עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nevo,

שלום רב, אני רוצה מחשב All in One עם מסך מגע וwindows 8. טווח מחירים: 2,500-3,500 שקלים. שימושים: אינטרנט, מספר תוכנות פשוטות ושימושים דיי בסיסים. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  2. הי, 1) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12434 2) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11708 מבחינת התקציב אין בעיה, הדירושת שלי הוא מחשב נייד רק בשביל אופיס, אינטרנט וסרטים באיכות HD FULL, (שהכרטיס מסך יתאים לסרטים באיכות גבוהה). משחקים לא מעוניין אותי שום משחק, רק בהדברים שציינתי למעלה. אשמח אם תציעו לי מה יותר טוב, גם לטווח הרחוק, אבל מצד שני לא יהיה ביזבוז כסף ! תודה.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. שלום, אני צריך מפרט מחשב למשחקים ברזו' 1680X1050 בתקציב של עד 3500 שקל. רעש ומראה של המארז לא משנים, המחשב יהיה בחדר די חם (קומה 1/1 בבית פרטי בלי מזגן), אז אם זה משנה תתחשבו בקירור למעבד וכ. מסך. התקציב לא כולל ציוד הקפי כלשהו. עריכה: שכחתי לציין, בלי OC. עוד משהו- תבנו לי בבקשה מפרט בTMS. תודה מראש, אורי

4. שלום! המחשב שיש לי כרגע כבר ישן אז הגיע הזמן להתחדש! בתכלס תכלס, המטרה היא להריץ בכיף את god of war החדש שיש בsteam *אני לא תמיד מריץ משחקים כבדים, הירוס 3 לדוגמא זה אחד האהובים עלי. אני רוצה משהו שיהיה לי טוב לכמה שנים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  5. Started by daniel gold,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג ב 500 אם הדבר יגרום לשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח תוכנה כתיבה קריאה וסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מקלדת מוארת, מעדיף באזור ה15.6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מ…

6. Started by SilverBlaze,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב טוב, ב- 4000 ש"ח אבל בלי מסך ורמקולים. אני לא רוצה את הכרטיס מסך הכי טוב שיש, ואז לקמץ על המעבד והזכרונות. אני רוצה הכל בפרופורציה- מחשב שיחזיק לי כמה שנים, אבל זה לא אומר שיש לי דרישות נמוכות. לא צריכה להיות למומחים פה בעיה למצוא מפרט טוב ללא מסך ורמקולים....

7. אמא שלי החליטה שמתחשק לה מחשב נייד לטיסה לחו"ל ואני צריך למצוא לה את "ה-מחשב".. בקיצור, המטרה היא למצוא את המחשב הכי חזק שאפשר בכמה שפחות שהמסך שלו יהיה מעל 10 אינטש'.. ראיתי בעיתון של אופיס דיפו שיש להם מבצע על מחשב של פוג'יטסו- סימנס דגם-V5535 במחיר של 2900 שנראה לי בכלל לא רע וחזק מאוד בשבילה ויהיה לה טוב לכמה שנים.. רציתי לדעת מה דעתכם עליו או אם יש לכם המלצות למשהו אחר.. הרבה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by racheli,

שימושים: אינטרנט אופיס ויז'ואל סטודיו, ללא חשיבות לניידות (זמן סוללה חימום) עדיף עם אחריות חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711510# מה דעתכם? יש הצעות אחרות אולי? ??? תודה !!

9. Started by --Adidas,

המחשב צריך להיות עם ספק טוב כי יש לי כבר כרטיס מסך 1950 פרו שלפי מה שזכור לי צריך ספק חזק בשבילו

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש עיקרי של אופיס וכו' עבור חברה שלי שהיא סטודנטית. שישמש אותה בספריה, בבית המשפט (עוזרת שופטת) וכו'. תקציב - איזור ה- 2500+/- דרישות: משקל נמוך, רצוי 2 קילו ומטה אני מניח. שהמסך לא יהיה קטן מידי (13 אינטש ומעלה) אך אם זאת שהמחשב יתפוס כמה שפחות מקום ויהיה נוח לנשיאה. מקלדת לא רכה מידי (היא שונאת). יפה ואסטטי - יתרון. עד כה המועמד העיקרי שלי הוא: Dell Inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm השיקולים היחידים שלי כנגדו הם שהוא נראה יחסית עבה (אך יפה מאוד עם זאת) שהמסך לא גדול יותר, אבל לא נורא. ושאין כונן DVD, למרות שגם ככה לא ראיתי אותה משתמשת בו מעולם, אלא ב דיסק-אונ-קי. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  11. יש לי אפשרות לקנות את המחשב הנ"ל (ראו תמונה) האם המחיר באמת אטרקטבי כמו שמציגים אותו? האם המפרט טוב? תודה אשר

12. מחפש מארז מעולה (צבע צהוב) הן בעיצוב שלו / ובקלות הרכבה שלו ובפונקציות שהוא נותן, ושמגיע עם ספק טוב.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  13. Started by RazKaziRo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנ…

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. שלום אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי השימוש של המחשב הוא משרדי ואני ישתמש במחשב לפעמים אז חשוב לי גם שיריץ משחקים בצורה סבירה.. התקציב כמו שכתוב למעלה 2500-3500 וזה הדברים החשובים שיהיו: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) ,צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם לא פוגע במפרט אז USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם לא פוגע במפרט עדיף שכן *…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. Started by lowlow1001,

1. מה התקציב המקסימלי-עד 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -סרטים,גלישה עם הזרמה, אמולטור ארקייד ,ומוזיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -תוכנת ניגון סרטים BOXEE , VLC ועוד, אמולטור MAME,PS1,SNES ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים-1024,768 או 1280,1024 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד-משחקי רטרו ללא צורך בכרטיס מסך כרגע * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד -נמוכות 3. האם יש צורך בציוד היקפי -מקלדת,עכבר חוטיים , שלט מדיה פשוט,כרטיס רשת תקן N…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by kokoloko,

שלום לכולם, אני צריך עזרה עם מפרט למחשב דיי חזק (המעבד והזיכרון משחקים תפקיד מרכזי) המחשב יריץ בעיקר סביבת פיתוח והרבה Virtual Machines אבל הוא גם יריץ משחקים OC כנראה לא בזמן הקרוב - ואין צורץ בציוד היקפי מסך גם לא כלול במחיר - למרות שאני אשמח להצעות. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  17. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB Cache 1 1180 1180 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ AB9 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 1 850 850 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 570 1140 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 1 1160 1160 דיסקים קשיחים? Maxtor כמות מחיר סה"כ 300GB (16MB) SATA II 1 600 600 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 1 190 190 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Zalman כמות מחיר סה"כ Zalman 7000…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by Volkan,

שלום לכולם אני חדש פה ומקווה להשתלב בפורום... יש לי הצעה למחשב נייד nacbook 2.1GHZ Apple 2.1 GHZ intel core 2 DUO המחשב נועד ללימודים 1GB memory 120GB hard drive combo Drive הוא רוצה אליו 5500 ש"ח כמובן חדש מהחברה... מה אתם אומרים מחשב טוב ?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  19. Started by froggy,

שלום לכולם מבקש את דעתכם על המפרט הבא: מעבד Core 2 Duo E8400 לוח אם GIGABYTE G31M-ES2 זכרון 1066MHZ 2x2GB OCZ Blade Edition Dual Channel שני דיסקים קשיחים 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS מארז אנטק P182 Mid Tower Black (No PSU) סה"כ 2720 מאחר ויש לי כבר כרטיס מסך HD4850, וספק כח 450W לא ג'נרי, אני לא מוסיף אותם ברשותי מסך 17 אינץ' LCD. יש לי מספר שאלות: 1. האם הלוח אם תומך בRAID 0? בגלל זה אני מתכנן לקנות 2 דיסקים קשיחים 2. האם זה משנה איזה דגם של דיסק קשיח לקחת? 3. האם הזכרון על לוח האם הזה יעבוד ב1066 MHZ, או פחות? ובכללי מה דעתכם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by Shlomiooster,

האם ה T9400 יותר חזק מ ה P8400? על מה אתם ממליציםם http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html או http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819767.html

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים + מסך LCD בכ-4500 ש"ח. עדיפות למסך 19" 8MS מאשר 17" 2MS... אני מאוד מעדיף מארז GAMER יפה, אבל לא היותר מדי מצועצעים... מקווה שיש משהו בתקציב שלי. תודה. :-) הנה המפרט שאני הצלחתי להוציא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤622 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ALBATRON K8NF4-AM2 מחיר: ¤365 אחריות: שלוש שנים. מסך: LG LCD 17" L1752TQ 4ms DVI מחיר: ¤1060 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 7600GT SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL מחיר: ¤719 אחריות: שנה. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤396 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: …

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  22. שלום, אני מחפש מפרט מומלץ מאנשים המבינים יותר ממני בתחום החומרה למחשב גיימינג+עבודה בסביבות ה-6K. [br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 14:52:01 שכחתי לציין כי איני צריך ציוד היקפי וגם לא מערכת הפעלה.כרגע המחשב שאני צריך הוא לעבודה בסביבת אופיס פוטושופ ומשחקים חדשים ועתידיים. ההעדפה שלי היא INTEL. לא צריכה להיות התאמת צבעים העיקר שתהיה זרימת אוויר טובה כדי שהמחשב לא יתחמם לי בימות הקיץ הרותחים ושקט בלילות.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by roeesnir,

ניסיתי להתקין Win7, והוא פשוט נכבה אחרי דקה עד 5 דקות מתחילת ההתקנה. הצלחתי להתקין XP, אבל המחשב קופא אחרי כמה דקות, ונותר רק לכבות אותו ע"י לחיצה ארוכה על הPower. הדיסק הקשיח תקין. חדש. עבר MHDD פעמיים בהצלחה רבה. המחשב לא מתחמם. עבר Memtest. מה יכולה להיות הבעיה? לוח? יש עוד משהו שאפשר לבדוק?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by yossia23,

שלום אנשים רציתי לדעת איזה זמן תגובה גם למחשב וגם לTV זה ביצועים טובים למשחקי מחשב או XBOX? אני יודע ש2MS זה מצוין אבל מה עם 5 או 8? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by aytek,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב פשוט (אינטרנט, אופיס, סרטים) בתקציב 2500. נקודות מנחות למפרט: 1. תמיכה בלוח האם ב- IDE ו- SATA יחד 2. 2GB זיכרון 3. 250GB דיסק קשיח 4. אופציה להרחבת כרטיס מסך בעתיד 5. אין צורך בצורב, מקלדת ועכבר הבקשה הזו אינה קשורה לבקשה הקודמת שלי מאתמול (שם המחשב עבורי). תודה רבה ניסים.

• 14 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.