט כל דבר במהירות אך הבעיה שהוא שוקל משהו כמו 6 קילו עם הכבלים והתיק ואי אפשר להגיד שהוא נייד.. בנוסף יש לו בעיה של התחממות שהוא מוציא חום כמו קיטור דבר די מעצבן.. ואם כבר אני קונה אז חשבתי להשתדרג ולקחת מפרט יותר קל.. יש לי 2 כוננים קשיחים חיצוניים ככה שנפח הrdisk לא עקרוני.. בנוסף אני לא בונה על משחקים אלא רק לשימושים של עבודה.. אני עוסק בתכנות.. אני עובד עם תוכנות מאוד כבדות microsoft expression blend 3 שעובדת על המעבד של הכרטיס מסך.. בנוסף אני מריץ אפליקציות כבדות שדורשות מחשב חזק אני רק רוצה מעבדi5 או i7 זיכרון 4 ג'יגה ומסך 13.3 או 14.1 (עדיפות ל14.1), זיכרון 4GB בנוסף אני רוצה שזמן הסוללה של המשח…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב חדש שהמטען שלו באותו חיבור כמו של המחשב הישן שלי רק שהחדש הוא 135W לעומת הישן שהוא 40W[מחשב קטן 10.1]. שימוש במטען החלש יותר יכול להרוס את המחשב החדש? וההיפך לגבי המטען החדש והמחשב הישן?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני שוקלת לרכוש מחשב אולטרא נייד, זול ככל הניתן (1500 שח), אך עם זאת שיהיה טוב, לא יתחמם יותר מדי, ויהיו לו חיי סוללה טובים יחסית.. ההתלבטות כרגע היא הין קומפק, לנובו, ואייסר.. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
.EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX .SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB (256bit) + TV - RETAIL AMD Athlon 64 (2800+) - 512K Cache - RETAIL BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON inS_512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original חוות דעת וכו'
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה נראה לכם האם בזמן הקרוב זה יתחיל לקרטע?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
* התקציב מדויק, מבקש לא לחרוג ממנו (3,000 ש"ח), המחשב ישמש לעבודות כלליות, והיא רוצה שיהיה אפשר להעלות עליו "Guitar Hero" (מה שלא נראה לי שבעל דרישות מערכת רציניות מדי). יש צורך בציוד היקפי, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לא מתוכנן אוברקלוק (מיותר בהתחשב בדרישות מהמחשב, לדעתי), מעדיף מSKYPC למרות שאין בעיה להתפשר (כל עוד לא IVORY או KSP) לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה רבה לכל מי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המטרה היא מחשב ביתי (לא למשחקים) לתוכנות גרפיות ולעריכת סרטים ביתית. אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט: Pentium D 775 3.0G 2x2M TRAY 930 DUAL CORE THERMALTAKE SILENT 775 GA-8I945P Pro GAIL 1Gb KIT 512 X2 Western Digital 250Gb 16MB X2 Sapphire X550 LG H10AK x16 DUAL LAYER Bulk BLACK THERMALTAKE SWING BLACK 120mm FAN + 430W (Sata+24-pin+PCI-E) TT PS SAMSUNG LCD - 740B 8ms 17" Magic Bright DVI 1:600 מחיר כ 7000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט, ככה שאופיס אינטרנט וכו' וגם לעבודה גרפית(ADOBE וכאלה) * גודל המסך? 15.6 ומעלה. * רזולוציית המסך? FHD+ * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף פחות מ 2.5-3 קילו (לנוחות בסחיבה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיפות לכמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עובד עם כונן קשיח נייד ככה שאין יותר מדי צורך במקום גדול. מה שכן, אם SSD יעזור אז עדיפות ל SSD. * כונן אופטי? לא חשוב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא כל כך. * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המפרט הסופי הוא כך: AMD 3800+ Dual Core 64 AM2 GIGABYTE GA-M55SLI-S4 Twinmos 1024(512x2) 667MHZ DDR2 CL5 Sapphire X1950Pro 256mb ddr3 Compucase 6A19 + HEC 400W TRT ATX 2.0 WD 250GB SATA2 7200RPM NEC Double LAYER 16x שאלה חשובה האם הספק יספיק לי?! תנו חוות דעת כללית
