ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,381 דיונים בפורום זה
-
זה המפרט שהרכבתי לעצמי היום אחרי שיצא ה E6750 אני עוד מתלבט בין ה E6750 לבין ה Q6600 מה אתם אומרים לי לעשות? מתוכנן לקנות מסך רחב 22' תמליצצו לי על אחד בערך ב 2000 2400 שקל... והאם הספק שבא עם המארז יחזיק את המערכת? תודה! ערכתי את הלוח אם לבלי כרטיס מסך הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1111 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 ¤626 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39200 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤340 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ¤1634 http:/…
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מה הדברים העיקריים שאני צריך לבדוק ברכיבים הנ"ל ואיך אני בודק תאימות של כל פריט לפריט השני. למשל, ראיתי לוח אם כלשהו-ליד הדגם יהיו עוד מלא אותיות ומספרים שלא מובנים. על מה אני צריך להתסכל ואיך?, (כלומר מה טוב ומה לא...) וכעת אחרי שבחרתי לוח אם, אני רוצה להתאים לו מעבד - שוב פעם אותו עיקרון - איך אני יודע שהם מתאימים, מה הכי חשוב לבדוק בו? וכנ"ל לגבי הזכרון. אני מודה מראש לכל מי שיוכל להסביר לי זאת בצורה הכי פשוטה וברורה. השימוש למחשב לשלי - אינטרנט, עבודה, הורדת סרטים, עריכת סרטים. ושוב תודה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מתלבט בין 4 מחשבים ניידים: השימושים רגילים, גם לאוניבריסטה ולגלישה באינטרנט... אלו 4 הדגמים: 2 לנובו עם 2 גיגה זכרון: http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_Y510_hy_4/ http://www.jr.com/lenovo/pe/LEN_Y510_hy_D2/ 2 הבאים הם עם 3 גיגה זכרון, ומעבד יותר חזק - 200GHz: hp: http://www.jr.com/hp/pe/HP_DV6920US/ toshiba: http://www.jr.com/toshiba/pe/TOS_A305S6853/ 1.הלנובו סתם יקרים ופחות חזקים, יש סיבה בכלל להעדיף אותם? 2.אם לא אז מי מהשניים הנותרים יותר כדאי? 3.יש הצעות למחשב נייד בתקציב שיותר כדאי? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש Dell Latitude D620 עם מעבד daul core 2.0, דיסק קשיח 100/7200 וזיכרון 2X512. בדקתי את זמן הסוללה וכאשר רק וורד פעל הסוללה הספיקה לשעתיים וחצי בלבד... האם זה נורמלי? מישהו יודע מה זמן הסוללה המקובל למחשב כזה או איפה אני יכול לבדוק את הנתון הזה? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
רוצה רק קונרו חייב תמיכה ב-IDE [הבנתי יש לג'יגהבייט לוח מאוד טוב ב-790 ש"ח ב-KSP שתומך] צריך למעשה: מעבד לוח אם כרטיס מסך כרטיסי זיכרון אם יש אפשרות גם כרטיס קול פשוט נחמד של קריאטיב [אלא אם הכרטיס שעל הלוח נחשב סבבה]
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים דברים חשובים שיהיה יחסית קל סוללה טובה שימושים - איטרנט , אופיס עבודות וכ"ו ואולי קצת סרטים תמונות וכאלה. תקציב עד 4-5 משהו כזה...
