עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב מעבודה משרדית בעיקר, אך ישמש ככל הנראה גם לעריכת וידאו ביתי ברמה פשוטה, וכן לPHOTOSHOP. התקציב הסופי הוא 5K, כאשר תקציב זה כולל מסך - עדיף 19", אפשר גם 17", וכן מדפסת - עדיף עם סורק משולב. אשמח לקבל הצעות. בתודה מראש, Who_Cares

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by bbnbbn,

שמעתי שיש הבדל בין DESKTOP ל-WORKSTATION ואני לא מבין מה ההבדל מישהו מוכן להסביר ואם כן צריך מחשב מיוחד לזה?

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. אשמח לעזרה באיזה חנוית כבר אפשר לקנות את הזיכרונות החדשים DDR5 אשמח ללניקים אשמח לעזרה

4. Started by maor-a-,

ת'אמת אני לא מבין כל כך בניידים (בכלל לא) אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב נייד בסכום של 5000+- השימושים של המחשב יהיו עבודות (סטודנטים) אינטרנט ומשחקים אשמח אם המחשב יורכב לי מ KSP ...(אבל אפשרי גם מחנויות אחרות...) תודה!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by Nirurshon,

האם המחשב הנ"ל מתוכנן להגיע לארץ בקרוב ? והאם יש אפשרות להזמין אותו מחו"ל ? מאיזה אתר ? http://www.notebookcheck.net/Asus-GL550JK-CN391H-Notebook-Review.121051.0.html

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  6. Started by zniibidl,

מדובר בדגם משנת 2011. מה שוויו כיום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Pitohm,

1) * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עיבוד נתונים (תכנות), משחקים (די כבדים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו ממדית), עריכת סאונד (cubase) * גודל המסך? - לא קריטי, רצוי 14-16 * משקל רצוי? - לא קריטי * זיכרון מתמון - ddr 3 רצוי אם אפשרות הרחבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי מאוד 3 שעות+ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן (HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אחרי חיפושים ארוכים נתקלתי ב ‏HP Pavilion DV6-1330EJ - Full Keybord Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6600, 2.2GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (2 x 1024 MB), Up to 8 GB HD 250 GB (7200R…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= זה מיפרט אחשיו אני משדרג ספק כוח בעוד 85 שקל שכתוב שם,בזיכרונות אני בוחר ב KINGSTON (יש שם בחירה בין KINGSTON ל CEON) ואחשיו נישאר לי רק ליבחור בין שתי לוחות אם מה יותר כדי? יש שם בחירה,אהה ואני שם כרטיס 8400GS בעוד 150 שקל המחשב מיועד לילד בן 7 שמשחק רק במשחקי אינטרנט ואולי פאקמן מריו ומשחקים ישנים, אולי אולי GTA SAN ANDERS וגם שם לא חייב על הכי גבוהה,למרות שזה יחזיק לו כי היא לי מחשב ישר עם MX440 והריץ על הכי נמוך המחשב הזה יספיק לו נכון? רק תעזרו לי בבחירה של הלוחות

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  9. אהלן! בחנות באג שליד אוניברסיטת תל אביב מציעים בימים אלה את הדגם הקודם של המחשב-טאבלט של לנובו יוגה. עקרונית המחשב הוא שילוב של טאבלט ולפטופ והוא משתמש במערכת הפעלה המגובלת של וינדוס WINDOWS RT. לכאורה החבילה הזאת במחיר המוצע (1250 ש"ח לגרסת 64GB) נשמעת בדיוק כמו מה שסטודנט עני צריך (האופיס מגיע מובנה). עכשיו לגביי, עקרונית יש לנו מחשב של אסוס מזדקן (בן 4 כמעט) שמריץ וינדוס 7. סה"כ אין לו כמעט שימוש בבית (טאבלטים וסמרטפונים- פונים למחשב רק בבעיות קשות). הדילמה האם לקנות את היוגה שישמש ללימודים אבל בת'כלס הוא עוד טאבלט (מפונפן אבל עדין טאבלט) או ללכת על מחשב רציני שישמש אותנו ל4-5 שנים הקרובות. מבחינה כספית זה אומר להוציא לפחות כפול אם לא יותר. השאלה הגדולה היא האם היוגה…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by TRBH,

