עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shakedori,

מארז: MIDI ATX אמצעי קירור AIR GUIDE+ מאוורר+ חריצי קירור ל PCI EXPRESS מעבד: INTEL CORE 2 DOU E6750 לוח אם: INTEL CHIPSET INTEL G33 זכרון: KINGSTONE 800 2GB כרטיס מסך: ATI X1950 DDR3 512MB דיסק קשיח: WD250 7200RPM 16MB BUFFER SATA 2 זה מפרט שהציאו לי ורציתי לדעת אם הוא שווה ואם לא מה כדי לקחת מעבד מינימום INTEL CORE 2 DOU E6750 בתודה מראש אורי

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  2. מחשב נייד כבן שנה . http://www5.pc.ibm.com/europe/products.nsf/$wwwPartNumLookup/_UR0Q2XX?OpenDocument .ThinkPad R50e 1834-Q2G בעת הקנייה כבר ביקשתי -זיכרון . 512 באיזה תוכנה להשתמש כדי להראות את כל הרכיבים? סנדרה , אוורסט או אחרת?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by nizans,

האם המפרט הבא מומלץ ויריץ משחקים על הגדרות גבוהות על מסך 22 FHD ? לא מתוכנן OC. מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪780 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-770T-USB3 ₪482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38493U כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪816 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX57701GBD5-H צורב Sony Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD ₪9…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. קשה לי לציין תקציב בגלל שבן דוד רוצה משהו טוב, אבל שיהיה גם משתלם לכן אני מבקש ממכם לבנות מפרט, וגם אם אפשר רק משלושתם החנויות האלה: www.ksp.co.il www.logicpc.co.il www.gamapc.co.il (או כמובן אם יש חנויות אחרות זולות באזור ת"א זה יהיה טוב) אין תקציב מסויים, מה שמשתלם זה מה קונים, אבל אני חושב שבערך 7000 ש"ח זה הגג שגם לא מומלץ להגיע. עניין האחריות חשוב מאוד, ואני מעוניין בהרכבה עצמית, אז כנראה שKSP יורד מהפרק? (אלא אם כן בKSP יצא אותו המחיר לעומת שאר החנויות כולל הרכבה) המחשב מתוכנן לעבודות, משחקים, גלישה באינטרנט, חיבורו למקרן, ובקיצור למשתמשים שהם לא הכי מבינים במחשב, בגלל זה כרטיס מסך עדיף לא לקחת משהו יקר, כי גם ככה לא ממש משנה להם אם הפילטרים מופעלים או לא. OC ממש לא…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. חשוב לי שיהיה קל ומעוצב יפה....קראתי במאמרים והחלטתי שאני רוצה 15 אינץ' וחשוב שיהיה צורב. השימוש יהיה שימוש שוטף בנוסף אני רוצה את האפשרות לשדר סרטי HD לטלוויזיה בסלון. כמו כן אני רוצה להריץ עליו משחקים פשוטים כמו סימס 3 לדוגמא. התקציב בוא לא יותא מ4 אלף ש"ח. תודה

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by tslil100100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:battlefield 3, diablo 3, call of duty, ac revolosion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קיבלתי את ההצעה הבאה מחנות שאמינה עלי (קניתי אצלם בעבר, והייתי מרוצה מהשירות) לוח אם: ASUS P5LD2VM 945 מעבד: INTEL D805 זכרון: 2*512KB DDR2 667MHZ תוצרת SAMSUNG (סה"כ 1GB) כונן 1.44: TEAC דיסק קשיח: SATA2 160GB של WD עם 16MB 7200RPM כרטיס מסך: LEADTEK 6200 256MB מארז + ספק של HEC (לא נרשם הדגם) צורב DVD: תוצרת PHILIPS מהירות 16*48*16, DUAL LAYER (לא נרשם הדגם) קירור למעבד: ZALMAN COOLER (לא נרשם הדגם). המחיר 3700 במזומן, כולל הרכבה. המחשב מיועד לאינטרנט, עבודה על מסמכים, תיכנות קל ועבודה מתימטית כבדה (MATLAB ו MAPLE שייתכן שאצטרך בהמשך להוסיף עבורם עוד זיכרון). שאלותיי: 1) מה דעתכם הכללית על המפרט (נקודות חלשות?)? 2) מה דעתכם על המחיר? (ברור לי שקשה בלי דגמים מלאים של כל …

