ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪550 קירור למארז: Shagon 120mm Double Ball Bearing 1600rpm כמות: 1 - מחיר: ₪40 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר: ₪1643 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב לדוד שלי בתקציב יחסית נמוך מאוד 1500 שקל לשימוש כללי-אינטרנט email וסרטים... יש לו מסך 19 אינץ דק ברזולוציה 1280 על 1024....הפעלת מישחקים לא נראה לי שיהיה אבל אולי... יש לי בעיה אחת קטנה שהוא רוצה intel...וזאת בעיה כי שמעתי ש amd יותר טובים קצת בתקציבים האלה... ברור שבתקציב כזה שקט לא חשוב ולא קירור וביכלל אין מה לדבר על oc...
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3500. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) קצת מכל דבר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. gamepad xbox 360 wireless או משהו דומה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין צורך בצורב ומארז (יש לי compucase 6a19b). 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שיותר משתלם הולך. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים…
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום!, יש לי כרטיס מסך ati radeon hd5770 1gb ddr5 וגם ספק כוח huntkey 550w ואני צריך לקנות את השאר כלל מסך (מעדיף יותר מ20"). אני לא ממש מבין בכל זה אז עם אתם יכולים להביא לי יד אני אשמח תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב?משחקים חדשים כמו crysis 2 ותוכנות עיצוב כמו after effects 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? עם זה בשביל לשפר את המחשב בעתיד אז כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא 9. האם יש העדפה לר…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מחשב ישן עם המפרט הבא: XP2600 Mobile@ 3200 512GB*2 CORSAIR 400 DDR NF7-SL 120GB HD 6600GT 128MB Gigabyte מארז Tower של אנרמקס עם ספק כוח של HEC 300W *יש גם קורא DVD כמה אתם חושבים יהיה מחיר הוגן ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימינג שיוכל להריץ משחקים כמו crysis 3 battle field 4 וכאלה על **מינימום** 40FPS מבחינת זכרון לדעתי 750 GB זה מספיק אני לא צריך יותר. אני מחפש השקעה רצינית בכרטיס מסך במעבד (i7 לא i5) ולוח אם שיוכל גם לתמוך במעבדים מהדור הבא (מי שלא יודע הולכים לצאת כנראה לקראת סוף השנה דור חדש של מעבדים שידרשו לוח אם שתומך בצ'יפסט 9 לכן גם בזה צריך להשקיע... אני באמת לא צריך מארז יפה (למרות שאם יש זול אני אשמח) או דברים כאלה אני שם דגש על ביצועים גבוהים והשאר (מראה וכו') פחות אכפת.. תודה לעוזרים נ"ב אני מעדיף כרטיסי מסך של nvidia ולא של radeaon פשוט כי אני סומך על הדריברים שלהם יותר. אם אני טועה תתקנו אותי.. תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בשהיל ההתחלה אני לא מבין במחשבים אז אני צריך את עזרתכם. אז ככה הציעו לי 2 מפרטים צריך את דעתכם עליהם מה יותר טוב ויותר כדאי לרכוש: (יש לכם א' להציע הצעות משלכם ) זה http://hwzone.co.il/specslist/view/86/ או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=258&CatCode=
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
למטרה ביתית כללית (גלישה, צפייה בסרטים, הורדות, משחקים) התקציב כפי שצוין הוא 4k אם אפשרות לחריגה של עד 4.5k ברשותי מחשב ישן אך עם רכיבים יחסית חדשים שאני מתכוון להעביר ואין לי צורך לרכוש: צורב DVD, כונן DVD, מסך 22"HD, כונן קשיח 320 WD SATA2 כמו כן חשוב לי שהמפרט יהיה בעל אופציה לשדרוג רכיבים עדיתי (כיום ברשותי מחשב בן 8 שנים, מה ששמר עליו הוא שתמיד שידרגתי לו רכיב פה ושם) core i5, 2.8ghz, s1156, 8mb asus P7H55D-M EVO s1156 core i3/i5/i7, intel H55,DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI DDR3 1600 2*2GB G.SKILL ECO edition dual channel WD caviar black 1TB 7200RPM, 64 MB, SATA3 WD1002FAEX Sapphire HD 5770 Vapor-X 1GB GDDR5 DX11 2*DVI HDMI DP PCI-E מארז COOLERMASTER CM 690 BLACK ס.כח O…
