עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Silver Dragon,

מסך LCD 17" ... סומך על הטעם שלכם! ** רק מ Ksp.co.il , תודה. **

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  2. מחשב לא למשחקים בעיקר לאינטרנט סרטים ושירים. חשוב שיהיה חיבור HDMI. חשוב שתהיה אחריות טובה (שיקחו מהבית ויחזירו או כמו של טושיבה- במקרה של נזק וגניבה). חשוב מסך 15.6 מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by assaf8888,

ASUS P4S800D SIS sata+sound+lan+ AGPX8 לוח אם P4 3.0 800 1mb Box מעבד 80GB 8MB sata W.D דיסק קשיח ATI 9200 128mb dvi , tv out AGPX8 כרטיס מסך 5.1 מובנה כרטיס קול 1.44 TEAC דיסק פלופי L/G 52x32x52 צורב P-4+350W 2USB קדמי מארז+ ספק MICROSOFT מקלדת Microsoft Intellimouse Explore עכבר Sub+ 2speak רמקולים Logitech QuickCam 480*640 מצלמה H-P 3650 USB מדפסת LG- 17 F700P flatron מסך 17 אינץ מובנה כרטיס רשת 512mb ddr400samsung זכרון פנימי

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by Harbi,

שימוש של אופיס, קצת אינטרנט קצת משחקים הרכיבו לי משהו תגידו מה דעתכם:

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by cheat-it,

אני מחפש מחשב נייד שיתאים יותר לנסיעות, לכן זמן סוללה הוא קריטי. שימושי העיקרי זה סרטים ומשחקים אז הייתי רוצה שהוא יהיה קצת יותר חזק יתכן מאוד שאני יקנה אותו בארה"ב אז אם יש למישהו הצעה מ AMAZON למשל עד 600$ אני ישמח מאוד מטרות המחשב - המטרה העיקרית היא: סרטים, משחקים וכמובן שימוש יומיומי כמו כתיבה ואינטרנט... גודל המסך - 12"-14" אני מעדיף אותו די קטן משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - שיחזיק לפחות 5 שעות גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 ג'יגה לפחות זכרון - 2 ג'יגה לפחות צורב DVD - אם תמצאו תודה על העזרה!!!

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. שלום לכם... זקוק למפרט לחבר עד 2500 +/- בעיקר לסרטים מוזיקה וקצת גיימינג... המחשב יחובר לטלויזיה בFHD ומערכת שמע 5.1... מסך וציוד הקפי לא צריך. בקשה לחנות קייספי אם אפשר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by optimum,

בוקר טוב ושלום ברצוני לקנות מחשב נייד זול ולא יקר לצורך עבודה עם אינטרנט ואני משחק במחשב אחד בלבד לא יותר מזה battlefiled play4free משחק ברשת . רציתי לדעת אם המפרט זה הוא מפרט טוב בשביל שאני אוכל להריץ את המשחק תודה ואם זה מחשב טוב כמובן ושווה ש"ח 2400 מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA with reinstallation partition סוללה: 6 תאים מעבד: Intel Core i5-2450M 2.5 GHz dual-core processor מסך: 15.6-inch LED-Backlit TFT LCD widescreen display 1366 x 768 resolution, 16:9 aspect ratio 3.1 GHz Max Turbo Frequency 3 MB Intel Smart Cache, 5 GT/s DMI, Intel Hyper-Threading Technology זיכרון מטמון: 4 GB DDR3 RAM דיסק קשיח: 500 GB hard drive כונן:…

