עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב מבוסס אינטל עד 7500 ש"ח, ללא מסך. המחשב מיועד למטרות משחק ועיצוב גרפי. חובה: Radeon 9700 Pro 512 DDR 333mhz מעבד של אינטל. Benq DVD מומלץ: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver עם מנורה כחולה. תודה מראש. 8)

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. Started by 00Amir,

חיפשתי מחשב נייד קטן (13"-14") ויחסית חזק, בעל 2 ליבות ו4 נימים, שיהיה יחסית קל ודק. נתקלתי בסמסונג Samsung QX412, עם כרטיס גראפי GT520 פשוט נראה לי מחשב אידיאלי בשבילי... רציתי לשאול אם יש סיבה לא לקנות את המחשב הזה... הכי זול מצאתי בטרקלין חשמל : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 אשמח לדעה...

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  3. היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. שלום, לפני כשנה וחצי קניתי מרשת גיבור מחשבים מחשב נייד: GIGABYTE W566N. רשת גיבור מחשבים קרסה מאז ולכן אין לי למי לפנות באשר לבעיה הבאה: כאשר אני פותח את המחשב כל מה שאני רואה זה מסך לבן עם גוונים של אפור. שום דבר חוץ מזה. ניסיתי להתקשר למי שחשבתי שהוא היבואן - מור לוי טכנולוגיות. הם ביקשו את הסיריאל נמבר של המחשב, נתתי להם אותו ואז הם אמרו שזה לא שלהם. מה אני יכול לעשות לגבי הבעיה? יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי? אם לא, למי ניתן לפנות? דרך אגב: לפני מספר חודשים נראה לי שהבטריה של הנייד מתה, שכן 2 דקות לאחר ניתוק הנייד מהחשמל הוא נכבה, ניסיתי לפנות לגיבור מחשבים אך גיליתי שהם קרסו, ולכן עזבתי את זה. המון תודה!!!

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב. ברצוני לבנות מפרט אבל כבר המון זמן עבר מאז פעם אחרונה שקניתי מחשב. לכן זקוק לעזרתכם. מקווה שאינפורמציה למטה מספיקה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל. אם אפשר לחסוך מבלי להתפשר בביצועים, אז בטח! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא רב תכליתי: - שימושי אופיס ואינטרנט - שימוש עיקרי למדיה ביתית, עושה streaming משתמש ב LAN. לא חייב WiFi. חשוב מאוד! - עריכת וידאו: אני מצלם לא מעט ברזולוציית HD ואז מאכסן אותו במחשב. לפעמים עורך (קליפים). עושה streaming על גבי LAN. להבנתי, חשוב כרטיס מסך …

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  6. בעמוד השני יש מילוי שאלון מעודכן 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן אז לחסוך אם יש מבצעים וכדומה, כל עוד אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (בינוני), גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (של תלמיד תיכון) וככל הנראה גם תכנות c# וגאווה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עם דרישות כמו gta v, watch_dogs,Far cry 4,the division ובעצם כל מה שיצא ועתיד לצאת -מהי הר…

• 50 תגובות
    • 4.8k צפיות
  7. Started by gil_k,

שלום לכולם!, הודעה ראשונה שלי בפורום אני יקנה מחשב חדש בעוד כחודשיים ובנתים אני רוצה לראות על איזה כיוון אני ילך. התקציב שלי הוא 5000 שקל, לא צריך מסך, כוננים, מקלדת עכבר ורמקולים. שיהיה מארז יפה ושקט. שאם אני ירצה להפעיל עליו דפדפן ICQ פוטושופ משחקים ותוכנות ברקע שלא יתקע. המחשב הולך להיות איתי בשנתים שלוש הקרובות אז זה גם סוג של פרמטר.. סליחה על הבורות אבל מה זה OC? ראיתי את זה פה בהרבה הודעות. אני כנראה יקנה מנעה. תודה.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  8. אני מחפש מחשב חזק ועמיד לא חייבים להיות לו ביצועים מטורפים וחשוב שיהיה די שקט. אני לא יודע לגבי ליבה מרובעת ולכן אני שואל האם כדאי להשקיע בליבה מרובעת. המשחק יתבצע על גבי מסך 32 אינץ lcd של היטאצי. הצעות יתקבלו בברכה ותודה על העזרה שקיבלתי בשרשור הקודם פשוט אשמח להמלצות נוספות.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את כל התקציב כל עוד זה יגרור שיפור - זה השקעה לטווח ארוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג העדכניים ביותר שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 (מסך 23" DELL כמו במפרט המומלץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. תקציב מקסימלי 1500. עדיף לחסוך עד חריגה של 200 מיועד לאבא לצרכי אינטרנט ולא יותר גודל מסך 24 אינץ המכשיר מיועד לדרגות נמוכות כאמור רק אינטרנט אין צורך בציוד הקיפי שקט לא קריטי. לא מתוכן OC צריך להרכיב בחנות. תוכנות לא קריטי עדיף לקנות את המחשב מחניות בערים שקרובים ליבנה קניית המחשב מתוכננת באופן מיידי אין תכנון שדרוג. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  11. שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tmrm,

