ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
• התקציב לרכישת המחשב: 2,400 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 2,400 שימושים: • מהם השימושים במחשב : גיימינג כבד או קל • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: אין משהו ספציפי - בגדול משחקים חדשים. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט): 64 ביט • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא שימושים מיוחדים: • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך (SLI של Nvidia או CrossfireX של AMD) כרגע או בעתיד (כן או לא) : לא ציוד היקפי: • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? 1360x768 • האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? משתמש ברמקולים של המסך חומרה אופציונלית: • האם ברצונך לקנות …
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, מצאתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4512 חשוב לי שיוכל להריץ את ממשק AERO ומשחקים קלים דוגמת warcraft 3 מה אתם אומרים על המעבד הזה T4200? מיושן? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש MINIPC לעמדת מחשב בסלון, הבחירה ב minipc היא כמובן בגלל האסטטיות כרגע אני מתלבט בין 10710U NUC I7 10TH לבין Asus PN50-B Mini PC AMD R7 4800U המחשב מיועד לרוב לשימושים קלים אבל אשמח אם הוא יוכל להריץ גם קצת משחקים לא מורכבים מידי כמובן ששני המחשבים יהיו עם 16 גיגה זיכרוןddt4 ו 500gb ssd מה לדעתכם עדיף ? האם הכ.מסך של AMD עדיף על של INTEL ? באיזה מהם אקבל ביצועים טובים יותר.? נ.ב ברור לי שמחשב שולחני רגיל יתן לי תוצאות מעולות משמעותית , כרגע הצורך הוא ל MINIPC תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד Eee 1001 HA ASUS פתחתי את כל הברגים אך עדיין הוא לא נפתח לי ,יש אולי בורג נסתר אשמח אם תעזרו לי בעניין אני חייב לפתוח אותו להגיע לדיסק קשיח! המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
קיבלתי מהבוס שלי במתנה את המחשב הנייד שהמפרט שלו מפורט כאן: http:///www.dealtime.com/Compaq-Presario-7000-470004-759/info?tab=specs אם ניתן לשדרג אותו למחשב מודרני וטוב יחסית בעלות נמוכה, אשמח לדעת גם על כך. כמובן שאם הנחה שלהפוך אותו למחשב ברמה של מחשב חדש סביר, יעלה לי כמעט כמו עלות מחשב חדש זה לא משתלם לי. אם זו לא אופציה אני מעוניין לשדרג אותו בצורה מינימלית. השידרוג הוא ע"מ להריץ עליו Win xp ולהשתמש בו בעיקר לאופיס, גלישה באינטרנט ו-Skpye. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש ושנה טובה, dr70
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט באיזר ה4,000 שקלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher, SKYRIM! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא 1024X1280. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הנה המפרט, מהחנות ksp, התקציב הסופי הוא 5500 שח', לא כולל מסך, כ.מסך, רמקולים, cdrom/dvdrom. {1470ש'ח}Athlon 64 3400+ (S-754)-מעבד {650ש'ח}K8NS-Pro (s754)-לוח אם {470*2ש'ח}512MB A-DATA -זיכרון 1G {550ש'ח}120GB SATA WD-הארד דיסק {40ש'ח}Teac/SONY 1.44 -דיסקטים {430ש'ח}NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 -צורב DVD {590ש'ח}Antec ATX MIDI Super Lanboy -מארז+2מאווררים 120mm {380ש'ח}HEC 475W (True Watts)-ספק כח {120ש'ח}MS Internet + MS Mouse Optical -מקלדת+עכבר {190ש'ח}SYSTEM ASSEMLY -התקנת מחשב סה"כ במזומן:5360ש'ח. בתשלומים (כולל תוספת) 12 * 488 ¤ = 5856 ש'ח *יש לציין שאני לא עושה oc למחשב.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות לפטופ לצורכי עבודה. בקרוב מגיע אלי ביקור משפחתי מארה"ב ואני מתכוון לבקש שיביאו לי לפטופ, אבל כיוון שאני לא מבין כלום במחשבים ובמיוחד במחשבים ניידים... הייתי רוצה שתמליצו לי על מחשב ואיפה לקנות, רצוי מהאתר AMAZON.COM או אתר בסגנון המחשב צריך להתאים לעבודה עם התוכנה אוטוקד (הנדסה אזרחית) התקציב שלי הוא עד 300$ כמו כן שיתמוך בעברית אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בעקרון המחשב מיועד למשחקים, על הלוח אם, כרטיס מסך ומעבד אני דיי סגור, על השאר לא כ"כ. מפרט: כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME האם זכרון של 4 ג'יגה, 800 MHZ יספיק? והאם החברה שמייצרת את הזכרון טובה?