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המחשב שיקנה הוא לצרכי שימוש ביתי בעיקר - מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושיחות וידאו עם האח מחו"ל, אבל אני כן רוצה לחטוא במשחקי מחשב פה ושם. (אבל אני לא מצפה שהם יעבדו על הדרישות הגבוהות ביותר כמובן...) כמה דגשים: *יש אפשרות לחרוג מהתקציב עד 200-300 שקל, לא יותר *חשוב לי שיהיה כרטיס קול טוב, וכשאני אומר טוב אני לא מתכוון לעריכת סאונד או משהו - רק שישמעו בו מוזיקה בפנאן *בגלל שחשובה לי איכות הקול, אם יהיה איזה דיל עם רמקולים לפנים זה יהיה סבבה, אבל אם זה לא מסתדר בתקציב ולוקח מקום של דברים אחרים לא משנה *אין צורך במסך\מקלדת\אופיס\ווינדוס הנה משהו שראיתי באינטרנט ונראה לי נחמד (אם משפרים את הכרטיס מסך): http://www.gamaoffice.co.il/products/124935
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצות לרכיבים מחו"ל שמשתלם לי לבקש שיביאו לי לארץ כדי לבנות סביבם מחשב למשחקים ( ללא אוברקלוק בעתיד הקרוב) לדעתי הכי כדאי ואמין זה מעבד וזיכרונות אבל אם אני טועה אז בבקשה....תציעו ..... הערה : אין אפשרות שיביאו לי רכיבים גדולים כמו מארזים וכו'.... תודה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אין אפשרות לחרוג מהסכום 3000 שח שימוש המחשב יהיה ל- סרטים, תכנות , סוגי התכנות HTML, C,C#,C++' JAVA, ומשחקים פעם ב.. אין צורך בדיסק קשיח , יש לי 2 של 500GB , אין צורך בכרטיס מסך יש לי, ואין צורך בציוד היקפי. חשוב שיהיה שקט מאוד אין כוונה לעשות אובר קלוק, אין צורך במערכת הפעלה המפרט כולל מעבד Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core 920 שח מאוורר למעבד Zalman SZ CC92HS CPU Cooler 65 שח לוח אם Gigabyte Z77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 565 שח זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 400שח צורב פנימי Asus DRW-24B5ST DVD±RW x24 Black Sata 140 שח ספק כח SeaSonic ECO-400 400W Active PFC 80+ 12cm Fa…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מחשב למשחקים עד 4000 (קיימת אפשרות של חריגה עד 200 ש''ח) אני מעדיף שאת המפרט תרכיבו לי מ ksp.co.il בגלל שיש סניף בעיר שאני גר בה וגם כי הבנתי שאייבורי לא שווה לקנות מהם אני צריך גם חוות דעת על החנות Ksp. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקרו לעבודת אופיס ואינטרנט,קצת משחקים לילדים קטנים. אין צורך בציוד היקפי ובמסך רק מחשב. אבקש גם לינק לחנות ממנה מגיע המפרט.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף מחשב שמשמש שרת במשרד. אני לא רוצה שרת ייעודי (שיקר הרבה יותר) אלא מחשב רגיל שארכיב שישמש כזה (זה מה שקורה היום בפועל). השרת אמור להיות פועל 24 שעות , כשמכבים אותו רק בשבת. יישבו עליו כמה תוכנות משרדיות , (NT וכו'). מתחברות לשרת הזה ברשת בערך 8 תחנות עבודה גם במשרד וגם מרחוק (דרך האינטרנט אבל לא שליטה מרחוק אלא ע"ג IP). רציתי לדעת (בגדול) כשאני מבקש הצעת מחיר להרכבת מחשב כזה מה הדרישות צריכות להיות? מבחינת מעבד, לוח אם , ספק כח קרור, זכרון , דיסק קשיחים, גיבוי קבוע בצורת RAID או משהו אחר? התקציב הוא עד 2000 ש"ח. כשאם החריגה נדרשת לצורך חוזק המחשב- אז נחרוג. תודה.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד עד 6,000 ש"ח. המחשב ישמש לכתיבה, קצת גרפיקה (פוטושופ ודומיו), קצת סרטים וקצת אולי למשחקים (לא משחקים כבדים ולא על הגדרות גבוהות).