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני ישמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך בעיקרון המפרט של המחשב הוא CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4GB (2 X 2048MB) 800MHz DDR2 Dual Channel Up to 4GB HD 320GB Serial ATA (5400RPM) Display 15.6in Widescreen WXGA with TrueLife - WLED ההבדל היחיד בין שני המפרטים זה הכטיסי מסך כשבאחד הכרטיס מסך הוא ATI Mobility Radeon HD 4330 (256MB dedicated) ובשני Intel® Integrated Graphics Media Accelerator 4500MHD המחשב הוא בשביל אינטרנט אופיס וצפיה בסרטים אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים למרות שהמסך הוא לא לגמרה full hd אני עדיין מתכוון להריץ עליו סרטים ה-hd השאלה שלי אם שווה להוסיף את ה-300…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם היא מתאימה? בנתונים היא 11.1V על 4320MAH עם קיבולת 48WH... בספר של הפוג'יטסו (LIFEBOOK) כתוב שסוללה שמתאימה היא 10.8V על 3800MAH... האם לנסות? האם זה יכול לשרוף את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הפיקסל במסך 13 אינץ' קטן בכשליש מפיקסל במסך נייח. האם המסך עדיין נוח לצפייה (בלי צורך להתקרב מאוד למסך) או שהתצוגה קטנה מדי?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד עם גודל מסך של 17.3 אינץ, הדרישה המרכזית מהמחשב שיגיע עם מעבד משושה ליבות, דגם 8750h, רצוי שיגיע עם לפחות 16 גיגה זיכרון, כרטיס מסך גרפי לפחות 1050, ובעל SSD של מינימום 256 גיגה, בנוסף אמשח מאוד אם למחשב יהיה חיבור אחד לפחות של Thunderbolt 3. רזולוציית המסך פחות חשובה, אך כמובן לפחות 1080p. אין חשיבות למשקל, ככה שהמחשב יכול לשקול גם 4 קילו. התצקיב כרגע לא ידוע אבל מכוון לכיוון 1000-1500 דולר. כרגע שמתי עין על ה-g3, אך לא הצלחתי להבין באמאזון האם הוא מגיע עם TB3, אשמח להמצלה שלכם אם קיים לגביו. במידה והמחשב יכרש בחו"ל יש עדיפות לאחראיות בינלאומית. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אחותי (LENOVO) שאני פותח את המחשב יש לי הודעה בצד שמאל למטה (איפה שהשעון) "פרופיל המשתמש שלך לא נטען כראוי!. נכנסת למערכת עם פרופיל זמני. שינויים שערכת בפרופיל זה יאבדו כאשר תצא מהמערכת. לקבלת פרטים עיין ביומן האירועים או פנה אל מנהל המערכת." עכשיו בעיקרון מה שקורה שאין את אותו שולחן עבודה, אלא שולחן עבודה ריק, כמו אחרי התקנת החלונות. שאני מנסה להיכנס אל תקיית המשתמש שלה רשום לי "אין גישה אל.. (התיקיה) הקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה". ניסיתי לשחזר את המערכת אבל רושם לי "הדיסק c(:sw_preload) מכיל שגיאות. windows זיהה השחתה במערכת קבצים ב c(:sw_preload). עליך לבדוק את קיימות שגירות בדיסק לפני שתהיה אפשרות לשחזר אותו. זה התחיל בזה שהמחשב…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד של hp. המחשב גירסא hp pavilion dv 5000 ורציתי לדעת אם משהו מפה יתאים לו http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-LapTopMemory&DB167758=167760&DB167762=222316&DB167767=167773 יש לי עוד מקום פנוי ככה שסה"כ יהיה לי 2060 אפשרי או לא? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ש"ח, אלפיים שקל עבור חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? יצירת סרטי תלת מימד בבלנדר מה שאומר שימוש בCycles GPU Render Engine. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך או שתיים בגודל 27 ברזולוציית 4K IPS, לא חייב להיות כלול במחיר הכולול של המחשב.(עדיף dell אבל אם יש לכם ניסיון טוב עם LG/SAMSUNG או חברה אחרת אז אשמח לשמוע הצעות) זרועות עבור המסכים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת קליפים, משחקים קלים וסרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, red alert -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD32" רזולוציה 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רצוי שזה יהיה בניו-יורק אם למישהו יש מושג, כי יש שם בחור שצריך לאסוף את המחשב.. מסך '15. חשיבות רבה בעיקר למשקל ושיהיה דק. וגם שאני אוכל לקבל עליו אחריות בינלאומית. מעבר לזה, מה שאפשר בהתאם למסגרת התקציב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים רגילים וסטנדרטים (גלישה,אחסון מדיה,סרטים באיכות גבוהה,ומוזיקה ואולי משחק או שניים ) עם דגש על המוזיקה שכן אני מעוניין לחבר למחשב סט רמקולים איכותי שיהווה תחליף למערכת. מחשב שיעבוד חזק ובצורה טובה לאורך זמן. הבנתי שהתקציב הסטנדרטי לדרישות כאלו הוא באיזור ה 3k.