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מפרט מנועה מחשבים: כמות מחיר דגם AMD ATHLON 64 2800+ BOX 960 ¤ 1 EPOX 8KDA3J REV2 AMD64 630 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 590 ¤ 1 WD 120/7200 SATA 8MB 560 ¤ 1 ALBATRON FX5900XTV 1150 ¤ 1 LG X52 100 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE 360 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כולל: 4570 ש"ח אשמח לשמוע את דעתכם. בתודה מראש אלדד כהן
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
היי הנה המפרט הוא בעיקר לעבודה מול סרטים ומשחקים ועבודה של מספר משתמשים... מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache 980 1 980 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AG8 (915), S-775 630 1 630 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 300 2 600 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 6600 TD 128MB DVI,TV,PCI-E 920 1 920 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 550 1 550 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total DVD LG 16x48 140 1 140 מקלדות? Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 120…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו אורך חיי הסוללה הסטנדרטית של המחשב? האם מומלץ לקנות אותו בתקציב של כ- 4000 שקלים לצורכי גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכתיבת עבודות באופיס? האם יש מחשבים טובים ממנו לצרכים האלה במסגרת התקציב? תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
צריך במפרט הארד דיסק 250 GB, 2 GB זכרון ראם, מארז עם מאווררים שקטים, צורב DVD (ואת הדברים הרגילים-כל מה שמחשב צריך כדי לפעול טוב) לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים, ומסך תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 733 צפיות
-
-
זה טמפ' גבוהות יחסית לזה שלא פועל שום משחק נכון? מה עושים? המחשב זה GIGABYTE W566N מעבד - 7500
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אם אני קונה גרסאת לינוקס, אני יכול להחליף בין לייט לרגיל מתי שיתחשק לי או שזה שתי גרסאות שונות ? מה ההבדל בין לייט לרגיל (חוץ משברגיל התצוגה היא כמו XP ובלייט התצוגה היא אחרת) ? הלינוקס לייט רץ מהר יותר ? אם אני קונה גרסאת לינוקס בחו"ל, אפשר להתקין מע' הפעלה אחרת גם בלי כונן קשיח (עם דיסק און קי או כרטיס זיכרון או משהו בסגנון) ? אני מעדיף שלא לקחת XP כי ההעדפה שלי היא לSSD במקום HDD ואני לא יודע אם יגיע לארץ דגם הA110X עם 16GB SSD ו-ווינדוס XP (יש אותו בארה"ב ? מצאתי באינטרנט מידע רק על גרמניה). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב כולל מסך 22 LCD שישמש אותי בעיקר לשימוש ביתי רגיל, רוב השימוש יהיה באינטרנט: לגלישה צ'אטים ומסנגר ולקרוא מאמרים ווידאו ועל הדרך זה כל מה שבא בדר"כ מוסיקה וסרטים רגילים לא HD, (לא בקטע של עריכת סאונד או סרטים כבדים) לא למשחקים אבל עדיף שיהיה כרטיס מסך סביר בשביל הסרטים שירוצו טוב לא מתוכנן O.C, תקציב עד 2500, צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ומסך 22) תודה לעוזרים... המפרט שהיכנתי: אתם יכולים להוסיף\להוריד\לשפר חלקים לפי דעתכם כי אני באמת רוצה שזה יהיה קנייה משתלמת ולא מבין כ"כ בספקים ומארזים אם אפשר להוריד את המחיר בעוד כמה מאות לדברים ששמתי פה ולא משתלם לי אז אני אודה לכם מאוד