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום! הכותרת דיי אומרת את הכל, לאחר תחקיר שביצעתי הגעתי למסקנה(אשמח לשמוע האם היא נכונה לדעתכם) שאני רוצה לקנות מחשב של ASUS. קראתי ושמעתי דברים טובים אודותיו ובין השאר מאוד אהבתי את המראה והתצורה של המחשב שמאוד מזכירה לדעתי את MAC(שאותו אני מאוד אוהבת אך לצערי לא יכולה להרשות לעצמי ). אני לא נעולה ב100% על ASUS ואשמח לשמוע גם על דברים אחרים אם הם נראים לכם רלוונטים(חוץ מHP). השימוש שלי בו הולך להיות בעיקר לשימוש בתוכנות OFFICE, הקלדה בלימודים ואולי אולי צפייה בסרטים. חשוב לציין שיש לי גם מחשב נייח(שגם מחובר לטלוויזיה) שבו אשתמש לדברים 'כבדים' ואין לי כל כוונה להכביד על המחשב הנייד מעבר לגלישה באינטרנט ושימוש שוטף בלימודים. אני רוצה לקחת אותו ללימודים ולכן חש…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך עזרה עם בחירת מחשב נייד, אני קונה אותו בארה"ב והתקציב הוא עד 1200$ מחפש משהו שהוא לא מכונת משחקים אלא משהו יותר נייד(THIN AND LIGHT) אך שעדיין יהיו לו ביצועים, שאולי אני אוכל אפילו להקרין סרטים בHD כדי להיות יותר ספציפיים- גודל מסך באיזור ה15" משקל עד2.5-3 קילו מהם הדגמים שעונים לתחום הזה של חברות דל, HP,לנובו, טושיבה ומה ההבדל בין החברות? האם יש משהו עסיסי באופק בעולם הניידים ששווה לחכות לו אולי? תודה!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, דודים שלי ביקשו את עזרתי בקניית מחשב נייד והנה אני מבקש את עזרתכם הדרישות: מסך: סביבות 14 (אולי 13) יציאת HDMI. מצלמה ומיקרופון מובנה. באופן כללי חשוב להם שבבית/משרד הם יוכלו לחבר למסך/מקלדת/עכבר (כן אני יודע שזה טרויאלי) ולעבוד וגם שיוכלו לעבוד במידת הצורך באופן עצמאי (ולכן מסך 14-13) בנוסף חשוב להם שהמחשב יהיה יצוגי, כלומר לפי דעתי לא lenovo. אבל אם יש דגם יפה מהבלוק השחור הרגיל שלהם... עריכה: תחנת עגינה למחשב במידת האפשר בנוסף
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
בניתי 2 מפרטים לחבר שלי, אחד ב2500 ואחד ב3000, וזה לא כל כך מפרטים, רק ספק זיכרון לוח אם מעבד וכרטיס מסך ^_- המפרטים חייבים להחזיק סורס על 100FPS! בלי ירידות בFPS ל40 אפילו, בטח לא ל30... עכשיו המפרט ב3000 אני יודע שיעשה תעבודה, אבל האם המפרט ב2500 יעשה ת'עבודה של ה100FPS? (זה ככה אמור להיות FPS טוב, לא מתחת ל70) ב2500: ב3000:
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחפש המלצה על מחשב בסכום של עד 5000 ש"ח עם מסך 19 אינץ' מיועד לסרטים, צריבות, ישומיי אופיס פשוטים. (לא משחקים). זה לחבר הוא עדיין לא החליט אם ללכת על מחשב נייח או נייד
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה שלומכם היום? אז ככה.. חברתי מעוניינת במחשב.. התקציב עד 1500 ש"ח, כמובן לא כולל מסך או ציוד היקפי... מיועד לשימושים משרדיים (אינטרנט, מוסיקה, אופיס)... השאלה העיקרית.. האם בסכום שכזה - עדיף לחפש מחשב מורכב כבר בעיתונים/אינטרנט (דבר שאני די לא אוהב) או להרכיב לבד, בעזרתכם כמובן, מפרט (דבר שאני מאוד מעדיף בכלליות)? המחשב יקנה ככל הנראה מסקיי.פי.סי (קרובים לבית+ניסיון מאוד טוב איתם) אשמח לשמוע מפרטים מומלצים, לפי מה שראיתי בפורום מצאתי את המפרט הזה (שנבנה ע"י hw_joe ) מארז וספק-כוח : CompuCase 6K60 + HEC 300AR-TF 300W - כ-230ש"ח (מארז קטן-מימדים, ונאה) לוח-ראשי : Gigabyte GA-945GCM-S2L 945GC+GMA_950-Based - כ-300ש"ח מעבד-ראשי - אפשרות 1 : Intel Pentium Dual-Cor…
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-