-
- 5 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג החודש, וזה המפרט שבניתי, משחק לדוגמא : BF4. מה דעתכם? [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪911[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 מחיר: ₪135[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪239[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]באנדל - NZXT Phantom 410 White + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪729[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Hynix Origina…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מתוכנן OC, אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת ומסך), מטרה עיקרית: משחקים כבדים, רעש לא מפריע לי. אני מזמין מחרתיים את המפרט הזה: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארזים Raidmax APEX 2x120mm No PSU קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספקי כוח Corsair CMPSU-450VXEU 450W זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail -עודכן צורבים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black מה אתם אומרים ? אני צריך להוסיף עוד קירור חוץ מהקירור למעבד ? (Arctic Cooling Freezer 7 Pro) תודה מראש, Levc…
-
- 11 תגובות
- 736 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה להוציא כסף סתם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (בטווח הקרוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב מבוסס אינטל עד 7500 ש"ח, ללא מסך. המחשב מיועד למטרות משחק ועיצוב גרפי. חובה: Radeon 9700 Pro 512 DDR 333mhz מעבד של אינטל. Benq DVD מומלץ: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver עם מנורה כחולה. תודה מראש. 8)
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חיפשתי מחשב נייד קטן (13"-14") ויחסית חזק, בעל 2 ליבות ו4 נימים, שיהיה יחסית קל ודק. נתקלתי בסמסונג Samsung QX412, עם כרטיס גראפי GT520 פשוט נראה לי מחשב אידיאלי בשבילי... רציתי לשאול אם יש סיבה לא לקנות את המחשב הזה... הכי זול מצאתי בטרקלין חשמל : http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 אשמח לדעה...
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא לעבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות כמו Catia ו Unigraphics NX, כמו כן כמובן גלישה באינטרנט וסרטים וכאלה ואשמח אם יהיה אפשר גם לשחק עליו משחקים כמו BF4 וכאלה בהגדרות גבוההות (פחות חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ציוד הקפי נדרש : מסך (…
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה וחצי קניתי מרשת גיבור מחשבים מחשב נייד: GIGABYTE W566N. רשת גיבור מחשבים קרסה מאז ולכן אין לי למי לפנות באשר לבעיה הבאה: כאשר אני פותח את המחשב כל מה שאני רואה זה מסך לבן עם גוונים של אפור. שום דבר חוץ מזה. ניסיתי להתקשר למי שחשבתי שהוא היבואן - מור לוי טכנולוגיות. הם ביקשו את הסיריאל נמבר של המחשב, נתתי להם אותו ואז הם אמרו שזה לא שלהם. מה אני יכול לעשות לגבי הבעיה? יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי? אם לא, למי ניתן לפנות? דרך אגב: לפני מספר חודשים נראה לי שהבטריה של הנייד מתה, שכן 2 דקות לאחר ניתוק הנייד מהחשמל הוא נכבה, ניסיתי לפנות לגיבור מחשבים אך גיליתי שהם קרסו, ולכן עזבתי את זה. המון תודה!!!
