עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by nirkatan2,

שלום, להלן שני מפרטים שונים, מבקש לדעת האם משתלם להשקיע את הכסף במפרט היקר יותר. השימוש הוא לזוג מבוגר לשימוש ביתי בלבד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_659&products_id=23092 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=28101\\ תודה מראש על כל תגובה ניר

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  2. 1. מה התקציב? 4800 שקלים, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, צריך רק את המחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של ATI, מעבד של Intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חייב להיות שקט ויכול להיות מכוער. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by Xian,

שלום, בעקרון ראיתי את המפרטים המומלצים אבל יש שם כמה רכיבים שלא ראיתי בשום חנות... אני מחפש מפרט לעבודה משרדית בלבד (לא למשחקים, עריכה, סרטים). המפרט אינו צריך לכלול מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכל ציוד היקפי אחר. תודה מראש. אגב, חשבתי על המפרט הבא: http://www.v0ltage.net/upload/skypc_co_il%20-%20Cart%20-%2009-06-2007%20143915.htm מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. Started by signed.incognito,

ברשותי מחשב LENOVO 3000 N100 בן כ5 שנים ואשמח לשמוע כמה אפשר לקבל עליו?

5. שלום וברכה השימושים של המחשב הם נטו לגלישה באינטרנט, שירים (דרוש 500 ג'יגה ) ראיתי מחשב שנראה לי דיי טוב לצרכים שלי באייבורי מה דעתכם על זה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 אני משדרג אותו קצת.. מוסיף עוד 80 שח ל Intel® E6300 וכתוב שם עוד 25 שקל ל500 ג'יגה (אני רוצה להוסיף 25 שקל ולקבל segate נראה אם זה אפשרי, כי הם רוצים שאני אוסיף עוד 25 שקל ואקבל הייטצ'י) אז מה דעתכם חברים? לעשות פה איזה שינוי? שידרוג נוסף ? או שזה בסדר? תודה רבה רבה!

6. Started by Epic,

השימושים הם אופיס ואינטרנט. ושיהיה מסך 12-14" אין צורך במערכת הפעלה תודה

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  7. שלום! צריך דעה שלכם עם הפרט למה אני לא כל כך מבין בזה המחשב יהיה לבית - תכנות - סרטים - לפעמים משחקים - לא צריך כרטיס הכי טוב. - לא יהיה אוברקלוקינג זה מה שיצא: CPU AMD Athlon 64 Bit 5000 Dual Core Socket AM2 Box CPU 650.00 M.Board Asus M2N-E nForce570 Ultra Socket AM2 Motherboard 520.00 Memory Kingston KVR667D2N5/1G DDR-II 667 Memory x 2 380.00 Video Card Asus EN8600GT/2DHT PCI-e 256Mb Video Card 819.00 CDRW\DVDRW Pioneer DVR-112DBK Black x 16 Bulk DVD±R/RW 185.00 HDD WD 320GB WD3200AAKS 16MB S-ATAII HDD 441.00 Cases EZcool H-550D Front USB+25mm side fan Black 400W Case 330.00 Speakers Creative SBS245 Black 2.0 Speakers 65.00 …

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  8. שלום חברים, אני מתכנן על המפרט הבא: Intel I7 2.66GHz 920 - מעבד ThermalRight Ultra-120 cooling - קירור פסיבי למעבד Asus P6T X58 DDR3 - לוח אם OCZ3G1333LV3GK 1GBX3 - זיכרונות Gigabye FX9800GTX+ with Zalman Cooling - כרטיס מסך מה דעתכם? בפרט, אני מתעניין בשתי שאלות:" 1. האם הרכיבים מתאימים אחד לשני בצורה טובה ומהווים שילוב יעיל? 2. האם המחשב יצליח להיות גם שקט וגם לשרוד את הקיץ (ללא מזגן), עם הקירור שכולל את ה-ThermalRight הפאסיבי, מאוורר הזלמן של כרטיס המסך ומאוורר אחד או שניים של 120 מילימטר? השקט קריטי (כאבי ראש ומיגרנות הם עניין שבשגרה אצלי ). מספר הערות: המפרט יצטרף לרכיבים קיימים (הרדיסקים, ציוד היקפי וכו'), ישב במארז גדול, עם ספק 600וואט, לא מתוכנן OC, מת…