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אהלן קיבלתי את המחשב הנ"ל ואין לי שום מושג עליו, אשמח לשמוע המלצות עליו . תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני קונה נייד חדש - HP DV5T ורציתי לדעת אם זה הכרחי או שזה סתם בזבוז כסף . בנוסף רציתי לדעת אם מנעול של ניידים זה יעיל . תודה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).משחקים, יום יומי... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קי…
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עד 2300 שקל. מטרות המחשב? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטונים * גודל המסך? 12 אינץ' ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI / VGA * בלוטות? רצוי - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי... * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות יצרן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיבוא עם מערכת למרות שלא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Asus / Dell / Hp תודה למי שיוכל לעזור, ראיתי בחנות את המחשב asus x54ly עם מעבד b940 ו 2 ג'יגה זיכרון עם הארדיסק 500 ג'יגה עם כרטיס מסך מובנה. מה אתם אומרים? 2300 שקל.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הצרכים שלי הם בעיקר לאינטרנט, סרטים, מוסיקה, מסנג'ר וסקייפ המחשב יהיה כל הזמן בבית. דרוש מסך 15 מצלמה ומיקרופון מובנים (חובה שיהיה כלול) דיסק קשיח מספיק לי שיהיה עד 350GB 2GB זיכרון וקצת חוות דעת על החברות השונות: Acer . HP . Dell . Lonvo כפי שאמרתי התקציב הוא יותר לכיוון ה 3000, אם יש חריגה של 200, 300 זה אפשרי קצת יותר מיזה צריך סיבה ממש טובה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 תקציב זה מיועד נטו למחשב למרות שצריך גם מסך וציוד היקפי, לכן אין לכלול אותם בתקציב אך אשמח לקבל הצעות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -------- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים של E3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 1080P\1440P אין לי מסך, אעשה קנייה זאת בנפרד לכן לא כללתי אתו בתקציב …
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
השאלה היא האם המחשב הזה מספיק למישחקים ולסתם שימוש ביתי או שפשוט עובדים עלי הכי מטריד אותי כמובן זה לוח האם והכרטיס מסך... חברים המליצו לי את לוח אם מסוג ASUS K8V-SE Deluxe (s754) וכרטיס מסך מסוג: RADEON 9600XT128MB אבל הם עלו לי ממש יקר והמוכר הימליץ לי על הכרטיסים שמופיעים במיפרט כתחליף לא רע האם הוא עובד עליי? מה אני מפסיד אם לא אקח את הכרטיסים היקרים יותר? האם זה משמעותי? או שאפשר להיתפשר על אלו שמופיעים במיפרט? אני חייב לציין שאין לי מושג במחשבים ורוב הזמן אני רק גולש ומשחק ורואה סרטים ומפעיל קצת תוכנות לא משהוא רציני המיפרט מעבד Athlon 64 2800+ (S-754) לוח אם ASUS K8V-X זיכרון פנימי 512MB Kingston CL3 או - חברת קינגסטון מהדגם היפר-איקסMB 512 (אין לי מושג מה זה) כר…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המחשב הבא לסטודנטית (עבודה משרדית) http://skypc.co.il/pl_product~71220~14~0.htm ואך הכרטיס מסך הזה למשחקים קלים?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איזה סוג של אחריות צריך לבחור במהלך ביצוע ההזמנה כדי שהיא תיהיה תקפה גם בארץ?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד חדש ללימודים בעיקר...(אני לא יודע אם מותר לשאול על ניידים בפורום זה אז מצטער אם אסור). אני לא כל כך יודע מה טוב ומה לא טוב בשוק בניידים מה כדאי ומה לא. אני מעדיף לא כבד מידי ולא איטי מידי חשבתי על משו בסביבות ה 2 או 2.5 קילו. אבא שהוא לא מבין גדול המליץ על Lenovo כי קרא בעיטון משו לא באמת משנה לא של מי. מחשב בסביבות 5000 ש"ח ומעלה יכול לגלוש ל 6200 ש"ח. חשבתי על ה ThinkPad R61 שהוא גם מהיר וגם די קל ולא הכי יקר שיש מה אתם חושבים תודה לכולם...?! ושוב מצטער אם אסור לשאול על ניידים בפורום הזה...?!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-