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב. ברצוני לבנות מפרט אבל כבר המון זמן עבר מאז פעם אחרונה שקניתי מחשב. לכן זקוק לעזרתכם. מקווה שאינפורמציה למטה מספיקה. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל. אם אפשר לחסוך מבלי להתפשר בביצועים, אז בטח! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב הוא רב תכליתי: - שימושי אופיס ואינטרנט - שימוש עיקרי למדיה ביתית, עושה streaming משתמש ב LAN. לא חייב WiFi. חשוב מאוד! - עריכת וידאו: אני מצלם לא מעט ברזולוציית HD ואז מאכסן אותו במחשב. לפעמים עורך (קליפים). עושה streaming על גבי LAN. להבנתי, חשוב כרטיס מסך …
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
בעמוד השני יש מילוי שאלון מעודכן 1. מה התקציב המקסימאלי?3600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה וניתן אז לחסוך אם יש מבצעים וכדומה, כל עוד אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (בינוני), גלישה באינטרנט, עבודה משרדית (של תלמיד תיכון) וככל הנראה גם תכנות c# וגאווה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עם דרישות כמו gta v, watch_dogs,Far cry 4,the division ובעצם כל מה שיצא ועתיד לצאת -מהי הר…
-
- 50 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!, הודעה ראשונה שלי בפורום אני יקנה מחשב חדש בעוד כחודשיים ובנתים אני רוצה לראות על איזה כיוון אני ילך. התקציב שלי הוא 5000 שקל, לא צריך מסך, כוננים, מקלדת עכבר ורמקולים. שיהיה מארז יפה ושקט. שאם אני ירצה להפעיל עליו דפדפן ICQ פוטושופ משחקים ותוכנות ברקע שלא יתקע. המחשב הולך להיות איתי בשנתים שלוש הקרובות אז זה גם סוג של פרמטר.. סליחה על הבורות אבל מה זה OC? ראיתי את זה פה בהרבה הודעות. אני כנראה יקנה מנעה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק ועמיד לא חייבים להיות לו ביצועים מטורפים וחשוב שיהיה די שקט. אני לא יודע לגבי ליבה מרובעת ולכן אני שואל האם כדאי להשקיע בליבה מרובעת. המשחק יתבצע על גבי מסך 32 אינץ lcd של היטאצי. הצעות יתקבלו בברכה ותודה על העזרה שקיבלתי בשרשור הקודם פשוט אשמח להמלצות נוספות.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את כל התקציב כל עוד זה יגרור שיפור - זה השקעה לטווח ארוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג העדכניים ביותר שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 (מסך 23" DELL כמו במפרט המומלץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תקציב מקסימלי 1500. עדיף לחסוך עד חריגה של 200 מיועד לאבא לצרכי אינטרנט ולא יותר גודל מסך 24 אינץ המכשיר מיועד לדרגות נמוכות כאמור רק אינטרנט אין צורך בציוד הקיפי שקט לא קריטי. לא מתוכן OC צריך להרכיב בחנות. תוכנות לא קריטי עדיף לקנות את המחשב מחניות בערים שקרובים ליבנה קניית המחשב מתוכננת באופן מיידי אין תכנון שדרוג. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לאחותי, ושבאמת יהיה מחשב אמין, דיסק קשיח לדוגמה 500GB יספיק לדעתי, שיהיה מעבד טוב וזיכרון מספיק פשוט שהמחשב ירוץ לה ולא יהיה דפוק, היא משתמשת באינטרנט, בתוכנות קלות, שומעת מוזיקה ורואה סרטים. אין צורך פה לדעתי בכרטיס מסך (זאת אומרת מובנה יספיק לא?) ולא צריך כונן אופטי או כל ציוד היקפי אחר.. עד 2000 שקל. זהו עריכה: לפי החוקים: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף לשפר איפה שצריך כדי להשתמש במלוא התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית,אינטרנט,מוזיקה, בסיסי מאוד. א) תנו דוגמ…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לבד, לא הלך לי, אני לא מבין בזה. אמממ דברים עליהם אני שם דגש: 1. דיסק קשיח - 120GB. 2. כרטיס מסך - כרטיס מסך די טוב, עובד טוב עם משחקים סטייל doom 3 ו-Half life 2. לא ב29,000 ש"ח. 3. מסך - מסך "17, LCD. אמממ מסך טוב+, אני משחק במחשב. 4. זיכרונ\ות פנימיים - אם באמת משפיע בצורה ניכרת, 2 זכרונות פנימיים של 256MB. 5. לא אכפת לי בכלל ממארז, רק שיהיה שחור 6. עכבר - Microsoft Wheel Mouse Optical 7. מקלדת - Microsoft Multimedia Keyboard 8. אמממ אנ'רוצה צורב רגיל 52x24x52, לא צורב מהיר בטירוף, אמממ אם אפשר במסגרת התקציב שיהיה גם עם די.וי.די וצורב די.וי.די (???) אוקי, אין לי מושג לגבי לוח אם ומעבד, וכל השאר, רק לגבי המעבד, תתאימו לתקציב, שלא יהיה צולע. אממ…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-