שלום, אני רוכש את הנייד שלי בארה"ב, הדרישות שלי הן שהמחשב יהיה מהיר ויעיל, הן בעבודות: משרדיות, צפייה בסרטים בזמני הפנוי, עריכה בפוטושופ קלה ובתור סטודנט למדעי המחשב שיחזיק מעמד איתי במשך כל התואר. אני כיום משתמש במחשב נייד די ישן למטרת הלימודים והוא ממש איטי, שוקל 2.5 ק"ג למרות שזה לא מטריד אותי וחיי הבטרייה שלו נורא קצרים (תוך שעה הוא יכול להיגמר), וזאת הבקשה השנייה מהמחשב, שחיי הסוללה שלו יהיו יותר ארוכי טווח ממנו. בדקתי מספר מחשבים בגודל ''15.6: I5: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8910487&CatId=4935 **************** http://www.abt.com/product/78611/Lenovo-20C6008SUS.html I7: http://www.abt.com/product/78609/Lenovo-20C6008…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by DanielT,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, טווח המחירים הוא 3500 עד מקסימום 4000.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  12. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב בתקציב של עד 3500 ש"ח המחשב יהיה מיועד למשחקים שירים סרטים אינטרנט ומסמכים כאחד... צריך שיהיה במחשב צורב שהוא צורב גם דיוידי וגם צורב רגיל... ומקלדת פשוטה אבל טובה ... [glow=red,2,300]לא כולל מסך... לא כולל פלופי... לא כולל רמקולים...[/glow] ושיהיה רק מחנות אחת אם אפשר... בתודה מראש לכל מי שיעזור לי.... תודה! [glow=red,2,300]עריכה: לא צריך גם הרדיסק hard disk...[/glow]

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  13. Started by Eitan Smoliak,

היי, אני לא מבין במחשבים כל כך אז סליחה על הבורות. התשובות שלי מסומנות ב אדום. . מה התקציב המקסימאלי? בנתיים אין א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, CSGO, PAYDAY 2, BORDERLANDS 2, BIOSHOCK 3 וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע איפה בודקים, אשמח אם תסבירו לי איפה. -לאילו הגדרות …

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  14. שלום, מחר אני מזמין מחשב מ HP, להלן 2 מערכות, הראשונה מבוססת Intel I3 והשניה AMD n530. המחיר זהה, 820$. איזו מערכת עדיפה?? תודה! 1) Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Intel® Core i3-350M Dual Core processor (2.26GHz, 3MB L2 Cache) 4GB DDR3 System Memory (2 Dimm) FREE Upgrade to 500GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection 512MB ATI Mobility Radeon HD 5470 switchable graphics 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Display (1366x768) No TouchScreen SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Intel Wireless-N Card with Bluetooth Full-size island-style backlit keyboard with HP TrueVision Webcam + Fingerprint Reader Hi…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by MalaMadre,

מחשב Dell Inspiron N5050 i3-2330M GMA 3000 HD מפרט מצורף בתמונה. אם חסרים פרטים אז אשמח אם תגידו, תודה מראש לכולם!

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. intel i7-3570k IVI BRIDGE 3.4 GHz קרור: Zalman CC92HS לוח: Gigabyte Chipset Intel H77 כרטיס מסך: Nvidia GT 520-2GB-HDMI דיסק קשיח: SATA3 7200 1 TB (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) זיכרון: DDR3 1600MHz 16 GB + צלעות קירור (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) כונן: NEC-SONY X24 SATA מארז: CoolerMaster Elite 310 ספק כוח: CoolerMaster 460w Real * ללא מסך, ללא מערכת הפעלה. * המטרה עבודה מאסיבית של בסיסי נתונים (מיליוני רשומות) צורך הרבה זיכרון (לפי הגדרות) * לא מעוניין לחרוג מ- 3000 ש"ח משתלם?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by shimon_hr,

1. מה התקציב? 4K 2. מטרות המחשב? אינטרנט , סרטים , משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך ,רמקולים , עכבר+מקלדת 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ksp או משהו באזור חיפה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? שהיה קירור טוב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא חייב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?בנוני 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. - משחקים מינימלים..