שלום, ניסיתי לבד, לא הלך לי, אני לא מבין בזה. אמממ דברים עליהם אני שם דגש: 1. דיסק קשיח - 120GB. 2. כרטיס מסך - כרטיס מסך די טוב, עובד טוב עם משחקים סטייל doom 3 ו-Half life 2. לא ב29,000 ש"ח. 3. מסך - מסך "17, LCD. אמממ מסך טוב+, אני משחק במחשב. 4. זיכרונ\ות פנימיים - אם באמת משפיע בצורה ניכרת, 2 זכרונות פנימיים של 256MB. 5. לא אכפת לי בכלל ממארז, רק שיהיה שחור 6. עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical 7. מקלדת - Microsoft Multimedia Keyboard 8. אמממ אנ'רוצה צורב רגיל 52x24x52, לא צורב מהיר בטירוף, אמממ אם אפשר במסגרת התקציב שיהיה גם עם די.וי.די וצורב די.וי.די (???) אוקי, אין לי מושג לגבי לוח אם ומעבד, וכל השאר, רק לגבי המעבד, תתאימו לתקציב, שלא יהיה צולע. אממ…

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  13. היי, בניתי את המפרט לבד, רק רציתי לדעת האם בנוי נכון מבחינה טכנית (כל החלקים ניכנסים למארז....)? הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34160 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 564/553 ₪ לוחות אם - Mini ITX B85M-ITX - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 399/391 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0514-012TB0 - Zeppelin - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות: - 1 - 329/322 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SS…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by vacuuuum,

שלום! אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט ב3000 ש"ח בשביל עבודה עם גרפים ואינטרנט. דבר ראשון לא צריך מסך, וציוד הקפי. מה שחשוב זה שהמחשב יוכל לתמוך ב4 מסכים במקביל, ורצוי שהמעבד יהיה טיפה חזק (לא יותר מידי). תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. מחשב המיועד לשימוש הסבים - אופיס, אינטרנט וניהול תמונות (סטילס) ממצלמה דיגיטלית. לא נדרש ציוד הקפי, קיים רישיון XP HOME (שעובר ממחשב אחר שסיים את חייו) וכמובן נדרשת הרכבה והתקנה. נכדים ישתמשו גם הם מפעם לפעם במשחקים קלים ומשחקי אינטרנט. יש חשיבות רבה לאיכות הרכיבים במטרה לצמצם תמיכה טכנית ע"י בני משפחה אחרים בבעיות חומרה אפשרי לחרוג קצת בתקציב (ומצד שני לא נדרש דיסק גדול)

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש באמת תועלת משמעותית לנצל (כנ"ל לסעיף הבא) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (הרבה חלונות במקביל), צפייה בסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בהנחה שזה נחשב לציור היקפי יש צורך בצורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, אני סטודנטית שנה שלישית ואני מחפשת מחשב נייד חדש. עד כה השתמשתי במחשב שקניתי לפני שנה א' של VOSTRO 3460D DELL - המחשב עצמו ממש מתחמם בצורה שלא ניתן לבצע בו שימוש כראוי. המפרט שלו בעיקרון נשמע טוב אבל בפועל אני לא ממש מרוצה ממנו בעיקר בגלל העובדה שהוא מתחמם ושורף את ברכיי וידיי. אני דיי מאוכזבת מ"דל" וכעת אני מחפשת פרטנר חדש לשנת הלימודים האחרונה ולהמשך הדרך. הדרישות: מסך 14" תקציב: 3500 מעבד: I5 , אפשר להתפשר אם המחשב ממש טוב על I3 (פשוט כרגע יש לי I5 ) זיכרון:לפחות 500 GB(מה זה הSSD שכולם מדברים עליו?!?!?!) מסך מגע: כולל סוללה: לפחות 5 שעות משקל: לא יותר מ-2 קילו מקלדת: חשוב לי איכות ונוחות ההקלדה (היום אני מרוצה מהנקלדת) ואם אפשר גם מוארת (לא חייב) יתרון. אשמח…