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. * מטרות המחשב? בבית אני צריך שהוא יהווה תחליף למחשב שולחני וישמש אותי לגיימינג קל-בינוני ובעת הצורך שיתאים לי ללימודים * גודל המסך? רצוי מאוד 17.3 * משקל רצוי? 3-4 קילו לכל היותר (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך שעה וחצי - שעתיים של עבודה מאומצת יהיה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?סטנדרט * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500G ולא ממש צריך יותר * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא , אני רוצה אחראיות שתקפה לגרמניה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? msi? אהלן , אני עובר בקרוב לברלין ומאחר שאני לא לוקח איתי את הנייח אני אצטרך לפט…

10. שלום רב! אבקש את עזרתכם בהתייחסות למפרט המבוקש ולדוגמה של המפרט המצורפת. תודה! *עריכה: דגש על לכידת וידאו (לא עריכה). 1. תקציב: כ3000 ש"ח כולל מסך. 2. מטרות המחשב: אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים (לא קולנוע ביתי), הורדות, לכידת וידאו. לא למשחקים. 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת ועכבר (לא אלחוטי), רמקולים. 4. קירור/עיצוב/שקט: לא חשובים כל כך. 5. אין צורך במערכת הפעלה: אך מה מומלץ למפרט כזה: /ויסטהwin xp/win7? 6. לא מתוכנן OC. 7. לא מיועד כלל למשחקים. אבקש את המלצותיכם/הערותיכם על המפרט המצורף. תודה! 1. מארז + ספק (לא כתוב איזה הספק): מארז איכותי ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קידמיות ואחוריות + ספק כח הכולל 3 שנות אחריות. שדרוג לספק כח JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12cm ו-3…

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by HoT-DoG,

שלום חברים השימושים שלי הם עריכת מוזיקה ועבודה בקיובייס, גיימינג (כרטיס מסך ייקנה בעתיד) ברשותי מארז קומפיוקייס 6A99 משהו כזה (?) ספק סיסוניק S-12 SSD CRUCIEL M4 120 GB שכחתי למלא את הטופס בסטיקי, אין שום פרמטרים שצריך להתחשב בהם, אך ורק השילוש הכי טוב במחיר הנ"ל בנוסף צריך בקר FIREWIRE לPCI E ראיתי אותם באיביי ב9דולר ובארץ באיזה 150 שקל, אז אפשר להתחשב לתקציב בלי זה, או שאזמין מאיביי או שאחפש בנפרד. זה הכל תודה רבה חברים יקרים

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  12. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב חדש לגיימינג ורציתי חוות דעת על המפרט הזה: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪780 [url ] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 url] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 [/url Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 [url ] http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 [/ur Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪411 url] http://www.rsm.co.il/product.aspx?…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by Graver88,

שלום חברים, אני צריך מחשב נייד לעבודה בתוכנות גרפיקה כבדות כמו ,AUTOCAD, Scetchup, Photoshop , כאשר חשוב לי גודל מסך 15.6 ומשקל כמה שיותר נמוך (לא יותר מ-2.05). חשוב גם שההארדיסק יהיה SSD לפחות 250GB. אני שואף למחשב עם i7 וכרטיס גראפי של Geforce 4GB. התקציב הוא כפי שאמרתי עד 6500 כאשר שאלה נוספת האם כדאי לקנות מחנויות באילת או בחול (יש לי חברים שטסים בקרוב לארה"ב). כרגע מה במצאתי זה: Asus Zenbook Pro UX501VW-FJ114T http://ksp.co.il/?select=.268..271..1358.&list=1&sort=2&glist=1&uin=30672&txt_search=&buy=&minprice=5606&maxprice=0 מודה מראש על עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אהלן חברים, מתחיל השנה ללמוד, זקוק למחשב נייד. ישמש כמחשב שני, בנוסף לנייח שקיים בבית. אולי בעתיד יהיה מחשב עיקרי (כל עוד אני גר בבית אז הוא מחשב שני) אז אולי יש לקחת את הפרט הזה בחשבון. אם זה משנה במשהו, מתחיל לימודי קולנוע-תקשורת (אם ידוע לכם על תוכנות מיוחדות למינהן שידרשו מפרט מיוחד). להלן הדרישות מן המחשב. * מטרות המחשב? בראש ובראשונה, ישומי אופיס למינהם, אינטרנט שירוץ מהר, שימוש בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות לעריכת ווידאו כגון פרימיר. מעבר לזה סרטים, מוזיקה. הרצון שלי שבאם יהיה הצורך בעתיד להשתמש בתוכנות "כבדות" יחסית שתהיה לו האפשרות הזאת. * גודל המסך? מעדיף 13.3 מוכן להגיע עד למסכי ה14.1 למרות שאני יודע שהם פחות נפוצים. לא משנה לי מט/מבריק. * משקל רצוי? כמה …