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. שלום, לאחר חיפושים רבים(גם כאן בפורום) רק נהייתי מבולבל יותר ויותר. קראתי את המדריך לרכישת מחשב נייד, חיפשתי שאלות דומות בפורום ולא מצאתי. אני מעוניין במחשב נייד לצרכי אופיס, אינטרנט, סרטים וכו', גודל מסך 15 אינץ' ומעלה, שיהיה מהיר ולא ייתקע ושיהיה אמין. האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה ספציפית\דגם ספציפי כי יש מבחן רב בשוק ואני מאוד מבולבל. תודה רבה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. אוקי , אז אחרי המון זמן (6שנים) אני יכולה לפנק את עצמי במחשב דנדש... מרפרופים בפורום תצוגה הבנתי שהמסך EIZO FlexScan S1931SH מעולה בכל הפרמטרים ולכן עליו אני מוכנה להתפשר מה שנותן לנו תקציב עד 5 אלף (אם זה מצדיק עוד כמה מאות שקלים אז נזרום...) , סה"כ חשוב לי שהמחשב יתן לי מענה טוב בכל הפרמטרים גם בשנים הבאות ולכן חשוב לי לקחת חלקים איכותיים של חברות איכותיות. הן לישומי גרפיקה(פוטושופ וכו) ואולי גם עריכה (שכרגע איני עוסקת בו אבל אי אפשר לדעת.) הן למשחקים (איני גימרית כבדה אבל אולי אני אהפוך לכזאת...) והן להפעלת הרבה תוכנות+ גלישה באינטרנט בו זמנית ושהמחשב ירוץ... לגבי הארד דיסק מנימום 250 גיגה מהיר ואמין ולגבי זכרון מנימום גיגה (אולי 2 ?) של חברה טובה, כונן צורב די…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by kfirbep,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם תצליחו כל הכבוד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עבודות,מוזיקה,סרטים,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty,world of warcraft,gta,fifa 2011,rome,worms -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).המסך הוא LG flatron 915ft pluse 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?ה…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  11. שלום רב, אני כרגע נמצא בארה"ב, והגעתי למסקנה שאם אני לא אחזיר מפה חלקים, אני אצא ממש פראייר מכיוון שהכל פה בזיל הזול (בהשוואה לארץ). ברצוני לשדרג זכרונות ואולי גם מעבד וכרטיס מסך, אני לא בטוח. כרגע יש לי את החלקים הבאים: Gigabyte GA-965P-DS3P Intel 965P LGA775 Motherboard Intel Core2 Duo 1.86GHz 4MB E6320 Corsair VS512MB533D2 512MB DDR-II 533 Albatron 7600GT 256MB 128Bit PCI-e מה אתם אומרים? יש מחירים סבירים לשדרוגים? המעבד והכרטיס מסך פחות חשובים, חשוב לי יותר הזכרון ראם (כי הוא הכי זול לשדרג). אבל הייתי שמח אם הייתם מוצאים את כל החלקים הנ"ל במחירים סבירים (פחות מ500 דולר לכל פריט).

• 9 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by eli20,

אני מעוניין במפרט של מחשב אינטל 64 ביט, בסביבות 4000 שקל (אם אפשר פחות) מהיר, (שלי כרגע "לא סוחב") ושיריץ משחקים אפילו חדשים בצורה סבירה, על רזולוציה בינונית של 1024 ~ (לא כרטיסי מסך 6200\x300 כי למיטב ידיעתי הם לא שווים הרבה) תודה לעוזרים, אלי

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  13. בעקבות הדלים המתפוצצים גם אפל עושה RECALL מלא לכל הסוללות מתוצרת סוני שיוצרו באותה תקופה http://www.thinksecret.com/news/0608batteryrecall.html

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by Ido.G,

היי, OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. :-\ בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. בקשר ל OC, מתוכנן, ואני אפילו בונה על זה. בכל מקרה, בתור התחלה אני רוצה להחליט …

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  15. אורח בחירת מחשב
    Started by אורח בחירת מחשב,

הי, אני מחפש מחשב נייד ללימודים של עיצוב גרפי. התקציב הוא עד 7000 ש"ח. לומד עיצוב גרפי בתלת מימד עם התוכנות הבאות - 3d max by autodesk Rhino 64 bit Autocad by autodesk Adobe photoshop, illustrator, indesign, after effects, premiere. לא צריך מסך מגע, עדיפות למשקל קל עד 1.8. חשבתי על המחשב הבא- http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=951292 אשמח לתגובה,

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. Started by shay999,

צריך עזרה בקניית מחשב למשחקים ככל האפשר בסכום של כ3000 שקלים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by FFistuk,

http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=F6VEB1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=HE · Intel Core 2 Duo T9550 2.66 GHz Processor · 6 MB L2 Cache, 1066 MHz Bus speed · 4096 MB DDR2 (PC2-6400) RAM Max: 4GB · 320 GB (5400RPM) SATA Hard Drive · 13.3" diagonal WXGA (1280 x 800) Display · ATI Mobility Radeon HD 4570 with 512MB Dedicated Graphics Memory המחשב מיועד גם למשחקים (חשוב לי שתהיה לי את האפשרות למיקרה שאני ארצה..) חייב להיות 13.3 אינץ' ! מה דעתכם ? החלטתי שאני מוכן להוציא עד 7500 וזה נראה לי הכי טוב במחיר הזה...

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום! שמתי לב שיש פורום גם בשביל מפרטים מלאים ולא רק חלקים בודדים לכן ניכנסתי לפה לבקשה במפרט מחשב שמיועד למשחקים עם גרפיקה גבוהה ומחשב חזק וטוב. אני נותן לינק למפרט מחשב ואבקש תגובה לגביו ולפי התגובה אני אדע מה כדאי לעשות ואם כדאי ללכת על משהו אחר או לשפר משהו במחשב הנוכחי הזה ואם זה משתלם ובקיצור כל מה שתוכלו לאמר לי שמשתלם לעשות. http://ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=

• 13 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by Oztriker,

המחשב מעיקר מיועד להורדת קבצים מאימיול קצת משחקים(כ.מסך:GF6600GT) והכי חשוב שיהיה שקט תודה לכל העוזרים וגם צריך צורב די.וי.די. פשוט

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  20. מעבד: AMD Athlon 64 3200 Venice BW-E6 Socket 939 Tray קירור: Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD דיסק קשיח: Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD לוח אם: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard זיכרון: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory X 2 ספק כוח: HEC (Herolchi) 425VD-T 2 fan Low-Noice Power Supply כרטיס מסך: Sapphire Radeon X800GTO PCI-e 256 MB DDR3 Retail Video Card כל זה בסביבות ה-4650 ש"ח... האם יש צורך לשנות משהו באותה מסגרת מחיר?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. שלום אני צריך שתבנו לי מפרט ב5 אלף שקל, כולל ציוד היקפי(מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) שמיועד למשחקים קלים בינוניים(ניד פור ספיד קארבון + פיפא 2008) ושימושים רגילים באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אכסון, וכו'. אז לא להישחף יותר מדי עם הכרטיס מסך.. אבל גם שלא יהיה סתם חלש עד כדי כך לעתיד הקרוב. עכשיו הדרישות הם: * מינימום כפול ליבה, אם אפשר מרובע ליבה * 2 ג'יגה ראם מחברה טובה * איכסון. והרבה. רצוי שלוש הארדיסקים אפילו. כל אחד של 500 ג'יגה + - , ואולי אחד יותר קטן למערכת הפעלה[אם זה יכנס בתקציב, אם לא, אז אפשר אפילו 320 ג'יגה למערכת הפעלה, ועוד אחד של 500 שישמש כD] * מסך LCD 22" טוב כמובן ציוד היקפי(מקלדת, עכבר, רמקולים) שלא יהיו סטדנרטיים, וגם לא יהיו מוזנחים תודה

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by achiya1,

שלום רב.. היום פירמטתי את המחשב הנ"ל וכרגע אני צריך להתקין את כל הדרייברים . הכרטיס רשת לא פועל וגם לא הקול ונראה לי שכולם בעצם.. יש לי את המחשב השולחני שממנו נשלחה הודעה זו ואני מוריד דרייברים מהכתובת הבאה http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&catid=5&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRONI6400%2FE1505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False למרות שאני לא ממש יודע מה צריך להוריד כי יש שם כל מיני סוגים תחת קטגוריה אחת,בכל זאת הורדתי מספר קבצים והסיומת שלהם היא Application ככה שאני לא מצליח לפתוח אותם במחשב הנייד . יכול ל…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by killer47,

חבר שלי ביקש שאני יבנה לו מפרט אז בניתי אבל אני רוצה לשמוע עוד אנשים!...... המחשב לגיימר צריך להיות מעבד של AMD וMIN 1GB זיכרון.....בלי מסך וציוד היקפי! התקציב:5000-6000 שקל תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by jcdenton1,

זה המפרט שבניתי לעצמי: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤401 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI ¤372 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31622 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤584 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤368 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI-B כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3450 512MB PCIe ¤209 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV340 צורב Pioneer DVR-215 Silver X20 DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215SV מארז כולל ספק Antec NSK…

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. Started by damiana,

שלום! ברשותי לנובו 3000 N100 ולאחר פחות משנה הסוללה שלי קורסת אחרי פחות מ25 דקות(לא במאמץ). החלטתי להיכנס לעובי הקורה ולברר יותר פרטים בנוגע לסוגי סוללות שכדאי לקנות(שמעתי שיש דבר כזה מס' תאים בסוללה וכו...)? אשמח אם מישהו יתרום לי מהניסיון שלו והידע בנושא... תודה!

• 3 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.