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. מפרט כמו שאמרתי עד 5000 ( רצוי הרבה פחות) שכלל הכל תודה לכל העוזרים המפרט למשחקים ( לא צריך כרטיס מסך מטורף) סרטים, גלישה, מוזיקה ( מה שעושה אפילו P-3 ) חשבתי אולי ללכת לכיוון המעבד החדש 805D הכפול ליבה הזול מה דעתכם? ( אולי יהיה גם OC לא משהו רציני)

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by idoleff,

זה המפרט הסופי שאני רוצה לקנות... למישהו יש הצעות לשיפור? Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO 1490 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 *2 530 WD 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 Philips DVD±RW x16 LightScribe 300 LEADTEK WinFast PX7900 GT TDH 2330 Supertalent X-Blade Gaming Case 500W Silver 450 חשוב לציין שאין שום כוונה לOC במפרט...

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by demultiplexer,

לפטופ חדש, באיזור ה- 1500$, 13.3 , 4gb ddr3, led. ייקנה בארה"ב אז 1500$ במחירים של ארה"ב. אני מחפש את היחס עלות תועלת הכי גבוה לזיכרון cache. בין הדגמים בבדיקה: 1. dell latitude E4300. 2. new macbook (2ghz model) 3. s6410 fujitsu-siemens (might be a little more expensive) זהו בערך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. צרכי מהמחשב: אני הולך להתחיל ללמוד ואני צריך מחשב שיהיה לו מסך מגע ויוכל לשמש אותי לצרכי עבודה משרדית בזמן הלימודים , ולמשחקים בזמן חופשות. השאלה אם כרטיס מסך כזה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו לדוגמא פיפא 15. מדובר במחשב מסוג: [h=1]Dell Inspiron 5547 IN-RD33-7801[/h]http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878420 למחשב כרטיס מסך מסוג: AMD Radeon R7 M265 עוד דגמים שעניינו אותי: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879111 [h=1]Asus TP500LA-DN042H[/h] 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874058 [h=1]Asus N550JK-CM062H [/h] תודה רבה לעוזרים ולעונים (:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום רב לפורום, נעדרתי מפה תקופה ארוכה להחריד. המחשב הקיים: I7 3770 לוח H67 ITX קירור katana 3 זיכרון 2X8GB DDR3 1600 CL11 כונן SSD 500GB SATA CT500MX כ.מסך 2060 SUPER 8GB מארז QBX COUGAR ספק MODULAR 550W Seasonic בן שנתיים. למעט כרטיס המסך שעונה כרגע לפחות על צורכי הגיימינג, המארז (יש מגבלת מקום) והספק, אני מעוניין להחליף את שאר הרכיבים. כמו שעינייכם רואות, אני לא משדרג את הפלטפורמה לעיתים קרובות. אבל כן משדרג במסגרת הקיים. (הלוח הקיים התחיל עם 2600 ומאוחר יותר שודרג ל3770). התכנון הוא להחליף לוחו, מעבד, קירור, זיכרונות, וSSD. כאשר המטרות הן לא להשקיע מעל ומעבר כרגע בדברים שאני מתכנן להחליף בהמשך. …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  23. שלום אני צריך מפרט למחשב במשחקים עם כרטיס מסך של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by hezy16,

שלום, אני מתכנן להזמין כבר בסוף השבוע מחשב למטרת משחקים בעיקר, מחשב שיתלווה למסך 22. אחרי בדיקה קלה אני כנראה ילך על המפרט הזה, אבל כל הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה. המחשב יקנה בחנות sky-pc. מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤987 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤287 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤361 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe ¤1499 כמות:…

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by hp1610,

שלום, אני מעוניין במיפרט מומלץ למחשב לצורך משחקים (בעיקר MS Flight Simulatore). אני כבר יודע שFSX הוא מאוד תלוי ב CPU ולכן הבחירה המתבקשת היא ב E6600. כמו כן צפוי בקרוב פאטץ לDX10 ולכן אצטרך את ה 8800GTS. ההתלבטויות העיקריות הם לגבי לוח אם (עם אפשרות ל OC סולידי), זכרונות וספק ומארז שקט!! (יש לי טראומה מהמארז הקודם והמחשב יושב במרכז הבית). תודה, HP

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.