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  16. Started by ksesa1,

מישהו מכיר חנויות או אתרים זולים לקניית מחשב?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  17. היי ראשית - מצטער על הבורות - אבל אני לא מבין כלום בניידים אז ככה.. לחברה שלי יש נייד של דל מדגם 1525 inspiron. הסוללה שהייתה לה עם הנייד מתה אחרי שנתיים-שלוש בערך, ומאז ועד היום (שנה וחצי בערך) יש לה סוללה "כפולה" שקנו לה (12 או 14 תאים, היא לא בטוחה, ולי אין מושג בזה..). לדבריה, הסוללה הנוכחית בשלבי גסיסה מתקדמים. בגלל שגם היא וגם אני לא הכי מבינים בזה, אשמח להסבר קצרצר של מה בדיוק היא צריכה (אני מניח שיש דגם ספציפי של סוללות שמתאימות לנייד שלה) והמלצה למשהו ספציפי/חנות ספציפית.. אין לנו בעיה להזמין כמובן מהאינטרנט/איביי וכולי... המון תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. זה כול הפריטים שצריכים המחשב זה לצורך תיכנות (שורות קוד רגילות) הולך להתבצע OC אבל ממש לא לצורך זה נקנה המחשב, כמה שאני יוכל לבצע OC זה מה שיהיה ולא צריך יותר (יהיה בסדר גמור אם זה יהיה ללא OC) תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב נייד, האם המחירים ירדו לקראת השנה החדשה ? אם צריכה להיות ירידת מחירים צפויה אז אני אחכה אבל אם לא אז אני פשוט אקנה עכשיו אני פשוט רוצה לדעת בדחיפות אם ללכת על זה ולקנות או לחכות תודה לכם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by NuXeR,

Intel Core2 E8500 OCZ Reaper 4GB (2X2 Dual Channel0 DFI DK LanParty X48 T2RS קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme כלול על המעבד עם מאוורר 120mm של אנטק -3 מהירויות.

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, אני מחפש לחבר שלי מפרט מחשב עד 2500 שקל, כמובן שהמחשב מיועד למשחקים בלבד, לא מטורפים אבל שיריץ אותם ברמה הסבירה, לדוגמא COD4. תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by APT,

זו ההודעה השנייה שלי בקשר למחשב הזה (פעם קודמת הייתה לפני חודש). רציתי רק לוודא שהמחשב שאני קונה הוא טוב. קודם כל הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא P: במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני מתכנן לקנות איתו את Dell 23" U2311H * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצים, יריות (Crysis)…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. יש מחשב ביתי שהפסיק לעבוד ובעל לא רוצה להשקיע בו ואומר שרוצה חדש מורכב במקום, עם מערכת הפעלה, ללא מסך אך תקציב הוא בערך 1000 ש"ח. מחשב אמור להיות למטרות פשוטות כמו גלישה באינטרנט, קריאת דואר אלקטרוני, קריאה קבצי PDF וכו'. ב-KSP מצאתי מפרט זה שעולה על 1200 ש"ח אולם בהתחשב שיש כבר דיסק קשיח 80GB SATA-3, יש כונן DVD, יש מעבד אינטל G640 ויש מארז למה לקנות הכל מחדש? ראיתי ש-KSP מציעים הרכבה ב-1 ש"ח והתקנת חלונות ב-1 ש"ח בתנאי שמחשב נקנה אצלהם. אפשר לראות תמונה של תנאים שלהם מצ"ב. אני לא מבין דבר אחד - הרכבה והתקנה שהם ב-1 ש"ח זה בתנאי שכל החלקים נרכשים או מפרט מוכן של מחשב? האם כדי במרה שלי לרכוש כל חלק בנפרד ואז להוסיף חלקים שיש ממחשב קודם או לתת להרכיב מחשב ל-KSP ולהתקין חלו…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by DakloN,

שלוםם... אני צריך מפרט למחשב שיהיה באולפן הקלטות עד 6000 ש"ח לא מיועד למשחקים.. שיהיה בעל כוח עיבוד גדול.. בלי מסך או ציוד הקפי.. 2 ג'יגה ראם.. ונפח הארד דיסק גדול במיוחד! (ללא כרטיס קול מיוחד, זה כבר שייך לציוד אולפני.. ) תודה לכל העוזר...

25. Started by Orsolomon,

היי, הרכבתי לחבר מפרט למחשב, מה דעתכם? אם לא, מה לשנות \ תרכיבו לי מפרט http://img181.imageshack.us/img181/1047/mess8.jpg

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.