(או שאולי אני יכול למצוא בפחות לדרישות כאלו?) אשמח לקבל מפרט שמתאים לדרישות האלו,עם דגש על האלמנטים שיותר כדאי לי לשים אליהם לב,ביניהם: רזולוציית מסך ותמיכה בhd(עד כמה זה רלוונטי לי)? כרטיס גרפי(גם,עד כמה זה רלוונטי לצרכיי) מהירות כונן קשיח(האם להתפשר על מחשב ללא ה ssd או שלא לוותר? והאם לא להתפשר על פחות ממהירות של 7200rpm?) מעבד-הבנתי שלא לקנות פחות ממעבד i5 בשביל עבודה חזקה ש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג קצת את המחשב הנייד שלי שמשרת אותי נאמנה, המפרט שלו די ישן, בגבול עתיק P3 500 256MB SDRAM 20GB HDD 4200RPM הוספתי לו עוד PCMCIA->4USB2.0 PORT וגם כרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לשדרג למחשב את הדיסק הקשיח, כי לדעתי המחשב די זוחל בגללו, כי שאני מעתיק משהו לUSB, נראה כאילו המהירות הכתיבה והקריאה מUSB גבוהה יותר מקריאה וכתיבה לדיסק קשיח ופה אני רוצה לשדרג לדיסק קשיח שעובד ב5400RPM לפחות לדוגמא http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6975 מבחינת הנפח, לא אכפת לי כלל, רק חשוב לי שהדיסק קשיח יהיה ביצוועיסטי יותר עכשיו הבעיה היא כזאת: ההתקן היחיד שיכול לעשות בוט זה הכונן הדיסקטים שיש לנייד הזה המחשב מאפשר לעשות בוט רק מHDD, FLOPPY,סידירום שמתחבר לכבל מיוחד(חסר…
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התקציב הוא 1,500 שקל. אפשר לחרוג מעט אם יש צורך ממשי (לסביבות 1600, 1700). מעבד כפול ליבה הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב הזה 2 GB זכרון לפחות. שוב, הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב הזה אין צורך בכרטיס מסך, מספיק שיהיה כרטיס מסך בינוני (אבל לא פחות מבינוני) על הלוח, לא מתוכננים להפעיל משחקים כבדים על המחשב שימושים ביתיים בעיקר גלישה, צפיית סרטים והרבה הורדות מחשב פועל 24/7 רמת השקט חשובה - 9 עריכה: ולגבי ה 9 ברמת השקט זה כדאיות.. זה לא מה שינפץ לרסיסים את התקציב, אפשר לחיות גם עם 7 וגם 6 אם זה מה שמקשה אין צורך בציוד היקפי.. רק המחשב עצמו. יש HD אך איני יודע אם הוא תקין.. לכן נדרש HD לפחות 250GB או 500GB אם אפשר בתקציב ללא מערכת הפעלה ולא מתוכנן OC חשוב שיהיו אפשרויות שידרוג בעת…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב זכרון פנימי למחשב. להלן מפרט של מחשב שלי. אנא המליצו לי על דרך להרחיב (כמה להוסיף זכרון ואיזה סוג מהירות). כרגע יש לי 1GB זכרון פנימי. אולי לשים אחד של 4 או 2 של 2GB אן להוסיף פשוט 1GB ו2GB תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הבקשה עבור חבר... דרישות: עד 4.5K, כרטיס מסך חזק למשחקים\ סרטי HD, לא כבד מידי, עם חיי סוללה הגיוניים (לא שעה וחצי~ ששעתיים בלחץ), מסך 16 אינצ' ומעלה... ושיהייה אמין שלא יבוא אלי בטענות אחר כך תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקיי התקציב שרציתי לקנות הוא 3500 שח... קניתי מ-KSP המטרה של המחשב היא לעלות משחקים סגנון OC חלק וטוב!!! מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 770 1 770 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 450 1 450 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Kingston 295 2 590 (1GB) כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total X1650XT 256MB, HDTV, 2xDVI, PCI-E 930 1 930 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 מארזים? Price Units Total HJA-70 MIDI Black 135 1 135 ספקי כוח? HEC Price Units Total HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin 235 1 235 Total price 3500 ¤ תנו תג…
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסה תעשיה וניהול, צפיה בסרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, VGA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא אשמח לראות אופציות ולפי זה אני אבחר את התקציב.. תודה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישבנו והרכבנו מפרט, אבקש דרכים ליעול המפרט או להורדת המחיר, הדגש הוא שהוא סגור על המארז הזה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת עם המחשב שווה 2000 ש"ח יד שנייה מצב טוב דגם: TY0FSIZ מעבד: Intel Core 2 Duo T5300 1.73GHz זיכרון: 1GB דיסק: 120GB מסך: "15.4 WXGA TFT מערכת הפעלה: Vista Home Premuim DVD/RW Multi Burner אחריות: שנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-