עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Elad87,

היי אני לקראת קניה של המחשב הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=38979&catid=919#details אני כמובן מתכנן לשמנך את מערכת ההפעלה ל ווינדוס 7. חיפשתי באתרי תמיכה של סמסונג את הדגם הזה, מצד אחד הוא שם (לא באתר הישראלי) מצד שני אין שם שום מקום שמאפשר להוריד את הדרייבירים של המחשב. מישהו מכיר את התופעה ? http://www.samsung.com/hk_en/support/model/NP530U4E-S01HK-techspecs

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. Started by dcoolman,

שלום אני חושב לקנות מחשב חדש בשביל גרפיקה, למטה ציינתי את בקשותי מהמפרט וכמו כן מפרט שבניתי לבד בKSP למרות שאני לא הכי מבין. תודה על העזרה ושבת שלום. http://ksp.co.il/?uin=15890#complist 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים וכמובן לראות גם סדרות וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש - תדיר. תוכנות תלת מימד - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו …

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=PTHT4.3 נשמע טוב וגם מחיר סבבה חוץ מהכרטיס מסך הגרוע שהם מציעים מה אתם חושבים ?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  4. אז ככה.. מעבד - Intel E6850 3.0 ghz לוח - Asus - pk5 deluxe כ.מסך - ATI - radeone hd 2900xt (יש כמה גרסאות :SAPPHIRE, GIGABYTE... מה הכי מומלץ??) זכרון - CrosAir 2gb 800 CL4 דיסק - WD 5000 AAKS (500 GB ספק - THERMALTAKE 650

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  5. הינה: דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX לוח אם: ASUS M2N-E זיכרון: SAMSUNG 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7300GT TDH 256MB DDR2 128 BIT TV/O HDTV DVI - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN + שני מאווריים שקטים LACIALTECH : GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SILENT BLADE 19dBA - BLACK - GT1225EBDL-1 ב 110 ש"ח סה"כ הכל כ 3600 ש"ח מה אתם חושבים ? ישנם הערות / הארות? הדבר היחידי שקצת אני מתלבט בו…

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Psycho360,

צריך מפרט לגיימינג וOC ב5.2K גג מסקייפיסי בלבד! לא צריך ציוד הקפי. צריך: מעבד כפול ליבה טוב לOC לוח אם גם טוב לOC דיסק קשיח של 250 זיכרון 800MHZ לOC כרטיס מסך טוב תומך DX10 אוברקלוק מהיצרן יהיה טוב צורב SATA מארז מספיק גדול עם חלון שקוף וקירור טוב ספק שיספיק קירור טוב שיספיק לOC מכובד הרכבה אם יש משו לשנות שיהיה יותר טוב, תביאו הצעות בכיף... טוב יאללה בכבוד מי שמוכן לבנות אודה לו מאוד! (אני יודע שאולי קצת כבר בניתי לעצמי אבל אני רוצה לראות הצעות ממכם)..

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הפרטים הבאים: מתאים לעבודה עם פוטושופ - (אני מניח שזה אומר מינימום 4GB RAM, לא יודע לגבי מעבד) מסך "15.6 משקל לא כל כך חשוב לי אחריות של שלוש שנים, עדיף כמה שיותר טובה (באתר הלקוח>איסוף למעבדה>במעבדה) התקציב שלי הוא בין 3,000 ל3,500. אשמח לשמוע המלצות או אפילו כיוונים שאוכל לחפש על פי הם. למשל: איזה מעבד מומלץ, כמה חשוב להוסיף RAM מעבר ל4GB, דגמים שיודעים שיש עליהם אחריות של שלוש שנים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  8. שלום לכם, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של עד 2300. תנסו להפיק את הכי הרבה בשביל משחקים בתקציב הזה בלי לחרוג כלל. אני איני צריך רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך - רק מחשב בלבד. חנויות באזור המרכז בלבד. אין כלל העדפות לחברות מסוימות או רכיבים מסוימים, רק שיהיה מספיק טוב. בתודה מראש, מחכה לתשובות...