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים נטו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יהיה מסך חדש כך שזה לא רלוונטי * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן\צורב\כר…

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי עדיפות בין שני המחשבים הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61310ej לבין http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej הבדל המחירים בין השניים הינו 200 ש"ח ה320 מגיע עם 4GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 שנה אחריות ה310 מגיע עם 2GB זיכרון דיסק קשיח 250 ושנתיים אחריות שאר הנתונים שווים הייעוד של המחשב הינו בעיקר אינטרנט . אופיס , סרטים ומשחקים שאלתי היא האם יש משמעות ל 4GB לצרכים הנ"ל והאם עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולהפסיד שנה אחריות אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by full_clip,

אני מחפש נייד לסטודנט . כשהדגשים הם על זמן בטריה ארוך . משקל מה שפחות עד שלוש קילו למררות שרצוי אזור ה 2קילו. לפחות 1 ג'יגה זיכרון פנימי הארד דיסק באזור ה 160 ג'יגה 5400 RPM וצורב DVD תוספות שיכולות להיות מועילות כגון מצלמה בלוטוט וקורא כרטיסי זיכרון יתקבלו בברכה כשקורא כרטיסים הכי פחות הכרחי לגבי גודל מסך אני לא ממש בטוח אבל אם אפשרי לקבל אופציה גם לגביי 15.4 וגם לגביי 14.1 זה יהיה נחמד.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. שלום קוראים לי יוסי והרבה זמן שאני נכנס לקהילה פה ורואה מה שהרבה כותבים עכשיו חיכיתי קצת זמן מהפירסום הקודם שלי על מנת לחסוך קצת כסף, עכשיו אני מעוניין במחשב שבעיקר עובד נון סטופ ועושה הרבה דברים ביחד בלי להיתקע. אני מוריד הרבה, גולש מלא, שומע מוזיקה, צופה ולפעמים גם עורך תמונות, משחק משחקים כגון פיפא, ניד פור ספייד, מנג'ר, אייג אוף אמפיירס, ולפעמיים אפילו גי.טי.אי, ואולי בעתיד יתחיל ליצור ולערוך מוזיקה. עכשיו התקציב כפי שרשום למעלה היינו בערך 5000 שקל, אבל נכון להיום כבר ברשותי מסך LCD של סמסונג 15" אבל בנתיים זה מספיק לי וגם מקלדת ועכבר בלוטוט של מיקרוסופט שנקנו לא מזמן, עכשיו אני רוצה מחשב לפי המטרות שימוש שלי אבל הדבר העיקרי הוא שהוא יהיה כמה שיותר פתוח לתופסת ו"שיפור…

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום. הבקשה בכותרת. איזה מחשב יספק את הסחורה? הכוונה היא לכרטיס מסך כגון 4650 ו gt 130 / 9600. שיוכל לסחוב משחקים חדשים ברזולוציה סבירה לחלוטין.. באתר ksp נתקלתי בכמה דגמים טובים עם מה שרציתי אבל free dos שזה לא קריטי בשבילי. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by Fungus Funk,

=/

15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3819724,00.html

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  16. אהלן אני רוצה מחשב נייד שהיה לי לעבודה ואני רוצה שהוא יריץ טוב את המשחקים FIFA08 ו MU וגם כן לסרטים אני רוצה שיהיה בין 2000-3000 אבל שלא יחרוג מעבר לזה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by haimn100,

שלום. אני מתכנן לקנות מחשב שאיתו אני יעשה לרוב פיתוח בויזואל סטודיו וגם אני ארצה תמיכה במשחקים(אסטרטגיה בעיקר ללא צורך בהגדרות ויזואליות מנופחות). התקציב הוא עד 2000 שקל וההעדפה היא לאינטל. למישהו יש רעיונות למפרט מעניין?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  18. שלום! אני צריך מחשב למשחקים עד 4000 (קיימת אפשרות של חריגה עד 200 ש''ח) אני מעדיף שאת המפרט תרכיבו לי מ ksp.co.il בגלל שיש סניף בעיר שאני גר בה וגם כי הבנתי שאייבורי לא שווה לקנות מהם אני צריך גם חוות דעת על החנות Ksp. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by Enthalpy,

