עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב הוא 1,500 שקל. אפשר לחרוג מעט אם יש צורך ממשי (לסביבות 1600, 1700). מעבד כפול ליבה הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב הזה 2 GB זכרון לפחות. שוב, הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב הזה אין צורך בכרטיס מסך, מספיק שיהיה כרטיס מסך בינוני (אבל לא פחות מבינוני) על הלוח, לא מתוכננים להפעיל משחקים כבדים על המחשב שימושים ביתיים בעיקר גלישה, צפיית סרטים והרבה הורדות מחשב פועל 24/7 רמת השקט חשובה - 9 עריכה: ולגבי ה 9 ברמת השקט זה כדאיות.. זה לא מה שינפץ לרסיסים את התקציב, אפשר לחיות גם עם 7 וגם 6 אם זה מה שמקשה אין צורך בציוד היקפי.. רק המחשב עצמו. יש HD אך איני יודע אם הוא תקין.. לכן נדרש HD לפחות 250GB או 500GB אם אפשר בתקציב ללא מערכת הפעלה ולא מתוכנן OC חשוב שיהיו אפשרויות שידרוג בעת…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by garik111,

אני מעוניין להרחיב זכרון פנימי למחשב. להלן מפרט של מחשב שלי. אנא המליצו לי על דרך להרחיב (כמה להוסיף זכרון ואיזה סוג מהירות). כרגע יש לי 1GB זכרון פנימי. אולי לשים אחד של 4 או 2 של 2GB אן להוסיף פשוט 1GB ו2GB תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. הבקשה עבור חבר... דרישות: עד 4.5K, כרטיס מסך חזק למשחקים\ סרטי HD, לא כבד מידי, עם חיי סוללה הגיוניים (לא שעה וחצי~ ששעתיים בלחץ), מסך 16 אינצ' ומעלה... ושיהייה אמין שלא יבוא אלי בטענות אחר כך תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by moris122,

אוקיי התקציב שרציתי לקנות הוא 3500 שח... קניתי מ-KSP המטרה של המחשב היא לעלות משחקים סגנון OC חלק וטוב!!! מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 770 1 770 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 450 1 450 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 295 2 590 (1GB) כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 מארזים? Price Units Total HJA-70 MIDI Black 135 1 135 ספקי כוח? HEC Price Units Total HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 235 1 235 Total price 3500 ¤ תנו תג…

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  5. * מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by artyom,

ישבנו והרכבנו מפרט, אבקש דרכים ליעול המפרט או להורדת המחיר, הדגש הוא שהוא סגור על המארז הזה, תודה.

7. Started by amit2792,

שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Globalization,

רציתי לקבל הערכה פחות או יותר מדויקת בנוגע למפרט שמצוי בחתימה. תודה לעוזרים.

9. שלום לכולם! אח שלי סטודנט להנדסת אלקטרוניקה ועובד עם יישומים כבדים כגון MatLab וכן הוא עובד עם Pspice וכו'. בכל אופן הוא זקוק למחשב חדש אח במסגרת תקציב של 3000 ש"ח בערך מסך כבר יש לנו היינו מעוניינים במחשב נייד משומש, כזה של חברות שמשכירות לסטארט-אפים ואח"כ מוכרות אותם כי החברות פושטות את הרגל. עבור מחשב נייד מן הסתם נשלם עד 4000 ש"ח. מישהו מכיר כתובות? וגם יש לי שאלה נוספת, האם המחיר הבא שווה את המפרט הבא: AMD athlon 2000 xp+ Motherboard: gigabyte 7vaxp (creative sound blaster 5.1 Live!) cdrw: Lg 48*24-*48 graphics: nVidia Gforce 2 mx400 64mb Segate H.d.d 60 gb 7200 rpm מקלדת עכבר רמקולים כונן דיסקטים סטנדרטיים וכו'. אנא חוו דעתכם... :smoke:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by alextav,

שלום, קניתי לפני שנה מחשב נייד של Dell מהאאוטלט בארה"ב עם מקלדת באנגלית כמובן, במשך השנה נאלצתי להחליף פעמיים מדבקות של אותיות בעברית כי הן נפלו אחרי כמה חודשים. רציתי לברר האם החלפה של המקלדת זה משהו שניתן לעשות במסגרת האחריות למרות שהיא תקינה? במידה ולא האם ניתן להשיג מקלדת עם אותיות בעברית לדגם E7440 בארץ? אם אני מחליט לעשות חריטה האם זה מפר את תנאי האחריות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום למומחי הפורום, קיבלתי הצעת מחיר למחשב שישמש לשימוש ביתי ממוצע, אינטרנט, אופיס וכו', אבל גם חשוב שיציג סרטים וסרטי HD באיכות טובה. האם המפרט הזה טוב ומתאים לצרכים אלו? תודה על הסיוע ! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. שלום, ברשותי המפרט: Intel E2160 @ 2.4GH Gigabyte ga-p31-s3g 2X A-DATA 2gb ddr2 Gforce 8600 Gt Western digital 320GB Fsp 400Wpnr ולאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה SOLIDWORKS בצורה רצינית והמחשב עובד בצורה איטית עם התוכנה. לכל שאר השימושים המחשב הנ"ל מספק אותי. מה המינימום ההכרחי על מנת שהתוכנה תפעל בצורה טובה. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. INTEL PENTIUM D805 GIGABYTE GA-8I945GMF VGA O.B 2*512 TWINMOS DDR2 533Mhz CL4 HITACHI 160GB SATA2 W.D 120GB SATA THERMALTAKE SILENT PUREPOWER 480W COMPUCASE 6A19 WHITE תודה לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by uori69,

השתמשתי בתוכנת nhc 2 למחשבים ניידים וכנראה שיחקתי עם ההגדרות של צריכת סוללה. כרגע אני לא יודע למה הטעינה עד 50 אחוז בלבד ולא יותר. ניסתי למחוק את התוכנה וגם לשחזר לזמן יותר מוקדם אבל ללא הועיל מה לעשות או אם יש אפשרות לבדוק איפה ההגדרה שונתה. מאחר ולא הגיוני כי הסוללה תקולה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by edenr,

אני צריך מחשב למשחקים במשהו כמו 2500 שקל לא כולל כרטיס מסך (יש כבר ג'יפורס 4 MX) ללא ציוד הקפי חוץ ממסך 19 אינץ' תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום אני מנסה להתקין WIN 10 מדיסק און קי על מחשב נייד ASUS K55A לפי מה הכתוב פה http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html השתמשתי בRUFUS ומשום מה לא נוצרו מחיצות כמו בהתקנה של UEFI. מה הבעיה פה? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מחפש מחשב לצרכים משרדיים וביתיים גלישה באינטרנט, Office ואם יש אפשר שיהיה בלוח אם שלו יציאה של hdmi אבל זה רק אם זה נכנס בטווח מחירים.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by asafgolan,

אני צריך מפרט שיתאים לתקציב הנ"ל (לא מיועד למשחקים). המחשב צריך לכלול גם מסך LCD, ואם יהיה אפשר להשאיר מקום גם לעכבר, מקלדת ורמקולים זה בכלל יהיה נהדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by leoleo,

היי לכולם, אני מעונין לרכוש מחשב חדש. השימושים: ביתיים לחלוטין(אינטרנט, סרטים,מוסיקה,ומעט פוטושופ ברמת חובבן), חשוב שיהיה שקט ואיכותי ושהחומרה תהיה טובה. בניתי לי משהו ע"פ התקציב שלי 3K , מה דעתכם? האם בניתי משהו שהוא מעל מה שאני צריך?אשמח לקבל הערות והמלצות והתייחסות לסוגיות הבאות:האם יש לי צורך בכרטיס מסך נפרד, האם יש כרטיס מסך מובנה כבר על הלוח האם? האם עדיף זיכרון 1GB בכרטיס אחד או שניים של 512, שכחתי משהו?: להלן המפרט מעבד אינטל 4300 dual core לוח אם gigabyte 81945gzme-rh s 775 conore 945gz vga' pci- e זיכרון 1 GIGA ( דיסק 160 GB SATA WD כרטיס מסך GIGABYTE gf-fx5500 256mb tv dvi צורב DVD LG X16 X8 DUAL מארז THERMAL TKAE SUPRANO VB1000BWS/SWS

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום לכם ותודה שאתם פה כדי לעזור לנו. 1. תקציב מ2000 עד 3500שח, אם אפשר לחסוך יהיה בסדר גמור. 2.קונה מישראל, אם אפשר חנות ממרכז. 3.מטרת המחשב יהיה אינטרנט סרטים וצ'ט. 4.גודל מסך- 14, 15.4, 15.6. בבקשה רק מסך לד או אם יש משהו יותר איכותי. 5.משקל רצוי, אני לא בידיוק יודע, אבל שלא יהיה כבד מידי, במספרים אני לא יודע ממש להגיד. עד 3קילו. (אני לא יודע, מה שיש) לא מתכוון לסחוב אותו לכל מקום. 6. 5-6 שעות יהיה בסדר, אם אפשר עוד רק יתרום לי. 7.בלי יציאות מיוחדות. 8. לא משנה, אם יהיה בלוטוט או לא. 9. גודל מינימלי של דיסק קשיח 250GB 10.עם צורב די וי די בבקשה. 11. אחריות רק בארץ, שיהיה כמה שיותר, וחברה ממלצת ידעוה וטובה. 12. ללא ממש אכפת לי החברה, רק שהמחשב יהיה יפה ועם מסך לד ומקלדת …

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by KEIS,

שלום.. אני מחפש מחשב נייד באיזור ה2500 שח הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, תוכנות לא כבדות במיוחד וטיפה סרטים. ראיתי כל מני מחשבים של חברות שונות בערך במחיר הזה שהמפרטים כמעט זהים (4 גיגה זכרון מעבד I3).. הכי חשוב שלמחשב יהיה עם 3 שנות אחריות. אשמח אם מישהו ימליץ לי על מחשב כלשהו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  22. 1) התקציב שלי הוא 2500, אפשר לחרוג עד 3000, אבל רצוי שלא.. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטי HD ׁ(יחובר גם לטלווזיה 36 אינץ'), משחקי רשת (אני מוכן להתפשר על גרפיקה בינונית-נמוכה) והכי חשוב תכנות (אני עובד עם eclispe, ויז'ואל סטודיו [פרוייקטים יחסית כבדים], אימולטורים של אנדרואיד וכ'ו). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? האמת לא אכפת לי לסחוב 3 קילו.. או אפילו 4.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני צריך לפחות 4 שעות של זמן סוללה, אני טוען אחרי הזמן הזה וממשיך לעבוד.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי, ESATA לא חייב. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by LinKinG,

שלום, צרפתי מפרט למחשב שמויעד לשמש לעריכת אודיו (בגלל זה הכרטיס מססך החלש, יש רק צורך שיתחבר לשני מסך LCD 17"). המחשב אמור לעמוד בעומסים כבדים מאוד ככה שככל שיותר חזק יותר טוב. כרטיס קול יקנה בנפרד. אני לא ממש יודע מה יותר חזק המעבד החדש של אינטל או הדואל קור בגרסת ב3.4 המצלצות בכיף והיתה מחשבה על קירור מים עכשיו מערכת קירור מים תקרר את כל המחשב ולא רק את המעבד? או שאילו רק המערכות ב700 שקל וכדומה? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium D 3.4Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1150 1 1150 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 960 1 960 זכרונות? DDR II 800 Price Units Total 512MB Kingston HyperX 590 2 1180 כרט…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by LeonBello,

הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לכן אני מתחיל לעבוד בקרוב. בכל מקרה, רציתי לקבוע תקציב יעד, אז רציתי לשאול- אני מעוניין לקנות מערכת חזקה למשחקים, שתוכל להפעיל את המשחקים היום על הגדרות גרפיות גבוהות, עם לוח אם שאוכל לשדרג בעתיד (לדוגמא, שיצאו כרטיסי הDX10), אני אשמח עם הלוח יכלול גם מערך AGP (ל7600GT, אני רוצה לקנות בינתיים כרטיס מסך למערכת הנוכחית שלי, שאוכל להנות ממשחקים עד השידרוג. וכדי שלא אצטרך לקנות כרטיס חדש לפני הDX10...), מישהו יכול לתת לי תקציב יעד למערכת כזו? אם תוכלו להוסיף מפרט זה יהיה נחמד. ועוד שאלה, כדאי לקנות בינתיים את ה7600GT? או לחסוך גם את הכסף הזה למערכת, כי יכול להיות שזה יקח כמה חודשים טובים עד שיהיה לי מספיק כסף למערכת חדשה... ואין לי סבלנות לחכו…

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  25. Started by FiRePOweR,

שלום לכולם. אני מחפש מחשבים ל STARTUP קטן , אנחנו מפתחים עם visual studio 2008 + SQL 2005\8 ורוצים שיצליח להפעיל עוד סביבות פיתוח במקביל על המחשב. אני מעדיף שיהיה לוח אם + זכרון + ומעבד מצוין שיחזיק מעמד איזה שנה ( עד שנגייס ואז נתפרע :) ). המארז לא כל כך חשוב אבל מגוון הלוחות כל כך ענק והייתי רוצה משהוא טוב אז מעבד - כדאי QUAD ? לוח אם - יש העדפה ל gigabyte זכרון - 4 GB מינימום דיסק קשיח - 250 SATAII מארז + ספק משבוא שקט וטוב כרטיס מסך - נחמד כזה שאפשר לעשות איזה UT בזמן הפנוי ללא מסך .

• 2 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.