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי?14K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ,מחשב שישמש בעיקר לגיימינג ,כמובן שגם הרבה בגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים,אבל זה לא אמור להוות בעיה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : תאכלס לרוב זה PES שזה אין בעיה גם לנייד שלי להריץ על HIGH, אבל מיועד גם לBF4 ,COD וCRYSIS 3 ומשחקים ברמה הזו - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): , רצוי כמה שיותר גבוהה כמובן, מסך שיהיה 22" ומעלה ,אני גם רוצה שיציעו לי פה בפורום ולכן אני לא יודע עדיין דגם/גודל/רזולוציה מדוייקת -…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני עובד עם תוכנות חישוב וסרטוט כמו matlab, מייפל וכו'.. אני צריך המלצה למחשב רב תכליתי לעבוד עם התוכנות האלה, מסך בגודל 15.6, מחשב טוב ואמין שיעבוד מהר! תודה..

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. קיבלתי SEMPRON 2800 על לוח אם ELITEGROUP מסוג ECS C51GM-M זכרון 512 (על הלוח מובנה כרטיס מסך)כונן קשיח אשר ברשותי 80 גיג"ה SATA1 המשחקים שאני משחק FLIGHT SIMULATOR FIFA 2007 (עם כרטיס המסך הקיים לא ניתן להבחין במסלול הנחיתה דבר שגורם לכך שאני מנחית בואינג בעיר) תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  12. שלום חבר'ה, אני מחפש לקנת מחשב נוסף, מה אתם ממליצים? הנה השאלון, 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט, משחקים לא כבדים כגון משחקי פייסבוק אולי טיפה יותר מזה. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. סקייפ, מדיה פלאייר, וינדואוס 7, אופיס. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא , שימוש ביתי... ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. לא למשחקים רזולוציה 1024 * 768 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך בציוד …

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by Epic,

השימושים הם אופיס ואינטרנט. ושיהיה מסך 12-14" אין צורך במערכת הפעלה תודה

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by shimon-med,

שלום, אני מעוניין לשדרג את הזיכרון במחשב נייד דל latitude e4300 בעוד 2gb (כיום יש שניים), הזכרון הוא DDR3 במהירות 1066. קראתי את הסטיקי בנושא ועדיין נשארו לי מספר שאלות. 1. הסתכלתי באתרים של מספר חברות המוכרות זכרון בארץ (סמסונג, קינגסטון), שם ניתן לבדוק האם סטיק הזכרון תואם את דגם המחשב, אך לא מצאתי את הזכרונות שתואמים את הדל. האם באמת יש הבדל בין מספר סטיקים של זכרון, אשר כולם SODIMM DDR3 בגודל 2GB עם מהירות 1066? 2. לאור השאלה הנ"ל, האם מכירים מקום אשר מוכר זכרונות אשר מתאימים למחשב? זה המפרט מהאתר של דל: Tech Specs[table][tr][td][/td][td]General[/td][/tr][tr][td]Storage Capacity[/td][td]2 GB[/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td]Upgrade Type[/td][td]System …

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by alfa100,

היי יש לי מערכת ישנה והגיע הזמן שאני ישדרג אותה רציתי שתגידו לי מה כדאי לשדרג ומה כדאי להשאיר? הנה זאת המערכת http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2291857

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by XoZivviZoX,

אוקיי לא הייתי פה כמה חודשים.. התקציב כאמור הוא 6000 ש"ח כולל מסך, ציוד היקפי. מה שאני כן רוצה שהמפרט יכלול זה: 250 ג'יגה.. כרטיס מסך חזק. אגב האם יהיו שינוים משמעותיים בחודש הבא לגבי הרכיבים ? אולי עדיף לקנות בחודש הבא? ועוד שאלה אחת... אם אני מזמין באינטרנט אז הכי שווה להזמין מKSP או נועה מחשבים?