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  18. שלום השימושים העיקריים שלי במחשב זה הורדות סרטים וסדרות ברשת כך שאני משתמש המון בראר ולפעמים כשאני מחלץ כמה סרטים במקביל המחשב לא זז כך שבחינתי זה הדבר הכי חשוב ואם המעבד e8400 יעזור לי לזה... זה ההעדפה הראשונית שלי. מעבד חזק! בעתיד יהיה לי שימוש בתוכנות שצורכות מעבד כמו visual studio כך שחשוב שהמחשב לא יתקע. במקביל מידי פעם אני משחק במשחקים כמו סים סיטי והמשחק בניית רכבות rail way כך שככל שאני מתקדם במשחק ובונה את העיר המחשב נתקע ,כך שאני צריך כרטיס מסך שיריץ חלק תמשחקים האלה. הגרפיקה לא מעניינת אותי מה שחשוב שלא יתקע בכלל. זיכרון רם צפיה בדפי אינטרנט זוללי זיכרון אני לא כ"כ מבין מה הכי חשוב בram אם זה המהירות שלו או הנפח הבנתי ש 2 גיגה מספיק מה שאני לא יודע זה כמה מגה …

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  19. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. מה דעתכם על המפרט הבא Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD On Board 7.1 Channel A…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by neta3200,

CPU:I5 3470 Motherboard:Intel DH67BL Ram:8GB DDR3 1333Mhz-CL9 GPU:Shappire 7850 Dual-X 1GB Storage : corsair force 3 ssd 120GB Seagate 500GB Hard Disk Hitachi 500GB Hard Disk Case : thermaltake Soprano RS 101 with window Powersupply : 600W Ci-Power DISK : DVD R/W LG כמה המערכת הזאת שווה ?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by yocha97,

שלום אני מחפש מחשב רב תחליתי התקציב 3000 שקל לא חייב לחסוך ואפשר לחרוג 100-200 שקל אני צופה בעיקר בסרטים ולפעמים משחקים אבל לא חשוב לי איכות מצוינת בלי ציוד הקפי ואין צורך בצורב אני מעדיף שקט אבל זה לא ממש הכי חשוב אני לא חושב שאני יעשה אוברלוק אבל אם זה חשוב אני ישנה את דעתי יש צורך להרכבה בחנות אני רוצה לקנות מKSP היתי רוצה מעבד אינטל וUSB3 וHDMI אני רוצה מחשב שישאר הרבה זמן ולא יהרס מהר אם אתם מעדיפים תשלחו הדעה בפרטי או EMAIL (yocha97@gmail.com) תודה מראש לכולם

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  22. מחפש מעבדה.חנות בארץ שמוכרת רכיבים לניידי IBM

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  23. שלום חברים , אני צריך את דעתכם על השידרוג הבא.. אני מחזיר את המפרט שיש לי עכשיו: ASUS P5WD2 Premium Intel Pentium D 920 2.8GHz 2x2MB Cache Kingston 2x512 667MHz KVR667D2N5K2/1G מקבל זיכוי של 1000 ש"ח. וקונה ב-2100 ש"ח את המפרט הזה: Intel C2D E6420 Gigabyte GA-P35-DQ6 G.Skill DDR2 2x1GB 800MHz - F2-6400CL5D-2GBNQ WD 250GB 16MB SATAII RAID WD2500YS למרות שה-HD קצת לא קשור לעסק פה ... אבל הוא בעיסקה. מה אתם אומרים ? משתלם או לא ? תודה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by גיל 19,

-------------------------------------------------------------------------------- LOGIC (S.I.L) Group Ltd. 2/9/2004 6:27:47 PM PCHARDWARE.CO.IL Computer System Ha-Roeh st. 2, Ramat Gan Tel. : 03-6728681 Email : info@pchardware.co.il -------------------------------------------------------------------------------- Part type Part name / Price Amount CPU : AMD Opteron 846 (2.0 GHz) 8-Way Server BOX CPU - [13,992 NIS] 2 Cooler : Titan Data Cooler DWC-A01 Water Cooling System - [561 NIS] 1 Motherboard : Tyan Thunder K7X S2468UNG AMD 760 Motherboard (Adaptec SCSI 7899W,3COM LAN) - [3,101 NIS] 1 Memory : RDRAM 512MB PC1066 16bit Samsung Original Memory…

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  25. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב ב-3000 שקל מאיפה כדאי לקנות ועם אילו חלקי חומרה? אשמח אם תשלחו אתר של המקום שבו אתם ממליצים לקנות ובשביל מחשב שנועד בעיקר להורדות ומשחקים כדאי להשקיע יותר? ואם כן כמה ומאיפה אפשר לקנות את אותו מחשב תודה רבה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.