שלום, דודים שלי ביקשו את עזרתי בקניית מחשב נייד והנה אני מבקש את עזרתכם הדרישות: מסך: סביבות 14 (אולי 13) יציאת HDMI. מצלמה ומיקרופון מובנה. באופן כללי חשוב להם שבבית/משרד הם יוכלו לחבר למסך/מקלדת/עכבר (כן אני יודע שזה טרויאלי) ולעבוד וגם שיוכלו לעבוד במידת הצורך באופן עצמאי (ולכן מסך 14-13) בנוסף חשוב להם שהמחשב יהיה יצוגי, כלומר לפי דעתי לא lenovo. אבל אם יש דגם יפה מהבלוק השחור הרגיל שלהם... עריכה: תחנת עגינה למחשב במידת האפשר בנוסף

20. אהלן חברים! יצרתי להנאתי מפרט בסיסי למחשב שמיועד בעיקר למשחקים והצגת ווידאו ב HD, עם מעט עריכת ווידאו וגרפיקה. השקט לא חשוב לי, אני כן מעוניין בתמיכה בהתקני ה IO החדשים (USB3 ו SATA3, כמובן) אני צריך שכרטיס הקול המובנה שלי ייתן לי 7.1, ואני צריך המון מקום אכסון. אין לי תוכניות לבצע OC (לא עכשיו ולא מאוחר יותר), ואין צורך להשאיר מקום לשדרוג. הנה המפרט שהכנתי, אני אשמח לחוות הדעת שלכם עליו: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]Gainward GeForce GTX 570 Golden Sample 1280MB GDDR5 PCI-E - 1650[table][tr][td][table][tr][td] Intel Core i5-2500 Processor 3.3GHz 6MB Quad Core LGA1155 Box - 969 Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET - 460 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ…

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. Started by PSdesign,

לפני בערך חודש, אפילו יותר התחלתי להתעניין בקשר למחשב, עכשיו סוף סוף הכול אושר סופית ומחר 99% אני קונה אותו. התקציב כמו שאמרתי הוא 5800 ואחרי שאלות רבות הגעתי למפרט הזה: (גם בעזרתכם..) ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? ?1GB Spectek? x2 CONNECT3D Radeon® X1950XT 256MB GDDR3 DVI-I WD ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) ?Liberty ELT400AWT 400W? מחיר סופי: 5750 ש"ח בעיקרון המפרט ממש סופי, ובחודש החארון עקבתי אחרי כל החידושים אתרים והפורומים, אבל בכל זאת אני שואל שוב כי זאת השקעה לא קטנה... למארז אני מוסיף מאוורר, הייתי רוצה להוסיף את אחד מהמאוורים החדשים…

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by junkkiller,

שלום אני צריך מפרט למשחקים בסביבות 5000 ש"ח לא כולל כרטיס מסך (יש לי x1900xt 512mb ) ובלי מסך שיהיה בעיקרון מכונת משחקים ואם אפשר להוסיף כמה בערך יעלו הכרטיסים של dx10

• 10 תגובות
    • 679 צפיות
  23. יש חנות שיש בה תצוגה שלהם?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by moshe20,

שימוש עיקרי משחקים משני סרטים צפייה.ואינטרנט דגש חשוב אני לא עושה אוברקלוק וצריך שמחשב יכלול ציוד היקפי ומסך

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. Started by ArielBiMBa,

טוב השאלה הזאת נשאלה פה כבר לפני 3 ימים בערך אבל ננעלה אז אני פותח אותה שוב כמו שצריך,עם תקציב בכותרת.זה הולך להיות ארוך ומפורט אז תתכוננו(כל זה רק אמור לעשות את זה קל יותר בשבילכם להבין את מה שאני רוצה בדיוק...): טוב אז ככה אני ממש לפני קניית מחשב חדש ולאחר התייעצויות רבות פה ואחרי שחפרתי לכם לא מעט הגעתי למפרט הזה(על המקומות החסרים יפורט בהמשך) - אין מה להתעכב על המפרט הזה שפה,עליו אני סגור: שם חלק: סוג מעבד לוח אם מארז NZXT Apollo No PSU Black קירור למעבד ספק כוח קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Entering Bearing 18dba 36CFM זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 דיסק קשיח WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS כרטיס מ…

• 9 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.