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by Dubek,

שלום. יש לי מחשב שקניתי לפני שנה (סמפרון 3000 סוקט 939, 512DDR, DFI Infinity (Nforce 4 Ultra), Leastek Geforce 6200TC). בגלל שהמחשב קצת מגמגם בזמן האחרון, חשבתי לעשות לו שדרוג. אני רוצה להחליף מעבד, לוח אם, זכרון וכרטיס מסך. הייעוד של המחשב הוא בעיקר אינטרנט, סרטים ואופיס, כשבמקרים נדירים אני ארצה להפעיל משחקים. התקציב בכותרת הינו תקציב מקסימום, ואני מעדיף להפחית ממנו ככל שניתן. תודה.

• 10 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by tdzm,

שלום אני צריך מפרט למחשב מבוסס AMD 512 MB זכרון ולוח אם משולב עם כרטיס מסך תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by full_clip,

אני מחפש נייד לסטודנט . כשהדגשים הם על זמן בטריה ארוך . משקל מה שפחות עד שלוש קילו למררות שרצוי אזור ה 2קילו. לפחות 1 ג'יגה זיכרון פנימי הארד דיסק באזור ה 160 ג'יגה 5400 RPM וצורב DVD תוספות שיכולות להיות מועילות כגון מצלמה בלוטוט וקורא כרטיסי זיכרון יתקבלו בברכה כשקורא כרטיסים הכי פחות הכרחי לגבי גודל מסך אני לא ממש בטוח אבל אם אפשרי לקבל אופציה גם לגביי 15.4 וגם לגביי 14.1 זה יהיה נחמד.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by Yarden,

שלום רב, http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 האם המפרט שמוצא בקישור הנ"ל כדאי מבחינת החומרה והמחיר למטרות גיימינג כמובן, והאם מערך Crossfire נחשב לבעייתי או לא כדאי?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  21. איך המחשב הזה? המפרט...? שווה את המחיר ב4300? אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן ACER 6930 דיסק קשיח 250GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD כניסות / יציאות HDMI, e-SATA, 3XUSB 2.0 ,קורא כרטיסים 5 ב-1, Line in, VGA , ExpressCard /54 מהירות המעבד 2.0Ghz מותג ®Acer מעבד Intel ® Core 2 Duo T5800 2.0 GHz מעבד גרפי NVIDIA® Geforce 9300 256MB Dedicated Up To 1535MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium ממשק עברית משקל 3.3 ק"ג סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג "16 שונות מצלמה מובנית Acer Cristal Eye Orbicam תקשורת …

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  22. Started by KOBRA CHOPER,

אני NOצריך את כל הציוד ההקפי ;D pc for games like BF2 and all th new games like maybe ut 2007

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. שלום, אני מחפש המלצות לרכיבים מחו"ל שמשתלם לי לבקש שיביאו לי לארץ כדי לבנות סביבם מחשב למשחקים ( ללא אוברקלוק בעתיד הקרוב) לדעתי הכי כדאי ואמין זה מעבד וזיכרונות אבל אם אני טועה אז בבקשה....תציעו ..... הערה : אין אפשרות שיביאו לי רכיבים גדולים כמו מארזים וכו'.... תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by ben060,

שלום יש לי מחשב נייד מדגם HP שלחתי אותו לתמיכה הטכנית של HP הם הביאו לי הצעת מחיר של 2000 של לתיקון הבעיה הייתה שאני מחבר את המחשב אז החשמל מפסיק לעבוד והסוללה נכנסת לפעולה. הם אמרו שהבעיה היאא במגעים הם אמרו שהמגע נוגע בלוח וזה מה שמקצר ולכן הוא נכבה והסוללה נכנסת לעבודה. האם שווה לי תמורת 2000 שח לתקן את המחשב? אין עליו כבר אחריות בגלל זה זה עולה כסף.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by מושמוש,

היי friends, comrades, pals, mates, buddies, cronies, amigos, fellers, members, fellows - בקיצור היי חבר'ה אני עדיין מתלבט על איזה מפרט ללכת. לאחר ביקורות ותגובות בניתי מפרט חדש עם קצת חריגה בתקציב. אשמח לקבל את דעתכם/תגובתכם. לוח אם 1200 Intel D975XBX כרטיס מסך 1250 SAPPHIRE Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO מעבד 1021 Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box זכרון 620 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כונן קשיח 459 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב 265 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X מסך 1500 SAMSUNG 730B 8MS …

• 8 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים